kärleksbrev.


När jag fyllde år i augusti gav ett knippe av mina finaste vänner mig en grattis-och-adjö-present i ett. Jag kunde inte riktigt visa den då, eftersom jag inte hade berättat för er om mina flyttningsplaner än.


En nyckelring från Mulberry med en brevlåda och ett brev, en påminnelse så att jag aldrig glömmer bort att skriva brev till dem. Så himla fint. Å tack igen Michelle, Matilda, Jenny, Sebastian, Victor, Cilla och Ulrika (och Nina också, fast hon får inga brev för vi ska ju bli sambos). Bästa personerna i stan.
.


On my birthday two months ago my friends gave me this lovely keyring from mulberry as a combined birthday and good bye-present. A reminder so I’ll never forget to write them letters.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
29kommentarer
  • hanna lundström – kolla ”om min kamera” här i högra ramen.

    sophie – presentation kommer när vi flyttar ihop!

    sofia – fantastiskt!

    tusan också – sluta röka. även om du inte känner att du är beroende riktigt än så kommer du att bli det. jag började röka när jag började gymnasiet och jag är ju fast nu. och det där med att du gått ner, rökning är alltså inga bantningspiller. möjligen skulle det vara att du röker på kvällarna istället för att äta godis, men det låter otroligt eftersom du röker främst i skolan. handlar det inte bara om att du fyllt 16 och börjar växa ur din barnkropp? större chans. att sluta är bara att lägga ner, inte röka mer helt enkelt. det svåra är ju snarare grupptrycket. rökning gör en trött, sjuk och ful. så är det med det. kram,

    lisa marie – oroa dig inte, kärleken kommer. jag lovar och svär. det tar bara lite olika tid för alla. och jag dör vad du är bra och modig som frågade den där pojken det. det behövs fler av dig. och med det modet kommer du få kyssa många pojkar i framtiden. jag trodde ju också jag skulle dö ensam och ”gav upp” redan när jag gick i högstadiet och bara ”näe kärlek var väl inte för mig”. men gudars vad det var det! och det är det för dig också!

    beatrice – <3

    sandra 2010-10-11 14:10:40
    Svara
  • Hur fint som helst. Jag tycker alla bör skriva mer brev. ♥

    Jeanette 2010-10-09 11:04:30 http://interruptedfashion.blogg.se
    Svara
  • tusan också 😉

    och otroligt fin nyckelring måste jag säga! vem vill inte ha en sådan… 😉

    Person 2010-10-07 23:19:15
    Svara
  • Du verkar ha så fina vänner, och ett så fantastiskt liv! Det är i och för sig mitt också, men ditt liv ser ut lite som ett dröm liv genom bloggen!
    Jag går också och väntar på att få visum, jag ska bo i Australien i ett år. Det är så nervöst och varje dag som går blir jag mer och mer säker på att jag gjort något fel i ansökan och inte kommer få det. Man får ingen ro och jag känner att jag inte riktigt kan glädjas åt flytten innan jag fått svar. Hoppas så innerligt att få ett glädjande svar snart! 🙂

    Men hur som helst önskar jag dig all lycka i New York, och jag hoppas jag får se många fina bilder från ditt liv i USA när jag sitter nere i Australien! 🙂

    Klara 2010-10-07 23:05:02
    Svara
  • åh så fint!

    Linda 2010-10-07 22:47:17 http://rosettflickan.blogspot.com
    Svara
  • Hej Sandra.
    Igår kväll var det en kall, regnig och blåsig kväll. Just går kväll låg jag med den finaste killen i hela min stad i hans säng och såg på cops under tiden som han sov. Just den här killen ser ledsen ut varje gång jag ska gå. just den här killen med de vackraste blå ögonen i hela världen ber mig om en kyss i matsalen framför alla vi känner. Den här killen som i smyg får mitt hjärta att fladdra sönder har så mjuka läppar att jag inte kan låta bli att tänka på dem hela tiden. Den här killen rycker i hela kroppen innan han ska sova och håller om mig när vi väntar på bussen. Just den här killen blev min nyligen och jag måste vara den lyckligaste tjejen i hela världen.
    Behövde bara berätta det.

    ps. han luktar gudomligt ds.

    beatrice 2010-10-07 21:14:41 http://birdsalwayssing.blogg.se
    Svara
  • Åh, vilken söt en!

    Gabriella 2010-10-07 20:05:17 http://elephantzoul.blogg.se
    Svara
  • person: hah taack för att du tog dig tid att svara! fan vad gulligt 🙂 jo en gitarr har jag allt. röker inte för att vara cool dock haha. vill inte bli berorende bara, men vill inte heller sluta… livet är hårt 😉
    kram!

    Tusan Också 2010-10-07 20:00:37
    Svara
  • fiiint!!

    sockerlockar 2010-10-07 19:50:10 http://sockerlockar.blogg.se
    Svara
  • Lisa Marie: det kommer! även om det känns som att du väntat för länge redan, och allt hopp är borta, så kommer det att hända när du minst anar det! Och jag tror att alla stora, vuxna och förståndiga människor står bakom mig och nickar instämmande, för de flesta av oss har varit i samma sitts och trott att vi ska dö okyssta!

    Sofia i London 2010-10-07 19:38:23 http://sophedeluxe.devote.se
    Svara
  • Alltså åh, Sandra. Jag känner mig så himla ensam ibland. Inte ensam-ensam som att jag inte har någon utan pojke-ensam. Ibland börjar jag faktiskt tvivla på det där med att ’det finns en till någon’ för det tror jag inte riktigt på. Men jag kanske inte riktigt förtjänar någon för jag gör ingenting egentligen för att förtjäna någon eller för att finna någon. Jag går inte ut för jag tycker inte om det alls och jag tänker inte träffa någon pojke på internet. För att för mig är det inte riktigt jag.

    Men jag tog mod till mig och pratade med den där pojken i skolan som hade tittat på mig sådär fint ett tag och frågade ’hej vill du äta lunch en dag?’ då vände han bort huvudet lite blygt och sade ’jag har flickvän, om det är så du menar..’ och jag fick fram ett snabbt svar om att det inte alls var det jag menade utan jag menade på ett litet vänskapligt plan. Men det gör mig så himla ledsen. När jag väl försöker så misslyckas det och när jag väl öppnar mig för någon är den personen så himla elak så allt känns så värdelöst och hela jag känner mig så, så, så värdelös.

    Jag vill också kunna ha någon att lägga armarna om och pussa på. Och viska i hans öra och säga att jag tycker så himla mycket om honom. Och bara fatta hans hand och veta att det är vi mot världen. Bara vi två. Det har hänt en enda gång och han var så fruktansvärt hemskt elak emot mig. Jag ger upp nu, Sandra.

    Lisa Marie 2010-10-07 19:09:51
    Svara
  • himmel och pannkaka, så fint. en present kan inte blir mycket bättre kan jag tro.

    linnea 2010-10-07 19:04:00 http://linneahjelmtorp.devote.se
    Svara
  • Tusan också: prova nikotinplåster, det kanske funkar. Jag har aldrig varit beroende av att röka. Men sluta röka du… Jag ska börja styrketräna, inte för att gå ner eller gå upp i vikt. Utan mest för att det är bra, för att må bra! Annars kan du börja spela gitarr el piano, det är coolare än att röka. 🙂

    Kram

    Person 2010-10-07 18:23:45
    Svara
  • FINT!

    Magda 2010-10-07 17:56:27 http://an0rakcity.blogspot.com/
    Svara
  • åå vilken fin och bra present. 🙂

    vonskareng 2010-10-07 17:24:49 http://www.metrobloggen.se/vonskareng
    Svara
  • sandraa! jag har märkt att du ofta publicerar dina inlägg 13.13, 20.20 osv… har du en grej för det precis som jag? eller är det bara en slump?

    sen har jag ett problem… när jag började gymnasiet nu i höst så visade det sig att nästan halva klassen röker. jag har rökt en del i mina dar men inte på riktigt. så började jag nu i höstas dårå, mest för att dom snyggaste killarna gör det.
    men så droppade fler och fler av… allt färre röker nu. vi är kanske fem stycken. men jag har så jävla svårt att sluta! visst, det har bara gått några veckor, men ändå. köper paket efter paket och jag bara kan inte sluta. är väl inte direkt beroende, men ändå…
    sen är grejen den att jag har gått ner flera kilo sen jag började röka, vilket bara är positivt (vägde lite för mycket). och jag vill ju inte gå upp igen! ochså har jag inte riktigt råd att röka, fattig student som man är 😉
    men hur ska jag kunna sluta? borde jag det? asså jag gillar verkligen att röka. det gör mig glad när jag är deppig. ojojoj.
    ville bara skriva av mig. puss.

    Tusan Också 2010-10-07 17:08:00
    Svara
  • You have such a wonderful people around you!!!

    Gabija 2010-10-07 17:06:33 http://bantikbantik.blogspot.com/
    Svara
  • Hej Sanda!

    Jag har skrivit några gånger till dig om mina bästa bästisar som också tog sitt pick och pack och flyttade till NY i Augusti. Idag när jag loggade in på Facebook såg jag att de första minutrarna av den dokumentär som håller på att göras om deras resa kommit ut.
    Nu har jag tittat på den femtiofem gånger ungefär. Jag saknar dem jätte mycket. Tänk att jag har så fina vänner!
    Kika du med om du är sugen: http://www.youtube.com/watch?v=46jZT_eKSFQ

    Maria 2010-10-07 16:50:35 http://minigan.blogg.se
    Svara
  • den var fin! och du är fin!

    erik 2010-10-07 16:34:37 http://seasi.blogg.se
    Svara
  • Awww that’s such a sweet and well though of gift xoxo

    Cate 2010-10-07 16:33:31 http://cateaclysmic.blogspot.com
    Svara
  • Shit vilken fin! Och nej, jag har inte slutat vara avis på dig för din flytt. 😉

    Emily 2010-10-07 15:46:36 http://www.emilydahl.blogspot.com
    Svara
  • Åh vad fint.

    linnea 2010-10-07 15:45:59 http://toutsdlinnea.blogg.se
    Svara
  • Vad tyckte du om senaste Glee-avsnittet? Jag grät hela tiden.

    Sofia 2010-10-07 15:39:00
    Svara
  • Ja röstar för att Nina får en ordentlig presentation här i bloggen, skulle va kul, har ju sett henne på bilder men vill veta mer om din framtida sambo 🙂 hon verkar väldigt söt!

    Sophie 2010-10-07 15:21:43 http://hejbruno.blogg
    Svara
  • jättefint av dom! men du sandra, jag undrar hur du får sådär himla fint lite rosa skimmer (eller vad det nu ska kallas) på dina bilder? det är jättefint!

    hanna lundström 2010-10-07 15:11:42 http://www.joochhanna.blogg.se
    Svara
  • SUPERSÖTT! hoppas du inte glömmer dem då 🙂

    SPACETIME 2010-10-07 14:44:02 http://spacetime.blogg.se
    Svara
  • Aw – how sweet 🙂

    Hannah 2010-10-07 14:21:37 http://www.percyowl.blogspot.com
    Svara
  • så himla fint och genomtänkt. Det är sådanna vänner man ska hålla hårt i 🙂

    bea 2010-10-07 14:13:06 http://beatasbilder.blogg.se
    Svara
  • åh, vad fint!

    agnes 2010-10-07 14:00:38 http://ingetinget.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!