juldagen.


På juldagen skulle jag åka till new york redan dagen efter så då bestämde vi oss för att gå ut och äta finmiddag.


Jag började med lite rödvin på Riche med Elsa.


Sedan begav vi oss iväg för att äta middag. På vägen dit mötte vi upp Caroline.


Och så gick vi till Mvseet som har så här fina menyer.


Rebecka.


Devi.


Jag, Elsa och Devi började med ostron.


Ludde.


Och så åt vi steak minute och den var så himla god.


Efter maten satt vi kvar ett tag och drack deras vin som hette Amazing. Här är Simon.


Sedan var det dags att bege sig.


Vi stod ett litet tag utanför och diskuterade var vi skulle ta vägen.


Och bestämde oss till sist för att gå till Kåken.


På Kåken kunde man stå utomhus och dricka öl för de hade värmt upp så bra.


Simon och Jenny visste inte det så jag fick gå  in och hämta dom.


Vi stod där ute och hade det megafint.


Och sedan blev klockan midnatt och jag var tvungen att gå hem för att jag skulle gå upp vid halv sex och hinna med ett flygplan som senare aldrig gick. Fast det visste jag inte då och var tvungen att gråta en skvätt eller flera för att jag tycker så mycket om mina vänner.
.
.


On christmas day I had dinner with my friends at Mvseet, a restaurant that recently opened in Stockholm. Everything was so good and it was lovely to finally meet all my friends again. After the restaurant we ended the night at Kåken.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!