angela chase ♥ jordan catalano.



















(my screencaps)

De senaste två veckorna har jag plöjt samtliga avsnitt av 90-talsserien My So-Called Life. Den gick på TV 1994, men då var jag bara tio år. Kände att det var dags att se den nu.
Och herregud, så rakt jäkla pang bom in i hjärtat. Varenda replik, andetag och förvirrade blick. Claire Danes är den finaste tonåringen i tv-historien och allt är så pricksäkert berättat om hur omöjligt det är att vara femton år och vara så jäkla kär att hjärtat nästan spricker. Och när Jared Leto och Claire Danes kysser varandra för första gången så färdas jag tusen kilometer i timmen tillbaka till då allt var så himla nytt och man var sexton år och höll på att dö nästan varje dag när han gick förbi i skolkorridoren.
Se den, inte minst för Jared Letos blå ögon.

Och åh: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eQAAQeNnC-E[/youtube]


The last two weeks I have watched the complete episodes of My So-Called Life. Such a wonderful and perfect serie about teenage love. Claire Danes and Jared Leto are the sweetest couple ever.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
98kommentarer
  • in this Intrepid Trip called Existence,Carl “J.D.Inch [email protected] Duty Motivation Spend, Kevlar, hypothermia, fresh, cannabis, line-over.Other content articles by the writer:“Imagine That…(1) – The actual Asian Angel associated with Mercy and Assassins.”“Alternative Thoughts of Existence, a Different Path, articles (1) — (Seven).” (It is really an ongoing number of articles that target self-improvement, success, and happiness).“Experiences through ’The Flow’ series, content articles (One) — (23).” (This really is another

    stone island jeans 2013-10-28 18:58:45 http://stoneislandjeans.lames-virtuelles.com
    Svara
  • jared leto <3 känner att jag har missat något här. Får nog ta och se detta. Efter att jag har sett klart Sabrina the teenage witch, haha.

    M I K A E L A 2011-04-13 17:40:12 http://mikaelabjarve.blogg.se
    Svara
  • Åh såg den först på tv och sen igen 2007 när jag bodde i Stockholm… Dör när jag hör introt. Ända problemet är att jag börjar klä mig i fula grunch kläder när jag ser den… hahah Jordan o Jordan….

    Maria 2011-04-12 13:26:04
    Svara
  • titta på jared leto som kurt cobain. otroligt fint. http://video.se.msn.com/watch/video/stjarnans-kusliga-hyllning-till-kurt-cobain/ap52szjc

    matilda 2011-04-10 23:12:43
    Svara
  • åh, fick den dvd-boxen i julklapp. älskar den, så himla bra!

    SELMA 2011-04-10 12:14:56 http://regnskugga.tumblr.com/
    Svara
  • Du borde veerkligen se Across the universe. Den är värd att se. Oerhöst underbar med mycket sång och alla låtar de sjunger är beatles oooch den har en av de finaste filmkyssarna i vår tid.

    Alva 2011-04-10 10:31:44
    Svara
  • ah suck. the bolier room.
    sexigt alltså. trodde ändå att denna serien hade blivit förbisedd av många. men icke. verkar som att många minns. manus författaren är så otroligt äckligt bra på att pricka in tonårskänslor så hon borde få ett stort fett pris. är henne evigt tacksam. dels för att det kändes som att man blev förstådd då men också nu. MSCL är som nån form av tidskapsel som komprimerar ens tonår i 14 avsnitt. och nu har vi den för evigt!

    francesca 2011-04-09 22:03:07 http://www.swhyd.com
    Svara
  • Shit va länge sen man såg den serien! var helt nerkärad i Jordan… Helt klart värt att se om hela snart!

    Kicks 2011-04-09 20:37:25 http://www.spacekicks.wordpress.com
    Svara
  • NOSTLGI till max!!!

    nadja luong 2011-04-09 16:30:03 http://pluttennadii.blogg.se
    Svara
  • Hittade TV-serien Glappet på mitt bibliotek igår. Hade helt glömt bort denna guldpärla!!!

    Ellie 2011-04-09 07:28:55
    Svara
  • ÅH jag älskar den här serien!
    Såg den när den gick på Tv och plöjde alla avsnitt igen nu i januari…. och jag tyckte lika mycket om den nu fast jag hunnit bli 38 år!! En nostalgitripp förstås!

    Svara
  • Ida: När man är 13 år har man inte större krav än typ han var lite söt. Rätt sorgligt, tur att man växer upp.

    anonym 2011-04-08 21:40:53
    Svara
  • Åhhh, jag älskade den serien och var tokkät i Jared Leto i flera år efteråt. Fortfarande blir jag lite tonårsspänd i magen när jag ser honom på bild eller i film idag. Och såg man denna serie när den gick och sedan såg Romeo och Julia där Claire medverkade – så såg man oxå att hon gick från klarhet till klarhet.

    Camilla 2011-04-08 21:22:47
    Svara
  • Alltså! Jag håller med, jag <3<3<3 my so called-life, men jag tänker DEF inte hålla med i hyllningskören för jordan och angela, för jordan är c:a tråkigaste och plattaste karaktären i hela tvserien och jag skulle ändå hävda att vackraste kärlekshistorien är den mellan angela och rayanne och att den mest hjärtklämmande kärlekshistorian är den som bryan känner för angela.

    och passa på och tipsa om min andra plats på bästa tvserier evah, nämligen, freaks and geeks.

    Ida 2011-04-08 20:51:45
    Svara
  • Jag får nog kontakta någon kvinnojour. För jag klara inte det här längre, psykopatin att inte vilja förstå… Jag får ångest av det, jag blir deprimerad an honom känslan att aldrig bl lämnad. Känslan då han tror att jag ska uppfylla honom, vara hans inspiration. Jag vill spy på det. Jag vill spy när han säger att jag är söt, när han bloggar. När han kollar min mail, när han går in i min dator… Jag vill spy när ringer mina vänner och min bror för att kolla vad jag gör. Jag vill spy när han jämför dig med min bror, det har lätt till att jag inte vill umgås med min bror. Jag bråkar med min familj på grund av att han aldrig lämnar mig ifred.
    Jag vet inte hur jag ska få honom att förstå, jag brukar skrika i ångest elaka saker så han ska hata mig och gå… Sluta vara efter mig med skit… Men det gör han aldrig. Han får mig att bli deprimerad att jag inte orkar saker, jag tänker va fan är det för meningen med livet om det ska vara såhär om han aldrig ska ge sig.. Jag funderar ofta på hur skönt det skulle vara att rymma.. Om jag kan göra något för att sätta dit honom, ifall jag kan få hjälp från kvinnojouren att få bort honom från mitt liv så jag äntligen kan må bra igen. Hur man någon att fatta att man verkligen verkligen inte på någotvis i framtiden kommer att vilja ha någon som helst kontakt med honom. Kan kvinnorrjouren veta det??? Hur man får bort en man som stalkar utför sjuk kontroll, ljuger om en och manipulera för att han mår dåligt och är sårad..
    Jag har kommit in en depression igen, för livet känns så jävla meningslöst när jag aldrig får vara ifred… Nä jag jämförs med honom… När jag känner av hela mitt hjärta att jag inte vill något hellre än att han ska lämna mig och mitt liv. Jag bryr mig inte för fem öre vem han är med, vad han gör. Jag skiter i det, jag tänker aldrig på honom mer än hur ska jag få bort honom. Det stressar mig det ger mig ångest. Mina vänner har sagt ge honom absolut ingen uppmärksamhet. Det felet jag gör är att jag hatar på honom för att han ska förstå, men det gör han inte och vänder på mina ord. Det bästa är kanske att skaffa professionell hjälp, och absolut inte säga ett ord till mannen som han kan vända till att man vill ha honom… Bästa medicinen är att ignorera tror jag. Jag har aldrig varit i kontakt med någon kvinnojour jag har tänkt gör det länge. Tänker att dom av några borde ha erfarenhet av maniska män med kontroll. Jag klarar verkligen inte av honom själv jag måste ha hjälp och stöd… Jag känner det och någon att prata med, som kan hjälpa mig igenom all sjuka kontroll och allt han gör.. Allt från larm till en psykolog skulle jag behöva…. Det är vad jag verkligen vill och från botten av mitt hjärta och va med en annan.

    FRIDA M 2011-04-08 20:33:51
    Svara
  • Jag har fortfarande en psykopat efter mig som skriver helt sjuka saker. Jag tror jag gör det för att han inte vill synas som dumpat för han vet hur mkt jag förpestar honom. Hur galen jag tycker han är.. Det är något självförsvar i det. Innerst inne vet hur jag skriker i hela min kropp ör att han ska dra åt helvete och sluta kolla vad jag gör.. Men han göt det aldrig och ger mig grov panikångest. jag vill inget hellre än att han ska förstå hur mkt jag vill att han ska gå vidare med sitt liv och luta ringa min bror och mina vänner att kolla vad jag gör…. Han gör det med skadekontroll, så elaka saker. han tar min plånbok för att jag inte gillar honom, han skriver elaka saker med hopp om att jag ska bli sårad. Han är så galen… Som att han aldrig kan förstå att jag har släppt alla mina känslor förr länge sen. Men det fattar han, han vill bara inte dumpad… Närr jag avvisar det han gör. Då sitter han istället och inge runt till mina vänner och säger att jag är intresserad av honom och ljuger. Jag spyr på det, han är saå mansik och galen så jävla mkt freak. Den dagen han slutar kommentera i bloggar och släpper mitt liv, lämnar min mailbox, drar åt helvete då ska jag jubla och hjula… För då kommer jag äntligen kunna bli frisk från den ångesten det sjuka svinet för med sig till mitt liv. Det värsta är när han kallar mig sin släkting som att han tror att han äger mig och att vi hör ihop. Jag vill inte veta av människan. Jag vill spy när folk förknippar mig med honom.. Jag vill skrika rätt ut tills han fattar hur trög han är som inte fattar trög han är, det mest sjuk som får mig att vilja spy är att hon tror att vi ska gifta oss det jävla svinet. Det är så äckligt hur man kan vilja plåga en annan människa med så mkt kontroll och sjuka påhopp för att man själv mår skit… Tönt en jävla tönt är som häver ut sig skit för att han vet att jag är intresserad av en annan och ignorerar honom totalt.
    Jag hade polisanmält honom rakt upp ner om jag så kunde, njutningen att få trycka ner honom i en rättegång… Det är något jag drömmer om… Skadestånd, inbrott, olaga dataintrång.. mm. Sen bara sätta larm på huset. Få snubben att inse det är kört grabben forever jag vill spy när jag tänker på dig..

    Vad gör om man vill polisanmäla någon ha hjälp kvinnorjouren men man känner att man har en så sjuk person efter sig att det kommer inte hjälpa.. Det få mig att vilja skrika av ångest…. För jag skiter i vem han är med bara han lämnar mig IFRED. Slutar ta mina pengar och saker att han är sjuk. Skulle aldrig jämföra den sjuka människan med min släkt eller kunna bli kär i honom, jag rädd för honom, mannen som tar mina saker för att han vill jävlas och går igång på det..

    FRIDA M 2011-04-08 20:01:21
    Svara
  • Oj vilken nostalgitripp! Jag var 11 när den började gå på tv och jag var lite för ung men ändå nyfiken, vågade man titta på såna ¨tonårsserier¨? Ibland vågade jag men jag vågade absolut inte berätta för någon att jag sett den, nej det hade ju varit att tro att man var äldre än man var…:)

    Karin 2011-04-08 19:10:35 http://www.sportypetite.blogspot.com
    Svara
  • Fint 🙂

    Maria 2011-04-08 18:15:26 http://mariaeleonor.blogg.se
    Svara
  • Jag var 16 när serien gick och var såå kär i Jared Leto 🙂

    Jenny 2011-04-08 18:10:15 http://jennysblogg.blogg.se
    Svara
  • tack så jättemycket för detta inlägg, beställde boxen DIREKT! 🙂

    Nathalie 2011-04-08 18:09:11 http://[email protected]
    Svara
  • Jag alskade den har serien och upptackte aven bandet Buffalo Tom genom Mitt sa kallade liv. GRYMT bra serie! Jag tyckte det var helt galet crazy nar hon fargade haret. Jag ba: WOW – shit vad cool hon ar!

    😀

    Hemmafrun i USA 2011-04-08 17:11:01 http://whoframedjoanna.bloggsida.se
    Svara
  • Hej fina Sandra! Jag hoppas att du har det så himla bra i New York och att alla är supersnälla mot den finaste Sandran som finns i hela vida världen. Men åh jag känner mig så himla ledsen just nu. Jag har träffat en pojke och vi har varit tillsammans i mer än en månad och jag är så himla lycklig. Men jag har en vän som jag har känt i över sex år och som är som min syster för att vi är så nära varandra. Men det känns inte som hon är glad för min skull bara för att hon själv inte har någon. Hon säger att hon är glad för min skull men det låter som hon är avundsjuk och det gör mig så ledsen. En dag hade jag och min pojkvän varit på bio och tillbringat hela dagen tillsammans och då skickade hon sms men jag ville inte svara för det känns så himla ofint när man är med någon. Så jag skickade ett svar sedan när jag kom hem och sade att jag var så glad att hon hade skrivit och så berättade jag vad jag hade gjort och då svarade hon ’okej.’

    Det gjorde mig så ledsen att hon var så nonchalant och hon ställer krav på mig så jag får dåligt samvete. Hon säger ofta nej när vi ska träffas och jag har aldrig någonsin varit hemma hos henne för att hennes katt är döv och nu när jag har så mycket att göra med min kandidatuppsats så ger hon mig dåligt samvete för att vi aldrig träffas. Jag orkar inte ha dåligt samvete hela tiden, Sandra! Jag gör så gott jag kan med allt och jag kämpar för att inte få för höga krav på mig själv (som jag nästan alltid har) och må så bra jag kan även fast jag är stressad och kanske inte alltid har så himla bra humör.

    Men jag mår så dåligt när det alltid ska vara såhär och jag alltid ska vara förstående! Jag ska alltid vara förstående för alla men varför kan ingen vara förstående för mig?

    Lisa Marie 2011-04-08 15:15:59
    Svara
  • Åh sandra, om du gillar jared leto så MÅSTE du se mr nobody, om du inte redan har sett den! Den handlar om val man gör i livet, och hur de påverkar och är en alldeles underbar balndning av drama och fantasy, se den!
    ps. Det är första gången jag kommenterar här men måste bara säga att du skriver såååååå bra!

    sanna 2011-04-08 13:19:00
    Svara
  • Hade helt glömt bort den. Kanske det är dags att titta på igen.

    sara 2011-04-08 12:55:14 http://boywitharabstrap.blogg.se
    Svara
  • Åh! Alltså, den där serien har jag ju inte tänkt på sedan hur länge som helst. Hur fick du tag på den?
    Mitt så kallade liv var den första serien som jag var tvungen att se alla avsnitt av och blev så himla ledsen om jag missade. Fint så jag dör!
    PS. Det här är min första kommentar efter att ha läst din blogg i så många år. Ville bara säga att jag borde kommentera oftare bara så att du vet hur glad, ledsen, rörd, peppad dina inlägg gör mig varje dag.
    Puss och kärlek.

    Lina 2011-04-08 12:48:36
    Svara
  • Jared är min finaste människa som aldrig kommer bli min, men han har kallat mig ”darling” en gång.. Det är sånt man får klamra sig fast vid när man inte ser ut som Kenza.
    Har pinsamt nog inte hunnit se serien ännu, men nu måste jag verkligen!

    Cocco 2011-04-08 12:43:00 http://cocco.spotlife.se
    Svara
  • ÅH!
    den gick på TV när jag var 14 också!
    Och jag säger bara ÅH ÅH ÅH! Det finns ingen annan ungdomsserie som är så klockrent underbar! Det gör så ont i hela mig när jag tittar på den (Jag har också boxen och plöjer den någon gång i halvåret) och det är nästan så att jag saknar att var femton år när jag ser den, även om hela livet var så mycket smärtsammare då, när man försökte förstå vad det innebar att bli vuxen!

    Emma B-W 2011-04-08 12:16:10
    Svara
  • dööör! döööör så fint!! måste se serien!

    Sofia 2011-04-08 12:06:48 http://www.mynameissophiaa.blogspot.com
    Svara
  • Åh, absolut bästa serien!!! Det är mitt bästa dvd-box-köp nånsin <3

    Svara
  • Åh! Dom sände denna serien på svt några år senare, när jag var sisådär 11-12 år. Jag har saknat den så otroligt mycket! Det är dags att streck-se hela serien! Tack för dagens bästa tips!

    Lomina 2011-04-08 10:06:50 http://l0mina.blogg.se
    Svara
  • Varför är det som att alla plöjer igenom just denna serie samtidigt? Har nyligen också gjort det. Den lyste som guld på Buylando. Sen läste jag att underbara clara sett den och att du har sett den och alla andra. Och alla känner igen sig i Angela. Är det så att vi alla samtidigt går runt och känner att något saknas, ett hjärta, en känsla, att bli berörda av djupt existensiella frågor?

    Johanna 2011-04-08 09:43:50
    Svara
  • Den följde jag när den gick första gången och blev så förälskad i Jared Leto! Och så tyckte man så synd om killen med krulliga håret som ju var kär i Angela… Kul att få en nostalgitripp så här på fredagsförmiddagen. 🙂

    Monika 2011-04-08 09:36:27 http://monnetankar.blogspot.com
    Svara
  • Jag har bara sett serien en gång (94), men blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker på den.

    Kominken 2011-04-08 09:32:35 http://kominken.wordpress.com
    Svara
  • Oh. Herre. Vilka känslor och minnen du rör upp. Ljuvligt!

    Sanna 2011-04-08 09:30:12
    Svara
  • Åh! Den bara måste jag se! Finns den på youtube hela serien?

    alekzandra 2011-04-08 09:23:36 http://rouletterusse.blogg.se
    Svara
  • Jösses vad jag älskade den serien när jag var runt 12. Kan fortfarande inte glömma hur Jordan Catalano stod och lutade sig mot skåpen i korridoren och blundade. Eller när Angela tror att han sjunger om henne men så är det hans röda bil. Eller när hon blir tagen av polisen och han säger ” I know this girl” precis när hon ska sätta sig i polisbilen. Jösses jag har inte sett den sen dess men den har präntats in i mitt hjärta….

    Jeanette 2011-04-08 08:59:59 http://heavyhorses.blogg.se
    Svara
  • Jared Leto <3, inte minst i requiem for a dream.

    Gabriella 2011-04-08 08:52:09 http://hasslinger.blogg.se
    Svara
  • Du har så rätt! Det finns INGEN serie som påverkat mig lika mycket, som är så välspelad och så träff rakt in i hjärtat som Mitt så kallade liv. Fantastiskt! Till alla er som inte sätt den köp den och njut. Jag och mina systrar spelade in varje avsnitt på vhs och avsnittet när dom kysser varandra i korridoren och Buffolo tom spelar är så flimrrigt att det nästan inte går att se på mera. Kram!

    Clara West 2011-04-08 08:38:25
    Svara
  • Så fruktansvärt komiskt, tycker jag, att jag gjort precis samma sak. Fann serien på Netflix, sen var jag fast. ”In my humble opinion” är serien sjukt bra och fortfarande mycket aktuell för värkande tonårshjärtan, överallt. Tycker verkligen om din blogg och tänker ofta, tänk om jag hade haft en vän som Sandra… Du verkar så genuint fin som människa!

    kaj 2011-04-08 08:05:44
    Svara
  • Åh absolut en av de finaste serierna! Jag måste också varit runt 10 år när den gick på tv..men jag minns ändå att jag tittade på den. Det var nog mycket för att min stora syster tittade. Det var ”mitt så kallade liv” och ”dallas” vi tittade på.

    r 2011-04-08 07:49:47 http://ragnarsdottern.blogspot.com/
    Svara
  • Jeg så også denne i 1994 og gråt da ikke skulle lage mer enn en sesong. I fjor kjøpte jeg dvden og da gråt jeg av Ricky. Så utrolig hjerteskjærende! Fineste serien ever!

    Anette 2011-04-08 07:29:12 http://sistergoldenair.blogspot.com/
    Svara
  • Oh my goodness, how I love love love this show.

    Nicole 2011-04-08 03:42:57 http://www.nicostuff.com
    Svara
  • Helt sjukt ! Jag avslutade också serien precis efter att tittat på den konstant i en veckas period. Jag säger bara, Jordan Catalanos hår. Mm!
    Håller för övrigt med om att Claire Danes är otroligt bra i rollen som Angels Chase!

    Sanna 2011-04-08 02:48:37 http://detfattastusenyen.wordpress.com
    Svara
  • Fastän jag är 22 blir jag sådär löjligt för mycket kär varje gång. Jag måste ha nått fel. Det känns inte som att någon annan är så här som mig. Jag blir för kär. Jag köper presenter och är världens snällaste, tänker bara bara på personen i fråga och dör varje gång jag ser hans blåa ögon. Det är som en sjukdom. Önskar jag vore frisk. Du är bra du sandra. Kram

    Linnea 2011-04-08 01:03:22 http://Moncheriblogg.blogg.se
    Svara
  • Nostalgi. Jared Leto alltså <3

    Karolin 2011-04-08 00:44:13 http://www.cutethoughts.blogg.se
    Svara
  • Åh, la plugget åt sidan i en vecka och plöjde precis igenom alla avsnitt själv! Är typ 5:e gången jag ser den och det är lika underbart varje gång. Ville nästan inte se sista avsnittet för jag visste att då var det slut. Och kan konstatera att jag fortfarande är kär i Jordan Catalano, efter alla dessa år! Bara älskar!!!

    Isabelle Kerttu 2011-04-08 00:31:25
    Svara
  • I loved that show when I was young and watched it every week!! I remember when they canceled it, people were so upset and started a campaign called ”operation life support” (or something like that) to try and get it back on the air. But by that point, Claire Danes and Jared Leto had moved on to do other things anyway. I haven’t seen it since it first aired; I should watch it again to see how I feel about it now that I’m older. I will probably still feel like a teenager haha 🙂

    Mary 2011-04-08 00:24:11 http://insidemyhideaway.blogspot.com
    Svara
  • Serier är så himlans farligt beroende framkallande. Undra om jag vågar ladda ner (:

    linnea 2011-04-07 23:50:42 http://mycameradoesnotlikeme.blogspot.com
    Svara
  • Åh, så himla bra! Fast det gör så ont i mitt hjärta att det bara finns en säsong. Inte allra bästa men nästan bästa serien.

    Amanda 2011-04-07 23:48:37 http://dimmigadar.devote.se/
    Svara
  • Jag var 14 då den gick på tv 🙂 Minns den litegrann. Kanske skulle ta en ny titt på den 🙂

    Tess 2011-04-07 23:30:21 http://highlandertess.blogg.se
    Svara
  • tror att den serien förändrade mitt liv lite när jag såg den andra gången, då var jag äldre, kanske 15, första gången var jag för ung och då blev jag bara kär i Jared Leto. Andra gången, ja. gud. tredje gången, förra sommaren, grät jag bara hejdlöst under alla avsnitt, Minns att jag ville att min mamma skulle se den för att förstå mig, så jag tvingade henne att titta på den tillsammans med mig, jag behövde nog bara tvinga henne i ett avsnitt för sen blev hon fast, hon identifierade sig med mamman och jag med Angela.
    Jag var med om allt det där, bytte umgänge, pendlandes mellan att vilja sova mellan mamma och pappa och vara ute och träffa killar, längtan efter att bli vuxen samtidigt som jag kunde sitta på gungorna på lågstadiets skolgård och gråta för att jag längtade så mycket tillbaka dit.
    nu är jag 23, ibland känns det som om jag fortfarande är kvar i det där stadiet.

    Saga-Marie 2011-04-07 23:26:00
    Svara
  • Oj hur jag älskade denna serie! <3

    Anna 2011-04-07 23:23:45 http://malmikonpalmikot.blogspot.com/
    Svara
  • You know I’ve been wondering about this show for a while, every since it popped up as ”new streaming” on netflix but I’d never heard of it before ( and like you, it was a bit before my time). And the extra funny thing is I just came from reading Dressed Up Like a Lady where Camilla was talking about this show too. It must contain the secret code to my life or something. haha

    Mags 2011-04-07 23:19:42 http://Vanillablackcherry.blogspot.com
    Svara
  • Du har rätt, det verkar awesome. Tack för tipset.

    Lina N 2011-04-07 22:47:19 http://kth.se/blogs/linana
    Svara
  • fy fan vad glad jag blev nu, för detta är min absoluta favoritserie ever! kollar igenom den minst en gång i halvåret och har gjort i åratal. och jag dör varje gång för det klippet.

    Jordan kommer nog alltid vara min största barndomskärlek och har varit sen jag såg serien på tv när jag var kanske lite för ung.

    Madeleine 2011-04-07 22:46:03 http://sisterdisco.blogg.se
    Svara
  • Det är verkligen en så fantastisk serie. Får fjärilar i magen av den där klippet, jag var så KÄR i Jordan Catalano! Tänk att hångla med honom..

    sockerdricka 2011-04-07 22:42:51 http://sockerdricka.blogspot.com
    Svara
  • Sträcksåg hela serien på lite mer än ett dygn, hade bara en liten liten sovpaus + matpauser älskar serien, slutade med att jag köpte DVD-boxen!

    Jenna 2011-04-07 22:40:08 http://jeayl.blogspot.com
    Svara
  • Åh så underbart. Jag måste se den igen. Hipsvips var jag femton igen. tack för tipset!

    Tant Grön 2011-04-07 22:34:11 http://tantgroen.blogspot.com
    Svara
  • Jag såg den när den gick! Jag var 12 år och kände att den lärde mig saker om livet som inga Wahlströmsböcker eller Bevely Hills kunde mäta sig med. Mins fortfarande inledningen till ett avsnitt som börjar ”there is a certain place, where certain people go…” som handlar om stället dit folk gick för att hångla. Jag längtade tills jag skulle börja högstadiet och bli tonåring och kanske ha en egen Jordan Catalano gående i korridorerna på skolan. Har faktiskt funderat på att se om den, men vill inte förstöra min bild av den ifall det visar sig att jag vuxit från den. Jag kanske inte förstår den på samma sätt idag.

    Johanna 2011-04-07 22:32:00
    Svara
  • Jag har alltid haft en grej för 90-talet. Tycker att det ser så fint ut med ljusa jeans och luggar som är ihopfätade med färgglada gummiband.

    Åsa 2011-04-07 22:25:36 http://dendarlindstrom.blogg.se
    Svara
  • Jag ler så jag dör lite, Från jag var 13 år till jag var 17 år så hade jag en stor poster på honom i en rödrutig skjorta på en cykel, en scen från serien. Ja, jag tyckte också att han hade så fina ögon, hehe. Naw, så sött känns som man är 13 år igen när man ser det där. Faktiskt den enda killen jag har haft på en poster på väggen. Fint inlägg! Och, jag tycker Claire är bra!

    anonym 2011-04-07 22:17:22
    Svara
  • Åh, bästa serien, ÄLSKADE den när jag var yngre! Sitter och kollar dina tips om NYC, ska dit en månad nu i vår, ska bli så kul ! Tcker du tar underbara foto, men undrar en sak som jag så innerligt önskar att du kunde svara mig på. HUR ger du alla dina kort en känsla av 60-70 tal ? Som en hinna över som är jättefin. Har så länge velat ha svar på detta ! :o)

    Tack för en fin blogg och bra NY tips !

    Allt gott.

    Erica 2011-04-07 22:13:12
    Svara
  • It’s on TV again: http://www.huffingtonpost.com/2011/04/07/my-so-called-life-to-air-sundance-channel_n_846240.html

    Trudy 2011-04-07 22:10:46
    Svara
  • Åh vad längesedan jag såg den! Tack för tipset! 🙂

    Louise 2011-04-07 21:44:44 http://www.moonlightdrive.blogg.se
    Svara
  • I loved this show and when I watched the clip it was like I physcially remembered the scene. I don’t remember with in my head, but my stomach and heart went all warm and I got goose pimples. Have to watch it again!

    My Brave New Life 2011-04-07 21:32:40 http://mybravenewlife.blogspot.com/
    Svara
  • åh,når jeg ser bildene og klippet, så føler jeg meg litt som jeg gjorde på nittitallet når jeg så serien for første gang. blir helt rar inni meg 🙂

    ingvild 2011-04-07 21:29:56
    Svara
  • Åh, den var ju fantastiskt, och den där scenen… jag minns att jag tvingade min dåvarande pojkvän att ta min hand så där när vi gick i korridoren, men det blev liksom aldrig lika bra som i serien. Konstigt. Men han var ju ingen Jared Leto, det kan jag då säga.

    mrs Pitepalt 2011-04-07 21:15:29 http://mrspitepalt.wordpress.com
    Svara
  • Hjärtsnörp!!
    TACK för att du påminde mig om denna serien!

    Hannah 2011-04-07 21:12:35 http://gingertea.blogg.se
    Svara
  • Åååh!! Älskade den serien 😀
    Nu fick du mig att vilja se den igen =)

    Kiki 2011-04-07 21:05:37 http://puvi.blogg.se
    Svara
  • Aw, I also just recently watched this show and thoroughly loved it, awful 90s music and all.

    Joanne 2011-04-07 20:52:33 http://joannakarenina.blogspot.com
    Svara
  • Åh, den är så bra. Borde se om den (såg den för första gången för ett par år sedan och älskade allt… 90-talet alltså, så himla fint på något sätt).

    Elise 2011-04-07 20:49:20 http://elzplz.blogspot.com
    Svara
  • Nästan värt att se pga. av Jared alltså!

    Viktoria 2011-04-07 20:48:40 http://viktorialindqvist.blogg.se
    Svara
  • Oooh! I was obsessed with that show! It’s brill!

    Lauren 2011-04-07 20:48:09 http://www.glossaryzine.blogspot.com
    Svara
  • Ett speciellt photoshoot i början på Jared Leto’s karriär – http://26.media.tumblr.com/tumblr_l96lauMIcf1qdhpzmo1_500.jpg

    h 2011-04-07 20:34:02
    Svara
  • Ååå, jag såg den när den gick. Älskade den!

    Emeli / Lovely chaos 2011-04-07 20:32:34 http://lovely-chaos.blogspot.com
    Svara
  • Jared Leto ”Bitch Please” – http://24.media.tumblr.com/tumblr_l96l8xWgFE1qdhpzmo1_500.jpg

    h 2011-04-07 20:31:55
    Svara
  • Funny — I mentioned MSCL in a post today! Must be something in the air.

    Cammila 2011-04-07 20:30:40 http://dresseduplikealady.blogspot.com/
    Svara
  • Jag gav bort en dvd-box till min kompis när hon fyllde år förra veckan. Jag hade dubbletter efter att ha köpt den en andra gång, eftersom en annan vän lånade den första boxen och lämnade inte tillbaks på länge…jag saknade den varje vecka men kunde inte komma på vem som hade lånat. En dag fick jag tillbaka den via post och hade således två. Rotade även fram soundtracket (inköpt på ebay) i barndomshemmet häromdagen. Och har 2 böcker baserade på serien (även de köpta på eBay). Fast dom är inget vidare, en av dem är en spinoff på serien och i den förlorar Brian oskulden till Rayannes mamma. Känns sådär. Men alltså, JORDAN CATALANO. Love.

    Yohson 2011-04-07 20:29:45
    Svara
  • oh gosh!! one of my favorite tv shows. when i watched it i was around angela’s age and i wanted to be like her. now i know that if i have a daughter some day she’ll be called after her, hahahahahha. did you know it was canceled?? but there’s a novel called my so-called life goes on, i don’t know whether it is a sequel :/ i hope so!!

    now i’m watching freaks and geeks, also a teenager tv show, it’s nice too cause it’s set in the 80s 🙂 and you should watch skins (UK)

    sandra, your blog is special 😉

    kisses from Spain

    María 2011-04-07 20:21:49 http://[email protected]
    Svara
  • Dear God , please give me a Jared Leto of my own some day.

    Ja, hjälp vilken nostalgitripp. 🙂

    Tessan - KREATiV text I foto I design 2011-04-07 20:17:23 http://kreativ.blogg.se
    Svara
  • jag var också tokförälskad i den serien och i mr jared leto.
    men så träffade jag honom för några år sedan, och då botades jag, för han var ju inte alls som jordan catalano 😛 (som om man ens skulle vilja ha en sån strulig kille nuförtiden. men när man var ung så var det ju de trassliga killarna som var finast.)

    matilda 2011-04-07 20:12:52 http://annaclaratilda.blogspot.com/
    Svara
  • Jag älskade serien och läste även böckerna! Men nu måste jag nog ta och se serien igen. Så sjukt fint att bli påmind om riktigt bra saker. Läs böckerna också.

    Lenita 2011-04-07 20:10:16
    Svara
  • åh, hade nästan glömt bort. jag fullkomligt älskar denna serie! <3

    Lisa 2011-04-07 20:09:13 http://flisa.onsugar.com
    Svara
  • Jag är så gammal så jag såg den när den kom 1994. Jag var tretton år och kände: äntligen en serie och en rollfigur som känner likadant som jag. Min tonårskärlek hette/heter Magnus. Han var också så där dösnygg som Jordan (tyckte jag då alltså) och jag hade svårt att gå och andas varje gång jag såg honom. Har sett om serien flera gånger och jag kommer fortsätta att göra det om och om och om igen… BÄSTA! Och musiken. To die for.

    Linda 2011-04-07 20:07:19 http://lindakabilmanordqvist.blogg.se
    Svara
  • […] redan efter säsong två. Sjukt bra serie. Men nu är jag på jakt efter en ny. Inspirerad av Sandra Beijer så får den här serien fylla mitt tomrum. Minns ni […]

    My So-Called Life 2011-04-07 20:05:50 http://lisahsilfwer.se/2011/04/07/my-so-called-life/
    Svara
  • gahhh, I just started watching My So Called Life on Netflix as well — such classic teenage angst. Jared Leto is such a babe. I saw his doppelganger the other day in Brooklyn and couldn’t see straight for hours. Love your blog and I’m hoping to check out your DJ set tonight at Trophy Bar, can’t wait!
    xo Molly B

    Molly B 2011-04-07 20:02:29 http://www.mollyburkett.com
    Svara
  • åh. såg denna serie nyss och gjorde också ett inlägg om den: http://hejjagheteranna.blogg.se/2011/march/my-so-called-life-is-over.html

    så himlahimla bra serie. Tycker verkligen allt, allt är fint med den! Jag tyckte dock att slutet var jättesorgligt. fast det var fint ändå. vill ha en till säsong!

    Anna 2011-04-07 19:59:53 http://hejjagheteranna.blogg.se
    Svara
  • Kul att du också tillägnat ett helt inlägg åt ”Mitt så kallade liv” läste precis Tavi’s blogg osm gjort detsamma 😀

    Madeleine 2011-04-07 19:58:36
    Svara
  • Du har sååå rätt! My So-Called Life ÄR världens bästa serie! Jag har serien på dvd och har nog sett den hundra gånger. Angelas ord träffar rakt i både tonårs- och vuxenhjärtat 🙂

    ”Sometimes it seems like we’re all living in, like, some kind of prison. And the crime is how much we hate ourselves. It’s good to get really dressed up, once in a while. And admit the truth. That when you really look closely, people are so strange and so complicated that they’re actually…beautiful. Possibly even me.”

    Elin 2011-04-07 19:52:50 http://www.popkulturgotta.se/
    Svara
  • Åh! Kan bara instämma. Underbar serie, tittade väldigt mkt på den jag med!=)

    Gabriella 2011-04-07 19:37:55 http://elephantzoul.blogg.se
    Svara
  • […] blev så glad när jag såg att Sandra skrivit om en av mina absoluta favoritserier Mitt så kallade liv. Vill bara instämma i hennes […]

    Världens bästa! | UnderbaraClara 2011-04-07 19:35:52 http://www.underbaraclara.nu/191385/2011/04/07/varldens-basta/
    Svara
  • Alltså. Jag måste bara få berätta. Jordan Catalano är mitt livs andra crush, men förmodligen den hittills största (bland fiktiva personer) och serien har alltid varit min favorit. Jag har sett den på tv flera gånger, kan nästan alla repliker och köpte dvd-boxen häromhösten. Och så helt plöstligt, förra våren runt den här tiden, får jag ett mail där det står att jag vunnit en träff med Jared Leto i Stockholm! Helt galet overkligt. Efter att han haft konsert med sitt band fick jag sträcka fram en skakande (inte darrande, skakande) hand till någon jag varit förälskad i de senaste 15 åren. Jag dog lite. Och insåg förstås att det är karaktären jag är mest kär i. Men ändå. Jag har träffat Jordan Catalano. And he leans great.

    em. 2011-04-07 19:32:53 http://phenton.se
    Svara
  • I love this show, I went on a search rampage for it a few years ago and ended up finding it. So bummed they only made one season )-:

    Feeona 2011-04-07 19:28:59 http://www.disappearherefeeona.blogspot.com
    Svara
  • så så så bra!

    ella 2011-04-07 19:28:24
    Svara
  • Åh, det är så länge sedan jag såg den. Så länge sen att jag inte kommer ihåg några detaljer, bara en underbar känsla.

    Stockholm Syndromet 2011-04-07 19:26:57 http://syndromstockholm.blogg.se/
    Svara
  • Åh, underbart!
    Och lite kul för jag såg precis det första avsnittet igen. Alldeles precis nu.

    Matilda 2011-04-07 19:25:36
    Svara
  • Det var inte längesen som jag själv plöjde igenom varenda avsnitt. Absolut älskar gamla nittiotals-serier. Och Clare Danes är absolut finast!

    Film Du Vet 2011-04-07 19:19:43 http://filmduvet.blogg.se
    Svara
  • ser ut som en sådan serie som jag faller pladask för.

    Erica 2011-04-07 19:02:37 http://enettaiparis.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!