vänsterkurvor, darth vader och vill-alltid-vara-med-dig-sex.


source.

527 kommentarer på inlägget om det finaste ni gjort förra veckan! Aldrig fått så många kommentarer i hela mitt liv. Speciellt inte då varenda en är som en liten magisk present. Här kommer några som gjorde hjärtat extra varmt. Fler kommer förresten.


I tisdags när vi skulle åka bil från en spelning, men vi var för många, så fyra fick sitta tätt intill varandra i baksätet, och när bilen svängde i en vänsterkurva kände jag hur han drog in doften av mitt hår.


Igår pratade jag med killen jag är lite kär i för första gången. Han kom in i mitt klassrum innan vi hade börjat, konversationen var som följer:
Han:  Ska alla samlas här eller?
Jag: Nä, det är nog bara ettorna.
Han: Okej, tack.
Det var det.
.

Det finaste den här veckan var att jag vågade göra en sak jag aldrig trodde att jag skulle våga. Jag har haft ont i magen över några timmar på tisdagseftermiddagen hur länge som helst, och väl i tisdags kunde jag varken äta eller dricka för jag var så nervös. Men jag gjorde det. Och på vägen hem var jag lättare än någonsin och fnissade för mig själv. Och då, mitt i fnisset, kom en tjusig man i finkläder och sa att det var vackert att se en ung dam fnittra i solen en tisdagseftermiddag, som om hon precis har gjort något sensasionellt! Vilket var precis det jag hade!


I torsdags gick jag till McDonalds iförd Darth Vader dräkt och köpte glass. Det blev ganska tyst när jag kom in och killen i kassan skrattade högt. Sen gick jag ut i solen, satte mig i parken och kände mig glad.


Att min väldigt sjuke farfar, som legat till sängs väldigt länge, omsorgsfullt klädde på sig jackan och sin lille basker för att cykla ut och hämta posten. Vi andra stod i dörren och hejade!


Jag och min pojkvän tittade i en smyckes tidning tillsammans och han frågade vilken av alla hundra små “diamantfigurer” som jag tyckte om bäst. Jag pekade på ett par körsbär och sen frågade jag honom samma sak och då pekade han på mig. så himla sött.


när jag fick skaka hand med en av dem jag beundrar mest. hon bad om ursäkt för att hennes hand var svettig. jag tog den i min ändå.


Nu-slutar-vi-bråka-jag-älskar-ju-dig-och-vill-alltid-vara-med-dig-sex.


Att jag satt på gräset i trädgården med kaninen i famnen, och hans päls är mjuk som sammet, speciellt bakom öronen och jag ville aldrig sluta klappa honom där. Och ibland så slickar han en på axeln, som för att visa att han tycker om en och det känns så fint i magen, för så gjorde han inte tidigare.


Att ligga på en filt i gräset med sin snart 4-månader gamla bebis och lyssna på fåglarna. Hon var alldeles tyst och bara tittade på mig och låg med sin lilla kind mot filten och hela trädgården var fylld av talgoxar.


När jag och en av mina allra käraste vänner satt under de blommande körsbärsträden i Kungsträdgården och åt isglass med citronsmak och fick syn på en supersöt liten japansk pojke med en helt symmetrisk frisyr. Vi dog av gullighetsfaktor, typ.


Jag var hos min pojke. Vi låg i hans säng, och jag ritade på hans arm och han är allt jag någonsin velat ha.


Det finaste den här veckan var nog det finaste som hänt på länge. I onsdags när jag hade hoppat av pendlen på väg hem från skolan och skulle låsa upp min cykel kom det upp ett gammalt par för trappan allderles brevid. De håller armkrok för att stötta varandra. Han i mörk kostym och hon i begie byxdess. Båda skrynkliga som russin. När de är klara med trapporna och börjar gå på planmark igen tar de varandras händer. Då kan jag inte hålla mig längre och säger: “Jag tycker att ni är vackra.” Högt så att de hör. De vänder sig om och går fram till mig. “Tycker du att vi är vackra? Två gamla människor?” Frågar han. “Ja, det tycker jag. Jag tycker att det är fint.” Säger jag med eftertryck. “Jaha, men tack” Säger han. “Tack, tack.” säger hon. De ler och går sin väg. Det kändes lite som om jag gjorde deras dag.


Jag fick ett fint vykort med en sol på och på baksidan stod det PUSS!


Det måste nog varit när jag somnade i tv-soffan en torsdagskväll hemma hos min pojkvän med huvudet i hans knä och vaknade ett tag senare av att han hade stängt av tv’n och tittade på mig i smyg.


att min mormor sa, väldigt lågt och hastigt men ändock, “älskar dig” precis innan jag la på när vi pratade i telefonen alldeles nyss. jag vet att att hon har svårt för att säga de orden och nu när jag tänker efter kan jag faktiskt inte minnas att hon sagt det till mig förrut (hon brukar lite skojjigt säga “lavv jo lavv jo stumpan” ibland)


Jag såg att han tagit fram sin skinnjacka och han var så himla fin i den. Mitt tonårshjärta dog en smula och jag som inte ens tycker om skinnjackor.

228


here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
70kommentarer
  • var ute igår och hade väldigt trevligt med några kompisar, gick på efterfest och skrålade och spelade gitarr. Gjorde slut med min flickvän för en och halv månad sen och det har varit en av de svåraste tiderna i mitt liv. Men för att komma till sak så gick jag hem med en flicka, men väl framme i hennes lägenhet ville hon sova för klockan var fem på morgonen, och jag sa ”det gör inget, vi ses nån gång, ha det bra” och så gick jag och kände att det spelade ingen roll verkligen. Väl ute ur trapphuset ut på gatan, så har solen precis gått upp och det är gryning och härlig vårmorgon, vinglar hem klockan halv sex på morgonen och känner att gud vad fint livet är ändå när man får uppleva att vara lite smått onykter en morgon vid halv sex i maj, solen har precis gått upp och bländar än i ögonen och imorgon ska jag på dejt 🙂

    Jesper 2011-05-15 16:51:30
    Svara
  • jössseeeeeees! vilka människor det finns! det här var helt sjukt fantastiska saker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    bella 2011-05-11 20:03:03 http://thirteenseven.blogg.se
    Svara
  • Jag som alltid haft ett självförtroende på allra lägsta nivå,
    blev överraskad över faktumet att en total främling lutade sig fram och sade
    ”Du är verkligen jättesöt!”~

    Victoria 2011-05-10 22:56:01 http://pigment.blogg.se
    Svara
  • Jag vet att det säkert är för sent för det här nu, men jag vill ändå skriva det finaste som hände mig.
    Det var förra veckan på torsdag under våran bildlektion, jag satt bredvid den finaste pojken i världen och ritade, det var stökigt i klassrummet och jag lyssnade på musik i ena örat, jag och han delade på ett sudd och råkade sträcka oss efter det samtidigt. Våra händer rörde vid varandra och våra blickar möttes, han log och hans djupa blåa ögon såg rakt in i min själ. Det varade säkert bara något ögonblick, men det ögonblicket kändes som en evighet och hela världen försvann. Det var bara han och jag och musiken som spelade i mina öron.
    Och det har fått mig att börja hoppas att han känner samma sak för mig som jag känner för honom.
    Och har gett mig en ny favorit låt. 🙂

    tove 2011-05-10 19:06:10 http://tovesoderberg.blogg.se
    Svara
  • Jag är sexton år och har aldrig fått en kyss. Ingen pojke har någonsin tyckt om mig eller sagt att jag var vacker eller tagit min hand. Det beror på att jag är så ful på utsidan att ingen vill ge mig chansen att visa att jag är ganska fin på insidan. Och det sorgligaste är att det inte kommer ändras.
    Men med tanke på att jag aldrig kommer få uppleva såna här stunder med någon som älskar mig, så är det lite fint att få läsa om alla andras berättelser och att de får uppleva det. Jag fäller en tår och är ganska glad för att människor mår så bra.

    Simone 2011-05-10 14:30:57
    Svara
  • Åååååååh jag vill alltid börja dagen med att läsa sånt här.

    aliciasivert 2011-05-10 08:44:09 http://aliciasivert.blogspot.com/
    Svara
  • min pappa är väldigt sjuk. jag har haft för mycket att göra på jobbet och har inte hunnit vara hos honom nästan någonting.
    igår fick jag sluta tidigare, för första gången sen jag minns inte när. jag cyklade åt hel fel håll i förhållande till var pappa var, i uppförbacke, till det enda ställe i stan som har hans favoritgodis. när jag sedan skulle cykla hem till honom var det motvind hela vägen.

    så for jag kom hem knallade jag upp för trapporna till honom. han sov och jag hade inte mage att väcka honom så istället gick jag ner, la godiset i en skål och gick upp till hans rum igen och satte skålen på hans nattduksbord. när jag gick upp en stund senare var han vaken, log med ögonen – och hade nästan tömt skålen med sitt favoritgodis.

    e 2011-05-08 11:28:58
    Svara
  • Började gråta när jag läste om det gamla paret, fy så bra

    Daniela 2011-05-08 11:11:14
    Svara
  • Åh, så kul att läsa! Så himla vackert. 🙂

    Sandra 2011-05-08 11:01:17 http://piqaview.blogspot.com
    Svara
  • Min syster kom nyss in på mitt rum. Jag sitter och kämpar mot gråten, för jag är så trött, och jag och pappa bråkade i bilen på vägen hem. Hon kommer fram och ger mig en klubba. Som hon har köpt, för egna pengar. Hon som inte ens äter godis. Åh, och jag blir så himla glad en liten stund, och tänk vad två kronor kan göra.

    Amanda 2011-05-07 19:42:15 http://aaaammannda.blogg.se
    Svara
  • Jag satt på bussen på väg hem till min tomma lägenhet, tittade upp och såg den vackraste 17-åringen jag vet. Han säger ”får jag slå mig ner?” och vi pratar hela bussresan som att vi känt varandra hela livet.

    Mmmm 2011-05-06 23:02:16
    Svara
  • Mycket fint har hänt mig de senaste veckorna. Jag har träffat en pojke som jag förut inte alls trodde att jag skulle bli kär i. Men det hände och idag insåg att jag verkligen är så himla kär i honom.

    Jag var sjuk idag och jag har inte träffat honom på tre dagar och saknar honom så himla mycket! Fick höra utav mina bästa vänner att när de kom till skolan satt han där utanför naturkunskapen och väntade. Han hade suttit där i en halvtimme och jag kom aldrig dit.
    När jag fick höra det hoppade mitt hjärta till. Han är underbar.

    En sak som hände här i veckan var att jag och minfina pojke, vi skulle träffas efter skolan. Vi träffade på några av våra kompisar och det blev så att vi gick hem till en av dom. Vi skulle spela GTA, jag fick sitta i hans knä. Jag somnade där och även om jag vaknade upp till ljudet av kraschande bilar och polissirener så var det så fint. Jag såg upp på honom och vi kysstes. Det var väldigt fint..

    Linnea 2011-05-06 17:12:12
    Svara
  • började gråta som en dåre av farfarn som blev hejad på. blev tvungen att ta en cigg i fönstret. med solglasögonen på. så. himla. fint.

    mimmi 2011-05-06 13:00:06
    Svara
  • […] dere lese noe som også er fint, les og les. Og hør, bare hør så fin. Og del kanskje noe fint […]

    Dearest « Digital Disaster 2011-05-06 01:20:34 http://www.digitaldisaster.net/2011/05/05/dearest/
    Svara
  • så himlahimla fina allihopa
    grät flera gånger, var speciellt svag för den med den sjuke farfarn och det fina gamla paret
    tycker så mycket om äldre människor. vet inte riktigt varför, de känns så sköra på något vis

    jag längtar efter ”honom”. ibland tror jag det är en person jag ser ibland, idag kändes det inte så, han såg inte ens på mig
    var tusan finns ”han”?

    lovisa 2011-05-05 23:21:41
    Svara
  • Det är ju sånt här som gör att man nästan trillar omkull av vardagsglädje. För att livet kan vara så fantastiskt fint, och för att du fokuserar så fint på det.
    Tack!

    Jessica 2011-05-05 16:25:45 http://litesocker.blogg.se
    Svara
  • Haha åh, vad jag inte orkar med mig själv ibland, är så förbannat blödig.
    Tyckte detta var så fint att jag gråter lite.

    nikki 2011-05-05 15:24:31 http://onerainywish.blogg.se
    Svara
  • jag var på fest och satt bredvid en söt pojke som jag kände väldigt väl förut men inte pratar med så ofta längre. han satt och ritade i en bok och jag sneglade lite då och då och plötsligt skrev han ”i like you”. han skrev det snett, på en egen sida mitt i boken, och han strök under mitt namn med ett såndärt virvelstreck. han såg att jag såg men visade inget tecken på det utan la ifrån sig boken på bordet sen. jag tyckte att det var så himla konstigt att han skrev så men jag tänkte att kanske är det bara för att vara trevlig eller för att han var så full, så jag svarade efter ett tag. bläddrade upp en annan tom sida och skrev ”me too”. då tittade han på mig med världens konstigaste blick som jag inte alls visste hur jag skulle tolka, och sen var det inget mer med det.

    försent, men ändå

    marika 2011-05-05 11:44:55
    Svara
  • […] att det var så fint att läsa Sandras upprop. Att berätta det finaste som hänt under veckan. Och vilket gensvar det […]

    En suck mot din axel | dumtellersant 2011-05-04 23:27:22 http://dumtellersant.wordpress.com/2011/05/04/en-suck-mot-din-axel/
    Svara
  • Åh, vad fina alla är! Bir alldeles varm av att läsa. Helt plötsligt kände jag igen mig lite overkligt mycket; Brännöserenad-sandra, jag satt också i den där aulan! och blev sådär jätteglad och gråtmild inuti. Veckans finaste!

    isolde 2011-05-04 23:17:55
    Svara
  • så himla fint!!!

    lisa 2011-05-04 22:38:58 http://popflickan.blogg.se
    Svara
  • När jag fick beskedet att jag var antagen till mina drömmars skola. Jag grät av lycka i en timme. Jag vet att det är för sent att skriva det men det är bland det bästa som har hänt mig i mitt liv så jag vill berätta det för alla, så glad är jag.

    Philippa 2011-05-04 22:24:17 http://www.passtillparis.blogspot.com
    Svara
  • När jag var ledig från skolan mitt på dagen, under ett körsbärsträd när jag satt och åt romrussin glass i strut och ett gulligt äldre par kom och satte sig bredvid, de åt också romrussin glass och i den stunden kändes de lite som min mormor och morfar, de såg lyckliga ut. (Det var i förra veckan, missade det ursprungliga inlägget, jag tycker det är fint att se hur underbart livet faktiskt kan vara ibland genom de små sakerna som beskrivs i kommentarerna.)

    ellen 2011-05-04 22:22:52 http://jagbliraldrigvuxen.blogspot.com/
    Svara
  • jag har ingen förälskelse i mitt liv och det känns som jag aldrig mer kommer att ha det, men det närmsta jag kommer den där magpirrande känslan är att läsa din blogg. så tack!

    jessica 2011-05-04 22:01:05 http://www.vintageportalen.se
    Svara
  • Igår träffade jag den vackraste killen som lever på denna jord, Rupert Grint! Jag hde väntat på att kanske få se honom i fem timmar utanför hotellet. När han steg ur bilen fylldes lyften av luktagott, som hav och himmel och sommarregn på samma gång. Han hade de finaste blåa ögonen och hår rött som en solnedgång. Och där och då blev jag så kär att benen nästan vek sig under mig. Sedan fick jag attackkrama honom och han log så fint. Jag vill bygga ett bo i den där kramen för alltid och krypa in där varje natt och bara ligga däri och vara. Sedan vill jag förvara honom i min garderob så jag kan mata honom och klappa lite på huvudet när jag vill klappa.

    Det var inte det finaste i veckan utan i hela mitt liv.

    Alinde Andersdotter 2011-05-04 21:58:51 http://lavalsedesvieuxos.tumblr.com
    Svara
  • Blir alldeles rörd av kommentarerna. Så himla fint alltihop.

    Johanna 2011-05-04 21:56:02
    Svara
  • Hahaha Darth Vader; tro meg, du gjorde deres dag også! Her om dagen var jeg på andre siden, da jeg satt på kafé og en Storm Trooper syklet forbi som om det var helt normalt. Jeg var glad i flere dager etterpå og lo for meg selv mange ganger så fantastisk var det:)

    Anette 2011-05-04 21:47:02 http://sistergoldenair.blogspot.com/
    Svara
  • Så himla fint. Känner att jag själv kan dela med om en sak som hände igår.

    Esteterna på min skola arrangerade en vårkonsert, efter några minuter av konserten stiger en kille i rutig skjorta upp på scen för att göra ett soloframträdande han säger att han ska sjunga Brännö serenad av Håkan Hellström, jag får en sån där känsla som går som en våg igenom hela kroppen. Väl under låten sitter jag där i mitten av aulan, bland hur många elever som helst, pinsam, och gråter.

    Sandra 2011-05-04 20:15:01
    Svara
  • Måste bara berätta att min pojkvän och jag bråkade igår och han sov på soffan. Jag vaknade mitt i natten och frös så och upptäckte att han inte ens låg i sängen. Så idag när jag kom hem på eftermiddagen hittar jag det nya ikea-skåpet alldeles färdigskruvat med rosor inuti och en liten lapp ”Förlåt att jag va en liten skitstövel igår!!! Älskar dig!”

    Jag älskar honom med 🙂

    yasmine 2011-05-04 19:12:56
    Svara
  • Jag är lite sen nu, men jag vill så gärna berätta vad som hände den veckan.

    Jag hade varit singel i en vecka. Och på morgonen vaknade jag av att mamma ropade att jag hade besök.
    Han kom upp till mitt rum och satte sig på mitt golv. ”Förlåt… Nu vet jag hur det känns att vara utan dig.”.
    Jag satt där med min XL-pyamasskjorta och mitt morgontrassliga hår och kunde inte avgöra om jag drömde eller om det var verklighet. Han satte bredvid mig och kramade mig ”Det jag försöker säga är att jag älskar dig.”. ”Jag älskar dig med ” sa jag och vi pussades i två timmar.

    s s a n d r a e s s 2011-05-04 18:54:22 http://ssandraess.webblogg.se
    Svara
  • Vilka himla fina upplevelser allihop. Tänk om man skulle ta alla och klämma in i en vecka, då skulle den veckan vara helt magisk.

    Stockholm Syndromet 2011-05-04 18:53:18 http://syndromstockholm.blogg.se/
    Svara
  • åh, så himla glad man blir av att läsa alla.

    kajsa 2011-05-04 18:48:33 http://kobranhuggertill.blogspot.com/
    Svara
  • Höll på att börja gråta när jag läste den näst sista kommentaren om mormodern.

    L. 2011-05-04 18:03:50 http://mydeer.blogg.se
    Svara
  • lite sent men:

    jag hade gått sönder femtio gånger om för han har en ny och jag kan aldrig aldrig laga oss och jag hade precis slutat gråta. jag satt i en trapp och insåg att mina cigaretter var slut och det var precis det jag behövde och allt föll ihop igen. då smög fina sofia fram till mig och stack till mig en cigarett. hon sa: ”snälla ta den. du ser ut att behöva den. eller nej föresten, ta två.” och sen gav hon mig en kram.

    G 2011-05-04 17:50:22
    Svara
  • dör dör dör dör dör av kommentaren om det äldre paret. jag blev så himla varm i hjärtat att mina ögon tårades. jag tror jag dör på riktigt.

    denise 2011-05-04 17:26:23 http://coloursoftheworld.blogg.se
    Svara
  • min finaste stund var när jag och mina bästa vänner satt på vår balkong i berlin, sjöng med till här kommer lyckan för hundar som oss, drack vin och jag kände mig lycklig på riktigt för första gången sen det tog slut mellan mig mitt ex.

    Lisa 2011-05-04 17:23:48 http://fisalisa.tumblr.com/
    Svara
  • <33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

    vivvi 2011-05-04 17:05:44
    Svara
  • Det finaste som hänt mig i veckan är att jag äntligen förstått att pojken jag är tillsammans med vill ha mig bara mig. Han kysser mig som om det gällde livet och igår fick jag ett fantastiskt kärleksbrev. Vi bor rätt långt ifrån varandra så det är mycket tågåkande som gäller. Men när han säger ”Jag hatar att vakna, borsta tänderna och behöva gå till skolan, jag hatar att sova ensam i en säng som är stor nog för oss båda, jag hatar att inte få kyssa
    dig varje morgon, jag hatar att inte kunna ge dig allt jag vill.” då, då vågar jag tro på att han faktiskt älskar mig.

    Mimmi 2011-05-04 16:43:13
    Svara
  • hihi åh så fint!

    Viktoria 2011-05-04 16:14:15 http://viktorialindqvist.blogg.se
    Svara
  • Åh så fint! Läser du alltid alla kommentarer?
    Fast i och för sig tycker jag allt är fint nu. För jag är kär. Sådär kär så att man vill gråta på mornarna när man skiljs åt och sådär så att jag måste kyssa honom tusen tusen gånger varje dag. inte så objektiv alltså.

    julia 2011-05-04 15:50:49 http://julviva.blogg.se
    Svara
  • mer av sånt i fortsättningen. man blir glad av det… fiiint!

    melodie 2011-05-04 15:04:29 http://highdoldace.tumblr.com
    Svara
  • tänk så mycket vackert det finns i ett litet land som sverige!

    lite sent nu, men jag vill ändå skriva var som var fint i mitt liv förra veckan.

    förra veckan insåg jag att mina två allra största drömmar var att flytta till new york, och jobba för Läkare utan Gränser i afrika. förra veckan kanske var min livs viktigaste vecka, tänk om jag faktiskt följer mina drömmar?

    och vet du vad, Sandra? allt är tack vare dig. utan dig hade jag aldrig fått inspiration och viljan att flytta till New York, när jag läste om din resa till drömmen upptäckte jag att det inte är omöjligt. det är inte bara en fånig dröm. det kan bli verklighet, och jag har aldrig sett upp till någon mer än dig sandra. inte ens michael jackson.

    jag hoppas verkligen att du ser den här kommentaren och blir lite stolt, för det borde du vara. det är verkligen en konst att få folk bli så inspirerade över ett så stort hav.

    önskar att jag var mer som du, så modig. men jag ska försöka, jag ska ge allt för att följa min dröm. precis som du. och om jag någonsin lyckas skulle det vara…underbart att få träffa dig.

    för första gången vet jag vad jag vill göra med mitt liv.

    Johanna 2011-05-04 15:03:46
    Svara
  • Jag läste ca 400 av de kommentarerna under inlägget. Så galet fint!

    Sara 2011-05-04 14:41:59 http://thevelvetpond.blogg.se
    Svara
  • Åh, man vill ju bara läsa alla 527 kommentarerna! Man blir ju så himla, himla glad!

    Maja 2011-05-04 14:12:55 http://mla-photography.blogspot.com/
    Svara
  • ”Pojken jag gråtit över och längtat ihjäl mig efter januari-februari-mars skickade coldplays
    -the scientist till mig i min spotify-inbox.”

    den tycker jag var finast, men då kanske jag å andra sidan är lite coldplayinmyheartforever-skadad <3

    linnea 2011-05-04 14:11:10 http://linneah.se
    Svara
  • haha nej va ball med darth vadermasken! haha

    Angelica 2011-05-04 13:34:41 http://mataduvor.blogg.se
    Svara
  • åh! så himla skrattig och glad och rörd man blir av allt. så sjukt vackert.

    matilda 2011-05-04 12:37:29 http://kallhudochspets.blogg.se/
    Svara
  • Underbart att läsa de här små berättelserna. Det händer mycket fint faktiskt.

    Erica 2011-05-04 12:35:50 http://enettaiparis.blogg.se
    Svara
  • Älskar när du delar med dig av fina kommentarer! Folk är underbara.

    Levis 2011-05-04 12:31:45 http://buymeasoda.blogspot.com/
    Svara
  • jag och min bästa vän träffas i korsningen mellan våra skolor ibland och när hon kramade mig hejdå så viskade hon jag älskar dig som hon alltid gör och hjärtat gick sönder lite när jag såg henne gå, för när jag är med henne glömmer jag att livet gör ont och när hon går så kommer jag på det igen. jag förstår inte hur alla som inte får vara med henne bär sig åt för att överleva.

    anna 2011-05-04 12:19:48 http://odaskamp.blogg.se
    Svara
  • jag och min bästa vän träffas i korsningen mellan våra skolor ibland och när kramade mig hejdå så viskade hon jag älskar dig som hon alltid gör och hjärtat gick sönder lite när jag såg henne gå, för när jag är med henne glömmer jag att livet gör ont och när hon går så kommer jag på det igen. men det är därför det är extra fint att få träffa henne.

    anna 2011-05-04 12:18:20 http://odaskamp.blogg.se
    Svara
  • Gjorde min dag! Har precis blivit med kryckor och sitter i soffan på min söta lilla rumpa och är förfärligt rastlös och bara längtar efter att kunna springa runt fritt på sommarängarna. Men icke. Så tack för fina känslor!

    Linnea 2011-05-04 12:17:59
    Svara
  • Så himla fint! Så mysigt att höra om allas fina ögonblick! 🙂

    Och jag älskar verkligen din blogg Sandra! Du skriver så underbart fint, jag får ”goosbumps” varje gång jag läser dina inlägg och tårar i ögonen var annan gång. Just för att alla dina texter är så fina eller igenkännande. Det är en väldigt bra känsla att få läsa en text om en känsla som någon annan också upplevt, men som är en sån där känsla som man egentligen inte kan sätta ord på själv, och när man läser texten så går man verkligen tillbaka till ”den gången” eller till just den känslan igen 🙂 I’m stuck. Älskar din blogg.

    Sandra 2011-05-04 12:11:05
    Svara
  • I fredags gick jag och min pojkvän till en bokaffär och köpte var sin bok som verkade bra. Sedan gick vi och köpte en flaska rosévin och la oss under ett träd precis vid Uppsalas domkyrka. Vi låg där och läste våra böcker, drack vårt vin och lyssnade på Veronica Maggio på hans i-phone. Solen silades i grenarna ovanför och gräset var grönt och det var ett sånt där litet underbart ögonblick som jag kommer att minnas jämt.

    Ida 2011-05-04 12:01:56 http://cestjolie.blogg.se
    Svara
  • Åh så masse fint. Får lyst å gå ut i den vårgrønne verden og fanga på film alt som er fint i livet.

    Nina Lid Hansen 2011-05-04 11:55:02 http://pixelatedpeach.blogspot.com
    Svara
  • Det var verkligen lyckoruskänslor! Jag blev mest rörd av farfarn som cyklade. Då blev jag lite tårögd.

    Li 2011-05-04 11:51:55 http://lithesupercat.blogg.se
    Svara
  • åh, jag vet att det säkert är för sent och så, men jag måste berätta en sak iaf!

    jag och min bästa vän hade precis slutat skolan så vi gick ner på stan för att kika lite i affärer i väntan på nästa buss. vi båda var väldigt hungriga så vi delade på en tallrik med pommes. några bord längre bort sitter ett gammalt par, och båda dricker burkläsk med sugrör. Så himla fint. Vi lägger oss utanför på marken och solar och efter ett tag kommer det gamla paret ut. gubben har fortfarande sin servett invikt under byxkanten. han tar loss den, snyter sig och så fnissar dem tillsammans.

    dog när jag såg dem.

    nathalie 2011-05-04 11:05:41 http://jesuisnathalie.blogg.se
    Svara
  • Åh! Man blir ju helt glad av detta!

    Linnea 2011-05-04 10:20:16 http://Moncheriblogg.blogg.se
    Svara
  • trivs du bra i NY ?
    vart bor du någonstans och vad gör du om dagarna, pluggar eller ? isåfall till vad?

    Sanna 2011-05-04 10:09:01 http://moonzanna.se
    Svara
  • Så fint! Och oj vad flickor kan inbilla sig saker ibland – och det gör det ännu finare.

    Antonia at Swedish Love Affair 2011-05-04 10:06:27 http://www.swedishloveaffair.com
    Svara
  • gulligt!

    M 2011-05-04 09:59:05
    Svara
  • Åh, vilka fina läsare du har. Jag blev nästan lite tårögd när jag läste om det gamla paret.

    K. 2011-05-04 09:53:37
    Svara
  • Så himla fint människor verkar ha det. Det gör mig helt tårögd:)

    Fredrica 2011-05-04 09:47:47 http://eljestfredrica.blogg.se
    Svara
  • Åh, jag blir alldeles varm i hjärtat av detta inlägg!

    Melwa 2011-05-04 09:45:54 http://melwabythegarden.blogg.se
    Svara
  • Igår hade jag lockigt hår för första gången på tusen år och den finaste pojkmannen i hela världen gick fram till mig när jag rökte utanför skolan och sa ”fan vad du är fin idag!”
    Jag tycker så himla mycket om honom och jag vill att han ska tycka om mig.
    Om man ska få fina saker sagda till sig så ska de sägas av en pojkman med vackra ögon och mjukt hår.

    Navy 2011-05-04 09:44:59 http://sockerstad.blogspot.com
    Svara
  • Men åh. Så himla himla fint alltihop!

    Malin 2011-05-04 09:35:38 http://cielrose.blogg.se
    Svara
  • Så himla fina saker. Särskilt den personen som sa att det gamla paret var vackra.. har sett så många såna par och aldrig vågat säga nåt sånt även om man tänkt det.

    L 2011-05-04 09:23:28
    Svara
  • Vilken fin andra start på dagen att läsa dessa kommentarer! Det är fint hur du & din blogg får folk att vilja & våga dela med sig av sig själva (:

    linnea 2011-05-04 09:23:01 http://nomorespeedlimits.wordpress.com
    Svara
  • Jag blev alldeles gråtig och rörd av dessa kommentarer. Oj, vad mycket vackert det finns i världen. Det är så himla viktigt att fokusera på det, istället för all skit som händer. Heja heja!

    Alina 2011-05-04 09:11:40 http://gretalina.blogg.se
    Svara
  • förra veckan hade inget bra hänt mig på länge, men nu, nu, nu har jag träffat den vackraste killen i världen som stirrar mig i ögonen och ler så jag tror jag ska gå av på mitten och jag kan inte sova på nätterna för jag tänker för mycket men det gör ingenting

    maja 2011-05-04 09:11:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!