niotillfem fyller år.

Idag fyller min blogg 6 år. Kan ni tänka er? Det är så himla länge. Jag tänkte att jag skulle försöka mig på en liten sammanfattning. Om det nu går att sammanfatta sex år av bloggande.


Här är det allra första inlägget. Den 30 juni 2005. Då visste knappt folk vad ordet blogg var. Jag och min fina vän Ea jobbade på varsitt tråkigt sommarjobb och startade niotillfem-bloggen för att ha någonting att göra om dagarna. Därav namnet ”niotillfem” förövrigt, för det var då vi bloggade om dagarna.


Vi använde mest bloggen som en slags chatt sinsemellan. Om man tittar bak i arkivet vid den tiden är det väldigt hafsigt och internt skrivet.


Dag två fick vi vår första kommentar! Vi blev extremt pepp som ni kan se.


Sedan tog sommaren slut och Eas bloggande blev alltmer sällsynt tills det avtog helt. Jag däremot började skriva som tusan om lite allt möjligt. Mest bilder på klänningar och en och annan bild från någon fest. Här är jag och Ea då det begav sig.Inte forrän i juli 2006 började bloggen ta en någorlunda liknande form av vad den är idag. Då postade jag bilder från en Tokyo-resa jag och Tobias åkte på. Kul! Mer sånt! sa ni i kommentarerna.


Så då fick ni följa med mig.


När Milla kom till familjen.


När jag fixade och trixade i lägenheten jag då bodde i.


När jag och Tobias gjorde slut. Jag var så ledsen och trodde att jag aldrig skulle komma över honom.
.


Nej aldrig.
.


När mina vänner tog hand om mig.
.


När jag mådde lite bättre igen.
.


Recepttips när jag levde på CSN.


Och så gick jag ut Berghs.


Tröttnade på allt och åkte till New York.


Jag och Julia bodde hos Michelle som numera är en av mina bästa vänner. Här är första inlägget från när vi precis flyttat in.


Ni fick följa med på knäppa fester och de bästa lördagarna.


I oktober flyttade jag tillbaka till Sverige och började på Garbergs. Där träffade jag alla mina favoritmänniskor.


Här är från den första Garbergs-festen jag var på. Vi dansade i 6 timmar i sträck. Bara en sån sak.


Ni fick se min lägenhet i Vasastan förvandlas till något beboeligt.


Vintern 2007 började plötsligt Ludde dyka upp i bloggen.


Det var ganska många av er som anade att det var något på gång.
.


I februari 2008 blev vi ihop och då skrev jag såhär. Han fick heta ”Vinden” i bloggen ganska så länge. Säkert ett och ett halvt år. Det smeknamnet hittade Sebastian på och sedan låg det kvar tills han tyckte att vi kunde börja kalla honom för Ludde igen. Vi gick motvilligt med på det.


Min blogg började bli rätt stor och jag lärde känna ett helt gäng med fina bloggläsare.


Kingsley var Luddes katt tills han fick flytta någonstans där han kunde jaga möss och ha gräs under fötterna. Jag tog cirka en miljon bilder på honom under tiden han var med i vårt gäng. Han ville jämt sitta i knän och vara med. Och riva sönder mina ben förstås, gärna så fort jag satt bredvid Ludvig.


Bloggen fick följa med på alla resorna.
.


Och alla fantastiska fredagar och lördagar.


Och alldeles vanliga tisdagar för den delen med.


Den här får bara var med för att jag hittade den när jag bläddrade i arkivet och tyckte det var fint : )
.


Det har blivit megamycket bilder på mat genom åren. Vissa tycker det är dötrist och andra toppen. Jag älskar matbilder så de får stanna.


Har säkert lika många pussbilder med Ludde som jag har frukostbilder tagna ovanifrån. Men han är så god att pussa så det blev så bara. Och de är så väldigt fina att titta tillbaka på nu när han inte är här hos mig.


Och alla fantastiska maskerader! Marie Antoinette-maskerader, havsteman, Kalle Ankas Jul, G-maskerad, Harry Potter-maskerad, peruk-middagen och massor av annat. Det här är nog det jag saknar mest med Sverige. Att mina vänner därborta är så himla fantasifulla och tycker lika mycket som jag om att förvandla kvällen till något annat.


Alla hundratals dagens outfit. Det tog minst två år innan jag kände mig bekväm med klädposeringen framför kameran. Nu gör jag det utan att tänka på det. Som att koka ägg ungefär.


Alla fina dagar på vårt landställe som vi sedan sålde. Och jag skrev att ledsamt blogginlägg om det och fick ett mail från de nya ägarnas dotter som av en slump läste min blogg. Oroa dig inte, skrev hon. Vi ska ta hand om huset och älska det lika mycket som ni gjorde. Började gråta.


Och så slutade jag på Garbergs men hade inte riktigt berätta än var jag skulle härnäst.
.


Fast två veckor senare gjorde jag det. Det var så skönt att äntligen få det sagt, hade hållit det inne så fruktansvärt länge.’


Och så packade jag ihop min lägenhet och sålde mer än hälften av mina kläder till gulliga bloggläsare på min bloppis.


Och så en dag gick mitt visum igenom och nu bor jag och bloggen i New York.

Tack så himla mycket underbara ni som följer niotillfem. Ni som läser och kommenterar och mailar och skickar brev och presenter och kramar mig på stan. Ni gör mig till en gladare, snällare och lyckligare människa. Utan er hade jag varit så mycket tråkigare och fegare. Det är jag alldeles säker på.
.


My blog turns 6 years old today. Here’s a resume of those 6 years. Please read in Google Translator.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
160kommentarer
 • Värsta fina och imponerande summeringen! Jag älskar för övrigt konversationen mellan de två herrarna. Så charmigt att jag började snyftskratta!

  Isabelle 2011-11-03 11:32:41 http://icingonthecakeblog.blogspot.com
  Svara
 • […] började blogga? och hur kom det sig att du liksom började just då? jag började sommaren 2005. Här kan du läsa hela historien. Första inlägget på […]

  questions&answers. part one. - Niotillfem 2011-11-02 16:25:16 http://rodeo.net/niotillfem/2011/11/questionsanswers-part-one-2/
  Svara
 • eller ja, datavärlden över huvud taget förresten!

  K 2011-07-14 21:44:27 http://hushprettybabe.blogspot.com/
  Svara
 • du är det bästa som har hänt bloggvärlden 😀 fast det visste du väl redan. Puss påre <3

  K 2011-07-14 21:43:34 http://hushprettybabe.blogspot.com/
  Svara
 • åh fina sandra. dina blogg är den bästa bloggen i hela världen. så bra att du känner att du får lite stöd från alla dina söta bloggläsare! fortsätt alltid blogga! heja, heja, sandra! heja niotillfem!

  Isabelle 2011-07-11 11:53:03 http://isobelskareng.blogg.se
  Svara
 • tack underbaste ni!

  sandra 2011-07-08 23:12:08
  Svara
 • Hej, hurra och TACK för en väldigt fin och inspirerande blogg som jag läst i kanske… 5 år?! Kram från en trogen en!

  Sara 2011-07-06 13:31:02
  Svara
 • Oh Sandra thank-you so much for such a lovely blog! I was with a friend in New York recently for a short trip and I actually saw you walking down the street around Soho / East Village area! I almost died! You are just as gorgeous in real life as you are in Niotillfem (-:

  Feeona 2011-07-05 23:39:20 http://www.disappearherefeeona.blogspot.com
  Svara
 • Jag har inte hängt med så länge, men gillar verkligen att kika in här och se alla underbara bilder!! Inspirerande 🙂

  Fia 2011-07-05 18:46:33 http://www.vallmo.papper.fi
  Svara
 • Sandra, jag har följt dig år efter år och du har världens finaste blogg! Jag älskar blandningen och att du har ett stort hjärta. Jag önskar att din blogg funnits när jag var en osäker tonåring. Man behöver veta att det ordnar sig, för det gör det 🙂
  Stor kram till dig!

  Cecilia 2011-07-04 12:51:25
  Svara
 • Først nå innså jeg at jeg har lest bloggen din siden 2007! Bloggen din er herlig, inspirerende og rett og slett fin.

  Elena 2011-07-03 20:06:18
  Svara
 • så fantastisk!! eg lika de så godt og du gjer søndagane bedre!! stor klem frå bergen og norge!

  Anita 2011-07-03 19:14:36
  Svara
 • Vilket fint inlägg! Det måste ha tagit massa tid att göra. Tack himla mycket, jag tror du gör oss lite bättre också faktiskt 🙂

  erica fidelina 2011-07-03 16:45:58
  Svara
 • puss

  Astrid 2011-07-03 15:03:22 http://asdrid.blogg.se
  Svara
 • Stort grattis till jubileumet! Din blogg är fantastiskt!

  Lisa 2011-07-03 10:15:50
  Svara
 • Grattis! Vilken fin resa.

  smäm 2011-07-03 00:31:00 http://smam.blogg.se
  Svara
 • Grattis, ett helt underbart inlägg! (och blogg!)

  Jessica - En flicka som är stark 2011-07-02 23:50:59 http://jessi91.spotlife.se
  Svara
 • vilket fantastiskt inlägg, jag har typ läst din blogg sen du började. Hittade den genom prettyinpink vill jag minnas och blev såld direkt. Och nu läser jag din blogg fortfarande, du är awesome!

  Rebecca 2011-07-02 20:57:43 http://dimmigadagarna.blogspot.com
  Svara
 • det här inlägget var så fint att jag började gråta. och i natt satt jag i nio timmar och var tvungen att ögna igenom din blogg. du äger.

  fridalinnéa 2011-07-02 18:33:38 http://marshimlen.blogg.se
  Svara
 • Grattis Sandra och tack för att du skriver och fotar så fint som du gör. Varje gång det kommer ett nytt inlägg från dig blir jag glad i själen. Du är en sann inspiration.

  La Linda 2011-07-02 15:52:14 http://www.lalinda.se
  Svara
 • Vi älskar dig Sandra! Din blogg är så himla sjukt jättebäst, min favoritblogg. Du är faktiskt en av mina förebilder, för du inspirerar mig himla mycket. Bäst. Puss.
  (btw, om du kommer ihåg det, vilket jag hoppas du gör eftersom du twittrade ett hjärta tillbaka, så var det jag som skrev till dig på twitter häromdagen om att jag behövde dina inlägg. Hihihihi :$ )

  rebecka 2011-07-02 02:26:28 http://whitewhales.blogg.se
  Svara
 • Jag är så glad att du skriver niotillfem! Det är världens finaste inspirationskälla och du är en sån fin person! Flera av dina texter har gjort mig gladare och självsäkrare och dina foton är underbara! Du skriver så fint! Tack!

  eli 2011-07-01 23:27:49 http://ellir.blogg.se
  Svara
 • Tack for att du bloggar Sandra, du ger mig värkligen mycket genom din blogg! Och du har värkligen en super talang til fotografi, dine bilder blir bara finare och finare och närr jag ser dom som det her tenker jag at det kommar bli en helt fantastisk samling närr du blir gammel och se tilbake på, jag hoppas du en dag kommer gjöra en fotoutsteldning med dine favorit fotoer fra ditt liv så langt. Jag skulle också vilja ha så här mycket fina bilder på mitt liv, jag tänker pröva bli like bra som dig på att ta med mig kameraen överalt.

  Anja 2011-07-01 17:48:48 http://anjastensrud.blogg.no
  Svara
 • Åh Sandra! Vilket härligt inlägg att få minnas tillbaka på allt vi har följt med dig genom åren:) Du ger så mycket inspiration, värme, hopp och glädje med din blogg så jag vet inte hur jag skulle reagera om du plötsligt slutade, det vore som att förlora en vän skulle jag tro… Tack du underbara människa! 🙂

  Sara 2011-07-01 17:40:23
  Svara
 • Jag tror aldrig jag har kommenterat förut. Inte en gång på kanske 3 år. Lustigt. Men nu gör jag det iallafall. Du är världens bästa. Jag blir alltid alltid alltid glad av att kika in på din blogg. Dina bilder är så fina, dina texter är så fina och du är så himlans fin.
  Du inspirerar så mycket Sandra. Tack för det.
  Stor puss & kram från Julia

  julia 2011-07-01 16:18:34 http://juliairene.blogg.se
  Svara
 • Det känns mysigt att man har varit med om en sån här resa, även om den inte är min. Tack ska du ha 🙂

  Gabby 2011-07-01 15:40:04 http://forhaxad.tumblr.com/
  Svara
 • Så fint det må være å se tilbake på! Tror jeg er litt snillere på grunn av deg.

  Ulrikke 2011-07-01 14:59:25 http://mittmikrokosmos.blogspot.com
  Svara
 • åh, du är så himla fantastisk. 🙂

  Sheriilyn 2011-07-01 14:57:40 http://sheriilyn.blogg.se
  Svara
 • Thank you for these 6 incredible years!! I love all your pictures, travels, breakfasts and hour by our posts. Thank you Sandra!

  Thenesoya 2011-07-01 14:34:49
  Svara
 • thank you for sharing your world with us! I love your blog, it’s giving me a lot of inspirations every day.

  Olga 2011-07-01 12:27:44
  Svara
 • JAG HAR FÖLJT DIN BLOGG SEDAN DESS BÖRJAN!! hur ballt är inte det? det är ett tecken på hur underbar din blogg är och hur galet bra dina foton & allt du visar & skriver är, jag älskar din blogg! PUSS & tusen tack

  sara 2011-07-01 10:42:22 http://saralinneafrid.blogspot.com
  Svara
 • Din blogg är klart den bästa bloggen i hela världen. Det kan jag som aktiv bloggläsare intyga. Det är alltid din blogg jag går in på först.
  TACK

  Isabelle 2011-07-01 09:40:20
  Svara
 • det verkar som du lever ett super mysigt och bra liv! 🙂 Hur kunde du bara flytta så till new york? Hade du inte skola eller jobb att tänla på? Din blogg är unik och fin 🙂

  Jessica 2011-07-01 09:24:02 http://jessip.devote.se/
  Svara
 • HIPP HIPP HURRA!!

  r 2011-07-01 08:12:12 http://ragnarsdottern.blogspot.com/
  Svara
 • Men tack själv, för den finaste bloggen!

  sovjetlainen 2011-07-01 07:49:48 http://sovjetlainen.tumblr.com
  Svara
 • GRATTIS! Kul för en annan som bara dundrat in här i år & se mot 6 nya år !

  L.O.V.E

  oroshjärta 2011-07-01 07:29:32 http://hornsgatanminauorta.blogspot.com
  Svara
 • Congratulations on your blog anniversary! It is truly a joy to read and makes my life a little better.

  Aubrey 2011-07-01 04:48:29 http://www.thetulipbulb.blogspot.com
  Svara
 • Är i new york på semester nu! Bor på lower east, kollar efter dig lite varstans. 🙂 Nu kan man ju inte råka se dig i slussen längre, heh. Du är så himla bra förresten.

  Camilla 2011-07-01 02:57:49
  Svara
 • Din blogg är världsbäst. Du är världsbäst. Och förlåt för att jag är en sån läsare som aldrig kommenterar, men nu gör jag ju det iaf. Kommenterar alltså. Finns inte en endaste blogg som inspirerar så mycket som din, alla mina finaste berättelser jag skrivit kommer från inspiration-nu-måste-jag-skriva- känslan jag får av din blogg. Tack för att du är så bra Sandra, sluta aldrig med det. Puss!

  Malin 2011-07-01 01:27:28
  Svara
 • Sweet! Din blog är grym! Ditt liv intressant, dina matvanor goda, dina rekommendationer att ta i beaktande & dina foton superfina.

  xxx
  Caroline – http://wwwaddell.com | world wide waddell

  Caroline 2011-07-01 01:12:45 http://wwwaddell.com
  Svara
 • Vad roligt inlägg! Brukar inte vara en sådan som läser bloggar, mest kikar på bilder och så. Men detta ville jag verkligen fortsätta läsa! Jättefin blogg, ha en bra dag! Kram 🙂

  Lovisa 2011-07-01 00:40:47 http://loviisafahlberg.devote.se
  Svara
 • grattis bloggen 😀

  lisa 2011-07-01 00:31:18 http://popflickan.blogg.se
  Svara
 • Vi som ska tacka dig Sandra för en alldeles underbar blogg! Hoppas du och alla de fina människorna omkring dig har det bäst!

  Viktoria 2011-07-01 00:30:06 http://viktorialindqvist.blogg.se
  Svara
 • sluta aldrig blogga, <3

  evelina 2011-06-30 23:49:35 http://evelinamoniqe.devote.se/
  Svara
 • Grattis på födelsedagen, jag hoppas på minst sex ytterligare år!

  Karolin 2011-06-30 23:44:22 http://www.cutethoughts.blogg.se
  Svara
 • jag älskar matinläggen, brukar skicka vidare dem till min mamma 🙂 Jag gillar blandningen av allt fint i din blogg!

  M I K A E L A 2011-06-30 23:42:30 http://bjarvemikaela.blogspot.com
  Svara
 • Thank you for existing. Your blog is one of my absolute favorite blogs that I read daily. I started reading it years ago and I was absolutely amazed when you decided to not only move to NYC but to move only 2-3 blocks away from where I live now on the Lower East Side! 🙂 It’s been a blast seeing how you experience NYC and I look forward to your posts every single day.

  Much love,

  V

  Vivienne 2011-06-30 23:30:22 http://nythroughthelens.com/
  Svara
 • Hej Sandra. Grattis pa din bloggs 6 ars dag. Jag har last nu i 2 ar och du ar verkligen den basta bloggare jag kanner. Vet inte hur du gor det med det gor du!
  Du ar sa duktig och fint och jag hoppas att du ska fortsatta blogga och blogga och aldrig sluta eftersom jag vet inte vad jag och din andra lasare skulle gora. Lycka till med allt. OBS intressant faktum- Du har lart mig att skriva pa svenska. Innan var jag radd att gora det (jag ar en kanadensare som har bott i sverige i 2 ar) och du har gett mig mod! Tack for allt. Puss.

  rachelle 2011-06-30 23:09:33 http://www.rachlach.com
  Svara
 • Tillykke med dagen Niotillfem.
  The blog and blogger are both wonderful.
  *

  Sarah-Julia* 2011-06-30 22:59:23 http://this-isnotme.blogspot.com
  Svara
 • Åh, fina Sandra! Jag älskar din blogg och hoppas du fortsätter skriva så länge det bara går.

  Linda 2011-06-30 22:52:45 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • gratulerer til verdens beste blogg : )))

  Camilla 2011-06-30 22:48:55
  Svara
 • Sandra! Tack för din blogg, dina vackra texter och finfina bilder, ser fram emot en kommande bok..
  En liten fråga också..hur tar du dina ”dagens outfit-bilder” och pussbilderna på dig och Ludde t.ex? Har du ett kamerastativ?
  Kram på dig!

  Sofia :) 2011-06-30 22:47:08
  Svara
 • du er så fin, og bloggen er så fin. takk til deg, og stor klem, og grattis!

  marire 2011-06-30 22:38:31 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • Grattis på 6 årsdagen!

  karin 2011-06-30 22:31:27 http://www.sportypetite.blogspot.com
  Svara
 • åh. älskar dig.

  Lisa 2011-06-30 22:18:38 http://flisa.onsugar.com
  Svara
 • jag är så ledsen att jag inte har följt dig ända från början.
  Du inspirerar mig till att bli en lyckligare människa som tar vara på alla roliga möjligheter som kommer i ens väg.
  Grattis och lycka till med allt i framtiden <3

  sara 2011-06-30 22:08:44 http://sommargunga.blogspot.com/
  Svara
 • Halloj!

  Inser när jag läser detta att jag läst hela din blogg ända ifrån början. Började läsa den för fyra och ett halvt år sedan och bläddrade då tillbaks i arkivet till ”starten”.

  jag har aldrig kommenterat förut, kände mig dock lite tagen av att jag läst så länge, så nu blev det dags.

  Bra blogg, helt enkelt, många bra inlägg blandat ytligt och djupt och jättefina bilder!!

  Anna 2011-06-30 22:03:53
  Svara
 • titta vad fiiiiiiiiiiiiiiiin! http://www.bubbleroom.se/buy-sell-trade/ovrigt/21623/urban-remake.aspx

  Cecci 2011-06-30 21:43:04
  Svara
 • Jag skulle vilja tacka DIG sandra för att du är en så bra förebild och skriver en så fin blogg! Jag kommer läsa din blogg så länge jag lever, så bra är den 🙂

  Linnea 2011-06-30 21:32:49 http://favoritelife.blogg.se
  Svara
 • Du är bäst!

  Rara 2011-06-30 21:16:31
  Svara
 • Underbara du!

  JOSEFiNE 2011-06-30 21:12:00
  Svara
 • Så fiiiiint!

  Lise 2011-06-30 20:54:28 http://yetanotherblog.blogg.se
  Svara
 • Det är himla roligt att följa dig också Sandra. Mera mera! 🙂

  fröken K 2011-06-30 20:50:44 http://facutvivas1.wordpress.com
  Svara
 • Underbart, underbart, och återigen underbart! Så fint, så mysigt, så underbart! Jag älskar din blogg, du har så söta kläder, tar så fina bilder!! UNDERBART!

  FrökenFrick 2011-06-30 20:40:22 http://frokenfrick.devote.se
  Svara
 • This is so beautiful, and you are such a beautiful person inside and out. Honestly a lot of us would probably say the same. You have definitely made me a stronger, more confident person in a lot of areas. I must say that I am so happy and thankful that I stumbled upon your blog and was able to see it for so long. Not only have a I viewed your journey, but I have also been able to see my own. <3

  Thank you

  Nina 2011-06-30 20:18:25 http://www.distinctlynina.blogspot.com
  Svara
 • Vilken härlig återblick.<3

  Freddi 2011-06-30 20:15:29 http://luvandotherdrugs.blogg.se
  Svara
 • Tack själv! Jag har följt din blogg sedan 2008 tror jag, ja sedan innan Ludde började komma med i bilden. När jag hittade hit bodde jag utomlands och var så fruktansvärt olycklig för att jag bara längtade hem till min pojkvän och mina vänner och familj, och jag läste nog hela din blogg från början till slut i mitt dragiga, ensamma hyresrum, och den gjorde mig lite gladare! Dessutom har du inspirerat mig klädmässigt otroligt mycket, jag har verkligen hittat min stil och vågat börja klä mig i kläder som passar mig – inte bara vad som är trendigt för tillfället. TACK!

  Elin 2011-06-30 20:09:29
  Svara
 • Åååh så fantastisk resumé! Jag blir alldeles varm i hjärtat, tänk så många du inspirerar, hjälper och styrker med din blogg! Kärlek.

  Nova 2011-06-30 20:07:39 http://shakeyourcoconuts.blogg.se
  Svara
 • grattis fina människa! du inspirerar!

  sophia 2011-06-30 19:58:37 http://sophiahagelback.blogspot.com/
  Svara
 • Grattis grattis grattis grattis!!
  Och tack tack tack tack för allt.
  <3

  Emelie 2011-06-30 19:51:13
  Svara
 • Åh, roligt att läsa din sammanfattning! Jag var sjuk en hel vecka i mars och då kom jag på idén att kolla hur din blogg en gång startade, första inlägget. Och sen låg jag på sängen med datorn i knät och snörvlade i fem dagar och läste din blogg från början till slut, typ.

  Emma 2011-06-30 19:43:34 http://vuxentyp.blogspot.com
  Svara
 • hej! är en relativt ny läsare, men uppskattar kanske desto mer en sån här look back thru memory lane. du är min absoluta favvo-bloggare!

  andrea 2011-06-30 19:33:40
  Svara
 • tårer i øynene! det er herlig å lese bloggen din.

  ido 2011-06-30 19:32:36
  Svara
 • Gratulerar på födelsedagen, Niotillfem!
  Och jag började gråta av det här blogginlägget. Jag läser din blogg flera gånger om dagen, har en inspirationsmapp med enbart bilder som du har tagit och en matinspirationsmapp med dito matbilder. Jag är inte galen eller så, men det känns tryggt och bra att du på det viset finns i mitt liv. Du får mig att må bättre, och jag mår inte alltid så bra annars.
  Du är alldeles underbar, Sandra!

  Vera 2011-06-30 19:25:42
  Svara
 • kram!
  <3

  m 2011-06-30 19:23:48
  Svara
 • Åå sandra, sicket fint inlägg! Blir nostalgisk på något sätt. även om jag ”bara” läst din blogg i drygt ett år. Men gud vad jag älskar den. Du verkar vara så himlans underbar. Kärlek till dig<3

  moa 2011-06-30 18:48:39 http://postcardsfromx.blogg.se
  Svara
 • blev helt svag av att läsa detta inlägg. du är då fin.

  lois 2011-06-30 18:35:20 http://lois.webblogg.se
  Svara
 • GRATTIS!!!!

  modestyblaise 2011-06-30 18:32:06 http://la-la-la-la-la-la-la-la.blogspot.com/
  Svara
 • Åh, grattis! Följde din blogg för några år sedan när du bloggade på devote (tårt-headern!), men av någon anledning slutade jag läsa din blogg… Hittade iaf tillbaka nu genom att devote skrivit om dig på deras hemsida, riktigt kul!

  Kram Maria, en ny gammal läsare 😉

  Maria 2011-06-30 18:26:20
  Svara
 • grattis på 6:års dagen och ha det bra i new york 🙂

  sofiealkerud 2011-06-30 18:25:40 http://www.sofiealkerud.devote.se
  Svara
 • Åh Sandra. Fina Sandra som det känns som att man känner så väl men egentligen inte vet ett skvatt om. Sandra Beijer som går på New Yorks gator och bara ser allmänt fin ut och är som ingen annan är. Ibland önskar jag att jag var som du, eller ibland är en underdrift; snarare jämt.

  Jag är arton år – om två dagar – och har läst allt du skrivit sedan ungefär två år tillbaka. Jag minns när jag läste din text om att göra slut när en vän hade gjort slut med min andra vän och lagt upp en länk till det inlägget på sin bilddagbok. Jag har läst den minst tio gånger sedan dess.

  Elin 2011-06-30 18:16:16 http://julibarn.blogspot.com
  Svara
 • GRATTIS NIOTILLFEM!!!! 😀 😀 D 😀 <3 <3 <3 <3
  Och tack så jättemycket Sandra för att du delar med dig av denna fantastiska blogg!!! 😀 😀
  Det är alltid lika kul att läsa din blogg och man blir aldrig besviken på bilderna. Din blogg är som en jättebra bok! eller en uppslagsbok, där alla svar finns när man känner sig förvirrad. Och du är som den storasystern jag aldrig haft. Jag hoppas du ALDRIG slutar att blogga för då kommer inte internet att vara bra längre!!!

  Hoppas du har det bra i New York och att du har en bra dag!! 🙂

  Kramar från Sofia!! <3

  Sofia 2011-06-30 18:09:53 http://www.stripedlollipop.com
  Svara
 • Tack själv, vi behöver alla en dos niotillfem i våra liv när vardagen känns grå!
  PS: extra tack för alla dina reseguider, dina tips har kommit till mycket nytta både i New York och Paris!

  Anna 2011-06-30 18:01:51
  Svara
 • <3<3<3<3<3

  Linnea 2011-06-30 18:00:26
  Svara
 • Hej! Fint fint inlägg 🙂 jag har en fråga, kommer du vara i nyc över 4th of july helgen? för om du ör det, kanske vi stötter på varandra i stan!

  Ina 2011-06-30 17:34:56
  Svara
 • Åh, nu kunde jag inte låt bli att böla lite.
  Hur töntig är jag!? Men du är fin du!

  Lovisa 2011-06-30 17:29:07 http://meheartsthis.blogspot.com
  Svara
 • Åh, sånt himla superbra inlägg!

  Kollektivbarn 2011-06-30 17:22:49 http://kollektivbarn.blogg.se
  Svara
 • Gud så härligt. Va bra du är på att blogga och du är så himla söt och du verkar ha en väldigt härlig personlighet. Jag har inte läst din blogg förut men man blir verkligen inspererad bara av att skrolla up-och-ner. Gud så härlig du är! Grattis, grattis grattis!! 🙂

  Julia 2011-06-30 17:22:02 http://blacknblue.devote.se
  Svara
 • Alltså. Mina föräldrar småbråkar på övervåningen. De gör det ibland, men det slutar alltid med att de kramar om varandra sådär megalänge. I alla fall, det är inte kul. Så jag tänkte kika in på din blogg. Och wow tjejen. Du har levt/lever ett spännande liv. Det ger mig, som bor på landet, totalt ensam, okär och drömmande hopp och mod. Fan vad fin du är.

  Anna 2011-06-30 16:55:12
  Svara
 • Åh, vad kul att se!

  Maja 2011-06-30 16:28:54 http://mla-photography.blogspot.com/
  Svara
 • Åh så fint! Och grattis!

  Nea 2011-06-30 16:26:09 http://nea-r.devote.se
  Svara
 • Wow six years blogging is really impressive, especially given how much work you do both on and off the blog. You’re amazing Sandra and so is your wonderful blog. Congratulations on six years (I’ve been reading for at least two) and never stop posting food pictures (unless YOU want to) I love them!

  Desiree Litchford 2011-06-30 16:21:15 http://www.thefullwoman.com
  Svara
 • fin blogg!

  JOHANNA 2011-06-30 16:10:00 http://madebyjohannalarsson.blogspot.com/
  Svara
 • Grattis Grattis! Har följt iallafall två av dessa sex år! Du har varit en inspirationskälla =) På tal om det så var jag på Nordiska Museet häromdagen och där fanns du med i modeutställningen på en liten bild och din blogg på en stor dataskärm =)

  Kram från Tant Erik!

  Tant Erik 2011-06-30 16:01:32 http://tanterik.blogspot.com
  Svara
 • Åh va fint Sandra!!! <3 PUSS

  Alva 2011-06-30 15:50:12 http://justlikeromeo.blogg.se
  Svara
 • Du är världsbäst ju!

  Sofie 2011-06-30 15:42:51 http://www.PrettyinPink.blogg.se
  Svara
 • Grattis på 6-års dagen! Har inte följt din blogg så länge men det började nog när min syster började läsa bloggar och jag hittade hit via Elsas blogg. Nu har jag en mapp full med små och stora bloggar och din är en av de jag kollar in på varje dag 🙂 Till hösten kallar Paris, så då får jag läsa in mig på alla dina tips! Tack för en bra blogg!

  Anja 2011-06-30 15:05:41
  Svara
 • Grattis niotillfem!
  Jag har varit med ganska länge, ungefär sen när ea faktiskt fortfarande nämndes ganska frekvent i bloggen.
  En gång slutade jag läsa din blogg för du skrev ett inlägg om vilket pucko jag var och att du inte tyckte att nån skulle bli som mig.
  Men sen började jag igen för jag insåg att du är fan inte dum du ändå.
  Grattis återigen!

  linnea 2011-06-30 14:35:55 http://linneah.se
  Svara
 • Stort grattis Niotillfem-bloggen, på 6 årsdagen! Hurra!

  Oh, Sandra, det är ju helt fantastiskt vad många fina bilder du har tagit genom åren, du är en sån duktig fotograf! 😀 puss.

  agnes 2011-06-30 14:28:45 http://rosetter.blogg.se
  Svara
 • Åh, tack själv! Så himla fint att vi får följa dig med!

  Clara 2011-06-30 14:26:22
  Svara
 • Bara tre ord. Inspiration, glädje och hopp. Så himla himla fin och bra blogg och en utomordentlig sammanfattning!! 🙂

  Em 2011-06-30 14:25:11
  Svara
 • Hann tänka ‘Nääääj’ då jag för en liiten stund trodde att det där var nåt slags avsked, ett hejdå och att du skulle lägga ner bloggandet. GÖR ALDRIG DET. Pust!

  Hanna 2011-06-30 14:13:05
  Svara
 • Hann tänka ’Nääääj’ då jag för en liite stund trodde att det där var nåt slags avsked, ett ejd och att du skulle lägga ner bloggandet. GÖR ALDRIG DET. Pust!

  Hanna 2011-06-30 14:12:34
  Svara
 • Jag tycker att din blogg är en av de absolut bästa som finns, det är så roligt när du uppdaterar att jag nästan blir tårögd av att läsa det här inlägget. (okej jag medger att jag ville gråta en skvätt men jag är på jobb så det går verkligen inte för sig)

  Frida 2011-06-30 14:05:33 http://dezdemonas.blogspot.com
  Svara
 • Grattis till 6-års-jubileumet! Min verklighet är 1000 mil ifrån din men ibland är det så fint att kunna få läsa om en annan människa som finns där ute. Som lever ett liv jag aldrig haft eller kommer att få och inte heller strävar efter men just därför lite spännande och mysigt. Du skriver bra, lite naivt, precis som jag gillar det. Det enkla blir det sköna.
  Hoppas du ställer till med kalas nu!

  Moa 2011-06-30 13:51:08 http://www.manetflickan.blogspot.com
  Svara
 • Selv takk, Sandra! Det er alltid en fint å lese bloggen din.

  Hanne 2011-06-30 13:36:53 http://www.ekstremtbra.blogspot.com
  Svara
 • tack för sexårsdagen <3

  mimmi 2011-06-30 13:21:12
  Svara
 • You have the best blog ever!!!!:>
  Keep on bloging!!

  Gabija 2011-06-30 13:15:28 http://bantikbantik.blogspot.com/
  Svara
 • Åhh vad jag älskar din blogg <3 du är en fantastisk person <3

  och lova att aldrig sluta med matbilderna

  Emma 2011-06-30 13:09:05
  Svara
 • Tack för att du bloggar! Har läst din blogg sedan skrev på Sockerdricka!Hhelt fatastisk att jag har följt dig sedan 2003.

  Kajsa 2011-06-30 13:07:07
  Svara
 • Grattis! Och det känns så konstigt. Jag har läst din blogg sedan 2006 någon gång, helst varje dag, och det är fortfarande dina inlägg som jag blir mest inspirerad och glad av att läsa. Du är så mycket inspiration att det inte är klokt. Tänk, i mer än 5 år har jag följt ditt liv, nästan längre än något annat jag följt. Jag vet inte vad jag ska säga, men jag gillar det. Kram!

  L. 2011-06-30 13:04:25 http://mydeer.blogg.se
  Svara
 • I’m glad to be here since the begining. I remember being your friend when you had a livejournal. I’ve been in Sweden more than once since 2008 and i even found a friend of you that i recognized from the blog pictures. 🙂 I’m happy to share with you the 6 years of blogging.

  Lili

  Lili 2011-06-30 12:52:58
  Svara
 • Grattis bästa Sandra!!! Jag tror inte riktigt att du förstår hur många som ser upp till dig och använder din blogg som ett verktyg för att ta sig igenom dagarna lite lättare. Tusen kramar <3

  ps. älskar den svartvita pussbilden på dig och vinden.

  Josefine Harrius 2011-06-30 12:47:36 http://www.josefineharrius.blogg.se
  Svara
 • Grattis och tack! Jag funderade på hur länge jag följt din blogg och kom fram till att jag hittade den när du precis börjat på Berghs. Så mycket har hänt i ditt liv sedan dess och även mitt. Det är tack vare den reklamen du gjort för Berghs som jag själv sökte dit och jag kan ärligt säga två år senare att skolan har förändrat mitt liv. Jag har inte fått något jobb än eftersom jag behöver ta ett litet sommarlov, men framtiden känns så himla mycket ljusare nu.

  Petnoga 2011-06-30 12:39:27 http://www.petnoga.blogspot.com
  Svara
 • Hurra! Blogga på! XXX

  Sofia i London 2011-06-30 12:34:59 http://sophedeluxe.devote.se
  Svara
 • Grattis till bloggens 6årsdag. Ser ut som du har fått många äventyr genom åren! Hoppas att mer ska det bli också.

  Madeleine 2011-06-30 12:20:55 http://whitemaskgirl.wordpress.com/
  Svara
 • I’ve been reading your blog for about 4 or maybe close to 5 years, it inspired me to start blogging and not worry what people will say (they say good things though!). Thank you for all your posts and sharing of adventures…though I still don’t have the courage to say HI to you when I see you sometimes near the office, I think ”There is the girl who’s blog is so wonderful it made me want to have my own.”
  Anyway, Thanks!

  kallie 2011-06-30 12:12:35 http://www.happyhoneylark.blogspot.com
  Svara
 • Det är vi som ska tacka för all inspiration och för att vi får föjla med dig i ditt fantastiska liv. Tack!

  J 2011-06-30 12:08:20
  Svara
 • klump i halsen, jag som inte har följt med så länge ens! 🙂

  mina 2011-06-30 12:07:40
  Svara
 • grattis och stort tack för en så fin blogg!

  Frida 2011-06-30 12:04:48 http://magasinprojektet.blogg.se
  Svara
 • Grattis fina du! Vilket fantastiskt inlägg! Jag undrar alltid hur du kan klara av att göra alla underbara inlägg, jobba heltid, laga mat och allt det andra. Sâ begâvad är du och utan din blogg hade jag aldrig fâtt sâ mycket inspiration som jag har under de här âren. Jag vet att jag kan gâ in här och titta pâ gamla inlägg och se fram emot nya, mâ bättre efterât för den effekten har du pâ mig och sâ mânga andra. Jag ser sâ mycket fram emot den dagen du ger ut en bok, lova att det blir sâ! Jag vet inte hur jag ska förklara hur man kan tycka nâgon man aldrig mött är sâ viktig för en, genom det du förmedlar och genom hur du inspirerar. Du är en jättebegâvning, den saken är säker. Tusen kramar.

  Susanne 2011-06-30 11:57:21
  Svara
 • Stort grattis!
  Jisses, jag fick sitta och torka lite tårar här på lunchrasten över det fina inlägget. En sådan vacker blogg!

  Maria 2011-06-30 11:45:04 http://Svartsjuka.blogg.se
  Svara
 • Supergrattis Sandra och bloggen! Tycker så himla mycket om din blogg. Den är färgglad och romantisk och lekfull och oerhört välskriven. Och INSPIRERANDE som tusan!

  Erica 2011-06-30 11:41:37 http://acidule.blogg.se
  Svara
 • Åh Sandra, du är så fruktansvärt fin! Blev nostaligisk på något vis av det här inlägget. Sluta aldrig blogga!

  E 2011-06-30 11:28:19 http://frokenfilm.tumblr.com/
  Svara
 • och tack för att du vill dela med dig av så mycket med oss, det måste vara mycket jobb bakom en så fin blogg.

  klara 2011-06-30 11:25:32
  Svara
 • åh när du kommer hem till sverige kan vi väl ha en bloggläsarfika där alla som vill får komma, det skulle vara det bästa. mina ögon blev också helt fuktiga av att läsa det här. du är så ambitiös. sandra for president, på riktigt.

  klara 2011-06-30 11:23:15
  Svara
 • Jag fyller också år idag, liite fler år än bloggen och jag kan inte tänka mig någon finare blogg att dela födelsedag med! <3

  Linda G 2011-06-30 11:18:28
  Svara
 • Grattis på sexårsdagen!:)

  Natasha 2011-06-30 11:13:14 http://www.natashasblogg.se/
  Svara
 • Grattis bloggen!! (och grattis isabelle på din 17årsdag! Hoppas du får en bra 17-års dag!)
  Sandra din blogg är den bästa nånsin!! 😀 <3

  Elsa 2011-06-30 11:11:51
  Svara
 • din blogg är den finaste jag vet.

  lina 2011-06-30 11:01:52 http://ramlad.blogspot.com/
  Svara
 • Av nån anledning blev mina ögon fuktiga efter jag läst klart ditt inlägg! x

  Rebecca 2011-06-30 10:55:23
  Svara
 • du har hjälpt mig igenom så mycket under de tre åren jag har följt dig.

  saga 2011-06-30 10:54:53 http://apelsinsorg.blogg.se
  Svara
 • hej sandra
  jag fyller också år idag, 17 visserligen (förövrigt en totalt meningslös ålder)

  ville mest säga det, för jag tycker det var väldigt fint.
  att dela sin födelsedag med sin inspiration kan inte gå fel.

  hoppas du får en fin dag, för det ska jag försöka ha!

  pusspådig

  isabelle 2011-06-30 10:48:16
  Svara
 • Grattis med 6 års blog dagen!
  Åh, jeg blir aldri lei av bloggen din, så inspirerende!

  Cecilie 2011-06-30 10:48:05 http://www.happymeat.com
  Svara
 • Jag vet inte hur jag ska skriva för att förklara hur bra jag tycker att din blogg är. Om jag ska ta upp alla praktiska saker så som att kika in här är det bästa billigaste snabbaste sättet att inspireras på för en fattig student som inte har råd med tidningar som går att ta på och bläddra i. Eller om jag bara ska säga i sin enkelhet att du är bäst. Så det blev så här. Sluta helst aldrig!

  Emelie 2011-06-30 10:46:09 http://unvelo.blogg.se/
  Svara
 • Du ska aldrig aldrig aldrig sluta lägga upp bilder på mat.
  Det är det enda som kan få mig att äta dessa student och sommartider. Snälla, snarare fler recept!
  Det är hemskt att vara 20 och inte ha lust att äta fastän man är superhungrig, på grund av att allt man lagar bara smakar skit

  Sluta aldrig blogga heller.

  Anais 2011-06-30 10:38:11
  Svara
 • Grattis på sexårsdagen!

  B 2011-06-30 10:31:02 http://soundofbells.wordpress.com
  Svara
 • Vilken olidligt fin tillbakablick! Tänk att du orkar 🙂 Roligt att se hur bloggen förändrats och utvecklats. Och dina tankar och kommentarer kring det. Tänkte nästan själv börja gråta. Har läst sen 2009 och följer troget med. Kram

  Jonna 2011-06-30 10:26:17
  Svara
 • Upptäckte precis din blogg, men åhhh så underbart inlägg!! Jag fick gåshud av det!! Så personligt, äkta och genuint!! All lycka till nu framåt! Peace/Sabina Tabakovic

  Sabina Tabakovic 2011-06-30 10:24:01
  Svara
 • Happy birthday to your creation!:) Your blog makes me a bit happier every time I feel sad! It’s the first remedy I take! :))
  But I’m a bit disappionted to read your blog since you live in NY – I feel that you miss Sweden. Hope you’ll feel happy and calm on you new place soon!
  Good luck ,Sandra! Thank you for being a nice part of this world!
  Love

  Nataly 2011-06-30 10:18:20 http://fashiononmymind.blogspot.com/
  Svara
 • grattis niotillfem!!!!

  alma 2011-06-30 10:17:30
  Svara
 • ♥Sandra♥

  Elisabeth 2011-06-30 10:17:20 http://www.hundreprosent.com
  Svara
 • Grattis! Blir så glad av din blogg! Älskar grymma tjejer mest av allt, och det finns så himla många tjejer överallt som bara är så himla bra! Gillar ditt sätt att skriva och alla fina bilder. Inspirerande och glädjeväckande, och ibland lite ledsamt så man gråter en skvätt. Så, forstätt detta fantastiska jobb för vi älskar dig!!

  Elin 2011-06-30 10:15:28
  Svara
 • Stort grattis! 🙂

  tinajo 2011-06-30 10:13:17 http://www.tinajoathome.blogspot.com/
  Svara
 • vilken fin sammanfattning!

  her ghosts. 2011-06-30 10:11:51 http://her-ghosts.blogspot.com
  Svara
 • Du är så himla fin!!!

  jennifer 2011-06-30 10:09:34 http://jenniferstroud.blogg.se
  Svara
 • Stort grattis på födelsedagen.

  Stockholm Syndromet 2011-06-30 10:06:46 http://syndromstockholm.blogg.se/
  Svara
 • Tack själv Sandra! Det var kul att läsa denna ”recap”. Önskar dig all lycka! Kram Mik

  Mikaela 2011-06-30 09:56:19
  Svara
 • Heja Sandra!!! Du ligger fortfarande i min bloggtopp (och har gjort det sen 2006 då jag råkade på din blogg första gången). Ditt språk och dina bilder gör min dag!

  AnnaCarolina 2011-06-30 09:54:58 http://www.elviraoelvis.blogspot.com
  Svara
 • fan vilket fint inlägg, darling! jag önskar verkligen att jag kunnat hålla mig till samma blogg i sex år, men jag är så rastlös. fantastiskt fint inlägg, hur som helst!

  Emily Dahl 2011-06-30 09:47:51 http://damernas.se/emily
  Svara
 • du er min største inspirasjon! takk!

  inga 2011-06-30 09:47:02
  Svara
 • Åh men fina, fina du. Tänk att du kan trolla fram tårar i ögonen på en bara genom nåt sånt här.

  Malin 2011-06-30 09:43:28
  Svara
 • <3

  Sabine 2011-06-30 09:37:08 http://www.sabinesynnes.blogspot.com
  Svara
 • Vi älskar dig också! 😀

  K 2011-06-30 09:32:45
  Svara
 • Åh fin du! fortsätt fortsätt fortsätt <3

  nina 2011-06-30 09:29:13
  Svara
 • fina sandra och niotillfem, grattis på 6-årsdagen! du är min favoritblogg, alla tider.

  Madeleine 2011-06-30 09:26:32 http://bonjourvintage.wordpress.com/
  Svara
 • Du är så fin, på alla sätt. Älskar den här bloggen för evigt.

  amanda 2011-06-30 09:26:17 http://dimmigadar.devote.se/
  Svara
 • Tak for en fantastisk blog!!! Jeg har fulgt dig siden 2008 engang, og din blog er min favoritblog over dem alle. Stop aldrig med at blogge, du er fantastisk!

  Rebekka 2011-06-30 09:17:19
  Svara
 • åh det här är ju så fasligt fint, jösses.

  elin 2011-06-30 09:13:57 http://cinquantejours.blogg.se
  Svara
 • Tack själv Sandra! Din blogg är helt enastående, min favorit i bloggvärlden. Jag hoppas att du fortsätter tills du är 80 år, minst!

  Ida 2011-06-30 09:11:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!