Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

mot stockholm.


source.

Nu tar jag mitt pick och pack och drar till Stockholm över helgen. Stannar fredag, lördag, söndag och åker hem på måndagen. Jag ska gå på en av mina finaste vänners bröllop! Ea gifter sig med sin fransman Mathieu så jag ska bara säga bonjour och oui och très bien hela helgen. Jag tänkte också hinna med Michelle och Jennys inflyttningsfest och fira min mormor som fyllt 80 år (samt äta obscent mycket kräftor).
Hoppas vi ses på gatorna!
.


I’m off to Sweden for the weekend to go to one of my dearest friend’s wedding. So excited. I’m not bringing my computer but hopefully I will be able to blog a little bit. See you soon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!