Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

gårdagens.


Här kommer ett inlägg med tråkiga photobooth-bilder, men jag har ingen dator med mig så det måste tyvärr bli så. Så här såg jag hur som helst ut igår när Michelle och Jenny hade inflyttningsfest. Hurra för att kunna ha höstkläder en helg! Älskar att New York fortfarande har sommar såklart men känns ändå fint att kunna ha strumpbyxor på kvällen. Hajtröjan är som vanligt från Topshop och höstjackan skulle kunna vara från 90talet men är istället från Opening Ceremony. Idag blir det bröllop!
.


Last night’s outfit. The t-shirt  is from Topshop, the scarf from Anna Sui and the jacket is Opening Ceremony.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
31kommentarer
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!