Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

you talk like marlene dietrich and you dance like zizi jean-maire, your clothes are all made by balmain and there’s diamonds and pearls in your hair, yes there are.
Hej, nu är jag tillbaka i New York igen! Tänkte bara visa er såhär på kvällskvisten vad jag gav Mathieu och Ea i bröllopspresent. Mathieu är pilot och de reser tillsammans över hela världen ganska så ofta, så ett set underlägg i porslin från Jonathan Adler i temat Jet Set tänkte jag skulle passa utmärkt. Tycker extra mycket om den med Acapulco och badbyxorna. Köpta på Macy’s i New York.
.


Just wanted to show you what I gave Ea and Mathieu at their wedding. A set of Jet Set-themed porcelain coasters from Jonathan Adler. Mathieu is a pilot and they travel a lot together so I thought it would fit them. I also find them deadly cute.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!