Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

klipp klipp.

Mitt hår är så förstört av mina år som platinablond (dock inget jag ångrar, alla behöver en sockervaddsperiod i sitt liv) att jag kan i princip bryta av mina toppar. Ser lite ut som en diskmopp om jag inte har cirka hundra produkter i och plattar och fönar och bla bla bla. Så i veckan tänkte jag klippa av det till page igen. Jag får helt enkelt ha sjöjungfrulångt (som jag planerade) när jag är typ 30. Fy vad deppigt.
Men hörrni, hur bra är sådana där löshårs-clips som man fäster i och som typ håller i 3 (?) månader? Har någon av er testat? är det värt? är det hemskt dyrt? Vill ju inte se ut som en Disney-karaktär om tre år utan nuuuu.

Förra året då jag swip swop klippte av:

.


My hair is so ruined after my cotton candy colored years that I just have to cut it off next week. It’s terrible since I wanted to save for reaaaaaally long hair. Have anyone of you tried those clip ons that you put in at the hair salon and that stays there for like 3 months or so? Is it worth it? Do you love it?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
76kommentarer
 • Jag gillar den nya längden på ditt hår, även om du inte vill höra det 🙂

  Tilda (designokrati) 2011-09-17 23:23:42 http://designokrati.mellergardh.se
  Svara
 • Åh, kan du inte tipsa om vart du går och klipper dig? Har precis flyttat till NYC och är i desperat behov av en luggklippning och skulle uppskatta tips på bra frisörer för våra nordiska hår.
  Tack!
  Anna

  Anna K 2011-09-17 04:56:12
  Svara
 • ÅHHH känner igen mig! Frustration gånger 100.
  Jag blekte mitt hår hos frisör i 3 år, plattade, tuperade och sprayade det dagligen.
  Det tog inte så mycket stryk ändå, men nu vill jag bara ha långt prinsesshår juuu.
  Färgade det mörkt några månader sedan, det har hjälpt som fasen! Blekningar är inte så skonsamma som man intalar sig.

  Jag pushar för en page ändå, för du är SÅ SÅ SÅ fin i det! Jösses.
  Men tänk på när man har väldigt rakt avklippt hår så syns det att man har förlängningar ibland, det sa min frisör, plus att jag själv har varit med om det. Blir jobbigt att försöka få det att ”smälta in” med sitt vanliga hår!

  Tack för en fin blogg rara du! Kram!

  Maria 2011-09-13 00:45:42 http://sjuktrardesign.blogspot.com
  Svara
 • Tänk att jag har aldrig färgat håret i hela mitt liv..
  Det är kanske något man borde göra minst en gång innan man dör känns det som.

  Ditt hår är så sjukt fint Sandra!

  Maja 2011-09-12 23:26:13 http://www.luminousstarss.blogspot.com
  Svara
 • Clips e super bra! Har anvant det fran och till i flera ar. Inte alls dyrt i USA. Jag rekomenderar Raquel Welch och Jessica simpson. Om du tar bra hand om det,aldrig sover med det och tvattar det med omsarg sa haller det lange. Lycka till. Du kommer gilla det!

  Marja 2011-09-12 15:30:31
  Svara
 • Ja alltså måpst tillägga efter att ha läst andras kommentarer att mett eget hår inte tog skada av tejpförlägningarna, nu när jag tagit bort dem och klippt det gamla kortare är det helt otrloligt friskt! Men o andra sidan så blpndar jag ju inte längre så det påverkar ju också. Men som sagt så skadade int tejp förlägningarna mitt hår.

  Och du passar nog välidgt bra i page.

  Ulrika / The Freelancer's Fahion Blog 2011-09-12 07:42:03 http://freelancersfashion.blogspot.com
  Svara
 • Jag klippte av mina lockar i somras efter ett decennium av abslout platinum. Håret hade blivit helt dött (även om det lykcats hålal sig fint och långt i nästan sju år av blondering) och det kändes så skönt! Skänt också attt int e längra blonda, även om jag saknar den färgen…

  Innan jag klippte hade jag tejp-förlägningar i typ ett halvt år. Talade mycket med min frisör om olika förlägningar och vilka som är skonsammats för håret. Jag villa att mina inte skulle se sådär förlängda ut, utan bara kompensera det hår som gått av och gjort mitt tunnare. Tejp skulle vara det skonsammasta av alla. Vi satte mitt i i små bitar så att jag skulle kunna laga frisyer (sitället för att lägga i det i tjocka sjok). Efter första ”chocken” över att ha nåt nytt i huvudet fungerade det verkligt fint! Såg äkta ut. Jag måste ta loss dem och lägga tillbaka med en sisådär två-tre månaders mellanrum (mitt hår växer fort). Jag hade äkta hår av bra kvalitet och använde ganska mycket inpackningar och leavein balsam etc. Såna som man bränner fast lär vara ännu lättare att ha i men det skadar ju egna håret mera.

  Nu när jag har kort hår tänkte jag köpa clip-ons, som man lägger i för stunden (och kan sova med om man vill). Jag har sett sådana som haft det och det ser fint ut. Har själv haft en clup on lös-pannlugg en tid och den ser helt äkta ut då jag har den. Det enda är att man blir lite trörr i skalpen efter en hel dag, spännena känns ändåp lite av, ialalfall uppe på huvudet där pannluggen är fast; men kanske det blir enklare med förlägningarna eftersom de är bak på huvudet…

  Ulrika / The Freelancer's Fahion Blog 2011-09-12 07:33:46 http://freelancersfashion.blogspot.com
  Svara
 • Get the clip on hair extensions! The kind you can take off any time you want. They will not damage your hair, and it still looks very realistic depending on where you get them 🙂

  Nina 2011-09-11 22:44:09 http://distinctlynina.tumblr.com/
  Svara
 • If you’re talking about the permanent extensions, dont do it!!! It totally ruins your hair! All my friends who got those regretted it.

  Cecilie A 2011-09-11 21:55:31
  Svara
 • Jag har samma problem som dig. Ville spara ut till långt och samtidigt vara väldigt blond. Dålig kombo det där! Klippte nyss av det strax nedanför nyckelbenslånga till att det inte ens nuddar axlarna längre! Dock ingen page utan någon konstig frisyr bara då mitt hår vill stå åt alla håll. Har nu bestämt mig för att inte blondera det något mer, utan nästa gång dra i en råttfärg så utväxten inte syns så mycket och bara spara ut det. Tror ju inte det kan bli långt när jag blonderar det. Tungt beslut.

  Deizi 2011-09-11 20:50:50
  Svara
 • Så himlans vacker du är!

  Sabina 2011-09-11 18:57:10 http://www.sabinablomgren.blogspot.com
  Svara
 • så söt du är:D

  Linda 2011-09-11 17:46:25 http://www.nattstad.se/LindaLinnros
  Svara
 • Oh little honeypuff please dont ruin your hair even more with those nasty hair extensions! The best thing is to do right now: stop bleaching your hair and go back to your natural beautiful colour! It is going to be hard in the beginning but it is oh so worth it! I just went from platinum blond to my natural dark blond some months ago and it was the best decision ever! You can always use clipons extensions as well – they don’t ruin the hair like the glue on does!

  Leni 2011-09-11 17:39:48
  Svara
 • Oh oh! Jag brukar aldrig kommentera, men kände, att detta är mitt område!

  Jag håller med alla ovan att bara låta håret vara, men ibland kliar det så i Fingarna att man bara måste få vara en disneyfigur för en dag!

  Jag har testat löshår i alla varianter, clips, lim, flätning etc etc!

  Bästa var den super mysiga afrikanska salongen i min stad, som gjorde 3 flätor i hårbotten och sydde fast löshåret som satt på en hel träns bit. Satt som attans i 3-4 mån!

  Bästa metoden om man vill ha tofsar eller kunna sova med håret etc.

  Lycka till!

  Linda 2011-09-11 15:11:07 http://www.frokennord.se
  Svara
 • Sy inte in löshår! Använd clips, det gör jag och det är himla flexibelt. Jag har färgat mitt löshår både mörkrött för att sedan bleka topparna på det, och jag köpte det i maj och det håller fortfarande! Dock måste det bytas ut ganska snart men sååå farligt är det inte. Jag menar, de har klarat av att åka flak, vara på festival och midnattsdopp. Köpte det för kanske 600 kronor här i Stockholm.

  P 2011-09-11 10:46:34
  Svara
 • Sandra. Ville bara säga att din blogg är så himla bra och att jag inte kan få nog. Är övertygad om att du är fin i vilken frisyr som helst. Puss och Kram!

  Linn 2011-09-11 10:04:43 http://www.linnoterar.blogg.se
  Svara
 • Sandra! Innan du klipper! Testa kerastases ciment thermique! Min mamma hade också super skadat hår efter år av blondering och hennes hår blev (i princip) återställt! Helt fantastiskt!

  Johanna 2011-09-11 04:56:15 http://Carliz.blogg.se
  Svara
 • du är så fin i långt hår, kan du inte göra en brazilian blowout?
  då blir det slitna håret friskt utan att man måste klippa av det.
  Page är fint med, såklart. Men långt hår är det finaste som finns!

  emilia 2011-09-11 01:22:55 http://stiligaemilia.blogg.se
  Svara
 • page är alltid fint!

  Lisa 2011-09-11 00:51:04 http://popflickan.blogg.se
  Svara
 • Jag kan trösta dig med att du är galet snygg i page. I synnerhet när du låter luggen vara rak.

  Isabelle 2011-09-11 00:07:47 http://Asicingonthecake.blogspot.com
  Svara
 • ditt hår är ju jääätte fint! fast du är himla fin i page oxå. Kramis

  Elin 2011-09-11 00:04:37 http://cupcakekaos.blogspot.com/
  Svara
 • Du var veldig flott! Du er alltid veldig flott 🙂

  Jeg fant musikk i dag, og tenkte på deg, litt Nancy Sinatra goes gangster;

  http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=uSfEudN1MzI. Håper du liker det!

  Tiril 2011-09-10 23:50:04 http://[email protected]
  Svara
 • Jag har extensions i håret (blåa slingor dock).
  Isättning, uttagning + klippning kostade mig 1.200:- och jag har haft de i sju månader nu. Hur länge de håller beror helt och hållet på hur man sköter dem. Fast det brukar vara mellan 3-6 månader. Och ja – det är helt klart värt. 🙂

  Sheriilyn 2011-09-10 23:38:08 http://sheriilyn.blogg.se
  Svara
 • Jag är ju så jävla fräsch med mina kommentarer…………… lol

  Ser bra ut!

  Mats 2011-09-10 23:15:48
  Svara
 • finaste finaste!! tycker ändå att du passar allra bäst i lite kortare page. älskar din blogg förresten. har läst i fyra år men aldrig kommenterat. love you. puss!

  moa 2011-09-10 22:26:45
  Svara
 • Men du, misströsta inte! åren mot tretti går ganska snabbt! 😉 hehe
  Nämen du passar utmärkt i page – som om frisyren vore skapad just för dig 🙂

  Teresa 2011-09-10 22:03:09 http://velourvenus.blogg.se
  Svara
 • prova mivitotal annars, håret växer som ogräs 🙂

  snellie 2011-09-10 22:01:24 http://www.snellie.blogg.se
  Svara
 • oh no! I’ve always loved your super blonde look, it always appeared so healthy! You must have great products. I remember how damaged my hair was after years of bleaching. At least it will be nice to have a fresh start for growing your long hair 🙂

  Good luck!

  Vanessa 2011-09-10 21:58:18 http://www.Looselips-sinkships.com
  Svara
 • clips är fint om det ser naturligt ut, be frisören klippa ditt hår lite uppklippt så att löshåret smälter in i ditt naturliga hår 🙂

  U 2011-09-10 20:28:06
  Svara
 • Ett bra klipp tycker jag!

  Sonya 2011-09-10 19:51:11 http://sonyaf.blogg.se
  Svara
 • Måste bara påpeka att när jag skrev om clips/clipons så menade jag av den här sorten: http://www.harbloggen.nu/wp-content/uploads/2010/05/clipon.jpg

  Alltså inte såna där slingor med nagelformade vaxbitar som man smälter fast i håret som håller i tre månader. (http://indianremyhumanhair.com/yahoo_site_admin/assets/images/hair_extension_glue__U_TIP_.297211404.jpg)

  Clipons sliter inget på håret, men såna man klämmer fast som håller i tre månader kanske gör det.

  Shelley 2011-09-10 19:26:28 http://shelley.se
  Svara
 • Jag hade clips ett tag förut men det är inget jag rekommenderar… Dels på grund av det är så dyrt och dels för att clips-håret inte håller kvaliteten så länge utan blir ganska så risigt efter någon månad, samt att man tappar clips lite då och då vilket inte är så där jätte kul… i kombination med de dåliga anledningarna finns en ännu värre och det är att clipsen sliter jätte mycket på det naturliga håret… när jag tog ut mina blev jag tvungen att klippa bort ca 1 dec eller mer… Det såg dock väldigt fint ut den första månaden och då var jag jätte nöjd! Men mitt råd är att spara på naturlig väg… tråkigt och långsamt men bästa resultatet. Dessutom är du assnygg i page!

  Linnea Sofia 2011-09-10 19:05:33
  Svara
 • You should go back to natural red… It’s very pretty & you wouldn’t destroy your hair with dye! May you could dye it close to the natural color and let it grow out then you wouldn’t have to chop too much off? Not sure if that would work – just an idea hehe.

  Taylor 2011-09-10 18:53:46 http://superlungs.blogspot.com/
  Svara
 • Hej!
  Läste precis på twitter om din hemlighet?? ska du och ludde flytta ihop någonstans?

  Mvh Anneli

  anneli 2011-09-10 18:21:34
  Svara
 • Jag hade samma clip-extensions i över ett år, det gäller att ta hand om dem (svinhårsborste är nyckeln). Om man klipper dem i bra bitar och klämmer fast dem på rätt ställe anar ingen att de är fejk. Dyrt är det inte heller, särskilt om man köper en trens, klipper bitarna och syr fast clipsen själv (finns massa videos på youtube). Då passar de dessutom bättre. Sliter minimalt, men kan kännas tungt (du vet, som när man har haft en stram hästsvans hela dagen)
  In addition till det kan man ju tipsa om signe siemsens blogg när det kommer till allt som har med att spara ut håret att göra.
  Lycka till!

  Anna 2011-09-10 18:00:51
  Svara
 • Åh, vad synd men jag tycker att du är minst lika fin i page!

  Jill 2011-09-10 17:05:31 http://glitteryspaces.tumblr.com
  Svara
 • Jag har ju aldrig sett dig i riktigt långt hår (förutom då när det var rött), men jag måste säga att jag tycker du passar mycket, mycket bättre i page.

  Lina 2011-09-10 17:03:42 http://www.killamangiro.webblogg.se
  Svara
 • Arganolja! Jag hade samma problem som du o nu är det nästa borta!
  Köp inte Moroccan oil, den innehåller silicon.
  jag använder en som heter Argan secret. Doftar dessutom magiskt!

  Louise 2011-09-10 17:00:54
  Svara
 • jag röstar på page!
  clips fungerar nog bäst om man redan har ganska långt hår. att sy in/limma löshår som räcker ett par månader sliter så djuriskt på håret, jag har testat det en gång och aldrig mer. nu har ju du visserligen långt hår, så kanske skulle du inte märka om hälften föll av när du tog ur löshåret – men, jag tror på det naturliga! puss!

  jessica 2011-09-10 16:39:03 http://silversagablog.blogspot.com/
  Svara
 • Du har jättefint hår verkligen, synd att det är så slitet.. Jag har ingen erfarenhet av clips, men tänkte att om du ville färga det i någon annan nyans så har jag hört att man kan tvätta håret med ketchup, bara för att få in röda pigment i håret.

  Felicia 2011-09-10 16:31:08
  Svara
 • jenny angående brazilian blowout så finns det nu en version utan de formaldehyderna som blev förbjudna i europa. Så nej, nu innehåller den inte längre de ”hemska” kemikalierna. Med ett skandinaviskt hår så kan Sandra utan problem göra BB Zero. Hade hon haft krulligt hår hade jag inte rekomenderat det dock.

  alice 2011-09-10 15:50:35 http://unesourire.wordpress.com
  Svara
 • Hej!
  Jag använder ibland clips med (mörkbrunt) löshår. Jag har inte page, men axellångt hår som inte är så uppklippt vilket gör det i princip omöjligt att få löshåret att se snyggt ut om håret är utsläppt. Dessutom har jag mycket tjockt hår så det ser ut som jag har ett fåtal slingor som sticker ut under med bara extensions.
  Så varför har jag dem?
  Jo, för att det blir helt fantastiskt vackert med en inbakad fläta eller en finare uppsättning. Ger precis rätt volym och det hår jag har köpt ser precis ut som mitt eget. Det är med andra ord inget jag använder varje dag, men sjukt kul att piffa till sig med någon gång i månaden.
  Hittade mitt löshår en brittisk hemsida som hade riktigt bra pris på hår (äkta remy och allt sånt) foxylocks (http://foxylocksextensions.com/) hette den. Clipsen är väldigt bekväma och sitter som berget. De har youtubefilmer på alla färger som underlättar att hitta rätt nyans. Jag tycker de verkar bättre än Rapunzel.

  Utsläppt blir nog svårt i ditt fall, men man kan ha kul med löshår ändå! (och snälla nån, klipp inte upp håret bara för att ha löshår i, du är mycket sötare i page.)
  Tack för mig.

  Astrid 2011-09-10 15:38:25
  Svara
 • Vet hur det där känns, blekte också sönder håret i många år. Men som tur var är mitt hår väldigt tåligt, så topparna/längderna är fortfarande rätt okej kvalité.

  Hur som helst, jag har haft hårförlängning i typ tre år, och har testat lite olika metoder och olika sorters löshår. Mina bästa tips är: Köp REMI/REMY hår (spelar ingen roll om det är 100% äkta människohår, om det inte är remi är det ändå värdelöst). Remi är hår där alla rötter/toppar är vända åt samma håll, så att det inte trasslar sig.

  Jag har köpt mitt hår från afrocare.com i ett par år nu, och det är superbra. (http://www.afrocare.com/catalog/Bohyme_Euro_Remi_394.html) Men har fått tipsat från flera personer att http://www.rapunzelofsweden.se/ ska ha bra hår också, men har inte testat det själv. Brukar för övrigt alltid dubbelsy mina trens så att håret blir tjockare och man inte behöver lika många trens. (Dvs vika trenset på mitten och sy ihop det med symaskin.)

  När det kommer till metoder föredrar jag nog clips, även om det finns fördelar och nackdelar. Det tar ungefär 15 minuter för mig att sätta i mitt löshår varje morgon (har 7 st hårtrens) vilket gör att jag alltid känner mig lite mindre spontan, eftersom jag alltid ”måste” fixa håret innan jag drar någonstans. Men det är sjukt skönt att kunna ta ut det varje kväll och sova utan löshår, och det är mycket bättre för löshåret eftersom det håller längre, då man inte behöver tvätta/föna det lika ofta som ens riktiga (tycker inte jag iaf)

  När jag limmat i håret har jag tappat asmycket hår och det har varit sjukt jobbigt när limmet börjar släppa, så skulle aldrig rekommendera det till någpn. Microringar tyckte jag var alldeles för obekvämt att sova med. Att sy i det har jag aldrig testat.

  Eftersom jag alltid använder clips numera så brukar jag använda samma hår i ungefär 8-12 månader, sover aldrig med det och tvättar det bara max en gång i veckan, ibland mer sällan. Brukar lägga ungefär 1000-1500 kr på håret, clipsen går ju att återanvända.

  Jag har aldrig haft några problem med hårbotten eller att håret ”kännts för tungt”, som vissa andra klagat över, men de kanske har tunnare hår eller känsligare hårbotten.

  Gud vad långt det här blev, men ah en sista grej, jag tror det kommer bli ganska svårt att få det att se naturligt ut när du har page, eftersom det är så raktavklippt och ganska tjockt ser det ut som. För att få det att smälta in måste du antagligen klippa upp håret en del, men då kanske inte frisyren ser så fin ut när du vill vara utan löshåret.

  Lycka till i alla fall!!

  Shelley 2011-09-10 15:37:27 http://shelley.se
  Svara
 • åh sandra jag tycker ditt hår är så himla himla fint som du har det nu, du passar verkligen jättebra i det.

  Malin 2011-09-10 15:31:14
  Svara
 • Jag tycker du ska börja med balsammetoden. du kan läsa om det på lockig.se 🙂

  Sofia 2011-09-10 15:22:36
  Svara
 • å! jag vet hur det känns, har fått göra precis samma sak flera gånger =( löshår är ett bra alternativ om man vill ha fint lågt sago-hår, men gör det bara för en kväll! köp sådant du kan sätta på och ta av själv med klämmor. en gång hade jag i sådant man har i ca två månader och när jag tog ut det var mitt eget hår helt tunt och mer slitet än innan! så gör inte det! då är det roligare att satsa på en färg som inte sliter så på håret, inte platta det så mycket, använda löshår ibland, ge håret massor av bra produkter och tänk, efter ett år så har du jättefint och långt hår igen! =) kram

  mon cheri 2011-09-10 15:17:27 http://moncheriblogg.blogg.se
  Svara
 • någon här ovan skrev om brazilian blowout… gör då verkligen INTE det!! det är så fruktansvärt mkt kemikalier i det och det står otroligt mkt dåligt om det på internet.. gör INTE det..

  tkr annars du passar absolut bäst i kortare hår..då kommer ditt fina ansikte fram mer (låter som farmor nu, eh)….
  men annars håller jag med alla andra kommentarer.. spara ut det om du vill ha långt.. håll inte på med löshår.. jobbigt för din hårbotten osv..

  jenny 2011-09-10 14:57:44
  Svara
 • Hej!

  Jag har använt clip on set i från rapunzelofsweden i flera år. De sitter inte i jämt utan man sätter i dem, när man känner för det. Man behöver inte heller köpa hårträns och clips för sig och sy på clipsen, utan det är redan klart.

  Har tidigare alltid haft indiskt hår i färgen 60 lightest blond. Men upplever att den färgen är för mörk för mitt nästan vita hår. Plus att indiskt hår kan vara lite tjocka hårstrån.

  Nu senast beställde jag europeiiskt hår i färgen 6001. Det var lite dyrare, men jag är jätte nöjd. Exakt samma färg mitt eget hår och bra kvalitét på håret.

  http://www.rapunzelofsweden.se/harforlangnings-produkter/europeiskt-akta-loshar/europeiskt-clip-on-set/6001-europeiskt-akta-loshar-clip-on-set,-50cm

  🙂

  Madeleine 2011-09-10 14:42:27
  Svara
 • om du verkligen inte vill klippa av det letar du upp en salong som gör brazilian blowout eller kebelo. Dessa kommer rädda ditt sockervadd (har själv gjort det på flera kunder som då sluppit klippa sig alls).
  Och lösclips i ditt hår skulle förmodligen inte se så naturligt ut då du har ganska tjockt och rakt avklippt hår. Då måste du börja klippa upp och hålla på för att det ska smälta in.
  Det bästa i löshårsvärlden är great lengths och det ser så äkta ut som det kan göra! Men du kommer få klippa in. Det är synd att du bor där du gör annars hade jag gärna gjort hela jobbet på dig, jag har gjort det så många gånger förr på kunder i likadan sits som du!
  Gör inget drastiskt!

  alice 2011-09-10 14:33:15 http://unesourire.wordpress.com
  Svara
 • Jag tycker page är himla fräscht och fint. Långt hår ser så bra ut i filmer, där det är tjockt och flyger i vinden. Men jag tycker det är ganska få som har den där perfekta kvaliteten som gör att det ser lika bra ut i verkligheten, ofta slutar det bara med att det ser hängigt och tråkigt ut.

  Förresten har du sett filmen Sucker Punch? Jag tycker du är SÅ himla lik huvudpersonen, Baby Doll. Jag satt hela filmen och tänkte på dig, ni är så lika!

  My 2011-09-10 14:30:09
  Svara
 • Hej Gummsan,

  Jag har åxå kapat håret efter en Elchocksbehandling och 4 månader på sjukhus i torr miljö, Jag har kapat mitt hår rejält och jag har färgat ett tag (mörkrött) och har råtfärgat igentligen. Men men nu skall jag avfärga mitt röda och bli ljus. Jag vet inget om Clips men jag har en peruk som jag fått av mamma, den drar jag på mig i bland (konstigt jag vet) men då känns det bra för stunden, DU SÖTA SANDRA DU ÄR BÄST Kram Helena,

  Helena 2011-09-10 14:18:45
  Svara
 • Jag satt i extentions for lite drygt tre ar sedan. Har inte kvar dem sa klart, men dem satt i i lite drygt 4 manader. Dem var hemskt fina, men jag betalade 6000:- for dem med. Det trakiga ar att dem liksom sliter valdigt mycket pa ditt naturliga har, sa nar det ar dags att ta ut dem sa far man nastan alltid klippa av massa igen. Det ar sa svart, men jag lat mitt har vaxa ut efter och nu ar det langt och fint och jag bara alskar det. Sa det ar nog vart att bara lata det vaxa och inte spendera en massa pengar pa nagot som kommer forsvinna snart igen och slita annu mer pa ditt har. Hoppas det hjalpte lite i alla fall 🙂 <3

  Emelie 2011-09-10 13:49:48 http://tomooltd.blogspot.com
  Svara
 • Jag har haft clips sedan mars nu och jag tycker det fungerar utmärkt! Jag köpte från Kilimajaro här i Stockholm., ett väääldigt långt träns med helt äkta mörkbrunt hår fick jag bör cirka 600-700 kr. Jag har ganska vanligt tunt svenskt hår och jag har bara ett dubbelvikt träns i nu. Aldrig hört att det ser fake ut, jag har ju lite uppklippt också, och det hjälper såklart att det ser mer naturligt ut. Det är väldigt enkelt att sätta i också, tar några minuter extra på morgonen men kors i taket vad mycket finare det ser ut!

  Klippte av allt mitt hår innan jag skaffade extentions pga att jag blekt alldeles för mycket också, färgade det mörkt och satte i det nya håret jag köpt haha. Det jag hade i mars blev lite för slitet nu till slutet av sommaren men annars höll det ju i cirka 4-5 månader! Och det nya jag har i nu är från samma träns, i och med att jag fick så himlans mycket hår att använda!

  Hoppas att du hittar en massa information, snöa inte in dig på att lära dig allt, man lär sig med tiden när man håller på med håret. Det finns så himla mycket information och om vad som är bäst och ditt och datt. Det viktigaste är att du får rätt längd, färg samt äkta hår när du köper! Sen kan du bara sy i clips eller be någon visa, det är busenkelt. Säger tjejen som fick ig-varningar på syslöjden alltså.

  Lycka till! 😀

  Olivia 2011-09-10 13:47:24
  Svara
 • Du är så fin Sandra! Jag köper mitt löshår från Taj Mahal, clip-ons, 100% äkta i färgen 613. Men tänk på att du inte kan sova eller bada med löshåret och du måste vara försiktig med det och verkligen vårda det! Köp shampon, balsam, och glans-sprayer framtagna för löshår.

  Alicia 2011-09-10 13:28:28 http://bbbulletproof.blogg.se
  Svara
 • Tror att du skulle passa jättefint i hår som en Diesney-karaktär!! Jag gick nyligen från urtvättat rött till blont. Det slet ganska mycket på håret så vet precis vad du menar när topparna nästan går av. Men som du säger ångrar jag mig inte.

  smäm 2011-09-10 12:47:42 http://smam.blogg.se
  Svara
 • Hej Sandra!
  jag har väl det man skulle kalla ”sjöjungfrulångt hår”.
  mitt tips är att ge upp allt vad färgning heter helt enkelt. jag har i och för sig aldrig haft platinablondt hår, så jag vet inte riktigt hur det känns, men jag nådde min hårlängd genom att låta håret vara.
  för tre år sen hade jag dreadlocks, som jag kammade ut, så mitt hår har också varit ordentligt slitet.
  men om du inte trivs med din färg, så tona det istället för att färga. det sliter så hemskt i längden.
  och snälla snälla sätt inte i löshår. det är inte äkta, och blir aldrig samma sak som ens eget hår. du passar i kort hår så du behöver det verkligen inte. ha tålamod och spara ut det istället!
  lycka till!

  Erica 2011-09-10 12:45:24 http://ericawelin.blogspot.com
  Svara
 • Har själv haft clips, eftersom jag har väldigt tjockt hår syntes de inte alls mycket på mig, men det beror faktiskt på hur tjockt hår man har. Det jag tyckte var jobbigt med clips var att man ibland fick spänna om dem, kändes som de satt löst och skulle man ha uppsatt fick man ibland fästa dem konstigt för att det skulle funka. Dock sliter det inte så mycket, även om man oftast får tupera i botten (hårdspraya är ett tips) för att få dem på plats, på håret. Man kan ha i det när man känner för det.
  Att göra själv kostar inte så mycket runt 1000-lappen då får du köpa håret för sig, clipsen för sig och själv sy ihop men det ska finnas färdiga också eller kanske be någon hjälpa dig.
  Rapunzel är en jättebra sida (tror någon ovan tipsade om det)

  JE 2011-09-10 12:31:30
  Svara
 • Åh du var verkligen jättefin i ditt mörkare blonda hår!!!! Fast samtidigt är man ju van vid att se dig i ditt platinablonda!

  Pandabjörnen 2011-09-10 12:18:16 http://www.gulasnickarbyxor.blogg.se
  Svara
 • Jag tycker inte att du ska deppa. Du passar FANTASTISKT bra i kort page! Alltså verkligen

  Hanna 2011-09-10 12:06:48
  Svara
 • Hej är du intresserad av tygkassar med många fina och olika tryck så får du gärna kolla in denna sida http://tygkassar.blogg.se/category/tygkassar.html

  tygkassar 2011-09-10 12:05:18 http://tygkassar.blogg.se
  Svara
 • tycker du passar jättebra i page! första bilden är så himla fin! puss

  Lisa 2011-09-10 11:42:13 http://lully.blogg.se
  Svara
 • Hej!

  Jag har haft löshår. Det var otroligt fint, men pga att mitt hår är så tunt kändes det väldigt tungt, nästan som en hjälm när jag använde löshåret.(iaf till en början) Jag tror dock ditt hår är lite tjockare. När jag hade löshår så sydde min frisör in löshåret i mitt hår. det kostade ca 2500:- för både hår och insyning och höll i precis 3 månader. Men självklart kunde jag använda håret igen och sy in det igen. Så håret förstörs ju inte, det är bara det att det inte ser så snyggt ut eftersom att ditt eget hår växer. Jag skulle tippa på att man kan sy in håret 3 gånger om man sköter det bra! Annars finns det ju andra metodersom metallringar eller lim som de fäster i hårbottnen. Eller bara klips då såklart vilket nog är allra fräschast! 🙂

  Emilia 2011-09-10 11:31:31 http://niwatorii.blogg.se
  Svara
 • Har man känsligt hår så bör man undvika hårförlängning i alla former för det sliter på håret. Jag var otroligt korkad och använde clips under en period när jag tappade mycket hår. Kan säga att mitt hår inte mådde bättre. Tappade mängder av hår och vart kal i hårbotten :/

  Alva 2011-09-10 11:29:41
  Svara
 • Kanske temporära extensions kan vara nått för dig? Kolla Lillith Moon, hon är fantastisk som delar med sig av sina tips.

  Kram

  Smulor 2011-09-10 11:19:00
  Svara
 • clips sliter förbannat på håret. don’t!

  jessica 2011-09-10 11:07:13
  Svara
 • Jag har samma problem men jag tröstar mig med att det är lättare att hålla ordning på en page och jag behöver inte kamma mif utan ruffsigt är fint!

  Mia 2011-09-10 11:01:12
  Svara
 • Page är ändå alltid finast. Tycker jag.

  Kajsa 2011-09-10 11:00:10 http://kobranhuggertill.blogspot.com/
  Svara
 • jag hade clips från afrocare en gång i tiden, dock va min hårbotten i ett kaotiskt tillstånd (har superkänslig hårbotten, måste använda massa specialschampoon och kan inte ha hårspray. dör lite) och att då spänna fast hår och metall och grejer hjälpte inte precis, eftersom det va väldigt tungt och istort sett slet ut hela huvudet på mig. jag har väldigt tjockt hår, och fick då ha väldigt mycket löshår för att det skulle se normalt ut, och det va därför det blev tungt. iallafall så slutade det med att jag hade stora blödande, variga köttsår i hela huvudet. men snygg va jag!

  emma 2011-09-10 10:52:50
  Svara
 • Jag tycker du passar så himla fint i page Sandra! Men jag förstår grejen. Jag vill själv spara ut och det tar evigheter för mitt hår är så segt och även det sönderblekt. Min kompis använder clips och hon verkar vara nöjd. Det är ganska dyrt men värt det ifall man tar hand om håret för då håller det sig fint hyfsat länge ändå!

  alekzandra 2011-09-10 10:51:23 http://rouletterusse.blogg.se
  Svara
 • jag tycker du är finast i page ändå! fast jag förstår att man vill ha typ askungenhår om man brukar ha kort. jag har alltid haft långt, naturligt blondt hår och har alltid älskat det men alltid ångrat att jag inte klippte av det och färgade det svart när jag gick i högstadiet. hade så gärna haft en panda-period att se tillbaka på. men det har jag inte så trots att jag älskade mitt långa blonda klippte jag för ett par månader sen av femton centimeter (hade inte klippt det på sex år, i slutet slet det av sig själv till en perfekt längd vid brösten ungefär.) och färgade det klar-rött. jag är så jävla fin. och det är du med!

  lisaskywalker 2011-09-10 10:47:07 http://lisaskywalker.blogspot.com/
  Svara
 • Du passar i page, kör på det!!!

  Sofia 2011-09-10 10:43:21
  Svara
 • Du är så vacker,

  Johan Andrén 2011-09-10 10:40:00
  Svara
 • Finaste människa. Du ser makalöst bra ut i page. Blir nästan tårögd.

  Linnéa 2011-09-10 10:30:54 http://tetristears.blogspot.com/
  Svara
 • clipsen från Rapunzel.se är superbra. Jag har haft mitt kit hur länge som helst. Det ser helt galet fint och naturligt ut. Jag har blandningen med tre olika blonda/beige/guldiga toner.

  Sometimes you have to go halfway around the world to come full circle. 2011-09-10 10:27:49
  Svara
 • Åh, jag kan riktigt känna hur svårt det är att acceptera att man blir tvungen att klippa av det hår man vill ska bli Bridget Bardot-långt. Mina erfarenheter av sådana där clips (har inte haft det själv, men sett andra såklart) är att det lätt kan bli, ja, fult. Men det kan nog bero mycket på hur kort ens riktiga hår är och hur långt hår man sätter in. Man vill ju inte att det ska bli en tydlig skillnad – håret får ju gärna flyta ihop och se naturligt ut, och inte vara uppdelat i två längder. Men går man till en finfin salong så kanske de kan ordna det mesta? I wouldn’t know, för jag har aldrig varit i en sådan.

  Men mitt tips är att låta håret växa naturlig väg, och ta hand om det riktigt noga på dess väg. Mosa in avokado och olivolja, och hitta på frisyrer där man inte behöver använda så mycket skadliga produkter. På 12 månader har det hunnit växa 12 centimeter, och då är du ju redan på mycket god väg! Väntan känns mycket lättare när man väl accepterat den, och det gör man till slut!

  Mikaela 2011-09-10 10:27:04
  Svara
 • Ditt hår är fint hursomhelst! :). Fast omväxling förnöjer ju som bekant

  Hanna 2011-09-10 10:13:30
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!