Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

hummertisdag.


Det har precis öppnat en hummerrestaurang som heter Ed’s Lobster Bar på min gata. Igår tog jag min lillebror dit för att bjuda honom på flott tisdagsmiddag.


Här var jag för dagen, hej hej.


Vi placerade oss vid skaldjursbaren, spanade på humrar och valde olika goda saker ur menyn.


Vi började med några ostron var.


Gulliga Jack.


Sedan åt vi varsin megagod mini lobster roll. Lobster rolls är kanske det bästa som hänt mig sedan jag flyttade hit. Det är alltså hummer med varmt smör i ett korvbröd. Genialt.  Där bakom skymtar ni små hummer-hamburgare som också var himla goda.


Vi fortsatte med små fina hummerpizzor med någon god ost på.


Och avslutade med spaghetti, tomatsås och hummerköttbullar. Så himla bra ställe det här. Inte jättedyrt heller med tanke på all hummer vi åt. Totalt inklusive dricks plus två glas vin var och kaffe blev det 300 kronor per person. Det blir dagens New York-tips.
.


Me and brother went to Ed’s Lobster Bar last night, a new lobster restaurant that just opened on my street. We had oysters, lobster rolls, lobster sliders, lobster pizza and lobster meatballs with spaghetti and everything was SO delicious.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
33kommentarer
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!