Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

blush.


Här kommer ett läppstiftstips till alla er med alldeles för torra läppar. Sådär torra så att vanliga läppstift smular sig till en mjölhög på läppen. Så blir det i alla fall cirka jämt för mig.


Ni vet Elizabeth Ardens Eight Hour Creme? Den finns också som stift i olika fina färger. Har två stycken, ett i klarrött (heter Berry) och nu ett i pangrosa (Blush).


Himla bra för färgen stannar kvar och munnen blir glad samtidigt. Jag köper mina på flygplatsens tax-free men de finns nog lite överallt. Det var allt för nu!
.


I have really dry lips and can rarely wear lipstick, it just fall of like paper. If you are in the same situation I really want to recommend Elizabeth Ardens eight hour creme in lipstick-shape with color. They stick just like normal lipstick but keep your lips happy. The color in the photos is called Blush.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Fruktansvärt fint Sandra!
  Jag kommenterar inte så ofta men jag vill bara dela med mig av att jag tycker din blogg är bäst. Min favorit helt klart.

  Ebba 2011-09-30 17:06:29 http://rostich.blogg.se
  Svara
 • Åh som jeg elsker den!
  Jeg har bare ”Berry fargen”, men den er helt fantastisk! Når leppene er trette etter altfor mye leppestiftbruk i helgen- så bruker jeg denne til hverdags!

  Stine 2011-09-30 16:35:58
  Svara
 • Tjusigt!

  Kajsa 2011-09-30 10:49:36 http://kobranhuggertill.blogspot.com/
  Svara
 • I love that color on you, Sandra! It goes so well with your white eyeliner and gorgeous new lashes!

  xx{ish.},
  Mae Lu @ thereafterish.!

  Mae Lu 2011-09-29 21:51:31 http://thereafterish.wordpress.com
  Svara
 • Är det hångel vänligt? 🙂

  friday 2011-09-29 20:01:27 http://sextiosju.blogg.se
  Svara
 • maria – just a white eye pencil.

  amanda – anvand lappanna i samma farg under lappstiftet! kram

  olycklig – efter att jag last detta kanner jag bara en sak: gor slut, lamna det dar, gor dig fri. det finns ALDRIG en poang att vara mitt inne i nagot som gor att man mar daligt nar man inte behover kanna sa. aldrig nagonsin. du sager att du vill foda hans barn och gifta dig med honom. varfor da? du skriver att han inte anstranger sig tillrackligt i ert forhallande, bara sitter framfor datorn och ni brakar jamt. varfor starta ett liv med en sadan manniska? ingen mar bra att vara i ett daligt forhallande. ingen av er. aven om det kanns som att du gar ut i ingenting om du gor slut och blir ensam sa lovar jag dig att det ar tusen ganger battre an att somna gratande. vad man aldrig far glomma ar att man ar ihop med nagon for att man ska ma bra. man ar ihop for att man ska kanna sig gladare och lyckligare och att den har personen ska gora en starkare och vaxa som manniska. uppenbarligen ar det inte sa langre for er. och det spelar nog ingen roll om han ”battrar sig”. det ar ju redan trasigt och man kan lova saker tio ganger om men det hander sallan nagot. gud jag har haft sa manga vanner med daliga killar som ”ska battra sig” men det har aldrig hant. oroa dig inte for hur ni ska klara er utan varandra, for det kommer ni gora. manniskan ar inbyggd att overleva saker och man dor inte av att gora slut med nagon. det ar jobbigt i borjan men sedan kommer du inse att det ar det battre du gjort. du maste lova dig sjalv att ge dig ett liv som gor dig lycklig. du kan visst ta det har steget nu. det ar dags for dig att vara glad. kram

  sandra 2011-09-29 19:43:49
  Svara
 • jag läste ditt inlägg om att göra slut.., jag vet att det är flera år gammalt, men jag hittade det precis av en slump. http://metrobloggen.se/niotillfem/om_att_gora_slut_med_nagon/

  Jag vet att allt det där stämmer, och att det blir bättre, och att det krävs styrka och mod. Problemet är att jag va förut en stark tjej, som inte var beroende av någon kille. Jag har haft 2 tidigare förhållanden (seriösa) där båda killarna gjorde slut med mig. Det va hemsk men jag överlevde. Nu är det dags för mig att göra slut, men jag kan inte, jag kan verkligen inte. Vi har varit tillsammans i lite mer än 3 år, bott ihop i 2 år, och har två katter tillsammans. Och jag är en annan person än förut. Jag har förvandlats till en svag tjej. Kanske att jag skulle klara det här om jag hade mycket stöd från mina vänner. Men jag har inte mina vänner kvar. Det här är första förhållandet jag nånsin sett en riktig framtid i. Jag tänker på att göra slut, men så tänker jag att nej, det går ju inte. Jag vill ju föda hans barn. Jag vill gifta mig med honom. det GÅR inte att ha en framtid med en annan kille än han. Jag älskar honom så mycket. Och han älskar mig.

  Men vårt förhållande har blivit en enda mardröm. När det är bra stunder kan jag inte vänta på framtiden, jag tänker på hur vi ska uppfostra barn, bo i hus osv. Jag är 23 år och har alltid känt att jag inte vill göra sånt för sent.

  Men samtidigt så är det allt för många nätter och dagar jag bara ligger i sängen och inte kan sluta gråta för jag orkar inte mer. Jag orkar inte med det här förhållandet, det tar kål på mig. Vi bråkar och skriker hemskheter till varandra. Han missköter högskolan och sitter klistrad framför datorspel. Han missköter OSS. Det som gör allt så svårt är det ständiga pendlandet mellan bra och dåligt.

  Innan sommaren tog det stopp för mig. Jag hade ett allvarligt snack med honom och han lovade mig guld och gröna skogar. Jag sa till mig själv att sommaren blir ett test, Blir saker inte bättre måste jag lämna honom. Det blev inte bättre. Men jag kom på tusen orsaker. Igår va en hemsk dag och det hade ytterligare runnit över och jag låg och planerade i detalj vad jag ska säga, för jag måste göra slut. NU. inte nästa veckan, inte om en månad, NU. Jag står inte ut mer. Sen somna jag, och vaknade och han gav mig en puss och en kram och jag tänkte att jag har för mycket i skolan för att orka med några stora förändringar. Jag väntar tills efter jul och ser hur det är då.

  Jag kommer på mig själv att önska att han gör slut med mig. Vi hade nyss ett bråk där han gjorde mig väldigt ledsen och jag skrek ut väldigt fula ord till honom. Och jag vet att jag inte menar det, men jag bad heller inte om ursäkt. Jag hoppas att det ska ta stopp för honom, så att han gör slut med mig. Jag KAN inte ta det här steget själv, jag orkar inte med vårt förhållande längre, men jag orkar heller inte med tanken på att svika honom, hans familj, vår framtid , allt som jag vill ha. Allt som skulle va så bra om han bara tog tag i sitt liv igen- men han gör det aldrig. Och jag vet att om det tar slut mellan oss är det ensamhet som väntar mig. För jag har inga riktiga vänner. Jag är närmare med hans familj än min egen. Vi har varit med om så mycket tillsammans och jag vet att den sekund jag tar steget från allt, så finns det ingen återvändo. Och tänk så ångrar jag mig. Även om han inte blir bättre så kommer jag ångra mig för jag älskar honom så sjukt jäkla mycket- men jag är så olycklig. Jag vet inte vad jag ska ta mig till…Om du har något att skriva om det här skulle det göra mig jätteglad. Jag har absolut ingen att berätta mina tankar för.

  olycklig, 2011-09-29 19:08:11
  Svara
 • åh så fint! sen undrar jag bara, du har ju bott i new york i snart ett år nu (!), är det inte dags för en liten new york-frågestund snart?

  amanda 2011-09-29 15:20:31 http://dimmigadar.devote.se
  Svara
 • Mitt läppstift bara försvinner. På tok för snabbt. Hinner knappt hoppa i skorna. Har du något jättetjusigt tips på hur läppstiftet sitter kvar längre? Menar, utan att behöva byta till andra läppstift? Puss

  amanda 2011-09-29 13:05:11 http://baraibland.blogspot.com
  Svara
 • Slutar aldrig fascineras över hur fint allt blir med Instagram!

  Emelie 2011-09-29 12:53:37 http://www.gatumusikanterna.se
  Svara
 • hur bra tips som helst! jag älskar ”eight hour cream”, men har aldrig provat med färg förut, så tack!

  melwa 2011-09-29 11:53:35 http://melwabythegarden.blogg.se
  Svara
 • question: what product do you use to get your eye contour white and bright? thanks!

  María 2011-09-29 11:10:00
  Svara
 • ah men vilken strålande liten nyhet. min flickvän älskar sin eight hour. nu kanske jag får köpa ett litet läppstift till henne, som en present.

  Li 2011-09-29 10:33:33 http://lithesupercat.blogg.se
  Svara
 • The colours are lovely!

  Daisy 2011-09-29 09:42:25 http://www.prettygreentea.com
  Svara
 • tjusigt! önskar jag passade i läppstift, men icke.

  Vicky 2011-09-29 09:27:57 http://vickys.se/
  Svara
 • åh! den pangrosa var veldig fin. må prøves!

  ida 2011-09-29 09:15:25 http://thewallflower.blogg.no/
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!