Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

nedförsbackar och första gången.source 1 & 2

Del 5 av era finaste sommarminnen kommer här. <3


Det finaste den här sommaren (och sorgligaste) var när min pojkvän flyttade till Norge.
Natten innan han skulle åka låg vi i hans säng, och han klädde av mig alla mina kläder. Försiktigt och sakta. Sen klädde han av sig alla sina.
Och vi låg hud mot hud, andades, snyftade, pussades, kittlades.
Han som brukar bli så rastlös, så fort, låg där med mig från tidigt på kvällen till tidigt på morgonen.
När han skulle springa mot bussen, och mina ögon började gå ihop skrev han med svart tuschpenna på insidan av mitt lår:
“du är allt, och lite till. varje dag.”
och nu, flera veckor sen har texten försvunnit, men jag tänker på det ofta
att jag är allt och lite till. varje dag.


när min fina lakritsfärgade labradorvalp lät sig klappas på i minst en kvart av en liten flicka med downs syndrom i finkläning. Min valp brukar aldrig någonsin sitta stilla när någon vill klappa, men den här gången satt hon så fint, slog lite med svansen när det var som mysigast och slickade flickan då och då på handen. jag ville bara gråta för att jag insåg hur mycket jag älskar min hund och hur fint livet egentligen är.


i sommar fick jag min första orgasm. det var märkligt, men väldigt kul.


att jag fick hångla för första gången i mitt sextonåriga liv såklart. med en spansk kille i berlin som jag inte pratat med alls egentligen. det var väldigt stort.


Jag var på konfirmationsläger i sommar. Sista natten – då alla fick vara uppe hur länge de ville – då låg jag på en nittimadrass på golvet i vår stuga. Bredvid låg han jag kanske älskar. Fast det vet han inte om ännu. Vi låg där, tätt tätt. Nästan alla hade somnat. Jag spelade ‘Comptine d’un autre été, l’après midi’ för honom på min telefon. När vi tänkte sova försökte jag försiktigt dra in så mycket som möjligt av hans lukt i mina lungor. Jag tänkte “här är jag nu, femton år, liggandes på en nittimadrass i en stuga i skogen klockan fem på morgonen och andas pojken jag kanske älskar i nacken. Jag vill stanna för alltid”
Han sov på min kudde. Jag tvättade inte örngottet förren en vecka efter jag kommit hem. Det är nog mitt finaste minne, inte bara för sommaren – kanske för livet.


Det finaste som hände mig i sommar var när jag låg utanför ett tält bredvid en fin kille som jag känt i snart ett halvår. Vi googlade på plastfrukter i hans telefon (för det är ju sånt man vill veta saker om), kom fram till att det var väldigt kallt så vi lade oss närmare varandra och sen kysste han mig trots att vi låg på en väg. Jag tog ett foto på honom med min 120-filmskamera för det var ett typiskt sådant där ögoblick som man vill ha kvar lite längre än det varar.


Precis där runt midsommar förlorade jag oskulden till en kille som jag var sjukt jävla galet kåt på och lite kär i. Det var nog det bästa.


å sykle i nedoverbakke på en sykkel uten bremser.

 

 


Part 5 of your favorite summer memories. Read by click “in english” below FAQ.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
31kommentarer
 • Om det är någon söt människa som försöker ta sig till min blogg, så ska du veta att den har bytt adress. (FÖRUT mournfulandneverendingremembrance.blogspot.com). En liten parentes, förlåt. ♥

  Svara
 • Hej jag fick en impulsa tt skriva av mig lite här. Jag har träffan en 13 år äldre kille som är min fullkomliga och totala motsats, och fallit pladask för honom. Jag lär mig sakta men säkert att bli mer medveten om hur jag beter mig och att kommunicera bättre. Det kommer ta flera år innan vi kan förstå varandra någorlunda men jag tänker se till att vi spenderar resten av våra liv tillsammans. Det är så förbannat läskigt och stort men jag kan inte tänka mig någon annan framtid.

  Dafni 2011-10-13 12:21:45 http://fuckyeahclementinejuice.tumblr.com
  Svara
 • Håper du fortsetter med disse innleggene hele høsten, elsker dem!

  Marit 2011-10-13 04:48:17
  Svara
 • att mitt i alla tårar och skiljas från den bästa skolan någonsin kunna dansa. bara jag och två av mina bästa vänner. hoppa runt där mitt på golvet medan alla står runt omkring och kollar. och inte bry sig ett dugg. dansa hela natten trots att man dör av värmen och fötterna gör ont. dansa, skriksjunga, skratta och glömma allt. glömma att man ska flytta åttio mil från hela sitt liv. kramas och säga hej då. kanske för sista gången i livet.

  att stå på yran och lyssna på den sämsta musik jag hört med dom bästa människorna jag vet och plötsligt hångla med den vackraste killen som faktiskt inte vill vara min. skita i vad alla tycker vad jag tycker och vad som händer sen och bara göra.

  men det vackraste. det vackraste av allt. att galoppera barbacka över hela min lilla by. att gå runt i mitt lilla hus, gråta en skvätt och veta att det är slut nu. allt är slut. men mitt hjärta. han står där ut och vi kan galoppera fortare än vinden, bort från allt. tills ingenting spelar någon roll längre. vi kan flyga fram. mitt hjärta. han är det vackraste.

  och jag skrev en hel roman. men mitt hjärta behövde det. förlåt.

  Ebba 2011-10-12 17:33:26 http://eebbsi.blogg.se
  Svara
 • första hånglet i mitt 18-åriga liv. han sa att jag var bra på att kyssas. och en tjej som jag pratat med lite på tjejtoan knackar mig på axeln och frågar om jag har kul. och fortsätter ”inte för att vara sån, men du är så mycket sötare än honom, du kan få bättre”. om hon bara visste att det bara var början.

  a 2011-10-11 20:06:47
  Svara
 • Älskar de här fina små minnena.

  Kajsa 2011-10-11 11:59:09 http://kobranhuggertill.blogspot.com/
  Svara
 • Det här är ibland det bästa med niotillfem, interaktionen du lyckats skapa! Guld!

  Misha 2011-10-11 04:37:05 http://endlessnessego.blogspot.com
  Svara
 • Åh, Sandra, jag går sönder en smula varje gång jag läser din blogg! Även om det är sent påtänkt måste jag bara dela med mig av mitt finaste sommarminne, som jag var tvungen att skriva ned i ett eget inlägg, ty jag blev så inspirerad:

  Klassen sitter i ring på gräset i en park nära skolan, äter pizza, njuter av sommarvärmen trots att vemodet hänger över oss allihopa. En avslutad era, vi ska ut i livet, mogna, vuxna och allt vad det är. Några av mina vänner står och pratar när maten är uppäten, jag sluter mig till dem. Pojken står också där. Jag minns inte vad det pratades om, men jag minns att det faller mig in att spela upp den för mig nostalgiska låten La Bicyclette med Yves Montand, där vi står i cirkel och pratar om inget särskilt. Och så plötsligt bjuder han upp till dans. Maybe med Vera Lynn ljuder ur högtalarna när han tar mig i sin famn. Vi svajar i takt till musiken, mitt framför näsan på en massa människor, men det gör inte så mycket. Mitt liv känns som en film, så vidunderligt perfekt och alldeles, alldeles underbart.

  Svara
 • kanske är jag sent ute. men blev så inspirerad av sommarminnena och jag har läst den är bloggen så länge och tycker så mycket om den men har aldrig vågat komma över den.

  Min bästa och kanske på samma gång värsta minne var i maj, kanske början av juni.
  Jag var så ohyggligt hjärtekrossad, för pojken jag var kär och som ja förlorat allt till några få månader tidigare hade gått och skaffat en flickvän. Jag var så ledsen, skrek och grät. Var så ledsen över att jag aldrig hann säga hur mycket ja egentligen tyckte honom, att ja kanske för första gången i mitt liv var kär i någon. så fort hans förhållande kom upp på facebook ringde och smsade flera av mina vänner. de visste hur ledsen jag var. men det finaste var när en av mina bästa vänner, trots att jag hade sagt att ja asbolut inte ville träffa något tog sin cykel och knackade på min dörr. vi gick upp till en bänk i skogen, hon hade en påse blåbär med sig, och ner nog log var hela hennes tänder blåsvarta, och mitt i allt ledsamt kunde ja skratta. sen grät jag på hennes axel tills det inte fanns några tårar kvar. vänner är så himla mycket bättre än någon spinkig pojke i hela världen.

  e 2011-10-11 00:22:04
  Svara
 • Så fint! Men jag har en annan sak att säga också nämligen: Kan du inte uppdatera oss lite om hur det går med Sofis mode och krönikorna? Jag vill mer än gärna veta! Du är så himla fin.

  Agnes 2011-10-10 23:20:14
  Svara
 • Så himla fint alltihop.

  Embla 2011-10-10 23:00:42 http://sotvatten.blogg.se
  Svara
 • Grym blogg!

  Señor H 2011-10-10 22:45:34 http://www.metrobloggen.se/60
  Svara
 • Grym blogg!

  Señor H 2011-10-10 22:45:34 http://www.metrobloggen.se/60
  Svara
 • Mitt bästa sommarminne var att jag blev tillsammans med min pojkvän. Han hade varit kär i mig i ett halvår, och fastän jag gillade honom så hemskt mycket så kändes det inte rätt. Fastän jag inte kunde vara med honom så kunde jag inte släppa honom heller. Plötsligt sent en natt så bestämde vi oss för att cama. Och där, kanske klockan fyra en torsdagsnatt så blev jag kär i pojken med jesuströja. Veckan efter var jag i stockholm, så jag var tvungen att vänta en hel vecka innan jag kunde berätta för honom att jag äntligen kunde bli hans. Vi hånglade för första gången under taket utanför Åhlens i regnet. Min första pojkvän, och då är jag ändå 18. Han tog min oskuld, och var fett värd att vänta på.

  Vendela 2011-10-10 22:01:01
  Svara
 • Åh, det med hunden påminner mig lite om kanske det finaste som hände mig i somras. Jag satt mitt på golvet i min lägenhet och grät så jag trodde jag skulle dö, över en pojke som jag gråtit över alldeles för många gånger denna sommaren. Sen helt plötsligt kände jag en mjuk liten tass på mitt knä. Och där mitt framför mig på golvet sitter min katt och ser mig rakt i ögonen och det ser ut som hon tänker, va inte ledsen för du är bäst och han är inte värd dig. För det är precis så det är. Det krävdes bara två kloka kattögon för mig att förstå det.

  Inez 2011-10-10 21:06:19 http://www.polythene.blogg.se
  Svara
 • åh så fint.

  Jennie 2011-10-10 20:35:45 http://makeitmatter.papper.fi
  Svara
 • åh, det här inlägget gjorde min dag!

  Mikkaela 2011-10-10 19:57:31 http://www.problemprinsessan.com
  Svara
 • Jag blir alltid så glad när jag läser om andras fina minnen <3

  Julia 2011-10-10 19:57:09 http://www.devined.blogg.se
  Svara
 • ”Precis där runt midsommar förlorade jag oskulden till en kille som jag var sjukt jävla galet kåt på och lite kär i. Det var nog det bästa.” Dirty, men på ett fint sätt liksom. Puss.

  Helena Sofia 2011-10-10 19:27:18 http://helenaspotpurri.blogg.se
  Svara
 • Nu vändes min fruktansvärt urusla fruktansvärda måndag till något lite bättre.

  Sofia 2011-10-10 19:26:44
  Svara
 • nu vill man bara blunda tills det blir vår och sommar med fjärilar i hela kroppen

  Stina 2011-10-10 19:05:32 http://fubu.blogg.se
  Svara
 • åh jösses man blir ju helt mjuk i hjärtat.

  pamela 2011-10-10 18:41:41 http://www.pamcakes.blogg.se
  Svara
 • Oh vad jag älskar att läsa dessa små historier!

  Klara 2011-10-10 18:35:05 http://kla
  Svara
 • <3<3<3

  justine 2011-10-10 18:17:34 http://cameltooth.wordpress.com/
  Svara
 • Vad roligt att få tillbakablickar från sommaren, saknar det så! <3

  Jill 2011-10-10 18:07:06 http://glitteryspaces.tumblr.com
  Svara
 • Jag gillade beskrivningen av första orgasmen som ”kul”:)

  Antonia at Swedish Love Affair 2011-10-10 17:56:37 http://www.swedishloveaffair.com
  Svara
 • dör på första. <3 <3 <3

  Vicky 2011-10-10 17:37:28 http://vickys.se/
  Svara
 • Det första var så otroligt vackert, jag blev alldeles rörd! Magiskt.

  PANDA 2011-10-10 17:32:19 http://www.gulasnickarbyxor.blogg.se
  Svara
 • Så fint så!

  Alexandra 2011-10-10 17:31:23 http://alexandrakjellman.webblogg.se
  Svara
 • Så fint att man vill att det ska vara sommar hela tiden.

  Stockholm Syndromet 2011-10-10 17:24:37 http://syndromstockholm.blogg.se/
  Svara
 • Så fina minnen allihopa :’)

  Carolin 2011-10-10 17:18:12 http://nilorac.blogspot.com
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!