Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

pressveck, näspussar och garderobshångel.


picture source.

Här kommer den allra sista delen av era bästa sommarminnen. Tack för att jag fick läsa, det var helt sanslöst fint. Och var underbar sommaren var ändå.


Mitt finaste var när min killkompis och jag på en efterfest helt oväntat, lite lätt sommarberusade snubblade in i en kompis garderob. Vi stod där ett tag och sen drog han mig tätt intill sig och så började vi hångla. Vi beslutade oss efter för att det skulle bli vår hemlighet. Men efter det insåg jag att jag nog lämnat kvar en bit av mitt hjärta i den garderoben.


Att jag träffade henne. Har alltid trott att jag var straight och sedan träffade jag henne.
 Åh, tror verkligen att jag är kär. Är nästan nitton och har aldrig varit kär förut, men nu är nästan säker på att jag är det. Hon är så fantastisk, fin och underbar.
Vet inte hur jag ska säga det till henne men jag är säker på att jag måste. Hoppas så innerligt att hon gillar mig också.


Killen jag är kär i kramade och sen pussade mig, fast på axeln för jag är så mycket längre än han.


Det finaste som hände mig var nog på Peace&Love, jag och en kompis gick runt på campingen sista kvällen, precis på kanten mellan sen natt och tidig morgon, ganska fulla och glada som man ska vara på festival. Jag håller i en honungsmelon, min kompis i en stålpinne och plötsligt stöter vi på en kille med säckpipa. Han förundras över sammanträffandet, “har det någonsin hänt att tre människor med de här prylarna stöter på varandra?” och det hela slutar med att vi patrullerar runt campingområdet med vårt säckpipeband. Vi trummar, killen spelar säckpipa och fler och fler hänger på och till slut hittar vi till och med en tjej som går längst fram och drillar (!!!). Bara på festival!


Det måste vara när jag var och hälsade på hos min pappa. Varje gång jag blev lite frånvarande frågade han hur det var, och han såg orolig ut och jag sade att det var okej. -det kändes så fint att han visar att han bryr sig om mig.


Det absolut bästa som hände mig i sommar var då jag och fem kompisar åkte till Säfsen och gjorde absolut ingenting. Vi låg allihop i en hög i bäddsoffan, tittade på How I Met Your Mother och åt nudlar fem dagar i rad. Tror det var det roligaste jag någonsin gjort.


jag hånglade nästan med draco malfoy! (det var nästan draco iallafall)


den gången jag satt på tunnelbanan och lyssnade hur en gammal gubbe bad om råd av en ung fashiontjej. Han frågade hur hon fick sina pressveck så snygga och hon sa att hon bara brukade stryka byxorna.


Det finaste som hänt i sommar var nog när hela nya klassen skulle träffas en kväll tillsammans och allra finaste pojken i klassen hade smsat min kompis innan och frågat om jag skulle komma. Efter att ha varit där ett tag så skulle jag följa en kompis till bussen och han blev så rädd att jag skulle gå att han drog mig åt sidan, tog tag i min hand, lyfte sina långa ögonfransar och tittade mig i ögonen och bad mig att stanna, stanna, stanna. Senare den kvällen bar han mig, satte mig i hans knä, viskade “bara för att jag är full” och kysste min kind.
Blev så glad när jag såg att du ville ha historier för jag har längtat så efter att få berätta det här för dig hela sommaren.


Det var sista kvällen på trästocksfestivalen, och det var sent. Jag och en kompis såg på avstånd ett par som bråkade. Det slutade med att killen gick iväg åt ett håll och tjejen började gå åt ett annat, innan hon satte sig ner och började gråta. Vi gick fram till henne och frågade hur det var fatt, och hon berättade att hon just dumpat killen hon älskar mest av allt för att hon inte tyckte hon var bra för honom. Vi tyckte att det var en dum anledning till att dumpa någon, så vi övertalade henne att springa efter honom, och även fast han hade hunnit jättelångt och vi var barfota för vi hade just badat nakna i älven, så hann vi ikapp honom. “vad heter du?” frågade jag i farten när vi sprang för fullt. “Emilia” sa hon och log världens bredaste leende. Sen lämnade vi dom ensamma och gick hem till vårat(efter att vi spejat på dom förstås). efter att ha stått ett tag så började de gå, åt samma håll, nära varandra. och även fast vi kanske bara räddade deras förhållande för kanske tio minuter så kändes det bra i magen. och även fast jag fick en sticka som satt fast under min fot i två veckor så var det så himla mysigt att springa barfota på den blöta asfalten mitt i natten och känna att man gjorde någonting viktigt.


Det blev bestämt att jag och pojken jag konstant varit kär i under två års tid bara skulle “ses”. Det var mest han som bestämde och jag som sa okej. Och en morgon i Augusti så vaknade jag i hans säng med hans ansikte fem centimeter från mitt. Det var alldeles för varmt för att ha täcke eller någon slags kroppskontakt. Han hade lagt sitt ben över mitt. När jag flyttade på det la han tillbaka det plus sin arm och drog mig jätte nära honom, i sömnen. Det är det finaste som hänt på hela håret, för det va han som sagt att det inte skulle vara “något”


När vi fick världens bästa grannar på Peace&Love och jag spenderade all nattlig tid med den finaste mannen i deras camp. En natt somnade vi kramandes på gräset utanför mitt tält efter timmar av världsspekulerande. Natten därpå hånglade vi ihjäl och mitt i allt hångel pussade han mig på näsan och sa på bred dialekt att “näspussen är den bästa pussen”
.


The last part of my readers favorite summer memories. Read by click “in english” below FAQ.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
42kommentarer
 • Ush blir så ledsen när jag läser om alla idiot killar som behandlar tjejer fel 🙁 men å andra sidan gör sommarminnerna en varm inombords. Det skulle vara så fint om man gjorde en bok som var full av små korta minnen och anekdoter om livet, som man kunde läsa när man själv behöver piggas upp eller bara vill le åt livets konstigheter. Om jag någon gång ger ut böcker, lovar jag att göra en sådan.

  Sanna 2011-10-28 12:19:21 http://strangerandomwierdfunny.tumblr.com/
  Svara
 • önskar så att du ber om höstminnen, vinterminnen, julminnen, vårminnen och allt man kan tänka sig. detta är alltid min favoritläsning.

  Ch 2011-10-24 22:07:48
  Svara
 • Åh så underbart fina texter, det där är så galet härligt och sorligt många gånger!

  Matilda 2011-10-24 19:51:20 http://Maatildalindgren.blogg.se
  Svara
 • åh, jag bara gråter,. Åt allt det fina och allt det sorgliga

  Vera 2011-10-23 00:20:13
  Svara
 • Åh, blir helt varm i hjärtat av att du valde ut mitt minne bland alla de andra fina!

  Amanda 2011-10-22 21:04:02 http://ohmerci.devote.se
  Svara
 • Helt otroligt vad vackert. Jag blir nästan lite tårögd.

  Justina 2011-10-22 15:13:00 http://justineeiscalling.blogspot.com
  Svara
 • Sandra jag tror jag är förälskad , så himla förälskad.
  och jag tror att han nog kanske gillar mig med, för han ser så nervös och glad (nästan pirrig) ut då han hälsar, och vi skriver på fb nästan varje dag och han skriver alltid ”vi ses kanske imorgon” även fast våra scheman knappt krockar något alls.
  Han har finaste håret någonsin, finaste benen, finaste leendet och finaste klädstilen.
  Första gången vi pratade riktade han varje ord rakt mot mig , fast att det stod flera andra runt om. och nu måste jag veta hur jag ska våga
  För jag vill ha honom.

  Gry sol 2011-10-22 02:29:42 http://litensol.devote.se
  Svara
 • Åå nu vill jag åka på festival!! Fast jag är inte gammal nog enligt mina föräldrar.. men jag är sexton år nästa sommar, och jag vill åka så himla mycket. <3

  Linnea 2011-10-21 23:32:34 http://favoritelife.blogg.se
  Svara
 • Åh, den med klassträffen ”bara för att jag är full” ♥

  Embla 2011-10-21 17:36:57 http://sotvatten.blogg.se
  Svara
 • Åh så himla fint, dör lite. Som vanligt.

  sofia 2011-10-21 16:14:38 http://fashionlogic.blogg.se
  Svara
 • Hejsan Sandra!

  Har du sett googles hyllning av Mary Blair? (http://www.google.se/logos/2011/mary_blair-2011-hp.jpg) Först så trodde jag att det var du (visst är det inte likt).

  Lisa Frentz 2011-10-21 06:55:12
  Svara
 • Åhhh näääääääspuss! så jävla sött!

  Nina 2011-10-21 04:28:21 http://www.bangladeshblogg.blogspot.com
  Svara
 • AH, jag dor nar jag laser den sista. Sa himla fint!

  Sorella - Blueberry Fingerprints 2011-10-21 00:47:38 http://blueberryfingerprints.blogspot.com/
  Svara
 • åh! pressvecken!
  jag blir så glad av så himla fina minnen!

  K 2011-10-20 23:30:45 http://likethesmellofrain.tumblr.com
  Svara
 • Det känns som att alla fått så fina somrar, hittat varandra och allt. Jag har bara krossat mitt egna hjärta av fantasier och sagt hej då. Usch. Nu vill jag att vintern ska bli bättre. Tack.

  kajsa 2011-10-20 23:22:30 http://anniehallova.wordpress.com
  Svara
 • den här sista samlingen sommarhistorier tycker jag nog var allra finast.

  elin-alice 2011-10-20 22:55:26 http://medmiranda.blogg.se/
  Svara
 • ”jag hånglade nästan med draco malfoy! (det var nästan draco iallafall)”. det blir inte finare. känslan alltså.

  Helena Sofia 2011-10-20 22:38:17 http://helenaspotpurri.blogg.se
  Svara
 • Vilka fina historier!

  Men det gör mig i ont i hjärtat att läsa stackars Karins historia här på kommentarerna. Aj, aj, vilken idiot som gjorde så mot henne 🙁 Ledsen blir jag då!

  Challe 2011-10-20 22:30:28 http://cizzim.blogg.se
  Svara
 • Jag har en stalker som är psykiskt sjuk som jagar mig med sjuka lekar. Dock så har jag inga känslor för personen och den manipulativa idiotivännen. Tycker det bara är så sjukt att en man 2011 gör saker medvetet för att kontrollera mitt liv och psyka mig FORTFARANDE EFTER ALLA DESSA ÅR. Kan det bli mer sjukt? Jag är arg, arg för att jag inte får vara ifred från skadekontroll. Precis som att det sitter en man och blir kåt av att jaga mig, kontrollera mig och störa mitt liv. Så JÄVLA ÄCKLIGT!

  m 2011-10-20 22:11:01
  Svara
 • Jag har alltid varit en person som har bytt killar lika ofta som jag byter underkläder, jag har alltid varit den som har varit känslokall och inte brytt mig ett skit om kärlek. Jag har alltid varit den som tyckt att jag är som gjord för singellivet tills för en månad sen.
  För en månad sen träffa jag den finaste killen ute på krogen, vi presentera inte ens oss för varandra utan vi stod och diskutera hur fina glasen var som vi drack ur men sen gick jag hem med en annan.
  Två dagar senare loggar jag in på facebook och ser att han har tagit reda på vad jag heter och lagt till mig. Vi pratade med varandra konstant i två dagar innan han en natt kom hem till mig och sedan dess har det varit vi, fram tills för några dagar sedan då han sa att han var kär och ville att vi skulle satsa på ett förhållande. Jag som aldrig varit kär hade äntligen blivit kär och jag tänkte ”allt är värt att ge upp för den här mannen”. Dagen efter skulle han komma till mig men dök aldrig upp, jag har inte fått tag på honom sedan dess.
  Och idag gjorde jag något som är verkligen över min gräns, jag skickade ett blommogram till honom. Bara för att han ska förstå att jag faktiskt tycker om honom och tänker på honom oavsett vad.

  S 2011-10-20 21:35:19
  Svara
 • Åh, dom här var ju finast hittils. Blir helt varm i magen!

  julia 2011-10-20 21:22:26
  Svara
 • vilken vacker sommar. här förresten höst-antibes: http://vickys.se/?p=4900

  kramkramkramkram.

  Vicky 2011-10-20 20:53:29 http://vickys.se/
  Svara
 • men nej Karin! jag förstår att du skäms och är arg och vill helst av allt nog aldrig mer se honom för då ser du inte honom utan personen som lurade dig! men låt inte honom komma undan så lätt. för om du gör det kommer du om en månad fortfarande sitta och tänka på honom och försöka klura ut varför han betett sig sådär (sanningen är att ingen har svar på det -inte ens han själv) och han kommer å andra sidan troligen ha glömt bort dig totalt!
  Så samla till dig mod ta steget och gå och prata med honom någon gång då han sitter alldeles själv. Prata med honom! Fråga vad han har fått ut av att det? Visa att det han gjort har sårat dig! Förvänta dig inte och kräv inte heller något svar från hans sida, visa bara att du också är en människa som absolut inte får behandlas hursomhelst. Och gå sedan därifrån. Tro mig, när han är 25 och förhoppningsvis en aning mognare kommer han minnas tillbaka till det här och må dåligt över sina handlingar. Och du kommer kunna gå över honom mycket, mycket lättare. Det kommer framför allt kännas bättre om en månad än vad det hade gjort om du bara låtsats som om inget har hänt.

  ina 2011-10-20 20:44:47
  Svara
 • jag såg säckpipebandet på P&L! 😀

  Erika 2011-10-20 20:42:13 http://www.sparvel.blogspot.com
  Svara
 • Man dör ju av kärlekslängtan när man läser sånt här. Jag vill bara pussas

  Maja 2011-10-20 20:39:46 http://hallandan.devote.se
  Svara
 • Jag bara sitter och ler i min ensamhet. Underbart.

  Matilda 2011-10-20 20:35:08 http://quietland.blogg.se
  Svara
 • åh så vackert!

  Karin 2011-10-20 20:17:36 http://aplaceintheforest.blogspot.com
  Svara
 • Jag bara tänker att det här är så underbart, och att man borde samla alla berättelser någonstans på samma ställe!

  Elin 2011-10-20 19:51:44
  Svara
 • Åå, blir så glad av att läsa sånt här 😀

  Kaela 2011-10-20 18:54:36 http://kaelas.blogg.se
  Svara
 • Så underbara berättelser! man får liksom lite hopp om mänskligheten när man läser sådant här. 🙂

  Erica 2011-10-20 17:57:43 http://bambielux.blogg.se
  Svara
 • Sandra, kan du inte lägga dessa under ”best of”, så man kan gå tillbaka och minnas allt när det är som mörkast i vinter? 🙂

  Jessica 2011-10-20 17:52:13
  Svara
 • Åh så himla fint. Jag älskar att läsa sånna här berättelser, snälla gör ett inlägg till. Folks bästa festivalminnen skulle vara fint att läsa.

  Lovisa 2011-10-20 17:51:04
  Svara
 • Åh så himla fint. Det där med P&L (säckpipa etc) fick jag skåda! Älskar sånt här, vill bara gråta en skvätt för att det finns fina saker kvar i världen

  Pauline - foto&mode 2011-10-20 17:36:43 http://piinkfuneral.wordpress.com
  Svara
 • ^ DERFOR. åh, Sandra. Du er virkelig fantastisk.

  Elisabeth 2011-10-20 17:35:06
  Svara

 • karin – karin!! fy sjutton jag forstar verkligen hur det kanns. skammen, det svarta i magen att man har blivit lurad. jag vet inte varfor folk gor sa, det finns val nagon makt i det. en gang i nian var det en sot kille som var sa himla fin mot mig. kysste mig ibland pa fester, ringde och pratade, sadant. han fragade om jag ville komma hem till honom och kolla pa film en lordag och jag tankte ‘gudars skymning vad spannande, en forsta dejt!’. Men nagon timme efter det sa ringde min tjejkompis mig som var ihop med hans basta kompis och sa att alla i det killganget hade slagit vad om att han skulle kunna ligga med mig pa under en vecka. jag kande mig sa jakla bortgjort och ledsen och helt javla vardelos.
  jag vet inte varfor folk gor sa har mot varandra, men jag vet att man blir forbaskat ledsen och kanner sig helt tom. aven om det kanns som du ar bortgjord (vilket du inte ar, det ar bara deras fel) tycker jag verkligen du ska beratta for en kompis! jag skamdes valdigt mycket over detta ganska lange och kande mig valdigt ensam om det men nar jag till sist berattade for en kompis kandes det sa mycket battre eftersom hon sa ‘men vilka javla as!’. Och sa fort man far vara lite arg tillsammans med kompisar gar den jobbiga kanslan over fortare! puss.

  sandra 2011-10-20 17:24:56
  Svara
 • ååh dör på alla fina minnen. och åh hahah, jag tror jag träffade killen med säckpipa också, fast kvällen innan! han var fin

  emma 2011-10-20 17:20:51 http://wherethebirdsalwayssing.blogg.se
  Svara
 • åh sandra, jag vill bara gråta ihjäl mig.
  igår var jag på fest, och Han skulle vara där. Han som jag har varit kär i i över ett år var där. Han var lite småfull och satt själv på balkongen, så jag gick ut med hjärtat i halsgropen och satte mig näranäranära. Då sa han: Åh vad bra att du är här, jag har letat efter dig!
  Jag kunde inte tro det. Och sen kysste han mig, och sa att han tyckte om mig.
  Det var mitt absolut finaste ögonblick i hela mitt liv, och jag trodde att jag skulle dö för att jag var så lycklig. Men sen.

  idag fick jag veta av hans kompis, som brukade vara min kompis, att Han och några andra hade slagit vad om att han skulle kyssa mig. Och säga att han tycker om mig.
  Och nu i korridorerna tittar han inte ens åt mitt håll, och hans kompisar borrar hål i min rygg av blickarna i matsalen. Jag förstår inte hur någon kan vara så elak.
  Varför gör människor såhär, det är så hemskt. Ville inte förstöra dessa fantastiska minnen, för det var dom verkligen. Men jag ville bara få ut det till nån. Har fortfarande inte berättat det för någon, för jag skäms ihjäl.
  puss.

  Karin 2011-10-20 17:12:14
  Svara
 • Får lite hjärtsmärta och glädjetårar av detta.

  +Edith 2011-10-20 17:03:39 http://edith.webblogg.se
  Svara
 • Fina som alltid! Jag längtar redan efter nästa sommar!

  Alexandra 2011-10-20 16:48:26 http://alexandrakjellman.webblogg.se
  Svara
 • Åh den med säckpipan och gubben med pressvecken… DÖR vad fint.

  Sofia 2011-10-20 16:46:43
  Svara
 • Alla upplever små äventyr på sommaren, det är så underbart!!

  panda 2011-10-20 16:33:43 http://www.gulasnickarbyxor.blogg.se
  Svara
 • Det är så vidunderligt hur du tycks kunna framkalla det finaste hos oss läsare. Dina ord genomsyrar ideligen våra. Tack för det <3

  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!