pasteller, leopard och knytblusar.







Man kan säga att jag mer eller mindre lever på Pinterest sedan jag skaffade ett konto där. Innan bestod min slösurfning att gå in på typ asos och topshop, lägga saker i varukorgen och sen aldrig köpa dom. Jag vet inte hur många timmar av mitt liv jag tillbringat med att ”låtsasshoppa”. Pinterest fyller exakt det behovet: att pyssla. Spara och klippa ut och bygga collage. Här är vad jag inspireras av för tillfälligt klädmässigt. Somrigt, blått och pastelligt.
Du hittar alla källor här.
.


My style inspiration right now on Pinterest. You can find all the sources here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
33kommentarer
  • Nu är jag på den 26:e sidan i din kategori om kläder. Går inte att sluta. Åh

    Amanda 2013-07-22 22:20:00
    Svara
  • älskar alla bilderna, men speciellt den svartvita bilden på tjejen i loafers och arméjacka/flygvapenjacka, cool brud!

    Julia 2012-03-27 20:25:38 http://topp3n.blogspot.com
    Svara
  • Följer din pinterest slaviskt Sandra! Ibland får jag nästan hejda mig från att repina dina pins, för då känner jag mig som en tvättäkta copycat (fast det struntar jag i för det mesta, haha, för jag vill samla de finaste grejerna och inte bara de mest originella).

    felicia 2012-03-27 00:39:33 http://vykorttillminsyster.blogg.se
    Svara
  • Alina: Fast jag tror att de flesta av oss inte bra tänker på ätstörningar. Utan på hela idealet….
    Nej. alla som är smala har inte anorexia. men det handlar väl inte bara om ätstörningar, det handlar om hela grejen. Att bloggare gång på gång skriver långa inlägg om hur fina alla är oavsett kroppsstorlek och så vidare, men samtidigt bara lägger upp bilder på smala tjejer. Det blir en sådan jävla dubbelmoral. Liksom, hur många bilder här i Sandras blogg är bilder på tjejer och kvinnor som ser ut att väga över 60 kg? Inga. De får liksom ingen plats här, utan man ska vara smal och ha tydliga käkben och nyckelben.. De tjejerna blir dem som representerar det vackra och snygga… Sen kan ju alla småtjejer försvara Sandra hur dom vill, ni kan säga ”men ååååh, sandra kan väl inte hjälpa hur idealet ser ut”. Nej det kan hon inte. Men hon kan ta sitt jävla ansvar som hon så vackert pratar om i sina texter.

    madeleine 2012-03-26 09:03:01
    Svara
  • Kläderna är HELT fulländade.

    Fröken Orange 2012-03-26 04:29:26 http://ettlivutanrut.blogg.se
    Svara
  • Fantastiska foton Sandra. Kolla gärna in min nya mode/filmblogg om just kärleksrelationen mellan mode och film.

    rebecca 2012-03-25 17:41:26 http://www.modeochfilm.wordpress.com
    Svara
  • Vida, Thea, Madeleine:
    jag förstår absolut vad ni menar och visst kan man väl lägga upp bilder som ger en mer breddad syn på ideal osv (vilket tyvärr kan vara svårare att hitta om man vänder sig till bilder i många tidningar och direkt från stora modehus/designers eftersom att de gör så små provkollektioner). men det jag också vill ha sagt är att man inte borde dra parallellen smala-ätstörningar. säg då bara att de är smala, eller för smala enl. ert tycke om ni så vill. MEN, ätstörningar är som sagt inte alla gånger kopplat till att vara smal. det är en väldigt viktig skillnad. dels för att alla smala personer inte vill kallas ätstörda, dels är det viktigt för att kunna veta att vem som helst kan ha en ätstörning oavsett hur man ser ut. annars finns risken att missa och förbise personer som mår dåligt av detta, men ”de är ju inte tillräckligt smala för att lida av en ätstörning”.

    Alina 2012-03-25 16:27:57 http://lifebyalina.blogg.se
    Svara
  • Hej Thea! Tack! Det är inte ett personangrepp på kvinnor som är smala. Men smalidealet är så himla hemskt och så himla obligatoriskt och ätstörningar går ofta så himla hand i hand med det.

    Vida 2012-03-25 15:32:13
    Svara
  • Ok, såg nu att folk hade kommenterat innan, men jag tycker att det är en galet dålig ursäkt av några att säga: Men vi kan väl inte hjälpa vad modevärlden lägger upp för bilder??

    Ni behöver väl inte publicera? Sluta göra er själva till offer, och ta ansvar för er själva och andra.
    Min kritik ligger inte i att du publicerar bilder på smala människor, utan att det ENBART är bilder på smala människor. Att budskapet blir:
    När man ska vara känslig och fin och skriva texter, är alla vackra, men estetiskt sett är det smalt som gäller.

    Jag blir ledsen för det blir som att säga att smala tjejer är vackra på riktigt, men om de väger några kilo över vouge paris, så är det en ”snäll” snygghet där man ska beundra att de vågar gå ut överhuvudtaget.

    Thea 2012-03-25 03:30:35
    Svara
  • Jag frågar detta, bara för att jag undrar, och menar verkligen inte att låta otrevlig eller fientlig.
    Du skriver texter efter texter om att charm sitter i person och inte i utsidan, och att man inte ska fixera vid vikt, och att livet är mer än att vara smal.

    Jag förstår faktiskt inte hur du kan skriva så, när du endast publicerar bilder på anorektiskt smala kvinnor med ben som ser ut att vara vindpustar från att brytas på mitten, insjunkna ansikten och ssssssmala överarmar. Du ger en väldigt tydlig bild av vad du anser är vackert, och den bilden är en enorm paradox till dina texter. Jag undrar bara om du gör det medvetet av någon anledning, eftersom du vet att så många unga, osäkra tonårssinnen läser din blogg?

    Thea 2012-03-25 03:20:45
    Svara
  • Vet precis vad du menar, jag älskar också att låtsasshoppa! Och Pinterest är beroendeframkallande!

    Sascha 2012-03-24 23:24:38 http://www.coffee-and-heels.com
    Svara
  • vadå ätstöringar? tack för den jag ser ut sådär varken jag vill eller ej, jag väger lite av naturen och äter hur mycket som helst. blir lite ledsen.

    sen var det nog kläderna/frisyren sandra ville visa.

    p.s släng upp lite tuttar :)))))

    karin 2012-03-24 20:30:17 http://nääää
    Svara
  • I vår och sommar vill jag att färre killar ska bli kära i mig, jag tror inte att jag vill att någon ska bli kär i mig. Jag vill nog hellre att bara ha sex. Män blir svin när de blir kära.

    Katarina 2012-03-24 19:40:39
    Svara
  • snälla snälla snälla snälla snälla du berätta hur du gör dina collage!!
    vill så otroligt mycket veta hur man gör hoppas du svarar för annars blir jag ledsen!

    kram Minna <3

    minna 2012-03-24 18:26:27 http://www.kjolarochmustacher.devote.se
    Svara
  • Hej! Först vill jag bara säga tack för ditt brevvänsinlägg. Nu har jag en jättetrevligt tjej jag mejlar med. Sedan kom jag nyss in på den här sidan http:// www . chriscraymer . com/romance/ och kom på att den nog skulle kunna vara något för dig!

    Malin 2012-03-24 18:05:49
    Svara
  • Haha, roligt att se att du och andra latsasshoppar, jag har aldrig tankt pa att gora det :D.

    Sorella - Blueberry Fingerprints 2012-03-24 17:33:26 http://blueberryfingerprints.blogspot.com/
    Svara
  • jag håller med alina. Fina bilder sandra!

    Elsa 2012-03-24 17:17:01
    Svara
  • Den tredje bilden från ovan t.v. fick mig att spinna iväg i tanken tillräckligt mycket för att återuppta en gammal dröm. Sättet hon klär sig, står på gatan, hamnar på bild – ja det fick mig att tänka på någon sorts bandmedlem. Vilket resulterade i världens men-herre-varför-har-jag-inte-tänkt-tanken-innan-?-upplevelse. Med andra ord blev jag påmind om att jag älskar att spela trummor och med andra ord blev jag påmind om att jag vill bli trummis! Så vad gör jag, om inte sätter på Ebba Grön på maxvolym, skissar bandauditionblad och kontaktar en gammal vän på facebook som spelat trummor. Allt inom beloppet av 2-2,5h, tack Sandra!<3

    P.s. Älskpälskar hennes jacka, det dära på armen alltså. Vilken jackärm skulle't inte förgylla?

    Jenny 2012-03-24 16:39:36 http://www.mylittlej.blogg.se
    Svara
  • Så mye fint! Likte spesilt godt den nederste blå kjolen…

    Mari 2012-03-24 16:10:32
    Svara
  • Åh vilka fina bilder! Om du gillar fina bilder med fin mat, fina pojkar eller andra fina saker, så gillar du nog min fina blogg som innehåller alla dessa fina grejer. Ha det fint!

    Svara
  • Alicia: Nej Sandra kan inte hjälpa att den största delen av alla modeller är smala och har ett BMI som ligger under hälsosamt. Dock kan hon hjälpa andra människor hur vi ser på våra kroppar. Jag tycker inte det är att hjälpa så mycket när man publicerar ett inlägg med smala tjejer, och inte med en enda tjej som ser ut att ha en hälsosam vikt, när hon vet hur många tjejer som trycker sig in på detta inlägg. Man får helt enkelt ännu bevisat för sig att det enda som gäller och är sexigt och snyggt är att vara smal.

    madeleine 2012-03-24 14:16:50
    Svara
  • Svanblusen var oslagbar, hade den varit i min ägor så skulle jag haft den varendaste dag!!

    Panda 2012-03-24 14:08:34 http://www.gulasnickarbyxor.blogg.se
    Svara
  • Så fint!

    melwa 2012-03-24 13:48:26 http://melwabythegarden.blogg.se
    Svara
  • Vida:
    bara för att någon är smal har de inte ätstörningar. en gång stod jag i en kö när en mamma med sin lilla flicka bredvid sig kritiskt tittade på mig och högt sedan sa ”nej usch! fy så smal!”. är det ok att säga till någon tjock att de har fetma? nej. vad hände med att inte döma efter utseendet? det finns personer som är smala och verkligen vill gå upp i vikt. de blir inte särskilt glada av att folk kollar snett och säger att de har ätstörningar.

    just ätstörningar behöver inte vara kopplat till att vara smal, vem som helst kan ha en ätstörning, det behöver inte synas i utseendet. det handlar om ett beteende och tankar. det är viktigt att veta.

    jag vet att det smala ”idealet” kan vara stört i många avseenden och att det kan påverka en del människor på negativa sätt. jag försvarar inte att många provkollektioner görs så små att modellerna måste vara så tunna för att komma i kläderna. men för den sakens skull ska man verkligen inte hoppa på personerna som är smala, det mår ingen bättre av. alla måste få vara fina precis som de är.

    (dessutom kan knappast Sandra hjälpa att så många bilder från modevärlden innehåller smala personer. man borde ju få inspireras av bilden som helhet och kläderna, håret, sminket ändå.)

    Alina 2012-03-24 13:34:53 http://lifebyalina.blogg.se
    Svara
  • Fab inspiration! I already follow you over on Pinterest, I too am in love with it.

    Prettygreentea 2012-03-24 12:31:50 http://www.prettygreentea.com
    Svara
  • Vad fint att min tygpåse fick vara med där på ett hörn bland alla andra fina, inspirerande saker! 🙂

    Julia 2012-03-24 12:02:29 http://prick.blogg.se
    Svara
  • Inspirerande kollage, brukar också låtsasshoppa i tid och otid, man kan fastna så länge och drömma sig bort till allt fint!

    middagstajm 2012-03-24 11:51:17 http://middagstajm.com
    Svara
  • åh, vad mycket fint!

    rosanna 2012-03-24 11:50:25 http://senanattertommaglas.devote.se
    Svara
  • Urfint, jag blir shoppingssugen!

    komuturgarderoben 2012-03-24 11:48:44 http://komuturgarderoben.wordpress.com/
    Svara
  • Du glömde en sak! Somrigt, blått, pastelligt och ÄTSTÖRNINGAR.

    Vida 2012-03-24 11:37:26
    Svara
  • Den blå klänningen där nere är helt underbar! Tror du den finns att få tag på någonstans? har kikat på theberry.com men hittar ingenting. KRAM

    Ylva 2012-03-24 11:35:21
    Svara
  • What a gorgeous post – I love that you included Gena Rowlands <3

    Kailey 2012-03-24 11:08:25 http://mermaidens.blogspot.com
    Svara
  • Låtsasshoppa brukar jag med ägna mig åt, en underbar slösyssla! 🙂

    Kajsa 2012-03-24 10:21:41 http://kobranhuggertill.blogspot.com/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!