diamonds on the soles of her shoes.

Jag äger alldeles precis tjugo par skor. Jag tänkte att vi skulle titta lite närmare på sexton av dem, för de andra hade jag visst inte foto på.




Mina Chloé Silverado köpte jag för min första lön hösten 2007. Har aldrig i hela mitt liv använt ett par skor såhär mycket. Varenda helg, hela tiden i 5 års tid. Nu är de så trötta och fläckiga men jag älskar dem ändå.



Magiska pradaskor som glittrar som en discokula och får bara följa med på de allra finaste tillställningarna. Är så rädd om de här skorna.  Har de alltid framme för de är lika fina att titta på tycker jag.


Chloé-skor införskaffade vintern 2007. Använde de sjukt mycket ett tag, nu känns de inte lika moderna dock och ligger nerpackade i sin skokartong.


Himla smarta skor som jag köpte någonstans online, glömt var för typ hundra kronor. De är inte meningen att användas som vanliga skor, utan man rullar ihop dem i väskan.De blir de inte större än ett nagellack och så plockar man fram dem när man ska gå hem och har ont i fötterna efter en utekväll.


Det här är mina ångestskor. Tycker de är så himla fina, köpte de i London 2010 och de är fran Miu Miu. Spice Girls-skor extra deluxe. Men jag har bara använt dem en enda gång. EN gång. Vet inte varför, men nåt är det. Aja.



Bästisskorna från Opening Ceremony. Älskar dom här. Har dem under fredagsnätter, på vardagar, när som helst egentligen och hela tiden.



Ett par skor jag köpte på Topshop som ett substitut till mina Chloe när de började slitas ut. De här är dock, till skillnad från Chloeskorna, totalt omöjliga att gå i. Har aldrig använt.


Skor från YSL som är fina och höga och bekväma och så vidare. Köpte för flera år sedan men vi trivs fortfarande bra ihop.


Mörkblå dr martens.


Palladium sneakers. Dessa använder jag för jämnan. Är nu inne på mitt andra par för att jag slet ut de första så att de blev alldeles håliga.



Fantastiska skor från Jeffrey Campbell vars träklack sprack upp när jag hoppade ur en taxi. Så himla sorgsamt. Hann dock använda dem väldigt mycket innan i alla fall.


En månad efter klacken gått sonder ersatte jag dem med dessa. Likadana i svart!


Finaste fruktskorna från Charlotte Olympia. Dock helt bisarrt svåra att gå i, pga högsta klacken av alla skor jag äger. Den är runt 18 centimeter. Tänker att jag ska lära mig till sommaren.


Svarta Dr Martens.


Fluffskor från Opening Ceremony, när man vill vara vintrig och festlig och varm på samma gång.


Vårskorna. Vita Dr Martens. <3



Vårskorna nummer 2! De här blir jag glad bara av att titta på. Snörskor med klack och rejäl sula är något av det finaste jag vet.

Här är förresten en tre år gammal film om min skosamling. Nästan alla de här sålde jag bort när jag hade bloppis innan jag flyttade: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uDHEWlic-o0&list=UUS47-pV4vlHZzpYO9CjowBg&index=10&feature=plcp[/youtube]

.


My shoe collection. I own exactly 20 pair of shoes and here are 16 of them. The video is an old one I did three years ago, I’ve sold almost every pair in that video since then.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
45kommentarer
  • ÄLSKAR dina skor! Det jobbigaste är att jag inte tycker det känns feministiskt med höga klackar, men jag kan inte låta bli, de är ju så vackra!!!

    sandra 2012-04-02 22:28:02
    Svara
  • Så mycket fint! Jag lånade några av dina skor att skriva om idag, hoppas det är lugnt! Länkade tillbaks såklart 😀

    Frida 2012-04-02 15:02:01 http://soderbonanfrida.spotlife.se
    Svara
  • Älskar det första paret från Chloé. Dööör så fina de är.

    Linda 2012-04-02 09:09:55 http://rosettflickan.blogspot.com
    Svara
  • underbart inlägg och jättefina bilder! Snygga skor, speciellt Jeffrey Campbell och Opening Ceremony.

    Sascha - Coffee and Heels 2012-04-01 20:15:30 http://www.coffee-and-heels.com
    Svara
  • Jag tycker att det ar fint att du anvander dina skor sa lange.

    Var det ett par skor med ett japanskt marke som lamnade skohastmarke fran sulan? De tyckte jag var valdigt fina.

    Jag undrar ocksa om en skomakare inte skulle kunna fixa dina fina skor dar traet sprack? Eller en snickare, haha :D.

    Sist undrar jag ocksa om du skulle kunna ge tips pa hur man hittar bekvama hogklackade skor, vad ska man titta efter, hur gor man sa att man anvander dem mera (mina sitter hemma i en fin liten hog men jag anvander dem inte sa mycket da jag blir sa langsam i dem och efter en hel dag pa jobbet + aka hem blir man lite sjuk i fotterna) och bli lite battre att ga i dem, och sa undrar jag om man blir battre pa att ga i dem eller kommer man alltid ha sjukt i fotterna efter en hel dag? Anvander du alltid hogklackade skor, varje dag, eller anvander du laga skor ocksa?

    Sorella - Blueberry Fingerprints 2012-04-01 14:24:17 http://blueberryfingerprints.blogspot.com/
    Svara
  • glitterpradorna är förjävla snygga (!)

    Jag har swag 2012-03-31 21:46:25 http://jagharswag.blogg.se/
    Svara
  • skor nummer 1 och 7 är ju typ de finaste skorna jag någonsin sett, seriöst asdfghjkl skulle döda för de första. skojar inte, verkligen på riktigt. (nu kanske du blir rädd och det kanske du borde bli)

    rebecka 2012-03-31 19:30:38 http://whitewhales.blogg.se
    Svara
  • Patricia: Det var i kommentarfältet för någon månad sen, så det är svårt att hitta. Menar bara att man kan få bra svar och att man inte blir ignorerad. Men visst kan det ändå behövas en debatt om saken.

    Sofia 2012-03-31 16:58:06
    Svara

  • MIka – har länkat till min pinterest i varje pinterest-inlägg. jag heter sandra beijer.

    patricia – bilderna från pinterest var ju inga inspirationsbilder som flickr, där personen är i centrum, utan det var ju enbart och bara för att jag ville ha kläderna. jag pinnar ju mest från shoppar, där är modellerna smala som du vet. när det är typ flickr-inspiration försöker jag verkligen tänka på att aldrig publicera revben och konkava bröstkorgar, som det finns tyvärr väldigt mycket av i den världen. men eftersom det var flera, bland annat du, som reagerade på att tjejerna i klädinlägget var smala så tänker jag inte göra några sådana inlägg igen.

    jenny – vet inte vad skomodellen heter men kolla solestruck.com!

    erica – har spanat in de där från opening ceremony men dras mellan att tycka att de ser ut som pensionärsskor och aatt de är fantastiska :O måste nog gå och prova i affären 🙂 fin skosamling du har!!

    tess – det är enkelt att gå i eftersom det blir som en killklack! kram

    karin – Lio – Amoureux Solitaire

    kj – wow thanks!

    elle – i do, go up half a size!

    linn – det var inte min pojkväns katt längre och det var inte min insamling. herregud alltså..

    sandra 2012-03-31 15:33:05
    Svara
  • linn (martin) : Vidrig kommentar. Hoppas att du har en bra psykolog.

    va? 2012-03-31 13:57:27
    Svara
  • Men åh vad snygga allihopa! Själv har jag levt i svarta Dr Martens precis hela vintern. Time for change!

    Sara 2012-03-31 13:54:52 http://www.thelittlestoryteller.blogg.se
    Svara
  • Sofia:
    Nu har jag kanske blivit blind, men jag kan inte se någonstans att sandra svarat på det inlägget? Vad menar du?

    patricia 2012-03-31 13:32:36
    Svara
  • nästa gång din pojkväns katt blir sjuk kanske du kan sälja ett par av dina skor för att bemedla operationen!
    så slipper du krångla med en blogginsamling. och så slipper 16-åriga tjejer i grums ta av sitt begränsade studiebidrag… det var bara ett konstruktivt förslag om det mot all förmodan skulle hända något så trist igen! kram

    linn 2012-03-31 13:08:16
    Svara
  • Jag älskar verkligen Chloé skorna, de är något av det finaste jag har sett!! Jag har också provat skorna från topshop och de är verkligen helt OMÖJLIGA att gå i, jag trodde jag skulle bryta foten efter ett steg.

    Hedvig 2012-03-31 12:41:14
    Svara
  • I bought the topshop chloe-esque shows too, they pinched the back of my ankle so much There was noway i could wear them, so took them back, such a shame because they’re so oretty to look at

    Immie 2012-03-31 12:13:40
    Svara
  • Patricia: Jag blir också lite provocerad av de pinnsmala tjejerna på bilderna. Så jag skrev en grinig kommentar om det. Och: Sandra svarade mycket klokt och bra, så visst har hon tagit upp ämnet.

    Sofia 2012-03-31 11:49:20
    Svara
  • Du har så mange fantastisk fine sko! Dette innlegget likte jeg kjempegodt! Håper du kan lage et lignende innlegg bare med kjoler, eller hatter, eller t-skjorter.

    Sunniva 2012-03-31 11:25:20 http://fintikvardagen.blogg.no
    Svara
  • Fin samling. Skal helt bestemt have anskaffet mig et par gå-hjem-sko!

    svenskofilia 2012-03-31 11:05:04 http://svenskofilia.blogspot.com
    Svara
  • Försöker gör dig Avis suck à loser.

    Martin 2012-03-31 09:03:19
    Svara
  • Försöker gör dig Avis suck à loser

    Martin 2012-03-31 09:01:59
    Svara
  • vafan har du inga stövlar?! nä nu.

    prins mos 2012-03-31 08:53:22 http://prinsmos.se
    Svara
  • Do you buy you Palladium online? I can never get my size, please tell me ! Thanks

    Elie 2012-03-31 02:04:20
    Svara
  • Åh, jag minns när du köpte Chloé Silverado-skorna i bloggen och jag tyckte att de var de mest perfekta skorna jag sett! Tycker nog det fortfarande, de är verkligen fina. Och Paul Simon-rubriken älskar jag.

    Julia 2012-03-30 23:47:42 http://prick.blogg.se
    Svara
  • Beste innlegget. Sko <3

    Nøve 2012-03-30 22:57:49 http://tokyonobe.blogspot.com
    Svara
  • why don’t you just dye your silverados? its really easy and goes really fast, it’s even cheap and will make them look like new.
    google some leather dye, buy it, strip them down of dirt and superficial coloring with acetone free nail polish remover, apply the dye in 2-3 coats, let the babes dry, use the greasiest shoe grease you can find to polish them and there you go, a whole new pair of shoes!

    kj 2012-03-30 22:01:39
    Svara
  • Åååh… Om du vil selge Chloé-bootsene dine noen gang vil jeg ha dem! Fantastisk skosamling!

    Hilde 2012-03-30 21:59:55
    Svara
  • Vad heter låten i videon? Blev genast störtförälskad,

    Karin 2012-03-30 21:30:31 http://epicbag.tumblr.com/
    Svara
  • åh så snygga skor!

    Svara
  • Hur är det att gå i skorna från Jeffrey Campbell, dem som är öppna vid hålfoten.. de är ju colla och udda men skulle vilja veta om de är bekväma att gå i 😛

    tess 2012-03-30 20:53:53 http://www.tesscoloring.blogg.se
    Svara
  • Summa summarum: dyra skor är gångvänliga skor. Jag ska tänka på det när jag känner mig snål! har sett ett par ysl com jag är så himla kär i. Om man nu kan vara kär i ett par skor.

    Karolin 2012-03-30 20:28:29 http://www.mariannekarolin.blogg.se
    Svara
  • Underbara skor och Paul Simon headline. Detta måste man ju älska!

    Sara Ingrid 2012-03-30 20:19:26
    Svara
  • skor alltså. det är så otroligt beroendeframkallande. Man kan nog faktiskt aldrig få för många par. Mitt absoluta trån just nu är någon sorts vita sportiga platåsandaler à la nittiotalet. Jag såg dem på din sko 1996 och de har aldrig lämnat mina tankar. Här har vi mina finaste skor förresten: http://acidule.blogg.se/2011/june/skor.html

    Och du! De här skulle jag så hemskt gärna vilja ha! alltså det gör ont när jag ser dem – så fina är de! De hade varit fina på dig! http://www.openingceremony.us/products.asp?menuid=2&catid=1327&productid=55703

    Erica 2012-03-30 19:52:17 http://bambielux.blogg.se
    Svara
  • Patricia: Hade du stört dig lika mkt om Sandra som skrev blogg var överviktig?

    badboll 2012-03-30 19:14:46
    Svara
  • Jag älskar dom sista skorna! Så himla himla fina!

    Alina 2012-03-30 19:08:36 http://gretalina.blogg.se
    Svara
  • Håller med föregående talare, de ljusa Jeffery Campbell skorna är så himla fina! Men vad heter de? Och hur är de att gå i?

    Tack för jättefin blogg och fruktansvärt bra skoinspiration!

    Ulrika 2012-03-30 19:07:06
    Svara
  • Vad heter modellen på Jerrey Cambell skorna? Kan man köpa dem på Internet?
    De är ju verkligen helt fantastiska men kan inte hitta dem någonstans! Och hade så himla gärna velat ha dem boende hos mig 🙂

    Jenny 2012-03-30 18:42:03
    Svara
  • Varför har du inte svarat på alla funderingar angående din fäbless för att enbart publicera bilder på smmmala flickor? I inlägget där du la upp inspirationsbilder från pinterest eller nåt.
    Känns så korkat att tro att det går bort genom att inte prata om det.

    Patricia 2012-03-30 18:36:47
    Svara
  • MMM ser mycket jag gillar… men hörröduru! du sa att du är inne mycket på pinterest, men då borde du ju också ha ett pin.konto? vars finns länken till det?

    här haru en bra bild http://memearchive.net/memerial.net/3523/silly-hedgehog-youre-not-a-muffin.jpg

    <3

    Mika 2012-03-30 18:17:33
    Svara
  • de första skorna är ju bara underbara!!

    linnéa 2012-03-30 18:14:40 http://purfection.blogg.se
    Svara
  • Jag måste bara berätta att dina skor verkligen är to die for. Jag totalälskar dom, särskilt de vita paren!

    Bodil 2012-03-30 18:10:25 http://www.kaskelott.devote.se
    Svara
  • I love your shoes! The first ones are my favorite. Fierce!

    Brianna 2012-03-30 18:00:19 http://iamaportlandier.blogspot.com/
    Svara
  • <3 Docs <3

    Anette 2012-03-30 17:57:37 http://sistergoldenair.blogspot.com/
    Svara
  • Nästa höst ska jag flytta till Paris. Då ska jag ha en lika trevlig blogg som din 🙂
    (Vet att du bor i New York, men jag vill till Paris 😀 )

    Sara w 2012-03-30 17:56:59 http://www.sarawestbom.devote.se
    Svara
  • h&m har också sålt ’walk home shoes’ vet jag. nåväl, fullkomligt ÄLSKAR jeffreysarna. och jag går också runt i vita skönskor med lite klack, verkligen bäst i vår. <3

    Vicky 2012-03-30 17:42:39 http://vickys.se/
    Svara
  • De där skorna man rullar ihop köper man här!
    http://www.rollasole.com/

    C 2012-03-30 17:37:56
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!