Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

spenatbröd med olivolja och karamelliserad lök.





Igår bakade jag bröd! Det blev små frallor (ganska platta) med karamelliserad lök, spenat, getost och vitlök inuti. Råkade visst köpa glutenfritt mjöl istället för vanligt men det blev finfint ändå och allt var klart på under en timme. Använde det här receptet men bytte ut fetaost med getost och gjorde flera små bröd istället för en limpa. Tipsbröd till någon som är sugen på att baka i alla fall för det blev väldigt gott, särskilt om man tycker om olivolja.
.


Yesterday I did Caramelized Onion & Spinach Olive Oil Bread from this recipe. It took less then an hour, was super easy and they turned out great. I loved that the taste of olive oil was so distinct when they were done.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer
  • Vad betyder lightly beaten (då de pratar om äggen)?

    jag undrar sa flundran 2012-05-11 15:21:21
    Svara
  • miaaam! cute pictures 🙂

    Emilie 2012-05-01 21:51:47 http://clicmotif.blogspot.ca
    Svara
  • ble så overraska og glad å se en oppskrift med glutenfritt mjøl! jeg er glutenallergisk og synes at du har så masse kjempefine bilder og oppskrifter men ALT innholder gluten… men denne kan jeg endelig prøve! gleder meg til å lage den i helgen 🙂

    acacia 2012-05-01 03:48:14 http://acaciajohnson.com
    Svara
  • Jag tror att anledningen till att de blev lite platta vara det glutenfria mjölet. Min pojkvän är glutenallergisk och allt man bakar med glutenfritt mjöl blir jätteplatt. Fast de såg väldigt goda ut!

    Hanna 2012-04-30 19:59:13
    Svara
  • mums vad gott det ser ut!

    Linda 2012-04-30 12:49:59 http://rosettflickan.blogspot.com
    Svara
  • Åå gott!

    kaxbax 2012-04-30 01:25:17 http://kaxbax.blogg.se/
    Svara
  • det här går ju inte att titta på, man blir ju jättehungrig.

    Dan Syndrom 2012-04-29 23:03:30 http://www.dan-syndrom.se
    Svara
  • Spännande. Är tveksam till spenaten men jag är redo att ändra mig 😀

    donnasandra 2012-04-29 22:15:03 http://www.donnasandra.se
    Svara
  • Åh, det lät smarrigt!

    Gabriella 2012-04-29 21:20:34 http://elephantzoul.blogg.se
    Svara
  • det ser otroligt gott ut, ska prova göra det nästa hälg! tack för tipset 🙂

    alma 2012-04-29 18:09:14 http://annorlundaalma.blogspot.com
    Svara
  • Åh gudars skymning vad gott det lät!

    Jessica 2012-04-29 15:31:38 http://litesocker.blogg.se
    Svara
  • Vill bara dela med mig av ett fint citat såhär på söndagseftermiddagen: ”I can’t think of any greater happiness than to be with you all the time, without interruption, endlessly, even though I feel that here in this world there’s no undisturbed place for our love, neither in the village nor anywhere else; and I dream of a grave, deep and narrow, where we could clasp each other in our arms as with clamps, and I would hide my face in you and you would hide your face in me, and nobody would ever see us any more.” Av Franz Kafka himself.

    Emma 2012-04-29 14:18:51
    Svara
  • har du blivit utsatt för mobbing inom media någon gång? Av kanske en man? För att du inte vill ha med hans galenskap att göra? För att du sa ifrån? Varje dag funderar jag på hur jag ska bli av med sådant. Påhopp, vis att vilja jävlas för att man säger ifrån, vill ha ett eget liv. Tänk att man kan anstränga sig så mkt för att vilja någon så illa…

    De psykiska slagen blir bara värre och värre. kontakter söks upp, vänner söks upp. Man ska straffas eller tryckas ner. Det är något sjukt över det. Något mkt sjukt över det…

    Kärlek under tvång eller nedtrampning. 2012-04-29 14:11:59
    Svara
  • Gott det ser ut! Och glutenfritt, perfekt!

    Tokyo - Love 2012-04-29 13:38:22 http://sakuradesu.blogg.se
    Svara
  • ok det ser gudomligt ut. älskar bröd så dumt mycket <3

    Erica 2012-04-29 12:47:36 http://bambielux.blogg.se
    Svara
  • mmm omnomnom I’m usually afraid of baking but after i saw this i just have to make it! it looks so delicious!

    Anna 2012-04-29 12:39:33
    Svara
  • Du är så himla bäst Sandra! Du inspirerar en så himla mycket och varje gång man läser din blogg pirrar det lite i magen och man mår bara så bra! Ville bara att du skulle veta!

    gabriel 2012-04-29 12:24:25
    Svara
  • Din blogg är som en ljuvlig dröm 🙂

    // medinaadilova.blogg.se

    Medina. A. 2012-04-29 12:21:58 http://medinaadilova.blogg.se
    Svara
  • Mums, nu ved jeg hvad jeg skal have til aftensmad!

    svenskofilia 2012-04-29 11:36:10 http://svenskofilia.blogspot.com
    Svara
  • åhhh vad gott det såg ut!

    Matilda 2012-04-29 11:33:42 http://Maatildalindgren.blogg.se
    Svara
  • hmm, yum! thanks for sharing,
    trying this recipe as soon as possible (:
    xo, cheyenne

    cheyenne 2012-04-29 11:28:33 http://pourlecoeur.wordpress.com
    Svara
  • Gudars gott inget pålägg behövs på det gottiga<3

    oroshjärta 2012-04-29 11:14:36 http://hornsgatanminauorta.blogspot.com
    Svara
  • åh verkar gott!

    Lisa 2012-04-29 11:01:33 http://popflickan.blogg.se
    Svara
  • MUMS bara. Och brickan är ju fantastisk.

    Linnéa 2012-04-29 10:40:33 http://www.fyrakatter.blogspot.com/
    Svara
  • Ser sjuuukt gott ut!

    Elise 2012-04-29 10:34:01 http://elzplz.blogspot.com
    Svara
  • Det ser väldigt gott ut, jag älskar bröd, skulle kunna leva på maträtter som innehåller bröd livet ut för de är det bästa jag vet!

    Emelie 2012-04-29 10:33:06 http://unvelo.devote.se/
    Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!