Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

flickr favs. may.


click the images for source <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

 • J – tack gullliga du.

  bea – jag tror: vänta en vecka, ibland går sånt här över, fråga sedan om han kanske vill göra något eller så, eller bara fråga vad han ska göra ihelgen eller om han ska på den där festen/grejen/konserten. Undviker han dig då med så strunta i honom. då är han ju inte värd dig och din energi! och ja, det kommer göra ont i början men till sist är du över honom, lovar. puss.

  lisa – oj vad fint ändå. puss!

  sandra 2012-05-12 18:02:04
  Svara
 • Åh, älskar första och sista!

  Elin 2012-05-10 08:39:06
  Svara
 • Den översta bilden är tagen framför kyrkoporten i den lilla staden Lysekil där jag är född och uppväxt! Blev helt paff över att seden här, bland allt vackert du lägger upp.
  Jag har aldrig kommenterat här innan, men jag har följt dig länge nu och jag tycker du är så himla bra. Du ger mig inspiration med varje inlägg! Tack.

  Lisa 2012-05-09 23:22:48
  Svara
 • SANDRAAAAAA.
  Såhär är det: Han och jag har haft världens konstigaste ”förhållande” eller whatever i snart ett år, men vi har aldrig varit ihop. Vi har liksom varit och fikat, sagt hej i korridoren, ringt varandra på natten, kramats galet länge blablabla.
  Men nu är han så himla konstig, för en vecka sen gillade han en av mina profilbilder, och han puffade mig, men nu har han blivit helt annorlunda. Slutar puffa, loggar ut när jag loggar in, säger inte hej längre, är jättedryg på mina små försökaräddadettajaggillarjudig-sms. Jag förstår inte vad jag har gjort, jag gråter bara för jag gillar honom ju sådär fruktansvärt orimligt mycket. Jag vill inte skriva HEJHEJHEJ varenda gång han loggar in, för jag vågar inte bli ratad så mycket. Det äter upp för mycket liksom.
  Jag har aldrig haft en storasyster eller äldre klok person, och jag måste på något sätt förstå om han fortfarande gillar mig eller inte, eller vad det nu är han försöker göra. . puss tack för att du läste, du är söt. <3

  bea 2012-05-09 21:44:34
  Svara
 • Åh, den första bilden <3
  Såg dig i stylisterna och herregud du är typ perfektion: cool, gullig, asmysig och fin.
  Det känns som alla kommentatorer crushar ju på Ludvig men jag tycker lucky guy!
  Gud vad smörigt men du är min favvoperson jag inte känner (bortsett från han med dom breda axlarna och bruna ögonen som man alltid omedvetet letar efter i skolkorridoren).
  Tack för en fin blogg!

  J 2012-05-09 21:06:47
  Svara
 • Fint!¨
  Läs mitt senaste inlägg om att som man få visa känslor!

  Dan Syndrom 2012-05-09 21:02:24 http://www.dan-syndrom.se
  Svara
 • Femman är ju så fin, ny favorit för mig

  Sara 2012-05-09 20:45:41 http://thevelvetpond.blogg.se
  Svara
 • Det ser ut som att hans ärm från paret i sängen hänger ner i nästa bild, det smälter ihop liksom! Gillar bilden med boken mest

  lilla S 2012-05-09 19:21:21 http://fruktklister.blogspot.com/
  Svara
 • Åh så mycket fint<3

  Malin Aurora 2012-05-09 18:43:34 http://vildblommor.blogg.se/
  Svara
 • åh hjortarna. gulle

  Ida 2012-05-09 18:35:46 http://hejaida.com
  Svara
 • makalöst.

  lovisa/polichinelle 2012-05-09 18:29:41 http://polichinelle.webblogg.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!