almond oil.


jag måste tipsa om en bra grej om man har väldigt väldigt torr hy. Jag vet att i princip alla säger att de har känslig hy, men alltså en sådan där känslig att man inte kan ha en enda kräm i princip och man får eksem av sminkborttagningsmedel och huden börjar krackelera redan dagarna innan den där första höstdagen. Man börjar flagna så fort det regnar och huden känns genomskinlig utan smink, man kan ha läppstift högst en dag i veckan för sedan är allt bara ett fnas och att hångla ska vi inte ens tala om (dock alltid värt). Hur som helst – detta är jag. Och det gör också att utan smink har jag en väldigt ojämn hudton, flammig och så. : (
Hur som helst – här kommer ett megabra tips som flera rekommenderade till mig på twitter när jag bad om hjälp: mandelolja!
Mandelolja är klassad som mat och alltihop så man kan liksom äta den om man vill, men nu ska vi ha den i ansiktet. Varje natt innan jag går och lägger mig och har tvättat av mig mitt smink så tar jag fyra droppar i handflatan och smörjer in ansiktet med.
Det funkar! På en vecka har jag blivit nästan helt otorr. En flaska kostar ungefär 60 riksdaler i hälsokostbutiker (iaf där jag bor).


Jag tänkte att man måste ju ha en bild på sig själv för att visa men här har jag ju smink så jag vet inte riktigt om den fyller sitt syfte, men ändå, jämn hy liksom. Kan även tipsa om Chanels foundation som har inbyggd ansiktskräm när jag ändå håller på.

Vilket fullkomligt tråkigt inlägg förövrigt. Har absolut ingen fantasi just nu. Allt jag gör är att äta soppa på burk och lyssna på den här typ femhundra miljarder gånger. Om ni har någon blogginläggsidé säg gärna till, och helst inte något svårt som att skriva texter eller nåt himla recept, eller be folk att berätta fina historier om sitt liv i och med att jag vill typ långsamt kväva alla par jag ser på gatan.
.


Almond oil is my best beauty trick right now, it makes your skin even and smooth and it’s completely natural and I think you could even eat if you’d like to (haven’t tried that though..). The big bottle I bought was 9 dollars so it’s cheap as well.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
155kommentarer
  • Sandra; joina gruppen No ’Poo – på fb! https://www.facebook.com/groups/114864358555429/ Massa bra grejer kommer upp här hela tiden 🙂

    Sanna 2012-08-01 22:17:12 http://sannasmusik.blogspot.com/
    Svara
  • Lägg upp maaaassa bilder och tips från New York 🙂

    Tara 2012-06-25 17:37:14 http://stylebytara.blogg.se
    Svara
  • mandelolja fungerar också utmärkt för torra fossingar och trötta hälar (http://polichinelle.webblogg.se/2010/october/mandelolja-minkfarmar-och-levi-klausen.html)!

    jag tänker lite som så att du kanske bara kan ha fotoinlägg? skriv inget om du inte orkar, utan bara fotografera. så vi iallafall får följa dig i din vardag.

    lovisa/polichinelle 2012-06-25 15:06:32 http://polichinelle.webblogg.se
    Svara
  • vet du vad du ska prova! det har räddat mig och ja, det är helt fantastiskt!! cocos fett. det kan man också laga mat med! du ska absolut inte köpa det i silverpaket, det är bara skit, gå till en hälsokost affär eller vad de nu har i USA haha, så finns det att köpa både på lösvikt och på burk! 100% ekologisk är det du ska leta efter! det går att laga mat med, är luktfritt och smälter vid 25 grader. smörj det på kvällen för man blir väldigt oljig, och du kommer vakna med supermjuk hud, det funkar asbra om du har typ finnar för det hjälper till att lugna och de försvinner på ett kick, samma sak med typ sår eller liknande! så himla bra och fantastiskt!! prova det också tkr jag!! det håller hur länge som helst också, skitbra! :)) hoppas du får bukt med problemen, jag har flagnat och varit typ fet samtidigt, vad hjälper mot det liksom? men så provade jag cocos fett och OMG, kommer aldrig kunna leva utan det igen! men prova på, jag lovar att du inte kommer bli besviken :)) älskar din blogg btw <3 många kramar från kalla norrland!!

    almiiz 2012-06-25 12:21:41 http://viharslangtdenvitahatten.blogg.se
    Svara
  • Kan du inte skriva ett inlägg om roliga knasiga lekar man kan köra på hemmafester?! Ni verkar ju alltid ha en massa roliga lekar på gång på era fester. Snälla dela med dig av dem! Det slutar alltid med att vi leker galenpanna på våra fester eftersom vi inte kommer på någonting nytt och roligt och, well, det börjar bli lite tjatigt. Puss på dig.

    Pia 2012-06-24 22:08:52
    Svara
  • Jag har följt din blogg i snart 4 år och jag tänker på dig varje dag och vill bara ge dig världens största bamsekram!
    Jag tycker det hade varit kul med ett inlägg med tatueringar!
    Kärlek till dig <3

    Amanda 2012-06-24 21:18:39
    Svara
  • Kanske låter väldigt osvensk nu, men jag kan ju alltid tipsa om min egen blogg. Där finns inga långa texter, bara låttexter då, och inga misärhistorier, och inga glada heller för den delen. Den visar bara upp vackra bilder som passar till just den låt som inlägget handlar om: http://melwabythegarden.blogg.se

    Jag skapade den just för att den skulle fungera som en slags frizon eller tillflyktsort, så nu kände jag mig ju absolut tvungen att tipsa dig. Hoppas du ser den här sena kommentaren!

    Och förresten, tack för tipset om mandelolja! Jag måste prova det där. Min hud är inte alltid känslig, men ibland blir den det och då fattar jag aldrig vad jag ska göra med den. Nu har jag svaret: mandelolja! 😀 Ska köpa det direkt när jag kommer hem från midsommarfirandet.

    Melwa 2012-06-24 10:02:09 http://melwabythegarden.blogg.se
    Svara
  • Tack för tipset, Sandra! gr8, för min hud är supertorr såhär i sommartider! pusspusspuss på dig (allt kommer bli bra) <3<3<3<3<3

    Karin 2012-06-23 23:26:54
    Svara
  • Jag vet inte om det är helt okej att känna såhär men jag tycker det är så förbannat fint att komma in hit och läsa om din hjärtesorg för allt gråt jag inte gråter kommer ut och, fastän jag läst din blogg i flera år, har jag aldrig känt att vi är lika (fastän min bästis säger att vi är det ibland) men nu känner jag precis allt du beskriver och jag vet inte varför du skulle vilja höra men igår såg jag henne på bussen hem tillsammans med en annan tjej och idag ligger jag i sängen och dör krossathjärtedöden och tänker bara på hur fint dom säkert hade det när dom vaknade tillsammans och varför varför varför är det inte jag?

    Inspire me, Darlin' 2012-06-23 14:43:36 http://inspiremedarlin.blogspot.com
    Svara
  • Måste tipsa om olivolja, istället för sminkborttagningsmedel! Använder bara det samt vatten. Hittade det när jag skulle googla fram någon snabb ersättning men föredrar det pga tar bort även vattenfast smink och är liksom mer naturligt? Kan dock svida till liiite om man råkar få i ögat men ja. Fantastic. Måste testa almond oil med!

    Dzana 2012-06-23 01:27:41 http://www.dzanadoo.tumblr.com
    Svara
  • såhär ligger det till, har man ont i hjärtat så lider man igenom det fast det är jobbigt nå djävulskt (grinar, blir för full jämt, gör bort sig totalt när man är för full jämt, hånglar med pojkar man borde låta bli, tom stirrar ut genom ett fönster, ser årstider passera utanför fönstret etc) eller så leker man att allt är som vanligt, ungefär som att inget skulle hänt (=alla dessa lager av sin extra person man bär för att i slutet vara så himla pepp så det man fruktar att sörja bara är ett fragment av ett minne).

    vill du inte skriva om något, så kan du leta till synes hemliga detaljer på din gata och skriva om dem. lite geo-caching utan gps fast ändå utmanande. jag hittar jämt något mysterium på min gata som är kul att göra något om sen. hjälper dessutom mot vardagstristess som är det farligaste hotet mot det sist nämnda, då ens extra lagar av sig själv tenderar att falla av – ut och leta!

    Elena 2012-06-22 07:15:38
    Svara
  • I sometimes put some on my hair ends 30 minutes before getting into the shower, it works great there too !

    Laia 2012-06-22 00:00:46 http://www.letmefeelikeadoll.com/
    Svara
  • Om du (eller någon annan) behöver mer musik har jag gjort en spellista för sådana här tillfällen, med en blandning av singelpepp och jag-vill-aldrig-mer-se-dig-pepp. Den heter ”Det är inte kärlek, det är kramp” och brukar hjälpa mig när hjärtat bråkar!

    Susanna 2012-06-21 21:23:49 http://pinterest.com/susannarydstrom/
    Svara
  • Här, lite mer effektivt än att bara kväva dom: http://24.media.tumblr.com/tumblr_m0pkyiXyVo1qdlh1io1_400.gif

    Gnarlpine 2012-06-21 20:37:26 http://matthisborgen.wordpress.com
    Svara
  • ett singelinlägg fyllt med pepp borde vi nog kunna fixa tillsammans!

    r 2012-06-21 19:44:54
    Svara
  • Kanske skulle du kunna skriva om dina favoritfilmer? Eller filmer som är ”viktiga” för dig på något sätt?

    maihannele 2012-06-21 18:04:34 http://myunicornlife.blogspot.se/
    Svara
  • herrejisses vad många av dina läsare som
    är mandelallergiker??? MEN sen tycker jag att du kanske skulle kunna göra ett inlägg med dina youtube-favoriter? 🙂 (hett tips:sök på
    ”lillabloggen” asså hahahaha jag dör SÅ ROLIG)

    puss!

    jens 2012-06-21 17:50:24
    Svara
  • Jag tycker det där om våra rövigaste historier just nu låter kul!!!! Fast liksom på ett kul sätt som sagt, inget tjafs om krossade hjärtan och saknade nyckelben utan sånt som går att skratta åt

    Agnes 2012-06-21 17:26:49
    Svara
  • http://whatshouldwecallme.tumblr.com/ skratta lite. Tycker det var en bra idé att folk får berätta om sina hemskheter som inte har med kärlek att göra eller sina roliga och galna singelliv, allt som är bra när man är singel! Glad Midsommar

    Linnea 2012-06-21 17:26:22
    Svara
  • Kan även tipsa om arganolja. Blev av med min torra och ojämna hy, och fick dessutom mycket renare hy av det! Men se till att det verkligen är 100% ren arganolja.

    linda 2012-06-21 16:12:44
    Svara
  • du kan se hela serien Allo allo… du vet vilken det är. och den där keeping up apearences du vet säkert vilken det är också eller absolutley fabulous… helt okej när man är helt 🙁

    Mia 2012-06-21 15:32:54 http://ferzung.blogg.se
    Svara
  • Jag tycker det var ett fint tips ”alla kan berätta om sina mammor eller pappor eller syskon”. Något kort om hur de är eller ett minne. Det skulle vara fint. Fast jag gillar alla dina inlägg.

    Ellen 2012-06-21 13:53:58 http://Pastelletowns.tumblr.com
    Svara
  • Jag har alltid velat läsa om hur du väljer kläder/köper nya kläder. Jag har en väldigt blandad och spretig stil och är fascinerad över hur människor som du får ihop det.

    Ser du ett plagg och tänker ”Det där skulle passa i min garderob/passa min stil” eller ser du ett plagg och tänker ”ÅÅ va fin, den vill jag ha” oavsett om den ”passar in” eller inte??

    Nyfiken!

    my 2012-06-21 12:08:24
    Svara
  • Var hittar jag fantastiska fotobloggar eller fotosidor med foton jag kan kopa!? Worldwide!

    Tuusen tack!

    PH 2012-06-21 11:53:02
    Svara
  • Jag gillar också den idén med dåliga (röviga) saker som hänt oss, saker som kan få en att skratta bara för att det blev så tokigt och fel! Men absolut inte dåliga saker som är sorgliga, absolut inte! Bara sånt som kan få en att skratta!

    Idun 2012-06-21 11:16:09
    Svara
  • Hej söta Sandra! 🙂
    Låter som att du borde gå över till att använda naturligt hudvård och naturligt smink istället för kemisk sörja som torkar ut och förstör.
    Trevlig Midsommar!

    Mona / La Vie est Belle 2012-06-21 10:49:26 http://est-belle.blogspot.com
    Svara
  • Hej. Du är så fin!

    🙂

    v 2012-06-21 10:19:29
    Svara
  • Shoppingtips i NYC!! Vet att du gjort en New York Guide men du har säkert hittat nya favvisar sen dess 🙂

    Annaa 2012-06-21 07:38:03
    Svara
  • Tack för tipset! Ett annat tips, men för håret är – hör och häpna- olivolja i håret! Innan man går och lägger sig masserar man in olivolja i topparna. På med plastpåse och sov. Skölj ur på morgonen och du får sammetslent hår. På tal om oljor alltså….

    Nathalie A 2012-06-21 06:01:17
    Svara
  • Du är en Godsend!! För bara några dagar sedan såg det ut som om jag hade syphilis. Jag skojar inte – mitt ansikte var fullt av röda, stora märken. Hemskt! Ska lätt kolla upp denna olja 🙂

    Blogginläggstips: Berätta hur du förändrats genom åren från och med att du började blogga. Alltså inte ”den här klänningen hade jag 2007 och i år kör jag mer på kjol” utan mer personligt. Eller lista dina tio mest pinsamma ögonblick! Håller med ”Emma” om att Simon Amstells ”Do nothing” är asrolig. Så kär i den mannen!

    Sofia - Londonbloggen 2012-06-21 01:57:29 http://londonsvenskar.com/sofiacapel
    Svara
  • Jag förstår att det är tungt nu Sandra. Riktigt trist. Låten gillar jag. Ibland räcker det att skriva banala texter t.ex. om udda strumpor som den här. De kan få en att le. Helt Ok att lägga relationssnacket på hyllan.
    http://josefclaude.se/2012/06/20/ensam-strumpa-soker/

    Firas 2012-06-21 00:17:27 http://josefclaude.se
    Svara
  • Du skulle kunna berätta om fler skönhetstips? Det vore kul, typ höra vad du använder, vad som är bra och så! Och en grej, typ vad man kan göra en tråkig dag. Alltså fullt med random grejer som kan göra vardagen lite roligare när man inte alls har någon fantasi, lust, eller vad som helst. och juste, en sak till. Fler bilder, bla på hur du bor, någon liten mini-rundtur i din lägenhet och området 🙂

    R 2012-06-21 00:09:12
    Svara
  • I notting hill finns en scen där de sitter ett gäng och alla försöker övertyga de andra om att det är just de som det är mest synd om, kanske kan du göra något liknande och låta alla berätta sina pinsammaste minnen? Alltså verkligen PINSAMMASTE, typ ”råkade tappa kjolen och stod naken framför hela kontoret och dessutom hade jag just förlorat ett vad och tatuerat in en bild på kungen över hela låret som nu alla fick se”. Skadeglädje i sin snällaste form. Kram

    lisa 2012-06-20 23:57:54
    Svara
  • Hej Sandra! Jag har läst din blogg asigt länge, men har ingen koll på vad du tycker är roligt. (Kan minnas något vagt om arabiska låtar omgjort till svenska haha) men mitt bästa tips är att skriva om något som kan få dig att skratta.(Eller va fan, skriv om vad som helst.) Och jag vet inte om du gillar brittisk humor, men jag tycker att du ska titta på Simon Amstells stand up film ”Do Nothing”. Det låter kanske inte så kul med en stand up film, men det är det. Man kommer sjukt lätt in i den, fastnar i den, och han är smart, djup och rolig. Och hjärtkrossad. Förstår om du inte orkar med sånt, men det kan vara skönt att skratta åt någons annans bitterhet över den överjävliga tvåsamheten ibland.

    Här är en trailer på den:

    Kom ihåg, ALLT är övergående!!! ALLT.

    Linnéa 2012-06-20 23:46:47
    Svara
  • gör ratatas festlista vetja! http://ratata.fi/start/article-19612-13315-15-festfragor

    Annika 2012-06-20 23:39:16
    Svara
  • I höstas när till och med att knyta skorna gjorde ont och mitt hjärta bara gapade som ett stort svart hål. Då gick jag in på damnyouautocorrect.com, 9gag och liknande innan jag skulle sova och bara matade dålig humor.

    Du skulle kunna länka till olika bloggare, instagramare och andra sidor du gillar. Tycker alltid om när du gör det. Eller youtube klipp eller artiklar du läst. Eller bara dunka huvudet i tangentbordet och posta som livstecken. Man får göra så.

    Du är bra så fantastiskt bra.

    Cali 2012-06-20 23:35:15
    Svara
  • Göra hårfärgs-/frisyrkollage (hysteriskt underhållande att se det uppradat, liksom inse att det verkligen är jag oavsett hårfärg eller hårlängd), det-här-gjorde-jag-för-x-antal-år/månader-sedan-inlägg, berätta om sin bästa TV-serie eller film och visa skärmdumpar för att fresta (det är du en av de bästa på), skriva listor osv. En del tidskrävande saker i och för sig, men hårkollage kan man verkligen förlora sig i flera timmar. 🙂

    Sofia 2012-06-20 23:30:06 http://sutjeti.wordpress.com
    Svara
  • Gör en spotifylista med arg-det-är-slut musica!

    Julia 2012-06-20 23:21:44
    Svara
  • Jag använder bara naturliga oljor till min hud. Tjusiga flaskor på Apoteket för 50 spänn! Sedan använder jag mig bara av snälla hårprodukter dvs enbart balsam med snälla ingredienser. Ingen uttorkande shampoo och heller ingen hårspray eller dyl.
    Naturligt är bäst!

    linnea 2012-06-20 22:51:55 http://linneah.se
    Svara
  • Som en tidigare kommenterat; knasiga grejer som hänt på fester.
    Eller om djur! Du älskar ju djur, så skriv om dina favoritdjur eller fråga alla vad dom skulle vara för djur om dom fick välja.
    Puss på dig, förresten. : )

    Bella 2012-06-20 22:33:17 http://hallonhjaertan.blogspot.com
    Svara
  • Ett tips är att använda mandeloljan som sminkborttagningsmedel också. Den löser upp all envis eyeliner på ett kick, mycket bättre än vilken himla tvål som helst! Och så torkar man inte ut huden från första början heller. Jag har samma hud som du och har helt slutat med alla typer av tvål och krämer (krämer torkar också ut i längden) i ansiktet, använder bara mandelolja eller olivolja! Anyway, ursäkta tråknördig kommentar men ville bara tipsa! : )
    Kram

    Agnes 2012-06-20 22:17:43
    Svara
  • Blogginlägg om podcast du gillar.

    Ingrid 2012-06-20 22:11:42
    Svara
  • Screencaps från tv-serier du kollar på, tycker mycket om screencapsen från Twin Peaks. Flickr favs, inlägg. En önskedag av bilder-inlägg typ att du vaknar upp i Stockholm, träffar Michelle, äter frukost på ett café i Paris och så vidare.

    Ingrid 2012-06-20 22:11:13
    Svara
  • när vi ändå är inne på det här med torr hud så har jag ett underlagskrämstips för de med sådan hy: Garnier Miracle Skin Perfector / Daily All-in-one BB-cream. Jag tycker den är bra för att jag har så torr panna att jag sällan kan ha foundation för det smular sig och blir jättetorrt, hur mkt fuktkräm jag än tagit innan. Men denna krämen från Garnier gör huden mjuk och har lagom mycket färg i sig som inte täcker eftersom det inte är en foundation. Dessutom luktar den gott och har spf 15. En nackdel är att en del med ljus hy säger att de tycker den ljusaste nyansen 02 är för mörk. Hade det varit en foundation hade jag också tyckt den var för mörk men iom att den inte är täckande tycker jag den funkar jättebra. Ni kan läsa om den här: http://www.garnier.se/_sv/_se/bb-cream/products.aspx

    Ang. vad du kan skriva om: jag gillar alla olika typer av tips såsom detta, tips om en produkt, film, serie, bok, blogg, spel eller vad som helst. Sådant som man själv kan ta efter/prova/göra engagerar alltid. Som detta inlägget! Tack för världens bästa blogg! Kram.

    amanda 2012-06-20 22:03:46
    Svara
  • http://25.media.tumblr.com/tumblr_m2c2wy36ct1qby61eo1_500.jpg

    Elin 2012-06-20 21:50:37
    Svara
  • Skriv om hur du mår, hur du känner dig. Du behöver inte förställa dig, skriv bara precis så som det känns! Är själv nydumpad och det är ett otroligt stöd att gå in här och läsa din blogg. Kram från en som sitter i samma båt!

    Lillajag 2012-06-20 21:40:10
    Svara
  • Har varit i Paris några dagar och (det må låta konstigt men) jag har oroat mig och tänkt på dig. (Jag vet att jag bara är en av alla dina bloggläsare men jag bryr mig ändå.) Kram!

    jessica 2012-06-20 21:38:16
    Svara
  • Synd att man är allergisk mot manel bara.. :/
    Jag älskar recept-inlägg och boktips, för att mat och böcker är så himla fint.

    Lina 2012-06-20 21:25:07 http://acciowonderland.blogg.se
    Svara
  • idag har gjort carbonara för din skull, hann inte ta bild för det var så gott. jag och min vän grät hela dagen när det hemska hände och nu är jag i samma sits och det är så himla hemskt. det är du, jag och carbonaran nu fram till att alla män utplånats från denna jord.

    lisen 2012-06-20 20:21:58
    Svara
  • jag vill också bara strypa alla par, känns som att till och med fåglarna är kära och skrattar åt mig när de flyger förbi. Vore skönt med ett inlägg där alla fick berätta om det sämsta som hänt dem denna vecka. typ att min cykel gick sönder, så jävla jobbigt. Så slipper man höra om alla lockiga pojkar som håller en i hand och om prinsar. dör.

    j 2012-06-20 20:12:32 http://fuliajulia.blogg.se
    Svara
  • Små fina tips av alla slag är aldrig fel att läsa om! Musik, böcker, filmer(!), vackra saker, vad som helst!

    lina 2012-06-20 19:59:13 http://synthesizer.blogg.se
    Svara
  • när du gör bok & filmtips.
    du har a.l.d.r.i.g tipsat om en enda dålig bok.
    kramkram

    Jennika 2012-06-20 19:23:13 http://jennikaojala.wordpress.com
    Svara
  • det hade varit kul med lite boktips. såhär på sommaren speciellt, när man för en gångs skull får tid att läsa! 😉
    filmtips är ju också mysigt, ifall det skulle regna någon dag, hehe
    och musik äger ju att bli tipsad om, alltidalltid, älskar din blogg btw. den är så stilig och fin, men ändå inte ytlig!

    petra 2012-06-20 18:50:50
    Svara
  • PLUS, det Clara sa!!! Om hemskhetern. Riktigt sant, ibland orkar man inte med att allt ska va så finfint. (även om jag själv önskar det, och blir ju bara avundsjuk)

    Fani 2012-06-20 18:34:18
    Svara
  • Tips:

    Veckodagsinlägg. Mån, fotografera saker/människor/platser som börjar pä M. Till exempel: makaroner, månen, meloner, Manhattan, en skojjig min och några mintpastiler!! Tisdag samma sak fast det ska börja på T osv..

    Eller, platser du vill besöka, med vilken vän och varför.

    Eller, fina posters/kjolar/skor

    Fast helst önskar jag att du äter en god middag på the Spotted Pig..och visar bilder där ifrån!

    Nel 2012-06-20 18:16:57
    Svara
  • Tjenixen! Jag undrar över hur du känner inför Harry Potter? Låter kanske fånigt att jag undrar, men jag har svårt att bestämma mig. Du verkar vara en sån där typ som antingen är ett inbitet fan men kanske inte har behov att prata om det överallt eller en sån som läst böckerna men inte förstått det fantastiska i dem och helt enkelt inte är imponerad. Nå?

    Elsa 2012-06-20 18:07:36
    Svara
  • Du är fin. Ska testa det där med mandelolja med en gång!

    Ellen 2012-06-20 17:46:47 http://blogg.ostran.se/ellenlindberg
    Svara
  • Du kanske kunde göra en slags novell-serie där du ber läsarna först skriva en inledning på kanske femton rader, väljer ut en av dem och publicerar på din blogg och ber läsarna skriva en fortsättning på på typ trettio rader, publicerar på din blogg och ber läsarna fortsätta osv osv tills det tillslut blivit en hel, superfin novell!

    linnéa 2012-06-20 17:45:20
    Svara
  • Vad kul att det funkar! Har själv alltid en burk kokosfett i kylen (flytande i rumstemp. hård i kylen). En väninna till mig är ekologisk-mat-/livsmedels-typ-proffs och hon använder denna kokosolja till precis allt, kropp, ansikte, hår (hon har visserligen underbara blonda små fasta lockar som kan behöva fett (inte mitt raka, tjocka gravitationshår) och i matlagning. Själv har jag endast använt det istället för body lotion, helt fantastiskt!! Så himla mjuk och len. Provade senast igår i ansiktet, har känslig kombo-hy som inte gillar för feta saker, men det har hittills känt bra. Får väl se på längre sikt.

    Cecilia Pettersson 2012-06-20 17:38:26
    Svara
  • Skriv lite om sommaren! Vad du har lust att göra, var du tänker hänga och så där! NY verkar ju vara underbart på sommaren. Kramar från Oslo

    MOA 2012-06-20 17:34:17
    Svara
  • Ett argt feministiskt inlägg om något dumt, ett om dina feministiska förebilder och ett med saker du tycker är fula. Tycker också du lätt ska nappa på idén någonstans ovan om ett inlägg med folks historier om riktiga skitgrejer som hänt, där både sånt som är riktigt tungt och med sånt som bara är komiskt jävla dåligt.

    Sen så räcker det så himla bra med tipsa-om-bra-olja-inlägg! Du skulle typ kunna skriva om du idag bajsade på morgonen, kvällen eller mitt på dagen och det skulle räcka så himla himla bra.

    Och om du inte vill skriva om negativa, fula och dåliga saker så behöver du inte göra det. Det är liksom vi som ska anpassa oss efter dig, INTE tvärsom. Om någon känner att innehållet inte passar ens smak så får man kolla någon annanstans eller titta in senare och kolla om det som står då passar en bättre. Hoppas livet blir lite lättare snart och något fint händer!

    Hilda 2012-06-20 17:32:45
    Svara
  • Varför inte be vänner / bloggare göra gästinlägg om valfritt ämne som du får läsa före publicering. Till exempel favoritställen i New York.

    Mia 2012-06-20 17:24:10
    Svara
  • Åh alla ni med känslig hud! Googla mineralolja (finns i jättemånga produkter)! Tror att många försöker och försöker hitta den rätta produkten för att få en ok hud och sedan överbehandlar med olika krämer som i själva verket gör det hela värre. Mandelolja är superbra, är det någon som har tips på var man kan hitta det billigt i Sverige?

    My 2012-06-20 17:21:39
    Svara
  • Kanske bilder på vänner och bekanta som har fina kläder/hundar/saker, eller folk du träffar på gatan. Kan tänka mig att det finns mycket inspirerade människor i nyc.

    jasse 2012-06-20 17:06:32
    Svara
  • Jag gillar också mandelolja men brukar mest använda den istället för bodylotion och som ögonsmink-borttagning, tips!

    Sanna Elisabeth 2012-06-20 17:04:09
    Svara
  • Du har säkert haft det här flera gånger i bloggen men det är sådant som jag verkligen skulle uppskatta 🙂 Bloggtips, filmtips och helst av allt fina boktips som passar bra att ligga och läsa nu på sommaren.

    Svara
  • typ efterlysa låtar om arga hjärtan som förtjänar bättre? en sån gemensam lista vore bra! en känner sig mindre ensam också. puss!!!!

    Mimmi 2012-06-20 16:10:13
    Svara
  • Titta på Freaks and geeks om du inte redan har gjort det. Rolig high school-kultserie.
    Och/eller lyssna på Jonas Jonassons sommarprat från förra året.

    Bara lite tips när världen verkar hata en.

    jonna 2012-06-20 16:09:37
    Svara
  • jag och min pojkvän här precis gjort slut (bara att skriva det här känns helt overkligt…). jag ska inte längre bo med mannen jag trodde jag skulle dela resten av mitt liv med. kan inte alla skriva galna singelhistorier som gör att man ser fram emot ett annat sorts liv igen?

    Elina 2012-06-20 16:00:38
    Svara
  • Kanske titta dig omkring på saker du tycker om i din lägenhet, ta någon bild och visa för oss?
    Du är bäst i hela världen, det vet du.

    Marie 2012-06-20 15:58:20
    Svara
  • du kanske skulle kunna knåpa ihop med musik-lista? alltså typ;

    låten jag skulle välja om jag blev tvungen att lyssna på 24/7 livet ut:
    låten jag önskar att jag själv skrivit/blivit känd för:
    låten jag önskar jag hade rösten att kunna sjunga:
    låten jag förknippar med gymnasiet:
    låten jag somnar till:
    låten jag lagar mat till:
    låten jag brukar låtsas som att jag är med i en musikvideo i:
    osv.

    om du orkar alltså. var inte stressad eller orolig för att vi kommer försvinna under din otroligt jobbiga period just nu. vi finns här för dig. vi kommer inte försvinna.

    puss<3

    linnéa 2012-06-20 15:48:21
    Svara
  • Nu har jag inte läst alla kommentarer så ursäkta mig om jag upprepar något, men kan du inte be folk skriva hemska saker istället för fina?
    De kan berätta om sina värsta, hemskaste, sorligaste, läskigaste minnen så kan vi andra sitta och gråta och förfäras över dem istället för våra egna problem. Allt måste väl inte vara så himla fint hela tiden. Livet är ju inte det.

    Clara 2012-06-20 15:40:11
    Svara
  • Thank you for the tip. Will try:-)

    I have a tip for dry lips and that is lucas papaw ointment. It is the australian ”8 hour creme”.
    But because it is made of fruit it must have some kind of natural fruit acids that ”peel” the dry skin of. For me it works better than 8 hour creme. And now I can use lipstick!:-)

    Din blog er skøn og beundrer dig for at holde ’the spirit’ oppe, og alle kommentarerne er så fine:-)

    Anna (DK) 2012-06-20 15:38:35
    Svara
  • Hej Sandra 🙂 Jag har också superduper känslig hud och jag använder ansiktskrämen almond från Weleda. Den är sjukt bra! Har man jättetorr och känslig hy är det bra att byta ut sin duschkräm också och köra på något naturligt, jag använder weleda där med oftast doften citrus för jag älskar citron.

    Jag tycker att du ska skriva om precis det du vill och vill du inte skriva så är det okej med, jag stannar kvar här ändå. Kanske kan du skriva om dina favoritblommor kanske? Jag är ju florist så jag älskar att läsa om blommor och att se fina foton 🙂

    Tänker på dig varje dag! Kram!

    // Lisa

    Lisa Holmgren 2012-06-20 15:18:38 http://lisaflorist.com
    Svara
  • Liv: det var en mini-skog nära ett dagis så jag bara antog att det var barn, men hoppas på att det var en ekorre! 🙂

    Mikaela 2012-06-20 15:16:07
    Svara
  • Använder också mandelolja. Jätteskönt på vintern. Har du testat att använda den som sminkborttagning också? Bara fukta bomullstuss och torka. Kan vara skönt att tvätta efteråt med någon rengöring om man vill få bort lite av oljan. Men om du ändå smörjer med den kanske inte det inte behövs.

    sara 2012-06-20 15:03:10
    Svara
  • Når du har så følsom hud, hvordan kan det så være, at du ellers bruger sminke og andet som er fyldt med parfume og andre allergener?

    Desuden er det helt ok med de lidt hverdagsagtige/triste/frustrede indlæg, du formidler dem stadigvæk fint. Lidt som at være med i en Pulp sang, hvis du forstår hvad jeg mener 🙂

    svenskofilia 2012-06-20 14:51:46 http://svenskofilia.blogspot.com
    Svara
  • Mikaela: Ekorrar samlar kottar för att ha under vintern, så det kan det mycket väl ha varit. De gömmer dem inte alltid så bra, utan i t ex högar på marken som de kan krafsa lite löv över, men den kanske var mitt i samlandet av den högen. Det beror väl på vad du var i för skog – en med en massa barn eller en med en massa ekorrar? Det senare än ju trots allt aningen vanligare!

    liv 2012-06-20 14:31:41
    Svara
  • Testade mandelolja ett tag förut, för att jag hade så dålig hy (finnar) samt var så himla torr. Fick höra att det var en mirakelprodukt. Dock slutade det med att jag fick typ utslag istället, då jag kom på att jag ju är allergisk mot mandel. Haha. Vad ska vi übertorrisar (lät fel, men du fattar), som även är allergiska mot allt, göra? :'( Jobbigt.

    Ellinor 2012-06-20 14:27:05
    Svara
  • Oh Sandra. You will make it!
    Okej ett inlägg där man får hjälpa till att bygga en spellista med arga låtar. Min låt som jag lyssnat på sedan gymnasiet när jag blir arg är denna: http://www.youtube.com/watch?v=dOO4VZeH4-g
    Finns tyvärr inte på spotify. Senast det tog slut mellan mig o en kille levde jag på Veronica Maggios skiva Och vinnaren är.. http://open.spotify.com/album/7K3z58HrZ2RJR2j82xWbsc

    Camilla 2012-06-20 14:22:32
    Svara
  • Igår hittade jag en kottsamling i skogen. Det var säkert bara några barn som lekt. Men jag vill gärna tänka att det är en ekorre som samlat ihop dom i en liten hög. Och bara ”här ska dom ligga, nom nom!”. Så kanske han har kottfest sen med sina ekorrekompisar där dom säger: ”vad duktig du är på att laga mat!”

    Och jag tycker om dina fina bilder på allt och inget. <3

    Mikaela 2012-06-20 14:21:47
    Svara
  • http://www.youtube.com/watch?v=RzUqOjQFGt0&feature=related

    zeinab grape 2012-06-20 14:17:37
    Svara
  • Jag kanske är partisk eftersom att Pigeon är en nära vän, men jag brukar i ala fall bli på bättre humör av den här underbara sången 🙂

    Jag hoppas du tycker om den och kanske också blir lite fint nostalgisk…
    Kram

    zeinab grape 2012-06-20 14:17:03
    Svara
  • Sandra, jag har aldrig blivit dumpad, men jag kanner mig sjalv och hade nog bara dansat dansat dansat bort allt till den musik jag gillar bast och bara skapat mig nya spellistor och musik for att dansa in i mitt nya liv med nya texter…..

    PH 2012-06-20 14:07:24
    Svara
  • jag sitter och försöker se om någon vänlig själ kan tänka sig att hyra ut ett rum till någon som ska börja gymnasiet, det är väldigt svårt. du kan skriva om första lägenhet, tycker jag och vad man ska tänka på!

    Cajsa 2012-06-20 14:05:02
    Svara
  • En ide kan vara att du i nästa inlägg skriver att alla ska skriva en bra sak som hänt idag.
    Ofta glömmer vi dom små sakerna i vardagen som faktiskt gör dagen lite bättre även hur kasst livet kan vara. Livet kan vara kaotiskt ibland, men då får man glädjas över dessa små saker som gör vardagen lite finare.

    Jag kan börja:

    Idag när jag satt framför datorn och jobbade, lite slö och less, kommer en kille på jobbet fram med en kanelbulle till mig. Bara sådär.
    Det gjorde iallafall min dag lite bättre!

    Kramar från Lisa.

    Lisa 2012-06-20 14:04:55
    Svara
  • Hittade din blogg när jag för en månad sen skulle åka till New York. Din Reseguide blev min bibel! (sparade den i mobilen) Så fort jag kände mig hungrig, drinksugen eller allmänt förvirrad kollade jag bara vad som låg närmast och jag blev inte besviken en enda gång!!

    Eftersom jag är ny så tycker jag du kan ta en trip down memory lane och låta din trogna läsare rösta fram bästa blogginlägget (jag har ju en uppenbar favorit), kanske inom olika kategorier.

    Jag har inte hunnit läsa allt, som sagt, så detta kanske redan finns; En guide till hur man flyttar till New York. Hur hittar man jobb, vänner, boende? Hur får man stanna kvar?

    Om du inte orkar skriva själv kan du ta in en gästbloggare som får skriva om dig. Kan vara spännande att se hur andra uppfattar dig och enligt vad jag förstått borde det för din del bli en stor egoboost 🙂

    Tack för en grym blogg och NY-guide!!

    Sofia 2012-06-20 13:57:25
    Svara
  • du kanske kan posta inlägg med fina foton du tagit eller bara foton du gillar, det är inspirerande och roligt att titta på:) förhoppningsvis för dig med. kram!

    Josefine 2012-06-20 13:55:26 http://josefinelaul.blogspot.com
    Svara
  • Du kanske kan berätta lite om dina första tider i new york, alltså innan du flyttade dit. Är så hemskt sugen på att nån ”insider” kan berätta hur det egentligen är där. Har ju vart där ska dit snart igen en lite längre tid, men alltså hur är folket från olika delar typ upper East side och ja vad allt annat heter. Typ vad tänker folk när man kommer från det och det stället, är det nån eller nåt man ska passa sig för… om man bor där är det och känns det liksom som lady gagas new york låtar? (spec heavy metal lover) och ja… Vet inte om jag förklarar bra. Har ju Läst alla Dina nyc texter så du har ju sagt Ganska mycket. Men om det är liksom för krångligt att skriva om eller så kanske det inte var en bra ide. Men du kan iaf lyssna på den här låten http://m.youtube.com/watch?v=WQlImg2bm28 momma said days like this. Amy Winehouse guddotter har också gjort en cover på den <3

    Fani 2012-06-20 13:55:14
    Svara
  • För min del kan du bara ta dagens outfit med mobilen. Eller sammanställa bilder från Instagram eller så. Ibland behöver man inte vara så himla duktig. Du får ta det lugnt och ägna dig åt sådant som ger dig glädje och energi just nu. Vi som läser finns kvar. Lagom duger, glöm inte det!

    Hanna 2012-06-20 13:48:55
    Svara
  • titta på den här och tänk att du gör så med alla par.

    par-kvävare 2012-06-20 13:46:59
    Svara
  • hallå nej nu blev det fel. bara för att höra honom säga att han INTE är det skulle det ju vara. förlåt.

    Karin 2012-06-20 13:24:55
    Svara
  • Tycker inte alls det har var ett trakigt inlagg, allt du publicerar ar valskrivet och genomtankt och det ar ofta det som raknas.
    Annars haller jag med om ovan inlagg om att publicera ett inlagg om det tragikomiska i misaren, nastan alla maste ha sma historier om pinsamma/bizzarra/underliga inslag i det nattsvarta lidandet.
    Typ som nar jag inte kunde sova pa en manad efter att jag gjorde slut med mitt ex (som jag borde gjort slut med langt innan men anda sorjde nagot otroligt). Somnpiller hjalpte inte och grejen ar ocksa att jag har en tendens att ga i somnen. Sa en av dom fa natterna som jag KUNDE sova sa hittade min flatmate mig ute i trapphuset. NAKEN. Jag trodde mest att det var en helt vardelos drom och gick upp till sovrummet igen. Inte mit stoltaste ogonblick.

    Linnea 2012-06-20 13:24:36 http://glamdamage.blogspot.com
    Svara
  • får man säga såhär då?

    jag är olyckligt kär i mitt ex och imorgon ska jag åka hem till honom för att hämta min halsduk och krossa mitt eget hjärta (aka säga att jag är hopplöst jävla kär bra för att höra honom säga det så jag kan få gå vidare).

    sen kommer jag och håller dig sällskap på heartbreak hotel… eller vad man ska kalla det.

    Karin 2012-06-20 13:24:12
    Svara
  • Hej Sandra!
    Vill bara säga att saker och ting kommer bli bättre! Det enda du behöver är träffa nya människor, resa till nya ställen, kolla roliga tv-serier (t.ex Dont trust the bitch in apt 23), gå promenader och pumpa musik med bra texter ur hörlurarna i högsta volym, pröva nya ställen, kläder, skor m.m.
    En ny och starkare Sandra kanske behöver en makeover för det känns så himla gött och bara glömma sitt gamla jag en stund och härligt att se en ny förändring!

    Det blir bättre snart, du behöver bara tid och läka dina sår men du kan alltid göra något under tiden. Massa kramar

    malin 2012-06-20 13:20:24
    Svara
  • Oh! Den skulle jag lätt ha införskaffat om jag inte var allergisk mot mandel :/
    Har provat allt möjligt men min hy är Omöjlig. Den ramlar av och är röd och av minsta puss får jag utslag (men värt det ändå, precis som du säger).

    Hanna 2012-06-20 13:08:34
    Svara
  • Dina favorit kjolar 😀 Eller så kan du kolla upp nån Koreansk pop låt och göra en review :3 Du är bäst!

    Edith 2012-06-20 13:07:59 http://myriizneverland.tumblr.com
    Svara
  • Tack för tipset. Jag har börjat använda argan-olja av samma anledning, funkar också jättebra, och man kan även ha det i hårtopparna så att det ser mindre risigt ut (om man nu så som jag inte har klippt sig på ett tag).

    Tips på bra sidor på Etsy där man kan hitta fina illustrationer och annat roligt kanske kan va nåt? Eller hur man ska tänka för att få ihop en fin ”tavelvägg”.

    Kram

    Karin 2012-06-20 13:06:58
    Svara
  • kanske ett inlägg om top 10 coolaste tjejerna någonsin. Antingen verkliga eller sådana som finns på film. Eller ett inlägg om saker du gör i jobbet. Eller fortsätta på serien om dina vänner. Eller så låter du bloggen vila tills du känner dig lite mer hel och pigg. Puss

    Lovisa 2012-06-20 12:56:41
    Svara
  • Kanske inte för bloggen, men tips till dig! Jag och min fina vän Josefina började skriva listor till varandra, som vi postade på brevlådan. Vi bor i olika länder. En gång i vecken så satte jag mig ner och skrev bra saker på vänster sida och dåliga saker på höger sida. Ibörjan var den vänstra sidan nästan tom och den högra helt full. Men efter ett tag så blev det mer jämnvikt och efter ett ännu längre tag så var den vänstra till och med längre ibland! Det är lite som att träna, men ser liksom resultat..

    I bloggen kanske du kan börja något som ”en bra sak jag såg idag” typ en ballong eller godis eller cigarett eller ett par som bråkar och gör slut på gatan och gör att du inte känner dig helt ensam.

    kram!

    Lovisa 2012-06-20 12:47:44 http://www.lovisalindstrom.com/blog
    Svara
  • Jag tycker det är en bra inlägg! Det är aktuellt, det passar mig (också torr) och du är söt!

    Tips… hmm.. Jag tänkte på att du kunde få folk att berätta hur fantastiskt det är att vara singel och bara ta hand om sig själv, för det ÄR fantastiskt. Tror inte folk förstår det så lätt bara.

    Jag var alltid pojkvänsmissbrukare och sedan var jag singel i två år och bestämde att jag måste laga mig! Det är så himla fint ju! Jag älskar att vara singel och slippa bry mig om någon svartsjuk/krävande/dum-som-inte-skickar-sms-på-två-dagar-pojkvän.

    Caroline 2012-06-20 12:46:13 http://haljestigs.blogg.se
    Svara
  • Hej Sandra, ett annat tips for supertorr och kanslig hy med eksem och grejer ar clinique moisture surge, en rosa kram i typ gel-form. Den anvander jag pa vintern nar min hy far utslag av allt annat och blir supertorr. Den hjalper mot dehudrated skin (lacking in water) medans mandeloljan hjalper mot dry skin (lacking in oil). Manga med supertorr hy saknar badadera, sa nar det blir riktigt illa sa kan det va bra att kombinera.

    MW 2012-06-20 12:40:26
    Svara
  • Har du något baknings-recept? Det blir mest matlagning annars (fast det är ju också trevligt).

    Elin 2012-06-20 12:35:20
    Svara
  • Jjag KAN inte hitta en bra bok som passar mig. Det är omöjligt, så jag hade tyckt om ett inlägg med boktips! Kram på dig Sandra

    Ella 2012-06-20 12:14:47
    Svara
  • vi kan skicka in historier hur jävla bränd man är – hur ledsen, dumpad och forever alone man känner sig ibland. som jag just nu. så kan vi liksom tycka synd om varandra

    Ulrika 2012-06-20 12:07:30
    Svara
  • Vi läsare får skriva om det bästa om hänt oss den här veckan eller något likande <3

    Charlotta 2012-06-20 12:01:24 http://charlottabillstrom.blogspot.com
    Svara
  • Sandra, du är bäst.

    Som blogginläggtips: vore kul om du någon gång gjorde typ en photoshop-tutorial på hur du redigerar dina bilder. Dom är alltid så vansinnigt jäkla snygga.

    Anna 2012-06-20 12:01:24
    Svara
  • börja kolla på this is england-serierna! this is england ’86 och ’88. jättemiserabelt + sjuuuuukt bra regi & skådespeleri. snyggt fashion och heta killar. man kan gråta ikapp till deras elände, spenderade en tråkig vår med den serien på repeat. it helps!

    tina 2012-06-20 11:56:19
    Svara
  • ge oss böcker, filmer, spellistor, mat, bra platser, sådana tips. eller gör några inlägg om olika djur, som en naturfilm i bloggformat. det kan bli både jättefint och jättetråkigt och i vilket fall så skulle det vara himla roligt, haha.

    jennü 2012-06-20 11:52:09
    Svara
  • filmtips

    ok 2012-06-20 11:49:51
    Svara
  • Skriv om new yorks hundar! Spana på dom på avstånd på gatan eller gå fram till ägaren å fråga om hundens namn å om du får ta en bild. De kanske finns andra djur på gatorna oxå? Kanske en katt. Ekorrar finns ju. Om de e cirkus i stan så kanske du fångar en ballerina-elefant på bild. Eller kanske en stor fågel. Kanske? 🙂

    Carina 2012-06-20 11:40:27
    Svara
  • Haha, alltså de sista raderna. Du är så jävla skön! Ibland hatar man ju bara lyckliga personer och jag älskar att du är öppen med det. Puss

    Maja 2012-06-20 11:34:01 http://hallandan.devote.se
    Svara
  • Hej Sandra! Jag har varken bloggtips eller skönhetstips till dig men däremot har jag speltips! Skaparna av Samorost och Machinarium har kommit ut med ett nytt spel som heter Botanicula som du borde spela! Jag har för mig att du skrev om Machinarium förut 🙂
    http://botanicula.net/

    Puss<3

    L 2012-06-20 11:31:56
    Svara
  • Jag är också så känslig, brukade klia så jag blev galen en halvtimme efter varje dusch, någon tipsade om olivolja och vips så är klådan borta! eller så går den iaf bort när jag smörjer mig, och det sköna är att man inte blir kletig som man brukar bli av hudkräm och den luktar inte så länge det är jungfruolja.

    Ett annat tips är att ta bort sminket med olja, det brukar jag göra när huden under ögonen spricker (aj!) om vintern,

    Amanda 2012-06-20 11:27:57 http://mrsadvocat.blogspot.com
    Svara
  • Alla kan berätta om sina mammor! Eller sina pappor. Eller sina husdjur. Eller sina syskon. Eller om sina allra bästa vänner!

    Tove 2012-06-20 11:25:47
    Svara
  • du kan be dina läsare att berätta sina värsta göra slut-historier? kan ju dock både vara skönt och jobbigt du kanske vill fly från göra slut grejer just nu.
    eller så kan du be dina läsare att berätta om en världsbästa vän dom har? den idéen är egentligen mycket finare:)

    mirre 2012-06-20 11:21:59
    Svara
  • Berätta om den knäppaste filmen du sett – så knäpp att den blev bra liksom. Eller om du gör något spännande på ditt jobb nu. Om du brukar passera något särskilt på vägen dit, butiksägare som alltid hälsar eller hundar som alltid är på samma promenad. Eller fina skyltfönster.

    R 2012-06-20 11:17:16 http://thispastweek.blogg.se
    Svara
  • Lägg upp en bild på Stålmannen! 🙂

    Melody 2012-06-20 11:06:27 http://dividedmelody.devote.se/
    Svara
  • Oh kom på, menar ju liksom inte ”öh det va så fint när dom blev ihop” utan typ avsnittet i vänner när ross bleker tänderna! Såna knäppa favvoavsnitt 🙂

    Anna 2012-06-20 10:51:26
    Svara
  • något inlägg om minnen. jag vet inte exakt vad. kanske om man väljer en ålder, t.ex sexton år gammal. och så ska man berätta ett minne från då. t.ex bästa saken som hände på sommaren, kanske att man lärde sig tycka om att äta kronärtskocka. eller när man flyttade hemifrån första gången. att göteborg verkar så fint på bild men när man flyttar hit regnar det alldeles för mycket och känner ingen alls i denna staden och så står man där med sitt nyinköpta regnställ.

    Linnéa 2012-06-20 10:49:44 http://tetristears.blogspot.se/
    Svara
  • Jeg synes du skal tegne noe, vhis du kunne designe din egen veske, hvordan ville den sett ut? Eller morsomme tegninger med fine outfits. 🙂

    Lene 2012-06-20 10:48:43 http://artemisa.blogg.no
    Svara
  • Du är så genuin Sandra. Det är en av sakerna jag gillar mest med din blogg. Hade varit lite knäppt om bloggen varit mer levande än vanligt just nu:) och att ta hjälp av dina läsare att hitta på inlägg är väl en superb ide, alla vill ju hjälpa till, dela, relatera och känna.
    Vad sägs som ett inlägg med allas favvolines/avsnitt från diverse tvserier? Det skulle vara peppigt och knäppt och bra ifall man inte har ngn aning om alls vad man ska se näst 🙂
    Sen håller jag med dom som sagt att varje liten bild utanför ditt fönster (eller innanför) är så himla kuligt! Ta hand om dig! Massor!

    Anna 2012-06-20 10:45:18
    Svara
  • Hei!

    Så himla fint at du fortsatt ønsker å oppdatere bloggen din! Og så mange fantastisk fine lesere du har, som deler sine egne historier og sorger med deg. Nydelige vennskap dere har sammen! 🙂

    Jeg synes du er så flink å sminke deg, så jeg vil gjerne lese mer om hvordan du gjør det, teknikker du kan, hvilke produkter du bruker, hvilke du styrer unna, og slike ting. Tar du med deg sminke på fest? Har du noe stående på kontoret ditt? Bruker du neglelakk? Hva/hvem inspirerer deg?

    Og du, Fleetwood Mac sin Go Your Own Way, funker alltid for meg. Kanskje den hjelper for deg, også?

    Louise 2012-06-20 10:44:40
    Svara
  • tråkigt inlägg :O jättebra tips! ska kolla in dedär sakerna

    sanna 2012-06-20 10:43:24
    Svara
  • Hej Sandra! Gå in på youtube och sök på Den Inre Apan så får du se något kul och härligt (enligt mig då). Puss o kram!
    ps. skulle länkat såklart men sitter på jobbet och borde ju inte hänga på youtube liksom. ds.

    Lisa 2012-06-20 10:41:50
    Svara
  • Och! Sist men inte minst. Du är väldigt söt!

    Kristin 2012-06-20 10:40:45
    Svara
  • Sesamolja är typ det bästa för mina känsliga ögon! Jag blöter en bomullspad med sesamolja och ljummet vatten. Sminket går bort direkt och inga kemikalier är inblandade!

    anna 2012-06-20 10:39:43 http://annamathisen.blogg.se
    Svara
  • sandra.
    Jag tror att du kanske skulle gilla denna.

    (detsamma och krossade drömmar! och fatta de.)

    Johanna 2012-06-20 10:35:29
    Svara
  • Jag gillade förövrigt att du tipsar om mandeloljan. Det är det enda jag använder (tillsammans med lite oliv ibland) som ansikts”kräm”

    Använder bara naturliga produkter på min hy, i mitt hår, i min mun och helst i min mage.

    Kristin 2012-06-20 10:35:03
    Svara
  • skriv exakt det du känner för. bara skriv av dig.
    det hjälpte otroligt mycket för mig när jag behövde komma över någon.
    bara skriv exakt vad du vill och exakt hur det känns.
    vet inte om det hjälper men såhär såg mina blogginlägg ut när mitt förhållande tog slut.
    http://femsexsju.blogspot.de/2011_08_01_archive.html

    viola 2012-06-20 10:32:52
    Svara
  • Blogga om musik, film, tv, böcker, tidningar, konst? Ulliga gulliga djur. Japan. Vad som händer i new york. Vad du gör på jobbet. Vad har du för planer i sommar?
    Blommor och choklad. Solen. Vatten, naturen. Försök att se det som är vackert och som finns runt omkring dig!

    XXXxxxxx

    Kristin 2012-06-20 10:32:11
    Svara
  • Hej svejs, jag kom med en bloggidé i förra inlägget där jag skrev om Berghs osv, vore som sagt jätte kul att läsa. Det gör ont i mig och veta hur du mår. <3

    Emma 2012-06-20 10:31:00
    Svara
  • du kanske kan be folk skriva historier om hur man vill kväva alla par på man ser på gatan? Kanske blir det bättre just nu. Det är ju nuet som räknas trots allt!

    Marlene 2012-06-20 10:30:29 http://thescarlettantholgy.blogg.se
    Svara
  • Åh, om du inte har gjort detta än: börja se på Arrested Development. Bara för att det är så oerhört roligt (du måste ta dig igenom de första två-tre avsnitten innan det blir riktigt, riktigt bra dock). Man (eller, i alla fall jag) skrattar typ igenom hela avsnitten (dessutom är Michael Cera med i den!). Och om det är någonting som är bra, så är det att skratta och kanske sätta undan de där jobbiga känslorna ett tag (jag har dock aldrig varit med om kärlek osv, men när jag har känt mig deppig på grund av andra saker fungerar roliga tv-serier som ett slags plåster ett litet tag).

    Sen så tycker jag också att tragedi-komiska berättelser verkar som en utmärkt idé!

    cecilia 2012-06-20 10:28:50
    Svara
  • Jag gillar oxå iden om att berätta om sina pinsammast/värsta historier!
    Sedan kanske vi kan få en titt i din lägenhet/smyckeskrin/väska/garderob/bokhylla, ja vad som egentligen.
    Ha ingen ångest ang inläggen, tids nog får du lusten tillbaka.
    Ta den tid du behöver för att bearbeta, jag tror alla har överseende med det. Och dom som inte har det, dom har inget hjärta.
    Ta hand om dig!

    M 2012-06-20 10:24:46
    Svara
  • Tips om oljor är helt okej. Inget fel på det. Kompis till mig har gjort sin egen blandning av jojoba olja, kokosolja och lite kryddor som fennel och lavendel. Den verkar funka bra för henne.
    Bok och filmtips är också alltid kul. Jag älskar när du lägger upp massor av kort (instagram också). Speciellt du tagit i ditt kvarter, gatorna du går på, cafér eller på vad som helst. Jag är ju en av dom som älskar de dagliga grejerna, små eller random detaljer och dom mest ordinära dagarna.

    puss o kram fina du!

    Laufey 2012-06-20 10:24:44
    Svara
  • I am a huge fan of 100% natural ingredients and love almond. where did you buy it? best, Cat

    cat 2012-06-20 10:22:55 http://cats-playground.blogspot.de/
    Svara
  • Jag har filosofin att ju mindre produkter, desto bättre. Då lär sig huden att anpassa sig själv. De gånger jag använder produkter vill jag ha sådana som är så rena som möjligt så jag tackar för tipset!

    Jag gillar när du gör tillbakablickar med bilder, exempelvis vad du har haft på dig, ätit, gjort.

    Österomberget 2012-06-20 10:17:19 http://osteromberget.wordpress.com
    Svara
  • Och lyssna på My Darling YOU!’s låt ’Please don’t talk to me I fall in love so easliy’, den tog mig igenom det värsta som har hänt mig.

    Lisa 2012-06-20 10:16:09
    Svara
  • Jag och min sambo gjorde slut igår efter 2,5 år ihop. Han flyttade ut direkt och jag kände mig så otroligt tom och ensam fast vi både ville detta. Läste dina inlägg där läsarna lämnat sina finaste minnen, och det hjälpte faktiskt. Särskilt de om kärlek, för jag började fantisera direkt, hur otrolig nästa kärlekshistoria kommer bli! Ska fortsätta läsa här varje dag tills det känns bra igen och jag kan somna utan klumpen i magen.

    Tipsa gärna och bra filmer och serier!

    jawna 2012-06-20 10:16:02 http://jawnas.blogg.se
    Svara
  • Be folk berätta sina värsta historier istället? På det sättet mår du bättre genom att inse att du inte är ensam och ni kan också hata på världen tillsammans? Jag vet att jag kan ge dig en massa historier som kan få dig att se att du verkligen inte är ensam, och att det finns folk som lider och sörjer lika mycket som du?

    Annars skulle jag älska ett inlägg om din lägenhet, lite uppdaterad, hur den ser ut, vad du gillar mest med den, vad du har på väggarna osv.

    Puss!

    Lisa 2012-06-20 10:13:26
    Svara
  • Yeayy! Go no-poo! 😀

    Ida 2012-06-20 10:11:24
    Svara
  • Du är så fin och din blogg är så bra att du ”har råd” att vara oinspirerad just nu. De flesta av dina läsare gillar dig för att du verkar vara en grym person, inte bara en bloggare som läses för att döda tid. Och de läsare som har mage att klaga på dina inlägg just nu är hjärtlösa as som jag hoppas att försvinner härifrån oavsett. Faktiskt.

    Jag tycker idén om att berätta tragikkomiska saker från Anna ovan var rätt kul! Sen tycker jag inte heller att såna här inlägg om bra oljor och grejer är trista, du skriver bra fast det handlar om produkter och sånt så det känns läsvärt.

    Själv kan jag tänka mig att läsa om lite vad som helst, tilltänkta resemål, fina kläder, kasst väder, strypandet av par på gatan, bra musik, goda grönsaker, snygga burkar eller bara en massa photoboot/iphonebilder. Eller bilder av hur du bor, marknader eller gator du går på. Såg dig förresten i ett avsnitt av Sofies mode, du var så bedårande och tuff samtidigt. Oväntad kombo.

    Önskar att det inte tog så jävla länge att komma över någon! Helvetesmånader och dödslängtan fast man egentligen är en glad person. Suckesuck.

    Frida/Dezdemona 2012-06-20 10:07:38 http://dezdemonas.blogspot.com
    Svara
  • haha, jag lyssnar också på den låten femhundramiljoner gånger i rad och tränar bort ilskan över att ha blivit dumpad av min bästa vän.

    jag gillar den andra tjejens idé med det rövigaste som har hänt oss. dumma saker som man liksom skrattar lite åt i tragikomiken.

    eller fina platser runt omkring där du bor. Eller vilka äventyr du skulle vilja göra nu och i framtiden. (en bra grej med att vara singel är att man kan göra ungefär exakt vad man vill, helatiden)
    och glöm aldrig att du har en hel armé med tjejer som står bakom dig 🙂

    puss + pop

    pamela 2012-06-20 10:05:15 http://www.pamcakes.blogg.se
    Svara
  • Om jag vore du skulle jag dricka alldeles för mycket vin och lyssna på den här http://www.youtube.com/watch?v=dprIJ2I4q_A och dansadansadansa fult och snyggt och utavbarahelvete, så att det gör ont i fötterna en litenliten stund istället för i hjärtat.

    Ellen 2012-06-20 09:59:01
    Svara
  • avokadoolja är också jättebra för känslig/irriterad hud, enda minuset är att man luktar sallad i ansiktet, men men. jag övergav oljan ett tag för jag fick lite fancy krämer av min mamma och trodde de skulle ge mig lyx-hy, men den blev bara irriterad och prickig istället. tillbaka till hippie-oljan! tips på inlägg var det också, hmmm. kanske göra något om vad du ser på din väg till jobbet? vet inte om du gjort det innan. men jag tänker att ofta när man går/åker samma väg varje dag så tänker man inte längre på vad som finns där.

    smittenkitten 2012-06-20 09:57:40 http://smittenkittenblog.blogspot.se/
    Svara
  • Märkliga, roliga saker som du varit med om på efterfester?

    S 2012-06-20 09:57:07
    Svara
  • Som en muntra-uppare kan du titta på Simon Amstells ”Do Nothing” (finns på youtube)! Älskar när han pratar om hur Jordan Catalano förstörde honom för andra män 😀

    Emma 2012-06-20 09:51:15
    Svara
  • du skulle ju kunna ha ett inlägg med det absolut rövigaste som har hänt oss alla just nu (på ett lustigt sätt, inga tragedier att känna sorg med varandra över) utan bara så att vi får skratta lite lätt åt varandras olycka och tänka ”livet är allt bra underligt”

    exempel: jag ville vara festivalspontan tokig galen inga hämningar och råkade istället ta en pojkes dubbla oskulder och göra värsta grejen av något som skulle vara kul. dessutom fick jag lunginflammation och min bulldog är sur på mig och jag vet inte varför

    anna 2012-06-20 09:48:38
    Svara
  • Ååh det där måste jag verkligen testa. Tack så mycket för tipset! 🙂

    Sandra 2012-06-20 09:32:24
    Svara
  • Åh, jag gillar dina filmtipsinlägg, gärna fler sådana ifall du sett något spännande det senaste. Eller boktips? Kanske visa de fem finaste klänningarna du äger? Eller något sånt som inte har så mycket med de där andra känslorna att göra.. Hoppas du får må bättre snart kära du, du är så fin ska du veta och vi som följer dig här på din blogg bryr oss verkligen. Många kramar!

    alekzandra 2012-06-20 09:31:54 http://rouletterusse.blogg.se
    Svara
  • Du kanske kan skriva en liten lista om vad du ska göra i sommar? Den behöver ju inte vara lång eller något, typ bara någon eller några saker du ser fram emot.
    Till exempel ska jag
    – ha trädgårdskalas med nya och gamla vänner och bjuda på paj och tårta (för jag fyller år idag)
    – åka till Gotland, sova i heldagpåstranden-sandiga lakan och äta honung saffrans-glass
    – bila till franska atlantkusten, äta ostron och titta på kalkstensklippor och gamla slott

    hoppas du får en bra dag, så bra som det kan bli iallafall!

    Elvira 2012-06-20 09:29:54
    Svara
  • åh, när jag känner mig ledsen och ensam så brukar jag titta på fina fotografier på djur för då blir jag glad eftersom de är så fina och så.

    här har du två stycken. hoppas att du blir lite glad när du ser dem.

    http://weheartit.com/entry/28897104

    http://weheartit.com/entry/22391356

    julia. 2012-06-20 09:26:51 http://julia.blogg.se
    Svara
  • En annan låt som jag lyssnar på, går igenom samma skit som du, är den här: http://open.spotify.com/track/2ly4nED24dIDLq4RWxHMFC men den passar ju mig.. Nu ska jag lyssna på din låt och försöka jobba lite. kram

    Wera 2012-06-20 09:23:12
    Svara
  • Det där måste jag prova! Har fått så ruskigt torr och fnasig hy på sista tiden och inget verkar hjälpa.
    Du kanske kan skriva om någon bra serie som man borde se? Läste att du börjat kolla Heros. Tror jag ska börja kolla på den när jag är klar med alla jag kollar på för tillfället.

    Linda 2012-06-20 09:10:56 http://rosettflickan.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!