<3!


Idag är en så himla extra bra dag. Joakim är här! Och han ska bo hos mig ett litet tag! Vi ska bara göra roliga saker hela tiden. Fina människa som packar väskan och kommer hit och flyttar in. Dessutom är jag ledig idag, glad 4th of july!
.


One of my favorite people in the world is here, Joakim! He is going to live with me for 3 weeks and we are only going to do fun stuff every single hour.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
85kommentarer
  • gud vad snygg den där mannen är. men det lär han ju höra ofta, så du behöver kanske inte hälsa vidare just det 😉

    Andie 2012-07-09 23:42:54 http://crazyitch.wordpress.com
    Svara
  • Åh gud nu dog jag. Läser ”Joakim.”/”En bästa vän.” ungefär en gång i månaden för att det är en av de bästa texterna jag vet och jag lipar alltid vid sista raderna för att det gör ont att läsa men jag måste läsa det ändå och nu blev jag SÅ GLAD när jag såg honom där. En dag ska jag också ha en Joakim. Gärna typ nu. Men KUL och bra och fint att han är hos dig nu i alla fall! Kram

    Linnéa Johagen 2012-07-08 17:04:39 http://livelearnlove.devote.se
    Svara
  • samma person som du skrev den där fina texten om? han verkade ju så himla himla bra! himla snygg var han med, hihi

    martina 2012-07-07 02:17:32 http://mtinamusic.tumblr.com
    Svara
  • hittade ett gammalt inlägg om dina vänner och där skriver du om jocke såhär ”Han är en sådan som tar en taxi för 300 kronor bara för att åka och hämta en när man står hjärtkrossad och gråter mitt på gatan”. kanske är det världens bästa person att ha nära sig. han verkar vara väldigt väldigt fin. dessutom är han vacker som en dag. hoppas att ni har världens bästa dagar/veckor framför er.

    sara 2012-07-07 01:08:59 http://saraskrattar.blogspot.com
    Svara
  • asså AWOHOO!!!!

    emilie 2012-07-07 00:47:44 http://www.tjaemilie.devote.se
    Svara
  • Det är så sjukt. Jag skrv med min bästa vän igår om lite allt möjligt, sedan säger jag något i stil med att ” åh såg du btw att niotillfem och joakim är vänner igen?” och min vän hade sett det och tyckte att det var kul. Som om vi kände dig liksom… kräjsy

    Isabella 2012-07-07 00:13:12 http://isabellahansson.blogspot.com
    Svara
  • Så mysigt! Jeg blir så glad og rørt over å se hvor glad du er. Faktisk. <3

    Elise 2012-07-06 22:23:43
    Svara
  • Oj vad fantastiskt vackra ni är!

    Gry Sol 2012-07-06 18:58:48 http://litensol.devote.se
    Svara
  • Hoppas det blir ni!

    Em 2012-07-06 07:02:07
    Svara
  • Mys mys myyys

    Elise 2012-07-06 01:05:07 http://www.tradkoja.blogg.se
    Svara
  • ni är verkligen lappa-ihop-hjärtat-kompisar. älskar det. önskar att jag också hade någon här precis nu som kunde krama sönder mig och höra på medan mitt hjärta går sönder. istället sväljer jag hårt och gömmer tårarna under täcket. men det har väl också sin charm.

    j. 2012-07-06 00:25:09
    Svara
  • ALLTSÅ BLEV SÅ JÄÄVLA GLAD NÄR JAG SÅG DET HÄR!!!!!! VÄRLDEN ÄR FIN!!!!! JOAKIM<3<3<3<33<3<3<3<3<33<3<333

    Karin 2012-07-06 00:22:34
    Svara
  • Jag blev så glad när jag såg det här! Det här är precis vad supervackervimotvärldennuochföralltidvänskap handlar om. Jag är glad för din skull, och för Joakims, och jag är glad för min egen skull, för jag vet att jag har min egen Joakimvän. Det är himla fint. Njut av varandras sällskap och av sommaren och den stora staden!
    Många kramar

    Josse 2012-07-06 00:11:22 http://etthalvfulltglas.blogg.se
    Svara
  • Hej Sandra. Du är ju himla fin, det vet du hoppas jag. Men den där joakim är ju för himla snygg alltså. Farligt snygg. Om jag inte hade haft min karl så hade jag kommit bums & försökt hångla ner honom kan du ju hälsa. Ta hand om varandra! Puss & kram

    Svara
  • Åh vad fint!

    Mikaela 2012-07-05 22:46:44 http://www.flickr.com/micis
    Svara
  • Åh Sandra jag blev alldeles tårögd när jag läste! Inte för att jag egentligen har nån aning men han verkar vara så himla fin och du är värd allt det finaste!

    joline 2012-07-05 22:41:37
    Svara
  • ÅH! Det kommer bli så himla bra, njut, lova! <3

    Mathilda 2012-07-05 21:14:15
    Svara
  • nova – new york ar en saker stad och jag ar i princip aldrig radd. var raddare i stockholm dar det var sa tomt hela tiden. har ar det manniskor overallt och jag promenerar oftast hem sjalv pa kvallarna till exempel. sjalvklart finns det farliga omraden som man inte ska ga i, men da gar jag inte i dom.

    mel – jag hanger inte ut ludde. jag har aldrig skrivit vad han kanner, vad han gor, hur han mar. jag har inte skrivit nagot illa om honom. jag skriver om mig sjalv, om min halva av det har forhallandet, hur mycket jag saknar honom, hur svart det har ar att greppa, hur fucking javla olycklig jag ar. men jag skulle aldrig hanga ut honom. det ar en balansgang och den ar viktig. och forovrigt ar det inte synd om honom. tro mig.

    amanda – det ar inte sa mycket att saga mer an att han bestamde sig for att flyga hit och gora mig/oss glada igen. han ar en fantastisk manniska bara.

    erika – puss! <33

    miranda – go hard. alltid. trasiga hjartan ar hemskt hemskt hemskt men de betyder ocksa att det man hade innan det gick sonder var fantastiskt och fint och sagolikt. jag ar hellre hjartekrossad med lyckliga minnen an nagon som inte upplevt alls. puss

    sandra 2012-07-05 18:15:49 http://rodeo.net/niotillfem
    Svara
  • din blogg är det bästa jag vet.

    j. 2012-07-05 16:01:46
    Svara
  • Hej sandra, jag måste få det här ur mig det här två sakerna, och det är:

    1.hur bra du är, varje gång mitt hjärta blivit krossat har jag läst dina texter om krossade kärlek och hur man går vidare. så-himla-fint-!

    2.så jag träffade en pojke förra året. vi blev förälskade. vi höll handen efter första kyssen och han ville bli tillsammans efter en månad ungefär. men jag sa nej nej nej och flydde till england i åtta månader. nu kom jag hem och vi sågs på en fest och vi pussades lite igen. och jag insåg hur mycket jag saknat honom och vill ha honom nära. så jag lätta på mitt hjärta så sa han att han sakna mig och vill träffa mig, men det är ett problem. han ska ut ch resa i sju månader och jag tror mitt hjärta går sönder. han vill träffa mig tills han åker men jag vet inte alls vad jag vill. go hard or go home. jag vet inte. hjälp.

    Mirand 2012-07-05 14:54:55
    Svara
  • http://rodeo.net/niotillfem/2010/11/joakim/ !! Du har vunnit på lotteri 🙂 kram sandra <3

    Linn 2012-07-05 13:35:47
    Svara
  • Hej igen. Läser ju fortfarande igenom din blogg då. Måste bara säga att det här klippet var så himla roligt http://youtu.be/FtX8nswnUKU (”I’m her mom!” ”No she’s not!” … ”Bowowshikabowowshikabowow”)

    Sen var klippet din mamma gjort för din student väldigt fint och roligt. 🙂

    Lise 2012-07-05 12:45:05 http://yetanotherblog.blogg.se
    Svara
  • Hej tjejen. Har inte varit medveten om din blogg förut men så länkade någon och jag hamnade här och sen var jag fast i flera timmar. Vilken underbar blogg, vilket fantastiskt språk, vilken genomhärlig tjej du verkar vara och vilka fina bilder du lägger upp och vad modig du är som vågar berätta om din smärta efter uppbrottet, jag läste den där kommentaren du hade fått för ett tag sen om att man ska se sitt uppbrott som olika Länder… alltså, jag började gråta när jag läste den kommentaren för den var så himla fin. Jag ville bara säga att din blogg inspirerar, du är fantastisk och det kommer bli bättre, tusen kramar .

    sanna 2012-07-05 12:04:33 http://www.sannaengstrom.bloggagratis.se
    Svara
  • snygga ni e! 😉

    juliajohannesson.blogspot.se 2012-07-05 10:29:00 http://juliajohannesson.blogspot.se
    Svara
  • Hej fina andra. Förutom att jag tycker att d är en av de vackraste kvinnorna i världen tillsammans med filmens Julia Roberts och Kirsten Dunst så har jag gått igenom precis samma sak som du med L.

    Jag läser din blogg och följer den men har lagt allt åt sidan och bara ätit dåligt kombinerat med dålig sömn. Så nu när jag börjat komma på fötter igen och läser ikapp alla bloggar jag följer så ser jag att det hänt något hos dig.

    Något som hände hos mig också. Som jag läser i inlägg längre bakåt så gick jag igenom samma sak för ca 6 år sen och trodde även då att jag skulle dö och aldrig må bra igen. Även som du så tröstade jag mig med cigaretter och även en massa roliga fester för att tänka på annat.

    Men så kom ju nätterna och även så mornarna. De som var jobbigast.

    Nu är det 9 månader sen och igår pratade jag med min ex sambo som även skulle ha blivit min fästman och lika så planerade vi familjeliv och graviditet och husköp. Så pratade jag med honom igår då vi haft kontakt.

    Lika som du så förstod jag inget, han var inte redo det var det son var orsaken. Inget annat och jag kunde inte förstå verkligen. Satte mig på sängkanten och ringde runt medan han under en timma hann flytta ut hela sitt liv från mitt. Medan jag ringde runt frågade alla varför och jag kunde verkligen inte svara på det.

    Vi hade ju gått ut med att vi planerat stora saker och nu ringde jag runt och talade om för alla att vi separerat.

    Men som sagt igår ringde jag till honom och vi surrade och sedan så sa jag att u är jag redo. jag är redo nu att låta dig gå och är redo för en vänskap. Vi har inte setts på många månader då han nu har flyttat. Han blev nog lika chockad han över att jag lät så allvarlig och verkligen menade det.

    Det kändes bara så rätt för mig och jag kände mig lättad. Jag går också hos en psykolog och är på väg att hitta mig själv.

    Det tar lång tid för som den där fina kommentaren så är man ett land. man har ett eget språk och man har myntat olika hälsningar och allt sådant. Landet har krackelerat och finns inte längre men är ett vackert minne blott.

    Man blir förbannad för man vet inte vad man gjort fel. Men man kan inte vara arg på någon för att dens känslor ebbat ut. Det är inte med mening eller med flit än om det är svårt att se det just då.

    Jag har aldrig varit arg på honom då han varit väldigt mån om att jag inte ska må dåligt så han har hjälpt mig i den mån han kunnat. Annars hade det nog inte gått så bra.

    Och som du skriver den bästa medicinen är mysigt hångel.

    Nu mår jag så himla bra och jag har kommit så långt. Man tror inte det i början att mans ka orka och man vill bara gå i ide och ligga is ängen till allt är över och det har gått månader.

    Jag hoppas du mår bättre nu och med tiden och att du hånglar i massor och får dagarna att rulla på.

    Jag var arbetslös hela tiden så det var också motigt att hela tiden vara hemma och påminnas om allt.

    Många många varma kramar, blomsterregn, pastelliga macarones och alla kärlek i världen till dig. Du är verkligen en kraftkvinna att inspireras utav.

    Som sagt enligt mig en utav de vackraste kvinnor jag vet.

    / Erika aka rabarberkalas.

    Erika 2012-07-05 09:41:34 http://rabarberkalas.blogg.se
    Svara
  • Vad söta ni är! 🙂

    Katarina 2012-07-05 09:00:38 http://katarinaonils.wordpress.com/
    Svara
  • Åh! Vad bra! Så himla jättebra! Heja Joakim!

    Linda 2012-07-05 08:24:26
    Svara
  • hej!
    jag har en liten fundering… hur upplever du USA som land? jag menar, det är ju ganska extremt åt många håll. allt från det konservartiva tänket till big size hamburgers. Vad tycker du om landet? Kram!!
    Joakim är förresten himla snygg

    sam 2012-07-05 08:07:25
    Svara
  • önskar att jag inte var så nyfiken som jag är, men jag är väldigt nyfiken på vad det är som gjort att ni nu plötsligt är vänner igen, eftersom det lät som att ni förlorat varann som vänner för alltid. om det inte är alltför privat så är iaf jag nyfiken, men förstår verkligen om det e nåt du vill hålla för dig själv.

    iaf, jätteglad för din skull!

    amanda 2012-07-05 05:10:37
    Svara
  • mel: Så synd om killen är det ändå inte!

    anonym 2012-07-05 02:55:55
    Svara
  • Jag vill bara att det ska vara sol så man kan bada hela sommaren! här i sverige.

    cebra 2012-07-05 02:11:11
    Svara
  • kommer*

    Jennie 2012-07-05 00:51:31 http://jennieengbergs.blogg.se
    Svara
  • hur kome det sig att du blev krönikör? Jag vill jätte gärna bli det också, älskar din blogg, galet bra!

    Jennie 2012-07-05 00:51:07 http://jennieengbergs.blogg.se
    Svara
  • jag tänkte att 1) du är så mycket starkare än vad du tror (även om du redan tror att du är stark) herregud vad mycket människor kan klara av om de bara måste, 2) det här är kanske non-place, men jag tycker väldigt synd om ludde/ludvig när jag läser, främst kommentarer, och tänker att det måste ju vara bland det värsta man kan utsätta sig för- att krossa någons hjärta- och förmodligen behöva grämas inför att göra det- men komma fram till att någon beståndsdel gör det ohållbart. och så tänker jag att även om i stunden besvikelsen är ack så närvarande och det känn så svekfyllt och otröstligt och svart så kanske det inte hade känts bättre heller med fördröjning? jag vet verkligen ingenting om ert förhållande och känner även att det skulle vara osmakligt att spekulera jag insåg bara häromdagen att jag apropå ingenting ändå tyckte lite synd om även honom i denna situation- men det kan även bero på att det inte är så många som blir utvärderade på nätet i efterhand heller – okej, det här blir inte helt sammanhängande eller så. men jag förstår att det är ett helvete, men det kommer att gå bra. du har redan visat oss, alla läsare, hur fantastisk stark du är så nog går du hel ur detta också även om vissa skärvor såklart lämnar ärr. men ärren bidrar ju till den framtida charmen och alla delar och beståndsdelar av livet leder framåt. heja dig!

    mel 2012-07-05 00:41:25
    Svara
  • Nu blev jag otroligt glad, jag har läst din blogg i tre år och tittar in varje dag. Jag har aldrig kommenterat, men nu, nu! När jag läste inlägget om Ludde så grät jag, när jag läste det här blev jag så himla, himla glad för dig! Ta hand om dig och varandra, massa kärlek! <3

    Anna-Karin 2012-07-05 00:00:54
    Svara
  • Åh, nå ble jeg glad! Venner er så himla viktig <3

    The Wallflower 2012-07-04 23:42:59 http://www.thewallflower.blogg.no
    Svara
  • jaaa!

    f 2012-07-04 23:36:42
    Svara
  • Vad fantastiskt fint att den personen som ställde upp mest för dig förra gången det tog slut med en pojke i ditt liv (om jag har fattat rätt så var Joakim den person du i princip fick bo hos då när det tog slut med Tobias?) nu ställer upp på samma sätt när det händer igen, vilken pärla!

    Svara
  • Åh ,va braaa!! Nå blev jag såå glad før dej Sandra!! Måste gråta en skvett!! <3

    Line 2012-07-04 21:39:34
    Svara
  • Om jag var pojke skulle jag ha sånt hår..

    Så re så! 🙂

    Nikki 2012-07-04 20:45:08 http://www.nikkikitsch.blogg.se
    Svara
  • Äntligen! :’)

    Carolina 2012-07-04 20:32:09
    Svara
  • så himla kul att ni är så bra vänner igen. puss på dig sandra.

    isabelle 2012-07-04 20:13:21 http://isobelskareng.blogg.se
    Svara
  • Han er virkelig din go-to-brake-up-friend, det er fint. Og hvor ser han voksen ud nu 🙂

    svenskofilia 2012-07-04 19:51:17 http://svenskofilia.blogspot.com
    Svara
  • En ledig dag med en fin människa, låter som det perfekta sommarlovet! Ska bli kul att höra om era spektakel i stora staden.

    Linnéa 2012-07-04 19:47:21 http://www.fyrakatter.blogspot.com/
    Svara
  • men helt sjukt vad snygg han är

    Moa 2012-07-04 19:31:58
    Svara
  • Lovely! 🙂

    Anna 2012-07-04 19:17:47 http://magisktochvansinnigt.blogspot.se/
    Svara
  • Åh vad himla glad jag blir att du har fått tillbaka Joakim. Jag tror att livet är lite så att vissa människor förlorar man aldrig på riktigt, man bara tar en paus ibland 🙂

    Nina 2012-07-04 17:07:48
    Svara
  • åh preics som back in the days!? fan va bra!

    Sofia - Londonbloggen 2012-07-04 16:45:53 http://londonsvenskar.com/sofiacapel
    Svara
  • så jävla bra sandra! då kan ju ni få tid att hitta tillbaka till varandra och bli mesta bästa vänner igen! <3

    Erica 2012-07-04 15:38:59 http://bambielux.blogg.se
    Svara
  • Vad kul, inga fel med sällskap av härliga personer 🙂

    jenny - more than a size 2012-07-04 15:34:48 http://sizeme.spotlife.se
    Svara
  • Jag kan svara att jag har aldrig känt mig så säker i en storstad som i New York, inte ens i Sthlm som knappt ens är en storstad :o) Sen finns det säkert områden som är värre än andra, men jag tror de jobbar rätt hårt för att hålla NYC tryggt och säkert. Jag har inte bott i NYC alls lika länge som Sandra, men 5 veckor åtminstone. Sen är det ju så att taxi kostar i stort sett inget så man kan alltid ta en taxi om man känner sig osäker på att gå hem själv mitt i natten.

    Svara
  • Skulle jättegärna vilja höra svar på den frågan lite längre upp om New York!

    Felicia 2012-07-04 15:14:29
    Svara
  • ^ det skulle jag också vilja veta, om säkerheten alltså.

    kul att han är hos dig förresten! fina båda två.

    diamond 2012-07-04 15:04:32 http://thewildheart.blogg.se/
    Svara
  • hejsan!
    det låter så himla spännande med new york tycker jag! att bo där… så häftigt! funderar på det lite, i framtiden kanske jag flyttar dit. vem vet (:
    har en liten fråga. hur upplever du säkerheten? är det mycket kriminalitet tycker du? märks det mycket? känner du dig otrygg i new york och vågar du gå hem själv till exempel? är vissa delar värre än andra? om du vill så kan du ju ha en liten frågestund snart där du kan besvara frågan (:
    kram!

    nova 2012-07-04 15:01:25
    Svara
  • Hoppas ni har en massa skoj. Jag saknar mina bästa vänner Sam och Andreas jättemycket för tillfället, har ingen aning om de håller hus just nu, haha ^^

    my 2012-07-04 14:16:19 http://www.lillamysblogg.blogspot.com
    Svara
  • ha så kul!

    morris 2012-07-04 13:48:46
    Svara
  • Åh vad glad jag blir. Hurra för fina vänner!

    Linda 2012-07-04 13:32:48 http://rosettflickan.blogspot.com
    Svara
  • Åh vad roligt!! 😀

    c 2012-07-04 13:17:51
    Svara
  • Precis som i en film, och som det ska vara i riktiga livet med! Blir så glad för din skull!

    Camilla 2012-07-04 13:17:18 http://www.yachtisola.com/wordpress
    Svara
  • Vänner är det bästa som finns! Njut nu av tiden ni har tillsammans.

    Madeleine 2012-07-04 13:14:14 http://whitemaskgirl.wordpress.com/
    Svara
  • Åååh va fint!!! Gör massa roligt, ät massa gott och gör festliga saker!

    Therese 2012-07-04 13:11:22 http://skuttmongo.blogg.se
    Svara
  • Åh, så koselig! 🙂

    Mira 2012-07-04 12:30:21 http://mirajakobsen.no
    Svara
  • såååååå fina

    liv axelsson 2012-07-04 12:18:45
    Svara
  • Vänner alltså – bästa grejen!

    Katta Kvack 2012-07-04 12:17:33 http://kattakvack.se
    Svara
  • Härliga tider! Älska att folk ställer upp.

    Melwa 2012-07-04 12:16:39 http://melwabythegarden.blogg.se
    Svara
  • JAAAAAAA!!! jag hejar på er, heja heja! <3

    Rana 2012-07-04 12:12:21 http://ranaeizad.blogspot.com
    Svara
  • Han måste vara en av de finaste människorna någonsin. Vill också ha en Joakim i mitt liv.

    elin 2012-07-04 12:12:20
    Svara
  • Så hyggelig, kos dere! Happy 4th of July!

    Synne 2012-07-04 12:07:17 http://sostrenesuse.blogspot.com
    Svara
  • Oh hi Joakim!!! :D!!

    Libertad 2012-07-04 12:06:22 http://sahakiel.blogspot.com/
    Svara
  • Bästis-Joakim från den omänskligt fina texten du skrev om en bästa vän? 🙂

    Ida 2012-07-04 11:47:44
    Svara
  • Satan vad snygg han är!!

    Charlotta 2012-07-04 11:43:38 http://charlottabillstrom.blogspot.com
    Svara
  • Vad härligt, ha så jättekul! puss

    http://mrsadvocat.blogspot.dse/

    Amanda 2012-07-04 11:18:31 http://mrsadvocat.blogspot.com/
    Svara
  • Han är så obota vacker. Och så lockigt hår på det. Vill gråta lite.

    Ellen 2012-07-04 11:05:29
    Svara
  • åh vad roligt! ha det underbart!

    rebecca 2012-07-04 11:00:45 http://spaceherosuits.webblogg.se
    Svara
  • Värt! Ha det finfinfint! <3

    mattlo 2012-07-04 10:58:48 http://mattlo.se
    Svara
  • JAAAA. lek livet.

    Vicky 2012-07-04 10:58:21 http://vickys.se/
    Svara
  • ÅH, BÄST I VÄRLDEN JU.

    julia 2012-07-04 10:46:07 http://ohhboy.blogg.se
    Svara
  • men vad jag blir glad! hoppas ni har sjukt kul och njuter av sommaren !
    puss + pop

    pamela 2012-07-04 10:44:54 http://www.pamcakes.blogg.se
    Svara
  • Åh, va himla bra! Jag minns när jag var nystudentad och gjort slut med min första kille/sambo efter sex år. Då flyttade min mamma in hos mig ett tag och såg till att jag åt och tog hand om mig. Fina älskade mamma! Hoppas ni får det jättebra och hittar på massa skoj!

    komuturgarderoben 2012-07-04 10:42:30 http://komuturgarderoben.wordpress.com/
    Svara
  • Vad härligt att ni får tid att umgås! Och att ni verkar ha en fin relation nu 🙂

    annie 2012-07-04 10:42:24
    Svara
  • Ååååååh. Ja.

    Lise 2012-07-04 10:30:39 http://yetanotherblog.blogg.se
    Svara
  • Förjävlabra!

    Kajsa 2012-07-04 10:29:17 http://indicate.blogg.se
    Svara
  • Happy 4th of July! Hoppas att ni får skoj 🙂

    Smäm 2012-07-04 10:23:37
    Svara
  • Njuuuut! 🙂

    Jannica 2012-07-04 10:13:11
    Svara
  • Åh vad kul. Hoppas ni får det trevligt!

    Angie 2012-07-04 10:03:00 http://kidsvensk.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!