tre månader i tvåtusensju.

Nu har jag snart varit singel i tre månader. Sjukt ändå. Så himla länge. Jag tänkte att vi skulle kasta oss litegrann tillbaka i tiden och se hur de månaderna såg ut förra gången, när jag och min allra första pojkvän slutade vara ihop. En vinter/vår tvåtusensju. Väldigt roliga och oroliga månader på samma gång, typ som nu alltså.


Här var natten innan allt hände. Jag och han satt och tittade på tv och det var torsdag och det bara slog mig att såhär kan jag ju inte leva. Jag vill ju dansa. Ställde mig upp, gick ut från vårt lilla hem och mötte upp de här två för utklädnad och en fest. Dagen efter gjorde vi slut och det var hemskt hemskt hemskt men det var också dags.


Det här var min favoritklänning.


Tog inte ner korten på oss på många månader. Han betydde ju lika mycket liksom även om man inte var tillsammans. Såklart.


Hängde hemma hos Joakim alla dagarna!Det var fest&kalas&ståhej mest hela tiden.


Åkte till Paris en helg.


Jag och Carl Fredrik vann en reklamtävling och tog sådana här pressbilder. Var väldigt stressad och ledsen typ jämt vilket syns i (och under) ögonen.


Fin-Filip!


Såg ut lite såhär.


var konstant pank och levde på nudlar.


Tänkte att jag skulle bli vithårig och började färga av det mörkröda.


Gick på 90talsmaskerad. Jag var Paradisio och Joakim Lenny Kravitz.


Och så hade vi fest i mitt kök ganska så ofta också.


Gick ut Berghs, reste till Cannes med Carl Fredrik.


Och sedan åkte jag till New York och hängde där i tre månader innan jag började jobba på riktigt. Gudars skymning förövrigt vad exakt alla hade hipsterglasögon med fönsterglas i början av 2007 insåg jag när jag gick igenom min fotofeed. Tack gud att den tiden är över.
.


I’ve been single for almost 3 months now, so weird, time flies so fast. Here’s what those first three months looked like last time, when me and my first boyfriend Tobias broke up in the beginning of 2007.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • fy så sorgligt, bilden på dig och han carl. även fast jag inte känner dig så ser jag att du ser så himla ledsen ut. 🙁

  isa 2012-08-27 21:02:02
  Svara
 • det bästa är att det går över. men: lid så länge du måste. <3

  Vicky 2012-08-26 23:23:27 http://vickys.se/
  Svara
 • Usch gör ont att se bilden med alla foton. Speciellt den lilla lappen han skrivit. Min första pojkvän som också heter Tobias gjorde slut med mig typ en månad innan det hände dig nu. Och om jag ska vara egoistisk har din hjärtesorg hjälpt mig mycket. Att veta att man inte är ensam dumpad utan att det kan hända vem som helst. Det jag tänker på mest nu är, kommer jag att våga bli kär i nån igen? Nu när jag vet att ena dagen så kan han vilja vara med mig för alltid och nästa vill han inte ens försöka utan bara lämna mig. Vill inte vara ensam för evigt. Fast precis nu vill jag bara hångla med alla snygga kilar jag ser. Herregud vad det kryllar av dem helt plötsligt!

  Sara 2012-08-26 21:22:33
  Svara
 • Filiiiiiiip!!!

  Ons 2012-08-26 20:26:14
  Svara
 • Jeg var i Kina tidligere i år, der hadde alle hipsterbriller UTEN glass! Haha 🙂

  Veronika 2012-08-26 17:47:45
  Svara
 • hättevacker hårfärg du hade på tredje sista bilden (den när ni står i köket)! Det passar dig verklige, kanske nåt att satsa på igen? 🙂

  LS 2012-08-26 12:44:14
  Svara
 • Nostaligooglade precis på Paradisio och det är väldigt roligt att du är den tionde bildträffen på det sökordet! Visserligen efter ett vattenfall och någon sorts stork, men ändå.

  Sofia 2012-08-26 11:36:39
  Svara
 • i framtiden kommer du tänka så om nu också 🙂 tack gud att det är över

  rasha 2012-08-26 11:09:44
  Svara
 • I’m sure that in time you will look the photos of these three months and you would smile as you’re smiling seeing this photos. It is never easy, but these are lessons to be learned in life … If it were easy, we wouldn’t learn.

  I’m also by now five months single. I broke up with my boyfriend on spring (we were together for more than 3 years), and it was really weird, as I moved to Barcelona almost because of him. I left my family and friends on the south of Spain, and the chance of moving into London, for him. And now it’s like feeling that my time here is coming to an end… or maybe not. I dunno know, and I dunno know what the future holds my heart … but I know I’ll be ready. And you’ll be too. Trust me 🙂

  It’s weird ’cause I’ve never wrote about this before, even on my blog or anywhere!

  Libertad 2012-08-26 04:55:45 http://sahakiel.blogspot.com/
  Svara
 • Fuck! Joakim var typ en hunk redan da!
  Dessuten elsker jeg ditt rødbruna hår… Men jeg går for blondes have more fun these days för meg selv…

  Stine 2012-08-26 00:39:48
  Svara
 • Helene – kolla min new york-guide här till höger!

  Linnéa – det är en stor skillnad för förra gången hade jag aldrig varit med om det och trodde på riktigt att det aldrig skulle gå över. Nu vet jag att det går över en dag, jag måste bara må lite skit ett tag, stå ut etc. Men det gör fasiken minst lika ont ändå.

  sandra 2012-08-26 00:27:19
  Svara
 • Dåtid och nutid, ibland smälter de ihop. Men jag måste fråga, vad är skillnaderna från då? Känns det annorlunda andra gången då ditt hjärta är kaos?

  Linnéa 2012-08-26 00:13:45 http://www.fyrakatter.blogspot.se
  Svara
 • Bra innlegg! Herlig at det kan hende så mye bra og uventet når man egentlig skal ha det hele tiden. Det er liksom okej å leve tross alt.

  Bettina 2012-08-25 23:43:55 http://www.stjernekikkert.blogspot.com
  Svara
 • åh, jeg håper det går bra med deg. du er kjempefin.

  samovaren 2012-08-25 22:52:39 http://samovaren.wordpress.com
  Svara
 • gillar din blogg så jävla jävla mycket! Får aldrig nog

  Lisa 2012-08-25 22:05:33
  Svara
 • Kul att se! Har precis landat i NY. Ditt bästa tips att göra den här veckan (om man inte är singel och inte 25 men ändå rätt party)?

  /Heléne

  Helene 2012-08-25 21:23:39 http://blomstergarden.blogspot.se
  Svara
 • Gud vad jag älskar att jag har läst din blogg så länge att jag känner igen bilderna! Och lite mallig känner jag mig också.

  emilia 2012-08-25 20:59:22
  Svara
 • Du ser ut som en docka i mörkt hår :O Fin!

  my 2012-08-25 20:49:44
  Svara
 • Tänk att det är fem år sen dess, ett halvt decennium.

  Josefin 2012-08-25 20:25:31 http://www.thewarpig.webblogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!