7 days. 7 outfits.

Här kommer en hel veckas kläder tagen ur en ganska trasig iphonekamera.


Måndag.
Måndag gick i svart. Tröjan är från när jag var sexton, löskragen under är från COS, kjolen är American Apparel och skorna är buffalos.


Tisdag.
Tisdag blev det dags för strumpbyxor första gången den här New York-sommaren. T-shirt från APC, kjol från Asos och vita kängor från Dr Martens.


Onsdag.
Blus från Opening Ceremony, minns inte märket nu, kjolen från AA igen och skorna Buffalos.


Torsdag.
På torsdagen hade jag fest! Hade magtröja från American Apparel, kjol från Asos och skor från Opening Ceremony.


Fredag.
På fredagen åt jag godaste kycklingen på mitt nya absoluta favoritställe Buvette och sedan gick jag på BBQ i Williamsburg. Hade Batman-tröja från Lazy Oaf, kjol från American Apparel och Buffalos.


Lördag.
På lördagen åkte vi till stranden och badade hela dagen och sedan åt jag middag på Meatballshop. Gick hem och sov i tolv timmar efter det, man blir så himla trött av solen. Hade klänning från nastygal.com och platåskor från Jeffrey Campbell.


Söndag.
Alltså idag! Ska iväg på dagsfest i Bushwick och ser ut såhär. Magtröjan i mörkblå sammet är från American Apparel, kjolen blir alltså 4:e gången den får komma ut den här veckan och skorna är samma som dagen innan.

*

Och sedan vill jag säga tack och tusen tack igen för över 170 genomtänkta & fantastiska kommentarer till förra inlägget. Jag hoppas ni kan förstå hur mycket de betyder för mig. Så himla mycket i alla fall. Tack.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
52kommentarer
  • Onsdag och Söndag är lätt favoriterna! HELT OTROLIGT vilken garderob du har sistah!

    Rebecka 2012-09-06 12:55:03
    Svara
  • isa, fint att kliva fram och be om ursäkt . tummen upp 🙂

    ida 2012-09-05 19:25:44
    Svara
  • Fy satans vad du är snygg. HELT galet, plus att du klär dig så in i hellvetes bra.

    Hannna 2012-09-05 19:08:06
    Svara
  • Självklart får du klä dig presic hur du vill. Förlåt för min dumma kommentar . Men jag håller fast vid att en ”makeover” kan vara som en nystart när man varit med om ngt jobbigt.

    Isa 2012-09-04 22:17:26
    Svara
  • Isa: Det bestämmer väl faktiskt inte du? Sandra ser helt fantastisk ut och hon får ha på sig precis vad hon vill. Det är så himla enkelt att vara otrevlig och kritisera bakom en datorskärm men jag undrar om du skulle våga vara så elak mot Sandra om du träffade på henne.

    Sluta kritisera och vara så dömande. Jag tror inte ens att du mår bra av det faktiskt.

    Lisa Marie 2012-09-04 11:37:52
    Svara
  • Det är rätt kick ass Sandra!!!!

    M 2012-09-04 08:28:00
    Svara
  • Jag kan förstå att många läsare reagerar på att du är smal (säkert mest på grund av omtanke), men jag tycker ändå inte att någon av oss har rätt att kommentera det bara för att du råkar vara en offentlig person. Vi är så många som uppskattar ditt sätt att skriva och hur du delar med dig av dig själv både när det gäller lyckliga och olyckliga saker, personligen jublar jag lite inombords när jag upptäcker ett nytt inlägg 🙂 När jag blev dumpad rasade jag i vikt men märkte det knappt för att jag var så ledsen. Det måste få vara så att man prioriterar att laga hjärtat först. Bry dig inte om elaka kommentarer Sandra, var stolt och nöjd att du är påväg upp ur den värsta sorgen! Din blogg är den bästa!

    Linda 2012-09-04 06:36:35
    Svara

  • Jag måste faktiskt säga att jag tycker det är så jäkla otrevligt att kommentera vikt när jag sagt att jag gått ner för att jag mått jävligt dåligt. Jaha, jag är smal, jag vet, vad vill ni att jag ska göra med den informationen? Jag publicerar ofta matinlägg och uppmanar ingen att banta, herregud, ni borde veta att jag inte har nån ätstörning, jag älskar mat&restauranger&recept och skriver ofta om sånt. Det är inte fel att vara smal, alla kroppar ar olika, men det är fel att uppmana till bantning, hets och skinnytips a la kissie, men jag gör inget av det. jag är bara ledsen just nu, ni vet ju det.

    Tack alla andra för fina kommentarer.

    Mia – kjolen är en knäkjol som heter typ pleated skirt eller så, kortat den med cirka 15 centimeter!

    Freja – har en canon 50d och en canon 550d.

    isa – sån himla ska-vara-trevlig-men-vill-.egentligen-pika-kommentar. själv tycker jag att det är så himla befriande att alla får klä sig som man vill oavsett ålder.

    sandra 2012-09-04 03:44:30
    Svara
  • Ibland kan det vara skönt att göra en makeover för att gå vidare. Skippa magtröjorna och dina Buffalos som om jag sks vara ärlig faktiskt känns väldigt mycket fjortis känsla och skaffa en ”vuxnare” stil.

    Isa 2012-09-03 22:45:28
    Svara
  • Jag blir också alldeles matt och ledsen på er som kommenterar hennes vikt. Hon har ju förklarat varför hon har gått ner 5 kg. Med tanke på alla matinlägg så är det väl knappast någon som kan tror att hon är anorektisk…? Jag är 37 och har samma storlek upptill som när jag var tonåring…inte alltid så kul men alla kan ju inte vara så j*vla snyggt och kvinnligt kurviga, TROTS att vi äter normalt och inte har ätstörningar. Blir så trött på alla som inte tror på att man kan vara naturligt smal, utan ska klanka ner på en. Jag skulle aldrig komma på tanken att säga till en överviktig person att den personen borde banta… Skärpning folket.

    Linda 2012-09-03 21:10:54
    Svara
  • Du inspirerer og du ser fantastisk ut! Det gjør du alltid, enten du ser ut som du gjør nå eller veier 10 kg mer. Det er ikke tallet på vekta som avgjør.

    Så folkens, slapp av litt med det vektfokuset. Det er ikke kult å kommentere andres vekt, enten de veier 30 eller 300 kg. Dere har vel levd lenge nok nå til å innse at folk ser forskjellige ut, og det er en bra ting! Og til det ”at det ikke er normalt å bruke samme str som da man var 16”. Jo, det er normalt. Alt er normalt. Det er normalt å veie 100 kg mer enn da man var 16 også. Det finnes ingen fasit. Tipper dere som kommenterer er ”lei av slankehysteriet”, men dere er jo verste av de alle som stadig legger fokuset til nettopp det. Dette var et innlegg om klær. Klær! En ukes antrekk! Ikke vekt, ikke slanking, ikke mat. Slapp av, pust ut, Tenk på noe annet, det er herlig befriende!

    Vilde 2012-09-03 16:56:41
    Svara
  • Alltså vissa kommentarer är ju sjuka. Varför bry sig om att kommentera kroppar? Men när det gäller smala så är det okej att pika. Undrar vilken hysteri det skulle bli om Elsa Billgren fick kommentarer som ”Men ojdå Elsa, börjar bli lite väl stor nu?”. Herregud.. att man inte kan låta för vara sig själv.

    Sarah 2012-09-03 16:46:56
    Svara
  • Undrar vad det är för kamera du använder när det inte blir den trasiga iphonen? Funderar på ett inköp. Kram

    Freja 2012-09-03 14:45:07
    Svara
  • åh, den svarta kjolen från AA ser helt perfekt ut! du råkar inte veta exakt vilken kjol det är? har länge letat efter en liknande.

    ps, du är himla bra du.

    mia 2012-09-03 14:40:02
    Svara
  • Jag tycker du är jättefin och jag tycker din stil är jättefin den med.
    Dessutom tycker jag inte att du har någon som helst skyldighet att vara förebild/whatsoever för dina läsare, så skriv om vad du vill och gör vad du vill och de som inte gillar det behöver inte läsa (angående nån engelsk kommentar där uppe nånstans). Kraam

    Nathalie 2012-09-03 14:38:26 http://ginepro.tumblr.com
    Svara
  • Alltså jag vill ha den där kjolen, så himla bra den verkar. Och tusen pussar, takfester och taxvalpar till dig för att du är så bra och stark och skör samtidigt. Skriver aldrig i kommentarsfält, men läser din blogg som besatt nuförtin!

    Siri 2012-09-03 13:20:49
    Svara
  • skitsnygg som alltid men mest av allt älskar jag dig för att du skrev hela förra inlägget och la ut här. tack och tack.

    Vicky 2012-09-03 13:18:42 http://vickys.se/
    Svara
  • Alltså du är så fantastiskt fin. Jag blir så himla glad när jag ser bilder på dig för du är helt underbar och jag är så förälskad i den första svarta outfiten. Hade jag varit fin i kjol hade jag köpt den med en gång men jag ser inte riktigt klok ut. Massa kärlek till världens finaste Sandra!

    Och Linnea jag håller så med dig. Kan inte människor bara sköta sitt? Så himla tröttsamt att alla skall lägga sig i alla andra och deras liv. Vi är faktiskt enskilda individer och ingen har någon som helst rätt i att klanka ned på Sandras vikt eller på någon annans vikt heller för den delen.

    Lisa Marie 2012-09-03 12:04:06
    Svara
  • Du är så sanslöst fin att det inte är klokt! Älskar platåskorna. Måste införskaffa ett par omedelbums.

    Linda 2012-09-03 11:44:33 http://rosettflickan.blogspot.com
    Svara
  • Du ser ut som någon i en manga-serie. En liten älva i gigantiska skor.<3

    Elin 2012-09-03 11:36:03
    Svara
  • Åh, du er så FIN på håret! 🙂

    Caroline 2012-09-03 10:01:41
    Svara
  • Flickhjärta där!

    oroshjärta 2012-09-03 09:55:40 http://hornsgatanminauorta.blogspot.com
    Svara
  • Du är så söt i dina korta kjolar och magtröjor! jag har haft en del magtröjor i sommar, så kul med höga jeans, känns så lekfullt på något sätt!

    Amanda 2012-09-03 09:51:50 http://mrsadvocat.blogspot.se/
    Svara
  • alla kläder är så himla fina men jag är så sjukt svag för den där randiga klänningen! så väldigt, väldigt fin på dig!

    sara 2012-09-03 09:12:07
    Svara
  • Hmm. Makes me think. If someone displays themselves and shows off their OUTFITS, do you have the right to comment on he BODY? I don’t think so. It is about the fashion and how Sandra expresses herself through wearing the nice nice nice stuff she wears.
    Do you think your criticism will make her want to gain weight? It’s just none of your business and just rude.
    So if you’re a girl who wants to continue bringing girls down, continue with the size-criticising. If you’re a girl and believe in feminism, just let everybody do their thing, if they wanna be Adele or Kate Moss, because it does not matter. ”Worrying” and ”being a bad role model” are just excuses. Love what you do Sandra, thanks, you light up my morning nearly every day.

    Teresa 2012-09-03 01:10:06
    Svara
  • Är sexton nu, får mig att undra om jag kommer att ha något från min gaderob kvar sen när jag blir vuxen.

    frida 2012-09-03 00:26:37 http://fridatuva.se
    Svara
  • du är så rackarns fin sandra! bästa klädstilen någonsin.

    Madeleine 2012-09-03 00:23:02 http://bonjourvintage.wordpress.com
    Svara
  • Tack för dina outfits bilder, dom inspirerar. Varför? JO för att:
    1. Du har ett underbart leende på bilderna som får mig att le!
    2. …
    Ja, asså jag skrev och skrev en lång lista över hur inspirerande och vacker på alla möjliga sätt du är men så kom jag på att det jag egentligen vill säga går att sammanfatta så jag gör det så hinner du läsa alla andra fina kommentarer också:

    Du är du och dessa bilder (och ditt inlägg) visar att det räcker och det blir banne mig massa över!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    massa kärlek <3

    Helena 2012-09-03 00:10:13
    Svara
  • What Linnéa said.

    Maria 2012-09-02 23:07:04
    Svara
  • I thought about you tonight, I saw a pink bike parked at Stureplan 🙂

    Alice 2012-09-02 22:42:04 http://fifikoussout.blogspot.com
    Svara
  • Ge er med att kommentera Sandras kropp! Det angår verkligen inte er alls och hon har dessutom (vilket hon har noll skyldighet att göra) förklarat att hon gått ned i vikt och varför. Är så jävla less på att kvinnors kroppar ska kommenteras och bedömas jämt och ständigt. Förstår att vissa av er förmodligen tycker att ni ”menar väl” men det ni gör är bara otrevligt och ouppfostrat, det hör sannerligen inte till god ton att kommentera, bedöma eller ifrågasätta andra människors vikt, det är nämligen deras ensak.

    Linnéa 2012-09-02 22:35:40
    Svara
  • Detta är den bästa feel-good-låten, lite för att hon svär åt den ”nya tjejen” i hans liv :).svinbra även när man mår bra!

    Sandra 2012-09-02 22:28:47
    Svara
  • trots att jag ofta tänker hur mycket jag avskyr när en del öser en massa komplimanger över en annans utseende (det är fint och snällt eftersom det är av välmening men känns så fruktansvärt ytligt ibland) så måste jag säga att du är så himla gullig.

    (p.s tänker att gullig är dels att du ser gullig ut men även ÄR gullig. sådeså)

    Linnéa 2012-09-02 22:28:38 http://tetristears.blogspot.se/
    Svara
  • Karin: Jag har i princip samma klädstorlek upptill som när jag var sexton. Jag är 29 nu och är högst normal.

    Malin 2012-09-02 22:25:43
    Svara
  • Kass uppfostran på flera av er som kommenterar, R.U.D.E.

    Anna 2012-09-02 22:16:39
    Svara
  • Att ta sig friheten att kommentera DIN KROPP är egentligen helt befängt. Vi vet ju ingenting. ”ska man verkligen vara sådär smal?” NEJ, man s k a ingenting alls, se ut som du vill och sluta kommentera andras kroppsformer bara för att du kan. Det är ohövligt. Och dumt.

    Emma 2012-09-02 22:02:51
    Svara
  • Förlåt, men inte normalt att som 28-åring ha samma klädstorlek upptill som då du vad 16 :-(((((

    Karin 2012-09-02 21:55:53
    Svara
  • Du är så himla vacker/ursnygg/söt/fin/döläcker Sandra! Din stil och hela du är bara ååh… Ta hand om dig, alla vi läsare vad du går igenom. Underbar blogg <3

    Karin 2012-09-02 21:50:52 http://www.keisus.devote.se
    Svara
  • @Marie, men du kan ju vara tyst.

    emilia 2012-09-02 21:45:23
    Svara
  • Batmantröjan <3
    Du är fin och modig och stark och ärlig. Och hjärtesorg är jobbigt och jag önskar att du, jag och alla andra människor med brustet hjärta får känna lite lycka och börja andas igen. Kram

    thesadbox 2012-09-02 21:36:15 http://thesadbox.wordpress.com
    Svara
  • Men shit Sandra, ska man verkligen vara sådär smal?! 😮

    niki 2012-09-02 21:30:00
    Svara
  • Finfinfin! Dessutom har du min drömfåtölj (i bakgrunden på första bilden). <3
    @N: Jag vet inte om du läst Sandras modiga och ärliga inlägg från igår (?). Jag gissar att du inte gjort det vilket gör det magstarkt att kommentera hennes utseende negativt och sen låtsas som att du bryr dig!

    Julia 2012-09-02 20:52:58
    Svara
  • I think self-respect and taking care of your health!!! is extremely important for (young!!!!)women, I seriously think you are sending out the wrong singals to your young readers. Begging him to take you back, crying for months, not eating, drinking and smoking alot. Come on, he is not worth it, but your health and mind is!!

    Marie 2012-09-02 20:45:51
    Svara
  • förresten så kan jag tipsa om min spellista; http://open.spotify.com/user/%c3%a4elin/playlist/2S2Zx82wu5xDyldTycRHLV .
    hoppas du gillar den.

    elin 2012-09-02 20:04:42 http://egoelin.devote.se
    Svara
  • så sjukt snygg stil och en inspirationskälla. jag sitter just nu (och har gjort i flera dagar) och lyssnar på din spellista 60s. på spotify. bra musiksmak och klädsmak helt enkelt. pussochtahandomdig

    elin 2012-09-02 20:01:15 http://egoelin.devote.se
    Svara
  • bäst bäst bäst!

    lovisa/polichinelle 2012-09-02 19:52:13 http://polichinelle.se
    Svara
  • SNYGGING!! Älskar den mörkblå sammetströjan!! Blir så ledsen över att AA inte finns i Göteborg…

    Astrid 2012-09-02 19:50:07
    Svara
  • Aaaaaw cute! My favourite one is the Monday outfit, I’m obsessed with black at the moment (again)!

    Libertad 2012-09-02 19:48:26 http://sahakiel.blogspot.com/
    Svara
  • Du er fin!!

    Bettina 2012-09-02 19:45:14 http://www.stjernekikkert.blogspot.com
    Svara
  • <3 elsker buffalo'ene

    Catharina 2012-09-02 19:43:36 http://www.catharina-kroken.blogspot.com
    Svara
  • man kanske inte ska säga sånt men du ser väldigt ohälsosamt smal ut vid benen. Hoppas du tar hand om dig.

    N 2012-09-02 19:41:33
    Svara
  • så jävla stilig. Finns liksom inget bättre ord för dig. STILIG.

    my 2012-09-02 19:18:32 http://www.lillamysblogg.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!