Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

instagram. september.


dags att sammanfatta september i instagram-form! gudars vad fort den här månaden gick.


Den första helgen var jag på stranden med Mathieu och Rasmus på lördagen och gick på dagsfest i Bushwick på söndagen.


Såg en så himla fin film som jag verkligen kan rekommendera. Sedan fick jag japansk feeling och lagade nudelsoppa med jox i.


Tomatsoppa.


En söndagsfrukost och en fancy friday-lunch. Ostron och prosecco!


Hade en dålig dag och sprang mitt snabbaste på löpbandet, senare på kvällen träffade jag en soffa med samma humör.


Utsikten från Wythe Hotel i Williamsburg och budskap på stan.


De spelade in en reklamfilm i området där jag bor.


En knut med hjälp av en sockbun och en fredagsoutfit.


Var på en fest där de hade ett spel som verkade jätteroligt även om vi inte förstod reglerna.


Söndagsfrukosten fick bli sushi den helgen och sedan firade jag av den med lite lakritspipor.


Pianisten i Washington Square Park.


Var på söndagsdagsfesten igen och hittade en bra väg hem sen.


Nudelsoppa på Mooncake och cheeseburgare från Five Guys.


Blev sjuk. Drack hett vatten med whiskey, vitlök och svartpeppar samt åt blåbär.


Sen blev jag frisk och hade Chanel-örhängen en tisdag och åt citronsoppa på Snack Taverna en fredag.


West Village-fint och Clark Kent i tunnelbanan.


japp.


Mer meddelanden, känns som jag hittar de överallt. Det här stod på en trapp i fredags. Och till höger har vi min outfit i lördags.


Tillbringade min lördagsnatt på taket på Le Bain och någon sa att de frös så sommaren är nog slut snart ändå.
.

Please click ”in english” to read the captions!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
30kommentarer
 • great pictures (:
  i really want to see jiro dreams of sushi! seems like an awesome documentary.
  xo, cheyenne

  cheyenne 2012-10-15 22:10:08 http://pourlecoeur.wordpress.com
  Svara
 • You find the best messages in NY! Have never found anything as good as ”Clark Mothafuckin Kent” where I live in California. Please please always share the best of graffiti pictures forever, they made my day.

  Alli 2012-10-03 21:05:40
  Svara
 • Åh ja Le Bain!

  Ulrika 2012-10-02 19:20:06 http://ulrikaevakarolina.blogspot.com
  Svara
 • snälla snälla gör ett inlägg där vi får berätta om det finaste som hänt oss under sommaren <3

  Elvira 2012-10-02 01:24:58
  Svara
 • Åååh elsker dine billeder! Især dine madbilleder <3

  SWEET PETROLEUM 2012-10-01 22:54:26 http://sweetpetroleum.bloggersdelight.dk/
  Svara
 • Din blogg är lite som en oas mitt i min vardag. Plötsligt mår jag lite bättre. Tack för det Sandra, även om du i stort sett inte gör något för just mig.

  Jag skriver nu för att jag har fått nog. Jag har fått nog av den vardagen som jag lever i. Jag vaknar upp varje morgon med ångest och har svårt att sluta tänka på kvällen då jag egentligen ska sova. Jag gick upp i morse med världens klump i halsen, låg kvar i sängen 40 minuter för länge och bara stirrade i väggen , jag tänkte inte på något speciellt, men mitt täcke kändes som 10 kg. Jag hade ett 10 kg täcke på mig och kände mig förlamad som inte kunde stiga ur det. Jag är trött på det här och det verkar som om ingen i min närhet förstår mig. Jag flyttade tillbaka till sverige i januari 2012, efter studier utomlands. När jag flyttade ifrån sverige vid 18årsåldern var jag redan då trött på det här kalla tysta deprimerande landet. Nu är jag tillbaka här, av någon konstig anledning. Jag jobbar på en skola som SO och bild lärare. Jag träffar glada barn varje dag, och känner precis som det står på din bild här ovan att jag borde skina var dag som dom gör. Men det gör jag inte. Jag ler lite ibland för att de inte ska märka något , försöker hänga med alla andra lärare vid lärarsnacket på rasterna men inombords så skriker jag. Alla är så engagerade på sitt jobb och mina ambitioner har sjunkit för jag har ingen ork längre, mitt i allt annat. Jag känner att allt är fel , jag ska inte vara här nu, inte i Sverige , jag ska inte vara lärare nu, det blir bara fel och det är bara synd om barnen som inte får sin rätta undervisning.
  Jag vill bort bort bort, resa , träffa människor, testa nya saker. Jag gillar inte den här rutinen. Jag gillar inte att leva som en robot. Varje morgon ser jag samma människor på väg till jobbet. Ingen ler, på riktigt, ingen pratar om sina känslor. Ingen ögonkontakt. Inga känslor.

  Jag hör inte hemma här. Allting påverkar mig negativt , vädret , människorna, jobbet. Jag har glömt hur man skrattar innerligt med hela hjärtat, det finns inte många människor i sverige som förstår mig. Dom är inte människor i det här landet. Jag funderar på att fly ifrån dom innan jag blir som dom, för jag känner hur mitt tänkande, min fantasi, min humor försvinner sakta liksom dagarna sakta flyter iväg.
  Men jag vet inte hur jag ska fly ifrån detta. Det behövs pengar och krävs mod. Var ska man börja? Hur söker man jobb utomlands, hur funkar det? Var bor man? Det finns så många frågor och jag vet hur viktigt det är med alla dessa ”rätta” beslut, speciellt om man har ett CSN lån att avbetala på ryggen. Vågar man då?

  ina 2012-10-01 21:37:27
  Svara
 • så fint.

  Wilma 2012-10-01 20:04:36 http://wilmanorlin.devote.se/
  Svara
 • deniz – haha sounds amazing! 🙂

  mimmi – haha! 🙂

  Miriam – de ar vintage fran femtiotalet!

  Maxine – a swedish brand called Svensk Tenn!

  Lisa – ja vi hade regler eller vad man ska saga. Eller det foll sig naturligt. Han smsade nar han vaknade for att han var i senare tidzon, och sedan fortsatte vi smsadet under dagen, typ berattade vad vi at for lunch eller hade for oss och sa. Hade alltid ett chatfonster oppet pa fb och dar skickade vi lankar och bilder vi tyckte var fina och sa. Och sedan skypade vi varje kvall minst en gang. Tror det ar viktigt att horas mycket mycket.

  E – jo kanske det.. blir fortfarande lite matt och trott av att hora andras karlekshistorier. trasigt hjarta osv.

  sandra 2012-10-01 19:30:27
  Svara
 • Åh Sandra, nu när höstrusket är som värst hade det varit underbart med några sommarminnen. Kan du inte göra ett inlägg där man får skriva sina finaste minnen från den här sommaren som du sedan kan samla ihop till några inlägg, så som du gjort förut?
  Kram

  E 2012-10-01 19:24:43
  Svara
 • Hej Sandra!
  Förlåt om detta är en jobbig fråga för dig att besvara nu, isåfall förstår jag dig helt!
  (om det är någon annan av alla er i kommentarsfältet som känner er manade får ni också gärna svara).
  Jag undrar om du och Ludvig hade typ ”regler” i ert distansförhållande? Alltså, regler låter lite hårt, men jag menar typ riktlinjer för kommunikationen. T.ex. att ni kom överens om att ni ska höra av er varje kväll innan ni somnar, och skypea/ringa en gång i veckan eller så.
  Om ni hade det, varför och vad tycker du om det?
  Om ni inte hade det, varför och vad tycker du om det?
  Vad är din åsikt om detta överhuvudtaget, utifrån din egen erfarenhet?
  Tack om du pallar svara!

  Lisa 2012-10-01 19:01:21 http://gottharddenyngre.wordpress.com
  Svara
 • lakrispipor kan nog vara ett av det bästa jag vet. puss

  hilda 2012-10-01 18:32:06 http://www.femtonpixlar.devote.se
  Svara
 • I follow you on Instagram, love your photos Sandra!

  Christine 2012-10-01 17:30:59 http://www.christinelovestotravel.blogspot.com
  Svara
 • Sandra! Nå bor jeg i Paris! Jeg har endelig kunnet lese alle innleggene du har skrevet den siste uken, og det har vært veldig hyggelig. Nå begynner min nye, franske hverdag! Håper du får en fin uke!

  Synne 2012-10-01 16:11:58 http://etdrysskanel.wordpress.com
  Svara
 • Hängde rätt mycket i west village i sommras, åhhh saknar. <3 såååå fint.

  en fråga. 2012-10-01 16:09:03
  Svara
 • Hi Sandra — just wanted to ask, where is the elephant serving tray from? It’s adorable!

  Maxine 2012-10-01 15:36:32 http://www.maxine-writes.com
  Svara
 • Sandra! Du er best!

  Natalie 2012-10-01 14:37:58
  Svara
 • den där tigerkjolen är så himla snyggobert! plus att jag alltid blir lite avis på att du får till din sockbun så bra. ;*

  Emily Dahl 2012-10-01 13:49:59 http://blogg.damernasvarld.se/emily
  Svara
 • Åh, fina chanelörhängen. Är de vintage, eller kan man få tag på liknande i chanels butiker i dag?

  Miriam 2012-10-01 13:13:24
  Svara
 • pianistbilden är supervacker!

  Johanna 2012-10-01 12:48:40 http://www.weaimforhighspeed.blogspot.com
  Svara
 • :’) jo. såg kommentarerna på instagram, på bilden med pilen till happiness. seeer ni inte att den pekar på personen bredvid dig??!? vet inte vem det är men fortsätt gå med henom!

  mimmi 2012-10-01 12:36:26
  Svara
 • Pretty pretty pics. Love your blog, just started following 🙂

  Cecilie 2012-10-01 11:07:06 http://copenhagenclutter.blogspot.dk/
  Svara
 • Vilka fina bilder. Den med pianisten var jättevacker. Och det är så roligt det där med meddelanden. Börjar en titta så finns de överallt 🙂

  Linda 2012-10-01 10:48:51 http:///soiliveinberlin.wordpress.com
  Svara
 • Den där pianisten var fin. Och husen i början <3.
  Och till Sandra däruppe: usch vad jobbigt men såna människor ska man inte ha omkring sig, vilka svin båda två!
  Hoppas att du börjar må bättre snart, sånt är bara felfel att bli sårad av människor man tror kan lita på. Styrkekramar från mig!

  thesadbox 2012-10-01 10:37:23 http://thesadbox.wordpress.com
  Svara
 • Ditt liv ser alltför gosigt ut. Vill bli fri från skolan så att jag också kan ge mig iväg och leva lite snart.

  Therese 2012-10-01 10:33:42 http://www.skutt.spotlife.se/
  Svara
 • Här finns reglerna, och en gratisversion att ladda ner 🙂 http://cardsagainsthumanity.com/

  mandy 2012-10-01 09:16:00
  Svara
 • It’s creepy but I saw you in my dream, you’re dancing and crying at the same time . Also
  you were with a young guy who had a long beard…
  🙂
  I hope you’ll come to my city (Istanbul) one day to have enough fun 😉

  deniz 2012-10-01 08:26:06 http://photostorming.tumblr.com/
  Svara
 • Åh, lengter plutselig helt enormt til New York.

  Bettina 2012-10-01 08:12:39 http://www.stjernekikkert.blogspot.com
  Svara
 • instagrammen din er magisk!

  marire 2012-10-01 08:06:21 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • Mitt ex och min f.d. bästa kompis är nu tillsammans och har undanhållt det från mig i ca 4 mån. Gissa varför hon är min f.d. bästa kompis och gissa en av anledningarna till att det tog slut mellan mig och honom… Det gör så jävla ont och är så himla himla fel

  Sandra 2012-10-01 07:59:04 http://hotnailpolish.wordpress.com/
  Svara
 • fin du är!!

  julia 2012-10-01 07:34:39 http://juliajohannesson.blogspot.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!