Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Q&A part 9.


Hur ser din bucket list ut?
– Skriva en bok (alltså den behöver inte ens bli utgiven, bara grejen att man lyckas skriva så långt vore ju fantastiskt).
– Ha en hund.
– Bo på många platser i världen.
– Bli kär igen.
Typ så. Kommer inte på något mer nu. Men skrev såhär i en gammal frågestund när någon frågade vad man bör göra innan man dör, tycker ändå den funkar fortfarande också:
Köpt baguetter på ett bageri i frankrike, silat vit sand mellan tårna, kysst en pojke man inte visste namnet på, vågat göra något ingen trodde att man kunde, åkt de flygande tågen i japan, varit så sjukt kär att ryggen blev helt varm och blöt när han satt bredvid, skrattat av stolen, köpt en dyr klänning som man använde en gång och aldrig igen, varit så högt upp att man kunnat se ut över en hel stad, drömt om något sedan gjort det, pussat någon över hela kroppen för att man tyckte om dom så mycket, klappat ett vilt djur, sagt jag älskar dig, gjort något lagom olagligt, längtat till havet (jag och filip pratade igår om att det är viktigt att längta efter det ibland), lyckats odla tomater, ätit två pizzor på raken, gått barfota en hel dag, ställt sig upp och sagt ifrån, känt sig sjukt jäkla nöjd.

Bus eller godis?
Bus förstås.

Tror du på Gud?
Nej.

Vad tror du på?
Mod.

Ångrar du någonting i ditt liv?
Ja. Jag ångrar att jag inte flyttade till LA och till Ludvig när vi var tillsammans. Någon borde ha gjort det, jag borde ha gjort det, försökt rädda oss och så.

Sen undrar jag om du kan säga lite om hur du lyckas vara så positiv även i dåliga perioder?
Men är jag det? Jag känner mig ganska destruktiv just nu. Bara dricker öl, äter dålig mat och röker för många cigaretter. Visst, jag skrattar kanske och dansar på olika på dansgolv. Och jag gråter inte längre. Och jag har på riktigt roligt också, därute om nätterna. Men jag bara orkar inte vara ledsen mer. Jag vill inte att han ska förstöra mer än vad han har gjort. Jag vill inte, jag vägrar gå ner mig själv. Jag måste räta på ryggen, fortsätta det här livet, se de bra sakerna. Han är inte värd mer än så. Jag är fucking värd mer än så. Men fasiken vad avdomnat det känns därinne i kroppen ganska ofta ändå.

vilken är din favorit egenskap hos dig själv, samt vad gillar du mest hos dig fysiskt?
Kanske gillar jag mest min det-ordnar-sig-attityd. Jag är nästan aldrig stressad över saker. Löser det inte sig på det ena sättet löser det ju sig faktiskt på det andra. Allt bra till slut liksom. Fysiskt gillar jag nog mina ben mest, de är långa fast jag är så kort.

Vem var din förebild när du var 18 år? (du är min och många andras bara så du vet)
Tack fina fina du. Linda Skugge var min förebild när jag var 18. Saker under huden, en sådan fantastisk bok.

hej sandra du är så bra. hur gör man om man gillar någon och tänker på honom hela tiden och vill vara med honom och gosa och ALLT?
GAH. <3 Säg det. Adda honom på facebook, försök träffa honom. Försök försök, funkar det inte har du provat och då kommer man lättare over honom för att man gjorde allt man kunde.

hur vill du leva när du är sisådär fyrtiofem?
Resa ofta, kanske bo på flera ställen, vara glad och klok. Vettig liksom. Vara gift med någon jag litar på och som älskar mig och som är smart och rolig. Och spontan. Ha pondus vill jag ha också när jag är 45.

Vad hände egentligen med Nathalie?
Vi växte ifrån varandra.


Vad gör du en vanlig tråkig grå dag om du inte får gå ut?
Oj, inte FÅR gå ut. Det låter farligt. Jag kollar på TV-serier och äter godis.

är det verkligenverkligenverkligen omöjligt att bli ihop med sitt ex igen även om båda tycker om varandra fortfarande?
Om båda fortfarande tycker jättemycket om varandra så tycker jag absolut att ni ska bli ihop.

Känner du stor press på att vara skinny bland alla fräscha hipster-svennar där borta?
Haha nej.

Har du fått en 30-års kris än?
Haha, tror inte det? Vet inte vad som skulle hända då, köpa motorcykel och skaffa vattensäng?


Vad är det sämsta med Sverige?
Vädret, mörkret.

Bästa låten alla kategorier?
Här är min spellista med mina absoluta favoritlåtar.


umgås du fortfarande med supersöta filip? fattar ju liksom att ni inte umgås eftersom du bor i new york men har ni någon kontakt idag?
Japp, vi pratar på Facebook kanske var tredje dag om allt möjligt. Han är så bra och fin. Bor i berlin nu!


Går det någonsin en vecka eller mer utan att du hittar på något socialt, som middag, fest eller liknande? Om inte, varför?
Nej aldrig, för att det är tråkigt att vara ensam.

Om du fick rösta i det amerikanska valet, vem skulle då få din röst?
Obama!

Vilken tv-serie som utspelar sig i New York tycker du bäst stämmer in på ditt liv (Friends, Sex and the City och Girls eller någon annan)?
Isåfall Mad Men möjligen. Jobbar ju ändå med reklamen. Absolut inte Sex and The City. Hellre Girls-tjejerna isåfall. Fast vill nog helst vara kompis med Joey i Vänner isåfall!

Hur mår du nu förtiden? Du är så himlans smal. Hur mycket väger du?
Jag mår okej. Lite bättre varje månad. Vet inte vad jag väger.

Vet du om han läser din blogg?
Det gör han.
Jag är så svag för bruna labradorer och som jag ibland ser i dina inlägg så har din familj Vera som är just en brun labrador om jag har förstått saken rätt. Kan du inte berätta om henne, eller allra helst ha ett eget inlägg om henne med en massa bilder för hon ser så himla fin ut.
Hon heter Vera och är 12,5 år. Har haft cancer lite överallt och älskar mat och att hoppa i vattenpussar. Hon är väldigt väluppfostrad och frågar alltid om lov genom att titta en i ögonen länge länge om hon får äta/hoppa upp i en soffa/springa genom en vattenpöl/bada. På vintrarna glider hon nerför backar på magen och om man frågar ”Vad säger hunden?” så skäller hon. Om man gråter blir hon jättestressad och kommer fram och lägger tassen i ens hand.
Hon är väldigt gammal nu och har inte längre någon ämnesomsättning, den har liksom gått sönder, så hon är väldigt väldigt tjock. Och har en tumör på ena tassen och hör inte så bra. Det tog flera dagar innan hon kände igen mig förra gången jag var i Sverige. Helt plötsligt en dag, en timme från en annan, blev hon överlycklig när hon insåg att det var jag som satt där i soffan. Milla och hon, alltså vår lilla tax, de har ett väldigt speciellt förhållande och när de inte har sett varandra på ett litet tag blir de så glada när de träffas igen. En gång för kanske fem år sedan fick hon en depression och satt bara i ett hörn och stirrade in i väggen i timtals. Hon fick gå hos hundpsykolog ett litet tag då, sedan blev allt bättre. Hon får köttbullstårta på sin födelsedag och om man viskar fredag i hennes öra blir hon helt till sig. Hon älskar nog fredagar mer än mig. Vera är väldigt snäll, väldigt hungrig och väldigt lat. En underbar liten person.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
61kommentarer
 • Tror du man kan förlåta och gå vidare med varandra om ens pojkvän varit elak om än inte otrogen-elak, men sagt saker som verkligen sårat trots att det endast hänt på fyllan?

  Anna 2012-10-11 22:19:31
  Svara

 • Tack for alla fina, vackra och genomtankta kommentarer. Har kommer svar pa fragor:

  Sanna – haha tackar! True that.

  Linnea – kopt snovit pa etsy. sok pa typ ”snow white + mac”

  Carro – jo jag gillar sex and the city, men jag skulle inte vilja vara kompis med tjejerna, de ar sa brudiga? sa himla mycket fokus pa killar hela tiden istallet for att ha roligt.

  Sara – tyvarr har ingen tandlakar-van!

  Marika – alltsa det ar ju valdigt olika nar man ar redo att ”ga vidare” fran ett forhallande. Ni kanske kan prata om det? Forstatt hangla och sa iaf! Det ar ju svinmysigt.

  Chrissie – alltsa vad kan jag gora? min blogg ar ju oppen for allmanheten, det ar ju bara sa. Forsoker att inte tanka pa det bara.

  Mikaela – yes box, milla kommer nasta gang da!

  Matilda – i borjan gjorde jag nog det. nu forsoker jag verkligen verkligen inte tanka sa, det ar sa himlans destruktivt.

  T – allt ar okej, oroa dig inte. och sluta tanka GENAST att du ar ful. alltsa verkligen, sa kan man inte ga runt och fundera, da borjar man ju kanna sig jatteful och hamnar i en dum spiral!

  Elsy – det ar inte moraliskt fel av dem att ga ut med B pga dig. Dina vanner har ju sina egna relationer med B, de maste man ocksa acceptera. Dock tycker jag att de verkligen kan sta upp for dig och typ bara ”vad ar det for lagstadiefasoner att frysa ut folk? klart hon ska hanga pa!”. Jag tycker verkligen verkligen du ska ta ett snack med B. Det behover inte vara ett brak. Man kan saga ”Vi bada vet att vi har vaxt ifran varandra, men vi maste kunna respektera varandra anda, sarskilt nar vi hanger i samma gang. Nar jag fyller ar kommer jag bjuda dig, just pa grund av anledningen att ingen vill lamnas utanfor. Kanslan att vara utanfor ar hemsk, och den tycker jag vi inte ska ge varandra. Vi ar ju bada pa samma plan om var vi har varandra, vi ar inte bastisar lange och det ar okej, men vi maste anda inte vara elaka.” ja eller nat sant. Manniskor ska vara snalla! puss

  Klara – ta ingen kaffe med nagon annan kille nar din pojkvan ar borta. pa riktigt alltsa. Var trogen och snall till din pojkvan kommer tillbaka, kann efter hur det kanns mellan er och kanner du att det har verkligen inte funkar langre, att kanslorna ar svalnat, da kan du gora slut. Och SEDAN kan du ta en fika med den andra killen. Da har du varit vettig mot alla. Ga inte bakom ryggen bakom din pojkvan, du kommer angra det sen. kram

  Djavulen – man bara maste gora det. det finns inget hur, man bara gor det. Man blir ju bastis med sin pojkvan liksom, det spelar ingen roll. Ni bada kommer ma battre sen, aven om det tar en liten tid.

  sandra 2012-10-11 18:35:50
  Svara
 • Gud vad modig du är som vågar skriva det där om L. Jag blir alldeles pirrig för att du är så ärlig och inte hymlar, får nästan en kick (varför får jag det egentligen?).
  Sen tror jag som du att man kan rädda förhållande genom att flytta och jag tror inte att det bara finns en ”den rätta” så det kommer lösa sig ändå. Jag tror verkligen det är sant om flytten (att det kan vara så, för er vet jag ju inte), oavsett vem som är tjej eller kille. Det suger ju, men det kommer bli lika bra ändå fast på ngt annat sätt, eller hur?

  Sara S 2012-10-10 21:28:28
  Svara
 • Hur gör man slut om man älskar och är nästan bästis med sin pojkvän sedan år tillbaka men bara inte är kär längre?

  djävulen 2012-10-10 19:13:55
  Svara
 • Kvinnor har gett upp sina liv, lämnat sina föräldrahem, gett upp tanken på en karriär, ändrat sina kroppar, utséenden och sitt sätt att tänka och vara – allt för de där jävla karlarna. Tack gud att du inte gjorde det och tack gud att du är kvar i NYC och inte i LA.

  Sofia - Londonbloggen 2012-10-10 16:58:11 http://londonsvenskar.com/sofiacapel
  Svara
 • Min mor och far har en hund son blir tokig när man viskar ”fyra”.

  Emma 2012-10-10 15:49:05 http://Www.Onthemoonwithsteve.blogg
  Svara
 • mitt hjärta går sönder. texten om vera var det finaste. tänk att det finns folk som inte kan förstå hur man kan se en hund som sin bästa vän.

  mb 2012-10-10 14:26:59
  Svara
 • I just wanted to say that in the picture with the pretty girls and the balloon animal it looks as if the blonde girl with the tattoos has a huge cigarette in her mouth.

  Marmelindela 2012-10-10 13:33:52 http://marmelindela.blogspot.com
  Svara
 • Alltså! Det du skrev om Vera, fick tårar i ögonen <3

  A 2012-10-10 13:26:00 http://adwink.blogspot.com
  Svara
 • Jag fullkomligt älskar dina frågestunder! 🙂

  Lotta 2012-10-10 12:15:50
  Svara
 • åh labradorer & taxar är bäst ihop, mina var bästa vänner.
  hundar <333333

  Freddie 2012-10-10 11:46:37
  Svara
 • fint datorskal!! :DD

  julia 2012-10-10 11:05:25 http://juliajohannesson.blogspot.se
  Svara
 • fint datorskal!! :DD

  julia 2012-10-10 11:05:17 http://juliajohannesson.blogspot.se
  Svara
 • fint datorskal!! :DD

  julia 2012-10-10 11:05:12 http://juliajohannesson.blogspot.se
  Svara
 • Åh, Vera!

  linn 2012-10-10 10:33:04
  Svara
 • Så himla fint skrivet om Vera. Djur är ibland mycket finare och klokare än människor kan jag tycka.

  Linda 2012-10-10 10:24:37 http://soiliveinberlin.wordpress.com
  Svara
 • åh, så himla fint.

  rebecca 2012-10-10 09:59:24 http://spaceherosuits.webblogg.se
  Svara
 • Åh, det där om Vera var något av det finaste jag läst. Förstår ärligt talat inte hur du kan bo så långt bort och inte sakna ihjäl dig. Har planer på att flytta till Berlin men får panik när jag tänker på att vara så långt ifrån min familjs två hundar. Hoppas att Vera mår okej ändå, hon låter helt fantastisk.

  Emma 2012-10-10 09:12:15
  Svara
 • Nämen lilla Vera! Hon verkar vara helt jättefin.

  Gabby 2012-10-10 06:50:15
  Svara
 • 30-årskrisen kommer nog! Vänta bara! Jag trodde inte på 30-årskriser förrän jag drabbades själv. Skrev lite, men det värsta har jag hållit för mig själv.

  http://casaannika.blogspot.com.es/2012/06/30-arskris.html

  Underbar vinterbild på husen.

  Annika i Spanien 2012-10-10 00:38:38 http://www.casaannika.blogspot.com
  Svara
 • Blir så ledsen i hjärtat när jag läser om ludvig. Så tänker jag också, jag kanske skulle ha räddat oss medan jag fortfarande hade chansen, han fick gå igenom jag vet inte vad i sitt huvud alldeles själv och sa ingenting till mig förrän det var försent. ”Har inte känslor för dig längre”. Så står man där själv och går sönder i tusen bitar. Ja tänk om det hade varit annorlunda..eller tänk om några år så är vi lyckliga och kära.. eller blivit crazy cat ladies, vem vet 🙂
  Kram från en lika ledsen, självdestruktiv människa i Köpenhamn

  thesadbox 2012-10-10 00:27:40 http://thesadbox.wordpress.com
  Svara
 • Hej Sandra,
  Du har en så himla fin blogg. Jag vet inte vad jag ska gøra, jag har værldens snællaste, omtænksammaste, framgångsrika pojkvæn som skulle gøra vad som helst før mig. Men jag vet inte om jag ær kær i honom, jag saknar inte honom fastæn han har varit borta på med jobb i mer en tre veckor. Och jag kænner mig bara som værldens elakaste som inte ær lika snæll mot honom, før jag vill ju egentligen bara vara lika kær i honom som han ær i mig. Nu har en kille som ær så himla søt och cool och spænnande frågat om jag vill ta en kaffe med honom. Och det vill jag ju! Men det kænns så himla fel att gøra så mot min pojkvæn som verkligen førtjænar det bæsta i denna værlden men som jag inte vet om jag kan ge han. Åh. Och jag vet inte om jag vill gøra slut før tænk om jag ångrar mig? Och jag vill inte gør han ledsen før han ær så kænslig och fin. Ja, nej jag vet inte vad jag ska gøra.
  <3 Vera
  Pussochkram

  Klara 2012-10-09 23:49:43
  Svara
 • Elsy: alltså sådant är så himla fult gjort och jag blir så himla ledsen. Men det är absolut inget fel på dig som tycker att de sviker dig för det gör dem. Om de väljer att gå ut med flickan som är dum emot dig bara för att de inte vågar säga ifrån och för att de inte vill hamna utanför så är de inte bättre själva. Du får för guds skull inte ta emot att du blir behandlad såhär. Sträck på dig och visa vad du tycker är rätt och fel. Det kan kännas himla jobbigt att säga ifrån ibland men du blir stark av det och de förstår att de inte kan sätta sig på dig eller behandla dig som en påse skräp. Säg till flickan som förbjuder dig att följa med att du faktiskt inte ens är intresserad av att följa med och aldrig någonsin har varit det för du vill inte vara med i hennes hemska falskspel och att hon kan ta och hälsa alla andra att de har vunnit titeln falska vänner alldeles gratis och att du klarar dig utmärkt på egen hand: då får du se. De som retas och fryser ut någon annan tycker inte om när den de medvetet försöker såra sträcker på sig och struntar i vilket. De vill ha gråt och jag-accepterar-det kommentarer men det ska du absolut inte ge dem. Stå på dig för det klarar du jag bara vet det! KRAM <3

  Lisa Marie 2012-10-09 23:24:35 http://LisaMarie
  Svara
 • Och jag glömde säga att jag håller med alla andra människors fina och fantastiska svar. Du får absolut inte klandra dig själv för att du inte flyttade till Los Angeles. Det är absolut inte ditt fel och du får inte förstöra dig själv med sådana hemskt elaka tankar. Det är inte bra för dig och då mår du ännu sämre och blir ännu ledsnare. Du får inte vända dig ut och in. <3

  Lisa Marie 2012-10-09 23:04:31 http://LisaMarie
  Svara
 • Jag tycker om din blogg jätte mycket! Speciellt för att du vågar berätta att ens liv inte behöver vara perfekt hela tiden, det är okej att va ledsen och att inte ha det perfekt hela tiden!

  Lovisa 2012-10-09 22:53:54
  Svara
 • Hej! Ni brukar alla vara så kloka här i kommentarerna!
  Så här är läget: Vi är ett gäng i klassen på ca 12 personer, jag och min kompis B brukade vara supertighta men har nu växt ifrån varandra. Jag såg inga större problem i detta och tänkte att ingenting skulle förändras i gänget.
  B fyller 18 på fredag och alla ska gå ut, hela gänget, tillsammans. Så för några dagar sen har jag fått höra att B har sagt att jag inte får följa med dom ut. Hon vill inte ha mig där och tänker därför förbjuda mig från att gå med.
  Det här kan ju verka som ett litet problem men! Det är så att alla i gänget tycker att detta är fel och omoget gjort av B. Men alla är rädda för henne så ingen vågar säga vad de tycker till henne. En del av dem säger att dom ”måste utgå från hur B behandlar dom”… En del vill bara själva inte bli utanför. ALLA ska alltså ändå gå med henne ut.
  Min fråga är då: Är det fel och omoget av MIG att se det som ett svek att alla min kompisar följer med B ut? Borde jag förstå dom på något sätt? ÄR det moraliskt fel av dem att gå med ut eller är det fullt förståeligt?
  Vet inte vilka jag kan lita på. AVSKYR folk som inte kan stå upp för vad dom tycker.
  Tacksam för svar, tankar och åsikter! KRAM <3

  Elsy hjälp mig fort plz Sandra plus Läsare! 2012-10-09 22:52:21
  Svara
 • sandra vad gör man när man känner sig för ful för alla killar som man kan tänka sig att tycka om och fulast av alla sina kompisar? fast man innerst inne vet att man inte är helt ful. och varför får vissa aldrig ha sex inte ens när man är full? man vill ju inte knulla med någon som verkar dum i huvudet eller ska man göra det så kanske man vågar med någon man tycker är snygg nästa gång? är det konstigt att aldrig ha haft sex med samma person flera gånger, fast man ändå nästan inte haft sex med några? hur länge är det okej att aldrig ha haft pojkvän och känna sig oerfaren och så?

  T 2012-10-09 22:41:47
  Svara
 • jag tänkte på det där med att han läser din blogg. händer det ibland att du gör inlägg lite extra riktade till honom, kanske lämnar ute vissa saker eller lägger ut extra mycket bilder där du ser snygg/glad/intehjärtesårad ut? för så gör jag på facebook. jämt. varenda lilla inlägg varje bild jag lägger upp är bara för honom, ifall han kanske någon gång skulle kolla in på min sida. det suger.

  matilda 2012-10-09 22:34:05
  Svara
 • Dör på hundisen! Kanske det finaste?

  Fanny 2012-10-09 22:33:11
  Svara
 • Så personlig beskrivning om Vera, man känner verkligen som att man skulle känna henne. Min katt som hette Ebba, brukade sova på min kudde och räcka fram en tass för mig att hålla när jag somnade. När jag grät, la hon sig hos mig och slickade mina tårar. Djur är så fina!

  Jenny 2012-10-09 22:25:33
  Svara
 • sötaste finaste beskrivningen om din familjs fina hund. tycker er tax är superfin också <3

  isa 2012-10-09 21:36:56
  Svara
 • Vera verkar ju vara finaste hunden någonsin

  Hanna 2012-10-09 21:36:47
  Svara
 • Åh. Kan du berätta om Milla också? Jag dör om jag inte kan ha en liten tax snart.

  Mikaela 2012-10-09 21:17:46 http://www.flickr.com/micis
  Svara
 • Du kan inte låta dig själv tänka sådär om Ludvig! (säger jag fast jag inte har någon som helst rätt att säga det.) Men om det verkligen hade varit alldeles äkta kärlek (sån där man som gör att gamla människor dör när deras älskade dör) så hade det funkat många år till, trots avståndet. Plus att om det väl hade blivit tal om flytt, varför skulle du ha flyttat? Du har ju också jobb och lägenhet och allt, varför skulle du behöva ge upp det och inte han?

  Clara 2012-10-09 21:13:04
  Svara
 • Vera verkar vara en helt fantastisk hund med mycket personlighet.

  Men känns inte lite knäppt och jobbigt att han läser din blogg? eller får du mer en känsla av att nä nu ska jag minsann visa han hur bra jag har det?

  Chrissie 2012-10-09 21:00:04 http://jinxedchrissie.blogspot.com
  Svara
 • Och jag som trodde att min hund var den knäppaste hunden <3 <3 <3 <3

  charlotta 2012-10-09 20:49:24 http://charlottabillstrom.blogspot.com
  Svara
 • Tycker så mycket om dig Sandra, kram

  Gullvi 2012-10-09 20:48:07
  Svara
 • å, vera <3<3 gamle hunder er de beste.

  Marte 2012-10-09 20:45:40 http://poppylandet.blogspot.com
  Svara
 • Åh vad underbar Vera låter. Älskar djur.

  Josefin 2012-10-09 20:45:34
  Svara
 • Vilket underbart svar om Vera och vilka härliga bilder. Hon påminner (både till det inre och det yttre) så mycket om min systers bruna labrador som dog förra hösten och som jag saknar så mycket.

  Ha det fint bästa Sandra från hon som är så svag för bruna labradorer och som undrade över Vera och som nu känner sig mycket nöjd över svaret! 🙂

  Anna J 2012-10-09 20:37:33
  Svara
 • Åh, hundar <3 som människor, fast bättre

  Anna 2012-10-09 20:28:29
  Svara
 • Om sorgligt kort tid träffar du en ny ung man och då kommer den tidigare stora kärleken blekna. Du kommer minnas honom som en nödvändig erfarenhet för att träffa Honom. Det sorgerliga blir att du inte längre kan förstå varför du kände så starkt för han som lämnade dig. På detta sätt har han aldrig existerat för Dig.

  Tata 2012-10-09 20:27:12
  Svara
 • Läste Linda skugges dagbok när jag var tonåring. SÅ bra!

  Karin 2012-10-09 20:12:01 http://kingemarson.wordpress.com/
  Svara
 • alltså, FINASTE beskrivningen om Vera. Precis en som som henne vill jag ha. Både skrattade och blev tårögd när jag läste din beskrivning av henne <3

  kristin 2012-10-09 20:04:13
  Svara
 • Åh, jag älskar hunden <3

  Maja 2012-10-09 19:57:05 http://www.mla-photography.blogspot.com
  Svara
 • ”Ja. Jag ångrar att jag inte flyttade till LA och till Ludvig när vi var tillsammans. Någon borde ha gjort det, jag borde ha gjort det, försökt rädda oss och så.” Finaste Sandra, det där är inget du ska klandra dig själv för. EN person kan inte rädda ett förhållande, det krävs TVÅ för att en relation skall fungera. Och det spelar ingen roll hur mycket en endaste person försöker om inte den andre är villig att göra detsamma. Släpp det, du kommer att träffa en alldels perfekt fin man som älskar dig och som vill följa dig vart än i världen du åker.

  L 2012-10-09 19:52:49
  Svara
 • Det du skriver om Vera låter ungefär som en bilderbok. Superfint!

  Bodil 2012-10-09 19:38:43 http://www.kaskelott.devote.se
  Svara
 • Vad himla fint skrivet om Vera, känns så genuint! Kan du inte skriva mer om sötknäppa hundar?

  Hannah 2012-10-09 19:38:41
  Svara
 • Och du och ditt fantastiska liv liknar så himla mycket filmen Prinsessan på Vift med Audrey Hepburn. För i ditt tidigare liv innan du blev den fina Sandra som du är så lovar jag att du var en prinsessa! Och den vackraste prinsessan någon någonsin har sett.

  Lisa Marie 2012-10-09 19:33:15
  Svara
 • Så himla fint! Du är helt fantastisk.

  Lisa Marie 2012-10-09 19:31:39
  Svara
 • hej. har en liten fråga (vilket känns väldigt random att fråga men känner inte att det går med mina vänner riktigt).
  träffar en snubbe nu och vi ligger och festar och så. även träffats lite nyktra. för mig är det värsta stora grejen. min erfarenhet är rätt begränsad med killar. har legat massvis men mest bara full och med olika killar nästan alltid. har haft en pojkvän för hundra år sen som jag inte var värst kär i så det har jag aldrig vart. den här killen jag träffar har precis kommit ur ett förhållande som varade i fyra år. har verkligen längtat i över ett år att han skulle bli singel så jag kunde haffa honom haha. och då bara för att ligga. men kanske vill jag mer nu. jag vet inte ens riktigt. om det nu är så, hur tror du det funkar eftersom han är så himla nyblivet singel? vill ju verkligen iaf ligga med honom eftersom att är väldigt blyg på att göra det nykter så vill inte lägga av direkt. haha fyfan så det låter.

  marika 2012-10-09 19:25:35
  Svara
 • Du har så många kompisar så jag undrar om du har en kompis som är läkare eller tandläkare som bor i Usa. Ska själv läsa något av dessa yrken men vill väldigt gärna bo i usa

  Sara 2012-10-09 19:13:47
  Svara
 • Vad jag tycker om hur du beskriver Vera!

  Amanda 2012-10-09 19:12:32
  Svara
 • alltså ja vera!!!!

  Vicky 2012-10-09 19:07:27 http://vickys.se/
  Svara
 • Haha! Köpa vattensäng när man har 30årskris?!

  Cecilia 2012-10-09 19:00:04 http://ceciliastankar.blogspot.com
  Svara
 • varför gillar du inte sex and the city?

  Carro 2012-10-09 18:55:40
  Svara
 • SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ fint skrivet om vovven!!!!1

  amanda 2012-10-09 18:51:38 http://afuckinunicorn.webblogg.se
  Svara
 • Tack för en fiin blogg!
  Du. jag måste fråga, var kommer den där snövit-grejen som du har på datorn ifrån? älskar den!

  Linnéa 2012-10-09 18:39:42 http://lejas.se
  Svara
 • åh, saker under huden. bästa boken att läsa som tonårstjej. min är smockfull med olikfärgade klisterlappar (för jag avskyr hundöron och att skriva/rita i böcker!!)

  christina 2012-10-09 18:38:00 http://highfivelivet.blogspot.co.uk
  Svara
 • Åh!!!! vad fint du skrev om Vera. Det fick mig tårögd för jag saknar min gamla senila springer spaniel Muffe. Han var döv på slutet, och luktade illa, men han sov alltid i min säng, jag skedade honom och han var så mjuk och hårig. Knäppa fina Muffe, som snarkade och dreglade och var min kompis från att jag var en väldigt liten flicka. <3

  mattlo 2012-10-09 18:37:20 http://mattlo.se
  Svara
 • en låt som kan vara sjukt härlig att lyssna på när man går igenom det du gör och har kommit till ett visst stadie. (lite av ett guilty pleasure. inte hipp, inte creddig, inte ny, inte cool någonstans men ändå. Galet skön och skriksjunga till.)

  Sanna 2012-10-09 18:32:58
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!