Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

chocolate.


Köpte mig ett chokladkaka-iphoneskal på ebay. Ett sådant måste man ju ha tänkte jag. Igår morse när jag la ifrån mig telefonen på diskbänken på jobbet kom det fram två stycken för att ta en ruta. Sjukt verkligt alltså. Det ser ut som lite som en tegelsten på sidan där själva displayen sitter, men på chokladsidan tycker jag den är himlans fin ändå. Enda deppiga är att jag beställde My Melody-choklad men fick Hello Kitty istället. Jaja.


Sökte bara på ”chocolate” + ”iphone cover” för att hitta, om någon skulle vilja ha ett likadant. Kostade 13 dollar om jag minns rätt.
.
.


Bought a chocolate bar iphone cover on Ebay. It looks so real it’s almost weird. But also awesome.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!