Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

tisdagslista.

Min kamera blev stulen i lördags vilket är typ sorgligaste ever (eller nä, men väldigt ledsamt ändå). Så det blir ingen genomgång av min lördagsnatt som jag hade tänkt, vi får köra en just nu-lista istället. Snodd av michaela men lite modifierad.

Vad har du på dig?
Svart kjol, Dr Martens, svart&vitrandig-tröja.

såhär typ.

Hur mår du?
trött/glad/ledsen/hes i en salig röra.

Vad önskar du just nu?
Jag önskar att det var lördag imorrn för då ska jag gå på något som jag tror blir årets fest! Måste ordna en kamera tills dess.


Vad har du ätit idag?
Macka med cheddarost, ett löskokt ägg och pepparmintste till frukost.
En wrap med köttbullar och tomatsås (var så sanslöst sugen på köttbullar) till lunch.
Två stekta ägg med champinjoner och vitlök till middag och sedan cheesecake till efterrätt! Älskar cheesecake.

Vad ska du göra imorrn?
Imorrn är tisdag när jag svarar på denna lilla lista. Jag ska jobba, träna och vara ifred tänkte jag. Hinna ikapp några avsnitt av Glee och äta godis.

Och på söndag?
Min mamma och min yngsta lillebror är här då, så jag ska äta söndagsmiddag och anstränga mig för att inte vara för trött från lördagsfesten.

min mamma och min lillebror.

Vem saknar du?
Just nu Vera och Milla allra mest.

Senaste köp?
Åkte upp till Niketown med Nina under lunchen (ja! Nina är här, det hade ni fått veta om inte min kamera blev stulen, med alla bilder från vår fina lördagsmiddag). Jag köpte springkläder för vintern. Jacka och byxor och så.

Vad skrattade du senast åt?
I söndags natt (hemskt att jag inte skrattat på hela dagen idag?). Jag och Joakim såg samtliga avsnitt av Drunk History och jag hade kramp i magen efteråt.

Vad grät du senast åt?
I söndags eftermiddag för en sak.

Vem sov du senast med?
Den ni.

Vad läser du just nu?
Jonas Gardells Torka Aldrig Tårar Utan Handskar. Guvafin den är.

Senast sedda film?
Såg Seeking a Friend For the End of the World förra söndagen. Den var så SJUKT bra.

Vem var den senaste som ringde dig?
Joakim.

Senast 3 inkomna sms?

”We are sure that Jac is going to be Posh right???”

”Okay, wanna hear all about it tomorrow”

”Haha”

Vad stod de i ditt senaste skickade sms?
”Det e nåt i köket och jag vet inte vad det är. Hemskt sms jag vet. Kom hem.”

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
I helgen hörde jag Dakota Fanning. Halvkul men bättre än inget. 

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
Filip. Han skickade ett gulligt djur. Den här:

Vart vill du åka just nu?
Vill inte åka någonstans, vill nog mest sova.

,


Please read by clicking ”in english” below FAQ.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer
 • Tycker du passar något så fruktansvärt bra i uppsatt hår, go girl!

  Rebecka 2012-10-29 20:17:55
  Svara
 • Ohhhhh d där med posh i smset – betyder det att denna lördagsfest är halloweenfest och ni möjligtvis ska vara spice girls????

  Maya 2012-10-23 19:10:24 http://bigu.blogg.se
  Svara
 • alltid lika kul att läsa dina listor! och den där hunden är så söt som man dör 😀

  kaneli 2012-10-23 19:01:18 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • Jag blir gaaaaalen på H&M-bannern. Hoppas Rodeo tar bort den snarast!

  emilia 2012-10-23 19:00:07
  Svara
 • Vad hemskt att din kamera blivit stulen, vrålhemskt till och med!

  Anna Martina 2012-10-23 18:24:40 http://playsweetmusic.blogspot.nl/
  Svara
 • Vicky – jo jag har en till. Men mitt bra objektiv ar ju borta nu och allt 🙁 Far se hur jag loser det hela.

  Jessica – AVSKYR ocksa h&m bannern och har bett dom att ta bort den. vi far se vad som hander :/

  Elise – sorry for being slow at answering comments. I do answer them, it just takes a couple of days sometimes. Since the shoes are leather I just wipe them off with a cloth of warm water, works perfect!

  Daniella – napp!

  Linnea Johagen – oj oj den ska jag kolla upp! kram

  A – da gor man slut! sa enkelt ar det med den saken. du klarar det. ni klarar det och kommer ma sa himla battre sen. lovar och svar.

  Linn – Malar och deras barn!! Men nu har vi dodat alla tror jag.

  sandra 2012-10-23 15:32:18
  Svara
 • ”ditt senaste skickade sms” vad var det i köket? Blev så sjukt nyfiken nu :0

  Linn 2012-10-23 14:59:32
  Svara
 • Hej jag heter Ada och jag och min kompis Martina älskar din blogg! Hoppas det är okej. Hehe.

  grishästar 2012-10-23 14:36:57
  Svara
 • À: tycker du ska fortsätta vara med din tjej och ge fan i den lilla tjejen du tycker så synd om. Du kanske ska fråga tjejen innan? Fast det kanske är så synd om henne att du kan bestämma vad hon tycker med. Hur kommer det sig att tjejen har mått dåligt? Vet du det?

  Angela 2012-10-23 14:34:13
  Svara
 • Sandra, du som skriver så bra om kärlek och att göra slut. Vad gör man, vad i hela världen gör man, när man har en pojkvän som man varit tillsammans med i nästan fyra år, en som är tryggheten själv med bra jobb och ordnad ekonomi och starkt psyke, men där förhållandet gått på tomgång ett år, det är mer bråk än skratt och det känns som att jag aldrig kommer hitta tillbaka till det som en gång var vi. När jag tycker det är skönare att han inte är hemma. En pojkvän som jag älskat men som det aldrig riktigt var fyrverkerier med.

  Och sen kommer den där mannen, pojken, som är allt som min pojkvän inte är. En som är både skör och fattig och inte alls trygg (inte elak eller dålig!) men som är så så fin så jag svimmar och som får det att kännas som om jag har sockerdricka istället för blod i mina vener. Och jag vet att han gillar mig också. Vi har pussats en gång. Och jag ville aldrig gå hem.

  Vad, vad gör man då?

  A 2012-10-23 14:14:12
  Svara
 • Jag skrev till dig för kanske två-tre år sedan att du var lik Dakota Fanning. Hihi. Men inte som hon ser ut idag, utan typ som hon såg ut här http://didyouheargossip.files.wordpress.com/2008/10/dakota_fanning.jpg

  äsch jag vet inte det kanske bara är håret.

  förresten så MÅSTE du se I am SAm om du inte redan sett den. Beatlessoundtrack (covers men), världens bästa barnskådespel av Dakota(helt makalös), Sean Penn är magisk och storyn är fantastisk. Det är min absoluta favoritfilm så har du inte sett den SE SE SE!!! puss

  Linnéa Johagen 2012-10-23 14:02:40 http://livelearnlove.devote.se
  Svara
 • Har du sett Moonrise Kingdom?

  Daniella 2012-10-23 13:19:23 http://youlyingpieceofshit.blogspot.com
  Svara
 • Naj! Jag var traumatiserad i typ ett halvår efter att min kamera blev stulen sist. Usch alltså. Hoppas du hittar ny fin kameravän att dra med ut på äventyr snart.

  Emily Dahl 2012-10-23 13:08:00 http://blogg.damernasvarld.se/emily
  Svara
 • Såg din krönika i Sofies mode igår (: Måste bara säga att jag älskar ert sätt att skriva och eran blogg. Får en att drömma sig bort lite till en annan värld!

  Lina Tsutsumi 2012-10-23 12:00:11 http://blogg.veckorevyn.com/linatsutsumi
  Svara
 • Åh vad läskigt! Jag åt också en (knäcker)macka med cheddarost till frukost, drack pepparmint/lakritste och åt ett ägg! Haha åhh <3

  tin 2012-10-23 11:56:49 http://marblebixous.blogspot.se/
  Svara
 • Du är väldigt tjusig Sandra, önskar dig en fin dag!

  thesadbox 2012-10-23 11:37:25 http://thesadbox.wordpress.com
  Svara
 • Det är sällan jag kommenterar, tror det var närmare ett år sedan sist. Ville bara säga att du är den tjusigaste damen jag vet!

  Towe 2012-10-23 11:34:23
  Svara
 • Hey, I noticed that you don’t really answer comments anymore since your friend is here, but I hope you still read them and can give a quick answer to some of them, for example, mine 😉 Do you have a tip to keep your mono docs white and clean? I am afraid to use them in the winter, I don’t want them to get all dirty. Thanks!

  Elise 2012-10-23 11:14:10
  Svara
 • Jessica: Adblock Plus.

  Joanna 2012-10-23 10:13:57
  Svara
 • Fy vad tråkigt med kameran :(( Kramar till dig.

  Smäm 2012-10-23 09:56:23 http://www.smäm.se
  Svara
 • gillar ju din blogg förstås men den här hemska H&M reklamen som tar upp en fjärdedel av skärmen!? har inte orkat läsa din blogg sen den kom dit. vet inte om du kan påverka iofs men herre vad frustrerande den är.

  Jessica 2012-10-23 09:42:52
  Svara
 • NEJ men sandra sluta bli bestulen på saker 🙁 men har du inte en till kamera? den innan alla filmer och när du körde stop motion. <3

  Vicky 2012-10-23 08:26:24 http://vickys.se/
  Svara
 • Vad synd med kameran’! och vad spännande det låter med årets fest, hoppas du kan fixa lite bilder på något sätt

  Amanda 2012-10-23 07:35:34 http://mrsadvocat.blogspot.se/
  Svara
 • OMG I can’t believe your camera was stolen!!! Sorry 🙁 Oh well at least you can get something better maybe <3

  Nina 2012-10-23 06:25:03 http://whateverforevergirls.blogspot.com
  Svara
 • Oh my goodness, I am so sorry about your camera. My heart breaks for you…so dramatic but its true. I broke mine a few weeks ago and I felt so sad and that was my own fault. I can’t imagine someone being so horrible and stealing a camera.

  kallie 2012-10-23 04:50:28 http://www.happyhoneylark.blogspot.com
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!