breakfast.

Man hinner inte redigera bilder när man är ledig har jag märkt, men här kommer två frukostar! Och tack för alla halstips förresten, gurglar saltvatten som om det inte fanns någon morgondag.


Sandras frukost: två knäckebröd, ett med jordnötssmör och ett med cream cheese, löskokt ägg, yoghurt med honung och en mandarin. Och pepparmintste.


Michelles frukost: bagel med cream cheese, paprika, ägg och chai-te.
.


Mine and Michelle’s breakfasts.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer
 • gillarattkyssas – jag tycker de låter som att du sköter det bra. han är också en vuxen människa som kan ta i tu med sitt eget också, utan din hjälp. och om du är tydlig med hur du känner kan du inte göra på något annat sätt. tycker det är okej att prata som vänner om du vill det liksom. tycker inte du behöver be om ursäkt för kyssen. puss
  Cornelia – den ena e från ikea och den andra från svensk tenn.

  nian – ja försöker svara på de allra flesta, men kollar inte min mail när jag e ledig. kram

  K – kolla i den gamla brevväxlingsinlägget!!

  En annan K – nää guvafint <3

  J – strunt i honom.

  Josefine – kolla mitt new york-inlägg under FAQ. kram.

  Alexandra W – yes box det kommer!

  sandra 2012-12-31 01:17:53
  Svara
 • Hej Sandra! Kan du inte göra en årsresumé? Det bästa med året? Kanske dina mål, planer och idéer för 2013? kram

  Alexandra W 2012-12-30 14:18:46
  Svara
 • Hej Sandra ! Jag har en väldigt viktig fråga så jag hoppas verkligen att du har tid och svara. Jag är påväg och söka mitt drömjobb, i NY. Jag är livrädd. Hur får jag boende? Hur söker jag? Vad kommer det innebära att få jobbet.. Det är verkligen inget som är säker men jag tänker om!

  Josefine 2012-12-29 23:09:25
  Svara
 • Hej Sandra ! Jag har en väldigt viktig fråga så jag hoppas verkligen att du har tid och svara. Jag är påväg och söka mitt drömjobb, i NY. Jag är livrädd. Hur får jag boende? Hur söker jag? Vad kommer det innebära att få jobbet.. Det är verkligen inget som är säker men jag tänker om!

  Josefine 2012-12-29 23:09:24
  Svara
 • gillarattkyssas: om jag var du skulle jag säga till honom att du har förstått att han verkar vilja vara mer än vänner men att du själv inte vill det, och om du vill fortsätta vara hans vän eller typ kk så fråga honom om han är okej med bara det och inget mer. var i alla fall jättetydlig med dina avsikter så han inte får upp hoppet och sedan blir sårad. hoppas det löser sig! xx

  xyz 2012-12-29 17:24:54
  Svara
 • Yummy breakfast !

  Kisses
  Hannah
  Elegantesque Blog

  Hannah 2012-12-29 10:58:06 http://www.elegantesque.com
  Svara
 • Svar till andra K: Gärna gulliga du! [email protected]

  K 2012-12-29 10:47:45
  Svara
 • Hej! Vad gör man när den man är olyckligt kär i säger att han tycker om att va med dig och tycker jätte mycket om dig. Men kan inte ge dig vad du vill ha? Och efter en som jag upplevde det bra kväll slutar svara på sms, när jag säger att jag verkligen behöver prata med honom?

  J 2012-12-29 10:45:19
  Svara
 • Retoraktivt GODJUL & Gott nytt år i förskott!!!

  oroshjärta 2012-12-29 09:58:22 http://hornsgatanminauorta.blogspot.com
  Svara
 • Ser hur gott ut som helst!

  Beata 2012-12-29 09:12:00 http://www.ringbeata.blogspot.com
  Svara
 • Hej Sandra, vart har du fått tag i världskartan? Sett dig ha en sådan. Kan du inte länka till var du köpt duna posters? Kram maj Pia !

  Maj Pia frigård 2012-12-29 08:47:50
  Svara
 • Svar till K: Vi använder samma namn när vi kommenterar! Om du vill, lämna din mailadress, så mailar jag. Puss

  (En annan) K 2012-12-29 00:50:41
  Svara
 • Sandra! Jag är i akut behov av nya vänner/bekantskap. Har varit så deppig nu när alla bara sviker. Känner mig ensammast i världen ungefär! Please please, vill du ordna ett nytt brevväxlingsinlägg snart? Kram!!

  K 2012-12-28 22:43:59
  Svara
 • Åh vilka fina brickor!

  Oskar 2012-12-28 21:35:40 http://www.vakentimmar.com
  Svara
 • Åh, goda frukostar, båda två!

  Kajsa 2012-12-28 20:58:12 http://kobranhuggertill.blogspot.com/
  Svara
 • Ser jättegott ut!

  Daria 2012-12-28 18:48:40 http://rainydays.devote.se
  Svara
 • Alltså varför är det som är så underbart med frukostinlägg? Love it!

  Ida 2012-12-28 16:30:16 http://idasivertsson.blogg.se
  Svara
 • hej sandra! svarar du fortfarande på alla mejl du får av läsare? kram!

  nian 2012-12-28 12:32:56
  Svara
 • Thats the perfect breakfast 🙂 Var köper du brickorna?

  Cornelia 2012-12-28 11:27:11 http://pralindrome.blogg.se
  Svara
 • Testa probiotiska bakterier. Typ Proviva eller något liknande. Företaget Probi som forskar fram dessa bakteriestammar har garanterat produkter i USA. Även företaget BioGaia har probiotiskaprodukter. Det finfina med probiotiskaprodukter är att det inte får finnas några biverkningar. Så fungerar det inte för dig så är det synd men man är säker på att det inte kan göra någon skada. Jag vet att det kan låta lite läskigt med levande bakteriekulturer i en produkt som man ska äta. För att förenkla lite så kan man säga att de bra bakterierna konkurrerar ut de dåliga som ska bort. Det finns olika stammar som är bra mot olika sjukdomar och symptom. Kolla på produkten vad det hjälper mot. Finns i stort tre typer av områden, mage och tarmar, oral hälsa och förkylningar. Själv använder jag mig främst av probiotiska bakterier för att mina tänder är av dålig kvalité och behöver lite hjälp på traven med rätt bakterieflora i munnen. Hoppas du kryar på dig!

  /Katarina, livsmedelsteknikern

  Katarina 2012-12-28 09:24:19
  Svara
 • gillarattkyssas: jag har exakt samma situation. Jag vill inget, jag vill bara vara fri. Men killen är manisk och galen. Mest besatt av jävlas. Har aldrig relationer, lever gör att parasitera. När jag dumpar honom, låtsas han som att han inte vill något för att inte synas som en loser. Helst av allt vill han bara trycka ner mig. Fick ett sms, jag ville dumpa dig ändå… innan han slängt ord med vi ska barn o gifta oss. så tydligt, vad vissa gör för att inte synas som dumpade. jag skrattar högt för mig själv, ska spara smset o rama in det som det största skämtet jag läst. Du däremot kan bara vara ärlig och tak tycker jag. Själv får jag kriga för mina rättigheter. Lycka till!

  Aldrig du 2012-12-28 08:26:18
  Svara
 • jag behöver verkligen råd från nån klok person.. jag har en situation nästan precis som din krönika om att krossa någons hjärta. jag har träffat en kille som jag vet tycker om mig. jag tycker han är söt, har kysst honom en gång och hållt hans hand. men jag vill inte mer än så, jag vet att jag inte vill ha ett förhållande med honom. han har aldrig haft tjej och jag vill inte såra honom, därför har jag bestämt att inte ta det längre än vad det redan gått. vi skriver på fb men jag håller det på en vänskaplig nivå. nu har han börjat fråga om jag vill ses och jag vet inte vad jag ska göra, ska jag träffa honom som en vän? det känns ändå som det kommer ge honom falska förhoppningar vilket är förståligt eftersom jag kysste honom. men behöver jag säga något? är det okej att bara fortsätta prata som vänner efter nåt sånt, eller borde jag be om ursäkt eller liknande för kyssen? hjälp..

  gillarattkyssas 2012-12-28 04:44:45
  Svara
 • fick tårar i ögonen när ja såg den bageln. ärligt

  olga 2012-12-28 02:40:10 http://neque.blogg.se
  Svara
 • MMh sidder her og glæder mig til morgenmad… Skal dog lige i seng først! 😀

  Anna-Nathalie 2012-12-28 00:58:08 http://sweetpetroleum.bloggersdelight.dk/
  Svara
 • Du gör alltid så fina frukostar! 😀

  clara 2012-12-28 00:32:00 http://clarahedmans.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!