if we wait until we’re ready, we’ll be waiting for the rest of our lives.

2012 var inte mitt favoritår. Även om det till stor del bara handlade om en kille som sa att han inte hade lust något mer så skakade det ändå om allt på ett sätt jag inte var beredd på. Jag tror att det delvis berodde på att jag hade så många planer för det slags livet. Hundar och resor och äventyr som jag sparat och längtat och väntat på. Nu blev det inte så. Det blev något annat. Jag blev bara min egen istället, och det är inte så himla dåligt det heller.

När man är sin egen kan man göra precis vad man vill. Man kan äta popcorn till middag, man kan kyssa vackra män som skickar sms som gör en generad och varm, man kan helt undvika actionfilmer, man kan låtsas att söndagar är fredagar, man kan vara så jävla arg om man har lust med det och man kan tacka ja till precis allt.
Men framförallt kan man göra det allra viktigaste – följa sina drömmar utan att bry sig om någon annan.

Och därför bestämde jag mig för att 2013 behövde bli annorlunda. 2013 behövde bli något nytt och något annat. 2013 behövde bli ett nu eller aldrig.

Och för två veckor sedan sa jag upp mig. Sa tack och adjö, jag kan inte jobba med reklam just nu. Mitt visum går ut i helgen och jag måste lämna USA. Lämna New York. Lämna mina vänner, mina favoritplatser, de stora avenyerna, en kille jag tycker om och mitt hem. Det är inte lätt, det är jättesvårt. Men det måste hända något nytt nu, det är dags att göra det som jag har tänkt på så länge men inte har vågat. Nu tänkte jag våga lite.

Jag ska flytta till Paris ett litet tag. Har hittat en lägenhet redan faktiskt. En med utsikt över eiffeltornet. Flyttar dit första mars. Där tänkte jag skriva. Den här bloggen gör att jag faktiskt kan släppa allt och prova att leva på det jag tycker är allra roligast, och jag vet inte hur länge till jag kommer ha den chansen att kunna göra det. Så därför måste jag. Det är idiotiskt att inte prova ett litet tag i alla fall. Nu är det dags att dricka rödvin, äta ost, bära omkring på baguetter, gå promenader i Marais, hänga med fransoser och fransyskor och ja, leva klyschan rakt igenom helt enkelt. Och skriva. Jag vet inte riktigt exakt vad, men vad gör det. Det löser sig. Allt blir bra till slut. Kanske blir det till och med så otroligt jäkla fantastiskt. Man måste ju prova i alla fall.

Ett två tre äventyret börjar nu!

 


.


I quit my job two weeks ago. I have decided to pack my bags, leave New York and go to Paris and write instead.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
600kommentarer
  • […] har hon har sagt upp sig från sitt grymma jobb på en häftig reklambyrå i New York och ska flytta till Paris för att leva på bloggen och skriva. Hon har hittills nästan 600 kommentarer på inlägget, de […]

    Blogginlägget som skapar livskriser | Johanna Stenius – journalist, fotograf, författare 2014-04-05 13:04:35 http://johannastenius.se/blogginlagget-som-skapar-livskriser/
    Svara
  • ÅH jag ÄLSKAR DIG!!! KÖR HÅRT!!!!!!! Har själv bott i Paris och jag saknar det varje dag, fantastiskt!!! Lycka till med allt!

    Jasmin 2013-02-11 16:47:20
    Svara
  • Åh. Du ger mig hopp i mitt deprimerade flyttat-hem-igen-för-att-jag-inte-vet-vad-sjutton-jag-ska-ta-mig-till-liv. Hopp för att det kan bli annorlunda. Att jag kan leva igen. Att all den där skiten jag oroar mig för kommer lösa sig på nåt sätt. Att man faktiskt FÅR jaga sina drömmar fast man inte tagit studenten alldeles nyss.

    Emelie 2013-02-11 02:35:38
    Svara
  • kära nån! Jag har följt dig i så många år. Du har framkallat många små tårar – Både glada och ledsna, såklart. Tack för jag får följa din resa. Det blir så spännande dethär. <3

    Annelie 2013-02-07 16:33:39 http://cargocollective.com/anneliehelgelin
    Svara
  • hi sandra, i really admire you and what you did and what you are going to do in paris! you’re living the life i want and i know it takes a lot of courage to do that. hopefully after starting and completing my degree in new york and save up, i will be able to travel and explore like you. ahh and my sister lives in paris very close to the eiffel tower too, just saying! haha. i hope you all the best, bon courage! x

    yuka 2013-02-07 15:22:52 http://hiddenindie.tumblr.com
    Svara
  • För mig var 2012 också ett skitår. Av precis samma anledningar som för dig. För mig och mitt trötta trasiga hjärta har det varit en tröst att läsa din blogg. Jag tycker särskilt mycket om dina bilder med text och vackra ord. Jag blir glad av att se att du går vidare mot nya världar och nya sammanhang. Det ska jag också göra. De här gatorna är alltför fyllda med minnen och det är dags att skapa nya någon annanstans. Lycka till med livet i Paris. Jag håller tummarna för dig.

    Eva 2013-02-07 02:01:45
    Svara
  • Jäklar vilken inspiration du är tjejen! Blir så imponerad av folk som inte bara säger utan faktiskt gör, jag tillhör ofta den tidigare sorten nämligen… Din blogg gör mig helt varm i kroppen, peppad och taggad på att bara ta över världen. Tack för det och lycka till, tappa aldrig din härliga livsglädje!

    elin 2013-02-06 16:24:32
    Svara
  • Det är bra att du tänker så, gällande allt. Se framåt, det försöker jag med göra. Lycka till i Frankrike, drick mycket vin och ät mycket baguetter för mig och för resten av svenska folket, sm är kvar här i ”vanligheten”:)!

    Generation Knas 2013-02-06 14:51:16 http://generationknas.blogspot.se/
    Svara
  • Sitter här med tårar i ögonen. Fan vad du är fantastisk! Och modig som bara vågar släppa allt och följa dina drömmar. Du är en stor inspiration! Lycka till <3

    Tesso-san 2013-02-06 12:43:54 http://tessosan.blogg.se
    Svara
  • Alltså du är ju GRYM!
    Heja dig för att du är en förebild och grymt inspirerande för unga tjejer överallt. Hjärtesorg går vi alla igenom och det får ta den tid det tar att kravla sig upp igen…men det gör man ju!

    För tio år sedan ganska så exakt så flyttade jag till den stad på jorden som mitt hjärta bankar för, Hong Kong. Jag var 26 år, sa upp mig på jobbet, bokade en enkel biljett och packade en resväska. Jag hade lite sparade pengar men de gick åt ganska så fort så jag jagade jobb till tusen. Jag hade ett tufft första år men älskade min stad och ville verkligen inte flytta ”hem” igen – jag hade ju hittat MITT hem! Jag kände ingen när jag flyttade men rumlade runt halva nätterna i början och fick ganska fort vänner för livet. Nu tio år senare bor jag fortfarande kvar, driver eget företag, är gift med en engelsman som jag älskar över allt annat och vi väntar vårt första barn! Hade någon frågat mig när jag flyttade om jag trodde att mitt lilla äventyr skulle sluta i detta hade jag aldrig trott de.

    Hoppas vi får vara med om tio år och se vad som hände med din lilla Paris utflykt!!
    Stor kram och lycka till!

    Sara 2013-02-06 09:07:28
    Svara
  • Jag älskar dig för att du gör det här. Egentligen av två anledningar. En för att jag verkligen ser fram emot att läsa om dina äventyr i Paris (det kan inte bli annat än fint tänker jag) och för att du är äldre än mig (såhär 2 år kanske) men inte för gammal. Jag har haft en sån brutal ”jag är för gammal för att packa mina väskor och flytta utomlands, nu är det dags för stadigt jobb och stadigt sällskap och stadigt liv som inte går om man packar sina väskor och flyttar”-ångest den senaste tiden. Det kanske inte alls är så att jag kommer att flytta någon annanstans, att jag föralltid kommer bo i Göteborg (för åh vad jag älskar att bo här) men du ger mig lite lust, lite insikt och lite jävlar anammar. Jag älskar dig för det <3

    Inspire me, Darlin' 2013-02-06 02:25:56 http://inspiremedarlin.blogspot.com
    Svara
  • modigt och inspirerande! Lycka till med Paris-livet Sandra.

    Edith 2013-02-05 20:15:51 http://kickassplace.tumblr.com
    Svara
  • Jag bor i Paris sen 4 år tillbaka och det är det bästa jag gjort! Grattis till beslutet och hör av dig om du vill hänga eller ha lite tips på ställen och saker att göra! 🙂

    Kramar,
    Isabel

    Isabel Lindström 2013-02-05 11:29:05 http://isabellindstrom.blogspot.fr/
    Svara
  • Finaste, modigaste Sandra. Du gör så himla rätt, hoppas att allt går fantastiskt bra! KOmmer se fram att följa dig i Paris här på bloggen!

    Anna Martina 2013-02-05 07:25:35 http://playsweetmusic.blogspot.nl/
    Svara
  • i’m just so, so happy for you! if paris will be anything like it was for me a couple of years ago, boy you’ll have adventures! i wish you all the best, you’re lovely :-*

    Roosa 2013-02-04 23:33:27 http://forgivemeautumn.blogspot.fi/
    Svara
  • Fan vad cool du är alltså! Bra inspiration för andra. Att våga.

    J 2013-02-04 23:23:40
    Svara
  • och och och justde: glöm inte dricka myntaté i moskén när våren kommer!
    Min favoritplats när jag bodde där.

    Anna C 2013-02-04 23:17:52
    Svara
  • “If you are lucky enough to have lived in Paris as a young man, then wherever you go for the rest of your life, it stays with you, for Paris is a moveable feast.”
    ― Ernest Hemingway, A Moveable Feast

    Word. Det är den bästa staden.
    Och det kommer göra ännu mer skönt-ont av bortlängtan att följa denna bloggen!

    Anna C 2013-02-04 23:15:15
    Svara
  • Jag hoppas verkligen att när jag blir vuxen eller vad man nu blir med årens gång så blir jag som dig. Vågar göra sådant här och följer mitt hjärta och ja, gör sådant jag vill göra.

    Lycka till med allt, jag ser fram emot att få följa dig!

    Jossan 2013-02-04 22:03:34 http://thjossan.blogg.se
    Svara
  • Så otroligt himla underbart!
    Heja dig, Sandra. Hoppas du får det alldeles finfint i Paris. 🙂

    Elin H 2013-02-04 21:01:53 http://elinharaldsson.blogg.se
    Svara
  • J’espère te croiser là bas!

    sophie 2013-02-04 18:13:42 http://nokkena.tumblr.com
    Svara
  • Sandra. Hej.
    Du är fantastisk! Modig! Bra! Klok! Ja, och allt annat bra jag kan komma på helt enkelt! Lycka till med flytten, staden, språket, boken osv!!
    + som du vet och ser; vi är ju ett gäng som stöttar och hejar! KRAM!

    Sandra 2013-02-04 16:22:02
    Svara
  • Du är så himla modig Sandra! Jag tycker att du gör så rätt i att flytta till Paris och leva ut dina drömmar

    Petra 2013-02-04 15:07:18
    Svara
  • Å, vad spännande! Ska bli kul att följa dig i Frankrike. : )

    Marie 2013-02-04 14:51:32 http://asitismarie.blogspot.se
    Svara
  • Wow! Vad häftigt! Jag tycker du gör helt rätt i saken och önskar dig all lycka till i världen. Hoppas det går superbra för dig, fina Sandra <3

    Katarina 2013-02-04 13:44:09 http://www.katarinasprojekt.se
    Svara
  • Trodde inte jag skulle kunna tycka om den har bloggen och din historia mer an jag redan gor, men om du tanker bo i Paris sa… ja, da kommer den bli annu lite mer fantastisk trots allt! BONNE CHANCE MODIGA MANNISKA!!!

    Linnea 2013-02-04 13:21:49
    Svara
  • Måste bara säga att du är så himla klok och modig. Vill också dra sådär, börja om på nytt i Paris och bli kär i en fin kille och uppleva eiffeltornet med honom och hitta massa fina vänner och bara börja leva.
    Är sjukt inspirerad av din blogg och tänker dra ifrån den lilla staden där det alltid blåser så fort gymnasiet är över. Vill ut i världen och träffa såna underbara människor som du.
    Kram, lycka till med allt!

    Elin 2013-02-04 13:12:03 http://elinevamarie.blogg.se
    Svara
  • Vilken inspiration! 🙂 Du är fantastisk!

    Elin 2013-02-04 12:37:07
    Svara
  • Åh vad kul, ska göra exakt samma sak, följa min dröm och bo i underbara Paris ett tag, flyttar dit mitten av mars från London där jag bor nu 🙂

    Ska fortsätta följa din blogg så kanske man kan få lite bra Paris-tips 🙂

    Härligt det kommer att bli…eller hur…kan knappt vänta. PARIS!!!

    Sofia 2013-02-04 12:15:54
    Svara
  • Bonne chance, Sandra! <3

    Elisa 2013-02-04 10:34:27 http://momentarybliss.blogg.se/
    Svara
  • ÄLSKAR DIG

    ina 2013-02-04 09:06:04
    Svara
  • Så spennende, gleder meg til å følge deg videre.

    MoKath 2013-02-04 06:19:55 http://mokath.wordpress.com
    Svara
  • 2013 är utan tvekan de krossade hjärtanens och drömmarnas år att ta igen!
    Jag förstår så mycket av det du skriver och kan bara känna igen och hålla med om behovet av att prova och chansa. Väldigt modigt, men ack, så nöjd man faktiskt blir när man inser att man klarar av det. Mina vänner har sagt att 2013 är mitt år, men det är nog minst lika mycket ditt!

    Miriam Parkman 2013-02-04 02:03:53 http://miriamskafferep.com
    Svara
  • Hurra så bra! Lycka till och du är bäst på det du gör, fortfarande (efter tre år)
    Puss!

    Julia 2013-02-03 23:24:56 http://juuuliett.blogg.se
    Svara
  • Det kommer bli så lyxigt att få följa ditt liv i Paris. Du kommer älska det! Och hata det, för det gjorde jag när jag bodde där. För Paris är både perfekt och helt operfekt. Ungefär som livet! Lycka till <3

    Karin 2013-02-03 22:01:20
    Svara
  • 2012 var ett likn heartbreak år för mig o jag ska göra ngt liknande, flytta !

    det behövs o jag hejar på dig Sandy! Du är fantastisk o det kmr bli sjukt kul att följa ton adventure français!! Bisous

    aida 2013-02-03 21:42:47
    Svara
  • Stort stort lycka till!

    Amanda 2013-02-03 21:38:29
    Svara
  • Underbart! Inspirerande! Jag har också funderingar på att våga det i höst!

    Njut av livet nu, i Paris!

    Josefine Alfredsson 2013-02-03 20:37:26
    Svara
  • Bienvenue à Paris !

    Maud 2013-02-03 19:36:22 http://hellomaud.com
    Svara
  • […] Gardermoen og våknet opp på et hotellrom i Marais der alt var hvitt, lyst og svalt.Fredag kom en melding fra Sandra Beijer i bloggen Nio till fem om at hun vil lage nye drømmer etter at det ble slutt med hennes kjæreste. Hun har sagt opp […]

    Jenter skriver om å dra til Paris | Kommafeil 2013-02-03 19:30:13 http://kommafeil.com/jenter-skriver-om-a-dra-til-paris/1736/
    Svara
  • Du gör så rätt! Gör allt du vill plus mer och lite till! Jag kommer att läsa alla dina böcker du kommer att ge ut! Lycka till!

    jennifer 2013-02-03 19:20:04 http://jenniferlundell.tumblr.com/
    Svara
  • HEEEJA HEEEEEJA! Fyfan va du är bra och modig! <3

    Linnea 2013-02-03 19:19:55
    Svara
  • Åh vad bra det låter. jag flyttar också till paris, fast i sommar, vi kanske ses!

    emma 2013-02-03 18:52:35 http://emmatorsteinsrud.blogspot.com
    Svara
  • Du är så stark, modig, ärlig, härlig… fast i superlativ! Det är så lyxigt att få följa dig på din livsresa. Tack för den lyxen! ^^

    Stina 2013-02-03 18:43:01
    Svara
  • SA HIMLA UNDERBART:)!!!

    http://alicewonderland2.blogspot.com

    X
    Alice Solantania Saga

    Alice Saga 2013-02-03 17:12:55
    Svara
  • Åh så spännande, vilket äventyr!=)

    Gabriella 2013-02-03 17:10:20 http://elephantzoul.blogg.se
    Svara
  • Men åh va roligt, vilket fantastiskt beslut! Önskar dig all lycka med det, fina du!!

    Linnéa 2013-02-03 17:06:24 http://anothersunnyday.webblogg.se
    Svara
  • Ja men Sandra, fan vad rätt! Du är en sann förebild i det här. Lycka till med ditt nya äventyr!

    Linn 2013-02-03 16:30:27
    Svara
  • ”Ouah” I am so happy for you Sandra, congratulations on taking your chance !
    I can’t wait to read about your parisian days and nights, I bet I’ll discover new places thanks to you (I’m currently living here too, but I’m having a rather awful time unfortunately and the only comfort I found is in my routine).
    I hope everything will work out for you, but I don’t worry so much about it – I believe you always find a way to have a great time and meet interesting people.

    Kisses from your future home city x

    Morgane 2013-02-03 15:51:30
    Svara
  • Hej. Jag vet att min kommentar förmodligen inte kommer synas i mängden, men fy så stark och modig du är. Och jag kan erkänna att jag inte brukar läsa din blogg, eller rättare sagt så har jag inte läst den nu på ett par år, men jag gjorde det förut!

    GO PARIS, säger jag. Fyfan vad avundsjuk jag är, och du skriver otroligt vacker och perfekt. 2012 var inte mitt år heller med en cancermormor och en pojkvän som lämnade mig precis innan, men man får inte glömma bort sig själv och att det är sig själv som är viktigast. Trots att man hade drömmar om livet med den man älskade så är det istället dags att skapa nya drömmar. Tycker du gör helt rätt i att åka till paris och jag själv funderade på london efter min skrivarutbildning är klar!

    Hejheja och ha en bra ”fredag” 😉

    Kram

    Cathi 2013-02-03 15:02:48 http://www.violacathrine.se
    Svara
  • Åh herre min skapare vad underbart för dig Sandra!!! Ska bli helt fantastiskt att få följa med dig på nya äventyr. Tack för det. Och tack för att du alltid bjuder på dig själv.
    Många kramar
    Lina

    Lina, brev från Amerika 2013-02-03 14:55:32 http://brevfranamerika.blogspot.se/
    Svara
  • Önskar lycka och framgång i jakten på dina drömmar!

    Svara
  • Så underbart! Otroligt modigt men helt fantastiskt! Ser fram emot att följa ditt äventyr och skulle köpa vilken bok som helst från dig på fem röda. Jätteglad för din skull- du är helt unik och så vansinnigt inspirerande. Hoppas att du känner stödet i ryggen från alla oss som håller tummar och tår för dig.

    Madeleine 2013-02-03 13:35:52
    Svara
  • Läste upp ditt inlägg för min mamma precis och hon fick tårar i ögonen, precis som jag. Du inspirerar mig så sjukt mycket och jag är så glad att jag kan få ta del av dina äventyr, framförallt nu när jag själv måste stanna en ganska så lång tid och jobba innan jag kan göra något liknande. Jag tog studenten för ett halvår sedan och i höstas åkte jag på en resa som jag så länge drömt om och därför vet jag hur mycket det ger att bara släppa och våga fast man är livrädd. Och det är jobbigt att vara tillbaka i den stad som jag var hans i och behöva anpassa sig till en vardag som man inte vill vara i. Men jag vet att det går och att jag kommer kunna dra igen. Känner lite extra hopp nu efter ditt inlägg, bara man vill tillräckligt mycket. Som du.

    Alice 2013-02-03 12:36:35
    Svara
  • Gud så underbart. Bästa beslutet låter det som!

    Erika 2013-02-03 12:25:35
    Svara
  • Helt rätt Sandra! Kör bara! Så fantastiskt inspirerande att du följer dina drömmar – livet blir ju inte bättre än så. Vi hejar på från våra datorskärmar, från alla världens hörn.

    Avona 2013-02-03 10:55:29
    Svara
  • Det här är nog den bästa idén någonsin tror jag. Tufft på många sätt såklart, men så himla bra. Heja dig!

    Gabriella 2013-02-03 10:44:26 http://shittydays.blogg.se
    Svara
  • Hejja dig!

    Weronika 2013-02-03 10:40:25 http://weronikag.webblogg.se
    Svara
  • Ååh vad häftigt, ska bli så grymt att följa! 🙂

    Mikaela 2013-02-03 10:31:48 http://www.mikaelawatsfeldt.com
    Svara
  • Det är så himla inspirerade med folk som vågar och följer sina drömmar. Hoppas du får det fint där och det ska bli jättespännande att följa resan här!

    Nils 2013-02-03 09:54:53 http://nadazip.tumblr.com/
    Svara
  • Hej du är inspirerande. puss

    Sofia 2013-02-03 09:48:08
    Svara
  • Paris tror jag kommer göra dig gott. Vilket fantastiskt beslut. Och jag ser fram emot att följa med på resan! Lycka till!

    / Sandra

    Sandra 2013-02-03 08:08:35
    Svara
  • Oj vad spännande!! Lycka till och det är så underbart roligt att få följa dina äventyr genom bloggen. Fina du!

    Ella 2013-02-03 07:38:11
    Svara
  • Bloggen din får meg til å tenke at jeg kan våge å leve akkurat det livet jeg ønsker meg. Takk!

    Johanne 2013-02-03 02:54:25
    Svara
  • ÅHH! LYCKA TILL MED ALLT! och så himla konstigt, jag flyttade till Paris samma dag som du publicerade det här. vi kanske stöter på varandra?! jag älskar Marais

    Ullis 2013-02-03 00:55:30 http://unoren.blogg.se
    Svara
  • Finaste inlägget. LYCKA TILL, du är grymt bra! Om du släpper en bok kommer jag bli sååå lycklig. Bästa Sandra!!!

    Camilla 2013-02-03 00:51:45
    Svara
  • shit! en ting som er så fint med deg er at du lever ut drømmene dine – at du har ideer, ønsker og planer og at du faktisk gjennomfører dem. det er en veldig god egenskap å ha. jeg håper at du får det fantastisk, fantastisk fint i paris!

    Linda 2013-02-02 23:33:43 http://tingsomvirker.wordpress.com
    Svara
  • åh sandra. du gör så himla rätt. min dröm är att bo i paris någon dag! och det kommer jag. jag kommer att våga ta med mig min lilla familj och prova på. paris är fantastiskt! så jag håller mina tummar och croissanter hårt för dig, det kommer gå le excellent!

    madeleine 2013-02-02 22:52:18 http://bonjourvintage.wordpress.com
    Svara
  • Du er mitt forbilde

    Pernille 2013-02-02 22:51:25
    Svara
  • ÄNTLIGEN! heja dig!

    jenny 2013-02-02 21:37:03
    Svara
  • Så. Jäkla. Rätt! Hejja!!

    sara 2013-02-02 21:29:42
    Svara
  • Åh! Vilken fantastisk, läskig, fin, underbar och knäpp sak att bestämma sig för! Jag vill också, fast byta Sthlm mot New York (inte för att härmas, utan mest för att du gjort mig så himla pepp på new york!)

    Caroline 2013-02-02 21:28:28 http://haljestigs.blogg.se
    Svara
  • Du är så jävla bäst Sandra. Du är verkligen min största förebild och den coolaste personen jag vet, du inspirerar!! Ser fram emot att följa din flytt, är säker på att det kommer bli fantastiskt.

    Agnes 2013-02-02 21:24:04
    Svara
  • Mitt hjärta sjönk när jag läste detta inlägg. FY EFFEN vad jag är avundsjuk på dig, såpass att jag fick en klump i magen – du gör HELT rätt. Jag är den som vacklade på randen, som aldrig vågade, som alltid kom på jag ska bara:n och sitter nu med en baby jag inte visste att jag väntade och en kille jag inte älskar i en grå förort med vetskapen att jag aldrig aldrig kommer komma härifrån och att det här alltid kommer vara mitt liv och tanken gör min själ svart.

    Önskar dig det mest innerliga lycka till, NJUT.

    Cecilia 2013-02-02 21:14:00
    Svara
  • Så spennende! Heia deg!

    Hanne 2013-02-02 21:02:00 http://ekstremtbra.blogspot.com
    Svara
  • Åh, lycka till!! Så himla spännande!

    Linda 2013-02-02 20:55:10
    Svara
  • Alla ni som skriver att Sandra har möjligheten att göra detta för att hon har pengar har FEL. Självklart underlättar det saker och ting men jag kan säga att jag är isånafall undantaget. Utan några sparade pengar har jag genom åren bott i Spanien, Bulgarien, USA och har nu flyttat till London. Det handlar om prioriteringar i livet. Det handlar om att du måste jobba. Flytta till ett nytt land, se till att du har ett jobb och resten löser sig. Det är enkel, och helt fantastisk, matematik för detta innebär att ALLA som på något sätt kan jobba o på så sätt försörja sig, kan göra exakt samma sak som bästa Sandra nu. Det tåls att upprepas men alla där ute som inte kan bestämma sig, JUST DO IT – I can guarantee you will not regret it!!!

    Kör hårt Sandra, du gör så jävla rätt!!!!

    Evelina 2013-02-02 20:13:08
    Svara
  • lykke til og god tur, kjære sandra!!!

    vanja 2013-02-02 20:06:26 http://ihardlyknowher.com/vbuvik
    Svara
  • Du är verkligen en stor inspiration för mig! Det är så coolt att du bara vågar släppa allt för att följa dina drömmar. Du får mig att också börja gå efter mina egna drömmar.

    Olivia 2013-02-02 20:01:30 http://thatsolivia.blogg.se/
    Svara
  • önskar att jag hade samma mod som du!

    Mikaela 2013-02-02 20:00:15 http://mikaelabjarve.blogg.se
    Svara
  • Hejja dej! Så fantastiskt roligt! Lev och må. Allt kommer att bli toppen! Kram

    Clara 2013-02-02 19:51:07
    Svara
  • Jaaaaaaaa!!! Så kul och spännande!! Jag är så avis!! New York i all ära men jag älskar Pariiiii minst lika mkt, det är så annorlunda från NYC, men åh så älskvärd! Det kommer gå såå bra Sandra!! Jag är såå pepp för din skull!! Njut, lev klyschan inte så många har möjligheten till!! Lycka till!! PUSS

    Rebecca 2013-02-02 19:38:06
    Svara
  • Oi, wow, imponerende! Masse lykke til 😀

    Anna 2013-02-02 19:31:35 http://polakkipolen.blogspot.com/
    Svara
  • Wow, Sandra! Jag avundas ditt mod och ditt sätt att leva. Vill också ha den styrkan, att bara kunna bestämma så, lämna all trygghet bakom en. Jag gjorde det en gång, men vet inte om jag vågar igen…

    Ia 2013-02-02 18:25:33 http://morningtear.wordpress.com
    Svara
  • Är så glad att jag hittade din blogg i somras. Jag blir så lycklig av att läsa den 🙂 Lycka till fina!

    Michan 2013-02-02 18:11:37
    Svara
  • YOU GO GIRL!!! det gör du rätt i ! nu är jag också flytt sugen ! Oh finaste Sandra, lycka till! kan inte venta att läsa alla fina historier här på bloggen din ! Stort kram på dig !

    Kat 2013-02-02 18:10:40
    Svara
  • Jävlar vad värt!!!

    Fanny 2013-02-02 18:04:46
    Svara
  • Wow! Du är fantastisk! Paris kommer bli superbra! All lycka!
    Du är modig, inspirerande och stark!

    Cecilia 2013-02-02 17:46:20
    Svara
  • Åh Sandra, jag blir så lycklig och inspirerad av att läsa det här (och allt annat du skriver). Jag har läst din blogg i något år, varje dag, jag kan inte låta bli.I somras satt jag ensam när min dåvarande pojkvän hade lämnat landet i tre månader och fattade inte hur jag skulle överleva. Särskilt eftersom jag bara visste att det skulle ta slut när han kom hem. Och jag läste när du skrev om Ludvig, om smärtan, om vägen tillbaka och det gav mig så mycket stöd. Jag har varit singel i drygt två månader nu, flyttat ut från hans trygga lägenhet och sakta börjat skapa mitt eget liv igen. Det gör mig så glad att se att det finns en väg framåt och att man kan våga ta klivet och bara göra något helt galet och nytt! Och att livet, mitt i det svarta, faktiskt kan vara färglatt och sprakande! Jag kände nästan hela 2012 att han och jag inte skulle kunna hålla i längden, det var så mycket saker som inte stämde och aldrig kommer stämma men hur tar man klivet och gör slut med någon man ändå fortfarande älskar så sanslöst mycket? Efter att ha förlorat min mamma i cancer, flera nära vänner och andra relationer som inte fungerat blir man helt livrädd för att någon ska försvinna, även om det är dåligt. 2013 ska bli mitt våga-år också! Jag vet inte exakt vad ännu, men jag vet att det kommer. Tack för att du delar med dig av ditt liv Sandra, både nattsvart och glittrande guld! 😀

    Marie 2013-02-02 17:35:23
    Svara
  • Hi cutie, lovely, dear Sandra. Once again, your words are blowing my mind. You’re such an amazing girl! I wish you all the best, but I know your new adventure is gonna be incredible!

    cherrylou 2013-02-02 17:30:30 http://cherrylouise.blogspot.com
    Svara
  • Heia Sandra! Kjempe modig gjort! Gratulerer 🙂

    Katrine 2013-02-02 17:28:34 http://kamalim.wordpress.com
    Svara
  • Wow, det låter ju helt fantastiskt! Åk och njut av Paris-klyschan och av att kunna leva på fett skrivande!

    Sarah I NYC 2013-02-02 17:06:42 http://sarahjohansson.wordpress.com
    Svara
  • Vilken överraskning (eller borde jag skriva quelle surprise?)! Jag bodde i Paris 2011-2012. Det var superläskigt men himla fint. Hoppas du får det bra! Bisous

    Micis 2013-02-02 16:58:51 http://www.flickr.com/micis
    Svara
  • Så otroligt kul! Grattis! Du är helt fantastisk. Blev så glad att jag nästan skrek rakt ut när jag läste ditt inlägg, och så läste jag det högt för min sambo sen. Hoppas du får en helt underbar tid!

    Camilla 2013-02-02 16:20:38
    Svara
  • Det blir underbart att få följa dig i Paris, lycka till med flytten!

    Malin 2013-02-02 16:08:39
    Svara
  • Det er lenge sidan eit blogginnlegg har gjort meg genuint glad langt inni sjela. Men så fantastisk himla FANTASTISK! Du er modig og så bra at du gjer det her! LYKKE TIL!

    thea 2013-02-02 16:07:31
    Svara
  • GOOD FOR YOU AND GOOD LUCK!!!! I wish I was as brave as you are!!!!

    elin 2013-02-02 16:07:05
    Svara
  • VAU!! de är ju jättekul, du kommer säkert att få det bra i Paris.
    Lägenheten med Eiffeltornet som utsikt är inte alls dåligt, vad mycket inspiration du skall få 🙂
    Det skall bli riktigt kul att följa dig i Paris!!
    LYCKA TILL !

    paulina 2013-02-02 16:01:12
    Svara
  • fan vad grymt och så himla modig du är! det kommer bli jättefint i paris.

    Linda 2013-02-02 16:00:29
    Svara
  • Fan vad kul! Spännande det ska bli att följa din blogg nu när du är i Paris. Lycka til!!

    Sophie 2013-02-02 15:51:38 http://sophistikerad.wordpress.com
    Svara
  • Låter som ett spännande beslut! Lycka till med detta, att ta för dig (av livet, som du gör) och ät väldigt mycket baguetter!

    Millie 2013-02-02 15:41:03
    Svara
  • DU KOMMER ATT ÄÄÄÄLSKA PARIS!
    Kommer att sakna NY, men inget står uppemot min älskade vår älskade allas älskade Paris ! Konstnärer, författare, älskare har inte fel. Paris inspirerar.

    Bästa kvarteret i särklass !
    9arr (rue des martyrs) parallellgator md vintageaffärer och mysiga cafeer även
    legendariska (nåja) Hotel De Amour (rest, bar o hotell)
    Klubben CARMEN

    Montmartre !
    Inte de vanliga turist gatorna tan de på andra sidan…gå runt och upptäck.

    lilla Japan/Korea !
    1er 2eme Rue Sainte Anne et rue de Gramont
    BÄSTA SUSHI, DUMPLINGS, BUBBLE THE ETC!!!!

    RIVE GAUCHE !!! 😉

    ok och på en söndag är Marais ganska så ok…

    sedan BASTILLE
    Gå av på Ledru Rollin och gå på Rue de Charonne 😉

    Även området kring SORBONNE!!!! L O V E

    Och ang. en kommentar..
    Det handlar inte om pengar, jag har rest och gett mig ut på äventyr och finansierat alla mina resor/lghter etc alldeles själv. Sedan kan man alltid ta en språkkurs eller ngt annat.
    (Nästan) ingeting är omöjligt, så länge man går på denna planet.

    hej svejs
    S

    S 2013-02-02 15:30:26
    Svara
  • Åh, så spännande! Ser verkligen fram emot att följa dina äventyr i paris 🙂

    Anna 2013-02-02 15:26:54 http://magisktochvansinnigt.blogspot.se/
    Svara
  • Det gör du rättigheter, man ska leva ut sina drömmar! Åh har också massa jag vill göra!

    Rebecca 2013-02-02 15:13:28 http://rebeccaottvall.devote.se
    Svara
  • Ses i parre!!!!!

    M 2013-02-02 15:11:49
    Svara
  • Så sjukt jävla bra!

    Aina 2013-02-02 15:09:53
    Svara
  • Helt fantastiskt Sandra! Ska bli så spännande att följa dig i Paris. Du är otroligt modig, någon att se upp dig. Jag beundrar dig. Varma lyckoönskningar Maria

    Maria 2013-02-02 14:02:54
    Svara
  • SANDRA DU ÄR FANTASTISK!!!! Du förtjänar all lycka i världen! HEJA!!!

    Moa 2013-02-02 14:01:46
    Svara
  • Grattis! Du inspirerar till mod!

    Alice 2013-02-02 14:00:12
    Svara
  • Modigt och helt rätt att ge sig ut och följa sina drömmar! Lite synd att den finaste NY-bloggen försvinner men du kommer få det underbart i Paris. Jag har bott där själv (och då menar jag verkligen ensam) och trivdes jättebra. Det handlar bara om att ha rätt inställning (och att anstränga sig lite med franskan).

    Lycka till med skrivandet! Ska bli spännande att föja 🙂

    karin 2013-02-02 13:57:19 http://karinmalmlof.blogspot.com
    Svara
  • Åh Sandra! Det låter ju helt fantastiskt! 🙂 Kommer alldeles säkert bli helt underbart!

    Linda 2013-02-02 13:44:18
    Svara
  • Åh, jag fick gåshud när jag läste det här inlägget. Jag önskar dig all lycka till med flytt och skrivande, det kommer att gå bra!

    Ella 2013-02-02 13:38:32
    Svara
  • Så himla häftigt! Jättestort lycka till!!

    Nina 2013-02-02 13:17:08
    Svara
  • Det här låter helt fantastiskt spännande. Ska bli kul att se Paris från din synvinkel, med alla hemliga små kafèr ingen märker och alla vackra män.
    2013 verkar bli ett otroligt bra år, bara njut.

    Christina 2013-02-02 12:53:43 http://jinxedchrissie.blogspot.com
    Svara
  • Åh vilket inspirerande inlägg!! Jag är i valet o kvalet om jag ska flytta hem till tryggheten i Sverige eller satsa på att få det jobb jag vill ha i Frankrike, ditt inlägg blev en extra puff för Frankrike! Stort lycka till !!!

    Elin 2013-02-02 12:51:06 http://elinlimone.tumblr.com
    Svara
  • <3

    Sofia - Londonbloggen 2013-02-02 12:51:00 http://londonsvenskar.com/sofiacapel
    Svara
  • Herregud du är modig! En av mina största idoler, vill som du om några år.

    kaneli 2013-02-02 12:37:18 http://spicegirl.ratata.fi
    Svara
  • Åh herregud, du är nu officiellt min nya hjälte och största inspirationskälla. Fan alltså, älskar när folk följer sina drömma sådär, och inte bara kör på den säkra vägen. Då kanske jag också vågar ge mig iväg.

    Erika 2013-02-02 12:19:02
    Svara
  • […] http://rodeo.net/niotillfem/2013/02/if-we-wait-until-were-ready-well-be-waiting-for-the-rest-of-our-… […]

    478. Om dina drömmar inte skrämmer dig, är de inte stora nog. « Nyvispadgrädde 2013-02-02 12:14:56 http://nyvispadgradde.wordpress.com/2013/02/02/478-om-dina-drommar-inte-skrammer-dig-ar-de-inte-stora-nog/
    Svara
  • Du är så jävla häftig. Önskar jag var lika modig som du

    madde 2013-02-02 11:28:17 http://www.utanstrumpor.blogg.se
    Svara
  • Åh, wow! Vad spännande det kommer att bli! För några år sedan (typ när jag blev färdig med min civ ingutbildning) bestämde jag mig för alltid våga göra något nytt. Inte fastna i samma jobb, i samma kontor, i samma fikarum. Om det inte blir bra ordnar det sig alltid senare ändå. Har lett mig in på saker jag aldrig trodde att jag skulle göra. Och det har blivit så bra!! Såklart sjukt trist att tvingas flytta från ett ställe där man trivs, men det öppnar ju också upp så många nya möjligheter! Ska bli väldigt roligt att följa med på dina nya äventyr! Och förhoppningsvis få läsa mer av vad du skriver. Du är väldigt duktig.

    K 2013-02-02 11:13:30
    Svara
  • […] in the days! Gud vad jag längtar till Måldag, har så mycket roligt to-do! Vad gör ni idag? Såg ni förresten att Sandra flyttar till Paris för att leva klyschan? Sååååå underbart och rätt! Hoppas att hon skaffar sig ett gäng fransosälskare som är […]

    Randiga gänget 2013-02-02 10:51:57 http://elaineeksvard.se/blog/2013/02/02/randiga-ganget/
    Svara
  • Åh sandra! Vad du är modig och fantastisk! Lycka till och hoppas det går bra! Kan inte bli annat än fel att möta våren i Paris! 🙂 kram

    Elin 2013-02-02 10:23:10
    Svara
  • Det där kom som en chock. Sandra lämna New York – jag trodde aldrig att det skulle hända. Men det kommer nog bli helt fantastiskt och jag ser fram emot att få läsa om ditt äventyr. Kram!

    felicia 2013-02-02 10:21:30
    Svara
  • åh gud jag är så avis att jag går sönder. vill inget annat än flytta dit.

    anna 2013-02-02 10:07:17
    Svara
  • Va modig du är!
    Lycka till!

    Sara 2013-02-02 09:56:10 http://pixelsara.blogspot.se/
    Svara
  • Du är grym Sandra! Lycka till!

    Cecilia 2013-02-02 09:54:30 http://ceciliastankar.blogspot.com
    Svara
  • <3 <3 <3 <3 <3 <3 ! !

    esteterier 2013-02-02 09:48:22 http://www.esteterier.com
    Svara
  • SÅ rätt Sandra, så inspirerande, modigt, fantastiskt och underbart. Finns liksom inte ord att beskriva det. Och som alla här skriver: det här inlägget ger så mycket kraft och hopp! Jag har också haft ett piss-2012, av andra anledningar, men har precis börjat ta tag i mitt liv och det är en sån adrenalininjektion att känna att man återtar kontrollen. Heja oss, heja alla underbara tjejer som läser här och heja livet!

    A 2013-02-02 09:47:31
    Svara
  • Sandra! Vi alla som läser peppar dig och tycker om dig och ska vara med på ditt äventyr!

    Disa 2013-02-02 09:46:56
    Svara
  • Grattis och lycka till! Har du vänner som bor i Paris?

    Cilla 2013-02-02 09:10:12
    Svara
  • Du gör det alla tänker men aldrig vågar. Heja Sandra! Det kommer bli hur bra som helst!

    Åse 2013-02-02 08:50:43
    Svara
  • Du är fantastisk det kommer gå bra!

    MT 2013-02-02 08:49:10
    Svara
  • Läste detta efter ännu en sömnlös natt. Tänker bara på mitt jobb. Det första efter min examen. Jag har fått ett jobb där någon utför psykologisk terror på mig. Igår ringde jag för att få träffa någon att prata med, en professionell. Efteråt fick jag kämpa emot en panikattack.

    Pratar ofta om vad jag skulle göra om pengar inte var viktigt. Då skulle jag flytta till Frankrike och börja skriva. Så detta inlägg fick mig att börja gråta. Ledsen för att jag inte klarar av samma sak, lycklig för din skull.

    S 2013-02-02 07:03:19
    Svara
  • sandra,
    jag hade också ett skitår 2012, blev dumpad, våldtagen (anmälde, fick en DA vid Borough hall) allmän jobboskärhet. just nu i dagarna har jag bestämt mig för att lämna nyc efter 8 år för Barcelona (där min pappa bor, och en fin älskare) we did it!

    judith in the burg 2013-02-02 06:27:06
    Svara
  • <3

    (I have nothing else to say. seriously. and I hope, from the bottom of my heart, that this drunk comment will affect you somehow)

    Bela 2013-02-02 04:25:49
    Svara
  • Men åh så himls inspirerande!!! Fick typ hjärtklappning

    Michaela 2013-02-02 04:17:03
    Svara
  • läser alltid, kommenterar aldrig. Men!
    det måste vara på liv och död.. lycka till modiga Sandra!

    My 2013-02-02 04:13:45
    Svara
  • Absolutely fantastic! Good for you Sandra, it sounds like you need this. I’m cooking up something similar for my life and it’s so inspiring to see you charging ahead and doing what I’m pining to do! Sometimes you have to make a ridiculous radical change to find happiness, and I sure hope this change works out for you!

    Desiree@The Full Woman.com 2013-02-02 03:48:01 http://www.thefullwoman.com
    Svara
  • SAANDRAAAAA! HEJAAAAAAAAA!!!

    Juana 2013-02-02 02:58:00
    Svara
  • Precis just detta som jag själv går och tänker på just nu.. En liten fin inspirationsbild får du iaf på något som kanske kan bli en affisch i ditt nya hem, http://pinterest.com/pin/576249714790646981/

    Liv 2013-02-02 02:17:41 http://sotasoderberg.blogspot.se/
    Svara
  • jag har aldrig kommenterat här tidigare. men, som så många andra, känner jag ett behov av att säga att det du gör nu är fantastiskt bra, modigt och rätt. dessutom flyttade jag själv till frankrike för två veckor sedan och jag är redan sjukt nöjd med mitt beslut. bästa någonsin! kramar.
    ps. jag läste det du skrev redan på sockerdricka.nu för typ tusen år sedan. sedan snubblade jag över din blogg för något år sen och det råder väl inga som helst tvivel om att du kommer lyckas om du satsar helhjärtat på att skriva skönlitterärt. du har en så speciell ton, ett så speciellt flyt och dessutom en så otroligt trogen läsarskara att vad du än gör kommer det att gå fantastiskt! all lycka till dig till. ds.

    Linn 2013-02-02 02:16:02
    Svara
  • kommentar nr 453. jag tror inte du kommer läsa den. jag tror inte någon kommer läsa den. men det gör inget för jag vet att jag kommer läsa det du skriver i vilket fall som helst – och jag vet att jag ser himla himla mycket fram emot att få ta ner en bok från hyllan på akademibokhandeln, stryka över den matta framsidan och läsa SANDRA BEIJER.

    du kan inte misslyckas. du har ju oss. vad du än skriver så kommer vi tycka om det.

    Maja 2013-02-02 01:55:11
    Svara
  • Best of luck.
    Someone I thought the world of broke my heart recently and I’ve been trying to find my way without him. I am so very sorry that you have had to go through the things you did, but I want you to know that when I read about how are picking yourself up and making even better situations for yourself has helped me alot. I wish you nothing but the best and I’m cheering for you all the way.
    xo
    Ruby

    Ruby 2013-02-02 01:42:06 http://www.rubyclicks.blogspot.com
    Svara
  • så bra at du gjør det du vil! jeg har og prøvd å leve på denne måten de siste 2 årene; bodd i Argentina, bacpacket i Sør- og Mellom-Amerika og nå tar jeg en mastergrad i journalistikk i Australia. det er digg å være singel når man kan gjøre så mye kult!

    Miriam 2013-02-02 01:30:12 http://eventyrmiriam.wordpress.com
    Svara
  • Lykke til!!!!! Håper og tror Paris vil behandle deg fint 🙂

    Elisabeth 2013-02-02 01:27:02
    Svara
  • ASSÅ FAN VA NICE!!!

    moa 2013-02-02 00:53:46
    Svara
  • JAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Fasen vad rätt.

    amanda 2013-02-02 00:04:25
    Svara
  • Heja dig! Paris är så himla bäst!

    Fanny 2013-02-02 00:03:42
    Svara
  • sandra, how amazing! i’m so excited for you. you will love it and thrive, i am sure. you are an inspiration to us all! bon voyage! xx

    rachel 2013-02-02 00:02:44
    Svara
  • […] jag älskar sånt här. ÄLSKAR det. Folk som vågar följa sina drömmar och packa upp hela sina liv och starta om på […]

    Om att följa sina drömmar och sånt « Cinderalley 2013-02-01 23:40:27 http://www.cinderalley.com/2013/02/om-att-folja-sina-drommar-och-sant/
    Svara
  • Oj vad spännande! Stort lycka till med flytt, avsked och nystarten. Kärlek och respekt. <3

    Kim 2013-02-01 23:19:15
    Svara
  • Åh fan vad kul och ja gör det bara!

    Idag har varit en sån fin dag. Min vän har hittat kärleken och det är egentligen hennes första kärlek någonsin efter mååånga år av nobbande killar och självförakt (på grund av ett handikapp). Jag visste att det skulle lösa sig till slut! Och ditt modiga beslut att bryta upp och gå vidare i ett annat land gör att denna dagen fortsätter vara så inspirerande och lite overklig!

    Hanna 2013-02-01 22:57:49
    Svara
  • Tjo! Precis så är det. Man måste våga! Man är ju själv ansvarig för att se till att få det man vill. Jag har sökt skola för ett helt år i Paris och flyttar antagligen dit i sommar, helt själv, om jag kommer in! Att inte våga är dumt och att man inte kan franska är inget hinder känner jag. Nytt skrämmande och helt fantastiskt. Att bara kunna flytta hela sitt liv och göra vad man vill! Det är ju lättare att akta sig för forsen om man är vid forsen som Ronja säger. Kör hårt!

    /My

    My 2013-02-01 22:46:00
    Svara
  • jag blir helt pirrig av det här. fyfan vad bra. jag bara ler.
    håller tummarna för dig och fortsätt, fortsätt vara du och göra det du vill!
    det är mot det här jag siktar, det är dit jag vill nå.
    hejar på dig, sandra. hälsa Eiffeltornet från mig tills jag får uppleva det själv. kram

    Michaela 2013-02-01 22:35:43
    Svara
  • Åh! Underbart! <3 Hittade dig på sockerdricka för säkert tio år sen och har följt dig sen dess. Saknar ditt skrivande! Att du flyttar till Paris för att bara skriva är det bästa jag läst här 🙂 önskar jag hade samma mod

    Sandra 2013-02-01 22:31:22
    Svara
  • I AM SO EXCITED FOR YOU!!!!
    AHHHHHH!!!!!

    Nina 2013-02-01 22:26:21 http://whateverforevergirls.blogspot.com
    Svara
  • Åh, vad spännande. Lycka till. Älskar Paris.

    smäm 2013-02-01 22:25:39 http://smäm.se
    Svara
  • Åh, du är så modig och så nedrans jävla bra! ^
    Lycka till!

    Maya 2013-02-01 22:24:45 http://sjoman.blogg.se
    Svara
  • Jaaaaaaaa! Fy fan vad bra.

    Alexandra 2013-02-01 22:21:30
    Svara
  • Även om avundsjukan svider som handdesinfektion i ett öppet sår (jag är fortfarande någonstans i mitten slash längst ned i den här jävla malströmmen) så gjorde det här mig ändå så obeskrivligt glad. Har följt din blogg i kanske 5 år nu även om jag har mest tyckt romans är skräp. You overcame. Du är så stark och att du kan göra det här är så förhelvetes jävla fantastiskt. Fucking förebild, det är vad du är. Fantastisk.

    Charlotta 2013-02-01 22:15:56 http://thesuperheroes.blogg.se
    Svara
  • Åh. Det är precis det här jag vill göra, bara flytta till någon helt annanstans, där jag kan börja på ett nytt kapitel i mitt liv. Du är en fantastisk människa som vågar och vill, och följer dina drömmar. Jag ska skriva ut det här inlägget, plus det där när du skriver om att du ska flytta till NYC, och så ska jag sätta upp det på väggen som inspiration.

    Nu har jag haft två riktigt kassa år. Undrar om 2013 kan vara året då det vänder?

    Mici 2013-02-01 22:14:38
    Svara
  • fyfan va du är cool sandra!

    amanda 2013-02-01 22:13:32
    Svara
  • elsker. deg. !!!

    oda 2013-02-01 21:55:59
    Svara
  • WOW! GRATTIS!!! LYCKA TILL!!

    AM 2013-02-01 21:52:53
    Svara
  • Du är så sjukt cool och inspirerande Sandra.

    Sofia 2013-02-01 21:44:37
    Svara
  • Wow! Fäller en tår av lycka för dig. Kör på så det bara ryker. Min dröm är att flytta till den staden du kommer lämna snart. Har drömt sen 5 år tillbaka och för varje dag som går blir jag säkrare på att det kommer hända. Du är grym! Vi alla finns här på andra sidan våra datorskärmar och mobiltelefoner och kommer läsa om dina steg du kommer att ta. Ett i taget. Du är grym, fortsätt så! Du inspirerar mig. Kram

    Louise 2013-02-01 21:30:16
    Svara
  • Hej! Jag bli så glad för din skull. Så himla, himla kul!

    Kristin 2013-02-01 21:24:37
    Svara
  • Du är bäst, Sandra! Kör hårt!

    Lisa 2013-02-01 21:23:43
    Svara
  • Vad kul! Lycka till!

    Ester 2013-02-01 21:18:09
    Svara
  • Vad roligt!!!!!!! Grattis till ett bra beslut!! Jag tycker New York är världens bästa stad men det finns ju mer, såklart.

    Anna 2013-02-01 21:17:53
    Svara
  • Detta var lite halvinspirerande och lite halvångestgivande för mig. Du är grym, Sandra. Som vågar.. Vill också våga saker. Får ångest över allt jag inte gjort på grund av rädsla.. Måste ändra synsätt. ”Och ”if we wait until we’re ready, we’ll be waiting for the rest of our lives.”, SÅ HIMLA SANT!

    SUSANNA 2013-02-01 21:11:50 http://tajiks.blogg.se
    Svara
  • Åh Sandra blir alldeles varm i hjärtat för ditt mod. Tack för att du finns! <3 Kram och fortsätt lev livet!!

    beatrice 2013-02-01 21:10:40
    Svara
  • Alltså Sandra. Har tyckt att du är ungefär världens finaste sedan jag började följa din blogg som fjorton-, femtonåring, nu är jag nitton. Att följa ditt liv har varit som en skimrande dröm att titta på genom tonårens vardaglighet i en liten svensk kuststad. Paris har länge varit min dröm och att skriva är min passion. Och nu blir det din verklighet!!!! Önskar dig all lycka och kärlek i världen. Du är så modig. Puss (så kanske vi ses i Paris om några år)!

    Isabelle 2013-02-01 21:09:27 http://isobelskareng.blogg.se
    Svara
  • Sandra you’re such a courageous woman. I wish you all the best for your wonderful adventure! <3

    francesca 2013-02-01 21:09:21
    Svara
  • […] kanske inte har visat min syster tillräckligt tydligt hur mycket jag älskar henne. samt Och därför bestämde jag mig för att 2013 behövde bli annorlunda. 2013 behövde bli något nytt … Dela:MerGillaGillaBe the first to like this. This entry was posted in under ytan and tagged […]

    det är just nu jag lever | utvandraren 2013-02-01 21:06:21 http://erikalandin.wordpress.com/2013/02/01/det-ar-just-nu-jag-lever/
    Svara
  • JA, vad kul!

    anna 2013-02-01 21:06:15
    Svara
  • Reading this made me really happy. It’s nice to hear when people just grab hold and change their lives like anyone can do it. Makes the world seem a bit better I think. 🙂

    Mary 2013-02-01 21:05:08 http://insidemyhideaway.blogspot.com/
    Svara
  • åh, så himla himla himla fint och på pricken fantastiskt. massor med kramar och lycka till <3

    denise 2013-02-01 20:56:31
    Svara
  • Åh vad underbart Sandra! Jag önskar dig det största lycka till:et som finns att frambringa! Paris är en helt fantastisk stad. Jag var där för ett år sedan. Hade åkt dit på vinst och förlust med drömmen om att hitta ett jobb, ett boende och få uppleva den underbara staden och det parisiska livet. Men verkligheten ville annorlunda, min psykiska hälsa var inte alls i form och några dagar senare åkte jag mot flygplatsen igen. Smått tragiskt, men jag är så glad att jag VÅGADE åka, att jag inte gav upp innan jag ens hade försökt. För det är ju det man inte gör som man ångrar, inte det man gör.
    Jag hoppas du får en alldeles fantastisk vår i Paris! Och skulle du ha vägarna söderut i Frankrike så är ett tips att åka till byn Corde-sur-Ciel – så fantastisk vacker som bara en fransk lantby kan vara!

    Kramar till dig!

    Ps, jag har fortfarande kvar förhoppningarna om att en dag få uppleva Paris på nära håll.

    Emma 2013-02-01 20:53:23
    Svara
  • Oh, lyckliga fransmän att du kommer dit, de kommer bli helt tokiga i dig! Och lyckliga du när de blir tokkära i dig – wow! Du känns lite fransk, tycker jag, så det passar ju helbra. Tack, att du tar med oss till Paris, vad spännande vi ska ha i vår, du, jag och alla andra blogg-läsare, ha ha!

    Maria 2013-02-01 20:53:14
    Svara
  • You’re so right, if you get a chance to do something like that, you should take it. Best of luck with everything in Paris.

    Lillan 2013-02-01 20:50:36
    Svara
  • ÅH VAD FANTASTISKT!
    Låter riktigt härligt, hoppas att allt ska gå bra och att det blir som du vill!
    Puss och tack för en fin blogg, ser fram emot alla fina bilder på den nya staden.

    Lina 2013-02-01 20:46:10
    Svara
  • Jag beundrar dig och ditt mod så mycket. Lycka till!

    Katrine 2013-02-01 20:41:40 http://katrijasatumaa.blogspot.se
    Svara
  • Du är en sådan fantastisk inspiationskälla, blir så himla jävla glad av ditt mod. Kram och lycka till!! <3

    Ida 2013-02-01 20:38:13
    Svara
  • Åh så spännande Sandra! 😀 Jag kommer och läsa dina spännande inlägg från Paris!

    Ellen 2013-02-01 20:35:59 http://finlandsgullet.wordpress.com/
    Svara
  • Wow Sandra, du är ju bara så underbar!!! Lycka till på alla sätt och vis! Massor, massor med respekt till dig som går din egen väg! Bra!! /Ulrika

    Ulrika 2013-02-01 20:35:07
    Svara
  • MEN HERREGUD så himla himla roligt?! Blev lite tårögd faktiskt. Aldrig att jag visste att det gick att vara så glad för en människa man inte känner(men är lite småkär i ändå). Helt fantastiskt fina du. Jag besökte Paris för första gången i höstas och glömde ett par stycken hjärtbitar i fina parker och gathörn. Jag längtar tillbaka varje dag, och funderar på om jag inte är lite som sådana där föräldrar som lever ut sina drömmar genom sina barn, fast jag lever ut dem genom dig istället. Eller någonting. Tanken på dig boendes i Paris känns så himla rätt på något vänster. Så himla modigt och klokt att bryta upp när det inte kändes helt hundra längre. Kram <3

    (en Q&A med Paris/flytt-tema kanske?)

    Maria Katt 2013-02-01 20:27:53
    Svara
  • Bon courage !!

    Anja 2013-02-01 20:25:23 http://anjastensrud.blogg.no
    Svara
  • Heja Sandra! Du är så himla modig och vågar! Ska bli jätte spännande att följa dig i Paris och ser jag framemot att läsa en bok av dig i framtiden <3

    Linnea 2013-02-01 20:18:52
    Svara
  • du är så modig att jag får ont i magen. nu ska jag också våga någonting. tack, fina fina Sandra.

    molly 2013-02-01 20:02:58
    Svara
  • Kolla alla fina kommentarer här! Så många underbara personer som kan glädjas för andra. Ska bli så fint att följa dig i Paris Sandra. Hoppas på många fantastiska franska män på dina bilder! Och hångelbilder!

    Is 2013-02-01 19:57:18
    Svara
  • DU ÄR SÅ JÄVLA COOL OCH GRYM PÅ ALLA SÄTT! sån stark stor människa, what an inspiration. Kommer verkligen att köpa din debutbok!

    Devi 2013-02-01 19:45:50
    Svara
  • Lycka till! Hoppas du har det toppen!

    Evelina 2013-02-01 19:44:43 http://
    Svara
  • Ah SANDRA! Lycka till! Beundrar att du foljer dina drommar och ditt hjarta till varje aventyr, jobb, van och vardagsting. Ser fram emot att fa folja med via bloggen pa alla spannande ting som vantar i Paris! DU AR BAST! Go girl!

    emma 2013-02-01 19:32:44
    Svara
  • Have an amazing time Sandra!

    Immie 2013-02-01 19:31:10
    Svara
  • Aaaaaaaaaaaah, vet inte vad jag ska skriva eller tänka mer än faaaaaaaaan va kul och så jävla rätt du gör!! Lev ditt liv utifrån dig inte någon annan! Ser så grymt mycket fram emot att läsa om ditt liv, nu när du vänder blad! Allt ont för nått gott med sig- lev livet:) life’s to short to live the same day twice.

    Angie 2013-02-01 19:26:03
    Svara
  • SÅ RÄTT! All lycka till!

    Och hihi, måste bara slänga in att det faktiskt är jag som ”gjort” den där bilden med citatet från Torka aldrig tårar utan handskar. Blev helt paff när jag såg den på din blogg, hehe.

    Ida 2013-02-01 19:22:01 http://lifeisfordummies.blogg.se
    Svara
  • Sa himla spannande, Sandra! Hade jag inte barn sa skulle jag ocksa ha stuckit ut pa nasta aventyr. Ska bli spannande att folja dig pa resan harifran NY.

    Johanna 2013-02-01 19:18:54
    Svara
  • Men åååh! Jag fyller år den 1a mars.
    Att din blogg blir en Parisblogg kan ju va bästa presenten!

    S 2013-02-01 19:16:20
    Svara
  • Du är så JÄKLA cool!!!!!

    alva 2013-02-01 19:14:18
    Svara
  • You’re an inspiration, and I don’t use that phrase lightly.

    Theodora 2013-02-01 19:14:09 http://greatish.blogspot.com
    Svara
  • Alltså wow vad häftigt. Och jäkligt modigt!

    Sofie 2013-02-01 19:13:33
    Svara
  • Åh, gud så roligt men samtidigt ganska tråkigt. Det måste vara jättejobbigt att lämna en plats som man tycker om så mycket, men man måste våga prova, eller hur?

    Jag själv vill ta mitt pickpack och bara åka, vartsomhelst, göra vadsomhelst. Men det går ju inte. Jag är redo att växa upp nu, men det får jag inte. Så fort jag kikar in på din blogg så hjälper det mot min längtan och jag känner mig så glad, att jag får se äventyr och andra vyer genom någon annas ögon.
    Tack.

    Emma w 2013-02-01 19:12:24
    Svara
  • Ryan Gosling i one piece: http://www.youtube.com/watch?v=Cvh_87pDaYU

    Matilda 2013-02-01 19:12:05
    Svara
  • fantastiskt Sandra. helt rätt.

    rebecca 2013-02-01 19:12:03
    Svara
  • Bästa staden ju! Lycka till! Vad glad jag blir att du vågar förverkliga den här drömmen.

    Ingrid 2013-02-01 19:11:47
    Svara
  • Vad roligt. Pass på, man vet aldrig när möjligheten försvinner. En himla fin och bra idé tycker jag!

    Caroline 2013-02-01 19:08:53 http://onmyradr.wordpress.com
    Svara
  • du måste helt seriöst vara den grymmaste människan på jorden,
    så himlans inspirerande och fint att du följer dina drömmar och verkligen vågar!

    rebecka 2013-02-01 19:06:37 http://-
    Svara
  • Jag ryser till när jag läser ditt inlägg. Så inspirerande du är Sandra! Tack vare dig så ska jag nu framföra mitt önskemål till min chef om att helt få byta arbetsplats till hösten efter att ha varit 8 år på samma skola (och där jag stortrivs) bara för att våga testa på något annat.

    Lycka till med allt och njut av det sista av New York för den här gången innan din flytt till Paris. Stor kram!

    Anna J 2013-02-01 19:06:16
    Svara
  • Heja dig! Fan vad du är bra! Lycka till i Paris!

    Emilia 2013-02-01 19:03:05 http://frokenkempe.wordpress.com
    Svara
  • Lycka till!

    Madelene 2013-02-01 19:01:24
    Svara
  • fler borde göra som du! lycka till nu *håller tummarna*

    Cajsa 2013-02-01 18:57:34
    Svara
  • Underbart! Och så himla inspirerande. För det är verkligen så lätt att ta steget om man bara gör det. Lycka till! <3

    K 2013-02-01 18:56:08 http://www.ksdagbok.blogspot.com
    Svara
  • Du är så sjukt modig åh vad häftigt älskar Paris 😀
    PS din blogg är grym DS

    nilla 2013-02-01 18:55:37
    Svara
  • I cannot wait to see your NEW life and style. I wish you readers readers readers.

    Maria 2013-02-01 18:53:09
    Svara
  • :’)

    alice 2013-02-01 18:47:32
    Svara
  • Oi, HURRA, så morsomme nyheter! Noen ganger må man bare ta sats og hoppe. Velkommen hit, flotte Sandra!

    Synne 2013-02-01 18:42:07 http://etdrysskanel.wordpress.com
    Svara
  • Så himla bra Sandra! Heja dig! Hoppas du skriver en fantastisk bok och hoppas vi får vara med dig hela tiden! Om inte annat så tror jag att en stor del av din bloggmålgrupp är frankofiler så det blir nog inga problem. 😉

    Åsa 2013-02-01 18:36:08 http://palmborg.blogspot.com
    Svara
  • Om du kommer till Montpellier (vilket du bara MÅSTE) så är det bara att höra av sig! Det är fantastiskt här i Frankrike, välkommen!

    Josefine Johansson 2013-02-01 18:34:23
    Svara
  • Måste bara kommentera till Madeleine mfls åsikt. Det handlar VISST om mod! Självklart är något sådant inte möjligt utan pengar, men att lämna tryggheten för något okänt är visst modigt! Lämna vänner, kärlek (?), fast jobb osv är inte något som alla klarar att göra.

    Och appropå penga-biten så håller jag med de som säger att man inte behöver komma från rika förhållanden för att göra något sådant. Jag har extrajobbat och pluggat parallellt nu i ett år för att genomföra min barndomsdröm, att bo i sydafrika i några månader, helt utan hjälp från föräldrar/släkt.

    Heja Sandra!! <3

    Johanna 2013-02-01 18:32:17
    Svara
  • Åh Sandra, vad roligt att få möta våren i Paris! Bara en sån sak. Jag säger det, 2013 är året då allt händer. Stort Lycka till och du finner alltid vårt stöd från oss trogna läsare!
    Heja heja!

    Mademoiselle 2013-02-01 18:32:06
    Svara
  • Alltså Sandra du verkar vara så fantastisk. Som en tecknad superhjälte, en såndär supertjej man ville vara när man var liten. Och jag vill fortfarande vara sådan, jag ser upp till dig så himla mycket. Man vill liksom bara skrika ”You go girl!” och allt är så himla girlpower och ååh.
    Och det kommer bli underbart med Parisbilder här på bloggen, du kommer passa in bättre än någon annan på de franska gatorna.

    E 2013-02-01 18:27:14
    Svara
  • Så otroligt kul och spännande. Jag följer med! Fast på webben då.

    Sanna 2013-02-01 18:19:45 http://sannalund.se
    Svara
  • du är ju bara för otrolig! tycker du är modig som gör detta, och vill bara säga att jag är så glad att du bloggar och delar med dig av ditt liv. snälla skriv en bok eller något, skulle få finaste platsen i min bokhylla! kram

    Nike 2013-02-01 18:17:32 http://themainstreet.devote.se
    Svara
  • GO Sandra!! You are so courageous! Only good things can happen to you with this state of mind. Enjoy Paris!
    Bisous from a swiss (and french speaker if you need to practice) reader 🙂

    Aline

    Aline 2013-02-01 18:15:02
    Svara
  • Att du, som jag inte alls känner, ska flytta till Paris gör mig av någon anledning jättevarm och glad inombords. Det ska bli superkul att fortsätta följa dig. kram och grattis till äventyret

    Anna 2013-02-01 18:14:34
    Svara
  • Wow Sandra!!! bravo, et bienvenue à Paris!

    Jeanne 2013-02-01 18:08:10
    Svara
  • WOW! Sååå sjukt inspirerande! Du är så väldans häfig och modig.

    Maggie - en rå bohem 2013-02-01 18:07:47 http://bohemianmaggie.blogspot.com
    Svara
  • Jeg gleder meg til å følge Paris-bloggingen 🙂 Paris om våren, altså, det fins nesten ikke noe som er finere enn det. Du er modig og tøff!
    I fjor reiste jeg for å jobbe på andre siden av jorda, i Kina, og det er noe av det mest fantastiske jeg har gjort. Da jeg kom hjem, kjente jeg at nå måtte livet få bestemme litt selv, for jeg visste ikke helt hva jeg ville, og det resulterte i at jeg nå når som helst skal få en liten baby sammen med min fine kjæreste. Det kjennes veldig bra og jeg er 27 år og står i startgropa på livet og kjenner at det er så mye jeg vil gjøre, steder jeg vil reise til, og nå er det snart vår også og jeg kjenner at man kan gjøre alt man vil (nesten). Du inspirerer 🙂

    Veronika 2013-02-01 18:05:54
    Svara
  • wow, jag och paris välkomnar dig varmt!

    Johanna 2013-02-01 18:04:52 http://www.weaimforhighspeed.blogspot.com
    Svara
  • Den här vintern har jag haft den värsta vinterdepressionen i mitt liv. Förbereder ansökningar för att åka en termin utomlands men känner mest att det inte är värt det och att jag aldrig klarar det. Men så läser jag det här och minns precis hur jäkla underbart det är att resa och uppleva nya ställen och att man faktiskt kan göra det man vill. Så tack för att jag fick motivationen tillbaka, även om det bara håller för en liten stund. Lycka till och sluta aldrig skriva!

    Elinor 2013-02-01 18:04:45
    Svara
  • så cooooolt! det här är anledningen till att jag läser din blogg, du kan och vill och du gör det!

    mimmie 2013-02-01 18:02:44
    Svara
  • Så satans häftigt det där du! Lycka till som in i tusan. Det kommer ju passa dig som handen i handsken, tänker jag.

    fanny 2013-02-01 18:00:28 http://fannyjonssons.blogspot.se
    Svara
  • oj va bra och fint för dig! och modigt, du som trivs så bra i NYc. men det finns ju kvar, och jag tycker man ska testa allt man vill och behöver!
    jag som hade tänkt göra likadant fast kanske åka till new york, och hade hoppats på en fika! men äsch jag vet inte, det blir nog london tillslut ändå, den staden har jag saknat sen jag flyttade därifrån!
    visst är det underbart att jorden är full av länder man aldrig bott i innan?

    Victoria 2013-02-01 17:49:42 http://victoriahenry.blogspot.com
    Svara
  • Sandra, Sandra, Sandra. Fan vad grym du är. Har följt dig så länge jag kan minnas och ser upp till dig något otroligt. När du gör nåt och växer växer även jag på nåt konstigt sätt. Jag vågar mer för att du vågar. Får gåshud och börjar nästan gråta av det här. Du är verkligen en sann förebild. Puss och kram och lycka till, jag tror verkligen att det kommer gå fantastiskt bra för dig. Tack för att vi får vara med på dina äventyr!

    Emma 2013-02-01 17:45:24
    Svara
  • Wow! Vilket mod, det där gjorde min dag.

    Fanny 2013-02-01 17:44:57 http://fviksten.blogg.se
    Svara
  • Du är så himla bra! Tänk, vafan, att nån bara gör det!!!

    Rebecka 2013-02-01 17:43:27
    Svara
  • Så spännandeeeee, man blir inspirerad av dig. Och vilka fina bilder du kommer kunna ta där! ååh

    Johanna 2013-02-01 17:40:56 http://mondaymind.blogspot.se/
    Svara
  • ASSÅ. gåshuden över hela mig just nu. SATAN VAD GRYM DU ÄR

    Linnéa 2013-02-01 17:40:20 http://serpentinerochkonfetti.blogspot.se/
    Svara
  • Håller med någon som skrev långt ovanför mig – du har skrivit många fantastiska saker Sandra, men det här var det bästa.

    ”Men då sa Jonatan att det fanns saker som man måste göra, även om det är farligt. -Varför då? undrade jag. -Annars är man ingen människa utan en liten lort, sa Jonatan.”
    – Astrid Lindgren

    Maria 2013-02-01 17:38:33
    Svara
  • Du ar ju bast. Och sa fruktansvart modig. Grattis och det har kommer bli sa bra sa bra vet du!

    Kram.

    Nicole 2013-02-01 17:36:54 http://seventynine-eighty.blogspot.com
    Svara
  • Woho! You go girl!

    Marina 2013-02-01 17:35:40
    Svara
  • JAAAAAAAAAAA!!! Gud som jeg gleder meg til å følge bloggen din nå!!! ENDELIG!!! Du er min favoritt på internett, og jeg oppdaterer denne siden flere ganger daglig. Du er helt fantastisk! Lykke til :*

    Eivor 2013-02-01 17:34:01 http://www.respirati.blogspot.com
    Svara
  • Du är bara helt fantastisk! Du gör så rätt som följer ditt hjärta.

    Cecilia 2013-02-01 17:28:50
    Svara
  • Fy fader så MODIG og kul du er! HURRA for deg!

    Anette 2013-02-01 17:26:38
    Svara
  • Vad fin och inspirerande du är Sandra!! Det kommer gå jättebra i Paris!

    Catarina 2013-02-01 17:24:34
    Svara
  • Couldn’t agree with your title more, definitely a good move. I’m a 19 year old from London, moving to Paris alone in 9 days..exciting isn’t it?!

    Mary 2013-02-01 17:20:06
    Svara
  • […] då ska Sandra flytta till Paris och leva på att skriva sin blogg den lilla lilla bajskorven. Om jag är avundsjuk, missunnsam och obefogat negativ inställd till […]

    AVUNDSJUKAN!!! · Tack som fan 2013-02-01 17:19:13 http://www.tacksomfan.se/avundsjukan/
    Svara
  • hurra, fantastisk! lykke til. gleder meg til å lese om deg i paris!

    marita 2013-02-01 17:17:58
    Svara
  • Fy fan vad fint! Stort lycka till och heja dig.

    Anna Maria 2013-02-01 17:09:13 http://annamarialarsson.se/blogg
    Svara
  • You’re such an inspiring person! I’m sure you’ll have an amazing time in Paris!! <3

    Jaana 2013-02-01 17:08:09
    Svara
  • Blir det inte lite ensamt?

    Lisa 2013-02-01 17:05:33
    Svara
  • Du gjorde mig precis lycklig! Ditt mod och den kraft du har inom dig kan leda dig hur långt som helst!

    Lena 2013-02-01 17:05:23
    Svara
  • Åh vad underbart Sandra! Jag önskar jag vågade precis som du. Lycka till med Paris!

    Elin 2013-02-01 17:00:55
    Svara
  • Kommer att följa dig med ännu mer spänning framöver. Önskar jag vågade leva lika mycket som du. Lycka till med allt!

    30-åriga jag 2013-02-01 16:59:24
    Svara
  • Wow! Vad stort, vad överraskad jag blev! Men när du säger det låter det ju helt självklart, klart att du som är så bra på att skriva ska göra det när du nu har chansen. Och Paris låter ju inte helt fel heller. Önskar dig verkligen så sjukt mycket lycka till, wiii!!

    Sarah - Har ni te? 2013-02-01 16:46:45 http://harnite.blogg.se
    Svara
  • lycka till! :’)

    LN 2013-02-01 16:40:26
    Svara
  • wwwwwwwwwow coolt <3

    cecilia 2013-02-01 16:40:11
    Svara
  • ÅH!!! Bästa! Lycka till!! puss o kram

    eli 2013-02-01 16:39:54
    Svara
  • Du är så fantastiskt jävla häftig!! <3

    Emilia 2013-02-01 16:37:15 http://Skonja.se
    Svara
  • åh gud sandra jag blir helt tårögd. jag vill också bara vara skitspontan och göra nånting som känns rätt. jag trodde det skulle kännas rätt att flytta hemifrån och börja plugga i en annan stad men det känns inte alls perfekt. det känns…tomt. jag vill också göra något annat och bara sticka. ÅHHHH

    ELLE. 2013-02-01 16:36:35 http://flyawaylove.blogg.se
    Svara
  • känslan i magen av det här inlägget… alltså 😀 hälsa paris!!!!!!

    mimmi 2013-02-01 16:35:32
    Svara
  • Wow, gratulerar till nästa steg! Paris är underbart

    Lina 2013-02-01 16:33:19
    Svara
  • åh! jag önskar dig bara lycka till. härligt att du vågar, vågar leva och följa dina drömmar fullt ut, dra till paris trots att du verkligen trivs superbra i New York också. 😉 kramar. Du är så himla duktig på att skriva. så om du ger ut en bok köper jag den bums. <3

    Lotta 2013-02-01 16:29:21
    Svara
  • Åh så roligt, grattis!!! Kommer bli fantastiskt att följa dig i underbara Paris <3 Så glad för din skull! Heja!

    Elin 2013-02-01 16:28:52
    Svara
  • JÄVLAR VAD BRA.inspirerande

    josefin 2013-02-01 16:20:46
    Svara
  • å så bra! jag har själv gått och tänkt att mitt liv just nu inte känns liksom fullt ut, det känns inte så fantastiskt som det faktiskt skulle kunna vara. ditt inlägg sår ett frö. kanske blir det det inte 2013, men fröet är där:) att du avslutar det hela med jackie wilson; yay!

    maria 2013-02-01 16:18:33
    Svara
  • Började rysa när jag läste detta, sån inspiration. Lycka till Sandra ♥

    Vanja 2013-02-01 16:17:46
    Svara
  • Så hilma fint! För dig och för mig också, för jag har bott i Paris och längtar dit så mycket. Jag kan inte vänta att se dina bilder på den mest fantastika staden i världen 🙂

    Sanna 2013-02-01 16:16:28
    Svara
  • Hah å detta var nog bland det mest inspirerande jag läst på länge! Å jääävlar, lycka till 😀 😀

    Josefine 2013-02-01 16:14:08
    Svara
  • Och helt plötsligt blev det officiellt i mitt huvud. Jag tror jag är kompis-kär i dig. När jag blir stor ska jag bli som du, fast mig själv.

    Jenna 2013-02-01 16:12:16 http://illusion.devote.se
    Svara
  • Men gud vad häftigt Sandra! Har aldrig kommenterat förut, trots att jag läst bloggen i många många år, men jag träffade min fransman för 5 månader sedan och vi är så så kära. I höst flyttar jag förhoppningsvis till Paris för att plugga ett år och bo med honom såklart, ska bli helt underbart att följa din blogg i Paris!

    Blev på riktigt så så glad nu! Du är bäst. Kram!

    Sofia 2013-02-01 16:11:30
    Svara
  • Välkommen till Paris!
    Jag tror du kommer känna dig hemma här. 🙂

    åsa 2013-02-01 16:08:55
    Svara
  • Tack som fan! Heja dig för att du vågar och är så himla inspirerande. Grattis till förändringarna och jävlar så bra det kommer bli! Så himla skönt och befriande det är att precis allt kan förändras drastiskt när som helst, och sker det inte ”av sig själv” så kan man ta tag i det själv. Vi är lyckligt lottade.

    Johanna 2013-02-01 16:08:02
    Svara
  • HI Sandra,

    I admire your courage to move to Paris! Best of luck!! I’m sure you won’t need it. I can’t wait to read your next adventure.

    Christine

    Christine 2013-02-01 16:06:49 http://www.christinelovestotravel.blogspot.com
    Svara
  • Fineste Sandra, kos deg så mye, spis god mat, gå turer, vær glad. Jeg dro en uke til Paris i høst for å komme vekk fra alt, og vurderer å reise for å være lengre. Håper vi begge kan rydde opp i hodet og hjertet og bare være fornøyde.

    Sarah 2013-02-01 16:05:17
    Svara
  • Fan, du har så rätt! Bor också i en underbar storstad som jag älskar och blev precis erbjuden ett nytt jobb i en annan storstad i ett annat land. Jag har vridit och vänt på det hela och varit så himla rädd för att lämna det som är tryggt och underbart, men nu jävlar. Tack för inspirationen!

    Karin 2013-02-01 16:04:33
    Svara
  • Så jävla gött, HEJA SANDRA!!!

    Louise 2013-02-01 16:03:48
    Svara
  • Fy fan vad du är modig! Och inspirerande! Du är så cool, go for it girl! När jag blir stor ska jag också göra det, det har jag bestämt mig för precis just nu. Du får en stor high five av mig och ha det så bra som man kan ha det nånsin i Paris <3

    Madde 2013-02-01 15:48:43
    Svara
  • du är modig. du har ju snackat om det så länge.
    ja ska till paris i sommar, jag hoppas jag också blir kär i det.
    lycka till!

    fani 2013-02-01 15:48:19 http://thewildheart.blogg.se/
    Svara
  • UNDERBART!!!

    Lina 2013-02-01 15:45:00 http://lier.se
    Svara
  • Åh vad glad jag blir! Heja Heja Sandra!!
    Kanske ska börja fundera på allvar på den där utbytesterminen, blir så inspirerad..

    Matilda 2013-02-01 15:42:19 http://www.tildataddeck.blogg.se
    Svara
  • HURRA ! <3 <3 <3
    Du gör helt rätt! Just nu har jag ett arbete som innebär så otroligt mkt ansvar (har en egen affär) och ibland känner jag verkligen bara för att sälja skiten och flytta till ett varmt land. För att jag fortfarande är under 25 och för att snart har jag växt fast här.
    Men innan bara måste jag se om jag kan få snurr på det. Men. Jag vet inte vad jag ville säga förutom att du är sjukt inspirerande! Och att jag önskar att jag ibland hade ett vanligt jobb.
    Puss å lycka till!

    Carolin 2013-02-01 15:41:41
    Svara
  • Gud så kul! hoppas du får det fantastiskt!

    elina 2013-02-01 15:41:32 http://elinamarie.blogg.se
    Svara
  • Åh Sandra! Det är ju helt underbara nyheter. Hurra hurra hurra! Grattis till dig som vågar göra det precis DU drömmer om. Skithäftigt! Stor kram /Mimmi

    Mimmi 2013-02-01 15:39:43
    Svara
  • WHHAAA! Fy tusan vad spännande! Åh, jag är så excited! Och det är så löjligt att jag är så excited för jag känner dig ju inte ens! Men HURRA ändå! För detta är ju något som du velat så länge, wow. Åka till Paris och skriva. Du har inte planerat att jobba alls? Kanske stå i ett kafé och sälja baguetter? Bara för att träffa baguette-älskande fransmän? Och jag som kommer till Paris i maj (för Paris ligger ju nära London), så lova mig att du tillverkat en liten lista på dina favoritplatser tills dess. KRAM på dig Sandra, du är bra modig.

    Linnéa 2013-02-01 15:38:02 http://www.fyrakatter.blogspot.com
    Svara
  • ALLTSÅ JAG DÖR LITE DU ÄR SÅ BRA! OCH MODIG! HEJA DIG!

    ps. väntarväntarväntar på din första bok!

    A. 2013-02-01 15:35:29 http://merlangtanankarlek.blogspot.se
    Svara
  • Nej?! FY TUSAN vad skoj! Åh, vad underbart! Blev så himla glad av att läsa det!

    Carolin 2013-02-01 15:35:29 http://niloracs.blogg.se
    Svara
  • Från min ena drömstad till den andra. Och man får följa med. Så himla bra, lycka till!:)

    Emelie 2013-02-01 15:34:59 http://emeliemariaoberg.blogspot.com/
    Svara
  • Åh, så himla modigt!

    Isabelle 2013-02-01 15:32:22 http://lifeisfullofgoodstuff.wordpress.com/
    Svara
  • Heja!

    Nina 2013-02-01 15:28:34 http://hjemtilaalborg.blogspot.dk/
    Svara
  • DU ÄR HELT FANTASTIK OCH DET SKA BLI SÅ HIMLA KUL ATT FÅ FÖLJA MED IN I DITT NYA LIV I PARIS!! ÅÅ. PUSS

    Agnes 2013-02-01 15:27:43
    Svara
  • FYFAN VAD KUL SANDRA!

    Oona 2013-02-01 15:24:16 http://Oonawilhelmina
    Svara
  • Åh vad underbart! Det är nog precis helt rätt beslut att ta. Man måste våga.
    Ser fram emot en massa vackra bilder på Paris!

    Linda 2013-02-01 15:21:28 http://rosettflickan.blogspot.com
    Svara
  • Wow!!!! Vilken inspiration du är! Heja dig, du är så himla bra! Precis så ska livet vara 🙂

    Julia 2013-02-01 15:18:11
    Svara
  • Alltså ÅH vad bra! vad kul och spännande! Flyttade själv från ett utland till ett annat för ett par månader sen.

    till er som skriver att det bara är överklassen som har möjligheter och att det mest handlar om pengar. Pytt, det är en enkel undanflykt/förklaring. Jag flyttade utomlands för 6 år sen och inte fan hade jag massa pengar sparade att leva på. Ett par tusen hade jag nog på mitt konto, och visst fan gick det fint det med. 6 veckor senare var jag också alldeles ensam, och när jag åkte till jobbet (som jag hittade där…) så visste jag inte vart jag skulle ta vägen 8 timmar senare. men det löser sig, för att man vill och för att man måste. Så sluta ha en massa ursäkter och GÖR.

    Stella 2013-02-01 15:16:19 http://www.cutandsewblog.wordpress.com
    Svara
  • Magiskt! Även om vi inte känner varandra alls, så pirrar det på riktigt i mig när jag tänker på att du ska få göra det här! Så himla rätt och bra och.. magiskt! Det kommer vara helt otroligt för dig. Paris liksom. Även om det ibland kommer vara jobbigt och svårt med nytt land och ny stad så kommer det att vara fragment jämfört med resten av hela upplevelsen som kommer vara utvecklande och fantastisk. Är så himla glad för din skull! Blev så glad när jag läste det här att jag blev tvungen att berätta det för mina kompisar som inte ens visste vem du var. Så hjärtligt kul! Lycka till Sandra! Gud välsigne dig.

    Ida 2013-02-01 15:10:15
    Svara
  • Fyfaaaaaaaaaaaaaaaan vad glad jag blir av det här inlägget!!!! Blir aspeppad av det. Jag är exakt en sån som drömmer och drömmer om allt, men inte gör något åt det. Sparar tumblr-bilder och tänker att så ska jag ha det en dag. Mitt nyårslöfte var att börja våga mer.
    Att vara rädd är så himla jobbigt. Dags att börja ändra på det detta år!
    Jag hoppas du får det UNDERBART i Paris och ser fram emot alla bilder och vad som händer där! 😀 Tänker du lära dig franska?
    Du är så braaaa 🙂

    Ylva 2013-02-01 15:08:33
    Svara
  • Du är så modig och bra att jag får tårar i ögonen.

    Felicia 2013-02-01 15:00:32
    Svara
  • Så modigt och så helrätt. Lycka till!

    Linda 2013-02-01 14:49:27 http://lindastvkoll.blogspot.com/
    Svara
  • Oj så fint! Började gråta vid köksbordet på jobbet. Tack för att du är en så fin förebild. Kram

    Grape 2013-02-01 14:45:17
    Svara
  • Grym är du! Är själv två barns mamma och fyller 35 i år, så i vissa lägen får jag leva, bara lite genom dig..det jag har är fantastiskt, och pricken över i:et får jag genom dig 🙂 Du behöver ingen lycka till, för du kommer ha det sååå fantastiskt roligt, tom deppen ibland kommer att vara roligare…det är ju Paris vi pratar om <3

    Annamaria 2013-02-01 14:44:38
    Svara
  • Du är den modigaste människan jag vet!

    Emma 2013-02-01 14:44:05
    Svara
  • Vad underligt det ar att man kan sitta pa jobbet och bli sa glad for nagon man inte ens kanner. Jobbar sjalv i USA sedan tio ar tillbaka sa det har varit kul att folja dig nar du varit i New York.

    All lycka till i varlden! Hoppas du far det helt underbart. Onskar jag kunde saga upp mig och folja med!

    Tusen kramar.

    marie 2013-02-01 14:43:10
    Svara
  • Var ledsen tills jag läste att du ska till Paris!!! Vi kommer bo i samma stad… glädjetårar

    Eloise 2013-02-01 14:35:49
    Svara
  • shit pommes frites!

    m 2013-02-01 14:35:22
    Svara
  • åh vad bra du är!

    Karin 2013-02-01 14:32:14 http://www.oktoberfrosten.blogg.se
    Svara
  • !!!! Congratulations! And best wishes for Paris!!

    Aya 2013-02-01 14:28:19 http://une.rupture.net
    Svara
  • Stort grattis Sandra! Det låter så underbart och fantastiskt. Du har nog ingen aning hur mycket hopp och mod du ger mig att också göra någonting så stort jag med. All lycka till dig finaste! <3

    Nina 2013-02-01 14:23:28
    Svara
  • Åh precis vad jag väntat på att du ska göra! Typ, faktiskt, haha. Du hade ju liksom två jobb, på reklambyrån OCH bloggen. Majoriteten av jordens befolkning går ju igenom livet åtminstone ett jobb i taget. Så liksom, bara att ta’t, ta chansen tycker jag minst sagt man ska göra! ÅhÅHHHHHHHHH GLAD FÖR DIG <3

    nu är jag också inspirerad till att chansa lite!

    Älskar citatet från Paul, Torka aldrig tårar utan handskar, för övrigt

    Jenny 2013-02-01 14:20:00 http://mylittlej.blogg.se
    Svara
  • Men åh, här sitter en ”tant” som inte känner dig och känner att hon måste kommentera för första gången för jag blir nästan tårögd. Lite vemodigt att tänka på vad du lämnar men pirrig inför framtiden (haha, get a life Jenny ;))

    Jag följer iaf med till Paris. Bon voyage et bonne chance!

    Jenny 2013-02-01 14:18:30
    Svara
  • åh. sandra! sånt här behövde jag höra från någon annan. så himla bra är det och behövligt. det här kommer bli bra. lycka till med allt! (men du får inte sluta skriva här.)

    stina 2013-02-01 14:17:49
    Svara
  • Wow vad du är tuff! Lycka till!

    Maria 2013-02-01 14:14:56 http://petitpomme.se
    Svara
  • Alltså Sandra, jag ryser över hela kroppen när jag läser detta! Du är så sjukt modig, ser verkligen framemot att läsa om dina franska äventyr 🙂

    Johanna 2013-02-01 14:12:44
    Svara
  • Vad modigt och spännande! Kom på mig själv med att tänka skeptiska tankar som nej, ska du lämna härliga New York osv, men mindes vad du skrivit så många gånger till folk som är rädda att lämna sina hem. De finns kvar. Och så är det. Det du lämnar finns kvar om du vill tillbaka. Men nu hoppas vi Paris ger dig någonting du inte haft i ditt hjärta förut.

    Elli 2013-02-01 14:05:18
    Svara
  • Blir sjukt spännande att följa ditt liv i Paris. Kommer dock sakna alla fina New York-inlägg.

    Nathalie 2013-02-01 14:03:58
    Svara
  • Vad coolt. Har typ haft tanken att det är så stressigt och att man måste resa och allt innan man är 25, hur ska jag hinna med det nu när jag studerar? Men klart det inte måste vara så man måste inte ha en särskild mall för hur livet ska se ut. Inspirerande i alla fall! 🙂

    Nea 2013-02-01 13:57:16
    Svara
  • Så jäkla BRA!

    Malin 2013-02-01 13:53:51
    Svara
  • Åh, mitt hjärta svällde till dubbel storlek när jag läste. Paris! Så himla fint och så himla spännande/läskigt/roligt/modigt och framför allt fantastiskt. Puss & kärlek till dig Sandra och trevlig start på ett nytt kapitel i livet <3

    Sanna 2013-02-01 13:50:05
    Svara
  • Vilket bra beslut! 😀 Det ska bli roligt att följa ditt nya äventyr. All lycka till dig för att du tar och gör det som är rätt för dig. Kram

    Linda H 2013-02-01 13:47:43
    Svara
  • Fy vad fint. Jag har själv precis sagt upp mig och ska åka hem (från London) och bo hemma för att hålla på med min musik ett tag. Inte riktigt lika häftigt och modigt, men poängen är väl att man Ibland måste lyssna på alla klyschor och göra det man vill och följa sitt hjärta. Lycka till med Paris! Det kommer säkert bli super fint.

    Nellie 2013-02-01 13:44:08 http://www.kissmestupid.se
    Svara
  • Underbart! Du inspirerar verkligen.

    Utvandraren 2013-02-01 13:43:57 http://erikalandin.wordpress.com
    Svara
  • Åh gud vad kul!!!! blev varm i hela kroppen, det ska bli så roligt att läsa om det!!!

    Karla Rudd 2013-02-01 13:43:52 http://www.chezkarla.wordpress.com
    Svara
  • Oh Sandra good luck for your life firstly! Turn the page action is always good for the spirit:)

    Last week, me and my boyfriend created a SURPRISE (I think you’ll like it) to give you this summer in NYC but anyway, we’ll probably visit Paris as well and we’re gonna give it to you someday!

    Have fun on the back streets of Le Marais, drink vine on the Pont Marie, watch sunset in Montmartre, and do whatever you want, thanks for giving so much inspiration to me, dear!

    Hugs from Istanbul!

    xoxo

    Deniz 2013-02-01 13:43:24 http://photostorming.tumblr.com
    Svara
  • JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! FY FAN!!!! VILKEN INSPIRASJON!!!

    L.E. 2013-02-01 13:43:24
    Svara
  • Åh gud vad kul!!!! blev varm i hela kroppen, det ska bli så roligt att läsa om det! grattis!

    Karla Rudd 2013-02-01 13:43:17 http://www.chezkarla.wordpress.com
    Svara
  • Grattis Sandra! Gleder meg til å følge deg videre!

    Synnema 2013-02-01 13:41:30
    Svara
  • Och nu får du bra mycket närmre hem till Sverige. Det är ju asnajs det med.

    envig 2013-02-01 13:38:31 http://envig.blogg.se
    Svara
  • Åh hjälp!
    Vad chockad jag blev nu. MEN HEJA DIG, HEJA SANDRA!!!
    Önskar min samma mod till framtiden.

    envig 2013-02-01 13:37:58 http://envig.blogg.se
    Svara
  • Jaaaa, Paris! Älskade, vackraste Frankrike! Du kommer att trivas löjligt bra där, det är ju Frankrike 🙂 Längtar efter att läsa bloggen 😀

    Mirna 2013-02-01 13:36:08
    Svara
  • åh, sandra!! lycka till! älskar människor som går sin egen väg. håller tummarna för att du skriver något man få läsa sedan 🙂

    Sofia 2013-02-01 13:35:42 http://www.mynameissophiaa.blogspot.com
    Svara
  • Men herregud så fint! Du är ju helt fantastisk Sandra <3

    Lina 2013-02-01 13:34:51
    Svara
  • Fan va fint! Lycka till!! Detta kommer att bli toppen tror jag.

    Malin 2013-02-01 13:34:07 http://ahlinmalin.blogspot.com
    Svara
  • Paris. Nu blev en ljuvlig blogg ännu ännu bättre. Och bäst av allt är att du ska skriva! Äntligen!

    Camilla 2013-02-01 13:28:57 http://www.yachtisola.com/wordpress
    Svara
  • Sandra jag känner inte dig men jag blir så stolt. Stolt att du bestämmer dig för att göra nåt som du vill istället för den enkla lösningen att stanna kvar och hitta en rebound för att det är lättast. 2012 var ett skitår för mig också med en massa ångest och dåligt självförtroende och nerslag. Men jag klarade det, tog mig igenom det och igår fick jag veta att jag fått en ny, superspännande position på mitt jobb. Jag har hittat tillbaka till mitt starka, självsäkra jag och vågar tillochmed flörta med den där sinnessjukt underbara mannen på jobbet som jag i över ett år suktat efter men tänk att han är för bra för mig. Nu har jag insett att jag hade fel. Jag är ju bäst! Och det är du också! Och bästa människorna klarar av allt och kan flytta till Paris och dricka vin för det kommer bli bra och man kommer bli hel. Tack för att du så öppet delar med
    Dig om vad du går igenom. Du hjälper mer än du tror!

    Stolt 2013-02-01 13:25:51
    Svara
  • Så jävla inspirerande!! Du är fantastisk!!

    Linnea 2013-02-01 13:24:16
    Svara
  • Åh! Jag bodde i Paris tidigare, min favoritplats i hela världen. <3 Lycka till

    jessica Marcheline 2013-02-01 13:17:01 http://xomarcheline.blogg.se/
    Svara
  • Grattis!! Hurra för dig å lycka till!!

    Malin 2013-02-01 13:15:53
    Svara
  • Fantastiskt Sandra! Stort lycka till! Är säker på att du kommer ha en riktigt härlig tid i Paris. 🙂

    Ida 2013-02-01 13:13:20
    Svara
  • Fantastiskt! Inspirerande! <3

    Svara
  • LYCKA TILL!! du KOMMER att lyckas med dina drömmar. det är jag säker på

    h 2013-02-01 13:11:39
    Svara
  • <3

    Milla 2013-02-01 13:08:05
    Svara
  • Åhhh, jag blir alldeles varm inombords!!! Du är så fruktansvärt inspirerande och underbar! Jag sitter här vid mitt bord på jobbet och tänker att, men gud, det är möjligt att bara bryta upp från allt och följa sina drömmar. Allt är möjligt och jag fick helt plötsligt en enorm livsglädje! TACK!!!

    Josefine 2013-02-01 13:06:36
    Svara
  • Grattis! Blir jätteglad för din skull! 🙂

    Men mitt i allt det lyckliga har jag ändå en bekymrad fråga: hur/vad gör man med alla möbler och tusen saker man samlat på sig efter två år i new York när det blir dags att flytta över Atlanten igen? Hyr man en container och transporterar allt till nästa ställe? Lämnar man allt och bara börjar om helt? Tar man med det viktigaste, typ familjefoton och presenter från de närmaste, och lämnar resten? Har man garage sale? What? What? Sånt här praktiskt plågar mig, det är därför jag aldrig vågar flytta nÅgonstans..

    Nippon 2013-02-01 13:02:56
    Svara
  • Känns som du är som gjord för Paris:) Kommer bli jätterolig att läsa om ditt äventyr. Lycka till!

    Malin 2013-02-01 13:00:49 http://malinolssons.wordpress.com
    Svara
  • Så bra, Sandra!!! Jeg skal selv begynne på et nytt eventyr den 1. mars også! Jeg gleder meg til å følge livet ditt i Paris. Lykke til!

    Svara
  • I cannot believe it!!! I am oh, so happy for you!!!! You are such an inspiration!! 2013 is going to be wonderful, I know it. x

    lauren 2013-02-01 12:57:14 http://www.glossaryzine.blogspot.com
    Svara
  • Va, är det sant! Vad kul. Jag ska nämligen flytta dit den fjärde. Franska vårsolen kommer nog gilla att värma små äventyrslystna svenskor. Ha så kul!

    Emma Thea 2013-02-01 12:56:02
    Svara
  • YOLO

    Maria 2013-02-01 12:55:31
    Svara
  • Herrejävlar. HERREJÄVLAR vad grym du är Sandra. Så sjukt galet modig och stark. Lycka till med skrivandet! Det kommer med största sannolikhet gå toppen.

    g. 2013-02-01 12:52:03
    Svara
  • Du är en så stor inspirationskälla! Varje gång jag känner att jag inte vågar saker, så läser jag dina texter. Det som är bäst med dig är att du gör verklighet av dina drömmar. Bara man vill, så kan man!

    Matilda 2013-02-01 12:46:29
    Svara
  • FANVADBRA

    Eddi 2013-02-01 12:45:57
    Svara
  • D.U. Ä.R. O.T.R.O.L.I.G! L.Y.C.K.A. T.I.L.L. M.E.D. A.L.L.T!

    ulrica 2013-02-01 12:44:23
    Svara
  • You are my hero!

    Lisa 2013-02-01 12:43:51
    Svara
  • å, vad jag önskar att jag hade ditt mod! beundrar dig enormt
    Lycka till!

    Frida 2013-02-01 12:39:58
    Svara
  • BRA GJORT!!!

    Sara 2013-02-01 12:39:25
    Svara
  • åååååååååååååååå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ingrid 2013-02-01 12:37:28
    Svara
  • Du är ju bara helt genomgrym.

    Mikaela 2013-02-01 12:36:42
    Svara
  • […] på kalla vintern i Sverige och vill ha äventyr och flyttar till New York, sen känner hon att hon vill göra något annat än reklambranschen och flyttar till Paris. Även Nina Åkestam som flyttade till New York tillsammans med Sandra besitter samma mod, de […]

    En reflektion om klasstillhörighet och om mod… | asansvarld 2013-02-01 12:36:28 http://asansvarld.wordpress.com/2013/02/01/en-reflektion-om-klasstillhorighet-och-om-mod/
    Svara
  • First thing in the morning for me is always read email and a few blogs on reader. Today i was eating and iogurt when your post hit me, hit me so strong that you cant imagine. I came to write a thank you before i could finish my breakfest, because now i have that feeling that i can do anything! Thank you for inspire us with your dreams and your force. Is amazing feel that you just can do what you dream of, right in the first hour of your day.
    Sorry the bad english <3

    rafs 2013-02-01 12:35:52
    Svara
  • Åh Sandra vad himla superduperunderbart!!!
    Ser framemot alla Parisäventyr <3

    Tu 2013-02-01 12:35:26
    Svara
  • Sandra, du är min hjälte!
    Lycka till!
    Du inspirerar mig så oerhört mycket!
    <3

    Viv 2013-02-01 12:32:01
    Svara
  • Fantastiskt! Lycka till, det blir alldeles säkert underbart.

    Madelene 2013-02-01 12:31:16
    Svara
  • Uæææ, så bra! Gleder meg til å følge deg i Paris! Oui oui!

    Hilde 2013-02-01 12:29:42
    Svara
  • Herregud Sandra! Jag rös genom hela kroppen, förväntade mig inte detta efter hur mycket du hyllat New York. Men fan vad fint Sandra, faa-aan. Detta är precis vad jag velar velar hela tiden. Just do it. Stor fet jävla kram för att du är världens bästa och modigaste!!!!!

    Pauline 2013-02-01 12:24:34
    Svara
  • Oj, så många kommentarer! Iaf, så jättebra där. Det kommer att gå bra. Du klarar ju vad som helst.

    Olli 2013-02-01 12:24:02 http://spacedive.devote.se
    Svara
  • åååh underbart!! jag vet inte vad jag ska skriva, men känner ända att jag liksom måste skriva nått! du är så himla modig och så himla klok. Jag ser verkligen upp till dej! lycka till med allt. och det pirrar i magen då jag tänker på att jag får flytta med dej genom bloggen till paris 🙂

    sofia 2013-02-01 12:22:29
    Svara
  • Glömde den här, den kan också vara bra:-)
    Jag skulle vilja ha ett glas prosecco = Je voudrais un verre de prosecco

    Fia 2013-02-01 12:22:25
    Svara
  • Du är så modig! Lycka till! <3

    Julia 2013-02-01 12:19:30
    Svara
  • Men Gud så roligt!! Älskar Paris, fantastisk stad! (och närmare hem om man längtar efter familjen). Vi följer dig såklart till Paris sötnos! Superkul!!

    Karin 2013-02-01 12:19:00
    Svara
  • första gången jag kommenterar, för att jag bara måste, för att DU ÄR SÅ JÄVLA BRA. nu måste jag göra samma sak. tänkt på det länge och det här är väl bästa tecknet av alla, att det finns andra som också vågar!

    filippa 2013-02-01 12:18:26 http://artprostitute.tumblr.com
    Svara
  • Jag fick rysningar när jag läste det. Rysningar låter kanske negativt men så var det inte menat. Det var rysningar av förväntan! Å dina vägnar liksom:) Du kommer aldrig sitta på din kammare och ångra något när du blir gammal inte! Det här är så sjukt spännande! Och jag hoppas vi får följa dig där också, skulle nog inte kunna leva utan din blogg särskilt inte när jag vet att du huserar i Paris:-)

    Här är litet franskalexikon för nybörjare (fast du kanske kan franska? men ut i fall att)

    Bonjour = Goddag
    Ca va?= Hur mår du
    Ca va bien.= Jag mår bra
    jolie= vacker
    gracon =pojke (eller om man vill ropa på servitören i restaurangen)
    bière=öl
    pâtes carbonara= pasta carbonara
    vendredi soir= fredagkväll

    Fia 2013-02-01 12:16:56
    Svara
  • Sandra I wish you all the luck in the world!!! Paris will treat you good!

    Ana Lopes 2013-02-01 12:15:13
    Svara
  • Åh Sandra, du är så förbannat fantastisk. Ibland när jag känner mig vilsen brukar jag försöka tänka på mig själv utifrån en text som Henry David Thoreau skrev ”Hon var troligt den enda fullt friska, hälsosamma och kraftfulla unga dam som någonsin vandrat över jordens yta, överallt där hon gick blev det vår”. Det, eller så går jag in här och läser dina inlägg.

    Sun 2013-02-01 12:13:39
    Svara
  • grattis till ett härligt beslut om att följa dina drömmar!
    antar att denna kommentaren bara försvinner här i havet av ord som skrivits. MEN känner att jag vill ge min åsikt till madeleine och hanna som påstår att detta är en fråga om ekonomi. klart sandra har pengar, hon jobbar ju heltid har ingen annan än sig själv att försörja. det är inte enbart en överklasslyx att kunna flytta.

    jag är från en helt vanlig familj med enkel ekonomi, jag sparade själv ihop mina pengar och har flyttat runt till flera städer i europa. jag har åkt på semester till new york och massa andra ställen utan att ha föräldrar som äger tvbolag.

    jag har många kompisar som kommer från enkla förhållanden som provar lyckan i städer som barcelona, paris, new york, la, london osv. tycker det är missunnsamt att hela tiden trycka på att sandra är från en familj med pengar, tror att hon säkert som många andra kan konsten att spara ihop pengar för att kunna följa sina drömmar.
    kram

    Elin 2013-02-01 12:11:52
    Svara
  • Alltdå åh vad jag är glad för din skull!!

    Alma 2013-02-01 12:11:35
    Svara
  • Heja! Heja! Heja! Du är så modig! Och så klok!!

    Daniella 2013-02-01 12:08:34
    Svara
  • WOW fasen vad coolt och förbaskat roligt! du är tuff och en toppen förebild!

    Alice P 2013-02-01 12:07:12
    Svara
  • Wow Sandra,grattis! Kjempetøft av deg,lev drømmen! Lykke til (selv om jeg ikke tror du trenger det) 🙂

    Silje 2013-02-01 12:04:07
    Svara
  • I går flyttade jag till Bristol. Det är jättespännande och jätteläskigt. Men framförallt så är det så himla kul! All lycka till din Paris-resa!

    Matilda 2013-02-01 12:04:04
    Svara
  • Du är så modig! Lycka till, det kommer gå galant!

    Hanna 2013-02-01 12:03:38
    Svara
  • Underbart, jag blir glad för din skull och tycker det låter fantastiskt!

    Men jag kan inte låta bli att hålla med Madeleine – det handlar ju mer om ekonomiska möjligheter än om mod. Det är inte svårt att våga göra saker när man har råd med dem.

    Inte mindre roligt för det, givetvis, bara en minst sagt viktig detalj. Alla dessa tonåringar som läser och som kanske kan resa iväg ett litet tag, men utan inkomst går det ju faktiskt inte att flytta så där bara. Nu skrev du ju faktiskt det, att du har möjligheten genom bloggen, så ingen kritik mot dig Sandra alltså, mer mot de som kommenterar som verkar tro att det framför allt handlar om mod. Man kan inte äta mod, och det betalar ingen lägenhet.

    Men ett stort lycka till, det kommer säkerligen att bli fantastiskt, och kul att få följa med genom bloggen!

    hanna 2013-02-01 12:02:19
    Svara
  • Tror precis att jag blev kär i dig nu. Att vara sin egen. Åh.

    Matilda 2013-02-01 11:51:43
    Svara
  • […] Ok, fucking DÖR. […]

    can I ignore that sound of distant drumming? | annibal 2013-02-01 11:50:55 http://annibal.se/?p=1792
    Svara
  • !!! lykke til. klem

    dina 2013-02-01 11:49:19 http://www.foreverrryoung.blogspot.com
    Svara
  • fattar inte riktigt hur jäkla modigt du är! du inspirerar mig! otroliga sandra, jag önskar dig allt lycka på hela jorden!

    jule 2013-02-01 11:47:42 http://27bottlesofbeer.tumblr.com/
    Svara
  • Tror vi är många som inte kan hålla tårarna tillbaka när vi läser det här. Du är så oerhört inspirerande, Sandra!!!

    Maja 2013-02-01 11:47:38
    Svara
  • WOW! do it! dina krönikor är fantastiska, du har ett sätt att klä känslan i ord, so få har – så bara kör! jag hejar på dig, peppelipepp!

    frida 2013-02-01 11:45:42 http://fridavingren.wordpress.com
    Svara
  • Som flera andra så blir jag också alldeles tårögd av vad fint detta är! FYFAN VAD BRA DU ÄR SANDRA! Så jääävla modig, bra och fantastisk. Blir såå inspirerad! LYCKA TILL<3

    Emelie 2013-02-01 11:43:14
    Svara
  • Sa sjukt javla fantastistk! Tank vad 2013 var lika for oss. haha. Ska saga upp mig pa mandag har jag planerat, laskigt men shit vad det behovs!
    Kram fran london

    Lovisa 2013-02-01 11:41:05 http://www.lovisalindstrom.com
    Svara
  • Hej Sandra, I’ve been reading your blog for quite a time (hjälpade mig att förbättra svenska!) but never left a comment. Funny that you’re moving to Paris, it’s a great city! The Marais is a great place to hang, and I love eating kanellbullar at Svenska Institutet also.
    Lycka till för 2013!

    Kelig 2013-02-01 11:41:04 http://toulouyouyou.blogspot.fr
    Svara
  • Jag beundrar dig!

    Jannike 2013-02-01 11:39:50 http://jannizzle.blogg.se/
    Svara
  • Detta är ju superinspirerande! Det kan ju inte bli annat än bra!

    Anna 2013-02-01 11:37:42
    Svara
  • AAAAAAAAAAAh DU E BÄST

    olga 2013-02-01 11:34:07 http://neque.blogg.se
    Svara
  • Började gråta när jag läste. Så himla bra, och är så himla avis. VILL GÖRA SAMMA SAK, men har 1,5 år kvar av min utbildning och är fast här. FAST med min ex-pojkvän som går i min jävla klass och som är en jävla idiot. Hurra liksom. Vill bara till en ny stad och börja om allt, träffa nya människor och bara leva livet.

    Lycka till fina du!

    Hanna 2013-02-01 11:31:07
    Svara
  • Det er fantastisk! Jeg håber, at alt bliver, som du håber på! Puss <3<3<3

    Anne 2013-02-01 11:30:54
    Svara
  • Kära Sandra!

    Jag har läst din blogg i ungefär två år nu, jag har gråtit sönder mig av dina inlägg, och blivit värm om hjärtat, men jag har aldrig kommenterat. Jag vet inte varför, jag har alltid haft lyst att göra det, men det har bara inte blivit så. Men altså NU, nu måste jag bara.

    Jag tycker du är den modigaste tjejen i hele jävla världen, du inspirerar mig varje dag och får mig til at villa ta en chans på livet, på samma sätt som du gör.

    Jag tror du kommer att få det så himla bra i Paris, och jag önskar dig så jävla mycket lykke og kärlek och hångel i världens mest romantiska by. Du är fantastisk. Tack for att du finns till, kära kära Sandra. Kram från Norge!

    Julie 2013-02-01 11:28:06
    Svara
  • Wow!! I just did the same thing, handed in my notice in Paris and off I go to London, no new job prospects on the horizon!
    2012 was a bad year for me with a break up too. Here’s to you Sandra! Bon courage pour ta nouvelle vie parisienne 😉

    Emma 2013-02-01 11:27:59 http://mademoisellemma.blogspot.com
    Svara
  • Det här är så himla fantastiskt!! Ditt liv verkar så jävla bra och du är så himla modig, jag måste lära lite av dig.

    A 2013-02-01 11:27:07 http://adwink.blogspot.com
    Svara
  • Åh jag började stortjuta när jag läste din text. Jag går själv och drömmer och planerar för hur jag ska ta mig till New York. Till hösten har jag eventuellt fixat en praktikplats i 3 månader. Du är min inspiration! Du är så otroligt modig! Paris är underbart också! Ska bli härligt att följa dig där ifrån. Lycka till kära Sandra. <3

    Joanna 2013-02-01 11:25:25
    Svara
  • Inget ont som inte har något gott med sig, eller hur?

    Marie 2013-02-01 11:25:04
    Svara
  • Åh åh åh, underbara Sandra! Att läsa det där fick mig att le stort och få små tårar i ögonen. Du är så sjukt fantastisk. Så jävla grym.
    Du ger mig så mycket hopp om det här livet, om alla de här människorna.

    Lycka till, jag ser fram emot att läsa om Paris!

    Angelica 2013-02-01 11:25:01
    Svara
  • Modiga du. Lycka till med allt, och hoppas/ser fram emot att följa med i bloggen. 🙂

    Svara
  • So damn good Sandra! I´m really happy for you. Have fun!

    Claudia 2013-02-01 11:22:25 http://therabbitwithagreenbow.blogspot.de/
    Svara
  • Kjære Sandra, du er bare best!! Heia heia! 🙂

    Cecilie 2013-02-01 11:21:27 http://www.madebycecilie.com
    Svara
  • Gud så häftigt..! Det kommer bli fabulous.

    Henriette 2013-02-01 11:20:59
    Svara
  • ÅH DU ÄR SÅ HIMLA GRYM!
    håller helt med om allt i texten. har levt mitt stockholmsliv i 5 månader idag och jag älskar att jag kan göra det. ensam, utan att tänka på någon annan. även om jobb, lägenhet och allt annat livsviktigt skiter sig. jag är så himla himla lycklig just nu.
    fredagspepp och bisous sandra!!

    pamela 2013-02-01 11:19:47 http://www.pamcakes.blogg.se
    Svara
  • Shit vad spännande! Och modigt av dig! Men det är väl så, när man känner att man måste göra något nytt så måste man bara. Tänk o sitta å ångra sig på gamla dar att man inte gjorde det man ville när man faktiskt kunde.. Du är en förebild och verkligen en inspirerande sådan. Hoppas du kommer få massa vackra parisäventyr och träffa roliga och bra personer och framför allt, vara glad och lycklig och allt du förtjänar! Jag sa faktiskt till en vän för ett tag sedan något jag läst i din blogg, han hade en dröm om att göra ngt nytt men tvekade, och jag sa som du sa; ”man måste tro att allt är möjligt!” och jag såg hur ett litet ljus faktiskt lös upp i hans ögon och att han blev glad för en liten stund att ngn faktiskt trodde på honom, att ngn inte sa att ”nä men så kan man ju inte göra, hur skulle det gå?” det gör mig fortfarande glad att tänka på, att jag genom bara några ord kunde göra en annan människa lycklig och hoppfull, om även så bara för en stund, och även om det ”bara” var en dröm som kanske ändå aldrig blir sann. Så måste man få tro, drömma, önska, och om man vill; göra. Kram

    Charlotte 2013-02-01 11:18:57
    Svara
  • Aaaah Sandra du är så jävla bra!!!!! Ska bli så spännande att följa dina äventyr!! Stort lycka till!!

    Sanna 2013-02-01 11:16:09
    Svara
  • Asså du är så cool!!

    Linnea 2013-02-01 11:15:08 http://linnearask.blogspot.com
    Svara
  • bästa sandra. önskar dig all lycka. hoppas vi får se ännu mer av ditt skrivande nu 🙂

    fny 2013-02-01 11:14:40
    Svara
  • Jaaa, vad bra! Jag bor i Paris och nu kommer staden bli ännu lite bättre och finare när du flyttar hit! Yay! Ser framemot att se staden jag bor i utifrån dina ögon! Puss.

    Elin 2013-02-01 11:12:43
    Svara
  • Du er så sjukt inspirerende og modig, jeg blir så glad av deg!!!!! LYKKE TIL!!

    hej 2013-02-01 11:06:35
    Svara
  • ÅH. Trots att jag bara känner dig genom den här bloggen så blev jag så himla glad när jag läste detta. HEJA DIG SANDRA! HEJA!

    Maria 2013-02-01 11:06:26
    Svara
  • jag känner igen det där, att 2013 måste bli året då det händer lite nytt (helst mycket). det är så många små saker jag skulle vilja syssla med, men jantelagen hamnar lite ivägen. ska slå bort den snarast! men jag är väldigt imponerad över att du till och med flyttar till ett annat land. även om en vet att du velat det väldigt länge, så blir en ju imponerad och överraskad ändå. det kommer bli så jäkla bra, Sandra. och med tanke på förra året känns det lite rätt i tiden liksom.

    heja dig! puss

    Madeleine, FEMINIST/VEGAN/VOCALIST 2013-02-01 11:05:01 http://sisterdisco.blogg.se
    Svara
  • Så himla bra och rätt! Nu kan du säga ”merci” och ”bonsoir” hela de parisiska kvällarna igenom. Jag har också bott i Paris och saknar min taklägenhet där ibland. Se till att, när våren kommer, klättra ner och sätta dig vid Seine med en flaska vin och en baguette och skåla för livet! Sånt är viktigt att göra i den där staden. Kram!

    Josefin 2013-02-01 11:03:48
    Svara
  • Ett stort lycka till Sandra!!!!

    Sabina 2013-02-01 11:02:09
    Svara
  • Wow, häftigt! Sjukt inspirerande också för den delen. Önskar dig stort lycka till!

    Malin 2013-02-01 11:01:25
    Svara
  • GIRLPOWER!

    Maria 2013-02-01 10:59:11
    Svara
  • åh vilken inspirerande text!!:)

    Belinda 2013-02-01 10:54:55 http://www.belindasfoto.blogg.se
    Svara
  • Åh!!! Utsikt över eiffeltornet!! Wow, Sandra, vilket jäkla äventyr! Och klart som tusan att du ska prova! Allra varmaste lyckönskningarna till dig! Ska bli så himla spännande att niotillfem ska bli en Paris-blogg i framtiden!! <3

    Anastasia 2013-02-01 10:53:16
    Svara
  • Ursäkta uttrycket, men fy fan vad bra.

    Katarina 2013-02-01 10:52:21
    Svara
  • WOW Sandra! Blev helt chockad, men va roligt!

    Har själv bott i Paris och ville mest bara tipsa om min spellista ”Bvd Saint Germain, marknad på en söndag och böckerna vid Seine”, där jag samlat allt som får mig att drömma mig iväg till de där första vårdagarna på kvarterets café, när solen precis börjar värma och man sippar kaffe på en uteservering även fast det egentligen är för kallt.
    När man vandrade ensam på Musee D’orsay med Francoise Hardy i öronen med block och penna. Sedan satte man sig bredvid en av pensionärerna som är varje dag med sitt målarställ som, dag ut och dag in, håller på att förfina en specifik lock på sin tolkning av ett verk av John Williams Waterhouse.

    Paris är magiskt. Hårt ibland, men magiskt.
    Korka upp rödvinet så skålar vi lite. ”Ching ching” som parisarna säger.


    Lyssna och få in känslan.

    V 2013-02-01 10:50:56 http://sparkspropaganda.blogg.se
    Svara
  • Du är så jäkla bra så det finns inte! Lycka till!!!

    Johanna 2013-02-01 10:48:56 http://johannaainokristin.wordpress.com
    Svara
  • Blev så himla glad av att läsa detta!! Lämnade stressiga London för Berlin i höstas och det är det bästa jag någonsin gjort!

    Lisa 2013-02-01 10:46:11
    Svara
  • åh så roligt det ska bli att följa ditt bloggande från paris!

    mattlo 2013-02-01 10:45:12 http://mattlo.se
    Svara
  • Så sant! När man är själv är man fri att följa sina drömmar. Det saknar jag. Fantastiskt att du vågar steget! Bra gjort Sandra! Du lever livet!

    Annika i Sevilla 2013-02-01 10:43:29 http://casaannika.blogspot.com
    Svara
  • Men vad glad jag blev när jag läste det här! Du är så hemskt modig och det kommer vara helt fantastiskt för dig i Paris! Du är en sådan inspiration för du vågar ta det där stora steget. Jag är så stolt och lycka till fina fina du! Det kommer bli alldeles underbart och du kommer må så bra det känner jag på mig.

    Kram och puss i mängder!

    Lisa Marie 2013-02-01 10:43:11
    Svara
  • okej började typ gråta för jag blev så glad för din skull och för att du vågar ta 2013 vid ballarna. Så avundsjuk och inspirerad.

    Har läst din blogg länge och minns när det tog slut mellan dig och L. Sa till min pojkvän hur ledsen jag blev för dig och han kramade mig. fyra månader senare lämnade han mig också efter tre år. Din blogg blev som en slags överlevnadsguide och vill tacka dig.
    Funderar på att flytta till London i höst och bara göra det utan att tänka efter. Du är så fin Sandra och grattis. Kram!

    s 2013-02-01 10:43:07
    Svara
  • I’ve never been in Paris ’cause is not the knid of city I like; but now, if you’re there, I could finally visit it, see the Eiffel Tower and have a coffee with you in some lovely café. Welcome back to Europe, Sandra!

    Libertad 2013-02-01 10:39:32 http://sahakiel.blogspot.com/
    Svara
  • Oj jävlar. Grattis!

    lilla S 2013-02-01 10:39:13 http://fruktklister.blogspot.com
    Svara
  • Du är så cool så jag vet inte vart jag ska ta vägen! WOHO!!!!!

    Alina 2013-02-01 10:33:34 http://gretalina.blogg.se
    Svara
  • Lykke til, finefine du!

    natalie 2013-02-01 10:32:45
    Svara
  • JIPPIE!!!!! Välkommen hit, grattis till ditt stora mod!!! GRATTIS!!!!!

    Nina 2013-02-01 10:30:39
    Svara
  • äntligen!

    elin 2013-02-01 10:30:11
    Svara
  • Lykke til! Så spennende!

    ingrid 2013-02-01 10:29:01
    Svara
  • Good Luck Sanda, I hope this is just the beginning of an amazing adventure! <3

    Hayley 2013-02-01 10:28:56
    Svara
  • Ja, men ja!! Så jäkla modigt och fantastiskt!

    jennifer 2013-02-01 10:27:35 http://jenniferstroud.blogg.se
    Svara
  • W O W! Vad glad jag blir för din skull! Och pirrig och nästan fäller en liten glädjetår (om jag inte satt på tunnelbanan..) Du är så inspirerande 🙂

    Emma 2013-02-01 10:26:52
    Svara
  • Klart du ska. För du vet, tonårstjejer ska sitta och läsa tröstande romaner av Sandra Beijer. Jag bara vet det. (faktiskt just som det här inlägget publicerades flyttar jag hemifrån. Inte till Paris, men man måste ju börja någonstans. Nu kör vi.)

    Jennika Photography 2013-02-01 10:25:45 http://jennikaojala.wordpress.com
    Svara
  • åh!! peppen!!!

    Emma 2013-02-01 10:23:27
    Svara
  • Vad glad jag blir för din skull! Stort steg, men klart du ska till Paris! Du har väl drömt om att bo i Paris och skriva länge nu? Grymt att du tar det steget nu! Lycka till! 🙂

    Sandra 2013-02-01 10:23:23
    Svara
  • Vad roligt att du hittar ett nytt fokus, fina pojkar finns det nog gott om i Paris också ska du se! 🙂

    Lite sorgligt är det dock att inte få vara en del av New York äventyren längre, jag flyttade från den staden hösten 2011 och sedan dess har jag kikat in på din blogg när jag saknat NYC för mycket.

    Ha det så underbart i Paris, ser framemot nya äventyr!

    Josefine 2013-02-01 10:21:33
    Svara
  • Så himla modigt Sandra! Good for you! Som min pappa säger, det löser sig alltid. På ett eller annat sätt. Vägen dit kanske inte blir som man tänkte sig men det blir bra ändå. Ibland tom. bättre.
    puss!

    Nikki 2013-02-01 10:20:32 http://www.tavisen.devote.se
    Svara
  • Ashäftigt och skitbra Sandra!! Heja! Kram

    Therese 2013-02-01 10:18:51
    Svara
  • Åh vad härligt!!!!! Stort lycka till med skrivandet och l´amor 🙂

    Ellen 2013-02-01 10:15:17
    Svara
  • wow!

    stina 2013-02-01 10:12:57
    Svara
  • På en merkelig måte er jeg stolt av deg. Du er helten min! Håper Paris kan gi deg alt det du leter etter og mer. Gleder meg til å lese og se bilder fra alle de fremtidige eventyrene dine.

    Elise 2013-02-01 10:12:43
    Svara
  • ÅH!!! heja heja heja sandra!

    lina 2013-02-01 10:10:02 http://discosadness.blogg.se
    Svara
  • Helt fantastiskt Sandra! Man har ju kunnat läsa ibland att det är något du har drömt om men jag trodde helt ärligt att det skulle ta år innan det skulle ske! Men jag tycker det är fantastiskt och jag blir själv otroligt inspirerad! kram

    Pyttan 2013-02-01 10:09:46 http://pyttan.blogg.se/
    Svara
  • Fyfan vad ball du är!!! Lycka till! Puss!

    CS 2013-02-01 10:08:54 http://tjingpax.blogspot.se/
    Svara
  • Oh, I got goosebumps reading this! It sounds like the best and most amazing thing to do!! The very bestest of luck and may 2013 treat you with so much more kindness! Yay, adventure!!

    Annette 2013-02-01 10:07:37 http://www.maybefox.tumbl.com
    Svara
  • Åh vad jag blir glad för din skull! Det är helt fantastiskt att du har möjlighet att följa dina drömmar så här!! Hoppas att ditt liv i Paris blir allt du någonsin drömt att det ska vara! Vi hejar på dig ^^ Kram 🙂

    Mickis 2013-02-01 10:06:53
    Svara
  • Live once in your life in New York, but leave before it makes you hard:)

    Joanna 2013-02-01 10:01:25
    Svara
  • Du är SÅ JÄVLA GRYM!!!!!

    Ida 2013-02-01 10:01:25
    Svara
  • Hi Sandra!
    congratulations! this is so brave of you and I’m really happy you make it happen!
    I’m from Paris so if you ever need some help for anything while you’re here, don’t hesitate to contact me!
    Have a lovely day!
    Thai

    Thailai Knight 2013-02-01 10:00:52 http://lallamorte.blogspot.fr/
    Svara
  • ÅÅH! Snacka om att fredagspeppen tredubblades av det här! HEJA HEJA HEJA DIG!

    Yrsa 2013-02-01 09:58:20
    Svara
  • Wow vad häftigt! Kul att få hänga med till France!

    Moa 2013-02-01 09:58:05
    Svara
  • Fy var jävla skit glad jag blir när jag läser det!!!!!!!

    Hanna 2013-02-01 09:57:58
    Svara
  • Ett fantastiskt och väldigt inspirerande beslut! Du kommer att få nya erfarenheter att blicka tillbaka på och om det inte känns rätt så vet du det med säkerhet och den känslan slår allt. Lycka till!

    Stina 2013-02-01 09:57:20
    Svara
  • Alltså Sandra!
    Ligger här helt tårögd för det du gör!
    Du är en sån inspiration, och jag kommer läsa vartenda ord du författar.
    Tänk om man va hälften så modig som du.
    Kram/Lina

    Lina 2013-02-01 09:54:10
    Svara
  • Åh wow. Så fantastiskt spännande! Och tänk vilken lycka att vi, dina läsare, har äran att få följa med på det här äventyrent. Lycka till med allt 😀

    TIDSTJUVEN 2013-02-01 09:54:03 http://tidstjuven.com/
    Svara
  • herregud vad fint blir helt gråtmild

    clara 2013-02-01 09:53:09
    Svara
  • Åh, du kommer älska Paris! Så många snygga killar att titta på, lovar. (På COS i Marais jobbar till exempel typ den snyggaste killen, gå in och dö). Och alltid alltid alltid någonting att göra. Hoppas jag springer på dig ute eller metron någon gång! Ps. ta bussen i början om du inte har någon slags tid att passa. Man ser såååååå mycket (linje 69 mot champ de mars går t.ex. förbi bastille, hotel de ville, notre dame, louvren, och sen då eiffel tornet) och allt klickar mer än om du tar metron och inte ser någonting.

    Gud vad kul!! Kram.

    Cecilia 2013-02-01 09:47:02
    Svara
  • hurra og wow og fantastisk! det blir bra, det kjenner jeg på meg! du er så tøff som tør, så inspirerende!

    marire 2013-02-01 09:45:49 http://hoydepunkt.wordpress.com
    Svara
  • så jäkla bra att våga och följa impulserna! heja heja heja!!!!!

    frida 2013-02-01 09:44:55 http://itismyparty.tumblr.com
    Svara
  • Åh vad fantastiskt! Gör det! Så fruktansvärt modigt och starkt! <3

    Anna 2013-02-01 09:44:33
    Svara
  • Modigt! Och säkert ett bra beslut. Jag tog mitt pick och pack och flyttade till Frankrike för 1,5år sedan och är fortfarande här, med knarrig franska och en mörkhårig fransos i sovrummet. En aning ensamt och svårt är det, men det kommer bli bra. Glad fredag et bienvenue en France! 🙂

    Jacqueline 2013-02-01 09:43:45 http://spetsochannatfint.com
    Svara
  • Såååå utrolig bra måte å bruke en mulighet livet gir deg! Livet er nå, ikke siden.

    ulrike 2013-02-01 09:43:30
    Svara
  • Åh, så himla fint. Massor med lycka till-kramar! Du är så modig och inspirerar så många.

    Malin 2013-02-01 09:43:08 http://malinenros.blogg.se
    Svara
  • Får rysningar. Fan vad cool du är! Flyttar du dit helt själv? Hur ska du göra för att träffa människor osv? På något sätt känns Paris lite läskigare och mer okänt än NYC

    Isabella 2013-02-01 09:42:25
    Svara
  • Du är så himla fantastisk. ♥

    Sheriilyn 2013-02-01 09:40:52 http://sheriilyn.blogg.se
    Svara
  • fy tusan vad underbart! du är så grym sandra, köööör 🙂

    Matilda 2013-02-01 09:40:41 http://maatildalindgren.blogg.se
    Svara
  • Wowowow!
    Welcome!

    Marie 2013-02-01 09:39:45 http://aaksid.tumblr.com/
    Svara
  • så himla modigt av dig! jag fick rysningar av det här. längtar efter att få följa med på dina parisbestyr.

    sara 2013-02-01 09:39:20
    Svara
  • Min duktiga modiga dotter !

    mamma 2013-02-01 09:34:55
    Svara
  • Det är ju helt fantastiskt!! Heja dig som vågar göra det du vill!

    Sofia 2013-02-01 09:29:27
    Svara
  • IIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sandra: Bra beslut hörrödu! Jag köper din bok! <3

    Bambi 2013-02-01 09:29:15 http://fashionteamgym.blogg.se
    Svara
  • Åhh! Det här gjorde mig på ett sådant fantastiskt, strålande humör! Jag är så himla, himla glad för din skull och så är jag glad för min egen skull också. För att du ger mig både lite mod och hopp om att det går att göra vad man vill. För det gör ju faktiskt det, bara det att jag har lite svårt att få in det i huvudet. Nu är jag närmre. Tack Sandra. Och hoppas det blir fantastiskt (det är klart att det blir!). Ha en fin fredag. Puss

    Amanda 2013-02-01 09:29:03
    Svara
  • Välkommen till Paris!

    Frida 2013-02-01 09:28:34 http://franfrida.blogg.se
    Svara
  • Herregud Sandra du forsätter förvåna mig hela tiden! Fantastisk nyhet som gav mig lite ny kraft en trött fredagsmorgon! Du är fantastisk!

    Erika 2013-02-01 09:26:48
    Svara
  • MEN SANDRA SÅ FANTASTISKT!! Att du vågar lämna tryggheten återigen och gå vidare utan att nöja dig, jag tycker du är så sjukt modig och inspirerande. Visar att det går att följa inte bara en av sina drömmar utan massvis av dem. Lycka till och ha det så himla himla bra!

    Anna 2013-02-01 09:24:15
    Svara
  • Åh, grattis! Du kommer passa in så bra där, känns det som. Modigt!

    Kajsa Larsdotter 2013-02-01 09:23:56
    Svara
  • Jag läste din text och började storgråta. Vet inte om det beror på att jag är ganska skakig just nu och behöver något nytt eller om jag bara blev så sjukt inspirerad att du vågar. Hursomhelst, lycka till! Du är modig!

    Little Miss Thoughtful 2013-02-01 09:22:46 http://littlemissthoughtful.devote.se
    Svara
  • Wow! That’s really brave and inspiring. And I really admire you for that!

    Julia 2013-02-01 09:21:29 http://cheshirestreetcat.blogspot.com
    Svara
  • Heja dig Sandra. Det ska bli otroligt spännande att följa dig, du modiga människa!

    Mycket pepp på den!

    Kram

    Helene 2013-02-01 09:17:15 http://blomstergarden.blogspot.se
    Svara
  • Du är så häftig! Att det modigaste man kan göra är att våga följa sina drömmar!

    Malin 2013-02-01 09:14:53
    Svara
  • Beundransvärt och inspirerande, du är fantastisk, Paris och du kommer att klä varandra! < 3

    Karin 2013-02-01 09:14:51
    Svara
  • Åh. Så underbart! Vad fint du kommer ha det!

    Julia 2013-02-01 09:14:45 http://peroxsym.blogspot.com
    Svara
  • Åh, önskar att jag ocks hade möjlighet/råd att göra något sådant.

    Cornelia 2013-02-01 09:14:28 http://billaudel.se
    Svara
  • jag har alldeles precis druckit upp min kopp med morgonkaffe och läser det här helt fantastiska inlägget. plötsligt lyser solen allt starkare in på mig genom fönstret. du är fantastisk sandra! det här gör mig så glad att se, att människor, att du uppfyller dina drömmar! you go girl!

    Catrin 2013-02-01 09:14:16
    Svara
  • Åh vad kul!

    Inte för inte att Hanna Hellquist tog bloggare som det perfekta jobbet då 😉

    sarah 2013-02-01 09:14:10
    Svara
  • Nu dog jag!!! Det ska bli så himla himla spännande att få följa med dig på din resa genom bloggen! Modiga du.

    Maja 2013-02-01 09:14:07 http://www.mla-photography.blogspot.com
    Svara
  • Wow! Så spännande. Och modigt! Heja dig!

    Katta Kvack 2013-02-01 09:13:17 http://kattakvack.se
    Svara
  • Lycka till gumman, du gör rätt, starta om på annan plats och du har ju åtminstone en barnbomsvän i Paris/ Kram

    Gullvi 2013-02-01 09:12:19
    Svara
  • Heja Sandra heja Sandra. Det ska bli så roligt att få se hur du ska ha det i Paris. Jag hoppas du delar med dig.

    fröken K | vill bli amatörfotograf 2013-02-01 09:12:12 http://facutvivas1.com
    Svara
  • Du är min inspiration! Att du vågar detta och allt annat du gör, gör att jag tar mod till mig. Tack Sandra och lycka till! Ser framemot att få följa dig i underbara Paris. Bon courage et voyage!

    MIa 2013-02-01 09:06:43
    Svara
  • Fast i detta fall handlar det väl inte om mod? Utan att du faktiskt har pengar. Jag tror faktiskt att en stor del av alla dina läsare och icke-läsare skulle ha mod att lämna allting, men det enda som stoppar människor är den bristande ekonomin. För livet är ingen slags frihet, man är låst till allting.
    Men om man har pengar, är uppväxt på östermalm och har päron som äger tv-bolag så har man ju kommit långt på vägen till friheten?.
    Missförstå mig rätt, Nej jag är inte avundsjuk. Men alla klyftor och orättvisor i samhället är så himlans tröttsamt och extremt sorgligt… Varför är det bara överklassen som ska få lyckan att utveckla och upptäcka livet?!

    Madeleine 2013-02-01 09:05:51
    Svara
  • WOHO!!!! allt finns alltid kvar, kanske i ett parallellt universum. Fan vad fett!! Ha det fint 🙂

    Karin 2013-02-01 09:02:59 http://halvskarp.tumblr.com
    Svara
  • U-N-D-E-R-B-A-R-T-!-!-!
    Det gör du så jävla rätt i! Fan, vad coolt!! Många utropstecken här nu! Men det är ju sjukt spännande & häftigt! HEJA HEJA 😀 😀

    L I L I J A 2013-02-01 08:57:44 http://lilija.com
    Svara
  • Så det är den hemligheten du har gått och ruvat på! stort grattis det låter ju helt underbart! Jag älskar Paris, åker dit ensam n¨sta helg medan min pojke åker snowboard i alperna.
    ska bli s¨härligt att följa dig i Paris, en stad jag faktiskt föredrar framför NY!

    Amanda 2013-02-01 08:55:34 http://mrsadvocat.blogspot.com/
    Svara
  • Du är ju helt jävla FANTASTISK. Heja Sandra.

    Sara 2013-02-01 08:54:59
    Svara
  • Wow! Så modigt och härligt! Det ska bli roligt att få ta del av Paris genom dina sinnen. Jag önskar dig all lycka på ditt nya äventyr!

    sofie 2013-02-01 08:54:45
    Svara
  • Sitter här och ryser. Du gör helt rätt, Sandra! There’s no time like the present. Och vi kommer ju självklart göra allt vi kan för att du ska kunna leva på bloggandet så länge du bara vill!
    puss och tusen lyckokramar!

    Jos 2013-02-01 08:54:29
    Svara
  • Det kan inte bli annat än fantastiskt, ska bli roligt att följa!

    Emma 2013-02-01 08:53:59 http://luckyavenue.blogspot.se
    Svara
  • Shhiiieet så coolt! Önskar dig massor av lycka till, jag beundrar dig så mycket för att du gör såhär!

    maja 2013-02-01 08:53:32
    Svara
  • å fina fina vännen.
    sitter här med bankande hjärta och allt snurrar och tänker på hur stark du är.
    det handlar inte bara om att kunna följa sina drömmar.
    det handlar inte bara om att våga följa sitt hjärta.
    det handlar om att släppa sig själv och sina gränser.
    inse att det ända som begränsar sig är sina begränsningar!
    att orka säga adjö till det man älskar kanske mest av allt för att se om man kan finna någonting nytt och kanske också underbart.
    så underbart att du ska leva och skriva och bo i min älskade vän Paris.
    våran vackra stressiga hektiska romantiska knäppa och alldeles alldeles underbara Paris!
    hälsa från en femtonåring vars hjärta drunknar i drömmar om kyssar i Paris.
    sen skickar jag dig lite pepp som jag tycker passar dig fint:
    Strong independent woman!
    Vacker och fri
    Lovely cherry red kyssar klockan fem på morgonen
    Kalla nätter och tomma gator
    Ensam och det är okej för man är aldrig ensam i mer än någon minut i Paris
    PUSS

    lilly 2013-02-01 08:52:29 http://kaffefilter.devote.se
    Svara
  • Men Sandra! Fan vad fint! Blir alldeles tåris, på riktigt, åh, fan fan fan vad ljuvligt.

    Agnes 2013-02-01 08:49:37
    Svara
  • Åh så härligt! Önskar också att jag har modet till det som du gör!

    Emilia 2013-02-01 08:48:44 http://eewmiliaa.blogg.se
    Svara
  • Wow vad du är beundransvärd. Lycka till!

    Emma 2013-02-01 08:45:57
    Svara
  • Gråter nästan lite grann för att jag också så himla gärna vill fly men har flera gymnasieår kvar förrän jag får börja följa mina drömmar på riktigt. Det ska hur som helst bli mycket roligt att följa din blogg från Paris!

    alice 2013-02-01 08:43:59
    Svara
  • Jag blir rörd av din text, sitter här och snyftar. Blir också lycklig och inspirerad av att de finns de som vågar. På riktigt.

    Kajsa 2013-02-01 08:40:36
    Svara
  • Jag känner så igen mig i den där tristessen av platser som är helt fantastiska, med underbara människor men som fortfarande gör att du måste bege dig av. Min kompis sa till mig att ”du är rastlös, och kommer antagligen alltid att vara det”. Det gjorde mig glad. För på något sätt trodde jag det var fel på mig. Alla andra verkar ju till slut alltid stanna, medan jag jämt ger mig av.

    Lycka till! Detta kommer bli grymt!

    i 2013-02-01 08:39:57
    Svara
  • Åh vad jag blev GLAD nu! Vilken bra start på en fredag. Lycka till så himla mycket och jag ser fram emot att följa dig!!

    Hanna 2013-02-01 08:38:11 http://tresvartkatt.blogg.se
    Svara
  • alltså jag vill att ditt liv blir en serie, så man kan få följa dig och dina äventyr. haha. herregud vad härlig du är. modig som en jävel och fantastisk som få. ha så roligt i paris. kramar.

    sanna 2013-02-01 08:37:08 http://www.sannaengstrom.bloggagratis.se
    Svara
  • SÅ INSPIRERANDE! Det är bara såå otroligt inspirerande att du gör detta, tar chansen, det ger energi och hopp och inspiration till mig, snart ska jag också!

    LindaJ 2013-02-01 08:36:11 http://www.lindassarajevo.blogspot.com/
    Svara
  • :’) jaaaaaa

    Hanna 2013-02-01 08:34:51 http://midnattsgatan.blogspot.com
    Svara
  • åh lycka till! du är så fantastiskt jäkla grym!<3

    Bea 2013-02-01 08:34:47 http://radarmagazine.se/beata/
    Svara
  • modiga, inspirerande, coola sandra!

    matilda 2013-02-01 08:34:27
    Svara
  • KBK-kör bara kör

    Maria 2013-02-01 08:30:03
    Svara
  • Du är så modig. Jag blir så inspirerad och glad för din skull.

    Jessica 2013-02-01 08:29:31
    Svara
  • Jag har följt din blogg i flera flera år. Det här är det BÄSTA jag läst! Jag hoppas det går urbra för dig. Paris ÄR ju fantastiskt och inspirerande och fint. Skriv NOVELLER! Det är asbra för att komma igång. Men det kanske du redan gjort?! Jag hoppas att du kanske hittar inspiration till att skriva om mer än hon och han. Det finns mer kärlek än den mellan två av olika kön. Men det vet du ju såklart. Visa det för dina unga läsare <3

    c 2013-02-01 08:29:24
    Svara
  • You go girl!!!

    Amanda 2013-02-01 08:29:11
    Svara
  • WoW! Även en av mina drömmar. Att bo i Paris en period. Blir inspirerad.
    Lev & upplev!

    Lina 2013-02-01 08:28:25
    Svara
  • Fint skrivet Sandra och så sant. Riktigt bra. Lycka till 🙂 Anette

    Anette J 2013-02-01 08:28:04
    Svara
  • OMG vad sjukt underbart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Nina 2013-02-01 08:27:32
    Svara
  • detta är grymt. jag ser upp till dig för det här. Så modigt och bra. Detta gav mig motivation
    och inspiration! Tror du kommer trivas som fisken i (ett rent och inte förgiftat, försurat, miljöskadat) vatten!

    olivia 2013-02-01 08:27:01
    Svara
  • Åh, vad bra Sandra! Det här är du värt och varför inte liksom?? Kör på! Men lova att vi får hänga med på vägen!

    Sandra 2013-02-01 08:25:52
    Svara
  • fy vad svårt att lämna allt, men oj så fantastiskt.
    tänk om man kunde göra så. heja dig, sandra!

    anna 2013-02-01 08:24:28 http://anna.blo.gg
    Svara
  • Gud vad jag visste det här. Det har liksom gått att läsa mellan raderna. LYCKA TILL! Du är en stor förebild för alla därute som bara väntar på att sina drömmar ska slå in istället för att göra något åt saken. Du är fantastisk 🙂

    sanna 2013-02-01 08:23:36
    Svara
  • Åh, herregud! Det går rysningar genom hela kroppen! Så himla roligt, Sandra! Och modigt! Och fucking awesome!

    Isabelle Pedersen 2013-02-01 08:22:46 http://radarmagazine.se/isabellepedersen/
    Svara
  • så himla himla modig är du. får en att våga saker man inte trodde var möjligt. det kommer bli fint.

    wictoria 2013-02-01 08:21:58 http://thewhisperingwaves.blogspot.fi/
    Svara
  • Att älska sig själv är ens livs kärlek. Den är grundstommen för att kunna älska andra och för att känna sig trygg i kärleken från någon annan. Man ångrar bara det man aldrig gjorde, lycka till fina du! Kram!

    Sandra 2013-02-01 08:21:37
    Svara
  • underbart sandra, vilken dröm 🙂

    bubba 2013-02-01 08:19:41
    Svara
  • Åh Sandra, jag blir helt tåris av det här. Både för att jag kommer sakna New York (och hur sjukt är inte det att JAG kommer sakna en stad som DU flyttar ifrån) och för att jag är glad för din skull! Paris kommer ju alldeles säkert bli precis lika underbart!
    Du är verkligen en inspiration!

    sanna 2013-02-01 08:18:42
    Svara
  • Heja dig Sandra! Fy sjutton vilket fantastiskt inlägg! Ska bli fint att följa bloggen i Paris!

    Linnéa 2013-02-01 08:18:33 http://linneahansson.blogg.se
    Svara
  • Fy fan vad kul och bra Sandra! 2012 var ett riktigt pissår för mig också av i princip samma anledning som det var det för dig. Packade också mina väskor, lämnade New York där jag bott i över fyra år, och bara kände att nä nu jäklar är det dags att dra ur pluggen. Har sett dig på olika platser- 7A en söndag, PS1 en lördag etc. men aldrig vågat komma fram och säga hej. Du skriver så oerhört fint och bra så tvivlar inte en sekund på att 2013 blir ditt bästa hittills. Tusen, tusentals lycka till!

    Sofia 2013-02-01 08:16:14
    Svara
  • amen alltså ÅH. att du flyttar till paris! lyckan som vände upp och ner i min mage, så glad för din skull. jag flyttar dit i september så jag ser SÅ mycket fram emot att kunna läsa din blogg här alla dessa månaderna innan. det kommer bli bästa peppen.
    gud vad underbart sandra, helt rätt beslut. GO GO GO!

    tyraelvira 2013-02-01 08:13:29 http://tyraelvira.blogg.se
    Svara
  • Du är den mest inspirerande människa jag vet. Fy fan vad du är cool rent ut sagt. Jag hoppas verkligen att jag tänker precis som dig efter jag tagit studenten.

    Mathilda 2013-02-01 08:11:38 http://svartvitinuti.blogg.se
    Svara
  • Åh, blev alldeles varm och glad av att läsa detta! Man lever bara en gång (klyschigt, jag vet), och du gör alldeles rätt i att pröva dina vingar. Grattis till dig!

    Har följt din blogg i flera år nu, och kommer med spänning följa dig även i Paris. Lycka till med allt! 🙂

    Pernilla 2013-02-01 08:11:15
    Svara
  • Så spennende og utrolig modig av deg! Jeg tror dette blir et fantastisk nytt kapittel.
    Skal du beholde leiligheten din i New York?
    Lykke til!

    Karina 2013-02-01 08:11:14
    Svara
  • Beundrar att du är så modig! Drömmer själv om att göra precis samma sak och bara flytta någon annanstans, tur att du finns så man kan se att det faktiskt går att göra så.

    Elvira 2013-02-01 08:11:04 http://stjarnfall.blogg.se/
    Svara
  • Fy vad bra du är! För en 16 åring fast i gymnasiets värld ger du en hopp om ett fantastiskt liv man kan uppnå efter det här. Är så sugen på nya människor, nya platser och att allt ska sluta vara så förutbestämt… Du inspirerar hela tiden, you go girl!

    Ella 2013-02-01 08:11:02
    Svara
  • Välkommen till Paris! Härligt att du följer ditt hjärta och dina drömmar. Dessutom så kommer du att komma hit när våren är på väg på riktigt. Man kan ana våren redan nu, men det är inte dags riktigt än.

    Annie 2013-02-01 08:10:17
    Svara
  • Alltså, jag blir bara så glad! Ville bara säga det. Och det är tack vare dig Sandra.

    Marie 2013-02-01 08:07:57
    Svara
  • Heja!!!

    Karin E Jansson 2013-02-01 08:05:19 http://www.karinskonstgrepp.se
    Svara
  • […] niotillfem-Sandra flyttar till Paris för att skriva. Blir så jäkla glad när folk följer sina drömmar, för det påminner mig om att jag också kan […]

    Metablogg | This and that and what not 2013-02-01 08:03:50 http://www.sanape.se/2013/02/metablogg/
    Svara
  • Tack, tack och tack för att du får det att kännas (mer än) okej att vara 26 år och fortfarande ha en hel massa drömmar att uppfylla, platser att se och människor att lära känna. Jag närmar mig 27 och har precis studerat färdigt och tydligen är det en ekvation som enbart resulterat i (vad som känns som tusentals) kommentarer om när det är dags för förlovning/barn/hus… Jag är helt tanktetrött av att hela tiden behöva sålla ut mina egna drömmar, tankar och känslor i det brus som skapas i alla andras förmaningar om mitt liv. Men så klickar jag in på din blogg och som av ett trollslag är min röst tillbaka, bara för att du visar att det är okej att inte vilja samma sak som majoriteten av alla andra i mitt liv. Det är okej att ha drömmar för sig själv, och att förverkliga dem. Nu är jag en sån som behöver extremt lång startsträcka men ändå, du är en inspiration, för du är en do:er och det är precis sådant här jag behöver läsa om en grådassig dag. Mod, wanderlust, äventyr. Så tack från djupet av mitt hjärta för att du får mig att hitta min egen röst<3

    Cecilia 2013-02-01 08:01:36
    Svara
  • Fy vad fint! Grattis!

    2013 kommer att bli bäst.

    Stina 2013-02-01 07:58:53 http://www.stainan.blogg.se
    Svara
  • Det här var det bästa inlägget på evigheter! Och det kom i precis rätt tid. Jag känner också att det måste hända något nu, men att det är svårt att gå sin egen väg ibland. Du är ett föredömligt exempel på att det går, tack, nu orkar jag åka till skolan idag.

    vendela 2013-02-01 07:57:52
    Svara
  • Åh vad spännande! Lycka till!
    Mitt 2012 var ungefär som ditt 2012 och trots det sitter jag och söker jobb i staden dit VI hade tänkt flytta TILLSAMMANS, men varför då egentligen?! Nej nu ska jag verkligen fundera på var JAG vill bo och se till att följa MINA drömmar! Tack för inspirationen!

    M 2013-02-01 07:57:08 http://youarelovely.blogg.se
    Svara
  • Underbart! Jag blir så glad för din skull och det ska bli fint att se Paris genom din kamera! Kram

    Hejregina 2013-02-01 07:53:33 http://[email protected]
    Svara
  • Jag dröjer kvar i din text, trots att jag har en annan text att själv skriva. En annan text som trycker på, som tvingar. Men jag dröjer kvar. Först träffas jag. Pang. Rakt mot, rakt in i en plats där mage möter hjärta. Där känner jag; där är hela kroppen; där är mer, är allt.

    Jag dröjer kvar i din text. Bor i den en stund medan kaffet tar slut och nu är yoghurtskålen tom och mörkerslöjan uppfäst med prickiga sidensnören. Dagen har börjat. Jag var uppe innan den började. ”Vad mörkt det är!” sade jag tills dess att ingen längre ville lyssna. Då blev det ljust, men om det sade jag ingenting.

    Jag dröjer kvar i din text. I ditt mod. I din lust. Och genom dig är jag lite glad. Genom dig känner jag uppbrottspirret och även jag, även jag, ger mig av. Jag ger mig av trots att jag är kvar. Dit jag reser finns inte mörkret. För det är ljust nu. Staden har vaknat.

    Tack Sandra, för att du inte sparar livet i en låda under sängen.

    Kram Fride

    fride 2013-02-01 07:51:51
    Svara
  • Åh jag blir så lycklig av att läsa det här! Ser fram emot att få läsa vidare!!

    Ida 2013-02-01 07:48:58
    Svara
  • STORT LYCKA TILL!!! Du är grym!

    Petra 2013-02-01 07:47:48
    Svara
  • Ah men fy satan vad spännande, och vad modigt gjort!!

    Emelie 2013-02-01 07:45:31 http://unvelo.devote.se
    Svara
  • Heja 😀 så jäkla jäkla bra!!
    Det kommer bli grymt!

    linnea 2013-02-01 07:44:59
    Svara
  • då kommer du kunna flyga till stockholm oftare!

    b 2013-02-01 07:43:08
    Svara
  • Åh Sandra Gud vad underbart roligt!!! Jag beundrar dig så himla mycket! Bara så du vet! Åh du kommer få ett fantastiskt år i Paris! Jag lovar! Kram fina du

    Caroline 2013-02-01 07:40:40
    Svara
  • Wow, så himla himla stort, modigt, fantastiskt, läskigt, roligt och frigörande! Även om det här gäller dig, så var det precis den påminnelsen jag behövde just nu. Undrar vad jag vill göra med mitt liv… Dags att fundera på det så att jag inte missar en dag till.

    Therese 2013-02-01 07:37:33
    Svara
  • Jaaaaaaaa!!!!! Du är så modig och bra och levande!!

    Mia 2013-02-01 07:33:35
    Svara
  • Wow, grattis grattis grattis! Det kommer bli så galet bra känner jag på mig. Jag ser fram emot att få följa dina äventyr i Paris!

    Julia 2013-02-01 07:30:16
    Svara
  • Så underbart att läsa! På en fredag och allt.

    Ellen 2013-02-01 07:25:35
    Svara
  • Oui!! Heja dig!

    Vida 2013-02-01 07:24:01
    Svara
  • Heja vad du är modig! Hoppas du får det helt fantastiskt i Paris! 🙂

    Bettan 2013-02-01 07:22:30
    Svara
  • Nä vad spännande!!! Åh, känner liksom peppen genom skärmen, det känns som att du kommer ha det så utomjordiskt bra där.

    m 2013-02-01 07:21:27 http://mariasnellman.blogg.se
    Svara
  • Heja heja heja! Blev helt tårögd! Stort lycka till Sandra!

    Sofia 2013-02-01 07:20:27
    Svara
  • Tack Sandra och lycka till i Paris!

    Tack för att du delar med dig av ditt liv. För att du inger hopp och får en att tro att kanske kanske kanske blir livet bättre. Jag gråter så att jag knappt kan se vad jag skriver. Igår när jag kom hem från jobbet så sa min bästa vän, min älskling, mitt allt att han ville göra slut. Marken försvann och jag kan fortfarande knappt tro att det verkligen har hänt. Jag hoppas hoppas att det finns något, om så bara ett korn, kvar av det vi haft och att han på något sätt ska komma på andra tankar.

    Bisos!

    A 2013-02-01 07:20:06
    Svara
  • Du är en stor förebild! Du ger en livsglädje och inspiration varje dag! Önskar dig all lycka till i Paris!

    Erika 2013-02-01 07:19:04
    Svara
  • Men sandra! Det är ju fantastiskt! Å, jag får rysningar i hela kroppen!

    Alexandra 2013-02-01 07:18:45
    Svara
  • Ja! Grattis! Gud vad kul! Jag går in varje dag och läser din blogg och älskar dina uppriktiga och fantastiskt fina texter. Det tog slut med min pojkvän ungefär samtidigt som du och L gjorde slut. Jag är fortfarande ledsen och finner tröst genom dina texter. Du sätter Iixom ord på det jag känner. Jag vill också utomlands, göra något helt annat, starta ett nytt liv! Jag SKA göra det. Måste bara komma på var och hur. Paris är magiskt och ditt nya liv
    kommer bli exakt som du vill. Så är det bara. Ska bli fantastiskt kul att få följa dig!

    Emelie 2013-02-01 07:18:01
    Svara
  • Du är fantastiskt Sandra, och du gör helt rätt. Jag ångrar så att jag hängde upp hela mitt liv på en ledsam förälskelse när jag var i 20-årsåldern, missade så enormt mycket. Nu slutade det iof lyckligt (eftersom jag sitter här glad, gift, gravid och framgångsrik), men allt det där jag kunde göra för några år sedan känns som jag aldrig kan ta igen.

    Karin 2013-02-01 07:17:04
    Svara
  • Åh, vad härligt! Det gör du rätt i!

    Hur har du fått tag i lägenheten? Kan du länka någon bra sida som jag kan få kolla in?
    Kramar Therese

    Therese 2013-02-01 07:10:23
    Svara
  • Oj, wow. Stort! Du är så modig! Jag önskar ibland att jag också skulle våga vägra svensson och bara vara äventyr ett tag. Hoppas att allt kommer att gå bra för dig, och jag ser fram emot att få läsa hur du har det i Paris 🙂

    Zombie - Devouring Brains Since 1984 2013-02-01 07:09:30 http://voodoobunny.se/blogg
    Svara
  • Det finaste med dig (av vad jag vet genom din blogg förstås) är ditt mod. Det är så jävla inspirerande. Åh. Så. Himla Fett.
    <3

    Johanna Af Apel 2013-02-01 07:06:04 http://afapel.devote.se
    Svara
  • Fan vad du är bra!

    Bea 2013-02-01 07:01:36 http://bsandgren.blogg.se
    Svara
  • gaah <3 vad du är modig och duktig. hoppas att det blir grymt!

    Josefine 2013-02-01 06:54:15 http://www.josefineharrius.blogg.se
    Svara
  • Woho! Så bra!

    Mik 2013-02-01 06:53:24
    Svara
  • Vad härligt! Lycka till!

    Tove 2013-02-01 06:47:31
    Svara
  • Vad härligt och underbart! Får rysningar av att tänka på det.

    Agnes 2013-02-01 06:43:19
    Svara
  • Inspirerande, skulle ønske eg var like modig…lykke til!! eg har også bestemt meg for at 2013 skal bli eit betre år enn 2012!

    kathrine tysnes haldorsen 2013-02-01 06:40:57 http://autumninheart.blogspot.no/
    Svara
  • HUR GRYM ÄR INTE DU?!
    All lycka till dig på ditt nya äventyr som kommer bli helt underbart magiskt att följa, utan tvekan.

    Jake 2013-02-01 06:40:15
    Svara
  • Heja dig Sandra! Kan inte säga annat än heja dig! Och är så himla förväntansfull över att få läsa om Paris istället för New York även om NY är så himla bra att läsa om det också. Fantastiskt kul!

    Elin 2013-02-01 06:38:35 http://cinquantejours.blogg.se
    Svara
  • Du är modig du. Det kommer att bli bra. Oavsett hur det blir mer exakt, så blir det bra. Och det ska bli så himla roligt att följa dig!

    Fråga Ugglan | Klok som en coffeetablebok 2013-02-01 06:37:23 http://fragaugglan.se
    Svara
  • åh vad fint. verkligen bara åh.

    Josefin 2013-02-01 06:35:27 http://josefinklavus.blogspot.com
    Svara
  • Grattis!!!!!!!

    Alice 2013-02-01 06:32:05
    Svara
  • Vilken fantastisk nyhet!!! Är så glad för din skull!

    Sofia 2013-02-01 06:23:21
    Svara
  • Jag har följt den här bloggen sedan gymnasiet. Då drömde jag om äventyret, om att leva ut mina drömmar och upptäcka världen. Nu bor jag i USA och har snart en färdig universitetsutbildning. Jag har hunnit bo i Frankrike, lärt mig franska, rest i Latinamerika, bott i Ecuador, lärt mig spanska och träffat så många fantastiska människor på vägen.

    Den där känslan du beskriver, om att upptäcka något nytt, om att fånga en dröm, det är där allt börjar. Sen ligger världen öppen. När man lyssnar till sitt hjärta så blir allt ofta bättre än man vågat föreställa sig. Det här var det bästa inlägget jag läst under alla år jag följt niotillfem. Stort Lycka till!

    Sara 2013-02-01 06:20:31
    Svara
  • Wonderful adventure! I’m going to Paris in June and it is like a dream come true.

    Katelin 2013-02-01 06:16:50
    Svara
  • Du är underbar! Lycka till, klart det kommer gå vägen!

    Mia 2013-02-01 06:11:49 http://www.miaandersson.blogg.se
    Svara
  • jag gjorde samma sak fast forra aret av ungefar samma anledning men annat land. basta jag gjort att bara vaga och kasta mig ut 🙂 STORT lycka till och ser fram emot att lasa allt du skriver fina du.

    Li 2013-02-01 06:11:20
    Svara
  • började typ gråta, bara för det är så fantastiskt jäkla underbart att du följer dina drömmar
    så himla inspirerande, verkligen….tacktacktack sandra

    veronica 2013-02-01 06:02:47
    Svara
  • Bästa fredagsnyheten! 😀 Lycka till! Vi kanske ses på Paris gator i mars. Heja dig! <3<3<3

    Jessica 2013-02-01 06:00:57
    Svara
  • Hejja dig!!

    Lina 2013-02-01 05:51:50
    Svara
  • Bravo! Jag tycker att i bland så bara måste man göra det. Göra det nu, när man är ung fortfarande. Lycka till med allt! Det blir spännande att se hur det blir i Paris!

    Thessaly 2013-02-01 05:48:43 http://lazarusbell.blogspot.com
    Svara
  • How strange that we should decide to do the same thing at once! I left my job a few weeks ago to live in the mountains; I always wanted to retire to this town but I’ve found that no one really needs to wait so long. Thank you for your blog and your inspiration.

    Guinevere 2013-02-01 05:42:52
    Svara
  • Men åh, du gör helt rätt som vågar. Tror det kommer bli magiskt.

    A 2013-02-01 05:38:40
    Svara
  • Gud så häftigt. PARIS liksom. Lycka till Sandra! Håller tummarna för dig. Nytt land, ny stad, nya människor – det kommer bli väldigt bra tror jag 🙂

    Vera 2013-02-01 05:36:32
    Svara
  • Wow Sandra. Fan vad sjukt. Jag önskar att jag för ditt mod en dag. Lycka till så himla mycket!!!!!!!

    Karin 2013-02-01 05:24:20
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!