monday list.


if you could choose your own super power, what would it be?
Teleportering utan tvekan. Skulle luncha i Tokyo hela tiden, äta middagar i små italienska byar och dansa på tak i New York.


if you had 100 000 dollars to spend in one day, what would you spend it on?

Okej, om man inte fick säga typ välgörenhet eller investera i en lägenhet och sånt så skulle jag bränna dom på Carvens vårkollektion, allt på Opening Ceremony, så himla mycket god mat, typ hummer och annat skaldjur, och sen på kvällen ha världens himla brakfest för alla mina kompisar med champagne och ballonger och presenter och utklädningslådor. (bilden är från carvens hemsida)

if you could live in any decade, which would you choose?
Framtiden. Tycker det bara blir bättre och tror att det kommer nog mycket mer toppen om typ 50 år till 100 år. Tekniskt sätt, jämställdhetsmässigt och förhoppningsvis också (måste ju bli!!) miljömässigt. Det känns, även om det hela tiden kommer rejäla dippar, som att människor blir snällare och klokare mot varandra.


what does your dream apartment look like?
Vita golv, mycket färg (gärna i pastellskalor), stora fönster, många balkonger, högst upp, växter och plantor överallt, badkar med tassar, fina trädörrar, en gullig hund och en vacker man som är kär i mig i sängen.


what made you scared as a child?
Allt. Var rädd för allt. Men mest mörker, pedofiler, känslan att något som kunde bitas gömde sig under min säng och att bli mördad.

are there any movie characters you see yourself in?
Ja, eller delar ur dem liksom. Kristen Wiigs karaktär i Bridesmaids kände jag verkligen för, att hon hade så himla många nivåer (vilket är ganska ovanligt för kvinnliga filmkaraktärer pga manliga personer bakom kamerian) och kände sig förvirrad ofta. Gwyntheh Paltrow som Margot Tenenbaum för hela estetiken runt henne, att hon alltid har samma kläder på ett ungefär och samma frisyr, och egentligen inte växer upp riktigt utan hånglar gärna på en buss fastän hon är 32. Och kände igen mig så sjukt mycket i karaktärerna i 500 days of summer, både Joseph och Zooey, men det är ju mer en känsla än en personlighetsgrej kanske. Asså nu kommer jag inte på några fler för det här var en JÄTTESVÅR fråga. Finns säkert någon bättre jag glömt bort.

if you could make your own fantasy family, who would it include?
Jag och Ryan Gosling skulle vara gifta och tillsammans skulle vi ha dottern Matilda från Roald Dahls bok Matilda. Samt vilka hundar som helst i tecknade filmer som kan prata.


three things you want to do before it’s too late?
Vet inte riktigt vad som skulle vara försent? Hoppas kunna göra det mesta till sent sent sent i livet.


how do you think your summer will be?
Jag vet inte riktigt här heller. Jag vet inte om jag kommer vara i Paris eller i Stockholm eller någon annanstans. Jag vet att jag vill åka till Way Out West, det är väl något i alla fall.

who do you tell your secrets to?
Ingen helt till längre egentligen, men en blandad kompott till mamma, christian och michelle.

 .

lista hjartesmil.
.


Read the answers by clicking ”in english” below FAQ.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Din blogg är den bästa jag vet.

  Lisa 2013-02-14 01:02:37
  Svara
 • Håller helt med dig, framtiden is the place to be! Vill så gärna veta vad som händer om 40, 50 och 1000 år in i framtiden!

  Madeleine 2013-02-13 12:02:04 http://whitemaskgirl.wordpress.com
  Svara
 • Du har så riktiga svar, det gillar jag 🙂 Jag är FÖR MÅNGA filmkaraktärer, identifierar mig med nästan alla filmer jag ser, åtminstone i någon av karaktärerna 🙂

  LORISSA LOVEBOMB 2013-02-12 13:23:56 http://lorissalovebomb.se
  Svara
 • sabina – christian är min bästis inte min snubbe! han är förövrigt ihop med världens bästa lin. puss.

  lisa- puss!

  mitt hogwartsliv – har fått den rekommenderad tidigare, ska absolut ta en titt!

  Lommon – Jag förutsatte att man förstod, och tyckte att jag skrev det tillräckligt tydligt, att det är förstås vi människor som måste skärpa till oss och fatta att de inte kommer lösa sig själva. Tror exempelvis på hårdare lagstiftning och inte lika mycket valfrihet när det gäller miljölösningar. vi måste ta det här på allvar snart, och jag hoppas och tror att det snart kommer hända.

  sandra 2013-02-12 10:24:06
  Svara
 • jag är så dying rädd för att allting ska gå åt helvete precis vilken sekund som helst. världen bara försvinner i elakhet och krig. när jag läste att du vill leva i framtiden var det som om mina axlar bara skönk ner. jag kände mig lite lugn och lite glad. tack sandra.

  radha 2013-02-12 10:10:52 http://uppskratta.blogspot.com
  Svara
 • Jag känner tyvärr också igen mig i Summer. Hatar verkligen henne men har fått höra det av massa människor ända sen kom ut. Inte minst min killkompis som var olyckligt kär i mig ett tag sen.

  Men om jag fick välja en filmkaraktär jag ville vara som skulle Katniss utan tvekan toppa listan.

  Bunny 2013-02-12 10:05:32
  Svara
 • Vad jag längtar efter sommaren! och jag hoppas också på att äntligen ta mig till Way out West!

  Amanda 2013-02-12 09:39:34 http://mrsadvocat.blogspot.com/
  Svara
 • gylliga lilla variant du<3

  oroshjärta 2013-02-12 09:02:46 http://hornsgatanminauorta.blogspot.com
  Svara
 • JAG blir rädd när välutbildade smarta människor som du tror att miljöproblemen bara kommer ”fixa sig” på ett eller annat vänster. Inte för att du verkar vara ensam om det men ändå. Det är ungefär som om hela mänskligheten hade suttit i en buss som gick i 300 km/h mot ett stup och istället för att börja bromsa så hoppas man på att nån ska uppfinna vingar så att bussen kan flyga iväg innan vi når stupet. Läskigt.

  Lommon 2013-02-12 06:35:12
  Svara
 • Jag är också kirsten wigs i bridesmades. Sa det till en kompis förra veckan t o m 🙂 gud vad jag känner igen mig i hennes liv.. Eller charlize theron i underbara YOUNG ADULT.. Tragiskt nog… När man egentligen skulle vilja va lite mer scarlet johanson i typ.. Match point? (sjukt bra film i londonmiljö.. Se den ni som missat!)

  Charlotte 2013-02-12 01:53:28
  Svara
 • Haha åh, igår gjorde jag denna lista och skrev längst ner att jag ville att du och två andra skulle göra den. Och så gjorde du den idag! Tänkte nästan om du hade läst min blogg (vi svarade likadant på första också).

  Sandra 2013-02-11 21:36:47 http://tintura.blogg.se
  Svara
 • Såg nyss Ruby Sparks och den var så sjukt jävla megabra. Tror du skulle gilla den jättemycket! http://www.youtube.com/watch?v=W4RJYlSgDKM

  Mitt Hogwartsliv 2013-02-11 21:20:35 http://mitthogwartsliv.blogg.se
  Svara
 • alltså på riktigt tack för att du hela tiden peppar en. ditt liv gör en sjukt avundsjuk, men på ett väldigt bra sätt. du har liksom lärt mig att det är viktigt att säga ja till saker och att VÅGA, att inte låta ens blyghet eller att vara rädd för nya saker stoppa en. Så TACK fina, du är fantastisk!

  Lisa 2013-02-11 21:14:25 http://lisaborjegren.blo.gg
  Svara
 • Den där drömlägenheten kan du väl dela med dig av tycker jag?!

  Maja 2013-02-11 21:10:55 http://www.majalovisas.blogspot.se
  Svara
 • Alltså, Sandra, den där killen du gillade i NY… Alla verkade bombsäkra på att det var Adrian, men kanske var det Christian trots allt? (Är fullt medveten om att man kan ha killkompisar också! Undrade bara) 🙂
  Önskar dig allt det bästa! Puss <3

  Sabina 2013-02-11 21:09:47 http://dontcrashhere.tumblr.com
  Svara
 • åh jag fyllde också i en liknande för bara några dagar sedan och svarade också typ tassbadkar, leva i framtiden och ”VADÅ FÖR SENT?”. <3

  Vicky 2013-02-11 21:08:35 http://vickys.se/
  Svara
 • jag vet också inget mer om min sommar än att jag vill gå på way out west!

  pamela 2013-02-11 21:06:10 http://www.pamcakes.blogg.se
  Svara
 • I agree with you about teleportering, I think our generation wants to be everywhere all at once, I wish i could be in France, in Stockholm, in San Francisco, and in Sicily when ever I want!

  Alice 2013-02-11 20:57:15 http://fifikoussout.blogspot.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!