Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

it’s easy to forget the ones you used to adore, it’s easy when you don’t see their face anymore. but if in fact you find they’re around you all the time, it’s a total nightmare.När jag slutade äta p-piller i somras (faktiskt 24 timmar innan vi gjorde slut för att jag kände på mig att det skulle gå åt helvete när som helst) tappade jag en bh-storlek på köpet. Så som det blir. Så förrförra veckan införskaffades två fina set som passar bra under t-shirts, eftersom det är det jag har på mig allra mest. Från Chantelle, köptes på NK.
.
.


New underwear from Chantelle.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
29kommentarer
 • Åh så sjukt fina, dör lite över att vara fattig student…</3
  Började med p-piller för några månader sen då jag helt plötsligt hade någon som gillade mig tillbaka (chocken!!) och till min lycka har jag nääästan gått upp en bh-storlek. Så mina inte längre pyttesmå bröst får precis plats i alla de fina nyinköpta bh-ar jag äger… Andra biverkningar har varit att jag kan bli nedstämd ibland (men inget som lite choklad inte kan fixa ;D) samt att jag är hungrig. Hela tiden. Men himla skönt ändå då jag alltid haft ganska liten matlust! 🙂

  Myrlejonet 2013-02-20 22:30:35 http://www.myrlejonet.blogspot.se
  Svara

 • Felicia – jag har 65C.

  P-piller – För mig uppstod inga problem, har svarat på det innan under en videofrågestund. Men det är ju förstås olika för alla. Jag åt vanliga piller, inga mini eller något sånt. Det enda som händer mig är att min ”normalvikt” eller hur man ska säga blir +5 kilo när jag äter p-piller, annars har jag haft samma sexlust, humör etc. Känns som det inte är så för alla men för mig. Däremot när jag slutade insåg jag egentligen hur mycket hormoner jag stoppat i mig, fick exempelvis jättedålig hy i ansiktet i ett par månader efteråt, antagligen som någon slags chock för kroppen. Tror jag nästa gång kommer ha en p-stav, för jag har hört att det är mindre hormoner.

  Sabina – min mens blev inte konstig när jag slutat, kommer lydigt en gång i månaden. du kan kolla på mina biverkningar på svaret här över. kram.

  Anneli – inget humör verkligen hemskt tråkigt? Klart du ska sluta! Gå till en gynekolog och prata om det.

  xyz – ja gå till ungdomsmottagningen!

  Susanna – fast jag tycker inte alls att man ska rekommendera alla att sluta med p-piller, det är ju ett jättebra sätt att kunna ligga järnet utan att bli gravid. själv tycker jag kondom inte alls är samma sak att ligga med, jag tycker man ska testa sig fram själv och se vad man gillar. Dock om man är singel och ligger med olika så klart man ska skydda sig med kondom, könssjukdomar verkar ju inte vara direkt något att hänga i julgranen.

  M – haha åh. barnlängtan <3

  Eva – puss :*

  Mina – fast varför skulle de ligga för att de bor ihop om de är kompisar! Jag och Joakim bodde ihop i tre månader och det gick alldeles strålande. prata med honom vetja. alltså inte joakim, utan pojken du gillar : ) puss lycka till.

  Anneli – of course i don't delete them.

  sandra 2013-02-20 15:04:05
  Svara
 • åh vad fina! slutade med minipiller för 1-2 månader sen men har inte märkt av någon skillnad på storleken än. hursomhelst har mina gamla bhar börjat gå sönder så gäller att ta sig i kragen och köpa nya, det suger ju att en bra bh kostar runt 400 kr. om ekonomin tillät det skulle man ju köpa nya jämt 🙂

  och som någon annan sa, om man funderar på att sluta med p-piller, gör det! jag kopplade liksom inte ihop att mitt svängiga humör kunde bero på hormonerna jag stoppade i mig. nu är jag mig själv igen och det känns så himla bra. trots kraftiga blödningar och att inte kunna ligga när man vill men hellre det än att vara ledsen och arg jämt. och man påverkar inte de små fiskarna.

  j 2013-02-19 21:46:41
  Svara
 • oj oj fina!

  vad tycker ni om denna från Elle Macpherson?

  http://helishopter.com/nelly/l/elle-macpherson-intimates-maternity-cloud-swing-nursing-bra

  Alexandra Karlsson 2013-02-19 10:45:15 http://helishopter.com/alexandrakarlsson
  Svara
 • på alla vis socker!

  oroshjärta 2013-02-19 09:47:15 http://hornsgatanminauorta.blogspot.com
  Svara
 • Har den beiga, så himla fin! Och bra. Och skön. Bra köp!

  Susanne 2013-02-19 09:42:44
  Svara
 • I am wondering about something, maybe you other Niotillfemreaders can answer me: Why does Sandra have hardly have any haters and mean people in the comments? Do you think she deletes them? Or do you think everybody likes what she blogs? I have a blog too and even though it’s a cooking blog, I get quite a few mean comments. What do you think? Thanks 🙂

  Anneli 2013-02-19 09:35:36
  Svara
 • måste använda annat namn för jag måste det förlåt vill inte vara feg men ja.

  såhär, han som är så kär i ska flytta ihop med en tjej som jag hatar. alltså verkligen verkligen hatar, hon är den dummaste, elakaste, falskaste människan jag känner. Dom är inte kära eller så, utan kompisar, men det är ju klart att dom kommer hångla och ligga och allt sånt för att det blir så och mitt liv hatar mig. hur ska jag någonsin kunna bli någonting med honom när han nu ska bo med den värsta människan i världen. hjälp får panik. puss.

  mina 2013-02-19 05:39:24
  Svara
 • skulle också behöva nytt att rama in pattarna med. de blir liksom inte så snygga som de förtjänar i noppiga behåar från 2007, som är trasiga i sömmarna och trasiga byglar.

  MANDA DA MANDA 2013-02-19 02:09:58 http://mandadamanda.blogspot.com
  Svara
 • Om du vill ata varldens basta hemgjorda dumplings maste du ga till restaurang Chong qing pa Liljeholmsvagen. Herregud sa goda! Kanske inte varldens trendigaste stalle, men vem bryr sig.

  Lisa 2013-02-19 01:15:13
  Svara
 • Så himla fina underkläder, har den beigea fast i ljuslilagrå(?) och den knarrar lite? När man sträcker på sig och sånt. Känns lite konstigt. Men annars är den väldigt fin och skön 🙂

  Tove 2013-02-19 00:37:42
  Svara
 • Hej sanda. Jag tänkte bara slänga iväg en kommentar till dig! Jag tycker verkligen att du är helt fantastisk! Du skriver som en Gud och har så fina värderingar och verkar vara en riktigt jävla supertjej. Min pojkvän gjorde slut för några månader sen och jag vet inte hur många gånger jag har läst din blogg under denna jobbiga tid. Jag gråter och jag skrattar. Det är så skönt att du skriver om hur det känns på ett sånt ärligt sätt som man känner igen sig så mycket i. Nu har jag bestämt mig för att följa mina drömmar och ska dansa på broadway dance center nästa år, jag flyttar i sommar. Tack för att du är världens bästa förebild! Du är grym!

  Eva 2013-02-18 23:02:26
  Svara
 • Alltså jag fick sån jädra barnlängtan efter jag slutat med mina p-piller för drygt två år sedan. Vet inte exakt om det hör ihop, men tidsmässigt så stämde det. Slet oerhört på mitt och exets förhållande. Nu käkar jag p-piller trots att jag är singel bara för att inte fastna i det där att man ser varenda gravidmage och liten unge överallt. Vågar inte prova sluta igen.

  M 2013-02-18 22:56:55 http://youarelovely.blogg.se
  Svara
 • Fint!

  jenny 2013-02-18 22:09:00 http://www.mylittlej.blogg.se
  Svara
 • Jag kan rekommendera för alla där ute som har tankar kring att sluta med p-piller: GÖR DET! Säger som någon här ovan: Har aldrig varit lika medveten om hur mycket hormoner jag stoppat i mig. Har egentligen aldrig trivts med mina p-piller (fast jag aldrig reflekterat över det, klart man ska äta p-piller om man är i ett fast förhållande har jag liksom tänkt). Men jag känner mig så mycket friare utan dem, och det funkar faktiskt hur bra som helst att ha sex med kondom! Framförallt så känner jag att jag har mindre humörsvängningar (som jag faktiskt aldrig kopplade till just p-pillerna, utan till mens i övrigt) och mindre deprimerad (har aldrig varit jättedeprimerad, men lite nedstämd i perioder).

  Klart det finns nackdelar också. Har kraftigare blödningar (men ingenting som inte är kontrollerbart, de var betydligt kraftigare i tonåren), mindre regelbunden mens samt lite värre mensvärk. Men som sagt, så värt det! Plus att p-piller inte är bra för varken kroppen eller naturen (med ämnen som läcker ut och påverkar andra djur).

  Susanna 2013-02-18 21:31:38
  Svara
 • Snyggt. Riktigt snyggt. Känner att jag själv borde ta och fixa mig några schyssta bh:ar.

  Anna Margareta 2013-02-18 21:30:30 http://www.annamargareta.com
  Svara
 • jag började ta p-piller när jag o mitt ex började ha sex, det var väldigt skönt eftersom mensen alltid kom på exakt samma dag, nästan exakt på klockslaget också, och jag hade aldrig mensvärk. vi behövde inte tänka på kondom heller då ingen av oss legat med någon annan innan. min vikt ändrades dock inte, och angående humörsvängningar vet jag inte, jag grät en hel del men jag vet inte om det nödvändigtvis var pga pillren.

  slutade ta pillren typ 6 månader efter att vi gjort slut eftersom jag inte hade sex sen förhållandet tog slut ändå, märkte att min hy blev lite bättre då. men nu har jag träffat någon så det kanske är säkrast att börja igen (trots att jag absolut tänker göra det med kondom nu), trots att min hy antagligen blir värre… kanske borde gå till ungdomsmottagningen och be om att få testa några andra.

  xyz 2013-02-18 20:38:42
  Svara
 • Det är så fint med underklädesset, det borde jag verkligen ha fler av.

  Kajsa 2013-02-18 20:37:35 http://www.kobranhuggertill.blogspot.se/
  Svara
 • Ursäktar den fulaste emailadressen i världshistorien..

  Tänkte bara fråga: har funderat länge på att sluta med piller. Tar minipiller och har därför ingen mens, och därför ingen PMS: och därför inget humör. Skulle så gärna vilja få tillbaka mitt berg o dal bane-humör, livet står liksom stilla utan det.
  Har tagit piller i 3 år och är liksom orolig för att sluta. Hur funkar det?

  Anneli 2013-02-18 20:26:35
  Svara
 • Oh my vad fint! Men Sandra, blev din mens konstig när du slutade äta piller?? Vet att sånt är individuellt, men funderar på att sluta med mina, har ätit dom fast jag varit singel i ett år… Vilka biverkningar skedde? Typ ang. matlust, mens och mensvärk? Tacksam för svar från både dig och andra med erfarenhet av att ha slutat med piller!
  Kram!

  Sabina 2013-02-18 20:19:44 http://1990something.wordpress.com
  Svara
 • Ah, gjorde det samma, i samma veva, av samma anledning. BH-storleken förblev den samma men jälklar vad medveten jag blev om hur mycket hormoner jag hade tyckt i mig. Helgalet. xx

  Linnea 2013-02-18 19:39:44 http://glamdamage.blogspot.com
  Svara
 • Amazing underwears<3

  I always get afraid of pills because I think it affects our hormons, emotions and maybe it makes me get some weight:) So, I've never used them…

  deniz 2013-02-18 19:31:55 http://photostorms.blogspot.com
  Svara
 • Men åh vad fina set! Kan även rekommendera twilfits egna bh:ar. Väldigt bekväma och prisvärda!

  Charlotta 2013-02-18 19:23:08 http://Charlottabillstrom.blogspot.com
  Svara
 • Åh på tal om detta, frågeförslag till frågestund: berätta om hur du tänker kring preventivmedel. Om du vill såklart!!! Så himla intressant för alla yngre här att få höra om erfarenheter hur tex du påverkats av användning av p-piller, hur länge du använt dig av detta, om problem uppstått osv plus varför du enbart använder det när du har fast förhållande. Eftersom du är så klok och bäst på alla sätt och vis tror jag i alla fall att det skulle vara väldigt uppskattat och viktigt för alla blyga osäkra som kanske inte ens är säkra på hur hur de tänker kring oskyddat sex eller att säga nej när den andra vill trots noll preventivmedel osv.

  p-piller 2013-02-18 19:07:33
  Svara
 • Försöker inte låta creepy eller så men vad har du för bh-storlek? våra kroppar ser rätt lika ut så jag var lite nyfiken bara 😛

  Felicia 2013-02-18 18:51:22
  Svara
 • Oh, beautiful underwear Sandra! 🙂

  Olalla Esquimal 2013-02-18 18:49:59 http://www.flickr.com/photos/agostoesquiimal/
  Svara
 • Nämen vilka tjusiga!

  Moa - theunknownregions 2013-02-18 18:04:04 http://theunknownregions.wordpress.com
  Svara
 • Åh, så himla himla fina!

  Maja 2013-02-18 18:03:13 http://www.majalovisas.blogspot.com
  Svara
 • Åh så fina 😀

  Vet inte om du har sett filmen the Fall, men jag tror du hade gillat den 🙂

  Christina 2013-02-18 17:40:55 http://jinxedchrissie.blogspot.no
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!