Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

garderobsförälskelser.

Någon undrade om jag kunde göra en uppdatering av det här inlägget, där jag berättar om mina favoriter i garderoben för tillfället. Och självfallet ordnar vi det. Här är de plagg som mitt hjärta klappar lite extra hårt för just nu,


Först och främst måste jag ju egentligen favorisera min mössa, eftersom jag har den prick jämt. Den är varm och blå och lite trasig och hålig. Köpt på amerikanska försvarets hemsida, de krigar i den här där det är kallt.


Min tigerkjol är mest fredag av allt i min garderob. Därför är den således en favorit.


Bästa skorna. Kritvita Dr Martens. Nu är de inte så jättevita längre, men ändå bäst. Jag tvättar dem med diskmedel då och då och så försvinner de värsta fläckarna.


Alla mina kjolar från American Apparel är ju såklart alltid med. Jag har två sådana här som jag kortat cirka 15 cm, en sådan här (men inte rutig) och två sådana här.


Militärtischa från ebay, kostade fem dollar och är lagom arg.


Denna leopard-bomber från Forever 21 tycker jag så mycket om. Alla midjekorta jackor som passar till högmidjade kjolar är bra förövrigt.


Och sist men inte minst, min största kärleksaffär just nu i min garderob. Batmantröjan, men det vet ni ju redan.
.

Translation.
My most frequently worn items in my wardrobe at the moment.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
37kommentarer
 • L: Givetvis odlar jag ekologisk bomull, tillverkar mitt eget tyg, och syr mina kläder själv. Skulle ha så fruktansvärt dåligt samvete om jag levde som er vanliga människor! Haha men herregud nej. Jag äger hur mycket som helst som indirekt stöttar i alla fall hälften av det du räknade upp. När jag var femton/sexton köpte jag säkert majoriteten av mina kläder i affärer som typ H&M. Det skulle nog, som du säger, vara otroligt strongt om man aldrig någonsin gjort det.

  Vad jag menade var att jag inte tolkade det som att ”ingenvillvetavardu…” syftade på Sandras kommentar om att soldaterna ”krigar i den här när det är kallt” utan snarare på det faktum att hon köpte den från en säljare vars namn, för väldigt många, står i direkt association med någonting kontroversiellt. H&M t.ex, är väl åtminstone hälften så kontroversiellt; men deras varumärke har i allmänhet ett relativt gott rykte och är starkt förknippat med kläder, vilket naturligt gör att man kanske inte tänker på sådant här på samma sätt som man gör när man hör begreppet ”det amerikanska försvaret.” Och på grund av detta, skulle jag personligen känna mig mycket mer obekväm med att köpa något från det sistnämnda, än en vanlig klädaffär, och jag kan förstå varför folk reagerade på just det.

  PS. Alltså. Förlåt för att vi skriver om irrelevanta tråkigheter i ditt kommentarsfält, Sandra. Kände bara att jag ville förklara mig, och nu har jag gjort det. Puss.

  Juli 2013-02-27 23:34:44
  Svara
 • Så himla perfekt American Apparel-kjol! 🙂

  Elin A 2013-02-27 19:17:16 http://breventillminfarmor.blogg.se
  Svara
 • fan alltså jag blir lite less på smyghaterkommentarerna här på niotillfem, hälften av dem känns bara som ursäkter för att få Pk-peka på sandra å ba ”DU ÄR INTE PERFEKT!! HA HA HA!! SKÖÖNT!! DU STÖTTAR MORD PÅ TYP BARN OCH GRAVIDA PGA ATT DU ÄTER KÖTT Å DU PRAKTISKT TAGET KRIGAR FÖR USA OCH SKJUTER CIVILA NÄR DU HAR EN MÖSSA FRÅN DERAS FÖRSVAR!!”

  Hur långt kan man ta det här?! att peka nugjordedufel-fingret bara för att det känns lite skönt när sandra gör något ”fel”:
  ”bild nummer fyra när du gör v-tecknet med fingrarna gör mig illa till mods. Du kanske inte fattar att du är en förebild för många av dina läsare, men tänk på vilka budskap du sänder ut sandra, framförallt till dina läsare från australien, irland, nya zeeland, sydafrika och england där gesten anses vara en förolämpning till den fingrarna är riktad mot. Det finns även lösa underlag för att den ska ha använts i sovjet som en gest för att visa stöd för kommunismen. Du stöttar alltså typ folkmord. fy fa-an.”

  nä keep dat fine head up, man är ju bara människa!

  moa r 2013-02-27 11:57:47
  Svara
 • jag fick den av ludvig.

  sandra 2013-02-27 11:20:24
  Svara
 • Juli: Det är första gången jag pratar med någon som aldrig köpt något som inte direkt/indirekt stöttar diktaturer, massmord, sweatshops, barnarbete, vapenhandel, utarmande av u-länder, svält, djurpetande, prostitution. Strongt gjort!

  What in the world har du på dig om dagarna? Smink kan jag väl lära mig gå utan eller göra egen, men jag har aldrig varit bra på att karda eget ull. Kan du ge några pointers?

  L 2013-02-27 10:48:34
  Svara
 • Till Perry, Sandra och Lise: Jag vet såklart inte säkert vad den föregående talaren menade med sin kommentar (”varför stöttar du det amerikanska försvaret…”) men så som jag ser det handlar det inte om det Sandra/du sa om att soldaterna krigar i den när det är kallt (det är ju helt sant; ingenting konstigt men det!) utan snarare om det faktum att hon/du, genom att köpa mössan därifrån, också automatiskt stöttar försvaret med sina pengar.

  Och med risk för att låta pretto så kan jag absolut förstå varför man ifrågasätter det. Skulle själv inte vilja investera i något så kontroversiellt även om det bara handlar om en liten mössa. That said, jag tvivlar självklart inte på att Sandra/du köpte mössan av den anledningen som hon/du säger!

  Juli 2013-02-26 23:35:24
  Svara
 • M: Men jag reflekterade ingenting över det Sandra skrev om mössan, varför gjorde jag inte det då? Har jag inget hjärta? Tänker jag inte på krig och utsatta människor? Jo. Men jag tror inte Sandra menade någonting med sin kommentar om att de krigar i den där det är kallt. Jag tror inte hon ville ha sagt mer än de orden, jag tror inte hon försvarar någonting. Det kanske bara är så, att de krigar i den när det är kallt, det kanske bara är de orden. Man kanske inte behöver väga in mer i det? Om man funderar så mycket, om man dömer människor för mer än orden de skriver så kanske det blir jobbigare för en själv än för andra.

  Lise 2013-02-26 14:38:31 http://instagram.com/larsochlitelise/
  Svara
 • Du har verkligen bra/ fin klädstil!

  Johanna 2013-02-26 13:39:06 http://monkifejs.blogg.se
  Svara
 • Läst vad andra har skrivit om mössan och jag tycker fortfarande att det var dåligt formulerat. Bär mössan som du vill, den är fin och säkert varm, men att skriva ”de krigar i den här där det är kallt” känns lite som en kränkning för alla som är utsatta där usa är och krigar. Jag känner inte dig och vet inte vad du har för åsikter, men jag känner ändå att sättet du formulerat din mening på försvarar vad usas militär gör.

  M 2013-02-26 13:39:04
  Svara
 • Lise – haha 😀

  Nora – den är från märket Lazy oaf. kram!

  H- tack for tips!

  Lilla S – haha ja det vore ju något! 😀

  Nikolina – kjolen är från lady oaf! kram!

  Drina – suddgummi! tack för tipset 🙂

  ingenvillvetavarduköptdinmössa – asså, pga kvalitén. fryser aldrig, tålig etc. kolla Perrys svinbra svar här ovanför så fattar du vad jag menar!

  sandra 2013-02-26 11:26:01
  Svara
 • Du är alltid fin men jag måste säga jag saknar dina underbara klänningar lite!

  Amanda 2013-02-26 11:02:01 http://mrsadvocat.blogspot.com/
  Svara
 • Tigerskjørtet og leopardjakken er fantastiske!

  MoKath 2013-02-26 10:03:38 http://mokath.wordpress.com
  Svara
 • I love it when you wear your white shoes, especially with the white thights, I think it looks SO cool! <3

  xx, eleonora

  eleonora 2013-02-26 02:44:14 http://eleonorasleben.blogspot.de/
  Svara
 • Till ingenvillvetavarduköptdinmössa:
  Att amerikanska försvaret använder mössan betyder ju att den är ordentligt UTPROVAD och av god kvalitet. Har du en enorm budget, som de har, och ska köpa in kanske tjugotusen mössor så kan dina inköpare lägga ned stor energi på att hitta en bra produkt eller på att låta någon ta fram en slitstark och praktisk produkt. En kvalitetsstämpel alltså.
  Samma sak gäller ju även svenska försvarets materiel; enkla men tåliga produkter utan t.ex. fuskmaterial eller dåliga sömmar. Till skillnad från modebutikernas varor då.

  Perry 2013-02-25 23:22:01
  Svara
 • ”de krigar i den här där det är kallt” okej..?

  Malin Aurora 2013-02-25 22:58:46 http://vildblommor.blogg.se/
  Svara
 • den någon var jag! himla snällt av dig att läsa våra kommentarer tycker jag! och att sen göra detta inlägget! tack! inte dåligt sådär på en måndag 🙂

  gabby 2013-02-25 21:38:55 http://iforgot.blogg.se/
  Svara
 • Tips för vita skor – suddgummi! Ett vanligt (vitt) sudd brukar funka super på de fläckar som inte går att torka bort från vita skor.

  Drina 2013-02-25 21:36:12
  Svara
 • Alltså, Batmantröjan <3

  Hedvig 2013-02-25 21:35:49 http://nettelblads.blogg.se
  Svara
 • Vilket bra inlägg! Jag älskar batman-tröjan!

  Ida 2013-02-25 18:56:22 http://idasivertsson.blogg.se
  Svara
 • Du har så mye morsomt!

  Synne 2013-02-25 18:04:37 http://etdrysskanel.wordpress.com
  Svara
 • angående mössan; hur tänkte du där? varför stöttar du det amerikanska försvaret (när du kan köpa en liknande hipstermössa på första bästa second hand)? och det du skrev om att ”de krigar i den här där det är kallt” var lite väl hjärtlöst, i min mening. tacksam för svar.

  ingenvillvetavarduköptdinmössa 2013-02-25 17:28:59
  Svara
 • Vart har du köpt tigerkjolen? Galet fin 🙂
  www.ankpung.se 23 åring mamma med skyddad identitet

  Nikolina 2013-02-25 17:13:24 http://ankpung.se
  Svara
 • Ååh, älskar Lises kommentar (den näst första här). Tänk om det fanns blogg-samlarfigurer! Små Sandror, Kissies, Blondinbellor och Fokisar med några av sina mest typiska plagg och prylar (Sandra har en kamera, Bella en företagsmapp, Kissie sin hund), som man kan kamma, leka med och byta kläder på. Liten laptop och ett häfte med deras populäraste inlägg medföljer!

  lilla S 2013-02-25 15:55:51 http://fruktklister.blogspot.com
  Svara
 • ”Således” är en synonym till ”därför”. Blev lite kaka på kaka där… 😉

  Karin 2013-02-25 14:50:31
  Svara
 • Hej, med din kommande parisvistelse i åtanke så har jag ett tips på en affär (som du eventuellt redan känner till från staterna): http://www.brandy-paris.com/
  Massa med fint.

  H 2013-02-25 14:40:55
  Svara
 • du är så nedrans gullig. en annan blir ju helt till sig.

  Anna 2013-02-25 14:01:51 http://seventy-fourspecies.blogspot.se
  Svara
 • Hi! Cool photos! Sweet Dr Martens shoes! I like:)

  Iwona 2013-02-25 13:37:09 http://fabricandcolor.com/
  Svara
 • Du har blivit så jäkla tunn.

  Linn 2013-02-25 13:27:00
  Svara
 • yo sandra! det här kanske kan bli dina nya favvoskor? fetaste platån!

  http://www.tradera.com/chunky-vox-kangor-38-plata-90-tal-vegan-buffalo-auktion_343254_175899354

  jos 2013-02-25 13:03:39
  Svara
 • Åh batman tröjan är perfekt!! VART har du hittat den?

  Nora 2013-02-25 12:21:57 http://noradistricts.blogg.se
  Svara
 • Bilden med vita skor och vita sockar och vita strumpbyxor mot vit vägg är väldigt fin

  hejregina 2013-02-25 12:07:32 http://hejregina.blogspot.com
  Svara
 • Älskar tigerkjolen! 😀

  Zombie - Devouring Brains Since 1984 2013-02-25 12:06:40 http://voodoobunny.se/blogg
  Svara
 • asså kjolarna från AA är 2 die 4. verkligen verkligen verkligen.

  Linnéa 2013-02-25 11:59:21 http://makulerade.blogspot.se/
  Svara
 • Så himla himla fint alltihopa!

  Maja 2013-02-25 11:49:21 http://Www.mla-photography.blogspot.com
  Svara
 • Heja Batmantröjan! 😀

  thesadbox 2013-02-25 11:44:40 http://thesadbox.wordpress.com
  Svara
 • Hoppas du inte tar det här som en förolämpning nu för det är kanske knäppaste komplimangen men jag önskar jag var liten och du var min docka, jag skulle leka med dig jämt, jämt, JÄMT! Bästa kläderna att byta och finaste håret att kamma liksom?

  Lise 2013-02-25 11:41:42 http://instagram.com/larsochlitelise/
  Svara
 • BATMANTRÖJAN FOR THE STEPMADDERFAKKIN’ WIN!

  MANDA DA MANDA 2013-02-25 11:30:11 http://mandadamanda.blogspot.com
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!