bussresor, vitlöksklyftor och billig öl.



pic source: 1 & 2
.

Den andra delen av det finaste som hänt er hittills i år. Fint som snus är det.


Mitt finaste minne hittills är fredagen för en vecka sedan ungefär.
Jag skulle på min första fest som singel sedan väldigt länge och jag kände mig så jävla snygg och det var jag också. Jag mötte upp min bästa vän och sedan två till. Vi satt och sjöng hela bussresan dit och hade så himla kul och jag kunde skratta utan ansträngning för första gången på väldigt länge.
Vi kom fram och festen flöt på. Alkoholen började sprida sig i blodet och vi fuldansade mest hela tiden. Jag la mig sedan i en säng som stod precis där för att vila mig och njuta av min egen lycka och så bara kom han där, födelsedagsbarnet och kysste mig i pannan. Jag hann knappt tänka innan jag siktade in på hans läppar och sedan var det igång. Vi småhånglade till och från hela festen och alla hade så fruktansvärt kul.
Jag för första gången på länge kunde känna lycka, lycka utan honom. Jag kysste någon annans läppar, det kändes inte konstigt. Första kärleken är över och jag överlevde och där var jag. fullkomligt levande.

vi lagade mat och jag höll upp en stor vitlöksklyfta och frågade om den räknas som en eller två och han svarade “du frågar alltid det! jag lovar att du kommer fråga samma sak när vi är 73″.


Min hund kom på besök! Jag hade inte träffat honom på ett år för han bor långt borta hos mina föräldrar men så fick jag chansen att ha honom hos mig en helg. Blev bara så himla lycklig av att ta honom på promenader och låta honom fånga pinnar och träffa nya hundkompisar. Varje gång vi kom hem somnade han i mina armar (han är ganska trött och gammal nuförtiden) och jag tänkte att det är helt sjukt hur mycket jag älskar det här lilla livet. Gråter bara av att skriva det här.


Bästa stunden när barnbarnet kom susande runt soffbordet och tittade upp på mig med glitter i ögonen – vi ses inte så ofta och jag är en främmande tant för honom. På torsdag åker jag och hälsar på dem igen, barnbarnet, dottern och svärsonen.
Barn går inte att muta till att tycka om.


jag tror årets finaste var när min bror ringde till mig igår kväll och för första gången öppnade sig för någon och han grät och var ledsen på livet och var kär i en flicka som han inte sade vem och jag kunde bara säga “jag vet, jag vet” för det var likadant för mig, och jag berättade vad som hjälper och att inget egentligen gör det. och sedan sade han tack cecilia och jag lovade att vi ska läsa i min dagbok nån gång snart och det var så himla fint alltihop så det kändes som att hjärtat skulle spricka lite. och tänk att av alla han kan öppna sitt hjärta för så valde han mig. han är bara ett år yngre och han är den bästa bror man kan ha. jag älskar honom. punkt.


Jag var på en fest med min pojkvän och jag brukar aldrig bli inbjuden i det gänget så bara en sån sak var kul. På festen smakade jag på världens godaste shot (nyponnyp! cuarenta y tres, nyponsoppa och grädde) och bad mina vänner komma dit. Vi dansade, skratta och hade det kul och jag och min pojkvän hånglade på toalettgolvet och när jag skulle böja mig över handfatet för att dricka lite vatten såg jag inte stearinljuset som tände eld på mitt hår. Min pojkvän flög upp och började slå på mitt huvud samtidigt som han skrek “DU ÄR TJEJEN FRÅN YOUTUBE!”. Jag drog in mina vänner i toaletten och en låg på golvet och skrek av skratt medan den andra klappade på mig och googlade information på hur många hårstrån man tappar om dagen för att trösta mig. Det var nämligen inte så mycket som brann upp, några hårstrån, så nu har jag en liten liten tuppkamstuffs MITT PÅ HUVUDET (tur att min lugg inte brann av!) som bara syns om man vet om den men när den väl syns så påminner dig mig bara om hur kul jag hade!


jag sa ifrån till mina bästa vänner och fick dem att sluta mobba mig. jag bytte klass och nu ses vi inte mer. fast en av de här vännerna går i klassen jag nu har engelska med.
en av mina nya kompisar hade en vän som kom och pratade med oss några dagar tidigare och han gick i engelskaklassen. första gången jag skulle dit var jag så himla nervös. när läraren sa åt oss att vi skulle dela in oss två och två för att göra ett arbete var jag helt själv. den här pojken var den ända jag hade pratat med i klassen, även om det bara var i några minuter, så jag letade upp honom på facebook och skrev “snälla rara, kan vi jobba tillsammans!”. han svarade inte först, men sedan frågade hans kompis i klassen om de skulle jobba och han högt svarade “nej jag ska jobba med henne” och pekade på mig. han sa åt mig att komma till hans bord och hela klassen kollade med stora ögon.
min gamla vän verkade så förvånad och jag är stolt att jag vågade gå till lektionen. den här pojken visade sig dessutom vara hur bra som helst och det slutade med att vi pratade bort hela lektionen. nu får vi underkänt på arbetet, men det var det värt.


jag var på fest för första gången i mitt liv med rosenröda kinder och billig öl i handen och en pojke kom fram och frågade “ska vi strula?” och jag sa “jag vet inte”. vi hånglade en stund och sen försvann han. jag vet inte hur han ser ut för det var så mörkt


Jag hamnade i världens kan-inte-röra-mig-vill-bara-gråta-feberfrossa när han var hemma hos mig. Vi bäddade ner oss och medans jag huttrade under täcke och två filtar läste han Cafés intervju med Håkan Hellström högt för mig – och han bytte till göteborska när Håkan pratade.
.
.


The second part of favorites from the post two weeks ago when I asked about what the loveliest things that happened to you this year so far were.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
27kommentarer
  • Hvor fint er det her? Fikk meg til å smile på ordentlig.

    Malina 2013-04-07 21:30:07 http://www.moi-malina-blogspot.com
    Svara
  • alltså åh, älskar dessa inlägg

    Towe 2013-04-06 20:31:27 http://sekvens.blogg.se
    Svara
  • åhhhh så fint!!!

    sandra! kan du inte samla alla dessa inlägg i en kategori så det blir enklare att hitta dem? tycker om att läsa dem så mycket. KRAM

    moa 2013-04-04 23:19:07
    Svara
  • Tack för de här fina inläggen. Jag blir glad i hela kroppen, inte minst av den sista berättelsen. Önskar att det var min pojke som hade gjort så. <3

    Johanna 2013-04-04 08:35:35
    Svara
  • Åå vad fint. Jag tycker bara mer och mer om människor när jag läser såna här fina saker <3

    Linda 2013-04-04 08:23:07
    Svara
  • det finaste som har hänt i år är att det har hänt så mycket fint att jag inte kan välja en specifik händelse!

    Veronika 2013-04-04 00:35:05 http://saraveronikas.blogg.se
    Svara
  • Jag vet att det är en aning sent, men jag vill ändå berätta om det finaste som hänt mig i år. Det var för någon vecka sedan när jag var på fest hos min bästa, närmsta och finaste killkompis. Vi har det senaste halvåret suttit nära, nära på vår stammiskrog, rört vid varandras händer, ansikten, sagt att vi är varandras favoriter, viskat att vi tycker om varandra, aldrig velat släppa taget och pussat på kinder, pannor och nackar. Men även om han är en av anledningarna till att jag gjorde slut med min pojkvän så kan det inte vara vi. Inte nu, kanske aldrig. Jag vill vara singel, han vill vara kär, och vi tillhör samma sammansvetsade järngäng, och det vill man ju inte sabba. Så han blev kär i en kollega och jag blev glad för hans skull (så mycket älskar jag honom). När den här festen var hade vi inte träffats på nästan två veckor, och jag var nervös, men efter någon timme omfamnar han mig och bär mig skrattande in i sitt sovrum. Där sätter han ner mig framför sitt sovrumsfönster och vi står tysta och håller om varandra medan festen pågår i en annan värld och snön faller utomhus. Till slut säger jag: snälla, försvinn inte. Han ler, lägger händerna på mina kinder och säger: Skulle aldrig falla mig in.

    Mia 2013-04-04 00:12:17
    Svara
  • Så humla fint med den om klassbytet. Att höra att man ska dela in sig två och två och inte veta vart man ska ta vägen kan ge en hemsk känsla. Vad skönt att den killen ställde upp! Plus att hennes före detta vän fick se det hela och förhoppningsvis insåg att nu är det annorlunda

    Jenny 2013-04-03 23:36:45 http://www.mylittlej.blogg.se
    Svara
  • Jag körde bil alldeles bakom pojken jag är kär i. Mitt på en raksträcka handbromsade han sin bil rakt över vägen så att jag fick tvärnita och blev rättså förbannad på den här trafikfaran till karlslok. När han sedan hoppade ur sin bil och sprang bak till min var jag helt redo att läxa upp honom. Bara det att han slet upp min dörr, lade händerna runt mitt ansikte och hånglade upp mig i brygga. När han väl släppte var jag helt knäsvag och han bara ”förlåt men jag var tvungen”. Sedan sprang han tillbaka till sin bil och vi körde vidare. Så. Jävla. Romantiskt.

    En till! 2013-04-03 22:48:44
    Svara
  • den sista! <3

    emma. 2013-04-03 20:45:24
    Svara
  • När vi låg i sängen och jag pillade på hans skäggstubb medan han smekte mig och jag sa skit i det nu för vill jag ligga. För det var nämligen första gången och nu jävlar skulle det bli av. Och jag var 21 år gammal och låg. Sedan tog jag mina 12cm klackar och gick den 1,5 h långa promenaden hem, stolt som en tupp och med ett stort leende på läpparna.

    Maja 2013-04-03 19:49:31
    Svara
  • Åh bara älskar att läsa sånt här, man blir så varm i hjärtat

    maria 2013-04-03 19:37:41 http://mariacharlotte.devote.se
    Svara
  • Helt underbara små historier som sker i människors vardag. Blir så glad av det här! Tack Sandra och alla andra som delat med sig.

    Josephine 2013-04-03 18:09:02 http://modeflickan.se/josephinare/
    Svara
  • Vad fint! Vilken härlig läsning. Den sista med Håkan kan vara det mysigaste jag läst.

    Sandra Leone 2013-04-03 15:27:17 http://lingers.blogg.se
    Svara
  • åhhhhhh. så. himla. FINT
    Älskar dessa inlägg.

    BELLA 2013-04-03 15:15:46 http://bellestuff.devote.se
    Svara
  • Du har nog hört det här så många gånger men jag måste ändå säga det till dig. Du är min stora förebild! När jag ska våga göra något eller står inför ett val tänker jag ”Vad hade Sandra gjort?” Jag tror inte att du är perfekt och orädd, men du vågar gå din egen väg i livet och du hjälper mig att våga göra detsamma! Tack! <3

    Elin 2013-04-03 15:11:22
    Svara
  • haha de två sista fick mig att skratta! Så fint!

    amanda 2013-04-03 14:33:22
    Svara
  • alla historier är så himla fina och får en att tro på att världen faktiskt är magisk! och bilden på rymden: helt fantastisk.

    elina 2013-04-03 14:17:14 http://elinamarie.blogg.se
    Svara
  • Berätta mer om din dotter! 🙂

    Marielle 2013-04-03 14:05:16
    Svara
  • Men jag dör varje gång för allt är bara så himla fint.

    Maja 2013-04-03 14:02:05 http://www.mla-photography.blogspot.com
    Svara
  • Alltså så mycket fint men den där sista fick mig att le så stort att jag inte vet vad!

    kaneli 2013-04-03 12:38:33 http://spicegirl.ratata.fi
    Svara
  • Det där sista om Håkan var banne mig det finaste jag hört sen jag konfirmerades.
    Kuriosa: när jag läste ditt inlägg där du frågade vad som var det finaste som hänt 2013, insåg jag att jag inte hade något att skriva. Heldeppigt. Men nu har det hänt en fin sak. På en hemmafest hånglade jag med en ung adelsman i en säng. True story.

    joss 2013-04-03 12:10:51
    Svara
  • Tack, Sandra!

    En upplyftande sak att bli en av de utvalda som du publicerar på din blogg. Jag har haft migrän i natt och jag skar mig ordentligt i fingret igår – idag lyser solen igen både ute och i min själ.

    EvaP 2013-04-03 12:05:21 http://eva.monkeytoys.com/
    Svara
  • åh himlahimla fint! blir helt rörd av allt, blir så himla lycklig av sånt här <3

    olivia 2013-04-03 11:50:53 http://www.okntnmr.blogspot.se
    Svara
  • Det finaste som hänt detta året är att jag vågade säga ”Jag är kär i dig”, efter att ha lyssnat 1000 gånger på Jonathan Johnssons (”.. jag orkar inte vara rädd mer”).

    Det finaste som hänt mig detta året är att jag har en icke-pojkvän.
    Han är livrädd för att inse att han redan är världens finaste pojkvän.

    Och det finaste jag sagt i år är att om han försvann nu så skulme det vara svårt att tro att han ens existerat, för det är overkligt att han är min och att jag får vara såhär lycklig.

    S 2013-04-03 11:43:25
    Svara
  • det är av sånt här man blir lycklig av att läsa, alla dessa små detaljer som betyder så otroligt mycket<3

    Amanda 2013-04-03 11:39:39
    Svara
  • Helt fantastiska historier, fick gråt i halsen av flera stycken, för att de var så fina! Detta är ett härligt återkommande inslag i din blogg som för övrigt också är jättebra såklart 🙂

    Hanna N 2013-04-03 11:16:01
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!