the list about summer.

Hittade den här fina lilla sommarlistan hos Hanna, och om det är något man peppar för är det ju juni, juli och augusti, årets bästa månader.
.

Mina planer för sommaren:





Stockholm!! Jag. är. så. pepp. på. Sverige. Efter att ha haft 10 dagar semester i ett par år har jag inte riktigt hunnit med att få vara i Stockholm på sommaren mer än några dagar och så. Så nu tänkte jag BRÄNNA och vara där hela himla tiden. Mina föräldrar kommer vara i Frankrike så jag kan bo hemma hos dom (har ju inget hem i Sthlm ni vet). Allt bådar för magi tycker jag. Tänker bara ha picknickar, dricka rosévin, äta frukost på balkongen, kolla på TV (har ju ingen själv) och promenixa. Way Out West är också ett stort peppmoment. Sedan åker jag nog en sväng till Frankrike i juli.

Bästa sommarstället:






Huset på Rindö i Stockholms skärgård som min familj hade i femton år ungefär. Där har jag spenderat varje sommar, haft fester, middagar, ätit kräftor, badat och till och med bott i längre perioder. Det låg på en kulle gömd mellan träd så det var alltid vindstilla där, som om det var mest sommar i hela Sverige i vår lilla trädgård. Älskar den platsen.

Favoritblomman:
Favoritsommarblomman är Gullviva. Ser man den blir sommaren så på riktigt.

Här badar jag helst:



Utomlands.

Bästa sommarplågan genom tiderna:




Bailando (kan det ha varit 1997?) var jag HELT besatt av när den kom. Har inte någon större koll på de senaste årens sommarplågor men Icona Pops I Love it måste väl ha varit förra årets? Den lyssnade i allafall jag på femhundranittiotvåtusen gånger.

Det här lyssnar jag på i sommar:
Northern Soul är väl ändå obligatoriskt att dansa till prick varje dag?

Det här tittar jag på i sommar:

Jag ser framför mig att jag ska kolla på jättemycket film och serier som går typ på tv3 klockan tio på kvällen. Komedier från tidigt 90tal och sånt. Jag älskar svensk TV när man är svältfödd på den.

Favoritdoft:
Solbränd hud på någon man tycker om. Kan leva på den doften alltså.

Den ultimata sommardagen:










Jag vaknar ganska tidigt, typ halv tio, av solen. Någon man är förälskad i får gärna ligga bredvid. Går upp, gör frukost (klassisk svensk frukost, typ tunnbröd med kaviar och fil med blåbär, nypressad juice och kokt ägg). Vi äter allt utomhus på en balkong, kanske läser man tidningen, men mest pratar man och lyssnar jättehögt på en ny låt man gillar för tillfället. Sedan gör man sig i ordning och blir såklart helt sinnessjukt nöjd med sitt klädval och smink pga att dagen är ultimat. Vi går ut i Stockholm och det är världens bästa väder och man träffar upp några kompisar för kaffe i solen. Där sitter man på någon uteservering till klockan slår efter lunch och vi känner att vi är lite hungriga.
Men kan inte ni springa till Sandys och köpa lite mackor så går jag till systemet och köper rosé?” säger någon. Jättebra idé.
Så det gör vi. Vi går till en park, kanske Humlegården, och som tur är så har någon med sig en filt och där dukar vi upp vin och mackor och jordgubbar och kanelbullar och godis. Någon plockar fram små högtalare så vi kan lyssna på musik och allt eftersom eftermiddagen passerar ramlar fler personer in (gärna med hundar) och till slut är vi runt 20 stycken som sitter där. Det blir aldrig kallt. Det blir kväll och midnatt och natt, några hånglar, andra dansar, alla pratar högt och mycket och det är varmt och milt luften och ingen vill gå hem.

&npsb;

Translation.

A list about my summer plans. Please read it by clicking ”in english” below FAQ.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
  • Ann Onym: hoppas någon kan bajsa fram ett liv åt dig

    K 2013-05-14 21:59:40
    Svara
  • åh åh åh ÅH. måste spara det här inlägget för det var så himla inspirerande! solbränd hud på någon man tycker om – har aldrig tänkt på det på det sättet förut men direkt kände jag doften och blev så himla kär i min pojkvän!

    Maja 2013-05-08 09:43:49 http://www.mla-photography.blogspot.com
    Svara
  • disco fittan – Aha, finns det en annan sida där man får se Sandra bajsa? Har du adressen dit också? Och det där sista ”PUSS”, vad tänkte du att det skulle få för effekt? 😉

    Ann Onym 2013-05-07 23:26:55
    Svara
  • Det är rätt intressant det där att så många små obetalda fans tar det personligt och ser sig manade att försvara sin avlönade idol.

    Ann Onym 2013-05-07 22:58:20
    Svara
  • Ann Onym – vad de gör när de vill bajsa? vad fan tror du ditt jäkla pulver? bara för att man är ute i en park innebär väl inte det att det är omöjligt att hitta en toalett. ja, sandra romantiserar, nej hon fotar nödvändigtvis inte sig själv eller sina vänner när de bajsar, är för fulla, spyr, petar i näsan, sitter och bakisfiser i soffan en söndag eller äter mjuka pommes frites i sängen och gråter. vet inte varför du (och flera andra som klagar på att allt är för fint och romantiskt) har något sorts behov av att behöva se allt fult och äckligt som du annars bara kan se om du går ut på stan en lördag natt och åker hem i lokaltrafiken.
    vet du vad, om du nu promt vill veta en massa om en annans avföringsvanor rekommenderar jag dig att gå in på en annan hemsida. PUSS.

    disco fittan 2013-05-07 22:32:43
    Svara
  • Herregud vilket fint sommarställe! Får riktigt ont i hjärtat av alla känslor bilderna på det stället får fram i mej. Och att i Sverige liksom.. börjar sakna vår sommarstuga.

    Karoliina 2013-05-07 21:29:03
    Svara
  • hanna – Jag tror du behöver gå och kolla så att inte din verklighetsförankring har lossnat helt. Mitt inlägg var riktat till Sandra, du vet hon som äger bloggen och skrev inlägget? Jag undrade vad hon och hennes vänner gör när den bruna besten vill ut, mitt i allt picknickande i parker etc. Det är väl en rimlig fråga eller? Fast jag kan å andra sidan tänka mig att någon av dem äger en portabel rosa toalett som alla kan använda om det behövs.

    Ann Onym 2013-05-07 21:02:52
    Svara
  • Fick rysningar när jag läste om doften av solbränd hy på någon man tycker om. Det måste på riktigt vara den bästa doften i hela världen.

    Carolin 2013-05-07 17:05:06 http://niloracs.blogg.se
    Svara
  • I can’t describe how much I LOVE lists; such as ”things to do”, ”things I like”, ”places must be seen” etc…

    So, I really like your lists all! Now I’ll check every little detail and save on my mind some of them for doing in this summer <3

    Deniz 2013-05-07 15:27:05 http://photostorms.blogspot.com
    Svara
  • Hanna: Man kämpar. För det vänder. Det känns inte så nu men det gör det! Jag är ensam och arbetslös och det här året har varit hemskt för jag gjorde slut med min pojkvän och gjorde slut med en vän. Men det vänder. Och då blir allt bara så himla bra till slut för alla pusselbitar kommer falla på plats. Försök vara positiv och kämpa för en dag kommer bli din lyckligaste någonsin.

    Kram och puss. <3

    Lisa m 2013-05-07 13:54:37
    Svara
  • Heej!

    Jag är ute efter en röd galonregnjacka..ser att du har en gul. Vart har du köpt den?
    Har du något tips på vart jag kan få tag i en röd galonjacka?

    Kramar

    Therese 2013-05-07 13:32:14
    Svara
  • åh gullviva var ju typ flera år sen jag såg nu när jag tänker efter och känns det som. utomlandssomrar alltså, det är alltid något med den svenska sommaren man saknar då.

    Alina 2013-05-07 11:28:56 http://lifebyalina.blogg.se
    Svara
  • VART ÄR DEN PERFEKTA BADDRÄKTEN FRÅN?!?!?

    Anonym 2013-05-07 07:13:25
    Svara
  • Åh gud vilket underbart inlägg, bästa jag läst på länge!!

    Matilde New York 2013-05-07 05:16:56 http://matildenewyork.com
    Svara
  • haha, det här med svensk TV känner jag igen. De få veckor jag är i Sverige fånstirrar jag och insuper ALLT, t.o.m reklam.

    Coco 2013-05-07 00:46:11 http://www.lekitchenbloggen.com
    Svara
  • ann onym – berätta! hur kommer det sig att du uttrycker dig så? jag vill ingen något illa. berättar bara hur min verklighet skiljer sig från sandras.

    hanna 2013-05-06 23:15:49
    Svara
  • Och om man behöver bajsa då? Eller det kanske inte du och människorna i ditt universum gör?

    Ann Onym 2013-05-06 22:22:52
    Svara
  • vad gör man när livet är svart och sotigt? när man inte har någon att dela något med. när man inte har 638 vänner. när man inte vet vad man vill göra med sitt liv. när ens bröst är fullt av sot. när man är sjukskriven, fattig och felförstådd. vad gör man då?

    hanna 2013-05-06 21:29:14
    Svara
  • Åh vilken fin sommar.
    Jag planlägger att hångla mest möjligt på lite olika platser, nya som gamla, här i världen. Ska bli så fint så.

    Christina 2013-05-06 21:21:44 http://jinxedchrissie.blogspot.no
    Svara
  • Åh, satan vad fint. Vill gråta för att allt var så fint! Så stämningsfullt och bara mitt i prick. Hoppas din sommar blir så himla underbar<3 jag bor i Norge och tänker typ skita i min sommar, vädret är opålitligt och jag kan lika gärna bara jobba typ. Fast helst hade jag ju haft din ultimata sommardag jämt!

    Karolina 2013-05-06 21:17:49
    Svara
  • åh alltså <3 sommaren

    tyraelvira 2013-05-06 19:49:13 http://tyraelvira.blogg.se
    Svara
  • tänkte på att du köper en del kläder på american apparel, och är feminist. tycker du inte de är skit? med tanke på reklamen och sexismen. te.x denna bilden:

    http://media.tumblr.com/tumblr_m6lrsltxNW1r2wuvu.jpg

    Linnéa 2013-05-06 19:13:24
    Svara
  • Var köpte du den där ultra fina baddräkten?

    Parisa 2013-05-06 18:56:01
    Svara
  • Det är ju så man får rysningar när du beskriver den bästa dan. Vill ha många såna dar i sommar.

    Emma 2013-05-06 18:47:53 http://www.somekindofpeace.blogg.se
    Svara
  • vill ha sommar nununu!

    elina 2013-05-06 18:36:00 http://elinamarie.blogg.se
    Svara
  • Helt perfekt sommar. Superpepp på den!

    Anna María 2013-05-06 18:25:53 http://annamarialarsson.se/blogg
    Svara
  • har världens bästa backpack planerad runt i mexico, kuba, jamaica och bahamas med mera och är superlycklig men känner mig samtidigt lite korkad som åker under svensk sommar. den svenska sommaren är ju bara lovely. <3

    Vicky 2013-05-06 18:23:17 http://vickys.se/
    Svara
  • Va fin röda nagellacksbilden var med det gröna gräset 🙂

    Sofia 2013-05-06 18:01:28 http://linsfia.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!