Förrförra torsdagen var det 25 grader och sol här och jag kände att det var rätta dagen att inviga min takterrass.
Jag bjöd in de här tre damerna för middag. Fanny, Ea och Ellen.
Ellen hittade en bra väskplats.
Fina Ea.
Medan de andra drack vinet gick jag ner till köket och lagade middag. Pasta carbonara skulle det bli förstås, pga godaste som finns. Fast en med knix eftersom jag adderade ruccola, ärtor och morötter.
Laga laga.
Och så var det klart!
Det kändes väldigt fint att få äta ute och solen inte gått ner fastän klockan var halv nio.
Gullisar.
Till sist var det dags för solnedgång.
Då snörade vi av oss skorna.
Och så dansade vi till exakt alla Håkan-hits som finns ända tills klockan slog två.
.
Last last Thursday before my mom came to Paris I had dinner at my roof top with Ellen, Ea and Fanny. We ate carbonara, drank lots of wine and danced to Håkan Hellström.
Vad mysigt det ser ut, vill också. Tänkte bara varna att man har kommit fram till att salmonella sitter i skalet så man serverar inte råbiff med skalet på resturanger längre och om man råkar ut för det borde man nog säga till.. Ha det så himla bäst, du är super fin! <3
matilda – tror att det är en cambridge satchel!
anna – sök på carbonara på bloggen, publicerat recept flera gånger.
dfl – låter roligare bara.
list – you mix it in and the pasta becomes creamier!
Rye T – search on the blog for carbonara, i published carbonara recipes several times.
Åh! Hur underbara vänner har du inte överallt? Lyckans ost <3
Men vilken perfekt kväll!
det ser herlig ut!
Please share how you make your pasta carbonara! (:
Men låter ju som en helt perfekt kväll!
Hi Sandra, I read your blog for years and think it’s really great! There’s one thing I don’t understand though… I see a lot of pictures of your pasta carbonara with an egg yolk on top. What do you do with that? Do you mix it with your pasta? On top of tje egg you already mixed with the pasta? I think it looks really nice in the pictures but I always thought you had to mix the egg right after you boiled the pasta haha. Thank you! 🙂
så härligt med solnedgång med Eiffeltornet!!
Underbart!!
OMG perfekta livet
men skämta med mig att du har eifelltornsutsikt?!?!?!! pusss
Oh my, this looks like a lot of fun! Have got to try pasta carbonara one day. No, never did. Btw…that view over the Paris rooftops..<3
varför säger du att dricka vinet istället för att dricka vin?
What an absolutely perfect looking evening. Gal pals, pasta, booze and Paris! What more could you want? haha So lovely xo
Snälla kan du inte ge oss receptet?
vart är den flotta svart och vit randiga klänningen ifrån?
åh, herregud vad härligt det ser ut!
For en optimal måte å innvie takterrassen på!
Förresten tänkte jag på dig igår Sandra … *ler lite*
http://etthondjursbekannelser.wordpress.com/2013/05/09/cappuccinomuggar-och-langtan/
Var är den där rosa väskan ifrån?
var är den där turkosa väskan ifrån?
Tänk du lyckas alltid hitta så fina tak att hänga på 😀 och pastan ser fantastisk ut.
Ha en fin kväll
Alltså åh, det verkar så underbart alltihop.
Drömma kan man.. Och det gör man.
Om takterasser i Paris. Eller någonstans där stjärnhimlen är om än lite klarare och lite varmare än här. Det vore fint.
När jag blir vuxen… då skall jag minsann ha en takterass!
Njut av varje Sekund, Sandra! Njut!
Underbart 😀
You girls know how to have fun!! 🙂
amen fy fasen vad trevligt med takterrass, gott med carbonara och snygg ellenväska.
Så fint!
Alltså hur fint är inte fotot med Eiffeltornet <3. Och hur fint är det inte med takterasser i Paris. Åh, du lever min dröm Sandra <3
åh så härligt allt ser ut!
Okej, där vill man ju vara.
Åh så otroligt härligt! Vår i Paris känns väldigt lyxigt, men nu kommer värmen äntligen även till Skåne.