polisbilar, tomma plånböcker och två kramar.


source.
.

Vi börjar tisdagen med ännu en del utalda favoriter från inlägget det finaste som hänt er hittills i år.


När en vän säger jag såg en så himla snygg tjej i skolan igår och man frågar jaha har du kollat upp henne i skolkatalogen och han säger sen såg jag att hon gick bland dina kompisar och jag fattade att det var du


Han liftade med en polisbil för att hinna ge mig en nyårskyss och jag var så lycklig att jag varken hörde eller såg fyrverkerierna.


jag skulle bara ta ett glas vin med en kompis, som har inte hängt med i så himla länge. en lugn fredagskväll i hennes lägenhet. men sen blev det nästan två flaskor av mörkt, tungt, gott rödvin och sen gick vi ut, åt kebab på ett pyttelitet ställe någonstans i stan, berättade hemligheter, gick till en klubb, dansade som sjutton, träffade folk vi har aldrig träffat förut, pratade tills min röst gick, skrattade så min mage värkte och åkte hem klockan 5 på morgonen, alldeles utmattade men lyckliga. och jag tänkte att varje fredagskväll borde vara såhär


I November slutade vi vara ihop. Svart vinter och tunga skor. Min bästa vän och vår fina värld. Borta på en helg när han var i ett stormigt New York. Sågs några gånger men allt var: så. himla. omöjligt. Jag skickade så många brev trots att jag aldrig fick några svar. I februari åkte jag till hans etta. Kysstes så hårt som det går. “Du slutade aldrig höra av dig. Alla brev. Om inte det är kärlek så vet jag inte vad”. Så sa han till mig. Det är mars nu och jag tror bestämt att vi är ihop igen. Att få tillbaka min finaste vän och kärlek är det bästa som hänt mig 2013.


Mitt i allt arbetssökande och studerande, bland tomma plånböcker och vardagar som ibland bara flyter in i varandra, där den ständiga vuxenångesten ligger och flämtar runt hörnet och bidrar till oroliga nätter med knappt någon sömn. Mitt i allt detta så drar han mig hårt intill sig, omsluter mig helt med sina tatuerade, vackra armar och viskar:
 “jag brukar tänka, att om jag inte hade studerat media så hade jag aldrig träffat dig, och det är värt alla studielån i världen.”


Det finaste som hänt är att de fortfarande är vänner, mamma och pappa alltså. De berättade en fredagskväll i höstas att de inte är kära i varandra längre. Att de ska skiljas. De har varit gifta i över 20 år och varit tillsammans i 25 år. Jag är 20 och ville skrika och gråta som ett barn men måste bete mig som en vuxen. Eller måste man bete sig som en vuxen när ett halvt liv packas ihop i påsar och kartonger? När vitrinskåpet lämnas halvöppet och tomt och mammas favoritfåtölj försvinner från sin plats?
Nu känns allt fint i alla fall. Våren är ju på ingång och de är fortfarande vänner. Det är det bästa av allt.


Jag fick tvåååååååååå kramar av honom


Jag såg en ung man på väg till en klubb en lördagsnatt, sjukt jäkla snygghetläcker. Sen, ett par tre veckor senare, såg jag en bild på honom på Facebook och fick reda på vad han hette, hittade hans telefonnummer på eniro, smsade “hej du vet inte vem jag är men du verkar cool!”
Och nu sitter jag på hans balkong medan han lagar hamburgare inne i köket, tror det kommer bli en fantastisk vår.


Det bästa, och mest oväntade, var nog när min bästa feministkompis i korridoren hoppade på mig och överraskningskramade mig när jag kommit tillbaka hem efter att vi knappt setts på tre veckor. Jag visste liksom inte att vi är vänner på den nivån att vi kramas, så det var så himla fint. Kramar är alltid fina. Och feministkompisar.


På förfesten, när jag precis spöat alla hans kompisar i Guitar Hero. När sista tonen ebbat ut och alla andra stojade och gapade runtom i rummet, då han reste sig upp från soffan, gick fram till mig och bara såg på mig. Alltså den blicken, det fåniga leendet. Har aldrig nånsin sett en människa se så oändligt, filmiskt förälskad ut. Han var så stolt så han kunde spricka. Sen kysste han mig.


Jag färgade håret rosa och fick min alldeles egna lägenhet mitt i stan, fick lov att sälja min själ till csn för att ha råd. Nu sitter jag här, lika stökigt som hemma i flickrummet trots att jag lovade och svor att så skulle det inte se ut i min lägenhet. Men vem vill diska när man kan titta på Mad Men exakt hela dagen utan att någon tjatar?
Och pojkar, som tycks vara allt här i välden. Dom skiter jag i.

.


More favorites from the post in march when I asked about what the loveliest thing that happened to you this year so far were.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
 • Igår så dansade vi snurrdans till alla låtar för vi kan ingen annan. Vi snurrade, ramlade in i varandra och hånglade på dansgolvet. Diskuterade viktiga saker som Star Wars och enhörningar. Så efter all vodka och 90tals hits somnar jag i hans famn. I åtta månader har jag trånat efter honom. Imorse vaknade jag till hur varmt och mysigt hans ryggtavla luktade. Jag har fnittrat hela eftermiddagen. Så fånigt fint allting.

  Amanda 2013-06-01 14:45:03
  Svara
 • Han säger dumma saker ibland. Och jag gråter och gråter. Men varje gång vi är tillsammans sitter vi ändå bredvid varandra, smeker vandra och kan inte hålla oss i från varandra. Jag är så jävla kär. Och även fast det kanske inte alltid är lycklig kärlek, så är det ändå väldigt fint och det bästa som har hänt 2013

  madde 2013-06-01 13:38:17
  Svara
 • det var precis detta inlägg jag behövde läsa just nu. tack!

  elin 2013-05-31 18:01:02
  Svara
 • 28/3 förlovade vi oss i sängen klockan sex på morgonen när snöstormen rasade utanför fönstret. Egentligen hade vi bestämt att vi skulle ta på ringarna senare under dagen på en speciell plats men vi kunde inte hålla oss… Nu sitter världens finaste ring men en liten liten diamant i på mitt ringfinger och jag får kalla världens vackraste man för min fästman.

  Elsa 2013-05-30 13:46:40
  Svara
 • Den sista <333333333333

  S 2013-05-30 10:12:45
  Svara
 • Här kommer det finaste som hänt mig 2013:

  Att jag efter en vecka fylld av tårar och ångest satt i ditt knä på en hemmafest. Du höll din arm om mig och vi skrattade åt någonting som jag nu inte kommer ihåg. Det var så fint att bara glömma bort alla problem för en stund och njuta av något så simpelt av att du hade din arm på min axel. Hela min mage pirrade.

  Alice 2013-05-30 08:52:34
  Svara
 • Det här är väldigt sent eftersom det här hände mig 2012, men har inte riktigt samlat mod att skriva det ännu och känner att jag vill dela med mig av det.

  Har varit så himla osäker på mitt utseende hela mitt liv, och varit så blyg och inåt. Har haft romanser med pojkar jag egentligen inte tyckt om för att jag känt att jag inte kan få bättre, och kunde aldrig tänka mig att någon av de vackra pojkarna jag tittade på i smyg skulle vara intresserade av mig.

  Så reste jag genom Finland själv i somras, och på vandrarhemmet i Tammerfors träffade jag en så galet vacker beglare, nio år äldre än mig, med rutig skjorta, skinny jeans, morgonrufsigt blont hår, blygsam skäggväxt, fransk brytning och en kamera över axeln. Tidigt på kvällen gick vi ut till en pub, och där satt vi invirade i filtar till klockan halv tre på natten och pratade om allt, delade hörlurar och tog kort på varandra. När klockan var ungefär fyra frågade han om det skulle vara okej om han kysste mig. Senare den morgonen låg jag naken i min säng på vandrarhemmet, och han låg intill mig och kysste mig på axeln och sa att jag var söt. Kunde såklart inte somna alls, det bubblade så mycket i magen och det kändes så himla stort.

  Minna 2013-05-29 22:20:29
  Svara
 • Åh vad glad jag bli av att läsa det här! Du är ju en sån man vill ha som feministkompiz

  Lisa 2013-05-29 21:32:58
  Svara
 • VEM HAR SKRIVIT DET SISTA???
  Om rosa hår och att ge fan i snubbar? Måste få kontakt med denna människa.

  Linn 2013-05-29 13:54:50
  Svara
 • elin: ”men snälla, ni förtjänar mer, ni förtjänar lycklig kärlek och svar på mail/sms/whatever!”

  sant, vad är det för idioter som tar sig själv på så stort allvar att de inte kan respektera personen ifråga. Jag hade och göra med en kille en gång som dissade mig i sms, låtsades ha flickvän.
  han gjorde planer avancerade planer, bad sin vän ringa ner mig på jobbet flera dagar och lura mig och någon mer tjej som han skulle låtsas knulla. För en vecka sedan, bad han en gubbe ringa mig och erbjuda mig jobb och bostad bara för att jävlas och ofreda… Inget annat, undertiden han gjorde detta runkar han i min dator. Precis då jag blivit av med min lägenhet, lurar han mig och runkar i min dator…. GRIS, säger jag inget mer än galen gris.

  Tro inte att han stack för att dissade mig i sms och låtsades ha tjej. NEJ!!! Han ringde min chef och mina arbetskamrater och sa att han var kär i mig. Så kontrollerande han mig istället för att träffa mig, träffade jag en kille såg han till att reda på vem det var och betalade honom för att inte höra av sig mer… Så höll det på, jag var väldigt rädd för honom och hans vänner. Jag började undervärderade mig själv mer och mer. För jag visste varje gång jag går ut, kommer hämnden så jag orkade… Bara låtsade var på g för att slippa bli trakasserad. Jag sov dåligt, orkade inte gå ut…. Man blir inte lycklig av en sådan människa. Visade man kärlek så jävlades han ändå, lurade och manipulerade mig. Gjorde jag inte det tyckte han att han hade rätt att hämnas. Så sjuk är han…

  Jag kommer aldrig bli kär i någon som undervärderar mig och psykiskt misshandlar mig. En man som inte kan ge så mkt respekt att han kan lyfta luren, maila eller smsa. En stor spott i ansiktet borde han ha, bara inse vilken gris han är. Bara ska begära av en genom skadekontroll och aldrig får en att må bra. Det är så jävla hemskt att det ens finns sådana människor som får ut energi av att bete sig såhär.
  Jag är rädd jag erkänner det, för jag vet inte var gränsen går. När det sjuka kommer ta slut om det någonsin kommer göra det. jag drömmer om att få leva som alla andra, få vara ifred, ha ett hem ifred, bygga upp mitt liv.
  Jag gråter nu när jag skriver detta,. för jag är så himla ledsen över jobb han irriterat mig på, hem han tagit sig in i. Allt han gjort som varit sjukt. Är så jävla ledsen att över att just jag hamnar i en sådan situation av bara en man som vill trycka ner en, styra en, äga en. Som tycker man är så jävla lite värd att det går att göra vad fan som helst med mitt liv. Bara tanken på hans äckliga människosyn och allt han har gjort mot mig får mig att vilja spy… Jag förtjänar respekt, förtjänar att få ha mitt liv fred, att inte bli stalkad, ofredad och trakasserad. Jag förtjänar så jävla mkt mer. Så känner jag varje dag, hela tiden….

  m 2013-05-29 07:13:50
  Svara
 • Mitt bästa 2013;

  Trots att vi gjorde slut för två månader sen, är vi fortfarande vänner. Och jag vet att han fortfarande bryr sig om mig, fortfarande älskar mig. För i helgen, alldeles innan vi åkte ifrån varandra under sommaren, kunde han inte sluta berätta för mig hur mycket han kommer sakna mig, vilken fantastisk person jag är & hur glad han är att han träffat mig.

  N~ 2013-05-29 06:58:07
  Svara
 • ”Jag skickade så många brev trots att jag aldrig fick några svar. I februari åkte jag till hans etta. Kysstes så hårt som det går. “Du slutade aldrig höra av dig. Alla brev. Om inte det är kärlek så vet jag inte vad”. Så sa han till mig. Det är mars nu och jag tror bestämt att vi är ihop igen. Att få tillbaka min finaste vän och kärlek är det bästa som hänt mig 2013.”

  Mådde dåligt av att läsa detta ova. Alltså jag känner bara… fan hörrni, akta er för att vara kär i någon som ni inte får några svar från. Få inte det här att tro att om ni bara fortsätter drömma om och skriva om den där prinsen/prinsessan så kommer hen bli din. Kärlek ska inte vara så svårt, när det är rätt är det hur lätt som helst. Shit, jag har också längtat sönder mig och undrat varför jag inte fått svar. Och svaret jag kom fram till var att det är inte så riktig kärlek fungerar. Här i fallet ovan var det kanske ett lyckligt slut, det vet vi inte, men snälla, ni förtjänar mer, ni förtjänar lycklig kärlek och svar på mail/sms/whatever!

  Elin 2013-05-29 06:05:36
  Svara
 • Vad är det för fel på mig om jag ryser av hur patetiskt allt detta låter?

  limpadimp 2013-05-29 01:50:49
  Svara
 • Blir så jävla glad av den sista! Ja, livet är så sjukt mycket mer än pojkar. <3

  M 2013-05-28 22:34:37
  Svara
 • åh, din blogg. Jag tycker den är så fin.

  Frida. ~ 2013-05-28 20:59:56 http://musiksomlever.blogg.se
  Svara
 • Det är så härligt att få läsa om allt fint som har hänt andra i år, gör allting lite lättare i alla fall. Speciellt när man har haft den värsta månaden i sitt liv, som inte blev bättre av att han gjorde slut… Förstår inte hur man kan sluta vara kär i någon, bara sådär… Det finaste som hänt mig på sistone är nog att jag lyckades äta en ordentlig måltid efter tre dagar av hjärtesorg. Usch och fy för idioter till pojkar

  M 2013-05-28 20:50:29 http://osynliga.tumblr.com
  Svara
 • Blir varm i hela kroppen. Tänk att livet är så fint ibland.

  curiouscat 2013-05-28 19:47:14 http://curiouscat.blogg.se
  Svara
 • SISTA TJEJEN!<3 Tack och lov att någon fattat att dom är bara till besvär. Mycket bättre att vara glad i sig själv, göra som man vill, sluta deppa och bara kolla på Mad Men.:)

  Cajsa 2013-05-28 19:35:05
  Svara
 • Alltså ”E”. Du får en att tro på allt i hela världen. Fy vad fint.

  Manda 2013-05-28 17:20:20
  Svara
 • gud, jag älskar de här inläggen så himla mycket att jag dör. blir typ lite förälskad i hjärtat när jag läser.

  Caroline 2013-05-28 16:54:19 http://onmyradr.wordpress.com
  Svara
 • Den sista. Så bäst. Vill också.

  Åsa 2013-05-28 15:06:59 http://palmborg.blogspot.com
  Svara
 • Jag älskar de här inläggen!

  Alicia: Din bästa 2013 var fantastiskt fin!<3

  Erika 2013-05-28 14:42:43
  Svara
 • Åh. Det var jag som skrev om den unga vackra mannen som stekte hamburgare.

  Nu är han och jag ett vi, hans säng är våran och den ljusblåa kaffekoppen i hans kök är min. Om en vecka åker vi på festival och ligger i ett tält.

  Han är så sinnessjukt vacker, snygg och vrålhet. Långt hår och taniga ben. Och ibland tar vi taxibilar till klubbar mitt i natten för att dansa oss svettiga bara han och jag.

  Det pirrar i hjärtat att läsa mina gamla ord när man vet hur saker och ting blev.

  Puss!

  E 2013-05-28 14:16:13
  Svara
 • Här kommer min bästa 2013.

  Den morgonen när vi satt vid köksbordet och pratade om dagens äventyr. Hur vi ska ta världen med storm du och jag och jag frågar henne ifall hon vill gifta sig med mig nästa sommar, får ett JA som svar och nu planerar vi sensommarbröllop. Två långa vita klänningar, en var. 130 personer. All dans man kan tänka sig. Jag längtar så jag spricker i sömmarna.

  Alicia 2013-05-28 13:57:28
  Svara
 • Gud vad vackert!

  Mikaela 2013-05-28 12:42:50 http://som3.se/category/blogg/
  Svara
 • Tänker på hans kramar. Dom är de bästa kramarna jag någonsin kramat på

  sonja 2013-05-28 11:53:46
  Svara
 • Åh vad jag plötsligt började sakna honom nu.

  Sophie 2013-05-28 10:36:59
  Svara
 • Åh. Åh, helt enkelt. Vilka himla fina små utdrag ur andras liv. Jag älskar det.

  Linnéa 2013-05-28 09:18:30 http://www.fyrakatter.blogspot.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!