tisdagstävling och fredagsvinst.

hej, förlåt för lite seg uppdatering men min blogg håller på att få en makeover så jag väntar lite på det helt enkelt. Till dess tänkte jag att vi skulle ha en tävling!

På fredag kommer jag spela skivor för hårproduktmärket Sebastian Professionals i deras pop up-butik på Kocksgatan 18 på Södermalm. Jag tänkte spela soul och annat fint mellan 18 och 21 ungefär och det serveras glass & alkoholhaltiga drycker och annat bra. Under kvällen finns även hårstylister på plats för att fixa fina frisyrer på den som vill.

Jag vill såklart att ni ska komma dit och dansa lite med mig. Osa till [email protected] och märk ämnesraden ”niotillfem”. De 60 första som osar får komma.

Jag kommer finnas där innan spelningen också och då frågade Sebastian om de fick lotta ut tre stycken som vill bli fixade med mig innan allt börjar. Såklart tänkte jag. Då skriver du till samma adress, [email protected], men märker mailet ”vip-styling”. Första tre vinner!
Hoppas vi ses!
(ps. 18årsgräns gäller.)

puss.

Translation.
Sorry for a lousy update in here but the Rodeo site are doing some renovation. Until then I have a competition för my Swedish readers.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!