a list.

Vilken dag är det idag?
Det vet ni redan, och vet ni inte har ni hamnat i ett sån där fantastisk semestervärld där man inte ens bryr sig om det är förmiddag eller eftermiddag och då ska jag förstås låta er vara i den.

Om du var en emoji vilken skulle du vara då?
Michelle säger att jag är den här Skärmavbild 2013-07-26 kl. 21.47.50

Vad ska du göra ikväll?

Jag ska äta middag med Erik och Marie som är i Sverige! De är ett par favvisar från New York.

Säg två bra uttryck:
pulver och ja tack.

Vad blir du glad av få höra att du är?
Blir gladast när folk tycker om det jag skriver.

Visa en bild du inte minns ha tagits:

här var jag full helt enkelt.

Vem saknar du?

New York, om det kan räknas som ett ”vem”. Kanske inte, men det gör inget. Jag saknar New York i alla fall.

 

En bild på något som är asbra att ha:

gulliga tändstickor förstås!

En outfit som är ovanlig för dig att ha på dig:

Sailor Moon-hår skulle det väl vara då.

Vad vill du ha?
Ett mediavisum till USA, en lägenhet i Stockholm, en liten hund, den perfekta bomberjackan, nya Dr Martens, en jeansklänning, nya säsongen av Breaking Bad, en flygbiljett till Tokyo, en rolig plan för nyårsafton.

Vad tycker du är roligt?
Sommaren! Den är roligast av allt som finns.

Vad är du dålig på?
Göra saker i tid.

Vad tänker du baka i veckan?
Ingenting alls. Bakar i princip aldrig. Men om jag var TVUNGEN att baka så skulle jag baka om det här brödet jag gjorde i oktober förra året. Helskotta vad gott det var.

Hur ser du ut när du är nyvaken?

SÅ TRÖTT.

Vem gillar du just nu?
en person med megafin dialekt och de bästa framtänderna jag sett.

Vad var det första du snodde?
i livet? ingen aning. godis i mataffären kanske.

En bild då du dricker alkohol:

Vad har du tänkt göra länge men ej gjort?

Bo i Tokyo!

Vad bävar du inför?
Livet typ. Hur det ska gå med allting. Att jag inte har ett kontor att gå till om morgnarna, att allt kommer gå åt helvete. Typ så.

Vad händer i helgen?
Tänkte nog hänga på Trädgården som vanligt och peppa för WoW!

Är listan slut?
japp.

listan snodd från eminienta fröken hanapee.

 

Translation: Please read in google translate by clicking ”in english” below FAQ.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • […] svar Listan har jag hittat här och är något modifierad.    Vilken dag är det idag? Det är den där dagen som många avskyr, […]

  En måndagslista | Retrolovers retroblogg 2014-03-13 22:49:53 http://retrolover.se/2013/10/en-mandagslista/
  Svara
 • Jaa, köp en jeansklänning! Hittade min i ett skrymsle, alldeles andrahand, annars hade jag rekommenderat dig att köpa den (om jag vetat var den kom ifrån). Det är ett bra plagg, iallafall, det var det jag tänkte komma till. Kram!

  Sofia 2013-08-05 10:57:00
  Svara
 • en sak som är så himla bra med dig sandra är att du säger saker på ett så självklart sätt. som att, ja det är väl klart att man är hånglar med de snyggaste killarna, ja det är väl klart att man ska säga ja till varenda sak som kan bli kul, ja det är väl klart att du ska flytta vart du vill och göra det du drömt om, ja det är väl klart att man ska äta jättegod mat mest hela tiden, osv. så galet bra är det. fortsätt skriv! du är en självklarhet!

  Rosie 2013-07-31 12:15:00
  Svara
 • Yo! Mitt band Könsförrädare spelar på Jazzhuset på Stay Out West den 9:e. Kom alla som vill!

  Fyller också år den 10:e augusti btw! Tjoho!

  Janinne 2013-07-30 00:24:00
  Svara
 • Åh, superfin lista! Och bilderna med förstås. Redigeringen på dina bilder är alltid så himla ren och ljus och fin. Jag undrar om du kanske ville ge något litet redigeringstips?

  Lydia 2013-07-29 21:05:00
  Svara
 • Jag köpte ett par såna skor som är på sista bilden men de är för små! Storleken är 37.. jag har 37-38 i vanliga fall. Om nån vill köpa dem för 100 spänn kan ni skicka email till mig på [email protected] Kram.

  sofie 2013-07-29 07:28:00
  Svara
 • Hejsan Sandra 🙂 Tycker din blogg är hur bra som helst! läser den ofta, även om du inte uppdaterat något nytt hittar jag alltid något fint inlägg du skrivit för längesen. Jag har tänkt på en del saker. Du har ju bott på så många ställen (verkar det som), hur kommer det sig? har du alltid velat prova på att bo i olika städer? hur bestämde du dig för att flytta? Jag har flyttat till London men vill se mer av världen. Vet inte om jag är klar här än dock, hur vet man det? Har du alltid vetat hur du vill att ditt liv ska se ut? Har du haft en plan liksom? 🙂 tack att du skriver. Du är bäst!

  Sanna 2013-07-29 02:26:00
  Svara
 • Kan du inte skaffa en niotillfem-app / linn o christian

  Linn 2013-07-29 01:50:00
  Svara
 • Tips till alla som gillar Sandras klädstil; Här säljs Sandras favoritkjol från American Apparel + en massa andra fina plagg från American Apparel m.m.

  http://bloppis.elle.se/svart-omlottkjol-stl-xs/

  Christina 2013-07-28 19:58:00
  Svara
 • ”Det vet ni redan, och vet ni inte har ni hamnat i ett sån där fantastisk semestervärld där man inte ens bryr sig om det är förmiddag eller eftermiddag och då ska jag förstås låta er vara i den.” Alltså detta svaret gjorde min dag, kanske för att jag inte visste vilken dag det är. Nu tror jag dock att jag vet… söndag, någon?

  Kan tänka mig att inte ha fast jobbpunkt att besöka är frustrerande stundtals, men är det ändå inte det du drömt om? Det känns som att det är ett ganska relevant problem för en så fin skribent som du är. Nu är mitt blodsocker sjukt lågt så kan inte riktigt kommentera klart men ville också nämna i förbifarten att en sak jag älskar med niotillfem är communitykänslan i kommentarsfältet och att du arrangerar saker såsom mixed tape level 2 i Spotify-format. Har hittat massa bra musik via det. Kram!

  Jenny www.cestjenny.blogg.se 2013-07-28 15:15:00
  Svara
 • Hej Sandra! Vilken fin lista! Har du några tips på hur man vågar skriva så personligt och utlämnande som du gör, när man vet att ens familj och vänner (kanske) också läser det man skriver? Hur kommer man över ”men vad ska grannarna tycka” typ?

  anna 2013-07-28 15:10:00
  Svara
 • Helt otroligt mysig lista 🙂

  Lorissa 2013-07-28 11:39:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!