uncommon stockholm.

Jag har varit med och skrivit en bok som kommer ut i dagarna! Förra veckan fick jag mitt eget exemplar och den är så väldigt fin.

Uncommon Guide Books är en serie reseböcker som är lite annorlunda från vanliga guider om storstäder. I Uncommon Guide Books har ett gäng skribenter, fotografer och andra kreativa personer bjudits in för att skriva och visa delar av staden utifrån sitt eget perspektiv. En himla bra idé tycker jag. Det här är då boken om Stockholm.

Boken börjar väldigt flott med kapitlet som jag har skrivit! Det handlar om den stående konstutställningen som finns längs med Karlavägsallén – med vinkeln utifrån delar från min egen uppväxt. Som till exempel stentorson av August Blanche som min mamma berättade täcktes av nyckelpigor en sommar när hon var liten, eller statyn där jag hade min första fylla, eller konstverket i skyltfönstret där en kille sa att han älskade mig en gång och så vidare. Ett lite annorlunda sätt att läsa om Karlavägen helt enkelt.

Boken kommer säljas lite överallt i världen, bland annat på Marc Jacobs bokaffär i New York och såklart på vanliga ställen som bokus och adlbris.

Köp här eller här vetja!

Translation. I’m one of the co-writers in a book called Uncommon Stockholm, one in a series of guide books in English that’s a little different from your usual travel lecture. It includes personal views from more than 40 writers and photographers. You can read more about the book here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • Lol känner mig som världens stalker, men jag kom hit… har jag rätt, är detta denne er*k? // Kram

    Hej 2018-01-01 01:24:10
    Svara
  • […] Tipstack till Sandra Beijer som också medverkar i boken med en text om konsten på Karlavägen – läs mer på rodeo.net/niotillfem […]

    Uncommon Stockholm | Lovely Places 2013-09-06 12:30:58 http://www.lovelyplaces.se/2013/09/uncommon-stockholm/
    Svara
  • So pretty!

    Vicki Angela 2013-09-05 01:58:00
    Svara
  • Oh så bra! När du skrev om detta tidigare i vår (?) så skrev jag upp att jag ska köpa denna till min bror i julklapp! Nu skall den klickas hem, lika bra att vara tidigt ute… 🙂

    Annika 2013-09-04 20:50:00
    Svara
  • Sandra! Du måste bara se detta (om du inte redan gjort det?). Så himla knäppt och genialiskt kul på samma gång. http://www.youtube.com/watch?v=sdmsRcsl_xA&feature=youtu.be

    Elin 2013-09-04 16:33:00
    Svara
  • Min första och enda riktiga pojkvän, kärlek osv (hittills såklart) sa för första gången att han älskade mig på karlavägen han med! Skoj!

    Jennifer 2013-09-04 13:24:00
    Svara
  • Hejsan! Jag har en liten fråga, när börjar det bli julpyntat i new york? Planerar nämligen en resa dit, dock i november men kanske redan är lite pyntat då? Tacksam för svar, kram:)

    Carolina 2013-09-04 11:03:00
    Svara
  • Fantastisk idé! Men, nyckelpigor heter väl ändå ladybugs och inte ladybirds som det står i boken..? Har de översatt fel??

    Annika 2013-09-04 09:25:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!