Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

bye new york, hello stockholm.

Nu har fem veckor gått och det är dags för mig att lämna USA. Jag ska hem till Stockholm nu och stanna där en stund. Det var ett tag sen jag verkligen bodde i Sverige (2010 för att vara exakt), och jag känner att jag vill göra det ett slag nu. Jag älskar New York, men har ju heller inget visum som gör att jag kan stanna, och jag saknar redan människor där hemma.
Kommer åka tillbaka mycket förstås, och säkert bo här igen någon annan gång, men nu vill jag hem. Jag är redo för höstsverige.
Vi ses där.

puss.

 

Translation. My five weeks of vacation in New York are over and I’m going back to Stockholm again. This time I’m staying for a while. I will probably live in New York sometime again, but right now in my life I feel that I want to be in Sweden.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
44kommentarer
 • Hej Sanna!

  Jag var kanske otydlig, min kommentar var inte riktad direkt till dig, jag ber om ursäkt om du uppfattade det. Jag menade i allmänhet kommentarer som kommit in efter frisk & fri kampanjen vilket varit väldigt många bra och resonerande kommentarer om mycket jag håller med om. Men det har också varit en del lite hetsiga och otrevliga kommentarer vilket jag ville lyfta så att den som känner sig träffad kanske kan fundera över ifall det är rätt väg. I övrigt tycker jag det har varit väldigt relevanta diskussioner här!

  Elin 2013-09-29 21:03:27
  Svara
 • har inte heller bott i sthlm sedan 2010 och har saknat det SÅ. kom in på berghs (bachelor) och tanken är att det blir san francisco i januari, men jag är inte typ .. astaggad? känns som att det är fel på mig men vill bara bo här lite nu. <3

  Vicky 2013-09-28 19:40:02 http://vickys.se/
  Svara
 • Sanna: Absolut, det är komplext. Jag tycker f.ö. att vi har hållit god ton när vi diskuterat här. Ser inget hetsigt i det (som någon tyckte). Vi har olika åsikter om vissa saker och tycker lika om andra. Svårt att enas där tror jag, men jag tycker personligen det är intressant att diskutera med personer som har en annan åsikt så länge båda håller en schyst ton. Sen är det ibland svårt att inte låta hetsig när man har starka åsikter, men vad trist världen skulle vara om alla tyckte lika. Hursom, diskussionen och den schysta tonen uppskattas. Kram och ha en bra fredag.

  Linda 2013-09-27 21:11:34
  Svara
 • Hej.

  SANNA, jag håller med dig. Och på precis samma sätt så vill jag absolut inte göra något påhopp mot Sandra, absolut inte. Men, mer uppmana till eftertanke. Den här bloggen ger mig så mycket tröst och glädje men nog är den ibland likriktad i sin bild av vad skönhet är.

  Så, som sagt. Inget påhopp. Uppmaning till eftertanke. Bloggar ger nog nästan mer genomslag för gemene man än vad modehusen gör, just för att de baseras på ”vanligt folks” liv.

  Michaela 2013-09-27 21:10:09
  Svara
 • Anna: Gud! Jag känner igen mig så mycket. Jag är 21 år och också oskuld. Jag tycker att det är skitjobbigt att prata om det med andra eftersom att det bara antas att jag haft sex, precis som du berättar. Det är som att ens värde ligger på hur ”fuckable” man är. Jag har diskuterat det här väldigt mycket med en vän som visade sig varit i en liknande situation.
  Här är en sjukt bra text som handlar om oskuld från Rookiemag:
  http://rookiemag.com/2011/10/never-been-kissed/

  Åsa 2013-09-27 20:05:28
  Svara
 • Hej Elin
  Vad tråkigt att du känner att tonen är hetsig i kommentarerna. Jag tycker själv att den har hållit en saklig ton från båda håll. Om du känner att något har varit hetsig får du gärna specificera vad i mina kommentarer, för det har aldrig varit min mening. Att diskutera och belysa olika åsikter – ja, men inte att hetsa.

  Jag har aldrig menat att fälla negativa kommentarer om Sandras kropp. De bilder som jag menade var inspirationsbilder, alltså bilder från vad jag gissar är tumblr och så vidare.

  SEN kan man ju diskutera vad kommentarer som ”vad smal du är” gör med en människa. Det går nämligen inte att komma ifrån att smalt är normen i samhället, i alla fall när man är kvinna och i det blir man som smal kvinna ju bekräftad hela tiden, OBS avser ej kommentarer som ”vilket benrangel du är, har du anorexi osv”.

  Kram

  Sanna 2013-09-27 17:16:39
  Svara
 • Hej!

  Jag håller med om kritiken av frisk & fri kampanjen och filmen, men tycker också Sandra svarat bra senare och erkänt att det kanske inte var helt lyckat.
  Jag blir ledsen över att tonen är så dålig och nästan hetsig. Jag blir också ledsen över alla kommentarer som ständigt trillar in om Sandras kropp. Ingen borde ha rätt att kommentera och fälla skeptiska kommentarer om någon annans kropp oavsett hur man ser ut. Och tydligen verkar det plötsligt mer ok att göra det när någon är smal. Detta är ett av grundproblemen i vårt viktfixerade samhälle, att vi hela tiden värderar varandras kroppar. Så på samma sätt som även jag tycker det vore fint om Sandra kan fundera på vad hon egentligen vill framställa för ideal på bloggen (som även jag kan tycka är ganska likriktad som tidigare nämnts) så tycker jag också det vore väldigt fint om alla ville sluta kommentera Sandras kropp. Annars är man inget bättre själv.

  Elin 2013-09-27 16:27:31
  Svara
 • Linda: som sagt det är en komplex fråga, det här med matbilder. Jag tycker att mycket handlar om balans och att försöka nyansera. Självklart ska man bara för att man är smal inte ”hålla käften om vad man äter eller tränar”. Jag tycker tvärtom att det i vissa fall kan vara bättre att skriva ut hur mycket man tränar, så att de som läser förstår hur mycket hårt slit som i vissa fall, ska tilläggas, ligger bakom den smala kroppen.

  Det är inget fel på att vara smal och det var absolut inte min avsikt att få det att låta så. Att vara smal är ju normen just nu, en norm som ger upphov till ätstörningar. Nu vet jag att ätstörningar handlar om något som går djupare än så. Det kan till exempel röra sig om ett behov av att ta kontroll över sig själv, men eftersom normen just nu är att vara smal så kan kontrollbehovet yttra sig genom ätstörningar som anorexi, bulimi eller ortorexi. I grund och botten rör det sig om samma problematik som missbruk.

  När man driver en professionell blogg, så anser jag att man ska vara medveten om det problemet. Ja, säkert är det jättesvårt som bloggare, men inte desto mindre viktigt. All förändring som sker i samhället sker ju för att folk debatterar och tänker efter, det är ju så utvecklingen går framåt. Saker som är självklara igår är inte längre självklara idag, ta ordet ”negerboll” – när mina föräldrar växte up var det otänkbart att inte använda det ordet. Nu är det knappast någon som gör det längre. Säkert var det jättesvårt till en början, ”varför måste jag säga annorlunda, jag menar ju inget illa, jag har alltid sagt såhär”. Men det handlar ju om att se sig själv som en del av strukturen. Den genomslagskraft som bloggare besitter är oerhört stor. Självklart ska man ställa krav på modehusen, men varför man då inte kan göra det på annan media, förstår jag inte? Sandra driver en blogg som hon tjänar pengar på, det är inget som hon gör som en tjänst till oss. Och missförstå mig inte, jag älskar Sandras blogg, men när man går ut med sig själv i en sån här kampanj, är det klart att man måste få debattera frågan och vilka signaler som Sandra sänder ut i frågan. Att välja huruvida man vill ta till sig av det eller inte är en annan fråga. Men just debatt är väl själva syftet med en kampanj?

  Sanna 2013-09-27 13:35:13
  Svara
 • Anna: Sveriges Radio gör en del fina program, och programserien Ligga med P3 gjorde för inte jättelänge sedan (en månad kanske?) ett program om att vara oskuld, frivilligt eller ofrivilligt. De tog upp just det som du skriver: att det inte pratas om det. Gå in på hemsidan eller i appen och lyssna på programmet som pod.

  Sofia 2013-09-27 13:33:41
  Svara
 • Jag kan hålla med er, Sanna och Mikaela, om inspirationsbilderna – de visar ofta smala, på gränsen till beniga, personer och där kunde bloggen helt klart förbättras.
  Det jag reagerade på var texten:
  ”Sen tänker jag på inläggen där du postar vad du äter, det är ofta väldigt små portioner; ett ägg och två finn crisp till frukost. Kanske säger du nu ”men det är vad jag äter”, och det är mycket möjligt att det är så det är. Kanske blir du mätt på det, men sett till antal kalorier är det inte en fullvärdig frukost. Andra som ser bilderna och som inte blir mätta utan måste äta mer börjar fundera; vad är det för fel på mig? Varför kan inte jag äta så lite? Om jag äter så lite blir jag kanske smal som Sandra. Återigen handlar det alltså om vilka signaler som du indirekt förmedlar. ”

  För mig är det du skriver kritik mot kombinationen av små frukostar och bilder på Sandra själv. För att koppla ihop liten frukost med ”då blir jag smal som Sandra” måste folk se bilder på smal Sandra, eller hur? Om ingen visste att hon var smal skulle problemet vara löst. Jag håller som sagt med om att man har ett ansvar som bloggare, men det får inte gå till överdrift. Om man har en ätstörning triggas man igång av så många saker och det är ju jättesvårt som bloggare att tänka för varje inlägg att man inte får skriva något eller lägga ut en bild som triggar ätstörning. Ätstörning är en sjukdom och man har en helt vinklad bild av verkligheten och sig själv – väldigt svårt att undvika att trigga igång svarta tankar hos en ätstörd person helt och hållet, men visst kan man undvika det mest uppenbara. Vi måste verkligen jobba på att man ska vara nöjd med sig själv – smal, tjock, lång, kort och allt däremellan, men det får inte bli hämmande för smala personer så att det blir fel att vara smal och om man är det (men inte har någon ätstörning) så ska man hålla käften om vad man äter eller hur mkt man tränar. Även människor som är smala av naturen kan ha komplex, ffa. eftersom det verkar vara helt ok att anmärka på att någon är ”så himla smal”, man behöver inte ens få det att framstå som en komplimang utan kan häva ur sig vad som helst.

  Linda 2013-09-27 12:12:54
  Svara
 • Detta har varit mitt vardagsrum sedan 07/08 och jag är så tacksam över att du bloggar och så öppenhjärtigt delar med dig av ditt liv. Genom dig får jag litegrann uppleva det jag aldrig själv gör, festar, reser (på fritiden), röker, träffar stora kompisgänget på högtider osv. Så, tack. Jag kikar så ofta in här och läser alla kommentarer. Ville bara skriva ett par rader för att säga ”hej” och sist men inte minst, har du lyckats klättra upp på fjället så upptäcker man att det blåser på toppen. Stay strong allihopa.

  Hen 2013-09-27 07:26:46
  Svara
 • Jag inser nu att jag var otydlig i min kommentar, självklart ska Sandra lägga upp bilder på sig själv, det är ju hennes blogg. De bilder som jag menade när jag skrev inspirationsbilder, var bilder på andra, inlägg där det till exempel kan stå ”såhär vill jag se ut i höst”. Sen pratade jag aldrig om att förbjuda, några slags bilder, självklart ska smala människor också få synas på bild. Det jag menade var att det är viktigt att inkludera, snarare än exkludera. Människor kommer i olika form och färg. Sen kan man naturligtvis se det som att ”nej, det är inte mitt ansvar, jag kan inte spegla alla slags människor, har inte utrymme för det etc”. Sandra sa själv i videon att vi skulle ställa krav på modehusen och personligen tror jag att bloggar har minst lika, om inte större, genomslagskraft. Därför tycker jag att det är viktigt att lyfta frågan.

  Jag tycker inte det är okomplicerat med matbilder. Jag förstår ju att ibland äter man mer och ibland äter man mindre, så fungerar ju alla människor. Men när man säger ”ska hon bara lägga upp bilder där hon vräker i sig mat, hon har ju sagt att hon äter mer som hamburgare etc”, så kan man dra en parallell till klädkedjor som säger ”vadå, varför måste vi ha större modeller, vi har ju gjort så att kläder finns i större storlekar också”.

  Vad gäller kompisen som inte åt frukost och var överviktig så är det ju vida känt. Hoppar man över frukosten helt så tenderar man att bli överviktig generellt, pga en rad anledningar. Om man däremot äter regelbundet, så förbränner kroppen mer. När jag var som mest ätstörd, åt jag åtta gånger om dagen, men portionerna var oerhört små; ett halvt ägg, ett halvt äpple, osv. Säger nu alltså inte på något sätt att Sandra är ätstörd, ville bara visa att argumentet med den överviktiga kompisen inte håller riktigt.

  Sanna 2013-09-27 07:12:27
  Svara
 • Sandra har fått den här kritiken förut – och svarat på den. Om någon minns. Knappast något som hon inte tänkt igenom.

  Kul med de två nedersta bilderna som har så lika motiv men så olika färgtemperatur. De kunde användas för att demonstrera skillnaden mellan varma och kalla färger.

  Perry 2013-09-27 01:13:36
  Svara
 • Håller med Linda…

  i 2013-09-27 00:06:00
  Svara
 • Jag är 22 år och har aldrig haft en kille eller haft sex. Det är ibland så att jag längtar till att vara med någon, men när jag ser mig omkring så tycker jag det känns så pressat. Varje kille jag träffar går efter någon slags regelbok för hur man ska bete sig: ”första dejten innebär en kyss, andra en middag, tredje en filmkväll och efter filmkvällen så…” och om det inte blir som det ska så ”har det gått långsamt framåt” medan jag istället känner att där ökade den tidsperioden med ett extra halvår. Det är inte så att jag är pryd eller att jag försöker straffa någon, men jag har bara träffat regelbundna killar, eller sådana som jag klurar ut efter första träffen och som jag tröttnar på efter en sekund (det är tråkigt, men sant). Killar som jag inte kan prata med utan känna att jag måste sänka min egen intelligensnivå, eller killar som jag helt enkelt inte ansett vara intressanta. Jag vill inte bara bli jagad, jag vill få jaga lite själv, det ska vara en mutual chase.

  Jag är inte bitter, jag är väldigt glad och social och har inte svårigheter alls med att hitta killar som vill träffa mig. Jag har fått höra att jag ser bra ut och det tycker jag även själv (man får säga så), men inte överdrivet, även om vissa verkar tycka så. Jag är även, trots det jag skrev tidigare, en mycket ödmjuk och känslig person. Jag har väldigt hög tillit till människor och tror alltid på att de är oskyldiga istället för skyldiga tills motsatsen bevisas och jag vill gärna att motsatsen inte ska bevisas så himla neonfärgat och ultratidigt. Eftersom jag lätt litar på folk har jag lätt att förlåta konstiga beteenden, jag tänker istället oftast att det är jag som gjort något fel (t.ex. att jag är rädd för något, eller att jag inte kan spela deras spel eller prata deras språk utan att fejka).

  Ända sen jag var ungefär 15 år har jag fått känslan av att det är tabu att vara oskuld. Nu när jag är 22, antar folk istället att jag inte är det och jag orkar inte förklara. Det är som det nya ”gay”, eller så kanske det behövs en ny liknande ”feministrörelse”. På varje fest där de spelar ”jag har aldrig” så vill jag sjunka genom jorden eller gå hem. Jag skäms inte, jag bara orkar inte dra denna text varje gång. Och jag är speciellt trött på att jag ibland inte orka förklara för mig själv… och istället tänker att det är något fel på mig.

  Men ingen pratar om detta. Det är inga feministbloggar eller sexbloggar som nämner detta. Jag är övertygad om att det är många i min ålder som också är oskulder och jag är även säker på att det är många oskulder där ute som är äldre än mig, kanske 23, 24, 27, ännu äldre. Ingen ska behöva ”släppa till” med en främling på en fest på grund av all press och jag anser att det är dumt att vi inte pratar mer om det här.

  Till er andra där ute: Jag ville bara säga att jag tycker ni är bra och att det aldrig är nåt skämmigt. High five.

  Anna 2013-09-26 23:25:16
  Svara
 • Hej Sandra!
  Jag och en kompis åkte till Arlanda idag för att välkomna en annan kompis hem från Taiwan. Gissa vem jag ser komma ut i ankomsthallen, jo dig! Lång resa från New York? Hoppas den var uthärdlig. Jag vågade inte gå fram, ville inte störa, dumt egentligen men så är det. Ville bara säga det.
  Kram

  Nina 2013-09-26 22:34:41 http://hjalles.blogg.se
  Svara
 • Håller med er Sanna och Mikaela! Bra skrivet.

  Emma 2013-09-26 22:30:53
  Svara
 • Du missförstår, Linda. Sanna (tror jag?) och jag menar bilderna hon lägger upp på andra, i sina inspirationsinlägg. Inte bilder på henne själv. Det är nästan uteslutande väldigt smala personer. De är också vackra såklart, men när det inte är några andra kroppstyper (eller hudfärger) för den delen bidrar det till en väldigt skev bild om hur skönhet bara är en sak. Tror varken du, jag eller Sandra håller med om det, så efterlyser lite tecken på det hos henne 🙂

  Mikaela 2013-09-26 21:44:54
  Svara
 • Trolldelen av min kommentar handlade om hon som skrev ”oj, vad smala ben hon har”. Så skriver man inte, det är inte ok.
  Övriga kommentaren var till hon som klagade på Sandras frukostar. Som jag skrev håller jag med om att man har ett ansvar, men att säga att man som naturligt smal person inte ska få lägga upp bilder på sin frukost bara för att den inte osar fett är att dra det för långt. Då ska hon inte heller få lägga upp bilder på sig själv där hon ser smal ut? Vad hände med alla är vackra? Smal är tydligen inte ok att vara, då är man automatiskt en trigger för tjejer med ätstörningar, eller hur menar ni? Sandra är väl f.ö. ingen supermänniska, hade jag varit hon och folk kommenterat att jag var för smal för att lägga upp bilder på mig själv hade jag blivit skitledsen…

  Linda 2013-09-26 20:50:49
  Svara
 • Åh halleluja! Hela Sverige har saknat dig!

  Olivia 2013-09-26 20:39:40
  Svara
 • Himla synd att det inte blev någon höst i år då. 🙁 Det hoppade liksom från sensommar till vinter på en gång!

  Matilda 2013-09-26 20:28:00 http://hitten.blogg.se
  Svara
 • To travel all over the world and live in different places is amazing!
  I think that we are young and if we have the opportunity to visit some new place and know culture.
  Beautiful photos like always!
  Good luck!
  xoxo

  Juliette 2013-09-26 19:52:32 http://levoyagedejuliette.blogspot.co.il/
  Svara
 • Vadå troll? Sanna skrev ett sakligt inlägg som på ett trevligt sätt framförde kritik. Hon skrev inte att Sandra var ett as och att det är fel att vara smal. Hon uppmanade bara till eftertanke. Jag tycker också att det vore en klok idé att tänka till vad det är för bilder man lägger upp och vad det står för. Men det betyder inte att jag tycker att S är en dålig person och att hon inte får äta vad hon vill osv. Men klart man har ett ansvar. Faktiskt. Hoppas att du tar till dig av vad som har kommenterats i detta och föregående inlägg Sandra och bemöter kritiken på ett bra sätt.

  Mikaela 2013-09-26 19:48:25
  Svara
 • saknar sverige sa javla mycket, onskar att jag kunde fa folja med dit.

  chrissy 2013-09-26 17:06:09 http://highfivelivet.blogspot.co.uk
  Svara
 • God tur og velkommen hjem!

  Synne 2013-09-26 16:48:29 http://etdrysskanel.wordpress.com
  Svara
 • alltså dessa troll…. suck. välkommen tillbaka till sverige 🙂

  emma 2013-09-26 16:38:15
  Svara
 • Oj, det börjar gå troll i kommentarerna, så sorgligt… Vem skulle skriva ”oj, vad tjocka ben du har!” till någon…? Ska det vara så j*vla svårt att förstå att vissa är smala av naturen, och visst, jag kan också tycka att dina frukostar är lite tunna ibland, men å andra sidan äter du ju mycket (och visar det på bilder) vid andra tillfällen. Blir ju lite fånigt om du bara ska visa upp middagar där du vräker i dig hamburgare. Jag tycker absolut att man har ett visst ansvar som bloggare, men det behöver ju inte gå till överdrift. Dessutom har du ju flera gånger förklarat att du inte vet varför du går ner i vikt ibland, vissa är sådana bara. Har f.ö. en kompis som inte äter frukost alls och hon är min mest överviktiga vän… Lighten up people – var lite snällare när ni kommenterar. Det är ok att komma med kritik (det tycker jag personligen att man ska kunna hantera om man väljer att driva en blogg, vet att alla inte håller med) men tänk på hur ni skriver!

  Kram!

  Linda 2013-09-26 16:20:09
  Svara
 • Sanna, jag håller helt med dig. Bra skrivet!

  Jeanette 2013-09-26 16:08:53
  Svara
 • Du är en sådan stor inspiration. Nu vet jag ju inte riktigt huruvida det stämmer, men du känns som en fri själ som följer hjärtats vilja. Så fin och så kreativ och så duktig på att skriva.
  Jag tänkte skriva att jag vill bli som dig, men det stämmer inte riktigt, för jag tycker väldigt mycket om att vara just jag. Men du är verkligen en stor förebild, en mycket bra sådan. Puss!

  Rebecca 2013-09-26 15:23:58
  Svara
 • ”Ställ krav”, säger du i filmen. Det tänker jag göra nu och faktiskt; jag börjar här. Inte med att ställa krav, utan med att försöka få dig att se att också du, genom din blogg förmedlar ett skevt ideal. Ofta ser jag dig posta inspirationsbilder, personerna på dessa bilder har ständigt utstickande nyckelben, tunna bröstkorgar och framträdande ryggrader. Här har du ett ansvar; vilka bilder väljer du att använda dig av? Jag förstår om du säger ”jamen det är ju det här jag tycker är snyggt, det är bara inspiration”. Problemet är att så tänker de stora modehusen också, ”det är det här vi tycker är snyggt”. Men ibland måste man tänka ett steg längre, dvs vad sänder det här ut för signaler, men också VARFÖR tycker jag att det här är snyggt?

  Sen tänker jag på inläggen där du postar vad du äter, det är ofta väldigt små portioner; ett ägg och två finn crisp till frukost. Kanske säger du nu ”men det är vad jag äter”, och det är mycket möjligt att det är så det är. Kanske blir du mätt på det, men sett till antal kalorier är det inte en fullvärdig frukost. Andra som ser bilderna och som inte blir mätta utan måste äta mer börjar fundera; vad är det för fel på mig? Varför kan inte jag äta så lite? Om jag äter så lite blir jag kanske smal som Sandra. Återigen handlar det alltså om vilka signaler som du indirekt förmedlar.

  Hoppas att du kan ta detta till dig, inte som kritik utan som något som kan öppna dina ögon inför något som är mycket större än en enskild individ.

  Kram

  Sanna 2013-09-26 15:03:44
  Svara
 • Är det bara för att du träffat en ny kille?

  Bella 2013-09-26 13:49:44
  Svara
 • Stockholm är underbart nu! och NY finns ju alltid kvar, som en trogen vän 🙂 Kommer du ha kvar din lägenhet där framöver?

  Emma 2013-09-26 13:23:46
  Svara
 • Bästa Sandra! Vill bara säga att jag hittade ett blogginlägg som du skrivit på en gammal blogg (http://metrobloggen.se/niotillfem/jag_blev_lite_upprord_pa_lunchen_idag/) och tyckte det var så bra skrivet!! Sjukt dåligt svar av Solo G dock. & välkommen tillbaka till Sverige från bästbästa New York (<333)

  fanny darling 2013-09-26 12:32:57 http://fannydarling.devote.se/
  Svara
 • oj vilka smala ben du har!

  Sara 2013-09-26 12:27:44
  Svara
 • Stockholm välkomnar dig! Men det är kallt!

  Cecilia 2013-09-26 11:45:09
  Svara
 • Fint. Ibland behöver man äventyr i hemstaden, och då spelar det ingen roll hur vacker resten av världen är.

  Linnéa 2013-09-26 11:37:35 http://www.fyrakatter.blogspot.se
  Svara
 • Når vi nå snakker om Stockholm: jeg er på vei dit i dette øyeblikk, og lurer på hva man absolutt burde gjøre, hvor man absolutt burde danse og hvor man finner de beste drinkene og gjerne også de vakreste mennene?

  J 2013-09-26 11:24:46
  Svara
 • Ja ratt smart att flytta hem igen sa det inte blir klydd med killen.Inte sa lyckat att pa langt i fran eller hur?

  Lina-Greece 2013-09-26 11:15:00
  Svara
 • åh höstsverige är inte dåligt det heller! heja dig!!

  Henrietta 2013-09-26 10:46:22 http://henriettaochjohanna.blogspot.no/
  Svara
 • Wish you the best back at home! I would certainly miss your New York adventures, but yei! for more Sweeden ones again! 🙂

  Damaris // The cat, you and us 2013-09-26 09:46:03 http://www.thecatyouandus.com
  Svara
 • Høres bra ut med høstsverige. Høstnorge er i hvert fall fint nå! Flytter du tilbake alle tingene dine?

  Veronika 2013-09-26 09:35:50
  Svara
 • Åh. Jag kommer att sakna New York-vibbarna. Men lycka till med återflytten. Och med kärleken 🙂

  A 2013-09-26 09:30:03
  Svara
 • Ska du ha kvar lägenheten där ändå? 🙂

  Emilia 2013-09-26 08:11:55 http://Skonja.se
  Svara
 • Bra, en ska följa sitt hjärta, det är så roligt att se vart ditt tar dig 🙂

  Sandra 2013-09-26 07:26:17 http://lovlilett.blogg.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!