friday, saturday and sunday.

Här kommer mina eminenta helg-upptåg genom lite mobilkamerabilder.

Fredagen började med kanelbullens dag och jag fick hem ett kanelbullebud med hur många rosa bullar som helst. Fint var det att de även skrivit in titeln till min bok på tallriksbrevet som följde med : )

På eftermiddagen promenerade jag in till stan och träffade Michelle som ni vet. En av de fina grejerna med att bo på Söder är att passera Gamla Stan när man går in till stan.

Fira-att-fredagskvällen-har-börjat-öl.

Vid åttatiden gick jag på oktoberfest på Vassa Eggen med Elsa, Ulrika och Devi. Elsa hade en oktoberfestklänning på sig (helt utan mening det bara råkade vara så, typiskt elsa) så vi fick jättemånga shots gratis! Typ en halv miljon stycken.

Efter oktoberfesten gick jag till Riche med Joakim och hängde omkring tills det var dags att gå hem.

På lördagen hade vi stora-gå-på-stan-dagen. Först spanade vi in Vintage Vinden och provade en jäkla massa kappor från 40-70talet. Till exempel den här korta jackan med låtsaspäls-krage. Fanns i alla våra storlekar, vilket såklart förevigades. Jag var dock den enda som köpte den, kan visa bättre bild sen!

Sedan gick vi till NK och köpte krämer och godis och tandkrämer och hårgrejer och allt möjligt jox. Här visar Gustav hur man ska göra med någon hudkräm <3.

Efter shoppingen gick vi till Berns och satt på uteservering igen (man måste ju passa på).

Där satt vi i timmar tills det började spöregna.

På kvällen fyllde Sara år och då var vi på hemmafest och sjöng högt högt för henne, drack rödvin och hängde i köket.

Helgen avslutades med pizzadejt på Ciao Ciao. Jag åt denna drömmen utan tomatsås men med desto mer mozzarellaost, körsbärstomater, parmesan, pinjenötter, rödlök, olivolja, basilika och bresaola.

Det var det hela! Några av bilderna har jag snott av dessa personer:
Michelle, Gustav, Ulrika.

Translation My lovely weekend through my iphone!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
  • Till den som vill ha halsdukstips: Acne har en bra grå lång i ull. Den verkar vara slut på hemsidan men finns säkert någon annanstans. Den heter Canada Scarf Grey Melange i alla fall.

    Felicia 2013-10-08 20:44:10 http://tigerlilys.blogg.se
    Svara
  • those pizzas look so delicious! there is no better way to celebrate than to have wine in the kitchen then go out for pizza. as for elsa’s outfit – i love that it was considered oktoberfest and that she got some drinks for free! perfect!

    Yelle 2013-10-08 14:34:13 http://tender-roots.com
    Svara
  • Mikaela – se överst till höger, under ”faq” , där finns en rubrik med lekar, quizer och spel 🙂

    Sofia 2013-10-08 09:29:07
    Svara
  • Det här inlägget gjorde mig alldeles för glad. Har ingen aning om varför. Gillade väl känslan kanske, allt känns ju så lätt och fritt och livet-leker-aktigt. Precis vad jag behövde i pluggröran.

    Linnéa 2013-10-07 23:46:16 http://www.fyrakatter.blogspot.com
    Svara
  • Alltså, vad snygg han är Sandra. Vilket catch!

    Molly 2013-10-07 22:15:13
    Svara
  • PIZZA, gah. (och ulrika, hon verkar vara helt jävla briljant.)

    Vicky 2013-10-07 21:52:09 http://vickys.se/
    Svara
  • Hej Sandra! Min bästa kompis fyller år snart, och hon ska ha en liten fest. Jag vill överraska henne med en hejdundrande rolig lek. Har du något tips? Vi kommer vara 10 tjejer som kommer ha lite (mycket) alkohol i blodet.

    Mikaela 2013-10-07 21:49:36
    Svara
  • Säger du at du går ”in till stan” när du lämnar Södermalm? Vad lustigt.

    Sanna 2013-10-07 20:04:32
    Svara
  • Är lite nyfiken vart du och dina kompisar oftast går till för bara ta en öl eller liknande i Stockholm?
    Vill hitta lite nya roliga ställen att gå till som är värda en mysig höstkväll!

    Ellinor 2013-10-07 19:38:55
    Svara
  • På tal om pizza utan tomatsås och med tanke på att du rätt ofta verkar äta olika sorters pizza: har du provat pizza med creme fraiche istället för tomatsås? Jag gillar inte tomatsås så vi brukar blanda creme fraiche och pressad vitlök och ha på botten istället, och sen toppa som vanligt.
    Prova! Dretgött!

    C. 2013-10-07 19:29:26
    Svara
  • Sandra, jag undrar en sak som jag länge tänkt att du kanske kan svara lite på. Mitt kompisgäng totalkraschade i slutet av gymnasiet, men innan dess hade vi så himla kul tillsammans, vi hittade på kul saker i vardagen och på helgerna var det hemmafest. Allt var nytt, alla ville umgås och såg till att det blev så. Jag försöker att inte ha panik nu, för jag har ju trots allt vänner även om jag inte har ett gäng längre, jag väntar helt enkelt på nästa gång möjligheten till ett sådant dyker upp. Men så tänker jag att det kanske aldrig kan bli sådär igen. Gäng kanske är lite gymnasialt, folk kanske är mer självständiga nu, har fler vänner från tidigare och att det därför aldrig blir en sån där stämning igen. Så jag undrar helt enkelt om sådana gäng fortfarande finns kvar efter gymnasiet, på en ny arbetsplats, skola eller så? Eller om alla har olika gäng som de gästar lite då och då, och inte ett speciellt umgänge som man verkligen tillhör och är engagerad i? Vore glad för svar 🙂

    Maja 2013-10-07 19:29:01
    Svara
  • Herregud, vad pizzan såg god ut! Men, varför utan tomatsås?

    Maja 2013-10-07 18:55:28 http://www.mla-photography.blogspot.com
    Svara
  • Alltså, pizzan! Ser verkligen sjukt god ut!

    jennifer 2013-10-07 18:13:44 http://jenniferstroud.blogg.se
    Svara
  • SANDRA! jag bara måste veta var du har köpt din gråa långa halsduk!! såg den i bloggen förra vintern och den verkar så perfekt. Hittar verkligen ingen lång kvalitetshalsduk. Bara massa fula ihåliga akrylhalsdukar som blir noppriga efter tre dagar.
    Om någon annan bloggläsare vet om långa yllehalsdukar hojta till mig!! evigt tacksam person!!!

    JagheterKlasGöranKanske!Kanskeheter jag Klara. Vill vara anonym 2013-10-07 18:07:08
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!