outfits of 2013. january – march.

Bloggklassikern i slutet av året är ju förstås att summera månaderna som gått. Jag tänkte att vi börjar lite lätt med årets outfits. Januari till mars coming up först.

JANUARI.

jan1

I januari bodde jag fortfarande i New York. Jag köpte två t-shirts på second hand strax innan jul.

jan3

Bar leopardkjol och kängor en dag på jobbet.

jan2

Fick en sanslöst trevlig julbonus av mitt dåvarande jobb. Vi var bara ett knippe av flera hundra som fick julbonus och jag bestämde mig för att spendera en del av den på något sjukt onödigt men som jag hjärtat sedan jag sett dem på runwayen – nämligen ett par creepers från Chanel. Promenerade in i affären i Soho bland alla tanter i päls, pekade på skyldockans skor och sa – I would like to try them in every color please.
Köpte versionen i svart sammet, så himla fina och lite knäppa.

Annars hade jag mest min pingpong-tischa från wildfox när jag gick ut och festade.

FEBRUARI.

Jag flyttade från New York och hade hejdåfest med franskt tema. Därav croissant på huvudet.

Åkte till Sverige en månad och bar min baseballjacka prick varje dag.

feb1

Annars förevigades outfitsbilderna mest framför Michelles badrumsspegel där jag bodde (bodde inte i badrummet alltså, men ni fattar).

MARS.

mars1

Flyttade till Paris! Såg ut såhär de första veckorna i den franska huvudstaden.

mars2

Köpte nya fina svarta skor från Asos och en blå collegetröja på second-hand. Annars fick den randiga klänningen hänga med rätt ofta, pga randigt = franskt.

.
Translation. What I wore the first three months of 2013.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Åh Sandra du är så mysig! Som en perfekt kopp med perfekt cappuccino, på ett perfekt vitt, nästintill tomt café med ett kärlekspar i något hörn. Ett café med ett stort fönster, man kollar ut ur fönstret och ser gnistrande vita träd och solen som ger dem ljuset att glittra. Älskar att komma in på din blogg, det är något alldeles speciellt med det.

  sonya 2013-11-30 12:08:23
  Svara
 • Hej Sandra och alla andra! Jag skulle tänkte be om lite stilråd. Köpte nämligen dessa http://i.americanapparel.net/storefront/photos/detail/serve.asp?media=RSASKL_White%20/%20Royal%20Blue%20/%20Red.jpg&r=us1 förra veckan men vet inte riktigt vad jag ska ha till. Vad skulle du haft? Kram!

  Sophie 2013-11-28 19:49:20
  Svara
 • Kan du inte ha en ”Finsate/Bästa som hänt er det här året?” Jag har en grej som bara måste med 😀

  Linnéa 2013-11-27 22:53:24
  Svara
 • Å, jag tänkte på dina Chanel-skor häromdagen. De är så fina, men vi får så sällan se dem. Jag förstår om du är rädd om dem iof. När vågar du ha dem på?

  rara clara 2013-11-27 22:23:17
  Svara
 • dom här inläggen är ju dom seriöst bästa. har preppat med månads-mappar i datorn me både outfits och food pics <3

  Vicky 2013-11-27 22:12:51 http://vickys.se/
  Svara
 • Är inget fan av ”dagens-outfit”-aktiga inlägg, men dina gör mig så glad och inspirerad! Älskar dina t-shirts (har också en massa fina med tryck, men känner mig aldrig sådär uppklädd, får kanske börja med kjol till.) Och din frisyr är underbar!

  Tokyo-Love 2013-11-27 21:42:41 http://sakuradesu.blogg.se
  Svara
 • Älskar din stil, en blandning av enkelt och helknäppt på bästa sättet!

  kaneli 2013-11-27 19:19:44 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • how tall are you?

  m. 2013-11-27 19:08:36
  Svara
 • fantastisk summering 😀

  LORISSA LOVEBOMB 2013-11-27 18:29:41 http://lorissalovebomb.se
  Svara
 • Det är så mysigt med second-hand. Jag praoar just nu på Röda Korsets second-hand, sorterar plagg och andra grejer som kommer in och brister då och då ut ”MEN JAG DÖR!” för det är så fina grejer som kommer in. Idag köpte jag en tjocktröja, kjol, benvärmare och en tidning för en hundralapp. Bäst eller???

  Madde Schwedaan 2013-11-27 16:58:47 http://www.madsonart.wordpress.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!