Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

griffeltavlor och räkmackor på värmdo.

I lördags åkte vi ut till ett vintersoligt Värmdö.

För att besöka konsthallen Artipelag. Såhär vackert var det när man klev in.

Vi började med att sätta oss i deras café och äta lunch.

Hej hej.

Vi åt räkmacka.

Sedan gick vi ut och spanade in utsikten innan det fina solljuset skulle försvinna.

Här var mitt lördagsgäng. Joakim, Johanna, Michelle och Sara.

Joakim.

Johanna och Sara.


Ganska snart var vi färdiga med utsiktstittande.

Så då gick vi in och besökte utställningen.

Det var en utställning med olika konstnärer som använt griffeltavlan som hantverk. När man kom in fanns en egen vägg där man själv kunde rita.

Så då gjorde vi det förstås.

Varandras silhuetter närmare bestämt.

Sedan kollade vi in resten av konsten.

Artipelags lokaler är nog det finaste av allt, med stora fönster och skog utanför.

Vi kom fram till att vi nog tyckte bäst om Elis Erikssons verk men att vi också var lite rädda för honom.

Vid klockan två dök en violinist upp och tolkade det som ritats på griffeltavlan under dagen. Här spelar hon våra verk.

Dagen avslutades med att vi gick upp på taket och tittade på solnedgången. Att det blir kväll redan klockan tre, står knappt ut vad deprimerande det är, men vackert är det ju i alla fall.

Och det var den lördagen på ett ungefär.

Translation. Last Saturday Michelle, Sara, Johanna, Joakim and I went to Artipelag, a venue for art and food at Värmdö in Stockholm. We had shrimp sandwiches and watched different artists that had used chalkboards and crayons in their work.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • utsikten<333

  Svara
 • märkligt hur olika man är. jag myser så fort det börjar mörkna utomhus, typ LÄNGTAR efter kl. 16 varje dag. blir helt lugn i hela kroppen av mörkret.

  elise 2013-12-03 12:09:59 http://singmyspring.blogspot.se/
  Svara
 • Hej,
  underbara bilder måste jag säga. Vad använder du för redigeringsprogram?
  Ha det bra!

  Madeleine Nyberg 2013-12-03 09:54:50 http://madeleinenyberg.devote.se
  Svara
 • hei sandra! dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men jeg bare lurer på noe! hvordan er det med deg og festing etter at du fikk kjæreste? velger du helst å bli inne en lørdagskveld og gjøre kjæresteting eller kjenner du når helgen kommer at du vil uuuuut? Jeg leser jo bloggen din fast så ser jo at du er ute en del og har det gøy, men blir det mindre etter at du ble forelsket? jeg har så mange venner som har blitt forferdelig kjedelige etter at de gikk inn i forhold og jeg har ca to single trofaste venninner som er like glade i alkohol og dans som meg (takk gud!), så derfor ville jeg spørre deg siden jeg vet at du er en partyperson OG i et forhold 🙂 Det føles som om noen kjærestepar tror at de som er single drar på byen bare for å finne seg et ligg, hvilket ikke stemmer i mitt tilfelle! Jeg tror nemlig at selv om jeg kanskje får meg kjæreste en gang så kommer jeg fortsatt til å ville drikke og danse når lørdagene kommer, bare at da kan han være med meg 🙂

  måndagsbarn 2013-12-03 01:26:10
  Svara
 • How gorgeous! I’m embarrassed I’ve lived in Stockholm for over two years and haven’t visited Värmdö yet – it looks absolutely stunning, and the winter light makes it even more beautiful. It’s at the top of my to-do list!

  Claire 2013-12-02 20:20:30 http://www.thegrassidancing.com
  Svara
 • this looks like the perfect place and day.

  jasmin 2013-12-02 19:25:47 http://forwardtoforget.blogspot.de/
  Svara
 • Snälla rara fina Sandra 🙂 om du har tid, skulle du kunna uppdatera din Sthlm guide? eller skriva lite tips på bra ställen att hänga, fika, ta en bärs, shoppa, museum t.ex. Har precis flyttat till huvudstaden och vill hinna uppleva och se så mycket som möjligt innan ja flyttar härifrån om ett helt halvår. KRAM

  H. 2013-12-02 18:27:25
  Svara
 • Alltså, det här kommer låta jättekonstigt men när jag läste en bok som heter ”Stjärnornas tennisbollar” av Stephen Fry (som jag köpte för en femma på loppis för att ha något att läsa), då såg det ut exakt som den där konsthallen i mitt huvud. Det är en person som på grund av massa förvecklingar bor på ett mentalsjukhus i Sverige/Norden, och i mitt huvud såg det ut precis sådär, utsikten med tallarna och havet och allt. Så himla, himla konstigt. Jag har alltså aldrig varit på Artipelag. Bor inte ens i Stockholm.

  Anna 2013-12-02 16:42:20
  Svara
 • Ella: Kan du inte försöka hitta en hobby? Fattar att allt känns så sjukt jobbigt och att du inte är sugen på något annat än att få honom tillbaka. Men försök att gå ut och träffa nya människor. Gå en målarkurs, börja med yoga, börja jobba som volontär på röda korset och fika med fina tanter och gubbar. Det finns så himla mycket saker man kan göra men det gäller ju att göra det. Vänner är typ det viktigaste man kan ha, försök hitta nya. Stor kram

  lina 2013-12-02 16:30:26
  Svara
 • Ååå underbart! Jag vill åka dit, det får bli nästa gång jag åker till Stockholm.

  lina 2013-12-02 16:26:49
  Svara
 • Hej fina Sandra. Tycker du är urbra på alla sätt och vis.
  Jag har tänkt på en sak ett tag när jag läser din blogg så tänkte passa på och fråga nu. Jobbar dina vänner med liknande saker som du gör (alltså skriver osv) eller hur sjutton hinner ni hitta på så mysiga saker som detta mitt på dagen? Förstår att du kan lägga upp ditt arbete lite efter vad som passar dig bäst men har alltid funderat över hur det är med dina vänner, då du alltid har någon att gå på äventyr med! Ser fantastiskt ut att bara kunna fånga dagen sådär lite när som helst. Tack för en fin blogg! Kram

  Hanna 2013-12-02 15:09:02
  Svara
 • Hej! Vill tipsa dig att se det här, och att kanske tipsa vidare själv i bloggen. Sorgligt, starkt och viktigt!
  Tack för att du alltid är så klok och vettig. Kram!

  http://www.svtplay.se/video/1639808/del-1-av-2

  Sofia 2013-12-02 14:11:20
  Svara
 • hejsan! Umgås du fortfarande med Nina? 🙂

  ellen 2013-12-02 13:32:50
  Svara
 • men vad fint och till när hon som spelar spelade upp era konstverk! alltså åh. kram

  rebeccajohnnysdotter 2013-12-02 13:25:14 http://glossfashion.com/rebeccajohnnysdotter
  Svara
 • Jisses vilken härlig lördag! Perfekt sätt att fylla på med ny energi! 🙂

  Karriärkvinna 2013-12-02 13:13:47 http://www.karriärkvinna.se/jenny
  Svara
 • This exhibition area looks great with an amazing view! Its board&chalk concept is so weird though 🙂
  I also like the picture with Joakim in front of a tree, so dreamy capture you catched!

  deniz 2013-12-02 11:34:53 http://photostorms.blogspot.com
  Svara
 • Hej fina Sandra, jag försöker igen med att skriva till dig.
  Blev dumpad för ett tag sedan av killen som jag var och fortfarande är löjligt kär i. Han dumpade mig ganska sådär, sen sket han i mig och han lever sitt liv precis som att våra två år tillsammans inte betydde någonting för honom. För han verkar nästan lyckligare nu än vad han någonsin var med mig. Innan jag träffade honom hade jag vänner, bra och roliga vänner. Men han fick mig att endast välja honom, så att mina vänner liksom försvann ifrån mig och istället började de hata mig. Så några vänner har jag inte längre, utan jag har bara min mamma som håller om mig och sover hos mig. Jag har massor texter av dig sparade på telefonen som jag läser om och om igen och som jag nästan börjat lära mig utantill nu. Men jag vill bara veta om du har något tips som man kan byta ut att få tröst av sina vänner med, för jag har inga vänner att skriva till, inga fester att gå på så att jag kan hångla med andra killar hur mycket jag än önskar det. Och vad ska jag underhålla mig med när jag bara vill skriva till honom, har du något tips?

  Det känns som att jag aldrig igen kommer att bli hel, utan att mitt hjärta alltid kommer vara såhär krossat och trasigt. Men jag kommer nog inte klara mitt liv länge till då, för jag kan inte äta, kan inte sova, kan knappt stå upp och jag vill ingenting.
  /Ella 17

  Ella 2013-12-02 09:48:46
  Svara
 • Har aldrig vart där men det ser ju helt magiskt ut skall kolla in snarast!

  oroshjärta 2013-12-02 09:15:14 http://hornsgatanminauorta.blogspot.com
  Svara
 • Åhh va härligt. Blev sjukt sugen på Louisiana i Danmark nu, lite samma stuk med naturen intill knuten. Ni verkar ha haft en härlig dag!

  Kram

  Heléne

  Helenes underbara jul 2013-12-02 09:11:34 http://helenesjul.blogspot.se
  Svara
 • Har du läst den här sandra? http://trehundrasextiofemdagarnu.blogg.se/

  Malin 2013-12-02 08:56:52
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!