Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

outfits of 2013. april – june.

APRIL.

2

I april hängde jag i Paris och upptäckte att jag hade en bra fotovägg för outfitbilder. Införskaffade ny kjol med guldknappar från & Other Stories och hade som vanligt min varsityjacka så fort jag fick chansen.

1

Hade även en bra fotospegel i sovrummet 🙂 Bar halsband i form av kort guldkedja eller sammetsband när det vankades kalas.

4

Promenerade på Paris gator i svartvitt.

5

Och så klippte jag page och färgade håret hos min vän Kris.

 

MAJ.

Jag tog ett extra hål i örat under slutet av mars ungefär och i maj kunde jag äntligen byta ut den tillfälliga titankulan mot en stjärna. Som jag dessutom fått av Magnus fastän vi knappt kände varandra än. <3 Den har jag fortfarande inte tagit av.

1

Hade fint svartvitt set från Asos när det blev varmare. Var också väldigt smal. Skrev ett inlägg om det efter att ha fått en del kommentarer om det. Vet fortfarande inte riktigt varför det blev så under den där våren, min teori är att hormonerna från p-pillrena till slut gått helt ur kroppen och den behövde omställa sig på något vis. Har hur som helst gått upp till min vanliga gamla vikt nu igen så det känns bra. Köpte förövrigt den där ljusblå mockajackan från Acne i maj som var det FINASTE JAG SETT. Antal gånger jag använt den? Tre.
Mitt absolut sämsta köp genom tiderna, vågar liksom inte ha den på mig för att jag är så orolig att den ska få en fläck. Till våren kommer jag sälja på ebay.

3

Köpte en regnkappa på Petit Bateau som till skillnad från Acne-jackan är årets bästa köp! Älskar den såååå mycket och använt den såååå mycket. Har aldrig tidigare längtat efter regn.

2

En vecka i maj såg ut såhär klädmässigt.

 

JUNI.

I juni bar det av till Stockholm igen och jag åkte ut till Skärgården i dessa skärgårdiga kläder.

1

Gick på jeansmaskerad och var jeansklädd från topp till tå.

3

Spelade skivor i pasteller.

2

Kiss the boys and make them cry.

.
Translation. Please read the captions by clicking ”in english” below FAQ.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
27kommentarer
 • Kan du inte impregnera Acne-jackan med ngt spray så att fläckar inte fäster lika bra/du inte behöver vara så rädd för att använda den? Eller alltid ha med en fläckborttagningsservett i väskan? Tips :))

  Maria 2013-12-11 17:25:38
  Svara
 • […] vart är kjolen ifrån på sista bilderna?! […]

  answers to past week’s comments. | Niotillfem 2013-12-08 10:00:56 http://rodeo.net/niotillfem/2013/12/answers-to-past-weeks-comments-7/
  Svara
 • Debs: Testa kopparspiral, helt hormonfritt!

  Josefine 2013-12-06 18:59:21
  Svara
 • Sandra, tycker du är en otrolig fin och inspirerande tjej med vettiga åsikter. Jag har en fråga. Jag använder p-piller nu, men jag känner att det funkar inte längre. Min kropp blir knäpp typ och jag blir så himla deppig. Sedan är det ingen höjdare att proppa i sig massa hormoner överhuvudtaget. Jag har funderat på andra alternativ men vill helst inte ta något med hormoner, känner att jag har tillräckligt av det.. Jag vet andra par kör bara med kondomer, men jag har oturen att va allergisk mot gummi, så det blir plastkondomer vilket inte är någon favorit. Jag har varit hos ungdomsmottagningen..Men jag vet inte. Vad gjorde du? Förstår om du inte vill säga, ganska privat. Men kanske ni andra läsare har råd? Skulle va sjukt tacksam. Stor kram!

  Debs 2013-12-06 01:50:19
  Svara
 • åh jag har också den där gula jackan från petit bateau. älskar den till döds och på mig den även när det inte regnar!

  madeleine 2013-12-05 20:58:08 http://www.bonjourvintage.se
  Svara
 • kul tillbakablick!
  Hälsningar från Sottland där stormen river i husknutarna.

  Scottish Moments 2013-12-05 16:45:03 http://scottishmoments.com
  Svara
 • Hello Beautiful! Föst och främst vill jag tipsa om She & Him’s julskiva om du inte har hört den innan. Riktigt fin. Sen undrar jag. Jag är självklart feminist och skulle aldrig låta en man (eller kvinna) behandla mig dåligt. Men det blir en litet krock i mitt liv. För det bästa jag vet är hiphip. Grova svärord och objektifiering av kvinnor. Finns inget bättre än att sitta i bilen, veva ner rutorna och dra på en rejäl himla hiphoplåt som borde vara olaglig på alla sätt och vis.

  Men jag känner mig ganska motsägelsefull. Vad är dina åsikter om hiphop? Anar att det inte riktigt är din kopp te.. men går det att vara feminist och ändå sjunga med till ”my side bitch is my main bitch cus my main hoe aint feelin me no more”.Tja, tydligen går det ju. Jag är ett levande bevis. Men om du har några tankar kring det får du gäärna dela med dig av det! xx

  Robyn 2013-12-05 12:26:38
  Svara
 • Ursäkta om detta blir långt. Jag undrar hur du klarar av osäkerheten som följer med att man är frilansare? Jag vet att du har skrivit om detta tidigare, men tankarna har kommit upp igen nu när jag själv har blivit frilansare.

  Jag har blivit frilansare just för att jag inte klarar av att hålla mig på en plats en längre tid. Varje gång jag stannar på en plats mer än några månader kryper det i benen och jag vill bara bort bort bort. De nya platser, träffa nya människor. Jag vill bara packa väskan och resa iväg. Får panik av att känna mig bunden till ett ställe.

  Detta har gjort att jag flyttat otroligt många gånger och rest mycket. Jag hatar att packa och jag har alltid hemlängtan. Längtar alltid hem, men jag vet inte till vad för jag har inget hem. Jag lyckas aldrig bygga upp någonting innan nästa gång jag packar väskan och reser iväg. Jag är så otroligt trött på att packa. Jag hatar det. Jag hatar att inte kunna vara på en plats, men jag får panik varje gång jag tänker tanken på att bygga upp något stabilt hem. Jag vill ha ett hem, trygghet, slippa hemlängtan, kunna bygga upp något, men tanken får mig att må illa och packa väskan igen.

  Det jag frilansar inom är min dröm, men jag tar andra extrajobb lite då och då för att få det att gå runt än så länge. Jag vet inte hur många gånger jag har hört ”Men hur vågar du?/Skaffa ett riktigt jobb./Du vet att det är omöjligt./Det är hård konkurrens./Du kommer aldrig att få det att gå runt.” samtidigt som andra säger att ”Detta är du. Gör det!”. Jag kommer att fortsätta att försöka för det som jag gör nu är det enda jag vill göra.

  Jag är bara 24 år och känner att jag har tid på mig, men samtidigt skaffar vänner och bekanta runtom mig barn och bygger upp stabila hem. Jag vill ha deras trygghet, men samtidigt känner jag mig nästan lite föraktfull mot dem och tänker: ”Är detta verkligen allt ni vill? Vill ni inte ha ut mer av livet än sambo, barn och jobb på ICA?” även om jag själv önskar att jag vore nöjd med det livet och jag önskar att jag kunde stanna upp och bara slappna av.

  Jag arbetar/pluggar/gör ”nödvändiga” saker 24/7. Har aldrig tid att bara vara och slappna av för om jag slappnar av nu så känns det som om jag inte lyckas med min karriär och då får de som tvivlat rätt. Jag vet ju att jag kan göra det och försöker att ge mig själv tid även om det är frustrerande.

  Jag är van vid att alltid klara mig själv. Litar inte på att någon någonsin ska ta emot mig om jag faller även fast jag har helt underbara vänner, familj och pojkvän. De är verkligen helt underbara och stöttande. Trots att jag har dem runt mig blir jag extremt frustrerad när det någon gång är något som jag inte klarar av själv för jag är van vid att jag alltid klarar av allt. Jag litar inte på att någon annan någonsin ska hjälpa mig och om jag ska erkänna blir jag ibland lite förvånad över hur mycket jag egentligen klarar av både psykiskt och fysiskt. Jag ger mig ALDRIG och samtidigt som det är min styrka har det också blivit en svaghet. Jag tror inte att jag någonsin har bett om hjälp för jag förväntar mig inte att få någon.

  Detta gör att jag tvivlar på frilansandet även fast jag innerst inne vet att jag klarar det. Jag har alltid klarat av allt annat själv innan så varför inte detta? Men samtidigt vill jag bara ha en trygg inkomst och känna att jag hör hemma någonstans. Jag vill inte känna mig fångad så fort jag ska skapa mig en grund att stå på. Jag orkar verkligen inte flytta mer. Jag är så utmattad av att aldrig ha ett hem. I sju år har jag levt i en resväska och jag är bara 24 år. Jag orkar inte med mer osäkerhet, men jag hittar aldrig hem.

  Just nu vill jag resa jorden runt (igen…), men samtidigt längtar jag efter den där tryggheten som jag inte klarar av att ha.

  Detta blev virrigt och långt, men.. hjälp?

  Virrpanna nr 1 2013-12-05 10:24:56
  Svara
 • Jag flyttade också till Frankrike en vår. Gick ner 7 kilo på fyra månader. Oförklarligt. Bara så vips var jag ett skelett. Tror det är Evian-vattnet…….

  Katta 2013-12-05 10:23:43
  Svara
 • Bloggläsare! Jag och två andra studenter håller just nu på att skriva en uppsats om marknadsföring i bloggar och för att göra den så behöver vi hjälp från bloggläsare som vill avvara tio minuter för att svara på vår enkät. Den är helt anonym och vi skulle bli jätteglada om ni tog er tid att göra den. Tack på förhand! https://docs.google.com/forms/d/1MhPPAUuuNe24KH2emgMJtEmzMwlMcSbYuEmLMPlRZfw/viewform

  Caroline 2013-12-05 09:57:45 http://zodezo.se
  Svara
 • Sandra, jag klickade tillbaka till de gamla inläggen då du nämnt din vikt och läste om. Du är ju smal, sådär snyggt smal som så många vill vara. Som jag vill vara. Jag tycker det är bra när du tar upp ämnet och pratar om det men jag förstår vad du menar med att inte vilja att det ska vara ett fokus. Du har en inspirerande blogg på grund av så många andra saker än hur du ser ut. Din träning, som dyker upp ibland, kanske skulle få ännu lite mer utrymme. Bara för att …inspirera ytterligare kanske, vad vet jag. Men det är ändå bra att uppmärksamma ämnet. Var inte rädd för att ta upp det.

  Älskar din blogg btw
  http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/3d/08/4c/3d084ceb52c3058f84dfa126f820df8d.jpg

  karolina 2013-12-05 00:22:48
  Svara
 • Alltså, du är så himla snygg! 🙂

  Linda 2013-12-04 21:57:54 http://eleldesign.blogg.se
  Svara
 • Åh hur fin var inte den tröjan du hade när du spelade skivor i pastell? Varifrån alt. kan du tänka dig tt sälja den? (har inte sett att du använt den på ett tag hehehe)

  Erica 2013-12-04 21:34:35 http://www.plusgrader.webblogg.se
  Svara
 • Stjärnörhängen som i sunes sommar <3

  Elsa 2013-12-04 21:13:00 http://elsauda.blogspot.com
  Svara
 • Hejhej! Jag undrar bara var du har köpt den svarta kjolen du har tillsammans med den svart-vita tröjan på under maj-månad? 🙂 Keep up the good work btw! Hoppas jag också en dag får publicera en bok, du är en stor förebild!

  Rebecka 2013-12-04 21:04:41
  Svara
 • Åh så inspirerande, vårigt och fint! Älskar den blå jackan, haha men förstår vad du menar med att inte våga använda. Klänningen med öppen mage är ju också väldigt vacker!

  Tokyo-Love 2013-12-04 20:55:54 http://sakuradesu.blogg.se
  Svara
 • Hej Sandra! Du har så fin stil. Har du något tips om var man kan hitta fina toppar och tröjor? Tänker särskilt på croppade versioner, fina runda urringningar (som din första bild t.ex.), klassiska randiga, bastoppar, skjortor osv.. vore kul att hitta något som är finare och av bättre kvalitet än det som finns hos t.ex. H&M.. 🙂

  maria 2013-12-04 20:50:59
  Svara
 • Fin fin fin och stylish <3

  Johanna Af Apel 2013-12-04 20:37:09 http://afapel.se
  Svara
 • Var är skorna på första bilden ifrån? Väldigt snygga!

  Sara 2013-12-04 20:03:55
  Svara
 • Älskar verkligen ”kiss the boys and make them cry”-tröjan!
  Vart har du köpt den någonstans!? Kram

  Amanda 2013-12-04 19:38:21
  Svara
 • Bästa regnjackan. Är fortfarande avis. Kommer nog alltid vara.

  Linnéa 2013-12-04 19:25:36 http://www.fyrakatter.blogspot.se
  Svara
 • Så fina outfits! Undrar var du har fått Italia-tischan från, gör utbyte i Italien nu, men har inte hittat nån liknande nånstans!!!

  Elisabeth 2013-12-04 19:22:58 http://howshorthowlovely.tumblr.com
  Svara
 • Vad glad jag blev när juni också dök upp hihi! Det stod bara april till maj i rubriken 🙂

  R 2013-12-04 18:46:05
  Svara
 • Har du ingen bild på dig iförd ett par jeans man kan få se?

  Evelina 2013-12-04 18:33:53 http://Degeneratedgeneration.blogg.se
  Svara
 • vart är kjolen ifrån på sista bilderna?!

  alva 2013-12-04 18:18:30
  Svara
 • Åh SÅ INSPIRERANDE! Älskar dina kjolar förresten. Fast det visste du kanske redan.

  Madde Schwedaan 2013-12-04 18:15:18 http://www.madsonart.wordpress.com
  Svara
 • alltid lika tjusig. så fint med veckoklädslarna, blev liksom nya hårfin varje dag också.

  lovisa 2013-12-04 18:04:05 http://polichinelle.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!