penpals. ✉

Många har efterlyst ännu ett brevvänsinlägg där man kan hitta någon att maila/prata/skriva till.

Så idag kör vi igen helt enkelt!
.

Såhär funkar det:
Kommentera här i kommentarsfältet om du vill vara med, med bloggadress och/eller mailadress. Skriv en liten rad ungefär som det var i tidningarna på brevvännesidorna när man var liten. Vem du är, vad du tycker om, kanske vem du söker. Sedan kan den som vill höra av sig till dig. Vill du inte skriva men kanske vill hitta någon kan du bara läsa kommentarerna och slänga iväg ett mail eller en bloggkommentar till personen du tycker extra mycket om.

Glöm inte att er mailadress inte syns om ni inte skriver den i själva kommentarsfältet. Och skriv den alltid såhär: sandrabeijer (@) gmail.com, för annars kan den hamna i mitt spamfilter. Om den ändå hamnar i mitt spamfilter så godkänner jag den förstås så fort jag bara hinner.

Lycka till fina ni, hoppas ni hittar ett gäng nya favvosar.

.
I feel that a lot of my blog readers would be best friends if they just knew each other. So today we are doing a third round of the penpal post. So today this blog turns in to a penpal service! If you want a new bestie, crush or just someone to talk to, write a little something in the comments together with your e-mail address or blog. Don’t forget to write your e-mail in the comments field as well, because otherwise I am the only one who can see it.
.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
374kommentarer
  • hej, nu är jag sist. hur som helst är jag 20 år, bor och pluggar i lund och är något så in i helskotta rastlös. bodde i paris i 5 månader förra året och nu känner jag bara att tiden rinner ifrån mig och jag vill typ festa och dansa och hångla men har INGEN att göra detta roliga med. obs obs förra meningen kanske var lite överdriven, fika funkar finfint det med. summan av kardemumman : hör av dig om du bor i lund/malmö, är 18+ och vill ha någon att fika (och potentiellt vidareutvecklas till festa) med! tycker om det mesta av musik och det mesta av tv-serier. mejlen är julia.tibblin ( @ ) hotmail.se <- OBS .se, inte .com 🙂 kram kram kram

    Julia 2014-02-01 15:54:15
    Svara
  • Hej.
    Jag är sist.

    Tycker om:
    – matte
    – ord
    – friluftsliv

    Tycker inte om:
    – att cykla i snö
    – särskrivningar

    Jag har fin handstil.
    puss
    maja (@) majodang.se (så himla ful mailadress. förlåt.)

    Maja 2014-01-28 23:24:03
    Svara
  • Hej I’m Connie,
    I lived in Sweden some time and now I returned to Southern Germany. I study Arts, Culture and Media. I’m addicted to anything creative like photography, sewing and painting. Getting lost in some book or travel the world are my favourite activities but I’ll never leave out an evening with my friends. Green Curry and cheescake are my favourite dishes, but anything that has to do with cooking catches my attention. If I could I’d marry Captain Kirk. Let’s face it: he’s definitely Mr. Universe!

    Connie 2014-01-23 00:47:34 http://www.sundaysattwelve.wordpress.com
    Svara
  • Hej! Har varit i Kenya ett tag nu och hittade hit först nu när jag är på hemmaplan igen med internet osv. Har ingen som helst aning om vad jag vill göra med mitt liv just nu och för första gången på länge så känns det underbart. Tänkte om jag skulle dra runt i Asien ett tag eller plugga nån meningslös kurs på någon folkhögskola. vill väl egentligen bara ha fler fina människor att åka på äventyr med. Är hur som helst 20 år och bor för tillfället i mammas gästrum i huvudstaden. Har en ganska stilig karl och ett par fantastiska vänner att dricka vin och kedjeröka med men nu ska jag bli arbetslös och fri och vill ha någon som vill hänga med på roliga upptåg. Skriv om du vill. puss

    Matilda 2014-01-21 19:20:25
    Svara
  • Väldigt sent att skriva här nu, men så går det när man plötsligt hittar en blogg som är underbar och så sträckläser man och hittar ett sånt här roligt inlägg som man bara måste kommentera på.

    Mitt namn är Sanna och jag fyllde 20 år för precis en vecka sen. Jag bor i en dötrist stad som egentligen inte är så liten men som är för liten när man i hjärtat är en storstadstjej som mest av allt vill kunna gå ut och dricka cocktails på en söndagskväll om man så vill det, vara i en stad som lever ända in på morgontimmarna och att hålla på med musik. Istället är jag fast i denna iskalla stad, har ett distansförhållande nittioåtta mil bort och jobbar jobbar jobbar. Har varit deprimerad till och från i hela mitt liv och drömmarna är vad som alltid hållit mig uppe, men nu vet jag inte ens vad jag vill göra av mitt liv.

    Livet för mig är att dricka vin, att laga god mat, att beställa hem kinamat/pizza/skräpmat/u name it, sushi, att äta dyr glass när hjärtat ömmar, att röka alldeles för många cigaretter, att dansa i höga klackar tills fötterna går sönder, att resa, att drömma, att skriva, att musika, att flörta med pojkaktiga bartenders i skjorta och rufsigt hår. Men även att överanalysera livet, att vara arg på män (någon som blivit utsatt för otrohet, skriv!!) och att ha konstant ångest över mitt utseende.

    Den finaste låten jag vet just nu är Blue and Yellow av The Used och några band som har en extra plats i mitt musikhjärta är Bastille, Jimmy Eat World, Bon Iver, Bright Eyes, Blind Pilot, Angels & Airwaves, Urban Cone och Architects. En salig blandning som ni ser.

    Kan någon snälla berätta om sina glamourösa liv så att jag får drömma mig bort lite. Eller känner någon igen sig i mig? Någon som blivit utsatt för otrohet och vill dela sina erfarnheter? Jag vill bara ha någon att prata med. Att prata om allt möjligt och vad som helst med.

    sannafalk(@)hotmail.SE <—- (OBS! .SE – inte .com)

    Sanna 2014-01-10 02:53:38 http://www.pacific.webblogg.se
    Svara
  • Sent påtänkt att skriva här kanske men jag gör ett försök!
    Gisela är mitt namn och jag blir 23 i år, ser ut som yngre men uppfattas oftast som äldre när jag öppnar munnen. Ägnar min mesta tid åt att plugga geologi och allt som tillhör det men när jag får tid över galopperar jag gärna fort genom skogen barbacka och bettlöst eller tömkör och drömmer mig bort om förfluten tid. Idoler inom hästvärlden är Klaus Ferdinand Hempfling och Alexander Nevzorov och jag diskuterar gärna dem med likasinnade! Om jag inte galopperar i skogen läser jag gärna böcker av författare som George Martin, Tolkien, Goodkind m.fl. eller tittar på Doctor Who eller True Blood. Lyfter också gärna skrot när tid ges.
    Är inte jätteförtjust i att ha för mycket människor runt mig och trivs bäst i skogen, på landet och bland djuren. Däremot tycker jag om att prata om viktiga saker som naturlig hudvård, ekologisk mångfald (är dock inte vegetarian) men också mindre viktiga saker som böcker, filmer och annat (bloggar bland annat om fantasy). Man kanske skulle kunna kalla mig för en eskapist, vad vet jag? Trots att jag inte trivs bland för mycket människor gillar jag att klä mig snyggt (helst söta klänningar à la Sookie Stackhouse och skinnjacka) och söker kanske en djurälskande, ensam nörd som jag själv men som ändå gillar vackra saker. Jag hoppas att jag nån gång kan få ha det som Frank i 100 procent bonde och funderar på att ta jägarexamen bara för att kunna ge mig in i vargdebatten.
    Skriv på vettja!
    [email protected]

    Gisela 2014-01-08 15:00:12 http://www.fantasygrottan.blogg.se
    Svara
  • Jag heter Laura och är 26 år. Tycker om böcker (helst gamla som doftar så där ljuvligt), filmer (helst gamla svartvita), klänningar och kjolar (helst knä-långa med petticoat under) och rött Chanel-läppstift. Jag klär mig aldrig i svart för mitt liv är ingen begravning. Jag promenerar, stickar, läser, skriver, funderar. Min familj är från Finland, min pojkvän från Kalifornien, men jag bor i Stockholm. Är glad mest hela tiden och önskar fler människor att dela glädjeämnen med – stora som små!

    laura.pyn (@) gmail.com

    Laura 2014-01-07 08:41:05
    Svara
  • Först tänkte jag ju verkligen bara läsa igenom alla kommentarer eftersom jag kanske är lite sent ute och så vidare. Men sedan kunde jag ju visst inte låta bli att skriva ändå, för att jag bara älskar hela konceptet med brevvänsinlägg och har goda erfarenheter från tidigare sådana.

    Så, jag är en lite förvirrad 20årig tjej som bor i Stockholm och ägnar dagarna åt att plugga utan att riktigt ha bestämt mig vad jag ska göra med livet egentligen. Älskar att träffa vänner och äta middagar och dricka öl och glömma bort att resten av livet också existerar. Jag gillar också konst och att måla och att träffa fina och vackra tjejer. Jag har så mycket olika vägar och planer för framtiden att jag omöjligt kan bestämma mig för en enda, och önskar mest av allt att jag kunde leva om dessa år i livet några gånger för att kunna hinna med att prova alla vägar. Annars tycker jag också så himla mycket om att diskutera allt som finns att prata om och så är jag feminist. Rörig annons kanske, men det stämmer nog ändå ganska bra in på mig, så om någon vill skriva till mig tveka inte en enda sekund! Kramar Therese [email protected]

    Therese 2014-01-06 01:07:03
    Svara
  • God dagens. Är 17 år, går andra året på naturvetenskapliga linjen, är väldigt intresserad av matematik och sånt nördigt, dock kommer jag inte tvinga dig att prata om sådant om du inte vill, har lärt mig att människor inte uppskattar diskussioner om matematiker eller konstanter eller Pi eller Tau. När jag inte har något att göra slutar det oftast med att jag researchar saker, såsom Aspergers, olika personlighetstyper, psykiska sjukdomar och liknande.

    Vill gärna ha någon att diskutera saker med, är en relativt introvert människa som gärna skriver och aldrig träffas (hehe). Eller okej, i vissa fall kan jag känna ett behov av umgänge men det är inte ofta, vill mest bara ha någon att prata med, helst om livet och sånt. Är för övrigt rädd för känslor och folk har ofta uppfattningen att jag inte verkar känna något trots att det verkligen inte är sant. Känner nog ganska mycket men det syns väl kanske inte utanpå.
    Dömer inte och har en förkärlek för det majoriteten ser som ”konstiga” människor. Dessutom älskar jag dedikerade människor, folk som sätter sig in djupt i teorin bakom något.
    Adjö,

    [email protected]

    Ellen 2014-01-06 00:03:20
    Svara
  • Hej jag heter Sofia är 16år och bor i Stockholm.
    Jag tycker om att skriva, fota och måla med gör det inte längre för har tappat min kreativitet.
    Drömmen är att frilansa som fotograf, skribent och barnmorska.
    Trött på alla coola människor som söker status. Trött på alla miljöproblem som förnekas.
    Hade inte tackat nej till att vara diktator som gjorde allt bra för folk och tvingade folk att ta tag i miljöproblemen. Är inte så deppig som jag lyckas framställa mig.
    Kram
    Skriv om ni känner för det: zofia_marengo(@)hotmail.com (<- mobba inte, skaffade det i 3an och Marengo avr bästa hästen!)

    Sofia B 2014-01-05 22:41:06 http://glittereenfarg.devote.se
    Svara
  • Hej ni!
    Är väl lite sent ute att skriva här egentligen, men sån är jag, alltid lite för sen och glömsk.
    Om några veckor fyller jag i alla fall 18 och är lite rädd men så himla pepp.
    Tycker om livet för det mesta! Älskar att hitta på grejer och hatar att vara ensam ibland men det är ju också det bästa ibland. Liksom.
    Fyller mina spotifylistor med allt skit i världen, tycker om människor som skrattar högt och ofta, skägg, vin, att resa<3, träning, böcker, att fuldansa och lame filmer.
    Okej, detta var ursvårt och låter som en jaggillaratttalångapromenaderpåstranden-kontaktannons, men skriv iaf. Hade blivit glad! [email protected]

    Julia 2014-01-05 11:26:56
    Svara
  • Hej! Jag är Julia och är 14 år. Bor i Västerås och är lite mer annorlunda än dem flesta ungdomar, gillar Indie rock, metal, rock och pop musik, jag är en noob cosplayare och älskar anime. Men jag har haft den lite svårt sen i Juni/Juli då mycket har hänt och jag går just nu hos två psykologer, går också till läkaren 2-3 gånger i veckan och har gjort det ända sen i mitten av Oktober (2013) då jag gjorde mig själv illa och måste ha vård om det såret väldigt ofta.

    Men bortsett från att jag mår dåligt så är jag en väldigt glad människa i största allmänhet, jag älskar att kramas och skämta om saker i fel tillfälle så alla skrattar. Mest för att jag gillar att se andra le/skratta. Jag är en lite o omtyckt elev på skolan, dem i 6an, 7an och 9an har inte accepterat mina intressen och hur jag klär mig riktigt medans dem i 8an är vana vid mig nu.

    Jag är vegetarian, har varit det i ca 4 månader nu. Är med i en feminist grupp på skolan och är allmänt positiv men jag söker någon att mejla med som känner någon likhet med mig ^ ^

    [email protected]

    Julia 2014-01-04 19:50:36 http://pastellsprinkle.devote.se
    Svara
  • hej hej, jag är julia och sjutton år gammal och lundabo!
    jag går andra året på gymnasiet, tycker att livet lekte i ettan men vet inte vart jag är på väg nu och det tycks inte finnas någon som kan svara på det heller.
    jag tycker om att spela gitarr och försöka sjunga till det (börjar nätt och jämnt kunna hålla toner nu), dricka vin (fast hellre öl) och lyssna på mina egna spotifylistor som är gjorda av den mesta skitmusiken du kan tänka dig. men oskar linnros, håkan och veronica maggio går när jag är kär eller ledsen.
    tycker om mig själv ibland, men ibland inte. vill gärna skriva med någon som kan ge råd om vad man ska göra när allt inte är så bra eller någon man kan prata med som känner samma.
    jag är inget problembarn, men insett att man kan ha problem ändå.

    man jag är glad, tycker om skolmaten och går med vårskor i januari. skämtar om allt, framför allt mig själv. tycker om new girl och min yngre bror har fått mig att titta på the big bang theory med!

    försöker bli mer insatt och lära mig mer om feminism och dagens samhälles fackade struktur- så berätta gärna för mig vad du tycker!

    shijse vad svårt det var att få fram en som en positiv person? men det är jag, jag är en easypeasy ärta har jag hört.

    p&k
    [email protected]

    julia 2014-01-04 17:08:24
    Svara
  • Det här kanske är för sent men jag skriver ändå, för jag har varit utan internet typ hela julen..
    Jag heter Agnes och är 23 år men säger fortfarande 22 fast det var 7 månader sedan. Nu bor jag i Uppsala och läser juridik, fast mest av allt vill jag egentligen jobba med antikviteter. Innan Uppsala bodde jag tre år i Frankrike och hann både bli megakär och få mitt hjärta krossat, dricka alldeles för mycket vin och lära mig ganska bra franska.

    Jag gillar att läsa och se på töntiga serier som jag ibland skäms över. Jag tycker att feminism är en självklarhet och blir smått sur på alla som säger att de inte är det. Helst av allt vill jag nog bo i Frankrike men tänker att det är bäst att härda ut. Dricker nog mer kaffe än vad jag borde och pga stress röker jag mer än någonsin. Jag älskar skägg, öl, vin, damer med knäppa hattar och Patti Smith. Önskar att jag vågade sitta ensam på caféer men kommer aldrig till skott. Tycker det är så himla svårt att presentera sig, men jag skulle så otroligt gärna vilja hitta någon som känner sig allmänt less på att många är idioter, som är feminist, som har många ståndpunkter men kanske inte följer dem hela tiden, som gillar livet men blir trött på hela skiten ibland och som gillar kaffe, vin och öl då. Typ så, fast det är inget måste det heller.

    när jag var 11 var min mailadress agnes_hund men nu är den: Agnees (snabelA) hotmail.com
    puss!

    Agnes 2014-01-04 00:22:16
    Svara
  • […] kan hitta någon att prata med kanske via någon blogg eller forum eller så? Ta en titt på mitt brevvänsinlägg, kanske finns det någon bra person där? Framtidsplaner är alltid bra att ha, och även om det […]

    answers to past weeks’ comments. | Niotillfem 2014-01-03 14:21:19 http://rodeo.net/niotillfem/2014/01/answers-to-past-weeks-comments-9/
    Svara
  • Hej.
    Sjuttonårig tjej här som är vilsen i sig själv och inte vill något annat än att få prata med lite nya människor.
    Heter förresten Emma och bor utanför Göteborg. Pluggar som en galning, läser fantasy böcker om allt man drömmer om men aldrig kommer få vara med om, tar kort av mina vardag och pussar på världens finaste kille som alltid finns där.
    Älskar att prata med andra och framför allt ställa frågor. Vem som helst kan skriva. 🙂
    [email protected]

    Emma 2014-01-03 13:01:53
    Svara
  • Sent ute men såg ingen annan kille som skrivit så jag skriver
    22 år oklart vad jag vill göra med livet, kanske skriva en bok
    Ska nu se Rushmore för 100 gången
    Vi hörs

    Torsten_021 (@) hotmail.com

    Torsten 2013-12-30 23:48:18
    Svara
  • Hej!

    Fyllde 20 år nyligen, även fast det inte alls känns realistiskt. Känner mig äldre. Mitt namn är Johanna, jag är väldigt arbetslös och kämpar med att läsa upp mina gamla gymnasiebetyg. Betyg som fick gå åt sidan då jag växt upp som ett maskrosbarn, jag har alltid velat prata med någon som definierar sig som ett maskrosbarn, för att utbyta erfarenheter och hitta någon som förstår.

    Jag tycker om att ställa frågor, ha långa samtal, analysera och diskutera allt från litet till stort. Jag intresserar mig för feminism och genus, det är väldigt intressant. Kommer från Småland, men har bott i Östergötland i några år nu, Söderköping. En bit från den fina staden Norrköping även fast den staden känns alldeles för stor för mig. Är nykterist men har inga problem med någon som vill dricka några drinkar, går gärna ut och hittar på äventyr, ser på film eller bara pratar. Poesi, sena nätter och samtal som nästan aldrig tar slut – det är min melodi.

    Vem som får skriva, hade varit fint att få lite nya vänner. [email protected] <—

    Johanna 2013-12-30 00:48:22
    Svara
  • Hej hej, jag igen. Glömde nämligen att länka min lilla blogg som du gärna får kika in på om du vill veta lite mer om mig innan du skickar iväg ett mail

    Amanda 2013-12-28 19:10:11 http://amandafoton.blogg.se
    Svara
  • Mitt namn är Amanda och jag är 16 somrar och bor i en förort i Stockholm. Jag gillar att sitta uppe hela nätter långa och bara prata, skratta med nära och kära, att ge komplimanger (och få komplimanger), fotografera allt som är fint, springa med musik i öronen, skriva och upptäcka världen. Jag skulle så gärna vilja ha någon att prata med om allt mellan himmel och jord, någon som inte dömmer och bara finns där när alla runt omkring verkar ha andra viktigare saker för sig. Skriv gärna till mig. Det vore fint.
    amanda.valfridsson(@)hotmail.com

    Amanda 2013-12-28 19:05:56
    Svara
  • Hej babes. <3
    Jag är Isabelle. En flicka på 24, vilsen i min drömvärld och den verkliga världen. Men vad är verkligt? Jag vill vara verklig och jag vill vara gjord av drömmar och dekadens. Bor med mina tre katter i Stockholm och känner mig ensam och vill skriva långa brev med fina människor och dela med mig av mina hemligheter och dikter och hopplöshet och hoppfullhet. Jag har börjat samla på dockor. Försöker samla ihop mig själv.
    Du, vem du än är, får jättegärna skriva till mig.
    isabelle.lof.tikkanen(@)gmail.com

    Isabelle 2013-12-28 16:43:17
    Svara
  • Jag heter Johanna, men kan inte vissla så kalla mig YoXx och jag tycker att det vore fint med en brevvän.
    Jag tycker inte om att fylla år, men snart blir jag 18 på papper.
    Jag bor i en liten liten by i Blekinge, det är vackert om natten
    Men människorna här är ganska trångsynta.
    Jag förälskar mig i vackra människor, fysiska brev, omtanke och garn
    Dricker helst Te eller kolsyrat vatten
    Äter helst frukt
    Jag är ganska intressant samtidigt som jag är ganska ointressant
    Du kommer inte lära känna mig bättre om du inte skickar mig ett mail.

    [email protected] är min mailadress.
    men du når mig på min blogg också.

    YoXx 2013-12-28 00:45:57 http://liggeristicket.blogg.se
    Svara
  • Hej!
    Ida heter jag och imorgon fyller jag 27 år. För ca tre månader sen packade jag två resväskor och flyttade till London för att plugga journalistik. Jag är en sån som älskar att dricka kaffe, skriva, springa och dricka vin med mina vänner. Men min absoluta favoritsysselsättning är att busa med mina små systerdöttrar som bor i Sundsvall.
    För att inte låta alltför klyschig tänker jag sluta där, men skriv gärna till mig på idaaxling (@) gmail.com

    Ida 2013-12-26 17:59:30
    Svara
  • Hej finisar! Clara heter jag och har hunnit bli 20. Bor i Norrköping där jag pluggar till syrra. I musikväg gillar jag Florence & the machine, My chemical romance, Mumford & sons, Fall Out Boy och Bon Iver men känner INGEN annan som gör det! Så komsi nu ni som också sätter på Thnks fr th mmrs på högsta volym när ni förbannar den där JÄVLA snubben som drog iväg och aldrig mer håller om dig. Gillar alla sorters filmer förutom Adam Sandler-komedier och Bruce Willis-action. Läser just nu novellsamlingen ”För mycket lycka” av Alice Munro, trots att det värsta jag vet är berättelser som har plötsliga slut. Blir lika arg varje gång jag vänder blad och ser en ny titel istället för alla svar jag söker. Övriga fritidsintressen är att leka kurragömma med min hund, skratta åt allt som egentligen gör ont, gå långa kvällspromenader och med jämna mellanrum försvinna bland alla människor på något dansgolv. Kan vara segstartad som umgänge (mest av nervositet för att tråka ut den jag hänger med), men är svår att få tyst på när jag har bestämt mig för att lita på någon. Nyårsumgänge med nya ansikten skulle vara fint. Puss. /claraahlenius (@) live.se

    Clara 2013-12-20 00:17:48
    Svara
  • HÄR KOMMER MIN MAILADRESS: [email protected]

    Det stod liksom på min dator att det blev error så jag försökte cirkus sju ggr och sen tänkte jag nehej FAN då skriver jag väl bara till andra då. Men så hittade en tjej mig på fb och då förstod jag att jag fann här iaf och blev glad och nu kommer min mailadress:) Hoppas att eo ser det här!

    Hilda Hildoria 2013-12-19 15:37:33
    Svara
  • Jag är en 23-årig tjej som har startat eget företag och känner mig ganska ensam ibland, eftersom jag mest sitter på mitt kontor hela dagarna och inte hinner träffa så mycket människor. Letar efter någon som har lust att ses då och då på något kafé i Växjö och skriva/plugga/jobba över några koppar te. Vore så trevligt med lite sällskap även om var och en håller på med sin grej.
    sanna.hellberg(@)live.se

    Sanna 2013-12-19 10:26:27
    Svara
  • Mitt namn är Amanda och jag är 19 år!
    Jag föddes på sensommaren och jag älskar djur. Jag är vegetarian och brinner för djurens rätt. Jag är en bokmal och älskar att skriva.
    Andra saker jag tycker om är: Vaniljté, långpromenader i vintermörkret, hästar, indie och att dansa tills fötterna gör ont.
    Delar du mina intressen eller har lust att skriva ändå?
    Maila mig på:
    [email protected]

    Amanda 2013-12-18 12:21:51
    Svara
  • Hi everyone! My name is Kortney and i’m 18 years young. I live in Maryland and i’m in college for psychology to become a marriage and family therapist. I love to meet new people, travel, exercise, read books, watch shows like gossip girl, pretty little liars, vampire diaries, new girl, and hart of dixie. feel free to email me at kortney5701(@)yahoo.com

    kortney 2013-12-17 20:53:30
    Svara
  • Jag heter Linnea och bor på en pytteliten halvdöd ö utanför Göteborg.
    Gillar: musik (the beatles, michael jackson, håkan hellström, belle & sebastian, hästpojken osv), feminism, coca cola, böcker, filmer ifrån åttiotalet och nybäddade sängar.
    Ogillar: folk som inte kan säga nej, rasister, julen, fördomsfulla människor, kärlek, blöta strumpor, matte och tjörn (ön jag bor på).
    Tycker allting är skittråkigt, vill bli marinbiolog, döpa mina barn till Luke & Leia och letar efter äventyr.
    Skriv gärna! <3
    neasunshine(@)gmail.com

    Linnea 2013-12-17 16:33:37
    Svara
  • Jag är en lite vilsen person på 15 år som försöker hitta sin plats i tillvaron och som tänker lite för mycket. Är ganska smart och omtänksam, ofta glad men även arg. Är ca alltid sarkastisk.
    Saker jag gillar: katter, te, filmer, choklad, böcker, frukost, feminism, jordnötssmör, serier (bl.a. Skins, Glee och HIMYM), fotografi, att skriva, träning, smink, vegetarisk mat, mode, min familj, julen och resor. Saker jag inte gillar: sexism, falskhet, växthuseffekten, ideal och stress.
    För tillfället tänker jag mycket på gymnasiet och andra delar av framtiden. Vill resa mycket, bo i ett annat land (kanske i Storbritannien, USA, Japan eller Frankrike?) och jobba med något jag älskar när jag blir äldre. Fast mest av allt för tillfället vill jag ha en vän som förstår mig och delar några av mina intressen. Vill du lysa upp min tillvaro och bli min vän? Gillar du deep talks varvade med konstiga skämt och sarkasm? Försöker du också förstå dig på världen och vad man egentligen ska göra med sitt liv? Maila då mig på:
    klara_9803 (at) me.com

    Klara 2013-12-17 08:11:28
    Svara
  • om en månad börjar jag plugga i Lund och jag är fullständigt livrädd för att flytta sjuttio mil hemifrån samtidigt som jag längtar ihjäl mig efter att äntligen, äntligen få lämna allt himla skit bakom mig. det skulle verkligen vara dösafint att få prata med någon som också flyr sin hemstad, eller kanske någon som har kloka råd om hur en gör för att inte paralyseras av den där ”vad tusan har jag gett mig in på”-känslan. fast jag blir ju såklart innerligt glad av mejl från vemsomhelst också! adressen är: vvembryrsig (@) gmail.com (bli inte rädd av namnet, lovar att jag är en väldigt snäll person).

    jenny 2013-12-16 20:37:03
    Svara
  • Hej!
    Jag heter Maria är 20 år gammal och har bott i Stockholm i ett par månader, flyttade hit för att börja plugga. Hänger mest sett tunnelbanans gröna linje, så det vore fint med en ny vän att hänga med. Tycker om att sy, dansa, gå i skogen, läsa och skratta. Framför allt skratta. Gillar en pojk som har fått 2.0 på högskoleprovet och är feminist. Fint äre. Är rädd för att människor ska tycka att jag är tråkig och har prestationsångest, men annars är det oftast bra. Skriv gärna en rad eller två. mariaakempe (@) hotmail.com

    Maria Kempe 2013-12-16 18:43:33
    Svara
  • Hoppas att vara klar med Cinderella-komplexet: att en handsome young man ska komma och rädda mig med sin kyss och att vi ska leva lyckliga i alla våra dagar. Har varit på den banan nästan oavbrutet och med tre olika pojkar och män i 7 år. Nu vill jag vidare till något som tjänar mitt liv.
    Tror att ju mer en övar, desto skickligare blir en. Så också i konsten att få och ha kontakt med människor.
    Nu är jag intresserad av tjejer som vänner, som sexpartners (har ingen erfarenhet av sex med tjejer, men är nyfiken), som kram och mys, som upptäckarvän, som någon att vara glad och ledsen tillsammans med, som någon som förstår och vill bli förstådd, som något odefinierbart som bara är. Alltihopa eller ingenting. Du och jag skapar denna relation och den kommer vara helt unik i hela världen. Jag önskar mer ärlighet, rakt på sak, sanning och äkta känslor i mitt liv – både från mig själv och från andra. Jag önskar närhet och kärlek, med eller utan sexuella känslor.
    felicia.nature(@)gmail.com

    Felicia G 2013-12-15 23:44:23
    Svara
  • Jag heter Julia och är 18 år gammal. Flyttade ifrån Norrland för att plugga klassisk musik på det närmsta man i Sverige kan komma en elitskola i Stockholm. Spenderar större delen av min tid i skolans övningsrum. Utöver det försöker jag att hinna socialisera och gå på kultur. Är ambitiös men försover mig jämt. Klär mig nästan endast i svart och älskar musik så mycket att jag ibland måste krypa ihop i fosterställning och kvida. Haha. Vill jättegärna ha en mailvän. Vi kan prata om precis vad som helst, verkligen.
    Kram, [email protected]

    Julia 2013-12-15 23:19:55 http://www.sjostedt.tumblr.com
    Svara
  • Det bästa i livet är sovmornar, godis, böcker, sommar, klänningar och att dansa natten lång. Att skratta och vara kreativ. Det som är mindre bra i livet är när ett femårigt förhållande tar slut och man märker att man ändå inte är särskilt ledsen. Fast man borde vara det? När man har sårat någon man fortfarande älskar (fast inte på samma sätt längre). Fast man bara försökte göra det som var rätt och vara stark för båda. När man är sjukt förvirrad och dras mellan lycka och ledsamhet.
    Som du märker händer egentligen ganska mycket i mitt liv nu. Eller iallafall i huvudet, för vardagen bara går och går…
    Jag är 21 år men skriver väldigt gärna med både yngre och äldre. Är du nybliven tonåring och undrar vad fan är det här för jävla värld och hur ska man förhålla sig till den? Skriv till mig, been there done that lixom. Är du äldre än mig, snälla skriv då med. Är i ett skede i livet där mycket är ovisst och börjar få lite åldersångest (trots att jag hela livet intalat mig att jag aldrig skulle få det!). Så känner du att du gärna lyssnar, svarar på funderingar eller själv behöver någon att prata med som inte dömer? Email me: julia.karlsson (@) live.com

    Julia 2013-12-15 23:15:47
    Svara
  • Hej everyone!
    My name is Julie and I’m from the Netherlands. I’m 19 years old and i’m currently living in Amsterdam. I’m a political science student who loves discovering new music, chocolate and all things nice that I just can’t come up with right now. I’d love to have a penpal! It doesn’t matter where you’re from.

    I’m very talkative (some of my friends even call me walkie-talkie), but somehow I’m not that good at writing something like this. Contact me if you like! juliemaas (@) live.nl

    Julie 2013-12-15 22:06:33
    Svara
  • När jag blir gammal vill jag hänga med ngn jag gillar mycket, evt du??? Jag gillar M.I.A, min syster, bada as varmt, hångla, snygga pojkar i blåa kappor, glömma mitt liv/alltså sätta mig in i andras, feministsnacka, a$ap rocky, äta choklad, skriva dagbok(<333333) , söta boys (alltså på riktigt de jävlarna tar upp mkt av min tid.), girls (alltså bandet, men SJÄLVKLART ÄLSKAR TJEJER MED!!! TJEJER E BÄST! LOVE U ALL. ), och så skulle jag vilja köpa en girls lp som e formad som ett hjärta. (Enda punkten på min 2dolist.)Ärsh va fan, lyssna bara på lust for life och the oh so protective one, så behöver ni inte veta någpnting mer om mig. Bl.a. jätte vänster och jätte ung feministig. Mail: [email protected] (((ta inte mailadressen personligt)))

    Hilma 2013-12-15 21:28:27
    Svara
  • HILDA HILDORIA DU HAR INTE SKRIVIT NÅGON MAILADRESS!!!!!!!!!!
    do it <3

    eo 2013-12-15 20:26:55
    Svara
  • 18 år, pluggar media och tar studenten om ett halvår. Tycker om bakning, skrivande, second hand, fika, drömmande, Stockholm, osv. Är rädd för det mesta, speciellt för framtiden och kärlek som jag tyvärr tänker alldeles för mycket på. Skulle väldans gärna vilja ha någon att berätta saker för, prata problem eller bara allmänt skriva med så känn dig fri att skriva så att säga.
    [email protected]

    Jenny 2013-12-15 19:57:45
    Svara
  • Hej, Mitt namn är Linnea, är 18 år och jag får panik när folk inte vet hur man använder Word på rätt sätt. Jag har alla boxar av Beverly Hills 90210 hemma, älskar morotskaka och dricker bort helgerna med öl. Det bästa med julen är granen och det finns inte en rödfläckig tonårsgrabb med falsettröst som kan mäta sig med Brad Pitt, Johnny Depp, George Clooney, Leonardo Dicaprio.

    Om du vill prata om livet eller kärlek eller allt annat viktigt – som hur man cyklar förbi någon bakifrån när ringklockan är sönder – maila: lcsirmaz at yahoo.com

    Linnea 2013-12-15 19:39:14
    Svara
  • Är det meningen att det ska ont?
    Är det meningen att det ska ont för att kunna bli bra?
    Det värker i mig, från topp till tå, men allra mest i mitt hjärta.
    Egentligen ha jag tagit ett beslut, men jag vill ändå få mina tankar bekräftade.
    ’Är det okej?’
    Människor intalar mig att försöka lite till.
    Vi känner inte varandra tillräckligt bra.
    Nejnejnej hur gick det med mitt beslut??
    Jag kan inte andas.
    Jag vill ha närhet, men får den inte.
    Jag vill fly det onda, in i drömmarnas värld.
    ’Du är en erfarenhet rikare*
    Ofta ofta får jag höra hur jag funderar för mycket, analyserar sönder saker.
    Jag vill bara inte, hur kan de vara så svårt?
    Försvinn så jag kan känna mig bra igen.
    Jag vill inte känna mig osäker eller ha ont i magen.
    Jag vill inte kämpa för att vara någon till lags.
    Jag vill inte.
    Så varför fortsätter jag?
    Jag vet att det kommer en dag då det tar slut och något fint tar vid.
    Men just nu, just i denna stund känns det svårt.

    [email protected]

    Natalie 2013-12-15 19:10:00
    Svara
  • Jag vill ha någon att berätta hemligheter för.
    felicia.johansson95(@)hotmail.com

    felicia 2013-12-15 14:29:10
    Svara
  • mariapagoldh @ hotmail.com

    Maria 2013-12-15 14:02:31
    Svara
  • Jag har alltid tyckt att det har varit skönt att dela med sig av sina problem till folk jag inte känner, bara prata strunt utan att dömas. Jag är en snart 18 årig tjej i Göteborg som älskar musik, tv-serier, att dricka te och ligga på golvet och dö av skratt över något superdåligt skämt. Dessutom ska jag snart välja min framtid, studenten här kommer jag. Men jag är livrädd.

    Maila mig om du vill prata om allt mellan himmel och jord med någon som inte kommer att döma, ha det bra så länge! mariapagoldh @ hotmail.com

    Maria 2013-12-15 14:00:12 http://www..sunflower-dreamland.tumblr.com
    Svara
  • Hi! I´m Ylenia from the north os Spain. Everytime I find a blog I like its always from a swedish girl so I guess I am somewhat connected to your country even though I´ve never been there! I´m a 22 year old girl who has studied communication in San Sebastian ( my hometown), I like cimena, reading and writing ( I am currently writing a children book, or at least trying to!) I really love languages, I wish I could speak all of them, I am crazy about knitting and I go art fair to sell my crochet items! So if you want to practice Spanish, or English or any advice on knitting I´m all yours: [email protected]

    Ylenia 2013-12-15 13:42:07
    Svara
  • Min kommentar raderades efter mindre än en mening och det var nog lite tråkigt, för nu måste jag skriva om. Men då kan jag skriva en perfekt presentation så att jag får typ 100 penpals!!!
    Är då en 17-årig person med ålderskris som bor i Uppsala, Stockholms närmaste stad, och pluggar IB och drömmer mig bort. Jag drömmer om många saker, såsom att plugga i Edinburgh, arbeta i ett konditori i Frankrike eller leta efter min bakgrund i Bryssel. Är väldigt pepp på livet trots stress och pluggångest och jobbig klass med jobbiga åsikter. Är socialist, feminist och vill vara vegetarian men är lite svårt då jag bor hemma. Älskar i alla fall mat, att baka, att läsa, pilates, karate, min mamma och mina kompisar som är ganska få men underbara! Har fab musiksmak och lyssnar mest på Bastille, Ellie Goulding, Marina, Kent och The Ark.
    Vill jättegärna ha en brevkompis då jag inte har fått brev på aplänge. Älskar handstilar, papper och klotter. Älskar att skratta och skrattar väldigt lätt. Brevväxlar gärna med någon från Uppsala då det känns som att jag inte känner staden och vill veta allt om den, typ hemliga bra platser och så. Vill ha massa nya myskompisar eller bara någon att prata med.
    Det här blev inte bättre, men maila mig på: rebeckatomasson(@)gmail.com !!!

    Rebecka 2013-12-15 00:23:53 http://esmeraldabakes.wordpress.com
    Svara
  • Min kommentar raderades efter mindre än en mening och det var nog lite tråkigt, för nu måste jag skriva om. Men då kan jag skriva en perfekt presentation så att jag får typ 100 penpals!!!
    Är då en 17-årig person med ålderskris som bor i Uppsala, Stockholms närmaste stad, och pluggar IB och drömmer mig bort. Jag drömmer om många saker, såsom att plugga i Edinburgh, arbeta i ett konditori i Frankrike eller leta efter min bakgrund i Bryssel. Är väldigt pepp på livet trots stress och pluggångest och jobbig klass med jobbiga åsikter. Är socialist, feminist och vill vara vegetarian men är lite svårt då jag bor hemma. Älskar i alla fall mat, att baka, att läsa, pilates, karate, min mamma och mina kompisar som är ganska få men underbara! Har fab musiksmak och lyssnar mest på Bastille, Ellie Goulding, Marina, Kent och The Ark.
    Vill jättegärna ha en brevkompis då jag inte har fått brev på aplänge. Älskar handstilar, papper och klotter. Älskar att skratta och skrattar väldigt lätt. Brevväxlar gärna med någon från Uppsala då det känns som att jag inte känner staden och vill veta allt om den, typ hemliga bra platser och så. Vill ha massa nya myskompisar eller bara någon att prata med.
    Det här blev inte bättre, men maila mig på: [email protected] !!!

    Rebecka 2013-12-15 00:21:57 http://esmeraldabakes.wordpress.com
    Svara
  • Hej vänner (för det är vi väl alla genom Sandra [email protected]

    Rebecka 2013-12-14 23:35:48 http://esmeraldabakes.wordpress.com
    Svara
  • Frida 25år Göteborg. Lever ekorrhjul livet. Har få vänner och känner mig ibland så ensam. Drömmer ibland om ett annat jobb, en annan stad, ett annat liv, fast känner mig livrädd av bara tanken att ev flytta/plugga.
    (Arg)Feminist som har lätt för att bli upprörd av människor som inte tänker djupare, vill rädda världen men räddar just nu endast människor vars hjärtan förkalkas.
    Är blyg men ändå inte, är rå men rolig ibland.
    Vill gärna brevväxla med någon, lovar att jag inte är så deppig som jag låter!
    frida.em.a (@) gmail.com

    Frida 2013-12-14 19:23:39
    Svara
  • Hejsan! Jag heter Anna, är 17 år och bor för tillfället i en liten by ute på landet i USA. Fast jag kommer från en lagom liten Stockholmsförort. Jag gillar vita strumpor, kolsyrat vatten, Tarantino-filmer, thrift shopping och att ha fest med mig själv när jag är ensam hemma. Mitt liv för tillfället går ut på att överleva, försöka ha så roligt som det bara går och njuta av det snorkalla vädret. Skulle tycka det vore lite roligt skriva med någon som kanske gillar lite samma saker, eller bara någon mer som vill vara äventyrlig och se världen. [email protected]

    Anna 2013-12-14 17:18:03 http://annanstans.devote.se
    Svara
  • Hej. jag avgudar brev och behöver nya människor i mitt liv. är 21år fr.o.m. på fredag och bor i Stockholm men kommer från en ö. pluggar konst och hantverk. tycker om roller derby, film och musik som liksom bosätter sig i en. tycker även om tatueringar, vin, kaniner och tusen andra ting. har väldigt lått för att tycka om och vill ha äventyr. har kanske haft mitt livs värsta höst och vill göra om, göra rätt samt byta ut under 2014. känns som att jag har tappat något som jag vill ha tillbaka. söker därför någon eller några som kan vara med mig, hålla om ryggen och skratta ihop. kanske kan vi resa. jag vill obeskrivligt gärna ut och resa. och fuldansa. och skriva nu-ska-vi-fan-leva-livet-som-det-ska-levas-manifest. kanske rymmer vi för en lång, lång tid? kanske skaffar vi regnbågsslingor. eller så kan vi mest dricka té. men hör av dig. kanske vill du också börja om lite? kram.

    Hilda Hildoria 2013-12-14 14:59:59
    Svara
  • hej. jag är en snart 21årig tjej, bor i göteborg fast hjärtat är fortfarande kvar hos barndomshemmet i nordvästra skåne. har bott i london och i bryssel och längtar till berlin. läser juridik och arbetar med juridik och tycker att det är så himla intressant. gillar secondhandkläder, nördkillar, rödvin, resor och friluftsliv.
    skulle vilja brevväxla med någon, antingen via mail eller med riktiga brev, någon som också tycker om sakerna jag tycker om. maila mig jättegärna på arenbolarssonemma @ gmail.com

    emma 2013-12-14 13:09:46
    Svara
  • Tänkte ”nej skriva ska jag nog inte, jag bara läser igenom alla andras fina kommentarer”
    men nej, nu sitter jag här och skriver i alla fall.
    Jag är Mirjam 17 år från en liten by i Österbotten, Finland. Jag älskar brev (mail är också ganska fint) och att skriva med personer som på förhand inte har någon egentlig aning om vem jag är. Jag tycker också om katter, kjolar och annat fint från loppis, grönt te, att dansa, att spela piano (♥), min gamla rostiga cykel, att spela toner och sjunga texter som kommer ur ingenting, att skriva långt och invecklat så att ingen förstår, att fotografera och att träffa nya inspirerande människor. Jag drömmer för mycket, önskar att jag var lite mer social och att jag skulle skriva en bättre beskrivning om mig själv än så här. men strunt samma, skriv en kommentar på mig blogg och få min mailadress sedan om du vill.

    Mirjam 2013-12-14 11:23:02 http://kortochgott.devote.se
    Svara
  • Jag heter Agnes och är 19 år. För 3 månader sedan bodde jag i Skellefteå och gjorde ingenting, idag ser jag London Eye rusa förbi utanför tågfönstret om morgnarna. Eller inte just idag, för idag har jag influensa och ligger hemma och kollar youtubeklipp med Lindsay Lohan istället för att göra något vettigt av livet. Hur som haver.

    Jag bor i ett kollektiv med fyra andra tjejer, copy writar måndag till fredag och minglar sedan med charmiga dialekter resten av min vakna tid. Romantiserar varje centimeter av tillvaron, njuter av varje kopp kaffe, drar fingrarna genom lockiga hår, ser filmer, vinglar på höga klackar, springer mycket men läser mer, lyssnar gärna. Både på musik (ja, ni vet, sån där bra musik) och på dig.

    Om du vill skriva till mig så gör det på agnes.stenlund(@)hotmail.se <- OBS! .SE. Sist Sandra gjorde en sådan här grej fick fröken .com vidarebefodra en del. Fokus brudar! Puss & kram.

    agnes 2013-12-14 00:46:50 http://nordnoll.blogg.se
    Svara
  • Jag gjorde tvärtom, jag flyttade från den stora spännande stad Berlin till Söder Sverige, lärde mig svenska, skaffade jobb, lägenhet och helt fantastiska nya vänner ! alt är perfekt, så perfekt att jag numera tycker det är dödstråkigt !jag älskar äventyr, jag vill resa vidare men jag är stuck i sverige med allvarlig vinter depression och dåliga fester .
    Om någon ha smarta tips, fina ord eller vill planera nya äventyr…
    kat.stump(@)live.de

    Kate 2013-12-14 00:35:08
    Svara
  • Jag hoppas att det inte är för sent att hitta en vän än!

    1.Jag heter My och är 19 år gammal och 1,59 cm liten.
    2.Tycker att världen är för stor att förstå sig på, men att gatorna här inte heller räcker till.
    3.Jag älskar att dansa – både på scen, i vardagsrum och på krogen.
    4.Dricker gärna för mycket rödvin och är gärna lite för berusad.
    5.Jag gråter ofta – av skratt, kärlek, sorg och lycka.
    6.Engelska ord gör livet lite roligare och lyxigare.
    7.Min favoritfärg är rosa, men ändå klär jag mig i gråskalan.

    och tusen punkter till så klart.
    Jag vill hitta en snäll klok och rolig vän som kan lära mig saker och som jag kan få en fin vänskap med, det vore the dream!

    KRAM / Myjarstig (@) live.com

    My 2013-12-13 22:53:46
    Svara
  • 22 år. Sökare och drömmare. Besatt av frågan ”Vad är meningen
    med livet?”. Har social ångest, är väldigt empatisk och tänker
    alldeles för mycket. Tänker jättemycket på framtiden,
    och – vad jag ska bli – och blir stressad av det.
    Ibland känns allt hopplöst, men ibland är jag världens optimist.
    Ser ibland livet i foton. Älskar sol, mat, djur, chips och dipp,
    djupa samtal, genuint och ärligt, franska, att skratta, regn,
    Jim Carrey, Girls, svinvarma bad, ost m.m.
    Skriver gärna med någon som också har mycket social ångest,
    som oroar sig mycket och är vilsen och förvirrad som jag.
    Vi kan diskutera livet på ett djupare, filosofiskt sätt, eller
    om vardagsproblem, inspiration, svårigheter, lugna varandra
    och prata om allt som är så himla bra och roligt med livet också! 🙂
    Hoppas att nån skriver, skulle vara jättekul! 🙂
    ylvasoderquist (@) live.se
    Och så bor jag i Barcelona, men vet inte vad jag gör här riktigt.
    Kul om nån annan som också bor här skulle vilja ses!
    Annars flyttar jag hem till Göteborg igen i slutet av januari.
    Kram!

    Ylva Söderqvist 2013-12-13 20:09:03
    Svara
  • hej, jag heter louise och är en 23 år gammal smålänning som pluggar till sjuksköterska på västkusten. gillar havet, katter och musik som träffar en med raketfart i hjärtat. brukar tänka alldeles för mycket, på livet och på andra knäppa saker. roar mig med tumblr, älskar mina fina vänner och träffar en man lite i smyg. vill påverka och påverkas.

    gammal eller ung, lik eller olik. det spelar ingen roll, det är bara skicka iväg ett mail till louise__nilsson (@) live.se
    puss och kram,
    louise

    louise 2013-12-13 20:07:37
    Svara
  • hej fina niotillfemläsare och sandra!
    jag heter cissi, är 21 år gammal och har väldig åldersnoja, har liksom inte riktigt kommit någon vart sen gymnasiet. vill egentligen skriva låtar och böcker men har noll tålamod till sånt så går mest runt och velar.

    jag tycker att musik är det nödvändigaste i livet efter min mamma. lyssnar helst på lars winnerbäck och har gjort sen jag va 13, är gammalt hardcore-mandodiao-fan. tycker kapten röd är fantastisk. men sen älskar jag också de gamla storheterna, queen, toto, the kinks, neil young, springsteen, och sådär. sen sitter även en del av marilyn manson-tjejen kvar i mig som jag var när jag var femton. ÅH AJA. kan skriva tre uppsatser om musiken i mitt liv men slutar nu.

    tycker också om sorgliga filmer, roliga serier, knäppa personer, att skratta i rödvinsrus, att vingla hem från krogen i varma sommarnätter, festivaler, att röka cigaretter under stjärnorna, chai-latte, julstämning, midsommarlycka, tända ljus och god mat.

    tycker väldigt lite om att åka tunnelbana, att känna sig minst i världen utan att fatta varför (ska inte sånt gå över efter tonåren), att bråka, röda äpplen, rosa läppstift, människor som inte kan diskutera saker utan att bli irrelevanta, inställda planer.

    tycker minst i hela världen om miljöförstöring, rasism, homofobi och dumhet.

    om ni orkade läsa och fortfarande tycker jag verkar fin så skrivskrivskriv!
    [email protected]
    min blogg som jag aldrig skriver i längre: myautumnalmanac.blogg.se

    hejdå <3

    cissi 2013-12-13 17:56:39
    Svara
  • Hello, my name is Lydia and I am 23. I live in Brighton, UK.
    I like the taste of rose, boys with tattoos and skinny jeans, music of all kinds and John Green books. I also take photos, do nail art and ramble about various things and music on my blog: http://belleofthebluegrass.wordpress.com/
    I think this is a wonderful idea because we can find weird and wonderful people to become friends with.
    Unfortunately I don’t speak a word of Swedish but if you still want to message me, that also includes anyone from anywhere else too – Australia and New Zealand, even elsewhere in the UK please please do.
    So please feel free to get in contact with me either on my blog or by email lydianeedlesandnails (@)hotmail.com

    Lydia 2013-12-13 14:33:15 http://belleofthebluegrass.wordpress.com/
    Svara
  • Zanna, 23 år, flyttar till Norrköping på söndag utan att egentligen veta något alls om staden. Jag är en glad person som har en positiv inställning till livet och det mesta runtomkring mig. Jag har ett starkt intresse för träning. Jag gillar gym, feminism, resor, bloggar, min sambo och intressanta samtal om politik, samhälle, bloggar, och ja egentligen allt möjligt! Jag studerar till lärare och är snart klar med mitt första år. Är det någon som känner att ni delar intressen eller bara vill skriva så släng iväg ett mail =) [email protected]

    Zanna 2013-12-13 12:07:13
    Svara
  • Tjej, 22 år. Mål i livet; forska på mänsklig sexualitet & dö orädd. Gillar att; skriva, läsa & prata om mäns rättigheter. Ifrågasätta, lyssna på musik & flashback. Se på svt-play & dricka rödvin. Är alltid; ärlig. Nästan alltid; glad. Övrigt; vegetarian.
    Läs-favoriter; Bruno K Öijer, Hunter S Thompson, James Frey, Charles Bukowski, Donna Tarrt, William S Burroughs.
    Att jag är svinsen med att kommentera här är också hyfsat representativt för mig.
    Pottefilla(@)hotmail.com

    Ed 2013-12-13 11:07:08
    Svara
  • Josefine. Bor i Stockholm. Resor. 29 vilket innebär närmar mig 30 =ahhh! Rastlös. Veronica Mars & Suits. Vegetarian. Har bott Mexiko & Indien b.la. Funderar på vart nästa resa ska gå. Drömmer om ett annat jobb. Vin. Något behöver hända. Skriver.
    Har vi något gemensam? Eller inte? Oavsett vore det jättekul om du hör av dig.
    [email protected]

    Josefine 2013-12-12 23:51:13
    Svara
  • Är det för sent att skriva här?? Hoppas inte!
    Kajsa heter jag och är 18 år men känner mig inte ett dugg vuxen för det. Jag tycker om vippiga kjolar, tv-serien Girls, 90-talsmusik, att planera fester, John Green, resor till solen, feminism, varma hallon med vaniljglass, min pojkvän , ribbstickade strumpbyxor, dokumentärer och att samla på vykort. Jag tycker inte om sushi, Jan Björkland och ovissheten inför framtiden.
    Väldigt ofta funderar jag på om jag är den enda i världen som har så olika personligheter beroende på vem man träffar som jag har. Väldigt ofta tänker jag på döden. Och väldigt ofta känner jag att det vore så himlahimla roligt att ha någon man kan skriva till om allt från Den Perfekta Nyårsklänningen till ångestframkallande livsbeslut. Gud, finns så mycket mer jag skulle vilja säga!!! Jättesvårt att beskriva sig själv ju.

    Jag vill att något nytt spännande ska hända!! Vore hemskt roligt om någon där ute i cyberspace ville skriva en rad eller två till mig på: kajsaanna ( @ ) outlock.com
    puss

    Kajsa 2013-12-12 23:18:55
    Svara
  • Universum, kaktusar och färgglada fiskar.

    Linn heter jag och är hela 18 år. Lever i Stockholm med mina tio kaktusar som klär mitt sovrum. Förvirrad över hur tiden gått så fort försöker jag nu leva genom att dricka vin och dansa med mina vänner hela natten tills mina fötter trillar av. Egentligen drömmer jag mig bort till andra delar av världen, London, Berlin, överallt. Utöver detta så skriver jag. Varje dag, varje stund. För jag älskar ord. Ord är det vackraste som finns.
    Det vore hur fint som helst att ha någon att skriva med!!

    Min mail är : liinnliinn ( @ ) hotmail.se

    L 2013-12-12 22:46:42
    Svara
  • Hej!
    Mitt namn är Amanda och jag går i första ring på Södra Latin i Stockholm.
    Jag är en glad, nyfiken och smågalen feminist som älskar att kolla på serier, baka, pyssla och prata om allt mellan himmel och jord med mina kompisar. Egentligen är jag bara en av alla extremt fina penpals bland kommentarerna, men jag blir ändå galet lycklig och just du slänger iväg ett mejl till mig. Jag söker helt enkelt en fin vän, som är öppen och pratglad.

    Hör av dig, jag bits inte!
    Kramar, Amanda
    manda.saga (@) gmail.com

    Amanda Lindström 2013-12-12 22:11:59
    Svara
  • jag är
    1. nitton år
    2. feminist
    3. levnadsglad

    jag gillar
    1. kunskap
    2. ord + musik + böcker
    3. norrlandsnätterna

    jag gillar inte
    1. avslut
    2. tidig vår
    3. prestationsångest

    anna.jennifer (@) outlook.com

    J 2013-12-12 21:58:15
    Svara
  • Alltså.. Jag är snart 40! Finns det någon i min ålder som läser här? Inte för att åldern spelar nån roll för mig egentligen 🙂 Jag lever ett vanligt familjeliv med barn, i medelstor stad. Men snälla, fortsätt läs 😉 Jag gillar konst, musik, film och mode passionerat så det vore kul att få kontakt med likasinnade. Om du också sysslar med något kreativt, på fritid, studier eller som jobb, så vore det kul om vi kunde stötta och peppa varandra i det! Själv illustrerar jag och hoppas förverkliga den drömmen en dag. Jag är ganska privat av mig och umgås mest med familjen. Älskar folk med humor och självdistans. Politik och samhällsfrågor intresserar mig men jag är lika intresserad av Liberty-prints eller att sitta och googla typ Macauly Culkin en hel kväll. Musik och att gå på spelningar är något jag gillar skarpt. Mitt ”problem” i livet har varit att jag inte är så social. Till viss del trivs jag med det men det har också gjort att jag aldrig riktigt lyckats med vänskapsrelationer. Jag har nog egentligen aldrig umgåtts med folk som varit på min våglängd utan mest umgåtts med barndomsvänner, kursare eller jobbarkompisar och sen har de vänskaperna runnit ut i sanden när man gått vidare i livet. Jag kan känna saknad över att inte ha kontakt med folk som delar mina kreativa intressen. Jag är dock en privat person och kommer nog vilja prata hyfsat anonymt till en början. Hoppas jag inte låter för knäpp nu men det är bäst att vara ärlig från dag ett 🙂 Mejla mig om detta låter intressant! [email protected]

    F 2013-12-12 21:34:46
    Svara
  • Hejsan alla fina därute!

    Skulle bli superglad över en eller flera att mail/brevväxla med och kanske träffas IRL en dag. Jag är i övrigt en 23 årig (90a) frusen norrländska( fryser jämt) som numera försöker lära sig att bli vegan iaf på halvtid och som är väldigt familjekär. Bor med min egna lilla familj i Umeå som består av pojkvännen och min son. Älskar djur (särskilt hästar), laga mat/baka,läsa böcker och alldeles för många bloggar, vintage,mode och second hand. Gräver gärna ner mig i diskussioner om ekologi, naturlig hudvård/hälsa, veganlivet och rawfood. Drömmer om att lära mig franska och ryska flytande och få köpa en häst igen eller en liten hund. Vill dansa nätterna igenom och äga en råsaftcentrifug (stavning?). Fotograferar,skriver texter, försöker att alltid vara glad och positiv och när jag är ledsen så gråter jag i duschen helst med extra varmt vatten för att det känns bättre då. Min svärmor kallar mig för häxa för jag är lite av en hippie och kan saker om massa örter, blommor och växter. Kokar thé på trädsvampar och dricker grönkål till frukost. Gillar att sitta på café och fantisera om människors liv, dricka kaffe med massvis av kanel och köpa fuskpälsar och snygga skor. Önskeresmål är Schweiz, Frankrike – Paris och Nya Zeeland.

    Om det finns någon som skulle gilla att skriva till någon som jag så skulle jag bli jätteglad 🙂
    Kram/ Alexandra ([email protected])

    alexandra 2013-12-12 18:29:53 http://90juni22.blogspot.com
    Svara
  • En högerhänt 17-årig tjej som lever ett ganska vanligt(dvs. tråkigt) liv. Skostorlek 38(som alla andra i hela världen) gillar att rita, päron dryck och film. [email protected]

    A 2013-12-12 17:54:08
    Svara
  • Jag heter Elin, kommer från Arvika i Värmland men har nu flyttat till Helsingborg där jag pluggar modevetenskap på Lunds Universitet vilket är superkul och supernervöst! Jag bor i en liten etta med balkong och vita golv. Jag gillar att dricka vin, prata och diskutera, yoga, vara ute bland människor, musik, böcker, feminism, modevetenskap och att vara 19 år.
    Vi ses
    [email protected]

    Elin 2013-12-12 17:52:11
    Svara
  • Hej alla fina människor. Jag heter Julia och är 19 år och är just nu hemma i Skara och är sjukskriven och har tråkigt. Annars jobbar som hästskötare i ett stall utanför Mullsjö men kommer flytta till en lägenhet i Göteborg till våren och jag är så taggad på att få lite förändring i mitt liv och börja leva lite . Jag älskar katter, te, att lyssna på vinyl och dansa och dricka vin med vänner. Jag gillar att diskutera musik och drömmar om framtiden (även om den skrämmer skiten ur mig).
    The Beatles, Stones, Arctic Monkeys, Dylan, Bowie och Jimi Hendrix är några ledtrådar på vilken musik jag brinner för.
    Så om du känner dig manad kan du bara skicka iväg ett mejl!
    julia.lindholm.94 (@) hotmail.com

    Julia 2013-12-12 14:45:28
    Svara
  • Hej!
    Emelie heter jag, är 18 år gammal och bor 30 minuter från Stockholm och har bott här i hela mitt liv.
    Vill ingenting annat än att komma bort. Efter studenten är min förhoppning att jag börjar plugga i en annan stad, lämna mitt trasiga hjärta här och bli lycklig på riktigt igen.

    Jag läser samhällsvetenskap på gymnasiet och står upp för vad jag tycker, kan bli lite hetsig vid diskussioner men det är bara för att jag brinner. Brinner för kvinnors rättigheter, min rätt till min egen kropp och i framtiden vill jag gärna jobba med att hjälpa utsatta människor.

    Jag gillar musik (mest svenskt, håkan osv), att gå ut med mina vänner (favoritklubben är Ace), dricka rödvin framför brasor och att bara få vara nära någon. Har precis tatuerat in tre små svalor på högerarm till förmån för Musikhjälpen.
    Om det låter intressant får du gärna höra av dig!

    komigenemelie(@)gmail.com

    Emelie 2013-12-12 14:35:07
    Svara
  • Trettio. Sushi. Glögg. Resor. Feminism. Böcker. Kunskap. Nya platser. Skratt. Köra bil väldigt fort. Vegetarian. Second hand. Hundar.

    [email protected]

    Therese 2013-12-12 14:21:20
    Svara
  • Hej alla fina. Jag heter Sara, är 23 år och bor i Japan, pluggar grafisk design här. Har ett eget litet (pyttelitet) företag på sidan om där jag skickar saker från Japan till folk utomlands. Gillar att skicka saker men får ju som inget tillbaka! Vore jättekul om någon kunde tänka sig att snigelmaila med mig. Jag gillar musik, kex, rita porträtt, har börjat sticka, har en pojkvän med ruffsigt hår och två katter vi hittat på gatan som inte hade nåt hem. Silver och Tama heter dem.
    Låter kanske inte så spännande men, vore kul att ha nåt att göra, internet tråkar ut mig så himla mycket på senaste tiden.
    sararosberg (at) hotmail.com finns jag på! Let’s byta adresser!

    sara 2013-12-12 14:01:24
    Svara
  • Hejhopp, blev hur pepp som helst när jag läste detta. Jag är snart 17år och bor i en liten by i norrbotten, därför kräver vardagen mycket fantasi. Jag spendarar min tid med mina vänner, lagar mat, lyssnar musik, vara kreativ, ja men typ alla vanliga saker. Skulle så gärna ha någon att skriva snigelbrev eller mail med för att få en inblick i den stoooora världen!

    Min mail är ella_niemi(@)hotmail.com

    Detta skulle nog vara bästa julklappen någonsin!

    Ella 2013-12-12 12:33:42
    Svara
  • My, bor i en liten stad, nyss fyllda 19 år, pratar svengelska, och skulle älska att hitta någon att skriva med.

    Jag lider av beslutsångest, och behöver någon som säger åt mig vilken mat jag ska laga, om jag ska gå ut eller stanna hemma, osv.
    Vad jag mer skulle vilja hitta är en person som inspirerar mig… Och det kan ju vara vem som helst. Man vet ju liksom aldrig.

    Jag har just nu tusen bollar i luften, är dumpad och ledsen för att min allra bästa vän lämnar mig om 3 veckor. Därför är jag liksom lite rädd för hur allt kommer att vara när livet lugnar sig och alla bollar faller ner till marken… Har ingen aning, och föredrar att inte tänka så mycket på det!

    Jag sysslar med dans och sång, är väldigt familjekär, och tycker mycket om mat öl och rödvin.
    Mina vänner beskriver mig som rolig, fin, snäll, öppen och söt. De vågar nog inte säga annat… Haha.
    Av folk som ogillar mig har jag blivit beskriven som cynisk och falsk, men det kan jag faktiskt inte hålla med om.

    Hoppas någon känner för att höra av sig, det vore crazy!

    Kram / My , [email protected]

    My 2013-12-12 11:33:34
    Svara
  • Tjingeling!
    Ellen heter jag, är en 22-årig tjej som bor i Stockholm och pluggar på SU.
    Det var längesen jag hade ”brevkompis”, men kommer ihåg hur kul det var och att vänta på brev/mail var ungefär som förväntningarna man hade inför julafton som liten.
    Annars är jag träningstokig, fotar en del och läser böcker all the time. Det går inte en dag utan att jag lyssnar på musik heller.
    Jag har fått mitt hjärta mosat några gånger, och ibland känner jag mig sådär väldigt ensam att jag tror att det ska äta upp mig inifrån.
    Vore himla fint om du har liknande intressen som jag, och kanske tillochmed bor i Stockholm.
    Min mail är; [email protected]

    Ellen 2013-12-12 08:28:21
    Svara
  • Jag borde sitta och plugga till min tenta som är på fredag men är så okoncentrerad och orkeslös så det finns inte. men hej alla fina, jag är en 19 årig tjej som bor i Malmö och det hade varit så fint att ha en brevvän. jag gillar: the weeknd, john newman, lorde, ken ring, eminem, petter, dillon, urban cone mm. en väldigt knäpp blandning musik som beskriver mig rätt bra. jag är även ett stort fan av att läsa böcker, fotografera, dansa på konstiga uteställen och hångla med främlingar.

    skriv om ni känner för’t, puss!
    ( lamiakaric @ hotmail.com )

    lamia 2013-12-12 01:56:55
    Svara
  • Jag heter Hanna, är 22 år och bor där solen vägrar visa sig mer än fyra timmar per dag nu, dör.
    Funderar, upprörs och reflekterar. Ritar, målar, och skriver. Driver eget företag, studerar och arbetar. Driver mig själv till vansinne. Blir mörkrädd när jag tänker på var mänskligheten är på väg och läser samhällsgeografi för att lära mig mer om hur saker och ting hör ihop. Samhällsfrågor, feminism, kärlek och hundvalpar är fint. Läser helst Murakami och lyssnar sanslöst mycket på Nirvana.
    ravensofunkindness (@) gmail.com

    Hanna 2013-12-12 00:47:57
    Svara
  • Hejhopp!
    Jag heter Claudia och är arton kalla vintrar gammal. Jag har bott i Stockholm hela mitt liv och är helt förälskad i gamla böcker med fina omslag som nästan faller av vid det här laget, jag tycker om texter som dikter och romaner om hjärtesorg. Tycker om att plocka blåbär och dricka cider för båda är så goda, men jag är född till att ogilla choklad för alltid. Jag vill ha en gosig brevvän som jag kan prata om äventyr, drömmar och köksrecept med. Jag är så himla förtjust i nya människor att jag inte kan sluta le åt tanken.
    Min knäppa e-mail address är denna:
    Tiiwh (@) live . se

    / Claudia med C.

    Claudia 2013-12-12 00:06:21
    Svara
  • Hello, my name is Lydia and I am 23. I live in Brighton, UK.
    I like the taste of rose, boys with tattoos and skinny jeans, music of all kinds and John Green books. I also take photos, do nail art and ramble about various things and music on my blog: http://belleofthebluegrass.wordpress.com/
    I think this is a wonderful idea because we can find weird and wonderful people to become friends with.
    So please feel free to get in contact with me either on my blog or by email lydianeedlesandnails (@)hotmail.com

    Lydia 2013-12-12 00:04:38 http://belleofthebluegrass.wordpress.com/
    Svara
  • Hej!
    Jag heter Linda(19år), från Göteborg ungefär fast flyttade till Norge för ett par dagar sedan. Jag tycker alla mail förutom skräp är lika roliga som att få post. Jag har ingen aning om vad jag vill göra i framtiden och när folk frågar brukar jag stänga av öronen. Tycker om cigaretter i kombination med cola eller öl. Älskar att lyssna, kan inte laga mat, gillar krogen men dansar aldrig.
    lidenlinda(@)gmail.com

    Kram

    Linda 2013-12-11 23:51:06
    Svara
  • Hej!
    Jag heter Linn, är 21 år gammal och bor och jobbar just nu på Gran Canaria. Jag älskar att resa och har de senaste åren bott på Rhodos, Lanzarote, Thailand och Gran Canaria då (vid tre olika tillfällen). Jag älskar te och min favoriträtt är julskinka. Jag älskar att träffa nya människor och lyssna på musik. Mina favvoartister är bright eyes, the antlers, blind pilot, noah and the whale, belle and sebastian, neutral milk hotel, bon iver, nana grizol, hello saferide, säkert! osvosvosv.

    Skulle vara kul att hitta någon att skriva med, mail eller brev eller båda. linnhedstrom (@) live. se

    Adiue

    Linn 2013-12-11 23:25:10 http://linnelisabethh.tumblr.com
    Svara
  • Elin heter jag, nitton år, och bor i London sedan snart tre månader tillbaka. Jag kommer ifrån en liten by i Skåne utanför Lund men just nu känner jag att det är i London jag vill vara.
    Här jobbar jag fyra dagar i veckan på ett jobb där de flesta anställda är skådespelare och därför väldigt roliga och snälla men med jobbiga kunder som ibland skriker på en i telefon. Jag bor i en halvdan lägenhet i Bethnal Green där jag mest spenderar tiden i soffan framför någon serie. Annars gillar jag film, att fotografera, dansa till bra musik och att titta på alla dessa snygga britter.
    Ibland är jag hemskt förvirrad och undrar vad jag ska göra med mitt liv men försöker tänka på hur modig jag var som åkte hit och stannade fastän mina älskade kompisar åkte tillbaka hem. Kanske blir det så att jag åker tillbaka snart för att plugga eller reser runt lite i världen innan det är för sent.
    Om det finns det någon annan Londonbo som vill prata om livet här och kanske till och med hitta på något eller en fin person i Sverige som vill mejla så tycker jag att ni ska höra av er.
    Skriv till mig på elin94_ (@) hotmail.com

    Elin 2013-12-11 23:11:24
    Svara
  • Hejhej männsikor!
    Felicia heter jag och jag är 17 år gammal. Jag är en brud från en liten stad, har kallats cool och skön (av vem spelar inte så stor roll). Jag älskar kläder, stil och skön musik. Jag drömmer om att flytta utomlands, till USA helst, när jag tagit studenten. Jag kan även tänka mig att flytta till sköna, gröna Stockholm.
    Jag söker efter någon som spenderar dagarna av att filosofera, dagdrömma, dricker kaffe och älskar att diskutera konstiga grejer. Vill du också flytta utomlands i framtiden kanske vi kan rymma tillsammans?
    Mejla mig!
    afjh96 @ gmail.com

    Felicia 2013-12-11 21:53:02
    Svara
  • Alla skriver så bra presentationer så jag kör bara på.
    Lisette heter jag, bor i en liten ort i skaraborg. Hade varit kul att prata med någon i närheten
    Men också från alla andra hörn i världen. Är 26 år, älskar djur, natur och att fotografera och mycket annat.
    Hör av er vet jag! Här kommer min 14 åriga jags mejladress: [email protected]

    Lisette 2013-12-11 21:48:29 http://Liisette.wordpress.com
    Svara
  • Jag heter Erika, är nitton och förvirrad. Spenderade min höst i London och nu vet jag inte vad jag ska göra längre. Jag vet inte om jag vill plugga nästa år eller om jag vill resa. Jag vet ingenting och är nog väldigt nitton-ig. Men jag gillar i alla fall att ha intressanta diskussioner, att fotografera, att dansa till bra musik, att känna känslan av ett flygplan som lyfter och att springa fortfort (fast bara en liten stund, sen blir jag trött). Jag känner mig också ganska ensam just nu eftersom alla jag tycker om har flytt landet och skulle älska att ha någon ny att prata med, skriva med, träffa, dansa med, vadsomhelst egentligen. Jag bor i en pytteliten by där alla känner alla i mitten av Skåne. Så om du bor i Skåne är ju det så klart ett plus, men det spelar ingen roll egentligen bara skriv så skriver jag tillbaka. Hade blivit glad! Min adress är erikapetronella (@) gmail.com

    Erika 2013-12-11 21:18:16 http://precis.webblogg.se
    Svara
  • Jag heter Sara och är 20 år gammal. Alla skriver så fint om sig själva här, vad skall jag då säga? Jag känner mig ju så himla vilsen i livet just nu. Jag vet inte riktigt vem jag är och vad jag vill, det känns som att jag tappat bort mig själv.

    Jag har ett långdistansförhållande med en kille som älskar mig så mycket, men själv vet jag inte hur jag känner mera.

    Jag har inte så många vänner, det känns som att de mest pratar om sig själv. Missförstå mig inte – jag älskar att lyssna, ge råd – men ”ge och ta”, så borde det väl vara? Känns som om de aldrig frågar mig något, aldrig är intresserade av mitt liv, hur jag mår osv osv.

    Jag vill hitta nån som är öppen och inte rädd för att prata om vad som helst. Någon som är sig själv, har humor, är ärlig. Kanske också lite ensam och vilsen? Fast det har egentligen ingen skillnad! Jag vill bara lära känna nya människor.

    muminmugg (at) gmail.com

    PS: Jag gillar musik som Beach House, Veronica Maggio, The Smiths, Fleet Foxes. Gärna på LP.

    sara 2013-12-11 21:10:49
    Svara
  • Hej!
    Jag heter Ebba och är exakt 17 år och 4 månader idag. Bor i Uppsala.
    Jag gillar massa olika konstiga saker i perioder och jag är ganska otålig och vill göra allt hela tiden.
    Jag gillar tv-serier, brittisk komik, all musik och att vara ute på nätterna. Jag dagdrömmer mer än J.D i scrubs och är älskar att läsa om folk i min ålder. Jag gillar att prata, länge och mycket!
    ebbalinneanils (@) gmail.com

    Ebba Nilsson 2013-12-11 21:05:23
    Svara
  • Hejsan!
    Jag heter Anna och är 27 år. Jobbar på Resebyrå och bor i Norrbotten. Skulle vara jättekul med en brevvän! Älskar att skriva. Jag tränar mycket, slukar böcker, och gillar att måla i olja och teckna i blyerts. Jag lagar mycket mat och är en riktigt sjusovare. Skriv gärna!
    lillaanna_86(@)hotmail.com

    Anna 2013-12-11 20:52:40 http://magisktochvansinnigt.blogspot.se/
    Svara
  • Hallå!
    Gabriel heter jag, kommer från Umeå och är 18 år. När jag inte är i skolan tycker jag om att laga god mat och titta på alla serier som finns i världen. Att gå ut och dansa med vänner tills fötterna värker och gå hem när solen går upp är inte heller fel. Jag har den bästa bearded collien i världen som heter Hiro och när jag inte är hemma och gosar med honom tycker jag om att resa. Typ.
    Vet inte mer vad jag ska säga men SKRIV SKRIV SKRIV så blir vi båda glada!
    gabriel.lindgren.cortes (@) gmail.com

    Gabriel 2013-12-11 20:51:55
    Svara
  • Elin, 17 år Stockholm går i 2an på gymnasiet (på fel linje tyvärr vilket jag insåg i princip nyss). Lars Winnerbäck sätter ord på mina tankar. Älskar att resa och har en tendens att skriva lite för långt oavsett om det är brev eller texter. Vill bort från Stockholm efter gymnasiet till typ Linköping så om någon bor där vore tips super! Ally McBeal, Vänner, Gossip Girl och gamla fotbollsmatcher är det som oftast passerar mina ögon. Älskar att diskutera om allt och inget och mina tankar pendlar mellan vad jag vill göra med mitt liv till vilken sorts kaffe jag ska köpa. Jättekonstig beskrivning men lovar långa och utvecklade svar riktigt snabbt om du känner för att skriva.
    Kram,
    [email protected]

    Elin 2013-12-11 20:51:26
    Svara
  • Hej! Heter Vanessa och fyller sexton om prick tio dagar. Smiter ut genom mitt fönster så ofta det går dansar och sjunger alldeles för högt och hånglar så ofta det går. Rödvin och Bob Dylan är det bästa som finns. Fattar beslut alldeles för fort och tänker alldeles för lite. Är väl en typisk tonårstjej med typiska problem, älskar att analysera och prata över fem koppar kaffe. Kommer från Göteborg men bor just nu utanför Stockholm.
    Hoppas du vill skriva!

    nessaqv97 (@) gmail.com

    Vanessa 2013-12-11 20:51:25
    Svara
  • Jag vågade aldrig skriva in till tidningarna och fråga om en brevkompis när jag var liten, så nu gör jag det här istället.
    Hur ska man börja då? Jag heter Anna och är 21 år, jag flyttade precis tillbaka till Stockholm och upptäckte att jag knappt känner någon här längre. Så det skulle vara så himla fint att träffa några nya kompisar som genast vill ses och typ dricka vin.
    Jag gillar korta kjolar, citat och sena nätter, att lyssna på samma låt om och om igen, och så har jag en svaghet för vackra män med skarpa kindben.
    Så om du känner att du vill överanalysera livet med mig får du gärna höra av dig 
    Kram!
    anborjesson (@) gmail.com

    Anna 2013-12-11 20:34:47
    Svara
  • Hej amigos!
    Mitt namn är Lisa och jag är 17 varv runt solen (och lite mer). Jag känner att jag behöver något nytt i mitt liv, jag känner mig instängd här i min hemstad. Så det jag tänkte när jag såg detta var väl, varför inte brevväxla? Har aldrig gjort det innan så ställ inte så höga krav på mig.
    Är en god lyssnare, eller ja, läsare kanske jag ska skriva? Jag är även en väldigt ärlig person som bara helt enkelt vill skriva av mig. Förutom detta så gillar jag mina buddys, att spela trummor, musik, att vara kär, gå hem från bra fester när det blivit ljust, de svart, rosa karamellerna på hemmakväll och mycket mycket mer!
    Jag hoppas verkligen att min inkorg plingar till efter detta, det hade gjort mig väldigt glad!
    lisa-lop (@ ) hotmail.com

    Lisa 2013-12-11 20:22:18
    Svara
  • Hej alla fina,

    Älskar att få brev så en ny brevvän/mailvän vore ju hur härligt som helst! Heter Josefine, brukar kallas för Jo för det är lätt att komma ihåg tycker folk. Bodde i Oxford framtill för ungefär ett år sedan men bor nu i sköna München, 25 år, älskar böcker, hatar att inte kunna uttrycka mig ordentligt, bakar och lagar gärna mat, äter sedan gärna upp den, nyblivet Doctor Who fan, tycker om att pussla, rida, dricka cocktails och att kolla på Tv-program som handlar om sjukhusmiljöer. Låter det intressant? Skriv då till mig på josefine.malmsten (@) hotmail.com

    Josefine 2013-12-11 20:18:51
    Svara
  • hejhej där ute!

    mitt namn är therese, är 19 år och bor i london nu men kommer från fin fina skåne. jag gillar helger, klubba, hemma mys, röka inomhus, lära mig nya saker, snacka, vin, skriva, dricka kaffe, hångla, laga samt äta middag, goda dofter, frukt med mera. är fast i gossip girl för tillfället och slukar avsnitt efter avsnitt. tänker på att studera i karlstad senare (så hallå! om du studerar där/ bor där/ vet något om det så kan du väl skicka iväg ett mejl till en obeslutsam själ) annars tänker jag att jag bara kan stanna i london också. eller studera i malmö. eller börja jobba i malmö. alla dessa möjligheter.

    kan skriva i år och dar känner jag. så slutar här. skriv till mig om ni känner för det på the.therese (@) hotmail.com

    Kram

    therese 2013-12-11 20:05:42
    Svara
  • Hejsan.
    Jag heter Hanna, är femton och bor i Helsingborg. Den viktigaste frågan tycker jag är; Vad drömmer du om? Jag drömmer om allt. Jag vill verkligen så himla mycket. Jag vill bli författare, formgivare, konstnär, fotograf, skådis, projektledare eller designer. Eller kanske bara flytta till en drömsk gammal villa på en bortglömd äng i något magiskt land, sitta och skriva och bada i midnattsmörka sjöar om nätterna. Jag vill besöka alla världens länder och bli bjuden på Nobelfesten, uppfinna allt möjligt och skriva världens bästa låt. Men jag är så rädd att jag aldrig kommer våga, och stanna i samma stad för alltid.

    Jag tycker om väldigt mycket, som att laga komplicerade rätter, läsa gamla böcker, sjunga , måla och gosa med katter. Jag tycker inte om orättvisor, jul utan snö, koriander och att åka buss.
    Maila mig om ni vill skicka brev med en drömmare. Jag är snäll, jag lovar!
    Mail: hannaaalmgren (@) gmail.com
    🙂

    Hanna 2013-12-11 19:54:26 http://hannaalmgren.blogspot.se
    Svara
  • Hej hallå!
    Caroline heter jag. 24 år och har tagit mitt pick och pack söderut, till Umeå, där jag pluggar till sjuksköterska. Typ det bästa jag gjort! Jag är tvilling, fotbollsnörd, virkfantast och loppisgalen. Jag gillar mat, musik, killar med fina sneakers, färg och form. Skriv till mig så får du veta resten!
    /Carro, [email protected]

    Caroline Andersson 2013-12-11 19:13:45
    Svara
  • Hej på er.
    Vill så hemskt gärna hitta någon att brevväxla med. Förra gången Sandra hade ett sådant här inlägg fann jag en fantastisk tjej som jag har kommit så nära och det skulle vara kul om det hände igen.

    Lite om mig:
    Tycker om långa bad, min pojkvän, böcker (läser ofta flera samtidigt för att jag aldrig kan hålla mig till bara en), musik från förr, filmer och serier, vin och samtal sent på natten, meditera och försvinna in i mig själv. Drömmer om att se hela världen och skriva ungdomsromaner som griper tag i en så som mina favoritböcker har etsat sig fast i mig. Vill väldigt gärna skriva brev, men mejl går också bra.
    Kram på er,
    Alexandra
    navermyr (@) live.se

    Alexandra 2013-12-11 18:39:19 http://alexandrass.forme.se
    Svara
  • Hi!
    I’m Rosa, one of Sandra’s non-Swedish readers. I’m 22 and I study medicine in Madrid, Spain. I love travelling, reading, fashion, cooking and being around those who I love. I believe I am a sensitive, loving and happy-go-lucky person. <3 As a teen I went to a German school and I had a few penpals and I loved every part of the experience. I am really looking forward to finding friends with many different backgrounds, from different places, so please send me an e-mail. I'd love to get to know you better 🙂

    [email protected]

    Rosa 2013-12-11 18:22:25
    Svara
  • önskelista: bo i göteborg, sydamerika, australien, new york – vill ha äventyr!
    jag jobbar i veckorna för att kunna leva på helgen då jag dansar och gör så himla mycket jag hinner med, och är inte alls mer utvilad efter helgen än innan, som man kanske borde vara.
    jag bor i en liten stuga i en fin stad, sjunger i en jättefin kör, pluggar en liten dinosauriekurs (vet inte riktigt varför), har framtidsångest, jobbar, syr, pysslar, drömmer, bryr mig för mycket om vad andra tycker om mig, längtar och planerar (även om det kanske inte händer) utomlandsflytter och jordenruntresor och annat roligt.

    kram
    /PIA. 19.
    pia-olofsson (@) live.se

    Pia 2013-12-11 18:05:20
    Svara
  • hej jag heter vendela, är 18 år och går sista året på gymnasiet. älskar musik. älskar också att sjunga, skåla och dansa. pussar är mysigt. lyckas alltid hamna i kärlekstrassel. vore super mysigt med en brevvän

    vendela.l.95(@)hotmail.com

    vendela 2013-12-11 17:28:55 http://vendela.devote.se
    Svara
  • jag är en 18-årig tjej som går sista året på naturlinje. älskar musik. älskar att skåla och sjunga och dansa. gillar att pussas och lyckas alltid trassla in mig i kärleksdrama. en brevvän vore så oerhört trevligt. pussar

    vendela 2013-12-11 17:23:41 http://vendela.devote.se
    Svara
  • SE HIT KÄRA DU

    Jag vill bli din kompis!

    Brevkompis eller IRL-kompis du får välja. Om vi befinner oss i samma stad så ses jag gärna över en kopp kaffe. Om du inte bor i Sthlm har jag ett sovloft att låna ut i en liten lägenhet på Södermalm jag flyttar till på Nyårsafton, sitter i ett flyttkaos i skrivande stund. Jag gillar att träffa nya personer, sysslar ofta med att ta långa fikor och hitta på äventyr och stå alldeles för länge i kön till Trädgården en fredag. Fanny heter jag och är på pricken 26. Om just du hör av dig till mig så blir jag så så glad!
    Kram! Skriv!
    dennavinter (@) gmail.com

    Fanny 2013-12-11 16:42:39
    Svara
  • Hej!
    I live in Canada and don’t speak a word of Swedish (ok, maybe one!). I’d love to set up a pen pal friendship with somebody from there, though! It’s such a beautiful country with gorgeous people in marvelous clothes!

    I just turned 25 years old and received my degree in illustration a year ago. Currently, I work in marketing doing tons of art direction type work, and I am doing my basic military training, too!

    Hope to hear from someone!

    [email protected]

    Lydia Radewych 2013-12-11 16:30:06
    Svara
  • Mitt namn är Rebecca och jag är tjugoett år gammal. Jag lever ett liv i en alldeles för liten stad men den har sina vackra ting också. Jag växte upp här i en liten stad i Västra Götaland och på grund av dess trygghet är jag fortfarande bosatt här. Jag älskar dock äventyr och har spenderat 7 månader i ett annat land med en ny vardag, dit vill jag tillbaka men allt är inte alltid så enkelt att bara lämna.
    Jag älskar att skriva, uttrycka mig på alla möjliga sätt och vid sidan om min officiella blogg finns en hemlig fylld med alla mina känslor och texter om brustna hjärtan och om en kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva.
    Jag älskar Håkan Hellström, design och kläder, i massor. Att inspireras av andra och att läsa böcker och kärleksting som tar all plats i en tankekraft.
    Skriv till mig om ni är som jag och kan lägga alla minuter på en dag tänkandes på en pojke som inte är din längre eller om du har drömmar som du kämpar med att kunna förverkliga.
    ljuslock @ hotmail.com

    Rebecca 2013-12-11 15:44:28
    Svara
  • Hej! Mathilda heter jag och är 19 år. Jag tycker om att fotografera och böcker, samlar på muminmuggar och är scout. Jag dricker absurda mängder te och läser väldigt många böcker.
    Jag drömmer om att få upptäcka världen och att plugga till bibliotekarie.
    Vore fint om någon ville höra av sig!

    mathilda.bosnjak (@) gmail.com

    Mathilda 2013-12-11 15:29:38 http://awaay.blogg.se
    Svara
  • Hej! Jag är en rätt så social tjej som är 28år, bor i Lund, men är int härifrån från början. Jag tillbringar dagarna med att söka jobb och får mest ”tack för att du sökt tjänsten, men vi har nu valt att gå vidare med andra kandidater…”- svar, vilket ju inte är nå vidare bra vinterpepp. Så jag hade tyckt det var himla fint med en brevvän! Jag är väldigt intresserad av människor och tror att alla har något att säga. Jag saknar människor i min omgivning att hitta på saker med, såsom ta promenader, dansa, göra spontanutflykter med, diskutera feminism, genus och livet. Jag älskar film, katter, god mat, rödvin, choklad (typ tänker att en ska bli chocolatier på äldre dar, vid 50-60 kanske) och klär mig mest i klänning/kjol med tillhörande eyeliner. Jag vill gärna ha en hobby och våga lite mer i livet. Jag söker dig som är nyfiken på andra människor, är 22år och uppåt och som vill prata/skriva om det mesta, om det mörka i livet och det rosaskimrande. Du får gärna bo i Skåne om en kanske vill träffas, men egentligen kan du bo var som helst i världen. Min mail är fon05lri (@) student.lu.se

    Lenita 2013-12-11 15:24:16
    Svara
  • HEJ! Jag heter Maria, är 17 år gammal, bor i skåne och går andra året på NA-programmet. Jag tycker det är så oerhört trevligt att lära känna nya människor, men det händer alldeles för sällan tyvärr.
    Jag sjunger nästan hela tiden, spelar trumpet och försöker spela lite piano emellanåt. Jag tycker det är väldigt kul att träna (dvs. när jag väl tar mig i kragen och gör det). På vintern åker jag längdskidor, och 2014 gör jag comeback på kortvasan efter ett års uppehåll med längdskidåkningen (det blir ju lätt så när det inte finns någon snö liksom). I somras lärde jag mig att surfa någorlunda och drömmer om att åka till kalifornien för att surfa och gå på college efter gymnasiet. En resa jorden runt hade inte varit fy skam heller.
    I somras åkte min pojkvän till USA för att stanna där i ett år och jag saknar honom så fruktansvärt mycket.

    mariaaberg (@) hotmail.com

    Maria 2013-12-11 15:21:34
    Svara
  • Olivia heter jag, är 20 år och vill så fruktansvärt gärna flytta från Västerås till Stockholm eftersom jag behöver något nytt i mitt liv, eller ja, ett helt nytt liv egentligen! Tycker om att laga och äta god mat, dricka vin och prata om allt mellan himmel och jord, träna och svettas och att mysa på cafén eller hemma i soffan med fint sällskap, något som tyvärr är en bristvara i min vardag just nu. Skulle vara så himla fint att hitta någon att prata med om allt eller inget, eller kanske till och med någon som också är påväg till Stockholm och vill bli min första vän irl där?
    Oavsett får ni mer än gärna skriva till mig på olivia.rohlinaitman ( @ ) hotmail.com, PUSS!

    olivia 2013-12-11 15:12:41 http://oliviara.tumblr.com
    Svara
  • Hej! Filip heter jag. är precis 30 (på dagen nästan) bor i stockholm. Tycker mest att det är fint att lära känna nytt folk annars få gillar jag att äta, dans, pop, havet coh rymden. Jag pluggar lite ibland och försöker att hänga i berlin under våren. Drömmen vore att prata med någon som en dag vill häng med till Cadaqués! Eller egentligen vill jag ju åka överallt! Om jag får beskriva mig själv så är jag snäll, pepp och fördomsfri!

    Hör av er om ni känner för det!
    filipnorelis (@) gmail.com

    Filip 2013-12-11 15:02:59
    Svara
  • 20 år gammal, bor i Tokyo och dricker alldeles för mycket kaffe.

    fashionsquidd (@) gmail.com

    Cornelia 2013-12-11 14:54:37
    Svara
  • Hej hej, jag heter Anna och jag är 19 år och bor i Sveriges näst minsta kommun som är belägen precis mellan Malmö och Lund. Idag så tycker jag inte om så mycket då jag har jobbat alldeles för mycket, sovit alldeles för lite och inte kommit in på de kurser jag ville läsa till våren. I vanliga fall så brukar jag tycka om en massa olika saker, allt från att diskutera udda ämnen och mat till att dansa mig lycklig på någon klubb en fredagskväll och försöka mig på att skriva noveller. Är, med andra ord, precis lika vilsen och förvirrad som alla andra 19 åringar i detta avlånga land.
    [email protected]

    Anna 2013-12-11 14:33:59
    Svara
  • Hej! Jag fyller snart 22 och längtar så jag blir tokig efter äventyr, världen och ny vänskap. Älskar att dansa och är alltid först till dansgolvet. Ritar också väldigt mycket och just nu tror jag att det är det jag vill hålla på med. Annars är jag väldigt flummig och typ helt crazy när man väl lärt känna mig. Gillar brittiska tv-serier, glitter, färg, 90-talet och..ja en massa annat. Tycker det är jättekul att skriva och skicka riktiga brev så det gör jag jättegärna (mejl är också kul).
    Nina_yooo (@) Hotmail.com

    nina 2013-12-11 14:28:29
    Svara
  • Hej! Jag heter Linnéa, 22 år och har från Örebro via London och Stockholm nu hamnat i Helsingborg. Här pluggar jag strategisk kommunikation och för att kunna jobba med PR i framtiden.
    Gillar att pyssla, läsa, skriva och lyfta vikter på gymmet. Min pojkvän bor i San Francisco och jag reser gärna dit, och till andra fina platser, så ofta jag kan.
    Jag tycker att det vore himla fint med en mejlvän att dela stort och smått med så jag hoppas att någon orkat leta sig ner genom alla kommentarer. Skriv gärna i sådana fall!

    annalinneaberglund (@) gmail.com

    linnéa 2013-12-11 13:06:28
    Svara
  • Hej. Jag är 22 år och bor i en lägenhet mitt i en stad med min sambo. Studerar, men insåg precis att jag är på slut rakan av mina studier. När jag inte jobbar eller studerar tycker jag om att försöka spela gitarr och sjunga med, dricka vitt vin och diskutera. Pratar gärna feminism och jämställdhet men känner mig ganska ensam om det i min bekantskaps krets. Antingen vill folk förminska eller så lyssnar de men har egentligen inget större intresse och tillför liksom inga egna tankar. Därför tänkte jag att här kanske finns någon annan som känner samma? Eller att annars bara få några rader hade varit fint:)
    [email protected]

    Veronica 2013-12-11 12:27:21
    Svara
  • Hej finisar! Åh, detta måste ju vara en av de bästa ideerna på länge!
    Jag är Andrea, nyss fyllda 23 och bor för tillfället i världens mest underbara stad – London.
    Spontanitet är det bästa jag vet. Fullkomligt älskar att resa och anser att musik och mat är livet! Dör för söta pojkar och för alla mina favorit-band.
    Är ständigt ute efter nya äventyr så hör av dig underbara människa så hittar vi på en massa bus tillsammans! Ja!

    andreaell123 (@) hotmail.com

    Andrea 2013-12-11 12:13:37
    Svara
  • Hej finisar! Åh, detta måste ju vara en av de bättre idéerna på länge!
    Jag är Andrea, 23 år och bor för tillfället i världens mest underbara stad – London.
    Spontanitet är det bästa jag vet.
    Fullkomligt älskar att resa och anser att musik och mat är livet!
    Dör för söta pojkar och för alla mina favorit-band.
    Är ständigt ute efter nya äventyr så hör av dig underbara människa så hittar vi på en massa bus tillsammans!

    andreaell123 (@) hotmail.com

    Andrea 2013-12-11 12:05:47
    Svara
  • Emma heter jag, 24 år, bor i Umeå sedan augusti. Har de senaste åren hoppat runt bland flera olika svenska städer, då jag flyttat dit där det går dansa på heltid. När jag numera hoppat av min utbildning har jag flyttat tillbaka till Västerbotten där jag är uppvuxen (dock inte i Umeå) och börjat en kurs i något helt annat än jag tidigare hållit på med. Känns roligt, men har varit en skakig höst på många sätt! Just nu har jag ständigt framtidsfunderingar och ibland känns det som att dagarna är för korta för att hinna tänka på allt som vill tänkas på. Ibland vaknar jag och är pigg och vill bara helst av allt jobba på med alla de kreativa idéer jag har i huvudet, och vissa morgonar/förmiddagar kan jag knappt ta mig upp ur sängen av ångest – ibland prestationsångest.
    Jag tycker om dans, att vara kreativ, att göra något som jag utvecklas av, slötitta på serier, julen för det mesta, och att träffa fina vänner och dricka vin/glögg/te/oboy/valfri dryck och prata om allt. Ibland gillar jag världen och ibland tycker jag mindre om den.
    Skriv hemskt gärna och berätta vad du funderar på om dagarna och nätterna. Jag vill gärna skriva vanliga brev, men mejla går också himla fint!

    [email protected]

    Emma 2013-12-11 11:58:22
    Svara
  • Hej finisar! Åh, detta måste ju vara en av de bättre idéerna på länge!
    Jag är Andrea, 23 år och bor för tillfället i världens mest underbara stad – London.
    Spontanitet är det bästa jag vet.
    Fullkomligt älskar att resa och anser att musik och mat är livet!
    Dör för söta pojkar och för alla mina favorit-band.
    Är ständigt ute efter nya äventyr så hör av dig underbara människa så hittar vi på en massa bus tillsammans! Ja!

    andreaell123(@)hotmail.com

    Andrea 2013-12-11 11:55:02
    Svara
  • Lillgammal är den förklaring som sammanfattar mig bäst tror jag. Fick det från min syster en gång. Jag är 18 vårar och lever för att uppleva så mycket som möjligt och för att göra skillnad. Jag älskar att filosofera, tackar sällan nej till äventyr, diskutera alla möjliga saker, fullkomligt älskar musik (allt från Håkan Hellström & Lars Winnerbäck till Frank Sinatra och Tom Waits etc). Jag funderade på hur jag ska försöka förklara mig på ett rättvist och relevant vis men insåg ganska snabbt att jag inte kan det för jag vet knappt själv vem jag är och sen vill jag hemskt gärna att ni bildar er egna uppfattning om mig. Så, känner ni att ni vill ha en brevvän och är intresserade av att lära känna mig. Feel free att skicka ett mail till cheyennethor (@) hotmail.com
    Ha en fortsatt mysig onsdag! 🙂

    Cheyenne 2013-12-11 11:48:19
    Svara
  • Tänkte – va fan, YOLO! So here we go!
    Ida, 23, bor i Australien. Gillar tatueringar, raw food/vegankäk, män med skägg, rött läppstift, älskar att resa och känslan av att vara på ett ställe där ingen känner en, att snacka politik, feminism, miljö osv 🙂 Släng iväg ett mail till den här adressen jag haft sen jag tog mitt första steg in i cypervärlden: thestar90 (@) hotmail.com
    🙂

    Ida 2013-12-11 11:35:20
    Svara
  • Hej,
    Jag heter Sandra. Jag är tjugotvå år gammal. Älskar växthus och katter och klänningar (särskilt vintage). Pastellfärger, tårtor, kaffe och te. Jag gillar små molijoxer och mojänger, dricka vin, vackra människor och lockigt hår. Jag bor i stad men önskar att jag bodde på landet i ett litet torp med öppen spis och gärna ett badkar. Ett litet trädgårdsland att ta hand om.
    Jag tycker mycket om musik och lyssnar på indiepop och Chopin och gamla minnen. För mig är böckerna och orden bland det allra viktigaste, utan dem hade jag nog aldrig varit den jag är nu idag.
    Ibland är jag lite borttappad, ibland lite ensam trots att jag har min sambo och vår katt. Jag drömmer mycket och vill nog mest ha en brev eller mailvän att prata om det mesta med. Allt och ingenting. Vissa dagar bara ett hej, ibland alla känslor man kanske bara inte får ut annars.
    Lite så.

    Jag finns på sandra.norrgaard (@) gmail.com i alla fall. Skriv gärna en rad!

    Sandra 2013-12-11 11:25:31 http://persikorochparis.wordpress.com
    Svara
  • Hej!

    Evelina heter jag, är 20 år men känner mig som 65. Älskar att läsa, kan gå i en bokhandel i timmar med beslutsångest för att jag vill ta med alla böcker hem.
    Dricker nog mer te än vad som egentligen är bra och jag älskar godis.

    Har bott i UAE, jobbar just nu som undersköterska på en canceravdelning och i januari åker jag till USA som au pair, ganska livrädd!

    Har ett humör som går extremt upp och ner men jag tycker att jag är snäll och ganska rolig!

    Gillar handskrivna brev men mail går såklart också bra!
    Evelinaledin (@) hotmail.com

    Evelina 2013-12-11 10:09:19
    Svara
  • Hej! Eva heter jag och är nästan 23 år. Jag pluggar sociologi, skriver uppsatsen i genusvetenskap och älskar vintage kläder, secondhand butiker, böcker, handskrivna brev, min hund, och att promenera i skogen.

    eva.varkojyte (@) gmail.com

    Eva 2013-12-11 09:57:29
    Svara
  • Therese, som är i Mexico! Du har inte lämnat din mailadress!

    Skriv gärna till mig!

    ellaren (@) hotmail.com

    Elisabeth 2013-12-11 09:53:01
    Svara
  • jag heter jessica, är 22 år, en drömmare och poet som blev kristen och tycker att försöka hjälpa andra är något av det viktigaste som finns. För ett år sedan blev jag kär i en man från Uganda så jag tog mitt pick och pack och flyttade hit för ett år eller så, har volontärat på bebishem och med barn i slummen. jag älskar att läsa böcker, fika, titta på tv-serier, klänningar på second hand och att åka på äventyr. när jag kommer hem flyttar jag till stockholm.
    jag behöver mailvänner då posten är väldigt knepig och dyr här. jessica.bath (@) live.se

    jessica 2013-12-11 08:26:20
    Svara
  • Alltså resor (& musik) är det bästa jag vet. Är för tillfället på Nya Zeeland och stannar här några månader till. Ska på korta resor (3-5 nätter) till Sydney i april och London i juni, hittills har jag inget resesällskap… så släng iväg ett mejl om du vill hänga på! Om vi inte gillar varandra behöver vi trots allt bara stå ut några dagar 😉

    tjatessan [a] hotmail.se (OBS, se, inte com!!!)

    Tessan 2013-12-11 08:21:07
    Svara
  • Saga. 16. Älskar dans och spontana fredagsnätter och böcker och ord i största allmänhet. Kysser flickor och pojkar i lika mängder. Är oftast lycklig. Hatar choklad och Putin. Skickar gärna handskrivet. Om du råkar bo i södra Sverige kanske vi kan träffas och gå på äventyr tillsammans. Kanske hångla lite, vem vet.
    miketinac (@) hotmail.com

    Saga 2013-12-11 08:12:11
    Svara
  • Hej, mitt namn är Amanda, men det skulle vara Marcus om jag hade blivit en kille. Jag fyller år under den mörkaste tiden på året, och är född exakt fyra timmar och trettio minuter efter att julafton har sagt tack för sig. För det mesta har jag ingeting emot det, men ibland, som i år när alla har börjat gå ut och jag får traska hem istället svider det lite.

    Skulle lätt kunna äta samma maträtt en vecka i sträck, kollar på mer serier än vad som kanske bra, är feminist och älskar långa fikastunder. Har en kärlek för Frankrike och dess språk, men har aldrig vart där. Någon gång kommer det bli av. Är helt hopplös på att fatta beslut och har ingen koordination för fem öre.

    Är det någon som vill prata om (ångesten över) framtiden, om politik, böcker, eller bara om livet i allmänhet, så skriv gärna till mig!

    amandagrevesmuhl (@) hotmail.com

    Amanda 2013-12-11 08:03:58
    Svara
  • hej finisar! jag heter alva och är femton år. Jag behöver någon som förstår mig, främst för att mina jämngamla vänner inte gör det. jag mognade först helt enkelt.
    vi (du och jag brevis) kan skicka fina bilder på saker vi tycker om till varandra, skriva fina små texter och förhoppningsvis bli vänner..haha!
    jag gillar: te, sommar, att resa (både i sverige och utomlands), sandra (såklart!), håkan hellström, fina pojkar, ebba grön, feminism, fotografi,hemmafester och julen.
    jag gillar inte: att gå i nian, komplex, sundsvall, ångest och ormar.

    hör av dig

    p.s när jag flyttar hemifrån ska jag äta kiwi och dricka te till frukost varje dag. d.s

    [email protected]

    alva jonsson 2013-12-11 07:55:14
    Svara
  • Senast Sandra hade ett sånt här inlägg svarade jag på massor av ”annonser” och fick några av mina nu finaste vänner, som jag åkt överallt för att träffa. Därför skriver jag nu in en egen;
    Hejsan.
    Sextonsnartsjutton år, och spenderar alla pengar på Kaffe och Böcker, böcker, böcker. Ord har alltid varit en besatthet och kanske är det därför jag älskar att brevväxla? Och självklart för att man ”träffar” helt fantastiska människor.
    Ser alldeles för mycket på Tv-serier, Doctor Who, Sherlock, The Walking Dead, New Girl, dittan och dattan. Verklighetsflykt när ögonen är för trötta för att läsa.
    Jag studerar Journalistik i Stockholm och vantrivs något så fruktansvärt i min klass med blonda tjej-tjejer med Hunters och brösten pressade upp till hakan som aldrig tänkt över saker i hela sitt liv och sexistiska killar som himlar med ögonen när man säger att man är feminist, vill bara att det ska vara över så att jag äntligen kan lämna det här grå landet och flytta till mitt England. Känner mig ensam om dagarna, därför vill jag så hemskt gärna ha flera brev att svara på.
    Åh herregud jag är verkligen inte såhär deppig egentligen, det bara blev så nu! Jag är inte deprimerande, lovar, ge mig en chans!
    Va gärna 16 år eller äldre om du kontaktar mig är du snäll.
    Hoppas att någon av er inte skrämdes bort, och kanske vågar skriva till mig? Skulle bli så vansinnigt glad! Kramar på er
    sofiaschalander (@) hotmail.com

    Sofia 2013-12-11 07:19:17 http://midsommarregn.blogg.se
    Svara
  • 20-åring som för det mesta är på vift någonstans. Skriver långa meddelanden till mina vänner om nätterna när jag inte kan sluta tänka på han jag inte ens vet vad jag känner för längre. Äter mest bara pasta och frukt och dricker alldeles för mycket läsk. Borde alltid plugga men gör det aldrig.

    sara.tornstrom (@) hotmail.com

    Sara 2013-12-11 05:59:23
    Svara
  • Finns det någon själ i hela världen som bor i Piteå och är 20-nånting? Känner som ingen i min ålder här. Vore fint. amandalanner (@) msn.com

    Amanda 2013-12-11 05:10:42
    Svara
  • Hello!

    I love postcards, Fridays, custard and the ocean. I have just returned home to New Zealand after travelling to all kinds of strange, faraway lands, including Stockholm, where I loved eating blueberries on the ferry, seeing a squirrel steal someones twix bar and almost dying at Grona Lund.

    I am 21 and when I grow up I want to be a writer and live on a farm with cats and piglets and babies. But for now, I am writing and producing plays, visiting art galleries and trying to find a job that I can love.

    I also love making cakes, coming of age stories and anything to do with Wes Anderson, Miranda July or Sophie Dahl.

    I would love a penpal from anywhere in the world! I wish I spoke Swedish because it is a happy, friendly sounding language, a beautiful country, and so that I could read all the comments above without the aid of Google Translate!

    Email me at [email protected] — I also have a brand, spanking new blog, http://lucindabennett.wordpress.com/

    Lucy 2013-12-11 03:22:08 http://lucindabennett.wordpress.com/
    Svara
  • Hej,
    Mimounah heter jag och jag tror nog detta är första gången jag kommenterar här.. Hm, är egentligen lite blyg för detta men har ju sökt brevvänner enda sedan jag var med på Kamratpostens brevvänsannonser under det tidiga tvåtusentalet. Jag kommer från Göteborg, vill inget hellre än att flytta härifrån. Lever i något form av kreativt kaos men håller faktiskt på att bli mognare för varje dag som går. Jag är tjugo år och gillar vintage, kaffe, min katt, mopsar och sushi. Är också väldigt intresserad av politik, teater, konst, böcker och diverse andra viktiga saker. Skriv om du tycker att det är okej att brevväxla med någon som kanske inte har den finaste handstilen men är desto bättre på att formulera sig. Skriv om du behöver prata ut, eller bara vill ha en kompis. Skriv. Punkt slut.

    mimounah.aissat (@) hotmail.se

    Mimounah 2013-12-11 03:01:43 http://bonjourmimounah.blogg.se
    Svara
  • Nastasja heter jag, men det är få som uttalar det så. Är en matfantast och bland det bästa jag vet är att bjuda hem folk. Har börjat kalla mig feminist och tycker att det är lika modigt som bungyjumpen jag gjorde för några veckor sen. Vill helst skriva brev men befinner mig just nu i Australien, och efter det i Asien; mailar gärna tills jag har en fast adress igen! Lyssnar på all musik förutom schlager, dansband och deathmetal.

    nastasjathor(@)gmail.com når ni mig på!

    Nastasja 2013-12-11 02:51:09 http://foreignfoureyes.blogg.se
    Svara
  • Hej,
    Jag är en mediekommunikationspluggande nittonåring (tjugo om några dagar, hurra!) från Värmland vid namn Amanda. Vill allra helst resa så mycket jag bara kan, men det vill inte min plånbok. När jag inte läser kurslitteratur tills ögonen går i kors tycker jag om att dricka öl med kompisar, kramas och titta på märkliga filmer. Tycker inte om kaffe, trångsynta människor och skrivkramp.
    Så, om du vill skriva med någon som gillar hundar, blir kär stup i kvarten och tycker Draco Malfoy är rätt grym, skicka iväg ett mail till
    amanda.heter.jag (@) hotmail.com

    Amanda 2013-12-11 02:49:52
    Svara
  • Jag skrattar lite smått för mig själv när jag skriver detta. Det är precis lika ansträngande och prestigefyllt att välja ut de rätta orden i den här sortens annons efter en ny vän som det var för tio – femton år sedan, den stor skillnaden är att jag gör det knappandes på min telefon och inte på ett litet papper.

    Det är ytterst oklart vad jag kan berätta för dig som du tidigare inte hört, vad jag sett som inte någon annan i din omgivning också har sett. Lite berest är jag och insatt i det mesta, framförallt politik då. Utöver det är jag kär och galen i livet precis som alla andra som skriver här. Däremot är jag intresserad av dig och din berättelse, dina tankar och anledningen till att du vaknar varje morgon – eller ja, kanske anledningen till att du slutar dansa efter den helfestliga lördagsnatten för att vakna upp till söndagens verklighet.

    Ge mig någonting att fundera på! Tyck mycket och tyck annorlunda.

    Eller ja, skicka bara ett mejl till [email protected] och berätta någonting för mig. Kanske jag kan ge dig någonting i utbyte.

    Elin Jonsson 2013-12-11 02:12:45
    Svara
  • Hejhej!
    Om någon därute hittar mitt lilla meddelande bland alla hundratals kommentarer så skulle jag bli så himla glad!
    Heter Beatrice, kallas för Bea av dom flesta i min närhet, och jag bor just nu utanför San Francisco i USA och jobbar som au pair.
    Tycker om resor och äventyr, fika, hundar och superhjältar.
    Tycker inte om amerikansk choklad och framtidsångesten som smyger sig på ibland.
    Om du tycker jag verkar vara en trevlig prick så får du väldigt gärna skriva en rad eller två, så kan vi filosofera, prata om livet eller bara snacka av sig lite.
    [email protected]

    Beatrice 2013-12-11 01:57:58
    Svara
  • Fina människor, hej!

    Jag är en bokmal, miljö- och djurrättsentusiast och möjligtvis även något av en crazy cat person. Förutom det tycker jag till exempel om mumin, långa promenader, att handla second hand och laga (vego)mat.

    I framtiden tänker jag rädda världen så mycket jag kan, besöka Kenya, Skottland, Australien, Italien och Antarktis samt volontärarbeta i Sydafrika. En helgkväll hittar du mig snarare framför en tv-serie eller med en bok och en kopp te hemma än ute på fest.

    Är du ett knytt (eller en människa) med liknande eller helt andra intressen? Det vore otroligt roligt att höra något från eller om dig oavsett. Jag tycker om både mejl och fysiska brev och nås på enmirabelle (@) gmail.com

    Mirabelle 2013-12-11 01:46:15
    Svara
  • ”Det kan alltid bli värre!” Jag ler jag alltid när jag läser det, kanske för att pessimister är bland det mest komiska som finns, så om du också gör det kanske vi kan gilla varandra, fast det kan vi nog annars också. Så fortsätt läs!
    Är svag för människor med humor, stark ironi och med självinsikt. Människor som kan driva med sig själva är bland det bästa som finns. Jag inbillar mig att jag är en sån person, men vad vet jag, jag har ju friheten att tillskriva mig själv vilka egenskaper jag vill här.
    Jag är 19 år och har få aningar om vad jag ska göra med resten av mitt liv. Jag är uppväxt i en småstad som jag passat mig som armbågen, knät och halva ansiktet i handsken. Jag tycker om att vara vild men samlad och har ofta något bra att säga. Tycker jag i alla fall. Är självgod men med dåligt självförtroende.
    Jag älskar att lyssna på människor och ge råd, diskutera och analysera det mesta från psykologi till människor till politik till kärlek till sex till snygga killar och världsbäst feminism. Blir vi verkligen vänner kommer jag göra i princip allt för dig och vi kommer ha sanslöst roligt, hoppas jag.
    Skulle älska att skriva brev, men mail går också himla bra.

    Skriv! Vad som helst!

    teresia94(@)hotmail.com

    AK 2013-12-11 01:43:25
    Svara
  • Hello! My name is Kate, I’m 20 and live in Australia. I am about to start my second year of Uni in communication and media management and I don’t have a job so I have plenty of free time to talk.
    Likes: boyfriend, drinking, dancing, most types of music, unusual films, pasta, pizza, popcorn, cats.
    Dislikes: Harry Potter, Hunger Games, superficial individuals, spiders, certain words that sound horrible, and not having internet.
    I speak fluent English and no Swedish, but if anyone is willing to teach me I would be incredibly honored to have a teacher. Would love someone to discuss life, love, friends, family and everything that is in this world. Will write letters and emails, and if lucky, a package or two.
    my email is kparker.2436(@)gmail(.)com

    Kate 2013-12-11 01:27:09
    Svara
  • Jag heter Amanda, är nitton år och har precis blivit av med mitt jobb. För ett halvår sedan hade jag sett det som livets största nederlag och vältrat mig i sängen med ångest dagarna och nätterna i ända, men eftersom att jag förstått att det var en sjuk chefs fel och inte mitt så känns det rätt okej. Just nu sysslar jag med allt jag bara kan och vill och det inger en väldigt bra känsla. Jag trivs med att umgås med vänner till långt inpå småtimmarna, att dricka rödvin på så många spelningar jag bara hinner(och har råd) med, att fotografera och att teckna. Gillar böcker, mat, porslin och musik i alla former. Det vore svinkul med en brevvän! Just för att jag knappt har haft någon i mitt liv, men också för att jag aldrig får annat än trista mobilräkningar i brevlådan.

    [email protected] / ajonssons.blogg.se

    Amanda 2013-12-11 01:17:14 http://ajonssons.blogg.se
    Svara
  • Hej! Jag är en 22 år gammal tjej som heter Jennie och tycker det bästa som finns är att upptäcka nya delar av Stockholm, laga mat ihop och hångla med fina tjejer. Jag älskar att diskutera saker och vill väldigt gärna höra din åsikt. Vill jättegärna hitta en brevvän som är öppen, tycker om humor och gillar att köksfilosofera över ett glas vin. Tveka inte! Vi kan bli bästa brevkompisar! Fatta pennan och skriv! jennie.rudvall (@) gmail.com

    Jennie 2013-12-11 00:59:59
    Svara
  • På jobbet känner jag mig ung, men här gammal..är 30 år och älskar att resa. Befinner mig i skrivande stund i Mexico på min första resa helt ensam. Jag är intresserad av genusvetenskap, är vegetarian, gillar marknader och second hand-affärer, tycker om Ryan Gosling-filmer, älskar hundar, tränar och skrattar gärna, gör allt jag vill göra och försöker att inte vara rädd för något, dricker gärna glögg, älskar att skriva, så lovar att svara 🙂

    Therese 2013-12-11 00:35:08
    Svara
  • Jag heter Sara och är 20 år gammal. Alla skriver så fint om sig själva här, vad skall jag då säga? Jag känner mig ju så himla vilsen i livet just nu. Jag vet inte riktigt vem jag är och vad jag vill, det känns som att jag tappat bort mig själv.

    Jag har ett långdistansförhållande med en kille som älskar mig så mycket, men själv vet jag inte hur jag känner mera.

    Jag har inte så många vänner, det känns som att de mest pratar om sig själv. Missförstå mig inte – jag älskar att lyssna, ge råd – men ”ge och ta”, så borde det väl vara? Känns som om de aldrig frågar mig något, aldrig är intresserade av mitt liv, hur jag mår osv osv.

    Jag vill hitta nån som är öppen och inte rädd för att prata om vad som helst. Någon som är sig själv, har humor, är ärlig. Kanske också lite ensam och vilsen? Fast det har egentligen ingen skillnad! Jag vill bara lära känna nya människor.

    muminmugg (at) gmail.com

    PS: Jag gillar musik som Beach House, Veronica Maggio, The Smiths, Fleet Foxes. Gärna på LP.

    sara 2013-12-11 00:33:30
    Svara
  • Hejhopp (snopp)! Mitt namn är Camilla och jag fyllde 20 för cirkus två dagar sedan. Jag är en nyinflyttad student i Sthlm som anser att hon inte alls lever det studentliv hon hade tänkt sig. Vill gärna träffa nya människor och lära mig staden bättre.

    Annars gillar jag att glo på mina favvoprogram grey’s anatomy och true blood (bland andra), gosa med vovvarna, fika, kramas samt umgås med vänner, familj och pojkvän.

    Blyg i början men förr eller senare kommer alltid min dåliga humor fram.

    Cbillberg (@) hotmail.com

    Camulla 2013-12-11 00:31:57
    Svara
  • Jag heter Daniella Caspian, ungefär som Anna-Lena fast utan bindesträck. Jag är 20 år och bor i Göteborg, finaste staden. Jag pluggar på Kvinnofolkhögskolan men vet inte vad jag vill bli än när jag blir stor.

    För att inte skriva tusen rader, så gillar jag saker som: hösteftermiddagar och solsken. Fotografier, hästar och ljudet av tunga kängor på nysnö. Musik och mumintroll. Polaroidfoton och alldeles förstora stickade tröjor. Vildblomsterängar och övergivna hus.

    Jag älskar att skriva brev på fina papper eller använda mig av min skrivmaskin, gillar inte riktigt ord över internet. Det känns så fint med ord i brevlådan bland all reklam och räkningar.

    Min mejl är doktorvinter (@) live.se och jag har absolut inte ont av mejl heller, det var inte så jag menade. Puss och muminkramar!

    Daniella Caspian 2013-12-11 00:27:14 http://vapenbroder.se
    Svara
  • Hej alla mysisar där ute!
    Jag är en kul tjej på nitton jordsnurr som letar efter en brevkamrat att skriva lite med. Jag gillar berg-och-dalbanor, Harry Potter, kompisar, nyheter och söta (helst väldigt komplicerade) killar.
    Jag söker någon som är lätt att prata med, rolig, skeptisk, aktiv tjej/kille.
    Du får väldigt gärna ha en ovanlig hobby, varit förälskad Håkan i dina glansdagar eller vara en feminist (vill verkligen verkligen bli mer insatt själv!!).
    Skulle vara så jäkla bra för mig att få någon annans synvinkel på saker som händer i livet utan att personen i fråga vet något om de andra inblandade:))
    Och skulle tycka det var väldigt kul att dela hemlisar med en unknown.
    Vet att min lilla kommentar finns väldigt långt ner, men den som har orkat sig igenom alla dessa kommentarer är ju guld värd för sitt tålamod att vänta på just mig! heh
    Så skicka iväg ett litet rim eller något annat kuligt om ni känner för det!
    Pussisar
    sara-samuelsson(@)hotmail.com

    Sara 2013-12-11 00:20:03
    Svara
  • Känner att jag förlorar en slags oskuld nu, första gången jag kommenterar på en blogg –ever! Har nog lite väl mycket integritet. Men jag tror jag behöver någon att utbyta tankar med, jag är lite vilsen i världen just nu. Men! Jag är ändå en ganska glad och flummig person som gillar att trängas på konserter, dricka vin varma sommarnätter och att promenera i botaniska trädgårdar. I skrivande stund dricker jag kaffe fast jag inte borde, lyssnar på Makthaverskan och på mitt nattduksbord ligger Murakami och väntar på mig. Jag finns i Håkans hemstad och är 23 år för den som tycker det spelar roll.

    Om du är människa, hör av dig till mymlansdotter ( @ ) live.com

    M 2013-12-11 00:18:20
    Svara
  • Hejhejhej. Jag är en vit, queer, tjock, feministisk vegan född med fitta som är uppväxt i södra norrland, är tjugo år och pluggar konst och hantverk på en folkhögskola (det äger) jag tycker om apelsinjuice, solsken, skriva brev (jag vill brevväxla inte mailväxla) gillar också att bada i turkosa hav, sjöjungfruar, låtsastatueringar, inredning, eskapism-poesi, plisserade kjolar, broderi, gatukonst, åka tåg (jag gör det ofta och mycket pga har vänner på bisarra ställen i hela sverige), typ allt som glittrar, pepparmintste, fluffiga fuskpälskappor (vill ha en i alla färger) dansa till Gnučči eller Billie the vision and the dancers (Eller bara något trevligt dansant) Klär mig inte i svart och har inte burit byxor sedan 2009. Ibland kommer tanter fram till mig på ICA och säger att jag är fin, ibland skrattar människor åt mig (ni vet synar upp å ner sådär uppenbart) när jag går förbi på stan. Jag dagdrömmer ofta och gärna, har tusen tankar, idéer, projekt, planer och drömmar. Drömmar är det viktigaste. Och så älskar jag citat…Åh skriv jättegärna till mig så vi kan byta adresser!!!! <3 Så pepp! le0geopard[@]gmail.com

    ps. jag är ordförande i våga vägra vita-kuvert-klubben så du kommer inte ångra att vi är just brevvänner d.s

    ps.2 …………hittade just på den där klubben men om den hade funnits officiellt hade jag lätt varit typ sekreterare i den för att jag skulle inte passa som ordförande eftersom jag hatar att prata inför folk d.s

    Sofia 2013-12-11 00:14:14 http://thenicestplaceontheinter.net
    Svara
  • hej.
    är någon slags turist i Stockholm sedan två år tillbaka (dock den sorgliga typen som sover för länge och aldrig hinner se eller göra något).
    pluggar klassisk musik och letar nya strukturer inför hösten eftersom de jag har kommer att försvinna den tionde juni då jag springer ut på trappan.
    om du också bor i stockholm och vill diskutera böcker, framtiden, politik (utan att bli arg) sextiotalsmusik, eller bara egentligen vad som helst, skriv till mig. tack.
    (jag har fin handstil)
    kram
    ellen.almgren(a)hotmail.com

    Ellen 2013-12-11 00:12:33
    Svara
  • Hejhej! Jag heter Frida och bor i Norrland, fast jag kommer från Skåne ursprungligen. Jag är 23 och vet fortfarande inte vad jag vill göra med mitt liv. Jag är utbildad till att skriva film och TV och lägger mycket tid framför datorn. Skriver, skissar, syr kläder och sjunger högt och falskt till musik. Tycker fräknar är det finaste som finns att ha lila hår är den snabbaste vägen till att bli min bästa vän och jag får ibland en vansinnig lust att slänga alla enfärgade plagg i garderoben. Skulle vilja ha nya vänner både på mejl och i postlådan, gärna med bra tips på hur man tar beslut om viktiga saker utan att få total ångest eller någon som vill diskutera feminism och det där med att vara mer social. Om det finns någon som är lite anglofil också hade det varit fint. Hitta mig på frida.cecilia.jonsson (@) gmail.com

    Frida 2013-12-11 00:09:05
    Svara
  • I takt med att jag närmar mig mina tjugo så letar jag febrilt efter vad mitt nästa drag är, vad som kommer härnäst och vad jag ska göra av mitt liv. Ett ämne som är både spännande och ångestladdat.

    Jag har ett konsert-konto som (tråkigt nog) bara består av 4,95kr, äter frukost till lunch, blir blixtförälskad nästan jämt, fyller tomma dokument i panik och överanalyserar det mesta. Jag har sämst tidsuppfattning och är tidspessimisten som alltid får stressa. Är trött på livet lite för ofta men försöker köra pippi-style och säga till mig själv på skarpen, säga att det finns alldeles för många anledningar till att inte ge upp.

    Vad jag väl är ute efter här är att bara få prata fritt med någon som är ny och se vart det leder. Kanske blir det grymt många bra mail, kanske klickar vi inte alls eller så hittas en kickass vänskap som kan gå långt.
    Sandras penpals. inlägg har redan gett mig en vän här i livet och jag hoppas på att kunna finna en ny eller flera.

    Så ibland all sällskapssjuka säger jag Hej!

    /Emelie, mli.johansson94 (@) gmail.com

    Emelie 2013-12-11 00:02:51
    Svara
  • jag blev våldtagen för nästan ett år sedan och vill gärna skriva och prata om det med någon som inte känner mig alls, och kanske har upplevt liknande världsrämnande saker eller bara vill prata med en jävligt vilsen person; ömsom självmordsbenägen ömsom vilt dansandes på en nattklubb nära dig.
    jag gillar jim morrisons svängande höfter, att läsa och allt som oftast inta kopiösa mängder nikotin & c/o så om du kan relatera till sånt istället/också så fatta pennan och maila mig. svarar på allt, om det nu är så att någon iöh skriver

    [email protected]

    18yey 2013-12-10 23:49:13
    Svara
  • Josefi heter jag och fyller nitton år om några ynka dagar. Jag pluggar till grafisk formgivare, följer en triljon olika serier, har en förkärlek till indie och älskar att få dansa tills fötterna gör ont på efterlängtade konserter. Skulle jag vara en karaktär i en serie skulle jag troligtvis vara Jess i New Girl, men det hör egentligen inte hit.

    Jag tycker att det vore superkul att hitta någon skoj person att maila med (eller till och med posta brev till). Så hör gärna av er!

    josefi (@) hotmail.se

    Josefi 2013-12-10 23:45:07
    Svara
  • Hej!

    Jag heter Elisabeth, är 31 år(gammal!) och bor i Norrland. Jag driver ett eget företag och älskar att måla om möbler. Jag läser och skriver mycket, lyssnar på typ alla poddar och drömmer om att bli konstnär men kan inte rita/måla. Älskar min hund och man men också människor i allmänhet, alla livshistorier är intressanta!

    Tycker själv att jag är rätt bra på att lyssna och ge råd och att be om råd så egentligen vill jag att ungefär vem som helst ska höra av sig till mig, ålder ej viktig. Har förresten alltid drömt om att vara (världens bästa) storasyster så jag blir mer än gärna mentor åt någon! Har varit med om en hel del och flyttat runt mycket, både bokstavligt talat men även flummigt talat. Det tog sjukt lång tid innan jag visste vem jag var och vad jag vill göra av livet.

    Sen om det finns någon tant i min ålder som läser detta ser jag gärna att du också kontaktar mig, känner att jag behöver lite nya kontakter eftersom vissa i min omgivning gjort mig väldigt besviken.

    HUR SOM HELST. Maila mig bara! Gör det! ellaren (@) hotmail.com

    Elisabeth 2013-12-10 23:35:11
    Svara
  • Jag heter Lisa, är 23 år och född och uppvuxen i Kiruna. Jag älskar att åka skidor och stränga i Riksgränsen under våren (mitt andra hem) och jobbar inom hotellbranschen. Jag skrattar extremt mycket och försöker ofta vända det negativa till något positivt, det är min bästa egenskap. Jag gillar att diskutera djupa saker och konstiga idéer och bor tillsammans med en av mina bästa vänner. Ibland tror jag att jag är en del av ett Sims-spel och har baskemej heltokiga tankar för det mesta men det är ganska kul. Det skulle vara kul att skriva med dig som också har spännande och finurliga tankar om stort och smått eller bara vill diskutera i-landsproblem och rymdvarelser. Maila Lisa.franck @ live.se vettja!

    Lisa 2013-12-10 23:31:25
    Svara
  • Jag heter Patricia och bor mitt i Stockholm. Fyller 21 om några månader, och att skriva eller ens tänka den siffran får mig att stanna till och fundera över vad jag gjort hittills. Jag är stolt över mycket jag åstadkommit men kan ändå inte låta bli att se mig omkring och endast se andras framgånger istället för mina egna.
    Jag pluggar konst men vill inte kategoriseras som pretto. Jag har en jättefin pojkvän men vi har inte sagt att vi älskar varandra fastän vi snart träffats i ett år. Jag byter hårfärg ofta för jag vet inte vad jag vill ha för stil = vad för slags person jag vill verka vara. Jag gillar att vara ute och ha kul men hamnar oftast hemma och känner mig ensam. Jag är arg på patriarkatet (och att mitt namn kommer från det ordet) och vill ha mer fart och fläkt i mitt liv. Tror jag. Vill sluta spela på säkra kort OCH VÅGA MER.
    Skulle bli så glad om någon skrev, för det känns spännande och jag behöver spänning bums! Vem som helst som också gillar livet men är lite rädd för att leva det och undrar när det börjar fastän det är i full gång. Ni kan nå mig på: [email protected]

    PATRICIA 2013-12-10 23:17:04
    Svara
  • 20 vintrar gammal är jag, Emma. Fyller år på lucia dagen. I mina tankar existerar först o främst en kille som jag är kär i, fast bara i smyg såklart. Mer vågar jag inte göra. Skriver nästan varje dag i anteckningsblock, dokument etc. Men hade ju vart ännu roligare att få svar på mina rader om drömmande fantasier. Och kanske vill du dela med dig om dina. Let’s go to the candy mountain! Together!
    emmaceciliabetty (@) gmail.com

    emma 2013-12-10 23:12:33
    Svara
  • TJENAMORS!!

    Mitt namn är Elsa, fyller snart snart sjutton. Går andra året på samhällsvetenskapliga linjen och det jag gillar mest här på jorden är ungefär: feminism, samhällsfrågor, göra nya grejer, fika, hundar och engagemang. I augusti ska jag vara utbytesstudent, och jag drivs nog av en ängslan för omvärlden och mig själv ungefär. Är inte så ytlig och gillar Harry Potter!! Maila mig förfän.

    elsawiking.wiking.elsa (@) gmail dot com.

    Skrivskrivskriv då

    Elsa 2013-12-10 23:10:24 http://ewiking.blogspot.com
    Svara
  • Hej! Jag skulle behöva ha lite hjälp eftersom jag inte vet vad som helst jag vill göra med mitt liv! Har 1000 saker som jag kanske vill göra och 1000 saker som jag absolut inte vill göra, men inget som jag verkligen verkligen vill göra! Så om du har någon bra idé, skriv på! Och du får jättegärna skriva annars, också! Jag brevväxlade med en tjej i flera år när jag var mindre, men sen dog det ut för några år sen, så det hade varit kul med nån ny att skriva till nu, om vad som helst faktiskt! Helst brev alltså, men mail funkar också fint! Vi hörs!

    idundb (@) gmail.com

    Idun 2013-12-10 23:06:04
    Svara
  • Hej till den som läser detta. Jag heter Dina, bor solo i Stockholm och fyller 24 år om fyra dagar. Kontorsråtta på dagtid och konstnär på kvällstid. Att rita är min form av terapi. Tycker om Firefly, Breaking Bad och Arrested Development i serieväg, och Harry Potter i bokväg (men det gör nog de flesta som gett sig på det allra första kapitlet). Min gulity pleasure är brittiska kostymdraman. Är rädd för att bryta mönster och våga prova på något nytt, men jag antar att det här kan räknas som att våga prova på något nytt. För den som känner sig manad finns jag att nå här: artbydisel (@) gmail.com

    Dina 2013-12-10 23:04:10
    Svara
  • Hej, åh.

    Mitt namn är Linn. Jag är 20 år, bor i Västerås och är så himla arbetslös. Helst av allt vill jag jobba med fotografi eller något som har med böcker att göra, det skulle göra mig glad. Förutom att fota och läsa böcker tycker jag om att titta på new girl, dricka vin och äta pasta (gärna allt samtidigt). Har en förkärlek till plastblommor och ljusslingor. Jag äger inte ett enda par jeans men ungefär hundra kjolar och tusen skjortor med fina spetskragar (nästan i alla fall). Har för tillfället pastellrosa/persikofärgat hår och trivs såå bra i det.

    Känner mig ofta ganska ensam. Saknar att ha en riktigt nära vän, ni vet en såndär man kan sitta i pyjamas med en fredagskväll och äta glass och pratar strunt med. Lyssnar nästan alltid på Harry Potter (med Jim Dale som uppläsare) när jag ska gå någonstans eller göra någonting ensam. På så sätt har Harry fått bli lite av min bästa vän, han är liksom alltid med mig när jag gör något. Kanske låter en aning töntigt, men det gör mig faktiskt ingenting.

    Jag skulle bli så himla glad om någon ville brevväxla med mig. Gärna via snigelpost men mail funkar också fint, det kvittar egentligen. Hoppas vi hörs!

    linn.bergstrom (@) live.se

    Linn 2013-12-10 23:01:34 http://www.ohmagic.blogg.se
    Svara
  • Hej hej!

    Jag är en 19 år ung person som just nu har hela världen vid mina fötter.

    Flyttar till London i början av januari och efterlyser en annan London-bo som vill bli kompis med mig?

    En brevvän hade varit festligt det med!
    Älskar det här med att träffa människor, feminism, mänskliga rättigheter, att dansa, böcker och jag spelar tvärflöjt. Lyssnar jämt på musik och letar jämt second hand- fynd. Dricker ofta för mycket kaffe och har alltid svårt att sitta still.

    Så maila maila maila : hanne_samuelsson(@)hotmail.com

    Kärlek!!

    Hanne 2013-12-10 22:53:10
    Svara
  • Hej,

    Jag heter Jeanette och är så pepp på en brevvän! Är 30 år, så lite äldre än de flesta här, tänkte att det kanske finns någon som jag, som älskar att spela teater, resa, skriva och fota. Jag har bott i England, USA, Spanien och Malta men bor numer i min hemstad Gävle. Drömmer om att resa i väg någonstans för det mesta. Vill gärna skriva riktiga brev, men börja med mail.

    Vore så kul att få en brevvän, hör av dig på [email protected]

    Jeanette 2013-12-10 22:53:06 http://anettessocker.wordpress.com
    Svara
  • Hade inte tänkt kommentera här, men sedan kände jag att… Varför inte? Jag har mött så många fina människor på internet, så jag vill inte missa den chansen igen.

    Mitt namn är Lisen, jag är 17 år och uppväxt i en småstad på västkusten. Jag går andra året på samhällsprogrammet, överkonsumerar kaffe och tycker om långa tågresor. Om du vill dela med dig av tankar, drömmar, euforiska ögonblick, hjärtekross eller något annat blir jag glad om du skriver. Jag lyssnar och svarar så gärna!

    lisen.e (@) hotmail.com

    Lisen 2013-12-10 22:51:28
    Svara
  • Hej! Jag heter Camilla och för drygt två månader sedan flyttade jag till Norge. Jag tycker det bästa som finns är att resa, att lära känna nya platser och personligheter. Jag gillar öl och te och fint hångel. Om nätterna sitter jag uppe och ser på nhl-matcher. Hemma för mig innebär 3 platser: Norrland, Dublin och Oslo. Jag är svag för kartor och vill i framtiden utbilda mig till geograf. Jag tycker om att dansa på sunkiga klubbar och på köksgolv och mitt på gatan. Jag tycker att Quentin Tarantino är lite av ett geni och jag dricker förmodligen mer te än vad som är hälsosamt.
    Skriv, vettja: ckjellson (@) hotmail.com

    Camilla 2013-12-10 22:49:09
    Svara
  • HejhejHEJ! Jag heter Maria och är 17 år och bor i Skåne. Jag går andra året på NA-programmet och håller nog nästan på att plugga ihjäl mig. Jag är väldigt mycket upp och ner. Ena dagen är livet en fest och andra dagen vill jag bara gråta. Men det är väl så livet är eller hur?!
    I Augusti åkte min älskade pojkvän till USA för att vara utbytesstudent ett år, och jag saknar honom något fruktansvärt.
    Jag tycker om att vara med vänner, vänner som är roliga och glada så jag också blir glad. Jag är inte så speciell av mig direkt, ganska vanlig skulle jag nog vilja säga. Jag spelar trumpet, klinkar lite på pianot här hemma, sjunger nästan hela tiden, tycker om att träna och åker längdskidor på vintrarna. 2014 ska jag göra comeback på kortvasan.
    Jag tycker inte om folk som inte har humor. Drömmer om sommaren, då min pojkvän kommer hem och jag ska tågluffa med mina vänner. Om att resa efter studenten, att surfa som jag lärde mig i somras (försöker dock intala mig själv att jag är surfprofs). Jag skulle ge min arm för att få åka till kalifornien i ett år och surfa och gå på college.

    Så om du är en glad och trevlig person tycker jag att du ska skriva till mig direkt!
    mariaaberg (@) hotmail.com

    Puss och kram

    Maria 2013-12-10 22:35:50
    Svara
  • Mitt namn är Annie, jag är 22 år gammal nu. Jag älskar för mycket för mitt hjärtas bästa och faller alltid för män vid fel tillfällen.
    Jag har precis flyttat hem till mina föräldrar igen för att styra upp mitt kaosartade liv. Jag gillar att dricka mycket kaffe, ha för stora tröjor på mig och mysa i sängen framför netflix hela nätterna om jag kan!
    Jag bor i Norrland, dricker öl och snusar. Vilket gör att min umgängeskrets mest består av män som gillar TV-spel men det gör inte så mycket. Jag är himla snäll och väldigt bra på att lyssna och komponera långa mail.
    Så, om jag låter fin så skriv en rad till ensammatankar (@) hotmail.se

    annie 2013-12-10 22:35:44
    Svara
  • Hej!

    Jag är en filur som tycker om att vara social och hitta på roligheter tillsammans med fantastiska personer, men dessvärre har det blivit så att de flesta av mina vänner flyttat till alla möjliga olika städer, så nu känner jag mig allt lite ensam. Det vore utomordentligt trevligt att hitta någon brev- eller mailkompis som bor i närheten av mig så att man kanske kunde träffas i verkligheten också 🙂

    Jag heter Anastasia, är hela 25 år gammal, bor i Uppsala och har äntligen kommit på vad jag ska bli när jag blir stor! Jag älskar djur & djurrätt, att läsa (gärna i sällskap av en stor kopp te), att vara ute i naturen, dans, film och flera andra saker! Ibland snöar jag in mig på olika kreativa projekt också.

    Så om du vill prata om allt som hör detta jordelivet till får du hemskt gärna höra av dig!

    anastasia.viklund (@) gmail.com

    Anastasia 2013-12-10 22:34:16
    Svara
  • Tjenixen!
    Jag heter Karin, är 22 år.
    Är en surfergirl, skateboardare, exercise-freak och tvilling!
    Jag har oanade krafter att ge energi och glädje den gråaste av de gråaste dagarna.
    Skriv en liten trudelutt så blir jag glad! bergman.karin91 (@) gmail.com

    Karin 2013-12-10 22:34:12 http://www.karinbergman.se
    Svara
  • Hej! Jag heter Ronja och är 23 år. Bor snart i ett litet hus i Östergötland med utsikt över vatten, jag och min pojkvän ska hyra det. Jag är en grafisk designer och illustratör men jobbar även med annat.
    Saker jag tycker om är; katter, måla, pyssla, filmer, serier, kaffe, mat, fina saker, sims, fuldans och internet. Känner ibland känslan av att inte vara tillräckligt bra och överanalyserar ofta allt hela tiden. Men jag jobbar på det. Har många funderingar och är oftast rolig och glad. Jag gillar att dela med mig av söta och roliga bilder så hoppas du blir glad av det!
    Är orolig över att ingen kommer svara så har panik nu :))))))))))
    [email protected]

    Ronja 2013-12-10 22:22:18
    Svara
  • Hej!
    Jag är en tös på 20 jordsnurr.
    Jag gillar glitter,second hand och 60-talet.Helst skulle jag leva i serien ”Upp till kamp”. (HA! Gud,insåg nu hur pretto det lät,men det är sant)
    Jag pluggar på universitetet. Jag har ständigt en liten ångestklump i magen,jag är en såndär worrying kind som Ola Salo skulle ha sagt.
    Jag är med i en förening som arrangerar klubbkvällar och spelningar,sjukt kul!
    Äsch,vad skriver man på sånahär grejer egentligen?
    Det jag försöker säga är att jag är en snällis som gärna vill skicka och ta emot fina brev,både på mail och snigelpost.
    Puss och kram,skumbanan!
    dabergottisabell(@)gmail.com

    Isabell 2013-12-10 22:21:46
    Svara
  • Jag är en tjej på 18 år, bor i ett litet samhälle utan civilisation ungefär. Älskar att fotografera (photologicaly.blogg.se) och att skriva vackert, samlar tusen post-it lappar med fint på. Överanalysera min omgivning är också ett av mina tidsfördriv. Går mitt sista år på gymnasiet och planerar att flytta till Göteborg med min pojkvän och studera till gymnasielärare, psykolog eller socionom. Vill gärna ha någon att bolla idéer och tankar med, sympatisk är en av mina bättre egenskaper och jag gillar att hjälpa människor och ge feedback på deras problem. Jag anser att en vänskapsrelation ska vara ömsesidig. Är du också en tjej som gillar psykologi, tankar, kanske skriver eller fotar själv eller bara vill byta några ord så skriv gärna! [email protected]

    Evelina Nilsson 2013-12-10 22:19:46 http://photologicaly.blogg.se
    Svara
  • Hej! Jag heter Henrietta och är 20 år och ganska ny i Göteborg. Flyttade hit till min pojkvän och försöker väl lista ut framtiden men ändrar mig varje dag. Men imorgon kommer väl något slags beslut från universitetens håll. Jag söker en brevvän/mejlvän eller varför inte en pluggvän? Möjligheten finns att jag ska plugga distans hela våren, och då vore det ju utmärkt att ha någon att plugga med :). Iallfall. Jag tycker om det mesta som alla tycker om – fota, skriva, lyssna på musik, sy kläder osvosv. Jag är feminist och vill typ förbjuda ”jag är för jämställdhet MEN…”. Jag låter sjukt tråkig i beskrivningen men det är jag inte (hoppas jag). Mejla mig vetjag!
    Kram (henriettakohler @ gmail.com)

    Henrietta 2013-12-10 22:16:58
    Svara
  • Hejhej!
    Jag är en tös på 20 jordsnurr som pluggar på universitetet och har ångest över framtiden lite sådär titt som tätt.Jag har en fånig obsession för glitter, second hand och andra fina grejer.
    Jag gillar musik, och kanske då pop mest,jag är med i en förening som arrangerar popspelningar och klubbkvällar,sjukt kul!
    Jag gillar 60-talet,och skulle nog helst önska att jag levde i serien ”upp till kamp”. (GUD vad pretto det lät,men det är faktiskt sant)
    Äsch, det jag försöker säga är att jag är en snällis som gärna vill skicka och ta emot fina brev,både på mail och på post.
    Puss och kram,skumbanan!

    Isabell 2013-12-10 22:12:04
    Svara
  • Hallå!
    Jag heter Sanne, en tjej på 23 som gillar att träffa nya människor, romantisera vardagen och drömma om resor, framförallt New York. Jag älskar också sport, att hångla, män med breda axlar och skägg, smink från MAC, att höra människors livsöden och flädersaft.

    Vore jättekul att bara höra om just ditt liv och vad du har för erfarenheter! Hör av dig vetta!
    pedersen.sanne (@) hotmail.com

    Sanen 2013-12-10 22:07:09
    Svara
  • Jag vill gärna skriva med någon snäll och skön typ. Själv är jag 22 och bor i en etta med min kanin.
    Jag gillar att vara kreativ och diskutera och analysera all världens konstigheter.
    🙂
    [email protected]

    Natalie 2013-12-10 21:32:14
    Svara
  • Hej, Hanna heter jag. Jag fyller 19 år om några veckor och försöker just nu komma på vad jag vill göra av livet efter studenten. Just nu bor jag kvar hos mina föräldrar i Kalmar där jag är född och uppvuxen och går och längtar efter Det Stora Äventyret. Det finns tusen saker jag vill göra men kanske framförallt hitta en person att älska så länge jag kan (just detta känns extremt stort och läskigt men så himla fint). Jag tycker om musik, träning, iskalla promenader, att dansa benen av mig efter lite för många öl, att köpa kläder jag egentligen inte behöver och att läsa böcker som får en att tappa allt fokus på verkligheten. Jag slåss mot ångest och känslan av att det aldrig kommer bli något stort av mig, samtidigt som jag är så sugen på att göra allt. För mig känns det här med en penpal som världens bästa grej då jag alltid varit mycket bekvämare med att uttrycka mig i skrift än i tal. Det skulle kännas fantastiskt att diskutera allt och inget med en helt ny person!

    Gud, det här känns som en dålig kontaktannons. Men om du känner som jag och orkade läsa den här blygsamma kommentaren får du gärna höra av dig till hanna.marelius (@) hotmail.com. Finns även på bloggen som är länkad i mitt namn. KRAM

    Hanna 2013-12-10 21:31:29 http://hannamarelius.blogspot.com
    Svara
  • Är tjugo år gammal, fick nog av min småländska by där jag bott hela livet och har därför precis flyttat till Göteborg. Jobbar heltid och delar lägenhet. Ska dock alldeles snart få flytta in i min helt egna lägenhet vilket känns SKÖNT. Jag är sån som tänker för mycket och tycker om att umgås, dricka öl, dansa och sånt där ni vet.
    Skulle vilja plussa på mitt umgänge här i Göteborg (då jag känner allt för få), eller bara mailväxla med någon om livet och sådant.
    Hör av dig vetja. miaew (@) hotmail.com

    M 2013-12-10 21:30:12
    Svara
  • Åh, gud vad mysigt! Jag vill ha miljoner brevvänner!
    Malin heter jag, är 22 år gammal och bor världens mysigaste lägenhet i Stockholm.
    Jag älskar äventyr, rött vin, filmer och musik som känns, pinsamma tystnader, dansa på bord, ögonkontakt med främlingar, sitta på uteserveringar i timmar, glitter, söta saker på loppisar och samtal om livets upp och nedgångar.

    Skriv gärna en mening eller två!
    mawlina (@) hotmail.com

    Malin 2013-12-10 21:29:53
    Svara
  • Hej! Lovisa heter jag. Jag är en fotbollstokig norrlänning som (enligt min sambo) aldrig lyckas fatta mig kort när jag ska berätta något. Jag älskar mina katter, kaffe och vintern. Jag spelar fotboll och jobbar en jäkla massa, drömmer om att bli idrottslärare och att få inreda mitt drömhus.
    Snigelpost är alltid kul men vanlig mail går bra de också! lovis-kerttu (@) hotmail. se <-OBS! . se

    Lovisa 2013-12-10 21:20:46
    Svara
  • Jag har redan skrivit en text lite längre upp men kände att jag behövde ge det ett försök till..

    Jag är 24 år men skulle egentligen kunna vara i vilken ålder som helst. Många av mina intressen är typiskt tantiga och att plocka bär och sylta och safta är helt underbara sysselsättningar! Jag har skaffat mig en odlingslott så jag kan odla allt jag tycker om och jag lägger mig så himla tidigt på kvällen bara för att jag ska ha tid att samtala och kramas länge med min pojkvän – som är min bästa vän.

    Jag gillar att skriva, inreda, pyssla och allt sånt där fast min största hobby är att fotografera. Eller nej, min största hobby är att vara ute i naturen och göra utflykter. Där och då mår jag som bäst!

    Jag har inte så många vänner. Lite för att jag är introvert (som det så fint heter) och gärna gör saker ensam. Men mest för att jag redan har lite ångest över att tiden är så knapp och mina intressen så många.
    Men en brevvän skulle jag bli himla glad över.

    [email protected]

    Sandra 2013-12-10 21:19:22
    Svara
  • Jag läste precis igenom alla kommentarer och märkte att jag bara antecknade mejladresser till dem som var så lika mig som möjligt (?). Sen funderade jag på hur jag själv skulle formulera en kort presentation: ”Hej, jag heter Josefin och jag är 22 år…”. Då slog det mig att jag inte alls är 22, utan 24, snart 25.

    Jag har ingen uppfattning om min egen ålder. Funderar mycket på när det är man blir vuxen, på riktigt, egentligen. Bor i en sådan där liten stad där jag känner igen (nästan) alla ansikten jag möter. Försöker göra det bästa av situationen, men längtar inte precis bort heller. Studerar på yrkeshögskola och jobbar i ett kafé vid sidan av studierna. Har inte så hemskt många fartfyllda hobbyn, men har börjat spela gitarr nu under hösten.

    Har stor fantasi, öga för detaljer och letar febrilt efter min ”måste-berättelse” så att jag skulle få ge ut den där boken någon gång.

    Skriv till mig (gärna några rader om dig själv så jag vet vem som sitter på andra sidan skärmen), så byter vi adresser.
    josefin.nylund (@) gmail.com

    Jussi 2013-12-10 21:16:19
    Svara
  • Tja! Heter Emma och är 18 snart 19. Bor i Göteborg och talar ibland rätt bred göteborgska. Jag har varit ihop med en och samma kille sen jag var 15 men det tog slut rätt nyligen. Just nu försöker jag mest komma upp på fötterna. Singelheten skrämmer mig. Jag vet inte hur man raggar på killar och jag vet definitivt inte hur man ska göra när man blir raggad på. Två saker jag hatar hos mig själv är; jag kommer från island men talar ingen isländska. Min pappa är poet men jag kan knappt skriva. Jag har alltid varit en klippa bland dom jag är närmast. Men bakom den här hårda ytan finns det en tjej som är rätt skör. Jag har en rätt trasig familj och har inte haft den bästa barndomen. Men jag är trots det en väldigt lycklig människa. Jag har rätt lätt för att må bra trots att jag har mycket på hjärtat. Jag är en sådan människa som man kan prata med. Ibland tycker jag att det är jobbigt hur öppna människor är med mig. Men sen så är det faktiskt vackert att kunna göra det. Jag ska snart flytta till Jönköping för att plugga konst. Tre månader efter det flyttar jag till Brighton. Jag är livrädd fast ändå taggad. Hur som helst finns jag här. Här att prata om allt från dåliga uppväxter, förhållanden, hur läskig samt underbar denna värld är och hur man är/blir lycklig. [email protected]

    Emma 2013-12-10 21:11:49
    Svara
  • HALLÅ!

    Mitt namn är Elsa, fyller snart snart sjutton. Går andra året på samhällsvetenskapliga linjen och det jag gillar mest här på jorden är följande: feminism, samhällsfrågor, göra nya grejer, fika, pojkar hundar och engagemang. I augusti ska jag vara utbytesstudent, och jag drivs av en ängslan för omvärlden och mig själv ungefär. Är inte så ytlig och gillar Harry Potter haha.

    Skrivskrivskriv. ewiking.blogspot.se

    Elsa 2013-12-10 21:10:55 http://ewiking.blogspot.com
    Svara
  • Hej, Elina heter jag. Är 15 och hatar högstadiet med passion. Älskar däremot tv-serier, (Glee !!!) London, magtröjor, vaniljglass med chokladkross och feminism. Är påväg ur en ätstörning och depression och kan numera svara att jag mår bra när någon frågar och faktiskt mena det. Att skriva är det bästa som finns tycker jag, och musik fungerar lite som min tröstande axel, klippa och hjälpande hand i livet. Jag skriver, fuldansar till One Direction i smyg, dricker nyponsoppa, drömmer om London, äcklas över patriarkatet vi lever i och skriver lite till. Typ så.
    elina.nilss (@) hotmail.com

    elina 2013-12-10 21:09:15
    Svara
  • Jag har inte vågat skriva här tidigare men nu kör vi! Sammanfattar mig själv som Tant, har alltid på mig kjol, rullar upp håret och älskar att baka.
    Jag romantiserar allt och vet exakt hur mitt liv kommer se ut även fast jag är livrädd för framtiden. Jag älskar att skriva mer än att prata och skriver hellre långa meddelanden än att prata face to face med någon.
    Så, vill du skriva långa mail och romantisera livet och prata problem är du välkommen att maila mig!

    Angelica 2013-12-10 21:07:06
    Svara
  • Hej! Jag heter Josefin och är 22 år. Jag bor i Lund (men kommer egentligen långt norrifrån) och har inte så många kompisar här nere, så det hade varit jättekul om någon skåning hade velat bli mailkompis och kanske irl-kompis så småningom? Men alla andra är så klart också jättevälkomna att skriva! Jag pluggar till civilingenjör så fritid har jag inte supermycket av, men sånt jag gillar att göra är att baka, läsa böcker, lyssna på musik (jens lekman och annika norlin är mina absoluta favoriter, och rilo kiley mm.), kolla på tv-serier, typ gilmore girls, new girl, game of thrones. mm.
    skriv till mig på josjossijosefin (@) gmail.com

    Josefin 2013-12-10 21:06:47
    Svara
  • Hej!
    Jag är en tjej som är 18. Fast jag har inte haft de där underbara åren som 15,16,17 när tydligen alla andra i världen var tonåringar. Tror jag mest var osynlig då och försökte finurla ut om jag endast var fylld av ångest och ensamhet. Tror dock att jag sakta lever lite mer och tror också jag behöver någon ny som vet hur det känns att ha glömt sitt liv ett tag.
    Trodde helt ärligt att jag skulle skriva gillar-lista och ogillar-lista, som en som andra, nu blev det en glimt in i tankarna på mig istället. Är du som jag eller vill snacka om viktigt och oviktigt så skriv!

    Nellie 2013-12-10 21:01:44
    Svara
  • Hej!

    Visste först inte om jag skulle skriva här. Men nu ska jag sluta övertänka det (något jag är expert på för i övrigt!) och bara skriva något för jag tycker det här verkar väldigt roligt och spännande. Minns när jag läste Julia som liten och funderade på om jag skulle skaffa en brevvän eller ej men kom aldrig till skott med att göra det. Så nu får jag allt se till att göra det! (i mejlform då). Jag är en 19-årig tjej (född 94) som bor strax utanför Stockholm stad. Jag tog studenten i våras och tycker det är väldigt skönt att vara mer ”fri” samtidigt som denna plötsliga frihet innebär en massa ångest. Försöker hålla mig positiv och glad genom att shoppa (älskar kläder!), se bra film & serier (gärna drama) och äta gott (är väldigt matglad!), gärna med en vän. Är inte så social som jag ibland önskar att jag var. Upplevs ofta som blyg vid första intrycket men det är inte det att jag inte är nyfiken på dig, jag har bara lite svårt att öppna mig så snabbt som det känns som många andra gör men jag jobbar på det. Det skulle vara riktigt kul och mysigt att få dela sina tankar med en ny person (både djupa och de mer ytliga). Jag är bra på att lyssna. Är intresserad av psykologi och filosofi också förresten. Just nu läser jag The Perks of Being a Wallflower och Elle UK och lyssnar på 80-tal för den som undrar. Vill mest av allt resa tillbaks till Kalifornien eller åka till New York. Tycker James Franco är läcker och har en humor åt det sarkastiska hållet. Gillar att skriva och teckna.

    Min tumblr: http://sereneatmosphere.tumblr.com/
    Min mejladress: johanna_stockhaus(@)hotmail.com

    Kram och hoppas någon därute hör av sig!

    Johanna 2013-12-10 21:00:17 http://sereneatmosphere.tumblr.com/
    Svara
  • Det är så svårt att beskriva sig själv på rak arm. Man tänker ju inte på vem man är och vad man vill förrän någon frågar. och det sker ju inte så ofta? Jag brukar ofta tänka på vad andra vill men glömmer ofta bort mig själv i ett hörn. I hela mitt liv har jag försökt att göra andra nöjda och jämt sett till att andra har det bra för då mår jag själv som bäst. Men det håller ju inte i längden, det är inte alltid uppskattat och det är inte alla som ger lika mycket tillbaka. Tyvärr tog det 24 år för mig att förstå det. Jag heter Ina. Mina föräldrar har grekiskt påbrå men själv är jag född i Sverige. När jag var 18 valde jag att flytta till Grekland för att studera till lärare och för att helt enkelt testa något nytt. Idag bor jag i Stockholm, jobbar som SO och bild lärare i en grundskola. Det är kul, men känns väldigt rutinerat. Jag har som mål att flytta utomlands inom snar framtid, men det är ofta enklare att drömma sig bort än att ta sig själv i kragen och uppfylla drömmarna. När jag inte arbetar värderar jag musiken väldigt högt. Jag älskar festivaler. Jag älskar mest elektronisk musik- deep och tech house. Festa med mig på Berns, vi kommer ha jävligt kul! Eller dela bara dina tankar och erfarenheter, det är givande tycker jag och dessutom bra för själen.

    PS. Jag är snäll, lovar! [email protected]

    Ina 2013-12-10 20:58:35
    Svara
  • Hej!
    Jag gillar blyertsteckningar, mopsar, Pall Mall cigaretter, rosa läppstift, hemmafester, gin och tonic, sånt som glittrar och att hångla, bland annat.
    Jag föredrar personer som klarar av att vara både glada och ledsna(inte samtidigt nödvändigtvis) men har förskräckligt svårt för människor som gnäller över skolmaten och annat trams.
    Ni kan nå mig på den stört balla adressen c.justanotherone (@) hotmail.com
    puss o sånt

    Clara 2013-12-10 20:54:54 http://www.clarulk.devote.se
    Svara
  • Linn heter jag, och är 24 år gammal (..glömmer alltid hur gammal jag är). Flyttade för ungefär ett år sen till Sverige från grannlandet för att börja ett alldeles nytt liv. Mitt liv består just nu av mycket plugg, vänner som jag inte hinner träffa så ofta, en pojkvän och svärföräldrar, en del böcker och serier, lite dans på nationer och vitt vin. Grubblar mycket på livet för tillfället, och känner mig lite vilse. Vill gärna ha någon att prata med om ALLT, så tveka inte att höra av er till linnnspost (@) gmail.com.

    Linn 2013-12-10 20:53:25
    Svara
  • blir 17 i februari. går första året på samhäll = sämsta beslutet nånsin och jag ångrar att jag inte valde estet.
    spenderar dag ut och dag in i en håla med trångsynta, sexistiska rasister.
    brinner för feminism och djurrätt och önskar att jag var mer insatt i politik (men mitt hjärta kommer alltid vara rött). hånglar, dansar och lyssnar på musik och dricker för mycket alkohol mest. är förjävla rädd för att bli kär. avgudar lady gaga. ifrågasätts när jag säger att jag inte vill ha barn eller sikta högt i skolan. fascineras av omvärlden, astrologi och lejon och SKA dra ut och resa och volontärarbeta efter skolan. den enda personen som förstår mig till 100% är pappa, han har bestämt att vi ska bestiga kebnekaise till sommaren och jag skulle inte överleva utan honom.
    vill du följa med mig ut i världen eller kanske bara skriva ett mejl så är du hemskt välkommen
    linneaarnoldsson(@)gmail.com
    puss

    Linnéa 2013-12-10 20:46:58
    Svara
  • Jag har velat skriva här tidigare men inte vågat, men nu kör vi. Sammanfattar mig som Tant, är bara 22 år men klär mig alltid i kjol, rullar upp håret och älskar att baka.
    Jag romantiserar hela livet och vet exakt hur mitt liv ska se ut samtidigt som jag är rädd för framtiden. Jag älskar att skriva och har enklare för att skriva än att prata face to face med någon.
    Så, vill du romantisera ihop fina historier och skriva långa mail så maila mig vettja!
    rosenbuskar ( @ ) live.se

    Angelica 2013-12-10 20:44:38
    Svara
  • Kajsa, 16, Uppsala
    Vill resa bort från staden, känna att jag lever, dricka mängder av te och äta choklad, se på tvserier tills solen går upp. Vill inte ha skola, pinsamma tystnader eller obesvarade känslor. Längtar till snökaos, mysiga fikastunder och resor till sommaren
    skriver tills skrivkrampen kommer
    kajsa.tauvon(@)hotmail.com

    kajsa 2013-12-10 20:43:46
    Svara
  • Linn heter jag, och är 24 år gammal (..glömmer alltid hur gammal jag är). Flyttade för ungefär ett år sen till Sverige från grannlandet för att börja ett nytt liv i Skåne. Mitt liv består just nu av mycket plugg, vänner som man inte hinner träffa så ofta, en pojkvän och svärföräldrar, en del böcker och serier, lite dans på nationer och vitt vin. Grubblar mycket på livet just nu, och känner mig lite vilse. Vill gärna ha någon att prata med om ALLT, så tveka inte att höra av er till linnnspost (@) gmail.com.

    Linn 2013-12-10 20:38:30
    Svara
  • Jag vet egentligen inte om jag vågar men nu gör jag det i alla fall. Jag är nitton år och livrädd för det mesta som kan kännas. Jag är rädd för mänskligheten och mig själv. Ibland är det fint och ibland är det fult. Kanske tänker jag för mycket. Och därför skriver jag. Så hej du! Vill du dela dina rädslor, drömmar, tankar och upplevelser med mig?
    emsters9 (@) hotmail.com
    (skrev fel mail där uppe, .com ska det vara)

    Em 2013-12-10 20:32:48
    Svara
  • Hej på er! Mitt namn är Julia och jag har helt fastnat i livet. Om två månader (idag) är jag 20år, jag bor med mina föräldrar, har pojkvän, jobbar 5-6 dagar i veckan och vet inget om vart livet ska ta mig. Ska jag plugga? Ska jag resa? Ska jag flytta bort ifrån min stad? Tusen frågor och noll svar. Kvittar vad du vill med livet eller redan har allt förutbestämt, uppskattar alla sorters människor. Förutom er som tror att feminister är sådana som inte rakar sig under armar eller benen och tror att vi kvinnor vill bestämma över hela världen. Jag är feminist och vill ha ett jämställt samhälle.
    Kram julia_josefsson (@) hotmail.com

    Julia 2013-12-10 20:31:59
    Svara
  • Måste bara inflika en liten kommentar till dig, Sandra!
    Hoppas du förstår hur sjukt mycket det här kan betyda för folk.
    Skrev en kommentar här tidigare idag, och fick ett par svar nu på kvällen. Ska sätta mig och skriva ordentliga svar strax. Men om du bara visste hur mycket det betyder att ett par personer sätter sig och skriver ett hej, och berättar om sina intressen och vad vi har gemensamt. Värmer oerhört i en ensam och rädd liten själ.
    Kram och tack för initiativet!

    Linnéa 2013-12-10 20:30:45
    Svara
  • Senast Sandra hade ett sånt här inlägg svarade jag på massor av ”annonser” och fick några av mina nu finaste vänner, som jag åkt överallt för att träffa. Därför skriver jag nu in en egen;
    Hejsan.
    Sextonsnartsjutton år, och spenderar alla pengar på Kaffe och Böcker. Ord har alltid varit en besatthet och kanske är det därför jag älskar att brevväxla? Och självklart för att man ”träffar” helt fantastiska människor.
    Ser alldeles för mycket på Tv-serier, Doctor Who, Sherlock, The Walking Dead, New Girl, dittan och dattan. Verklighetsflykt när ögonen är för trötta för att läsa.
    Jag studerar Journalistik i Stockholm och vantrivs något så fruktansvärt i min klass med blonda tjej-tjejer med Hunters och brösten pressade upp till hakan som aldrig tänkt över saker i hela sitt liv, vill bara att det ska vara över så att jag äntligen kan lämna det här grå landet och flytta till mitt England. Känner mig ensam om dagarna, därför vill jag så hemskt gärna ha flera brev att svara på.
    Åh herregud jag är verkligen inte såhär deppig egentligen, det bara blev så nu! Jag är inte deprimerande, lovar, ge mig en chans!
    Va gärna 16 år eller äldre om du kontaktar mig är du snäll.
    Hoppas att någon av er inte skrämdes bort, och kanske vågar skriva till mig? Skulle bli så vansinnigt glad! Kramar på er
    sofiaschalander (@) hotmail.com

    Sofia 2013-12-10 20:27:21 http://midsommarregn.blogg.se
    Svara
  • Hej, Matilda heter jag, 25 år och jag lever för äventyr, stora som små. Jag älskar rödvin, mat(!), uppslukande böcker, blommor och trånga fester med fantastiska människor, men mest av allt älskar jag att dansa barfota genom långa och varma sommarnätter. Nästa höst ska jag plugga genusvetenskap i Göteborg, så om det finns någon härlig loppa där (eller någon annanstans) som gillar att babbla om allt och ingenting, tar saker med en klackspark och som också är ganska galen så hör mer än gärna av dig. matildaprame (@) gmail.com

    Matilda 2013-12-10 20:20:16
    Svara
  • Å jag vill så himla mycket ha en eller en massa brevvänner!
    Jag är 23 år gammal heter Linnéa och flyttade till Stockholm i höstas och upptäckte att jag nästan inte känner en kotte här. Om några år får jag kalla mig designer men drömmer just nu mest om en hund, dom perfekta jeansen och att all ångest i världen ska försvinna.
    Jag gillar personer som är öppna och raka och inte så mjäkiga. Som gärna drar med mig ut och dansar och skiter i pinsamma tystnader. Helst av allt skulle du ju kunna vara en kille men tjejer går ju minst lika bra det!
    Och det var allt jag kom på just nu.
    Skriv något bra till mig så kan vi de bästaste av vänner (eller bara allmänna brevvänner).
    Puss & kram
    linol896 (@) student.liu.se

    Linnéa 2013-12-10 20:15:15
    Svara
  • Hej där ute, jag heter Malin och gillar att läsa, resa och träffa nya människor. Min absoluta favorit tv-serie är Veronica Mars. Jag lyssnar på väldigt blandad musik och mitt favoritband, som är Red Hot Chili Peppers, speglar inte alls det jag lyssnar på till vardags. Jag arbetar med stadsplanering och tycker att offentliga rum är det viktigaste vi har i staden. Sen jag började arbeta har jag blivit feminist på riktigt. Enligt mig är ålder bara siffror, för det är inte åldern som gör att man tycker si eller så om en annan person, men jag är hursom 27 år. För ungefär 1 år sen flyttade jag till Helsingborg och letar därför efter nya vänner här, så är du härifrån och ser detta och blir nyfiken på mig, skriv en rad till tiggerificbloggen (@) gmail (.) com
    Eller, om du inte är härifrån men ändå är nyfiken, skriv gärna en rad då oxå 🙂

    Malin 2013-12-10 20:14:49
    Svara
  • Å jag vill så himla mycket ha en eller en massa brevvänner!
    Jag är 23 år gammal heter Linnéa och flyttade till Stockholm i höstas och upptäckte att jag nästan inte känner en kotte här. Om några år får jag kalla mig designer men drömmer just nu mest om en hund, dom perfekta jeansen och att all ångest i världen ska försvinna.
    Jag gillar personer som är öppna och raka och inte så mjäkiga. Som gärna drar med mig ut och dansar och skiter i pinsamma tystnader. Helst av allt skulle du ju kunna vara en kille men tjejer går ju minst lika bra det!
    Och det var allt jag kom på just nu.
    Skriv något bra till mig så kan vi de bästaste av vänner (eller bara allmänna brevvänner).
    Puss & kram
    [email protected]

    Linnéa 2013-12-10 19:56:49
    Svara
  • Hej och hå. Matilda var namnet, fyller 19 år om en vecka och bor i en trist och grå förort utanför Stockholm. Jobbar som lärarvikarie och stormtrivs med det. Annars? Överkonsumerar kaffe, sträckläser böcker, har skrivkramp, hänger och flänger med vänner, försöker spendera så mycket tid jag kan med storasyster och de tre småbröderna – är netflix-beroende och ser allt för mycket på serier också. Dricker vitt vin om det ska firas och dansar som en idiot.
    Söker äventyr (vill du köpa en one-way ticket till Australien eller England eller var-som-helst så hänger jag gärna på!) och någon som vill prata om liv, död, gladhet, ledsamhet och ensamhet. Intresserad? Skriv en rad eller flera till mig: matilda.bjuvgard(@)live.se. Kramis

    Matilda 2013-12-10 19:54:50 http://fjarilsknut.blogg.se
    Svara
  • Hallådär. Vendela var namnet, är sexton år gammal och född i april. Brinner för att skriva, älskar musik med texter som berör och skulle kort och gott kunna beskrivas som teaterapa. Men jag säger inte ens en fjärdedel av allt jag tänker. Spenderar de mesta av mina pengar på böcker och kaffe, älskar att resa, och ananas och lakrits (dock inte i samma kombo) är min svaghet.
    Går första året på estetlinjen med inriktning musik i en grå och trist liten kuststad, men drömmer om att en dag få lämna lilla landet lagom och bosätta mig någonstans i London.
    Jag har hållit på med teater och musikal i några år nu, och musiken är jag uppväxt med. Men när jag inte ägnar tid åt fritidsaktiviteter, vänner, pojkvän, eller läxor så sitter jag helst och läser, skriver eller glor på teveserier. Men jag tycker ju så fruktansvärt mycket om att prata och skriva så det vore himla kul med lite brevväxling. Snigelbrev uppskattas mycket, faktiskt. Och jag tycker om att diskutera precis allt, är himla bra på att lyssna och komma med bra råd. Jag är inte speciellt kräsen vad gäller ålder, så låter jag minsta lilla intressant så är det bara att slänga iväg ett litet mejl!
    Fred ut!

    weendela (@) hotmail.com

    Vendela 2013-12-10 19:53:36
    Svara
  • Jag vet egentligen inte om jag vågar men nu gör jag det i alla fall. Jag är nitton år och livrädd för det mesta som kan kännas. Jag är rädd för mänskligheten och mig själv. Ibland är det fint och ibland är det fult. Kanske tänker jag för mycket. Och därför skriver jag. Så hej du! Vill du dela dina rädslor, drömmar, tankar och upplevelser med mig?
    emsters9 (@) hotmail.se

    Em 2013-12-10 19:53:02
    Svara
  • Hej! Jag älskar musik och kan spela fiol men jag har alltid velat lära mig piano. Är det någon i Göteborg som hade velat ses och spela lite och kanske lära mig spela lite piano? 🙂 Jag heter Sara och är 22 år gammal. Kram
    sara_h1991(@)hotmail.com

    Sara 2013-12-10 19:50:29
    Svara
  • Hej!
    Jag skulle tycka det vara helt underbart att ha en brevvän. Om en månad ska jag åka till Australien helt själv så det hade varit skönt med liten mailvän. Jag är 26 år och älskar musik, te, böcker, fotografi, vin, böcker, höst och att dansa i klänningar.

    emma.ramde (@)gmail.com

    Emma 2013-12-10 19:41:56
    Svara
  • Hej,

    Jag är 27 år gammal, och gillar att dansa till dont stop believing på en sunkig rockbar. Bor i stockholm, men kommer inte härifrån. Singel. Tänker mycket och analyserar mycket. Bra på att läsa människor. Eller, jag vill vara bra på det iallafall. Är väldigt intresserad av psykologi. Jobbar heltid. Är lycklig, men ibland brister det, detta svenneliv. Behöver något mera. Så kanske om du är nära min ålder och en cool person, kan vi prata lite om livet! lilacvalium (@) gmail.com

    S 2013-12-10 19:34:46
    Svara
  • Sitter och läser vad alla skriver och tänker ”aaaåååhhhhh vad mycket intressen alla har, oj gillar hon det, men guuuud bor hon där”.. Och så slår det mig att jag typ har zero intressen. Jag bor i en jättefin lägenhet, i en jättefin liten norrländsk stad, men utan ett piss att göra.

    Det roligaste som händer i mitt liv typ nu är när jag jobbar eller när det släpps ett nytt avsnitt av någon serie jag följer. Tragiskt va :'(

    Läste att någon skrev något i stil med att ”man är själv orsaken varför man är ensam”. Och jag har lovat mig själv att SÄGA JA TILL LIVET!!

    Mejla mig gärna! <3 jofesins @ hotmail.com

    Josefin 2013-12-10 19:31:04
    Svara
  • Jag heter Amanda och är 22 . Bor i Göteborg, min kärleksstad. Trodde aldrig någonsin jag skulle få för mig att söka brevvän, men fy vad fint det hade varit ändå!
    Folk brukar oftast uppfatta mig som pessimistisk och dryg första gången dom träffar mig, egentligen är jag nog bara lite blyg i början.
    Gillar mest av allt att dansa till Håkan Hellström och all annan svensk pop på fredagsnätterna. Tycker också om London, att gå på konserter, töntiga serier, festligheter, glitter, fina klänningar osv.
    Tänker alldeles för mycket, på allt.

    mandisjonsson (@) hotmail.com

    Amanda 2013-12-10 19:29:12
    Svara
  • Hej!

    Jag har aldrig haft en brevvän men drömt om det sedan jag var liten.
    Heter Tova, är 17 år, bor en timme utanför Stockholm, men åker buss dit varje dag eftersom jag går på gymnasiet där, andra året på sam-linjen. Ärligt talat blev gymnasiet inte riktigt som jag tänkt mig även om jag gillar min skola väldigt mycket trivs jag inte med min klass. Jag drömmer om framtiden, att resa, att skriva böcker, noveller och poesi trots att jag för det mesta har skrivkramp. Tycker väldigt mycket om att läsa, min favoritbok är Komma och gå av Taiye Selasi, att gå på loppisar, att gå på utställningar och diskutera feminism, politik och böcker. Det känns som all min tid bara försvinner iväg det finns så mycket jag skulle vilja göra, som att lära mig sy, sticka tröjor, dansa balett, måla oljemålningar eller köpa en kamera och fotografera allt jag ser. Skriv gärna till mig på tovaelina (@) gmail.com, skulle vara så himla fint att få brev eller mail någon gång ibland.

    Tova 2013-12-10 19:27:34
    Svara
  • Hej!
    Jag heter Olivia och jag är 18 år gammal. Bor i nordvästra Skåne och tycker att det är himla fint här. Har bott i Australien innan och romantiserar alldeles för ofta djupdyk i barriärrevet eller kanske att bestiga berg med någon solbränd pojke någonstans.
    Kan inte riktigt sortera mina drömmar men jag tror att jag vill arbeta med film/musik/litteratur/media i internationella sammanhang.
    Har en skrivbok under kudden som ingen någonsin läst i. Är mjölkallergiker.
    Jobbar på nattklubb. Har precis börjat spela gitarr och känner mig nästan pirrig varje gång jag lär mig någonting nytt.

    Skriver gärna handskrivna brev. Det känns finast så!!
    [email protected]

    Kram

    Olivia 2013-12-10 19:24:06
    Svara
  • Hejsan!! Jag heter Tanya och är en sextonåring som bor i den gråa staden Göteborg. Tycker om imperfektion, att träna, feminism, regn, superhjältar, att upptäcka, konserter, att sova, kaktusar, paj, valar, pingviner, detaljer, grönt té, citrus och att läsa böcker bland annat. Skulle gärna vilja ha en brevvän som man kan dela tankar om allt mellan olycklig kärlek till att vilja resa och kosmos.

    Skrivskrivskriv!
    Tanya_multani (@) hotmail.com

    Tanya 2013-12-10 19:21:17 http://muratami.tumblr.com
    Svara
  • Hej!
    Jag har aldrig gjort det här förut, även om jag alltid drömt om en brevvän sedan jag var liten. Heter Tova, är 17 år, bor i en stad en timme utanför Stockholm men åker buss dit varje dag fram och tillbaka för jag går i skolan där, andra året på sam-linjen . Om jag ska vara ärlig blev inte gymnasietiden direkt som jag tänk mig även om jag gillar min skola passar jag inte riktigt in i min klass. Drömmer om framtiden, att se världen och att skriva böcker, noveller och poesi trots att jag för det mesta har skrivkramp. Tycker väldigt mycket om att läsa min favoritbok är Komma och gå av Taiye Selasi, att se på tv serier, diskutera feminism,politik och böcker samt gå på loppisar. Min mail är [email protected] skriv gärna till mig skulle vara fint att få brev eller mail någon ibland.

    Tova 2013-12-10 19:10:17
    Svara
  • Jag heter Linnea och jag är 24 år gammal.
    Jag älskar min hund Agnes. Pasta. Vaniljbullar. Ramlösa Mango. Doften av sköljmedel. Kaffe. Kramar. Lysmelkar. Vårdagar. Slalom. Militärer. Sköna mjukisar. Killparfym.
    Gemensam nämnare? Maila vet jag! Det kan bli kul!

    yellowkiid ( @ ) hotmail.com

    Linnea 2013-12-10 19:09:54
    Svara
  • Hej alla där ute i cyberrymden. Jag heter Frida och är precis som nästan alla här 17 år. Jag går tvåan på gymnasiet i Värmland och jag gillar att spela gitarr, lyssna på Maskien, hänga på loppis, äta, sova (snarare älskar), dricka öl, umgås, lyssna på podden Arkiv samtal, bugga och kolla på serier i min säng. Jag ogillar särskrivningar, huvudvärk, skolan, plugg och att vara ovetande.
    Maila till mig om du är skoltrött som jag, så kan vi prata om hur jobbig skolan är, eller så skriver du för att du vill berätta om ditt liv, eller hur din katt mår, eller vilken färg din tandborste har eller vad du önskar dig i julklapp. Mig kvittar det. Inget hindrar dig. Jag vill bara skriva med någon. Om vad som helst. Kom igen, det blir kuul!
    frida_simonsen (@) hotmail.com är adressen som du ska maila! hoppas vi hörs.

    Frida 2013-12-10 19:07:54 http://fridasimonsen.devote.se
    Svara
  • Hej! För tre månader sedan packade jag ner mitt liv i flyttkartonger och flyttade till staden jag drömt om sedan jag var tolv, Göteborg. Här pluggar jag statsvetenskap, faller hejdlöst för helt fel killar, har livliga diskussioner om feminism och försöker att göra det bästa utav livet.
    malin.nilsson23 (@)live.se

    Malin 2013-12-10 18:59:14
    Svara
  • Hi Everyone!
    I am Nicole from New Zealand and I am 24. I would love someone to exchange snail mail with and perhaps send little gifts or tokens to. I like books, writing and picnics and I talk to much about feminism and cynical things. Send me an email nicole.nickers (@) gmail.com

    Nicole 2013-12-10 18:56:49
    Svara
  • Hej alla.
    Jag vill ha mer snigelpost i mitt liv, själv är jag faktiskt ganska bra på att skicka grejer till människor per post men det är inte så många andra som är… Så ja… För jag behöver så mycket gladhet i mitt liv som det bara går, för jag är fan inte glad för det mesta, bara väldigt deppig. Men jag är 25, tycker om böcker och Mumintrollet och handarbete och festivaler och fyllor och mycket mer om djur än om människor. Tänk om man faktiskt skulle få en vän? Tänk.
    Om du vill ha en allmänt töntig människa i ditt liv så kan du maila till mig, och sen skriva brev. Eller vad som helst. Whatever. Vad som helst would make my day.

    [email protected]

    Anna 2013-12-10 18:55:06
    Svara
  • Skickar mitt inlägg igen, eftersom jag hade glömt skriva min mailadress:

    Hej.

    För tre veckor sedan idag födde jag tvillingar, två vackra flickor. Jag hade varit gravid drygt fyra månader och deras små hjärtan hade slutat slå. Nu är mitt hjärta trasigt och ibland känns det som att det ska sluta slå också. Jag är bedövad av sorg och känner mig så otroligt ensam och hudlös. Ingen i min närhet kan trösta, jag behöver komma i kontakt med någon som också förlorat sitt/sina barn alldeles för tidigt. Bara vi kan veta hur det känns och tillsammans kan vi komma vidare.

    Min mail: elisabethlindroth (@) gmail.com

    Tina 2013-12-10 18:54:12
    Svara
  • åh nej glömde skriva min mail. [email protected] //Daniella XOXO

    Daniella 2013-12-10 18:52:49
    Svara
  • yo! jag heter daniella och är 21 år och bor i stockholm.

    försöker bli mer spontan och träffa nya människor, so hit me!

    gillar: feminism, spela badminton, mojitos och att RESAAA!!!

    Daniella 2013-12-10 18:51:28
    Svara
  • NU. Ska jag försöka skriva något här jag också! Så fint kommentarsfält alltså!
    Jag tar det i punktform för det blir så svårt annars.
    •ÄLSKAR: böcker, att spela harpa, konst, balett, opera, baka, dansa om nätterna, RESA, London.
    •Ogillar: Orättvisor, fattigdom, ytlighet, att bli glömd.
    •Prata (eller skriva) om viktiga saker är nått jag vill fylla mitt liv med.
    • Ibland tror jag att jag F
    A
    L
    L
    E
    R
    fritt utan att veta var jag är på väg. Härligt och läskigt.
    • Jag blir så glad om någon vill skriva till mig!
    • Skriv hit: ellenskoog (at) hotmail.com
    • NU!

    Ellen 2013-12-10 18:50:12
    Svara
  • Hej!
    Jag skickade in en annons till FRIDA-tidningen när jag var yngre som också lyckades komma med i tidningen, varav jag efter några månader när jag kom hem från vår familjesemester hade ett helt paket fullt med brev som väntade på mig.
    Tyvärr hände ju det som ofta händer; att man slutar brevväxla av någon anledning, men samtidigt var både jag & mina brevvänner yngre då, så jag tror faktiskt att man har större chans att hitta brevvänner som kan förvandlas till vänner nu när man är äldre. Jag har flera gånger svarat på annonser på en hemsida (studentsoftheworld – som är en hemsida där studenter & lärare från hela världen kan hitta brevvänner) & även fått svar på min egen annons, men trots det så har jag ”bara” en stadig brevvän som jag nu har mailat med i ca 2 år. Jag är även medlem på Interpals (en community-liknande hemsida för att hitta brevvänner osv.) men det skulle vara roligt att även ha en brevvän som faktiskt bor i Sverige & som man kanske t.o.m. kan träffa i framtiden om man lyckas bli riktiga vänner. Men om någon läser detta & inte bor i Sverige, så får ni såklart också skriva!
    Mitt namn är Malin & jag är 23 år. Bor i Stockholm. Har en silver shaded perser katt vid namn Pika. Är ganska besatt i allt som har med Harry Potter att göra, är en äkta Potterhead. Är också ett fan av liknande böcker & filmer & skådespelare som är med i dem. Gillar böcker & filmer överhuvudtaget, musik (helst pop & r’n’b men indie, alternative & rock funkar också ibland), djur (gillar dem mer än människor, hur dåligt det än låter), kreativa sysselsättningar (som att skriva, rita, måla, pyssla, osv.), foto, YouTube, resor, shopping, inredning, osv.
    Jag förstår tyvärr inte meningen med att dricka alkohol &/eller att festa, så jag ser helst att det inte är ditt största intresse i livet om du vill skriva till mig. Jag ser helst att du är i min ålder också. Men bortsett från detta så är det fritt fram att skriva för vem som helst! Jag är inte så farlig egentligen. 😉

    malin_dahlqvist(@)hotmail.com

    Malin 2013-12-10 18:38:38 http://MalinBelle.com
    Svara
  • Hej. Mitt namn är Emma och jag har herpes. Jag har haft herpes i en vecka nu. Herpes suger, herpes kan gå och ta sig på valfritt. Fuck herpes. Herpes är förövrigt vad jag nuförtiden tänker på när jag inte lyssnar på Lana del rey eller The 1975. Vill ni prata om herpes, Sandras snygga kläder från american apparel, feminister, mat, Ryan Gosling, bra film eller vad som än behövs prata om maila: emma.rebecca.walsh (@) gmail.com xxxx 🙂

    Emma 2013-12-10 18:35:31
    Svara
  • Hej!

    22-årig tjej som just nu läser mitt fjärde år på universitetet. Flyttade 50 mil ifrån vänner och pojkvän nyligen, vilket ger mycket ensamtid under veckorna och mycket tågåkande under helger. Är glad och spontan och (dag)drömmer mycket om framtiden. Gillar musik, katter, mat, vin, och miljön.

    Bor du i Lund/Malmö och kanske vill träffa en ny vän? Eller kanske bara ha någon att prata med om allt möjligt? Släng då iväg ett mail till erikapram23 (@) gmail.com 🙂

    Erika 2013-12-10 18:20:42
    Svara
  • Hej!
    Jag heter Josefine och är 18 år. Jag bor i en liten stad med många studenter och har en fabless för unga män med skägg, att dricka öl på helger och dansa ironiskt till indiepop. Tycker om miljömedvetenhet, feminism och att äta morotskaka. Äskar finurliga formuleringar, dokumentärfilm och att handla på secondhand.

    TACOHEJ!
    Josefine.b.n ( @ ) hotmail.com
    (Ja, jag använder fortfarnde hotmail, det är för jobbigt att byta till ett vettigare alternativ)

    Josefine 2013-12-10 18:19:36 http://oldpandadays.blogg.se
    Svara
  • Åh, vill så gärna skriva till alla alla alla. Att ha en brevvän vore typ höjden av mysighet. I alla fall!

    Jag heter Elsa och är sjutton. Ägnar mest min tid åt att läsa och att sakna min distanspojkvän. Och att plugga. Och fundera en massamassa. Skulle vilja ha någon att prata om alla sådana där tankar som ingen kompis här hemma vill lyssna på.

    Vill också prata om böcker! John Green och Mumin och allt annat fint.

    elsa_musse(@)hotmail.com

    Elsa 2013-12-10 18:19:11
    Svara
  • Hej, mitt namn är Hanna och jag är nitton år. Jag är någon som tycker om franska och spenderar dagarna med att pendla till Göteborg för att gå i skolan och förbättra språket. Jag drömmer om att en dag få kalla en stad i Frankrike för mitt hem, i alla fall för en liten tid. Jag är någon som alltid älskat att skriva och som fortfarande brinner för orden. En gång i månaden får jag mina krönikor publicerade i en tidning här i staden och som stor drömmer jag om att bli journalist. Jag är någon som tycker om fika, caféen, prata om djupa saker med de som jag vet lyssnar, skriva poesi, lyssna på musik, spela volleyboll, umgås med vänner, familj och pojkvän.
    Jag söker dig som känner för att prata om allt och inget, som vill utbyta tips på musik, resor eller film eller bara är en störtskön typ.
    Hör av dig till mig på hanna_havrefras (@) hotmail.com

    Hanna 2013-12-10 18:18:11
    Svara
  • Åh Hej!
    Jag är sådär 21 ett år & bor i en urtråkig håla utanför Jönköping.
    Min största dröm är att bli författare, jag avgudar Haruki Murakami & allt han skriver. Jag tycker om anime & ska läsa Japanska på distans nu i vår.
    Jag önskar att jag rockade lite mera polkadots & inte drack så mycket redbull som jag gör.
    Annars älskar jag indepop, att skriva, måla & laga mat.

    Älskar alla människor så länge dem är trevliga mot mig! Så skriv gärna en rad eller något i mail så blir jag suuuuperlycklig ^_^

    barajuwlia(@) hotmail.com

    Julia W 2013-12-10 18:17:58 http://suncigarette.blogspot.com
    Svara
  • Kära ni! Jag heter Sandra och är en 23-årig språkstuderande lajvare med en oerhörd kärlek till det skrivna ordet. Vi kunde tipsa varandra om bra böcker! Jag har förälskat mig i Sherlock och Doctor Who och blir löjligt glad då folk vill dela med sig av bra recept. Jag tycker om att ordna picknick, dansa såväl magdans som på krog, och baka honungskakor och äppelpaj. Sommaren med ljusa nätter och festivaler är mitt paradis. Musik är min vardagsdrog, från metall till medeltida folkmusik. Jag blir arg av att cykla i regn men eftersom jag är ”fattig studerande” och miljömedveten så cyklar jag ändå. Kände du något som brände till, så skicka för all del en rad eller två till snadra-(@)hotmail.com!

    Sandra 2013-12-10 18:14:25
    Svara
  • Lydia, 15 år. Bor i en småstad i västsverige och jag brukar skriva, läsa, och bli kär i människor jag aldrig kan få.
    Släng iväg ett mail till [email protected] (jättefint, eller hur) puss

    Lydia 2013-12-10 18:14:01
    Svara
  • Ruby, 19, Manchester- England. rellferg (at) gmail.com

    Ruby 2013-12-10 18:13:02
    Svara
  • Hej!
    There, you’ve just read all the Swedish I know. I’m Ellie, from Australia, 18. I love to travel and watch really bad films and eat tasty, tasty food. Stockholm was the first place I ever travelled to by myself (Easyjet, my goodness) so Sweden has a special place in my heart. I’d love a Swedish penpal to teach me how to be cool and not get too excited when it snows.
    Love love
    salzigblog at gmail.com

    Ellie 2013-12-10 18:11:21 http://salzigblog.wordpress.com
    Svara
  • Jag heter Linn, är 21 år gammal och bor i Jakobstad, en liten stad på finska västkusten. Tycker om att umgås med fina människor, rockabillystilen (eller ja, det mesta rörande 40-60 talet), läsa böcker, bra tv-serier, resa, män, musik, resa. Min vardag fylls mest med skola, och… ja. Väldigt mycket ensamhet. Har inte så många vänner. Men jag hoppas att just du vill höra av dig till mig, så kan vi kanske börja maila 🙂

    l.forsbacka(@)gmail.com

    Linn 2013-12-10 18:09:44
    Svara
  • Jag heter Lydia, är 16 år, bor utanför Stockholm och går andra året på naturlinjen. Tycker om sextiotalspop, Harry Potter, att fotografera, Paris, te och brittisk engelska. Skriv till mig på lydia (@) stenflo.se så kan vi diskutera filmer, politik och framtidsdrömmar eller kanske ta en fika!

    puss

    Lydia 2013-12-10 18:07:51 http://www.lydiajohanna.blogg.se
    Svara
  • Hej.
    Heter Mathilda och är arton år. Går i skolan på dagarna men drömmer om något annat på nätterna. Är hemskt dålig på att få ”viktiga” saker gjorda, men tänker att det är ju egentligen sånna här saker som egentligen betyder något och spelar roll. För vem bryr sig om algebra och logaritmer när man kan skaffa sig en fin brevvän?
    Tycker om katter, snö, choklad, te, Bon Iver, vackra ord, lockar, tjocka strumpor, stickade tröjor och att lyssna på människors problem.
    Tänker mycket på döden, livet, rymden och andra sjukt spännande ting.
    Skriv vetja,
    mathilda.j.nilsson ( @ ) hotmail.com

    Mathilda 2013-12-10 18:05:14
    Svara
  • Hej,
    heter Frida-My, inte bara Frida utan My också vilket många glömmer bort.
    Jag är 15 år och bor i Göteborg. gillar att skriva, läsa, titta på film eller tv-serier.
    Jag skulle nog säga att jag är en väldigt negativ person och ett av mina största intressen är att hacka på folk och hata saker. Men jag älskar mycket också, nästan lite för mycket ibland vilket gör att jag ofta inte är den gladaste personen du kan stöta ihop med.
    Älskar John Green, Tim BUrton och skräck film. Godis är också gott.
    Om jag ändå ska ta och vara ärlig så kan jag ju säga att jag är diagnoserad med ADHD och asberger och lider av panik attacker och ångest. Jag lovar jag är inte en så tråkig person som jag låter…….
    Mejla om du vill.
    [email protected]

    Fridamy 2013-12-10 18:01:03
    Svara
  • Så himla svårt att sätta ord på allt som man egentligen vill ha sagt. Men jag är i alla fall en 19 årig (snart 20!!) tjej som gillar kläder, fotografering, julen, hösten, te, doftljus, kyssas & umgås med mina närmaste och bara njuta av livets fina stunder. Försöker alltid tänka ”vad som än händer så går livet vidare” vilket har hjälpt mig i många olika situationer, har liksom vågat så mycket mer jämfört med för ett år sedan då jag var världens blygaste tjej. Har scenskräck och fobi för allt som innebär att stå framför andra människor att prata (någon annan som är likadan?). Annars då? Gillar att prata om kärleksproblem och alla andra problem som kan finnas här i livet, stora som små! Tveka inte på att höra av dig.

    Min mail är: Sassa_Emma (@) hotmail.com

    emma 2013-12-10 17:56:35
    Svara
  • Hallå hallå, Malin heter jag. Bor i Stockholm men till sommaren ska jag flytta till Umeå! Känner ingen där, men tar med mig mannen åtminstone. Älskar Västerbotten, mat, kaffe och kläder. (Helst kläder med mycket paljetter och guld.) Jag vill gärna skaffa mig norrländska vänner, såklart. Men om någon gillar hardcore eller punk så skulle jag bli überlycklig (den här bloggen kanske är fel forum, but you never know…) Jag är superlätt att prata/skriva med, vore kul om ngn ville skriva några rader!

    Min e-mail är läskigare än jag; [email protected]

    Malin L 2013-12-10 17:53:23
    Svara
  • Jag, 25, bor i Munich och försöker att lära mig svenska. Därför vill jag ha en brevvän 😉 Jag tycker om kaffe, litteratur, elektroniska musiken, städer, gin tonic, ironi, och mycket mer 😉
    Om du är inte rädd för fela meningar, skriv till mig! franziska (@) schultze-online.de

    Franzi 2013-12-10 17:49:45
    Svara
  • ”Hon ska heta Irma” sa min mamma för snart 23 år sedan då jag föddes. Därmed fick jag mitt namn, ett namn som jag delar lika med Danmarks största matvarukedja. Inte alltid en fördel, men det är inte alla som har plastpåsar med sitt eget namn på. Eller syltburkar med för del delen.

    Men, numera står jag på mina egna långa långa vingliga ben i en värld som ger mig både komplex och prestationsångest, men som jag med skräckblandad förtjusning nyfiket mottager varje dag.

    Innan jag och mitt resväska bosatte oss i en lägenhet med knirrande gamla slitna golv, vackra fönster och djupa fönsterkarmar i Uppsala för studier, levde vi tillsammans i både franska alperna och det soliga Italien.
    Tycker om rostade surdegssmörgåsar med ost, smör och gurka, pojkar med smilgropar, kanel, åka skidor i puder, känslan när skrattet bubblar upp ur en och det franska språket.
    Men, jag undviker helst att cykla när det är halt, att frysa om fingrarna, rostade rotfrukter i ugn och jordgubbschokladen i aladdinasken.

    Önskar att jag, som så många många andra, inte hade så låga tankar om mig själv utan vill kunna slappna av lite mer och njuta av stunden och ta åt mig komplimanger. Men, trots den låga självkänslan och osäkerheten som ibland smyger sig på, är jag faktiskt väldigt duktig på att åka gratis på stadsbussar. Och på att ha sönder nya strumpbyxor. Det är jag i ett nötskal.

    irmawin(@)live.se

    Irma 2013-12-10 17:43:15
    Svara
  • hejsan. jag heter sanna, är en 92:a från norrbotten som gillar katter, musik och whisky. är en tillbakadragen person och har svårt att öppna mig för folk, fast försöker bli bättre på det.
    har varit med om en del jobbigheter och har haft ett stormigt 2013. men rötterna blir starka när det blåser och luften blir friskare när åskan går osv. dom mest ledsna personerna har oftast roligast humor tycker jag. gillar insiktsfulla människor. är feminist. vi kanske hörs! 🙂 ultimatecircus (@) hotmail.com

    sanna 2013-12-10 17:41:41
    Svara
  • Hi! I’m 21 years old girl from finland. i study environmental politics, work in a small crocery store, and live with my boyfriend. i live in downtown helsinki, and i love it. i also love redwine, coffee, 90s fashion, london, first snowfall, summers in helsinki, the way he kisses me before goodnight, saturday nights with beer and friends, a card in our bedroom wall that says: ”a pony, louis vuitton, and that mom and dad will stay together”, and sunday evening inspiration. And a lots of other things. I also write, i love to write: it’s something i want to do in my future dream job. I would love to have a pen pal, just someone to write, maybe old school letters or then just emails. Jag kan också tala svenska, men jag tycker att min språkkunskap är kanske dålig.:—D [email protected]

    aino 2013-12-10 17:37:11
    Svara
  • hej, jag heter ida och jag är ca 16 år gammal, feminist och harry potter-fanatiker. jag går på ett samhällsprogram som jag hatar, men jag har fina vänner som jag överlever med. jag kommer nästa år börja om gymnasiet och då ska jag söka till en linje med grafisk design-inriktning. jag älskar fotografi och går ingenstans utan kameran. jag brukar även bära med mig en engångskamera i fickan. på fötterna har jag låga dr.martens och på mitt mobilskal står det joy division. min dröm är att bli författare eller jobba med reklam eller på en tidning eller liknande skoj! jag har för några veckor sedan blivit friskförklarad från depression, vilket jag gärna skryter om. jag är bra på att peppa igång livsglädjen lite tror jag, om man skulle behöva det.
    iallafall, skriv gärna till mig, jag hade blivit så hiiiimla glad!
    skicka ett mejl till: ida.heinolsson(@)gmail.com
    en kommentar på: ett-kolikbarn.blogspot.se
    eller puffa röksignalerna i riktning mot skåne!
    kram och kärlek

    ida 2013-12-10 17:37:04 http://ett-kolikbarn.blogspot.com
    Svara
  • Hej allihopa!
    Som jag har väntat på att den här chansen, insåg jag när jag läste inlägget och alla kommentarer.
    Jag heter Moa, är 23 år och kommer från en liten by i Norrland. Nu bor jag och pluggar i Göteborg sedan typ 4 år.
    Jag tycker om att lyssna på musik ( mycket Håkan och Veronica), nörda ned mig i serier (parks and recreation, new girl, walking dead osv.) dricka kaffe, ha djupa ( och mindre djupa ) samtal, att sukta efter saker jag inte har råd med och att vara ute lite för sent på lördagskvällar.
    Skriv till mig tycker jag!
    [email protected]

    Moa 2013-12-10 17:36:33
    Svara
  • Jessica. 20 år.
    Är en person som vill så mycket men står och stampar på samma ställe hela tiden. Tog studenten för ca 1,5 år sedan och det känns inte som att jag gjort något vettigt sedan dess. Skulle vilja ha någon att diskutera allt med, saker som kanske är lite jobbiga och skulle mer än gärna vilja skriva med någon som vill lära mig något nytt 🙂
    Skriv till mig om du känner för det 🙂
    Mail: jezzy_001 (@) hotmail.com (är nollnoll inte oo;))

    Jessica 2013-12-10 17:33:42
    Svara
  • Hej!
    Jag heter Lovisa och är 18 år. Skulle beskriva mig själv som ganska vilsen men för det mesta glad! Tycker om att spela piano, titta på tv-serier, lockiga pojkar, skånska och festivaler.
    Tycker inte om snöslask, lakrits, sås eller blöta strumpor.
    Skulle tycka det vore jätteroligt med en mail-/brevkompis och hittar gärna någon att diskutera typ saffransskorpor, pojkar eller allmänt om livet med, eller bara någon att pigga upp onsdagseftermiddagar med!

    Hoppas vi hörs!
    loviisaa95 (@) gmail.com

    Lovisa 2013-12-10 17:24:46
    Svara
  • Senast Sandra hade ett sånt här inlägg svarade jag på massor av ”annonser” och fick några av mina nu finaste vänner, som jag åkt överallt för att träffa. Därför skriver jag nu in en egen;
    Hejsan.
    Sextonsnartsjutton år, och spenderar alla pengar på Kaffe och Böcker. Ord har alltid varit en besatthet och kanske är det därför jag älskar att brevväxla? Och självklart för att man ”träffar” helt fantastiska människor.
    Ser alldeles för mycket på Tv-serier och så är en fullfjärdad ”Tönt” som vissa skulle säga. Whovian ut i fingertopparna, Potterhead, dittan och dattan. Verklighetsflykt när ögonen är för trötta för att läsa.
    Jag studerar Journalistik i Stockholm och vantrivs något så fruktansvärt i min klass med blonda tjej-tjejer med Hunters och brösten pressade upp till hakan som aldrig tänkt över saker i hela sitt liv, vill bara att det ska vara över så att jag äntligen kan lämna det här grå landet och flytta till mitt England. Känner mig ensam om dagarna, därför vill jag så hemskt gärna ha flera brev att svara på.
    Åh herregud jag är verkligen inte såhär deppig egentligen, det bara blev så nu! Jag är inte deprimerande, lovar, ge mig en chans!
    Va gärna 16 år eller äldre om du kontaktar mig är du snäll.
    Hoppas att någon av er inte skrämdes bort, och kanske vågar skriva till mig? Skulle bli så vansinnigt glad! Kramar på er
    sofiaschalander (@) hotmail.com

    Sofia 2013-12-10 17:21:39 http://midsommarregn.blogg.se
    Svara
  • Hej!
    Tycker själva den här idéen är lite läskig men varför inte?
    Är 20 år och bor i Stockholm. Har ganska nyligen blivit lämnad av vad jag trodde var kärleken i mitt liv. Försöker just nu finna lite styrka och komma vidare i livet.
    Vill helst bara åka iväg någonstans men jobb och lägenhet håller mig kvar.
    Älskar träning, skriva och att vara allmänt grabbig. Fotboll och vinkvällar är lite min melodi. emmamollare(a)yahoo.se

    Emma 2013-12-10 17:16:58
    Svara
  • Kul ide så jag testar.
    Jennifer heter jag, 21 år och bor och studerar i Stockholm. Jag tycker mycket om att läsa böcker (Alice i Underlandet är en favorit), skriva, lyssna på musik (allt från 60-tal till nutida), och älskar att resa. Skulle gärna bosätta mig utomlands där jag kan sitta på en balkong i solen eller strosa runt bland gatorna om kvällarna i bara jeansshorts och linne.

    Tycker den här idén verkar intressant då en annan bokfavorit är Perks of being a wallflower, och har länge funderat över hur skönt det skulle vara att ha någon att skriva till som inte känner till allt om en. Skriv gärna om du har lust, jag bits inte jenniferkatarina (@) hotmail.com

    Jennifer 2013-12-10 17:10:52 http://jenniferkatarina.blogg.se
    Svara
  • Amanda, snart 16
    Hej! Jag bor i stockholm.
    Någon dag vill jag nog hyra en snygg bil och åka på roadtrip. Tycker djunglar (heter det så i plural?) är det vackraste som finns och gravida personer ser sjukt mäktiga ut.
    Jag älskar att skriva, dansa, fota, äta.
    Dålig på att hantera min kalender 🙁 blir stressad, men skulle vara ett virrvarr utan den.
    Asdålig på att hantera stress dessutom.
    JAJA jag vill prata om allt.
    Skriv till manda.lennon(@)gmail.com
    Puss och Kamp!

    Amanda 2013-12-10 17:10:00 http://aixxie.blogg.se
    Svara
  • Är 18 och mitt största intresse just nu är feminism och politik. Vill helst hitta någon som delar min fascination över Kennedy-familjen. Meeen pratar (skriver??) gärna om ALLT!
    matildzor(@)gmail.com

    matilda 2013-12-10 17:03:43
    Svara
  • Jag heter Emelie och är 16 år, jag går första året på gymnasiet, Natur. Jag vet faktiskt inte om det är rätt för mig så jag vet inte vad jag ska säga om det riktigt. Egentligen är jag ganska förvirrad, men det är väl det man ska vara. Jag tycker väldigt mycket om att lyssna på musik (Bon Iver, Håkan Hellström, Mumford and Sons, Jake Bugg) och att fotografera. Helst av allt vill jag just nu befinna mig på något oändligt ställe, utan stress och allt vad det finns. I framtiden vill jag väl arbeta med havet eftersom det är det finaste som finns.
    (det är rätt så svårt att säga något om sig själv)

    Min tumblr heter: [email protected]
    Min blogg som jag delar med två andra: nefo.blogg.se
    Min mail: [email protected]

    Emelie Abrahamsson 2013-12-10 17:01:45
    Svara
  • Senast Sandra hade ett sånt här inlägg svarade jag på massor av ”annonser” och fick några av mina nu finaste vänner, som jag åkt överallt för att träffa. Därför skriver jag nu in en egen;
    Hejsan.
    Sextonsnartsjutton år, och spenderar alla pengar på Kaffe och Böcker. Ord har alltid varit en besatthet och kanske är det därför jag älskar att brevväxla? Och självklart för att man ”träffar” helt fantastiska människor.
    Ser alldeles för mycket på Tv-serier och så är en fullfjärdad ”Tönt” som vissa skulle säga. Whovian ut i fingertopparna, Potterhead, dittan och dattan. Verklighetsflykt när ögonen är för trötta för att läsa.
    Jag studerar Journalistik i Stockholm och vantrivs något så fruktansvärt i min klass med blonda tjej-tjejer med Hunters och brösten pressade upp till hakan som aldrig tänkt över saker i hela sitt liv, vill bara att det ska vara över så att jag äntligen kan lämna det här grå landet och flytta till mitt England. Känner mig ensam om dagarna, därför vill jag så hemskt gärna ha flera brev att svara på.
    Åh herregud jag är verkligen inte såhär deppig egentligen, det bara blev så nu! Jag är inte deprimerande, lovar, ge mig en chans!
    Va gärna 16 år eller äldre om du kontaktar mig är du snäll.
    Hoppas att någon av er inte skrämdes bort, och kanske vågar skriva till mig? Skulle bli så vansinnigt glad! Kramar på er
    sofiaschalander (@) hotmail.com

    Sofia 2013-12-10 17:01:41 http://midsommarregn.blogg.se
    Svara
  • HEJ ALLIHOPA! KOLLA IN DET HÄR! HELT SJUKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    http://www.expressen.se/tv/nyheter/politik/marie-stensby-sd-konfronteras-med-sina-kommentarer/

    LISA 2013-12-10 16:50:30
    Svara
  • Sexton år från Stockholms söderort. Går första året på gymnasiet som bild och media- estetare. Jag tycker om hästar, konstskapande, festivaler och konserter, hångel, resor och personer som fattar grejen med att vara vegetarian och feminist. Min högsta dröm är att få världen att bli en helt jämställd plats och utan svält, krig, misshandel, cancer och andra orättvisor.
    Skriv till [email protected]

    Frida 2013-12-10 16:48:00
    Svara
  • Tja! Jag är 23 år gammal och drömmer om att flytta till hus men pengarna från csn räcker inte riktigt till det. Vill ha en trädgård där varenda liten grej som växer ska vara ätbar. Massa fruktträd och ett enormt grönsaksland. Kanske lite höns och får också. Min omgivning funderade nog om jag var riktigt klok när jag skaffade hundvalp helt själv men tack vare flexibla masterstudier går det riktigt bra och det är nog det bästa beslutet jag har tagit. Annars tränar jag fotboll när jag känner för det, går massa promenader, springer runt och larvar mig i snön med hunden och vill börja dansa lindy hop till våren. Har ingen direkt musiksmak och är inte estetiskt lagd överhuvudtaget. Har inte heller någon koordination eller taktkänsla så det där med lindy hop blir nog en utmaning. Släng gärna iväg ett mail till mig! youarelovelyblogg (@) gmail.com

    M 2013-12-10 16:40:05 http://youarelovely.blogg.se/
    Svara
  • Hej!
    Jag heter Erika och är 26 år. Bor för tillfället i Vara där jag pluggar till radiojournalist, kommer ursprungligen från Stockholm. Jag hatar vintern men älskar djur, klänningar och att sova. Skulle vilja brevväxla med någon på det traditionella sättet men mail går givetvis bra det med! Hör av er!
    pettersson.erika (@ ) gmail.com

    Erika 2013-12-10 16:37:21 http://www.kul-jul.blogspot.com
    Svara
  • Hello, my name is Lydia and I am 23. I live in Brighton, UK.
    I like the taste of rose, boys with tattoos and skinny jeans, music of all kinds and John Green books. I also take photos, do nail art and ramble about various things and music on my blog: http://belleofthebluegrass.wordpress.com/
    I think this is a wonderful idea because we can find weird and wonderful people to become friends with.
    So please feel free to get in contact with me either on my blog or by email [email protected]

    Lydia 2013-12-10 16:26:32 http://belleofthebluegrass.wordpress.com/
    Svara
  • Är 16 år och går första året i Sam-linjen. Kanske låter det super tråkigt men för mig är det bästa jag vet att få diskutera (i princip vad som helst) på lektions tid. Annars är det second hand och tv-serier som tar upp min tid. Feminism och att resa är också något som jag gillar att prata om. Puss på dig och skriv om det låter lockande! <3

    Min mail är: nikenorbergvanhove (@) gmail. com

    Nike 2013-12-10 16:22:09
    Svara
  • Frida. 18 år.
    jag bor två minuter från havet och läser allt från Bodil Malmsten till Engelfors-trilogin till uppror pågår! och till Mumin. Böcker är min passion. Om ett halvår flyttar jag från havet till en ny stad för att bli bibliotekarie. Jag är inte ett stort fan av alkohol, SD och kött. Jag skulle gärna vilja ha någon som jag kan diskutera böcker i timmar, för jag anser att det är sällsynt med människor som ägnar sitt liv åt att läsa böcker. Skriv till mig.

    Virenhagfrida (@) hotmail.com

    Frida 2013-12-10 16:21:49
    Svara
  • Tja! Jag är 23 år gammal och drömmer om att flytta till hus men pengarna från csn räcker inte riktigt till det. Vill ha en trädgård där varenda liten grej som växer ska vara ätbar. Massa fruktträd och ett enormt grönsaksland. Kanske lite höns och får också. Min omgivning funderade nog om jag var riktigt klok när jag skaffade hundvalp helt själv men tack vare flexibla masterstudier går det riktigt bra och det är nog det bästa beslutet jag har tagit. Annars tränar jag fotboll när jag känner för det, går massa promenader, springer runt och larvar mig i snön med hunden och vill börja dansa lindy hop till våren. Har ingen direkt musiksmak och är inte estetiskt lagd överhuvudtaget. Har inte heller någon koordination eller taktkänsla så det där med lindy hop blir nog en utmaning. Släng gärna iväg ett mail till mig! youarelovelyblogg @ gmail.com

    M 2013-12-10 16:20:28 http://youarelovely.blogg.se/
    Svara
  • hej, jeg vil gerne udveksle ord om fine ting med en fin person. jeg elsker eventyr, rejser og hverdagsmagi. jeg er romantisk, læser litteraturhistorie og vil gerne være kunsthåndværker. jeg bor i aarhus, er enogtyve år og halvt svensk. jeg kan skrive på dansk, engelsk eller svensk, mit hjertes sprog som jeg noget så gerne vil lære. jeg håber på at høre fra dig! kh emmali: [email protected]

    Emmali 2013-12-10 16:19:30 http://www.maanegaarden.blogspot.com
    Svara
  • Hallå där ute! Känner att detta var ju en väldigt kul idé så here we go..
    Jag är 18 år, tycker om fika, tv-serier, när himlen är sådär orange-rosa och vacker, att skriva, att dagdrömma om att mitt liv såg annorlunda ut, att slösurfa, filmer som får en må bra, feminism, att analysera, och att hitta ny musik som man vill spela tusen gånger om. Går sista året på gymnasiet och har ingen aning om vad jag vill göra med mitt liv förutom att jag vill ut i världen. Jag pratar gärna om livet, orättvisor, ångest, framtiden, drömmar, skrivande och så vidare! Om du tycker jag verkar trevlig så skicka iväg ett mejl till liza.eb(@)hotmail.com. OBS skräms inte bort av mejladressen för den skapade jag i 11-årsåldern då omvandlande från s till z var det coolazte som fannz.

    Elisabet 2013-12-10 16:16:25
    Svara
  • Hej, hej. I’m Svenja, 22 and currently living in the Netherlands (yet, I daydream about living (and discovering) other countries). I like the ocean, Nordic countries, photography, going by bike, drinking tea/coffee, books, fine music (e.g. Bon Iver, the National, Ólafur Arnalds, Sufjan Stevens), licorice, baking and so much more. Prefer sipping cocktails whilst hanging out with friends over long party nights. Would love to have someone lovely (preferably from Sweden) with whom I can exchange e-mail about everyday happiness, the future (and the present, duh!), and all other things that we find to be worthy writing about. Also, would love to send a random cat card, letter with tea (or basically whatever puts a smile on your face) occassionally. Kram! Say ’hej’ at heysvenja(at) yahoo.com

    Svenja 2013-12-10 16:13:13
    Svara
  • HejHej, jag heter Marina, är sjutton och bor i Göteborg. Pluggar till samhällsvetare men önskar egentligen jag varit modig nog att stå fast vid estetlinjen. Spenderar mina dagar med att försöka vara kreativ i alla dess former, plugga tills hjärnan nästan exploderar, se på massa massa serier och dagdrömma i all oändlighet. Drömmer om att fly Sverige och bosätta mig i valfri exotisk stad där jag kan dansa hela natten lång och hångla med vackra pojkar. Gillar annars också feminism, att läsa, vingad eyeliner och kanelbullar. Hoppas någon av er hör av sig till mig på [email protected] puss

    Marina 2013-12-10 16:10:10 http://www.jordsnurrar.blogg.se
    Svara
  • Hej!

    Jag heter sandra och är 24 år. Jag är en kreativ tjej som nyligen har flyttat till en stad där varken jag eller min sambo känner någon. Jag värdesätter ensamheten så det är egentligen okej men att jag hatar att prata i telefon och skicka sms gör det svårt att hålla kontakten med de där ”hemma”. Därför tänker jag att någon att skicka brev till kanske vore en fin lösning

    Jag älskar utflykter och ägnar all min lediga tid åt att vistas i naturen. Foto är något jag gör hela tiden – även om det bara är på hobbynivå.Att lära känna någon som är sugen på att upptäcka nya platser att föreviga hade varit drömmen!

    [email protected]

    Sandra 2013-12-10 16:01:10
    Svara
  • Först vågade jag inte skriva här alls, tänkte mest att jag är ganska o-cool och väldigt ensam. Sen slog det mig att man är ju ensam av en anledning, och fan, jag prövar att skriva.
    Jag är tjugotvå år, flyttade samma dag jag fyllde arton upp till kärleken i Falun (från min hemstad Norrköping). Men bor nu i en liten, liten håla utanför Örebro, då jag följde med min fina pojkvän, han ska bli lokförare. Så här sitter jag nu, med ett år kvar, känner inte en själ på minst en femton mils radie. Inte för att den där radien spelar så stor roll, jag känner inte så många oavsett hur stor jag gör den.
    Jag är nog egentligen väldigt glad och social, men uppfattas emellanåt som lite för bitter och aggressiv.
    Tänkte helt enkelt att jag droppar lite slumpmässig information om mig, så kanske det finns någonting vi har gemensamt?
    Älskar djur, i alla dess former (med extra förkärlek för hästar), har två katter (Caesar och Lexi), otroligt familjekär – min mamma och min sambo är mitt allt. Spelar mycket och gärna datorspel (ganska pinsamt mycket egentligen), ser på alla TV-serier och filmer jag kommer över, älskar att laga och äta mat, dricker gärna te och rödvin, läser gärna böcker (helst fantasy), går gärna på loppis, har gärna ostkvällar och spelar frågesportspel. Kör gärna bil, mycket och länge. Älskar äventyr i alla dess former, är väldigt spontan, trots att jag kan verka sluten. Brinner lite extra för genus, men ser mer än gärna på actionfilmer à la Hollywood. Drömmer om att våga resa, men tar aldrig steget. Bor mitt i skogen, i ett rött hus i ett gammalt bruk, med sjön tio meter från dörren.
    Finns det kanske någon som vill höra av sig? Gärna du som är lite ensam, både mentalt eller fysiskt. Vi kan diskutera allt från ytlig vardag till våra mer ljusskygga sidor.
    Brev eller mail spelar ingen roll, jag är pepp på båda!
    linnea.tapio (@) gmail.com

    Linnéa 2013-12-10 15:57:17
    Svara
  • Skriv till mig om du vill höra en förklaring på varför Heroes av David Bowie är en av världens bästa låtar, om du fascineras av det obscena som är lite över gränsen eller om du bara vill skriva av dig om allting som livet innebär

    Jag är 19 år, snäll, beroende av kaffe och sötsaker, älskar att skriva, skapa och få ny inspiration.
    Festivaler är fantastiskt precis som sällskap med nära vänner och att dela fina ögonblick med någon. Har galet mycket som pågår i hjärnan som gärna skulle kunna få komma ut i brev. Kram på förhand.

    Eller nej, bara kram förresten.
    Min mail: saraerikaosterholm ( @ ) gmail.com

    Sara Ö 2013-12-10 15:57:02
    Svara
  • Hej, hej! I’m Svenja, 22 and currently living in the Netherlands (yet, I daydream about living (and discovering) other countries). I like the ocean, travelling, Nordic countries, photography, licorice, baking, tea and coffee, fine music and so much more. Prefer sipping cocktails with friends over super long party nights. Would love to have someone with whom I can exchange e-mails about everyday happiness, life now and the future (dreams and all) and/or all other things we think are worth writing about. Also, would love to send an occasional postcard/letter with a ridiculous cat on it, or with bags of tea (or with whatever makes you smile). Kram! Say ’hej’ at heysvenja (at) yahoo.com

    Svenja 2013-12-10 15:55:34
    Svara
  • Hej! Jag är en fjortonårig tjej och vad jag har sett verkar det som om jag är bland de yngsta som kommenterar här. 🙂 Jag kräver absolut inte att min mailvän ska vara lika gammal utan det spelar ingen som helst roll! Övrigt så gillar jag att baka och så är jag också något av en shopaholic 😛 Om jag verkar intressant och så kan du mejla mig på alice.alkstal (@) hotmail.com

    Alice 2013-12-10 15:54:20
    Svara
  • Skriv till mig om du vill höra en förklaring på varför Heroes av David Bowie är en av världens bästa låtar, om du fascineras av det obscena som är lite över gränsen eller om du bara vill skriva av dig om allting som livet innebär

    Jag är 19 år, snäll, beroende av kaffe och sötsaker, älskar att skriva, skapa och få ny inspiration.
    Festivaler är fantastiskt precis som sällskap med nära vänner och att dela fina ögonblick med någon. Har galet mycket som pågår i hjärnan som gärna skulle kunna få komma ut i brev. Kram på förhand.

    Eller nej, bara kram förresten.

    Sara Ö 2013-12-10 15:53:29
    Svara
  • Hej, Kitty heter jag och jag är 18 år. Jag tycker himla mycket om livet, det finns så mycket fint. Finns så många svinbra filmer, solnedgångar, youtubeklipp att se. Det finns så många festivaler att dansa på, så många scener att stå på, så många roadtripar att åka på, så många ostmackor att äta. Och framförallt så många fina människor att lära känna. Om du har lust att skriva till mig så lovar jag att dela med mig av mina absolut bästa låtar, filmer och youtubeklipp samt läsa allt du har lust att skriva. kitty.wiking (@) live.se

    Kitty 2013-12-10 15:51:59 http://kittywiking.tumblr.com
    Svara
  • Hejsan, jag heter Elsa, och Felicia för mamma och pappa kunde inte komma överens om mitt förnamn…
    Jag vet inte riktigt hur man ska göra sånt här, men jag är arton år bor i en liten stad som lever enbart för sommaren. Nu på vintern är allt mest grått och tråkigt!
    Musik, skrivande, alla fula saker som är fina och tuttar är nog mina största intressen.
    Jag får ofta ta lite mer skit än vad jag förtjänar, för det är få här som förstår vem jag är.
    Fem anledningar till att någon ska skriva till mig:
    1) Du kommer få höra intressanta historier
    2) Jag är ärlig, kanske lite för ärlig ibland
    3) Dömande är inte min stil, och klär folk dåligt överlag
    4) För att brev är det bästa man kan få
    5) För att, att!

    Tack för mig,
    ni når mig enklast över mail på felicia95 (@) hotmail.com

    Elsa Felicia 2013-12-10 15:41:12
    Svara
  • Hejsan, jag heter Elsa, och Felicia för mamma och pappa kunde inte komma överens om mitt förnamn…
    Jag vet inte riktigt hur man ska göra sånt här, men jag är arton år bor i en liten stad som lever enbart för sommaren. Nu på vintern är allt mest grått och tråkigt!
    Musik, skrivande, alla fula saker som är fina och tuttar är nog mina största intressen.
    Jag får ofta ta lite mer skit än vad jag förtjänar, för det är få här som förstår vem jag är.
    Fem anledningar till att någon ska skriva till mig:
    1) Du kommer få höra intressanta historier
    2) Jag är ärlig, kanske lite för ärlig ibland
    3) Dömande är inte min stil, och klär folk dåligt överlag
    4) För att brev är det bästa man kan få
    5) För att, att!

    Tack för mig,
    ni når mig enklast över mail på felicia95 @ hotmail.com

    Elsa Felicia 2013-12-10 15:38:48
    Svara
  • Buenos Dias!
    Alexandra heter jag, 20 år.
    Jag är en tjej som trots min ”låga” ålder
    ( känner mig ganska gammal ändå) hunnit bo i södra Spanien i 9 år, jag älskar mat men är inte lika duktig på att tillaga som jag är på att smaka, älskar wes andersons filmer, särskilt Fantastic mr.fox. Är även en serie slukare, älskar att gosa ner mig i sängen och titta på true blood/game of thrones. Vad gäller musik gillar jag speciellt jazz, soul, motown och storbands musik a la Frank sinatra men gillar även the Smiths och Rolling Stones bland annat. Nästa år flyttar jag förhoppningsvis till Stockholm för att plugga och skulle mer än gärna lära känna någon där, men även från andra städer såklart!!
    min mail adress:
    lorettathethief (@) live.se
    Hoppas vi hörs!

    Alexandra 2013-12-10 15:38:00
    Svara
  • Konichiwa!
    Jag heter Sofia, är 19år och har stora planer på att åka till Japan. Vad jag ska göra där är inte riktigt bestämt, egentligen är det rätt oviktigt… Till våren ska jag i alla fall förhoppningsvis plugga japanska (kan jag få veta om jag kom in snart eller?!?! T-T) och det hade varit himla roligt om någon av er varit i Japan eller också har stort intresse för kulturen och språket. Lägg gärna till mig på skype (sofiadellve) eller maila! [email protected] (jättefint, i know)

    Sofia 2013-12-10 15:19:20
    Svara
  • Hejsan!
    Jag heter Madeleine och jag är en 23-åring som bor i Stockholm. Min dröm är att utbilda mig till gynekolog, iaf just nu, mitt drömjobb tenderar att ändras hela tiden. Jag har alltid saknat en vän som gillar samma musik som mig och som vill gå till samma klubbar och tillställningar som jag gillar. Alltså indiemusik och pop, som WU LYF, the maccabees, chad valley, markus krunegård, twin shadow, veronica maggio osv… Jag går ut på trädgården, under bron, marie laveau, baba sonic och ace. Annars gillar jag att gå på loppisar och leta efter 50-60-tals porslin och glas. Jag gillar att gå på konserter, dricka vin och laga mat hemma hos någon, katter, pyssla, baka, fika och restaurangbesök.
    Jag tycker det är kul att skriva riktiga brev och pynta dessa med diverse glitter och krussiduller. Det vore kul att brevväxla med någon som har liknande musiksmak, så vi kan tipsa varandra om bra musik, och som gillar att gå ut på klubb och dansa, så kanske vi kan gå ut tillsammans om vi klickar, du får gärna gilla loppis och second hand, så jag kan berätta om mina fynd, annars vill jag bara ha nån att diskutera vardagen, killar, sex, feminism osv. med.

    madeleineytterberg (@) hotmail.com

    Madeleine 2013-12-10 15:18:54 http://indieflickan.blogspot.com
    Svara
  • Hej!
    Linnéa heter jag, är 20 år och kommer från Norrland. Jag pluggar på universitet just nu men längtar efter äventyr och nya kompisar. Jag skulle beskriva mig själv som glad, omtänksam och lite galen ibland 😉
    Jag gillar det mesta som att träna, hänga, festa och dansa hela natten.
    Om du vill skriva om allt möjligt som händer i livet just nu så hör av dig! lliinneea (@ ) live.se

    Linnéa 2013-12-10 15:07:26
    Svara
  • Hade varit roligt att se när du och Cecilia Blankens livechattar julklappstips på www.julklappsshopper.se

    David 2013-12-10 15:06:06
    Svara
  • Det är ju tok-svårt att beskriva sig själv, men jag gör ett försök.
    Jag heter Linnea, är sjutton år och bor i Norrland. Ska jag vara ärlig vill jag flytta härifrån så fort som möjligt och jag räknar nästan dagar tills det är möjligt. Tycker att fotografera är det bästa en kan göra, analogt som digitalt. Blir knäsvag av långa pojkar och fräkniga ryggar. Går gärna på yogapass men tycker om all träning som får mig att må bra! Intresserar mig också allt mer för feminism och önskar att jag kunde göra mer för ett rättvisare samhälle – på alla punkter.
    Är diagnosticerad med en ätstörning sedan en tid tillbaka men försöker att lämna den, steg för steg.
    Klarar mig inte utan musik och tycker till exempel mycket om Håkan Hellström, Florence & the Machine, Bon Iver och så vidare. I sommar ska jag festivala, det har jag bestämt. Övriga saker som är bra enligt mig är secondhand, kramar, avokado, att resa och upptäcka samt lukten av kaffé (dricker däremot inte kaffe – mycket hellre té, alla gånger). Med mera.

    Hjälp vad krångligt det var!! Jag avslutar nog här och återgår till att lyssna på musikhjälpen.
    Hör av dig om du vill. Om vad som helst. Oavsett innehåll eller antal skrivtecken blir jag jättejätteglad. Här: blog-linnea (@) hotmail.se

    Kram.

    Linnea 2013-12-10 14:56:00
    Svara
  • Hej,

    Rebecca Sjöblom heter jag och kommer från en liten by i Finland där jag bor med min familj. Jag fyller aderton nästa sommar och kan knappt hålla mig för alla roligheter som åldern för med sig, då syftar jag främst på att jag är ett stäng närmre dagen när jag går ut gymnasiet och får flytta till Stockholm för att studera någon form grafisk design, mode samt kreativt skivande. De vore alldeles fantastiskt roligt! Kreativitet är något som står mig himla varm om hjärtat . Och så är jag tokig i chips!

    Om du vill så kan vi skicka brev till varandra via rebecca.sjoblom(@)hotmail.com!

    puss

    Rebecca 2013-12-10 14:52:31 http://glossfashion.com/rebeccajohnnysdotter
    Svara
  • Hej. Mitt namn är Sabine och jag är sexton år gammal. Ibland kan man tro att jag är tjugofem och ibland att jag är fjorton. Det är ju så. Jag älskar att dricka rödvin, dansa över golv och varma pojkhalsar. Samt att le och vinka är gamla gubbar och tanter skakar på huvudet åt en. Gräddbakelser. Vingummin. Håkan. Maggio. John Green.

    Jag får ont i hjärtat av samhällets brist på relevant kvinnosyn, att min lillasyster är pytteliten men redan tjatar om sådant knäppt som att banta och vovvar som ingen bryr sig om.

    Jag vill få lite ljus i detta tandläkarväder. Jag vill prata om allt i världen. Skriv till mig!

    [email protected]

    Sabine 2013-12-10 14:49:20
    Svara
  • Agnes, 21 år. Jag befinner mig just nu i Australien och är lite olyckligt förälskad. Tycker om havet, Melissa Horn, nyårsafton och böcker.
    [email protected]

    Agnes 2013-12-10 14:45:20
    Svara
  • Hej
    Om exakt en månad fyller jag 23, bryr mig egentligen inte särskilt mycket om åldern, det är bara en siffra. Tycker väldigt mycket om att läsa, skriva, fotografera analogt, umgås med vänner, spela gitarr och super nintendo och att promenera.
    Jag bor i Göteborg och egentligen vet jag inte om jag tycker om den här staden eller inte. Vill helst åka långt bort där det är varmt och soligt ungefär hela året. Australien har varit mitt önskeresmål sedan jag var 10 så dit ska jag någon gång.
    Skriv gärna; silvia.garciaa @ hotmail.com

    silvia 2013-12-10 14:42:30 http://silviagarciaa.blogspot.se/
    Svara
  • Hei!
    Jeg er en 21 år gammel jente som heter Ernstine. For tiden bor jeg og studerer juss (juridik) i Bergen, Norges andre største by. På fritiden synger jeg i et studentkor. Jeg liker også å drikke øl, danse, høre på musikk (f.eks Beatles, Arcade Fire, Mew, Bon Iver, Haim etc.) og se på film og gå/løpe lange turer i skogen. Jeg liker å le, å spise lange frokoster mens jeg drikker kaffe/te og leser i avisen, å se på New Girl en hel søndag, å kjenne den kalde vintervinden i ansiktet og å lese.

    Kanskje liker du det samme som meg eller kanskje liker du noe helt annet. Det spiller ingen rolle.
    Uansett kan du sende en mail til ernstine_s92(@)hotmail.com.

    Ha det fint så lenge!

    Ernstine 2013-12-10 14:41:26
    Svara
  • Agnes, 21 år. Befinner mig just nu i Australien och är lite olyckligt förälskad. Det hade varit himla fint att få prata med någon om allt det här och en massa annat. Tycker om havet, Melissa Horn, nyårsafton och böcker.
    [email protected]

    Agnes 2013-12-10 14:40:53
    Svara
  • Hej!
    Jag heter Olivia och är 19 år.
    Jag bor i en liten ort utanför Jönköping. Jobbar som timvikarie på ett äldreboende och trivs ganska bra. Vill läsa till antingen lärare eller sjuksköterska, men har verkligen ingen aning om vilket jag ska välja… Jag gillar att hänga med mina kompisar i kyrkan, spela spel, vara med i olika projekt, sola och bada, sommar och en hel del saker till. Är du som jag och har lite framtidsångest och inte vet vad du vill göra i framtiden så vore det trevligt att prata med någon som vet hur det känns och som man kan bolla idéer med. Kanske kan vi hjälpa varandra att hitta vår dröm och inse vår sanna potential.
    Olivia.averling (@) me.com

    Olivia 2013-12-10 14:39:48
    Svara
  • Hejsaaan!

    Linn, 24 år. Boendes i London sedan fyra år tillbaka. En nyexaminerad individ som är påhittig och som ständigt försöker att lära sig nya saker. Just nu är det att finslipa mina veganska rätter och att hitta på fina sätt (och billiga) att juldekorera lägenheten även om det fortfarande känns som man är en heltidsstudent. Arbetar på ett tråkjobb men drömmer om att få bryta mig loss som ett isberg och drifta iväg mot sydligare/norrare bredgrader en dag.

    Känner du för’t : linn-gustafsson @ hotmail.com

    Linn 2013-12-10 14:37:16
    Svara
  • Jag heter Johanna, är 19 år och bor utanför Stockholm. Jag tycker det är himla svårt att skriva sådana här presentationer och hitta på fyndiga saker som får mig att låta intressant, men jag tycker det är himla kul att lära känna nya människor och bara prata, så att hitta någon som vill maila lite eller så vore kul!

    Ska försöka sammanfatta lite vem jag är. Skulle tagit studenten i somras om jag inte åkt en sväng till USA för ett utbytesår som inte alls blev som det skulle efter ettan, så nu går jag med 95:or istället och försöker göra det bästa av mitt sista år på gymnasiet fast jag mest bara vill börja leva livet och ut och upptäcka världen. Har så himla mycket drömmar och saker jag vill göra, men mest av allt älskar jag att resa och upptäcka nya ställen och prova nya saker, så efter studenten vill jag ut på äventyr och sedan planerar jag att flytta in hos min pojkvän i fantastiska Amsterdam. Annars är jag för det mesta väldigt glad och positiv av mig, skrattar lite för mycket och pratar lite för högt, försöker göra det bästa av varje dag fast jag lätt drömmer mig bort till allt jag vill göra och kanske lite glömmer bort att leva i nuet. Men äsch, vill ni veta mer, släng iväg ett mail så kan vi prata om precis vad ni vill, viktigt som oviktigt! jojo9404 (@) hotmail.com

    Johanna 2013-12-10 14:30:43
    Svara
  • Jag heter Amanda. Jag pratar flytande franska, klär mig i svart och drömmer om att bo ett tag på en strand i valfritt varmt land. Jag gillar pasta pesto, fina brittiska killar, yoga, stickade tröjor, hounder och färgglada drinkar. Snälla skriv till mig du långa/korta/tjocka/smala/glada/ledsna fina människa!
    [email protected]

    Amanda 2013-12-10 14:23:41
    Svara
  • Hej alla fina människor!
    Jag är 17 år, heter Saga och hatar blöta strumpor.
    Avgudar Håkan Hellström, böcker, choklad och vackra pojkar. Göteborg har också en stor plats i mitt hjärta trots att jag bor i Värmland.
    Mitt hjärta är trasigt och jag försöker varje dag komma på nya sätt att få mitt huvud på andra tankar. Jag älskar handskrivna brev så det uppskattas mycket!
    Spelar ingen roll om du är kille eller tjej, men om det är någon därute som känner att dom har lust att prata om allt mellan himmel och jord, om livets alla meningar och hjärtekrossare, så hör av dig!
    sagahaglund (@) live.se

    S 2013-12-10 14:22:34
    Svara
  • Hellu!!
    Något måste hända i mitt liv på så många plan, jobb, ångest, kärlek och jakten på drömmen.
    Jag är 20 år (om cirkus en månad 21 år), glad, skojar och skrattar (humor gör allt roligare).
    Vill hitta någon att bara skriva med, om allt, om inget.
    Så vi tillsammans kan klura ut lösningar på livets stora och små problem.
    Några grejer jag gillar:

    Träna, teater, skriva, himlens alla olika färger,
    dansa och våga göra fler spontana saker i livet.

    Hoppas någon fin där ute läser det här och vill skriva till moi! —— > lisa.q(@)live.se

    Kram 🙂

    Lisa Q 2013-12-10 14:15:38 http://lajsadays.tumblr.com/
    Svara
  • Hej!
    Jag är en 24-åring med lätt åldersångest, som funderar högt och lågt och lätt drar mig undan även fast jag vill vara social. Jag tänker mycket på livet och framtiden och blir ofta så uppe i det att jag glömmer nuet.
    Jag är vad många kallar ambitiös men mitt mål är egentligen att kunna ta det lugnt och göra allt jag drömmer om.
    Jag vill vara hon som ler mot de andra i kön till kassan på Ica.
    Hör jättegärna av er till sommarhatt13 @ gmail.com.
    Kram!

    Kajsa 2013-12-10 14:11:43
    Svara
  • Hej, jag tycker vi ska skriva brev till varandra istället för att mejla, jag har en jätteschysst handstil och gillar glitter, överraskningar och pynt. Jag är tjugosju, bor i Göteborg i en lägenhet med knarrande golv, pluggar i Ljungskile och har nakenkatter i Motala. Jag skriver för en musiktidning och slåss för de som behöver det. Skriv till mig på: emelie_fredriksson_86(@)msn.com

    Emelie F 2013-12-10 14:11:19
    Svara
  • Hejhej!
    Jag annonserade efter brevvänner i KP när jag var ca 12 år, idag är jag 22, tänker att det kanske är dags igen?!
    Brukar inte läsa särskilt mkt bloggar, jag hamnade mest här eftersom jag för stunden flyr från att skriva på ett skolarbete (om dinosaurier) (obs får högskolepoäng för det), ska snart koka kaffe och sätta igång med skrivandet igen. HUR SOM HELST:

    jag är intresserad av nästan allt, pluggar på naturvetenskapliga fakulteten men det är mest av en slump jag hamnade där (fast det är mkt spännande!!). Gillar tvspel (är kräsen), fika – kaffe kakor biskvier, bibliotek, miyazaki, prata, springa över fält…
    Bor i Skånes bästa stad.

    Kram!!
    josefin (@) martell.se

    Josefin 2013-12-10 14:09:01
    Svara
  • Jag är mest bara en vilsen/förvirrad/trött/ensam/ arg/kär/olycklig tonårsjäl på 14 år. Om det är någon som har lust att lätta på hjärtat eller bara skriva av sig så kan du väl skriva till mig. Jag skulle bli så jäkla glad då och jag lovar att jag inte ska döma dig (sålänge du inte är rasist eller homofob)
    [email protected]

    Alma 2013-12-10 14:04:56
    Svara
  • Hej!
    Jag är en tjej på 22 år som bor i Skåne. Jag läser till Socionom och bor med min pojkvän och två hundar. Mina hundar är finast, jag går mycket kurser med dem. Jag tränar även väldigt mycket, läser böcker, lyssnar på musik. Är kontaktperson så går ut en del och fikar. Jag är social, glad, empatisk och förvirrad och ledsen och har någon illusion om att jag ska bli världens bästa socionom och behandla alla lika bra. miabjorklund @ live.se

    mia 2013-12-10 14:00:41
    Svara
  • Hej på er.
    Vill så hemskt gärna hitta någon att brevväxla med. Förra gången Sandra hade ett sådant här inlägg fann jag en fantastisk tjej som jag har kommit så nära och det skulle vara kul om det hände igen.

    Lite om mig:
    Tycker om långa bad, min pojkvän, böcker (läser ofta flera samtidigt för att jag aldrig kan hålla mig till bara en), musik från förr, filmer och serier, vin och samtal sent på natten, meditera och försvinna in i mig själv. Drömmer om att se hela världen och skriva ungdomsromaner som griper tag i en så som mina favoritböcker har etsat sig fast i mig. Vill väldigt gärna skriva brev, men mejl går också bra.
    Kram på er,
    Alexandra
    navermyr (@) live.se

    Alexandra 2013-12-10 13:55:18
    Svara
  • Hallå där!
    Mitt namn är Helena och jag är 21 år gammal. Är halvnorrlänning och har bott i tre svenska städer. De två senaste åren har jag spenderat utomlands som au pair. Just nu pluggar jag i Göteborg och drömmer mest om att bo utomlands igen.

    Jag är en sån där person som köper på tok för mycket böcker och är
    fenomenalt bra på att prokrastinera. Jag älskar att läsa, skriva, rita,
    fotografera, resa och åka skidor. Jag har en sjukt bred film- och musiksmak. Jag älskar när det snöar i massor, Dr Martens, Harry Potter, nitar, nagellack i starka färger, feminism och att känna mig oövervinnerlig. Just nu drömmer jag om att se hela världen och skriva en bok.

    Jag skulle himla gärna vilja ha en brevvän. Skulle va så kul att ha någon att skriva med! Skulle vara lite extra kul med någon som bor i Göteborg så att man kanske kan träffas någon gång, men det går egentligen bra med precis vem som helst! Så om du tycker att jag låter intressant, tveka inte utan maila direkt! Ser fram emot att lära känna just dig. heljo92 (@) hotmail.com

    Helena 2013-12-10 13:53:46 http://areedhels.wordpress.com
    Svara
  • Hej! Jag heter Lisa och är 17 år. Jag är mitt uppe i mina (hittills) bästa år och vill hinna med så mycket som möjligt av livet. Jag läser andra året med inriktning Estet media och bor i Karlskrona. Jag älskar att dansa på hemmafester sent om nätterna, att resa, festivaler, att träffa nya människor och hitta på oväntade saker. Är öppen om det mesta och jag är bra på att lyssna och ge råd.
    Älskar livet och jag vill jättegärna ha en mailkompis! Skriv till lisa.freij (@) hotmail.com om du tycker att jag verkar vara intressant!

    Lisa 2013-12-10 13:51:17
    Svara
  • 17 och bor i en tråkig småstad, 1 timme från huvudstaden. Gillar superhjältar, magi (Harry Potter, såklart), indie och kaffe. Är fruktansvärt skoltrött och längtar bort så otroligt mycket. Drömmer om London och har noll koll på vad jag vill göra med mitt liv. Är kreativ för det mesta och skulle göra allt för att få resa runt i Asien. Kan även nämna att jag är grymt dålig på att beskriva mig själv, så skicka gärna iväg ett mejl om du vill veta något mer!
    elin.johanna(@)live.se

    Elin 2013-12-10 13:45:45
    Svara
  • Hej! Jag heter Tilia och är tjugoett år gammal. Jag är uppväxt i Stockholm men har nyligen flyttat till den lilla småorten Skara där jag knappt känner en endaste kotte. Att beskriva mig själv kräver nog mer än några rader, men saker jag tycker om är att göra är att sträckkolla på serier (gärna de som handlar om svunna tider), promenera, läsa böcker, skriva, sticka, tänka, prata, lyssna och drömma. Jag söker någon att prata med om livets alla triviala och mer allvarliga saker.
    Hoppas att vi hörs! tilia.johansson(@)gmail.com

    Tilia 2013-12-10 13:35:52
    Svara
  • Halloj!

    Jag heter Alexandra och jobbar bland annat som skribent. Utöver det har jag: pluggat, jobbat, bott i olika städer, flyttat hem till föräldrarna, bott borta igen, gjort slut, varit helt trasig, sökt och fått professionell hjälp för ätstörning, haft mens över hela mig typ en miljard gånger, bråkat med antifeminister och ”jag är inte rasist men”-are, lidit av ångest kanske fyra gånger i veckan, blivit taffsad på, brottats med utseendekrav, prestationsångestbetonad vardag OCH SÅ HIMLA MYCKET VIDARE.

    Jag tänkte, att om det finns någon tjej därute som känner att de vill prata med någon om just såna här jobbiga saker, som ofta är knutna till det faktum att bara vara tjej – så finns här en person som du kan prata med! Jag är bra på att förstå, oftast, och har en massa tips och tankemönster som har gjort livet lite härligare för mig.

    Skriv till mig på [email protected].

    Alexandra 2013-12-10 13:34:18
    Svara
  • Hej vänner!

    Jag heter Malin och är 25år gammal. Jag pluggar historikerprogramet vid uppsala universitet och arbetar extra på Nordiska museet och tyresö slott. Jag vill ha en mailkompis för otvungna konversationer om delade intressen, typ: mat, historia, sex, smink, genus, karlar, balklänningar, katter och sånt där viktigt. Trött på pretentioner och vill ha sköna, avslappnade konversationer! Hör av dig så snackar vi mer! humaniorastudenter extra välkomna!

    malinelisabeth_hellman (@) hotmail.com

    Malin 2013-12-10 13:28:33
    Svara
  • Hej!
    Jag heter Kelly är en osocial 21åring som bor i en liten stad i västra götaland.
    Jag älskar att läsa böcker (tex av john green),choklad
    och att titta på serier som Supernatural,sherlock,doctor who (och andra
    fantatiska serier). Jag drömmer om att ha äventyr och resa världen runt.

    Söker en söt vän som vill ha ett äventyr
    Hör av dig till
    Jinglebells_goes_insane (@)hotmail.com

    Kelly 2013-12-10 13:25:19
    Svara
  • Hej vänner!
    Jag heter Malin och är 25år gammal. Jag pluggar historikerprogramet vid uppsala universitet och arbetar extra på Nordiska museet och tyresö slott. Jag vill ha en mailkompis för otvungna konversationer om delade intressen, typ: mat, historia, sex, smink, genus, karlar, balklänningar, katter och sånt där viktigt. Trött på pretentioner och vill ha sköna, avslappnade konversationer! Hör av dig så snackar vi mer! humaniorastudenter extra välkomna! [email protected]

    Malin 2013-12-10 13:18:34
    Svara
  • Tjej. 22 (måste sluta skriva 21). Född i Norrland. Bor i Småland pga världens finaste killle. Letar jobb och bakar mycket. Hatar att frysa. Älskar julen. Ska gå på Bråvalla 2014.

    lisakarolinanilsson91 (@) gmail.com

    Lisa 2013-12-10 13:17:35
    Svara
  • nu är jag här igen, köpenhamn som jag älskar, som har gett mig dimmiga nätter, fått mig att förälska mig i varje gathörn. jag har julstjärnor i fönstret och livet utanför, ändå känns det ibland som en hel storm inombords. det är min åttonde dag i mitt nya lilla hem och jag kan inte låta bli att sakna djupa diskussioner över vin och höga skratt, fnittriga armkrokar över kullersten och dansiga nätter. jag är tjugoett, gillar allt som är lite omaka, detaljer, sena pratiga kvällar och öl. bor du också i köpenhamn? hör mer än gärna av dig till: eerikssonmaria(@)hotmail.com

    maria 2013-12-10 13:16:49
    Svara
  • Hej!

    Kul inlägg!

    kram!

    (första gången jag kommenterar detta)

    MaddeB 2013-12-10 13:13:45
    Svara
  • Kajsa, 18 år från stora staden G. Tycker mycket om att baka, 24 december, mina katter, psykologi Sandras kjolar, chokladpraliner, meditation, killar med mörkt lockigt hår, Nelson Mandela och att diskutera livets stora frågor. Mina favoritfilmer är The Shawshank redemption och Ciderhusreglerna. Om jag skulle beskriva mig själv med tre ord skulle det vara: hobby-psykolog, ångestbarn och omtänksam. Jag är inte rädd för döden eller ormar, men jag är däremot skräckslagen för stora sociala sammanhang och psykiska sjukdomar.
    Det spelar ingen roll om du är 11 eller 84, jag lyssnar (läser) ändå. Det hade varit fint att ha någon att skriva riktiga brev till, och någon att stå och vänta otåligt vid brevlådan för. Sånt där mysigt gör man ju aldrig längre. Jag har himla fina brevpapper så du kan förvänta dig ett brev av den mysigare sorten. Men sålänge, hör gärna av dig på kajsahelene (@) outlook.com

    Kajsa 2013-12-10 13:10:12
    Svara
  • Jag heter Nathalie och jag är tjugo år, bor i en småstad i västra götaland. Älskar katter, och de mesta djuren utom spindlar. Fotograferar på fritiden, jobbar som flyttstädare och drömmer om en större lägenhet. Jag har sjuk humor och älskar att prata sex och relationer. Är en tvättäkta nörd, Harry Potter, Sagan om ringen och star wars rinner i mina ådror.

    [email protected]

    Nathalie 2013-12-10 13:08:22 http://www.nathalieaastwo.blogg.se
    Svara
  • Hej,
    Amanda heter jag, bor i Värmland och pluggar mediekommunikation. Tänkte att det vore lite extra fint att hitta en mailvän såhär lagom till min tjugonde födelsedag på söndag. Mest av allt tycker jag om att dricka öl med fina vänner, dansa till bra musik och titta på märkliga filmer. I framtiden skulle jag gärna jobba med antingen filmredigering eller något radioprogram.
    Så ja, om du har lust att skriva med någon som blir kär lite för ofta, älskar hundar och tycker feminism är superspännande, skriv till
    amanda.heter.jag (@) hotmail.com :]

    Amanda 2013-12-10 13:01:42
    Svara
  • Jag heter Julia och imorgon fyller jag 22 år. Jag bor i Linköping och läser till lärare. Trivs himla bra med det.
    När jag inte pluggar dansar jag. Helst dancehall men gärna på krogen eller hemma i vardagsrummet också.
    Kallar mig för feminist.
    Jag ÄLSKAR Game of Thrones, Glee<3<3 och True Blood. Och cirka tusen andra serier. Vad gillar du??
    Kram!!!
    Juliajullan (@) hotmail.com

    Julia 2013-12-10 12:55:02 http://Detperfektalivet.blogg.se
    Svara
  • Hej, jag heter Embla, är nitton år och bor i Göteborg. Tycker om Håkan Hellström, mönstrade klänningar, att sträckläsa böcker, LP-skivor, Twin Peaks, hundpromenader, Marina and the diamonds, att baka, feminism, the Smiths, tumblr, att skriva, katter, hemmafester, Skins och en massa andra saker. Är vegetarian, tänker för mycket, gråter ofta och har väldigt svårt att sova om nätterna.
    Om någon vill höra av sig är min mail embla_rosa (@) hotmail.com

    Embla 2013-12-10 12:54:47
    Svara
  • 28. Norge. Vintage. Rödvin. Pincurls. Sambo. Katter.
    Handskrivet eller på maskin, gärna.
    linda.v.karlsson( @ ) gmail.com

    Linda 2013-12-10 12:54:32
    Svara
  • Guten Tag. Här sitter jag på ett bibliotek i Berlin och knappar in dessa rader på min mobil. Hade inte lust att vänta tills jag kommer hem till datorn. Här i Tysklands huvudstad har jag pluggat några månader nu. Lite kommunikationskurser men mest språk för det är roligast. Snart åker jag hem för att fira jul, nyår och min 24e födelsedag. Har under mina år hunnit med några månader här och några månader där, men var jag vill leva resten av mitt liv vet jag inte. Så jag fortsätter leta. Under tiden ser jag filmer med Audrey Tautou, läser så tjocka böcker som möjligt och fikar i timmar med mina vänner. Tycker också om ta med mig kameran ut på en promenad. Vill gärna ha en brevvän som kan överraska mig med ett mail eller ett brev de där dagarna då berlin känns alldeles för stort och kallt. Hör av dig vetja! ekstrom.ronja (@) gmail.com

    Ronja 2013-12-10 12:51:34
    Svara
  • Hej! Jag heter Emelie, är 20 år och bor i Småland sedan snart ett år tillbaka med min älskade pojkvän. Vi träffades för övrigt på ett väldigt traumatiskt sätt och vår historia skulle bli världens bästa film. Jag lider av panikångest,depression och emetofobi(spyfobi) sedan barnsben. Försöker leva så normalt det går fast jag ofta misslyckas. Försöker plugga in min missade gymnasietid på folkhögskola. Jag ÄLSKAR att pyssla. Det är det bästa jag vet! Och jag inreder vår fina lägenhet i vitt. Om jag låter det minsta intressant kanske du kan skicka ett mail till [email protected]

    Emelie 2013-12-10 12:51:24
    Svara
  • Hallå, fina du! Hur tusan skriver en ett sånt här? Jag heter Siri, är sjutton, läser andra året på beteendelinjen på gymnasiet, bor i Stockholm och tycker för tillfället att allt är så fruktansvärt tråkigt. Veckorna passerar prosaiskt och helgerna är över innan jag hinner hitta på något. För att göra dagarna lite trevligare fikar jag så ofta jag kan. Få saker går upp mot att sitta på ett sorligt café på söder med en kopp kaffe eller te och prata. Det skulle vara att få snigelpost i så fall. Jag är svag för gamla svartvita Audrey Hepburn-filmer, totalt nednördad i Harry Potter och Doctor Who, älskar att skriva och hoppas att jag någon gång kommer kunna skriva någonting att vara riktigt stolt över. Du behöver absolut inte vara lika nördig som jag, men jag tänkte att det kunde vara bra att förvarna så att du, om du skriver, vet vad du har att göra med, haha. Om du tycker att jag låter som en värdig brevvän så blir jag helikopterglad om du mejlar sirihansen (@) comhem.se, så får du min adress. Puss!

    Siri 2013-12-10 12:45:28 http://egoflickan.blogg.se
    Svara
  • Ellen 19 år. Kommer från Norrland, bor i Stockholm. Dricker billig öl, dansar, skrattar, gråter. Allt jag skriver låter som en klyscha, så jag slutar där. Men hör av dig. Jag är bra på att lyssna.

    [email protected]

    Ellen 2013-12-10 12:20:34
    Svara
  • Hej.
    Jag heter Fanny och är 19 år. Jag tycker om att köpa dyra kläder jag egentligen inte har råd med, dansa till bra musik, fotografera, hångla med killar, vara i new york, och skriva. Jag vill gärna ha nån att prata om elaka men snygga killar, trötthet, mediciner, musik, mode och all the above. Just nu är jag så grymt trött att jag inte vet om jag kommer orka med dom närmaste månaderna. Men jag vill gärna ha någon att prata med under tiden, om dig eller mig, och djupa eller mindre djupa saker, om vad som helst, om killar eller andra dumma saker.
    Hör av dig! (har glömt lösen till min vanliga mail så ta denna istället 🙂
    eyesonfire (@) live.se

    Fanny 2013-12-10 12:15:06 http://thewildheart.blogg.se/
    Svara
  • Drömmare. Fastnar lätt för detaljer. Juridikstuderande. Spelar sönder musik som känns under sömnlösa nätter. Älskar välskrivna böcker. Dansar gärna bort nätterna. Överanalyserar. Samlar på mig minnen, skapar historier. Mejla mig för vidare bekantskap.

    crystalcatacombs[at]hotmail.com

    Sara 2013-12-10 12:07:29
    Svara
  • Hej alla! Jag heter Emma och är 19år, född och uppväxten i Göteborg men bor just nu i Glasgow, Skottland. Flyttade hit för att plugga på universitet och än så länge är jag fortfarande lycklig över det beslutet även om jag saknar mina bröder hemskt mycket. Har en mamma från Thailand också, det är ganska fint. Skulle älska att ha någon att maila med (brev tar nog för lång tid) om nästan vadsomhelst. Min tid spenderas på böcker, tvserier, få den perfekta eyelinern och vännerna. Min absoluta dröm i livet vore att jobba som arkeolog och resa jorden runt. Hoppas att vi hörs. Puss
    emwarholm(@)gmail.com

    Emma 2013-12-10 12:05:18
    Svara
  • Jag är tjugotvå år gammal och bor i Stockholm; jobbar om dagarna, drömmer mig bort till London om nätterna och planerar festival, går på spelningar eller hänger med vänner däremellan. Brinner för musik, och är en multikreativ person skulle man kunna säga – målar, ritar, fotar, filmar, plinkar gitarr och skriver texter ibland. Mitt nästa projekt är att bygga ett skrivbord, men det har jag sagt nu i några månader, och min senaste hobby är krukväxter. Har nog lite för många faktiskt, kommer nog snart börja se ut som en djungel i lägenheten. Whovian och Potterhead. Önskar att jag läste mera böcker och att jag kunde prata perfekt engelska med brittisk dialekt.

    Letar efter någon som är lite som jag att utbyta tankar med. En ny vän för livet, måhända? erikaeriksson91 (a) gmail . com

    e 2013-12-10 11:59:45
    Svara
  • Hej
    Jag heter josefin och bor i Göteborg. Flyttade hit för 3 månader sen och skulle gärna vilja hitta lite nya vänner här.
    Är 24 år, älskar spel, håkan hellström, kickboxning, dexter, vin, vänner, djur osv.
    ni kan väl höra av er, om ni vill prata lite.
    puss.

    Nintendokatt ( @ ) hotmail.com

    josefin 2013-12-10 11:58:25 http://vinfylla.blogspot.se
    Svara
  • Tänker att jag måste prova på brevkompisgrejen igen, som vuxen! Är 24, bor i Uppsala. Gillar folk som är på vilket sätt som helst egentligen, men det måste ju klicka. Jag jobbar heltid och har alltså för lite fritid men hinner ändå hänga på sociala medier, yoga, fika länge och prata oavbrutet, fylla på starred-listan på Spotify och ta bilen ut i skogen för att få ha det lite tyst en stund. Hänger också mycket på Hemnet, printscreenar bilder på surikater och planerar just nu julen, som jag mest tycker är ångestladdad. Är dock ganska bra vän med ångesten nu för tiden, så det gör inte så mycket. Älskar solen! Är hypokondrisk! Är glad! Går igång på allt med ord! (Gillar t ex att korrekturläsa texter, diskutera ordval, prata grammatik, hitta poesi som känns.)
    Så välkommen att skriva, exakt vad som helst. joannawahlin (@) hotmail.com

    joanna 2013-12-10 11:53:57
    Svara
  • Hejhejhej!

    Jag är en helt ovanligt vanlig filur på 20 år, som bor i södra Sverige. Ibland använder jag orden: citron, absurt, existera, glor och Party . Tycker så himla mycket om spontana äventyr, men också att spontant bara dricka te på golvet. Anser att kramar och snälla handlingar är viktiga för hälsan. Tycker synd om de som lever för sina fördomar.

    Kom så tar vi över världen eller något!

    Mathildabecker ( @ ) hotmail.se

    Mathilda 2013-12-10 11:48:25
    Svara
  • Hej hej! Jenny heter jag, är 29 år. Så är väl typ äldst här.. :S
    Bor uppe i Norrland och älskar verkligen tiden nu.. December, jul.. Aah, finns det något bättre! 😀
    Annars om mig.. Jag är vegan, älskar god mat, mysiga hemmakvällar och film!
    Musik och film är stora passioner för mig. Speciellt gammal musik. Hör gärna av er om ni vill prata! 🙂
    somewhereupabove (@) live.com

    Jenny 2013-12-10 11:47:19
    Svara
  • Hej Tina!! Du skrev att du förlorat dina små älskade döttrar.. Men du skrev inte din mailadress! 🙁 Jag behöver komma i kontakt med dig.. Maila mig om du ser det här.. [email protected]

    Jennie 2013-12-10 11:47:04
    Svara
  • Vad för hälsningsfras ska jag använda mig utav för att fånga din uppmärksamhet? Ingen, förmodligen. Du läser ju redan!

    Vem är då jag? Jag är en person som har en fäbless för djurklipp på YouTube, att illustrera småfeta karlar i tighta speedokalsonger och mat i allmänhet. Men mest av allt tycker jag om att tänka, komma på idéer till saker och ting och antasta katter med min eviga kärlek.

    Släng iväg ett mejl som om det inte fanns en morgondag till ellamasus (@) gmail.com

    P.S. Har en önskan att hitta någon att brevväxla med, men mejl funkar lika bra!

    Ella 2013-12-10 11:46:33
    Svara
  • Åh hur ska jag börja?. Jag heter Madeleine och är 21 år. Jag tycker om att dricka kaffe, läsa, lyssna på musik och att engagera mig politiskt och feministiskt. (Ett hjärta är alltid rött.) Men jag tycker även om att drömma och längta. Jag står just nu still i livet med en känsla av att saker aldrig kommer bli bra. Jag är kvar i min gamla hemstad där ingen förstår mig – och jag inte förstår dom. Det vore så fint om någon ville skriva till mig och genomborra ensamheten. Kanske någon som känner sig lika ensam som jag?. Kanske någon som vill följa med mig på äventyr överallt?. Det vore så himla fint.

    Skriv gärna:
    hanoiirocks ( @ ) hotmail.com

    Madeleine 2013-12-10 11:46:08
    Svara
  • Tycker det är svårt att beskriva mig själv, but I’ll give it a try! Jag gillar det mesta (speciellt god mat, resor och söta killar) och kanske föredrar en kväll hemma mer än vilda utenätter. Även om de såklart är väldigt roliga, men inte lika vanliga i mitt liv. Jag heter Molly och har nyss fyllt 21. Har en liten dröm om att bo i USA en vacker dag, även om min utbildning i princip har kedjat fast mig till Sverige. Mejla mig om du har lust! mollymalm (@) hotmail.com

    Molly 2013-12-10 11:46:00
    Svara
  • Hej. Jag heter Olivia och det skulle vara bra att ha någon att maila till angående allt som händer i livet. Jag funderar över mycket och har en åsikt om mycket, dels världen och livet men också om vikten av att äga en bra pepparkvarn och att kunna koka pasta ordentligt. Mitt liv består just nu av att laga mat, dricka white russian, simma och lyssna på Eric Clapton på vinyl.
    Du får gärna skicka ett mail, det behöver absolut inte vara så särskilt pretentiöst, kör bara!
    Du når mig på olivias92 (@) hotmail.com.

    Olivia 2013-12-10 11:40:44
    Svara
  • Och dum som jag är så glömmer jag givetvis skriva min e-post.. Nu kommer samma annons en gång till! Hej på er. Mitt namn är Moa och jag är 19 år. Man kan säga att jag är på väg någonstans men inte har en aning om vart. Det enda jag vet just nu är att jag vill lämna den lilla småstad jag bor i för ett tag. Vill se något annat, gå på nya gator och prata med nya människor. Kanske är det någon av er som vill följa med mig? Om du säger att du vill åka till Berlin, London, Australien eller Indien eller vart som helst på detta jordklot så följer jag med. På riktigt alltså. Imorgon om det skulle vara så. I övrigt tycker jag om att fuldansa på trånga dansgolv, äta choklad och fira festligheter i allmänhet. Verkar jag vara någon att skicka iväg ett mail till, skriv vetja! PUSS
    moa.sewerin (@) gmail.com

    Moa 2013-12-10 11:27:12 http://www.lioncrime.blogg.se
    Svara
  • Vad för hälsningsfras ska jag använda mig utav för att fånga din uppmärksamhet? Ingen, förmodligen. Du läser ju redan!

    Vem är då jag? Jag är en person som har en fäbless för djurklipp på YouTube, att illustrera småfeta karlar i tighta speedokalsonger och mat i allmänhet. Men mest av allt tycker jag om att tänka, komma på idéer till saker och ting och att antasta katter med min eviga kärlek.

    Släng iväg ett mejl som om det inte fanns en morgondag till ellamasus (@) gmail.com

    P.S. Har en önskan att hitta någon att brevväxla med, men mejl funkar lika bra!

    Ella 2013-12-10 11:26:28
    Svara
  • Hej!
    Jag heter Matilda.
    Jag är nitton år och älskar konst, makeup, hår osv.
    Jag har ett distansförhållande sen 4 ½ år tillbaka, han bor i Stockholm och jag bor i Göteborg.
    Skriv jättegärna till mig, hugs

    [email protected]

    Matilda 2013-12-10 11:22:55
    Svara
  • Ameh, glömde skriva min mailadress såklart. men söker nya kompisar i göteborg. hör av er.
    Nintendokatt ( @ ) hotmail.com

    josefin 2013-12-10 11:20:04 http://vinfylla.blogspot.se
    Svara
  • Hej fina ni. Lisa heter jag. Jag är sexton år, full av tankar, hjärtekross och ångest. Tycker om Håkan, fint porslin, en lockhårig pojke och hösten. Skulle gärna vilja ha någon mer att skicka långa mail eller snigelbrev till.

    Min mail är: lisaigrimstorp(@)hotmail.com

    Lisa Franzén 2013-12-10 11:19:41
    Svara
  • Hej på er! Mitt namn är Moa och jag är 19 år. Man kan säga att jag är på väg någonstans men inte har en aning om vart. Det enda jag vet just nu är att jag vill lämna den lilla småstad jag bor i för ett tag. Vill se något annat, gå på nya gator och prata med nya människor. Kanske är det någon av er som vill följa med mig? Om du säger att du vill åka till Berlin, London, Australien eller Indien eller vart som helst på detta jordklot så följer jag med. På riktigt alltså. Imorgon om det skulle vara så.
    I övrigt tycker jag om att fuldansa på trånga dansgolv, äta choklad och fira festligheter i allmänhet. PUSS

    Moa 2013-12-10 11:11:13 http://www.lioncrime.blogg.se
    Svara
  • Hej, Sandra här.
    Jag letar efter någon att prata av sig med, om precis allting. Hade tänkt att förklara vem jag är här men har kommit fram till att jag inte har en aning om hur man gör det. Här är ett försök; Jag är en glad, knäpp och förvirrad tjej som just nu försöker ta reda på vad jag vill bli när jag blir stor, som om man någonsin kommer att veta det. Jag äter pasta som godis, gillar att dricka rödvin på balkongen och önskar att jag hade ett badkar. Vill du ha någon att prata med? Maila mig! sandraahlberg2(@)gmail.com. Ciao!

    Sandra 2013-12-10 11:10:45
    Svara
  • Hej
    Jag heter josefin och bor i Göteborg. Flyttade hit för 3 månader sen och skulle gärna vilja hitta lite nya vänner här.
    Är 24 år, älskar spel, håkan hellström, kickboxning, dexter, vin, vänner, djur osv.
    ni kan väl höra av er, om ni vill prata lite.
    puss.

    josefin 2013-12-10 11:08:38 http://vinfylla.blogspot.se
    Svara
  • Hej alla! Jag är 23 årig kjol och klännings-nörd som bor i Stockholm. Jag älskar att lyssna på musik, helst från 1970- och 1980-talet. Älskar att resa, speciellt till USA. Vill gärna bo i Kalifornien eller New York en vacker dag. Drömmen är att hitta vänner att ”connecta” med (det är så fint när man kan dela både härliga men även lite jobba grejer tillsammans liksom). Mina favoritfilmer är Almost Famous och Lost in Translation. Jag gillar att ta det lugnt, men även att dansa på klubbar. Extra kul är om du bor i Sthlm, men det är förstås inget krav. Maila mig på ppennyllane (at ) gmail . com vetja!

    Emma 2013-12-10 11:05:49
    Svara
  • Jag heter Alexandra och är 17 år, kommer från Åland men bor just nu på Irland för att jag gör ett utbytesår!
    Jag tycker om katter, regn, resa, hösten, lov, choklad, konserter, havet, sommarnätter, tigrar, att dansa, pojkar, stjärnor, att spela teater, rita, glass, solbrännor och en massa annat, och jag är säker på att jag kommer tycka om dig också om du skriver

    alexandrali (@) live.com

    Alexandra 2013-12-10 11:05:22 http://aleexandraa.devote.se
    Svara
  • Hej! Jag är 25 år, jag älskar klänningar och kjolar, att fotografera, läsa och kolla på fina filmer så som 500 days of Summer och Moonrise Kingdom. Jag föredrar att ha glöggmys, filmkväll eller att hitta på något annat hemma än att gå ut på krogen. Jag är lite socialt obekväm bland nya människor också, så det vore roligt att komma i kontakt med någon som också är sådan att kunna växla tankar med. Men alla fina människor får höra av sig som vill!
    Jag vill brevväxla med någon att kanske ha fotoutmaningar med och prata om allt mellan himmel och jord. Maila till christinamatildaolivia (a) gmail.com

    Christina 2013-12-10 11:02:47 http://hereisgone.blogg.se
    Svara
  • Hej, jag heter Johanna.
    Precis som många andra här är jag 17, 18 om mindre än fyra månader. Längtar och är livrädd. Hur växer man upp och blir vuxen liksom? Jag är annars en vilsen fast ofta glad, men ångest fylld, tjej som inte säger nej till äventyr. Jag tycker om te, festivaler, matte, att fota, sitta framför en brasa när det regnar ute och prata i timmar med härliga kompisar, glee och långa nattpromenader. Jag bor i malmö och läser andra året på naturlinjen. Men mest av allt längtar jag bort till något nytt. Till att raodtrippa men en bra vän, att vandra runt i Paris och att ha tid att göra sånt som får själen att må bra.

    Det är ju supersvårt att göra en bra bild av sig själv så här men mejla mig vet ja! johanna(@)vista.s3

    Johanna 2013-12-10 11:01:04 http://engmanjohanna.blogg.se
    Svara
  • Jag är Ella, en tjugotvå-årig ginger som haft brevvänner sedan lågstadiet faktiskt. Det enda jag samlar på är krulliga brevpapper och använder mina gamla klistermärken för att dekorera dessa. Ibland får jag också användning för min skrivmaskin. Dör på det ljudet.

    Hur som helst. Det enda jag gjort lika länge som att skriva är teater, på alla vis. Nu regisserar jag och det tar all min energi. I vår tänkte jag våga bryta bort från denna värld och göra något så flummigt som att åka till Prag för att skriva på min roman. En roman som kom till mig i mina drömmar. Jag kan för övrigt prata dag och natt om drömmar.

    Skriv gärna till mig om du tar på dig alldeles för många projekt, hellre bestiger berg än latar dig på stranden och knappt vet vem du är. Skriv väldigt gärna om du är precis tvärtom också. Puss.

    ellaslyckokalla (@) live.se

    Ella 2013-12-10 10:59:07 http://[email protected]
    Svara
  • Hej någon!
    Jag söker en brevvän som jag kan skriva skrivmaskinsbrev till med vaxstämpel på kuvertet. Jag älskar ord och böcker, och har för tillfälligt i min ägo tre olika skrivmaskiner.
    Jag gillar herr Andrew Bird i musikväg, men har även en gammal förälskelse gentemot japansk sådan. Min vanliga presentation på internet brukar vara: ”Coffee-drinking, high heel walking, crossword puzzle lover who wants a cat but can’t have one because of allergies.”
    Hör gärna av dig!
    emelina (@) gmail.com

    Emelina 2013-12-10 10:40:44 http://catpuzzles.blogspot.com/
    Svara
  • Jag älskar att snacka feminism kärlek livet drömmar. Och jag älskar att lyssna hjälpa finnas. Annars brinner jag för att skriva måla fotografera. Mja. Skriv puss och kram. myscenario.blogg (@) hotmail.se <— notera .se!!

    Emma 2013-12-10 10:34:40 http://emmathee.blogg.se/
    Svara
  • Jag heter Sonja, är 25 och letar efter nån som är peppig men har ångest och älskar nu men inte kan sluta tänka på sen. Samt tycker att det viktigaste som finns är att våga stå upp för det man tror på, typ hemska könsstereotypa annonser där ens jobb är avsändaren och chefen säger att det inte kommer att tas på allvar om man tar upp det på nästa möte på kontoret eftersom man är citat ”ung, kvinna och nyanställd”. Sånt gör mig alldeles rosenrasande. Du kan få vara vem du vill men blir extra glad om du bor i Skåne. sonjameksa (@) gmail.com

    Sonja 2013-12-10 10:32:17
    Svara
  • Hej hej,
    Jag heter Nelly, är 19 år och bor i Borås. Jobbar nu för mesta tiden och skulle därför vilja få in lite spänning i livet (alltså e-post eller brev). Jag är väldigt intresserad utav feminism, natur och friluftsliv, bakning, fotografering och datorspel. Förutom detta gillar jag att resa och lära mig nya språk eller förbättra dem jag redan har färdigheter i. En sucker för dåliga skämt, memes och får väl medge att 9gag har varit en trogen vän. Lever även för de stunderna man får dansa som att det var den sista dagen i ens liv eller när man stöter på oväntade situationer. Kontakta mig gärna på nelly.sedergren (@) hotmail.se. Kram.

    Nelly 2013-12-10 10:29:13
    Svara
  • Hej, jag heter Mimmi.
    Jag är nitton och lika vilsen som alla andra som nyss tagit studenten.
    Jag pluggade förut musikal, som jag för övrigt älskar.
    Just nu har jag ett ganska tråkigt jobb och en massa svåra val framför mig,
    vill plugga teater men vet inte om jag vågar.
    Annars tycker jag om att prata kärlek, ge råd, få råd, glitter, färgen rosa, min fina pojkvän och katter.
    Hade varit kul att prata med en annan gosig själ där ute!
    puss
    mimmi.bredberg (@) hotmail.com

    Mimmi 2013-12-10 10:24:43
    Svara
  • Hei. Jeg heter Mariel og jeg er 21 år. Jeg kommer fra Norge og jeg bor i Oslo.
    Jeg studerer til å bli lærer, og jeg elsker å lese bøker og drikke kaffe og dra på kino (bio) og drikke øl og spise vegetarmat og bli forelsket.
    Jeg er veldig interessert i nordisk litteratur og språk og religion, og tror jeg skal dra på utveksling til island neste år. Det hadde vært magisk! Da skal jeg ta masse bilder hele tiden.
    Ellers er jeg veldig opptatt av at andre mennesker og dyr har det bra.
    Håper det er noen som vil skrive brev til norge! Mailen min er meloe.hansen (@) gmail.com
    🙂

    Mariel 2013-12-10 10:21:39
    Svara
  • Godmorgon, mitt namn är Wilma, är sjutton år och bor i Halmstad (åk aldrig hit, kära ni. staden suger). Jag avgudar Håkan Hellström och tycker om fotografering, frusen mango, överraskningar, jordglober, kladdkaka och tusen saker till. Jag avskyr trångsynta och fördomsfulla individer, när någon ber mig att lugna ner mig, ketchup och folk som ska knuffas så mycket de bara kan på konserter. Söker ingen särskild människa att skriva med, bara du inte passar in i facket fördomsfull som sagt. Nu måste jag äta lite och åka till skolan så det får bli allt om mig.
    Ni når mig via wilmarogersdotter(@)gmail.com och min blogg heter tamigtillkrlek.blogg.se
    puss

    Wilma Rogersdotter 2013-12-10 10:21:00 http://tamigtillkrlek.blogg.se
    Svara
  • Hej, jag heter Ebba!
    Jag är 16 år och fyller 17 den 17 mars, 2014. Jag går 1 året på Katedralskolan i Växjö, den linje jag går är Humanistiska Kultur. Jag älskar att dansa, måla och lära mig nya saker. I framtiden vill jag flytta till Frankrike och USA. Jag älskar att titta på filmer och läsa böcker. Jag brinner för de mänskliga rättigheter och feminism. Om du vill veta mer om mig släng iväg ett mail till ebba.elander (@) gmail.com. Puss och kram.

    Ebba 2013-12-10 10:16:02
    Svara
  • Hej hej alla fina!
    Är 23 år och lite halvtrött på mänskligheten. Eller så där ni vet: Jag längtar efter människor och äventyr men samtidigt tycker jag mig se igenom precis allt och bara spyr på hur tillgjort det är. Tycker om film (helst lite småtragiska tonårsporträtt) och träning/hälsa, kläder, smarta/snygga koncept och PROJEKT! <333 Värdesätter humor. Snälla hör av dig så kan vi vara dryga tillsammans och bli jättejättebra kompisar och hitta på äventyr. <3 Det blir kul! 🙂 Min mail: sleighbells13 ( @ ) yahoo.com

    Erica 2013-12-10 10:14:15
    Svara
  • Hej!
    Tänkte inte skriva något om mig här.. Det får väl vänta tills breven tänkte jag? Vet inte ens om man behöver berätta något om sig själv i dem heller, det är väl lite skönt att bara skriva av sig ibland?

    Skriv till mig om du vill prata om problem, för att få svar från någon som inte dömer, som du inte känner som kanske kan relatera. Skriv 100 rader, skriv 1 rad. Skriv för att få en stund att gråta en skvätt, eller för att muntra upp sig själv. För att få råd, eller om det är något som ligger och gnager i magen, jag vill höra! Inga namn, adresser, utseenden behöver utbytas. Skriv bara dina tankar, så ser vi vad som händer!

    [email protected]

    Kajsa 2013-12-10 10:12:58
    Svara
  • Hej, Hej!
    Tänkte göra ett försök till att få en brevvän, gärna en som vill skriva vanlig snigelpost så nån kan få lite kul post. Men om någon hellre vill maila går det också bra! Har försökt vid tidigare tillfällen, men även om det har fungerat bra med personen slutar till slut breven komma, tråkigt.

    Iaf, kort om mig då.
    Jag är 23 år och just nu bosatt i Ystad. Tillfälligt. Jag gillar teater, inredning, skriva, baka och massa annat.
    Skulle vara kul att snacka med någon trevlig och vettig person.

    Min mail är annelindah (@) live.se
    Om du vill brevväxla byter vi adresser via mail. 🙂

    Linda 2013-12-10 10:11:29
    Svara
  • Jag är nybliven singel och lever för fredagskvällar, gröna ögon och äventyr. Har spenderat mina arton år i samma stad och längtar bortbortbort mer än någonsin. Efter studenten åker jag, vet inte vart eller hur länge men jag ska iväg. Skriv ett mail (eller brev) till mig så lär vi känna varandra! galenskapvetenskap(@)gmail.com
    Ta hand om er

    S 2013-12-10 10:09:56
    Svara
  • Hej Sandra! Jag måste bara berätta om hur det gick för mig förra gången du hade ett sådant här inlägg. Jag skrev en annons och fick sedan ett svar från en tjej, vi mailade sporadiskt under mer än ett år och det var både spännande och skönt att skriva till någon som inte kände till allt om mig. Toppen, helt enkelt! Men som med de brevvänner jag hade som 10åring så blev det med tiden färre mail och vi blev ganska dåliga att höra av oss till varandra.
    Och så händer det knäppaste. Tjejen jag mailväxlat med, som från början bott säkert åtta timmars bilresa från min stad, sedan flyttat utomlands och jobbat x tidzoner bort från Sverige, flyttar till min stad för att studera. Till hus som jag bor i. Nu tar vi promenader ibland, och hon är en finfin person i IRL med!

    Hanna 2013-12-10 10:01:20
    Svara
  • Jag är en tjej på fjorton år som heter Sara! Jag bor i Uppsala och letar efter en kille på ungefär femton år med hjärtat på rätta stället. Jag vet inte hur många killar som läser bloggen men den som gör de får gärna mejla mig på [email protected]! Kram<3

    Sara 2013-12-10 09:56:08
    Svara
  • Hej hej! Jag är en snäll liten norrlänning som heter Hanna och är tjugo år. Bor i Umeå där jag pluggar historia sedan ett år tillbaka, men planerar att i framtiden bli lågstadielärare. Drömmer även om att skriva böcker i ett eget hus i södra Frankrike samt resa över hela världen. Tycker om min pojkvän, långa promenader, djur, snö, allt klassiskt, film, böcker och att måla. Ser alldeles för mycket teveserier och tycker att psykologi är spännande. Älskar äventyr och att lära sig nya saker. Skulle vara roligt att skriva med nån som också känner sig lite lillgammal och föredrar glöggmys framför vilda nattklubbar alla gånger typ. Skriv gärna till hannaanilsson_ (@ ) hotmail.com.

    Hanna 2013-12-10 09:55:18 http://hannanilsson.com
    Svara
  • Hej.

    För tre veckor sedan idag födde jag tvillingar, två vackra flickor. Jag hade varit gravid drygt fyra månader och deras små hjärtan hade slutat slå. Nu är mitt hjärta trasigt och ibland känns det som att det ska sluta slå också. Jag är bedövad av sorg och känner mig så otroligt ensam och hudlös. Ingen i min närhet kan trösta, jag behöver komma i kontakt med någon som också förlorat sitt/sina barn alldeles för tidigt. Bara vi kan veta hur det känns och tillsammans kan vi komma vidare.

    Tina 2013-12-10 09:35:54
    Svara
  • Godmorgon alla fina där ute!! (eller ja, när ni nu läser detta; hej!)
    Jag är 16 år, bor i en liten stad i Skåne. Älskar Håkan Hellström, älskar att skriva brev på
    egengjorda brevpapper. Jag är psykiskt sjuk men skäms inte över det, för jag är inte mina diagnoser eller min sjukdom, jag är jag! Jag bor på en gård med djur och älskar hästar, musik, böcker, att inreda och baka. Puss, ni kan antingen kommentera i min blogg eller mejla på: yoyo.hanna(@)hotmail.com ♥

    Johanna 2013-12-10 09:34:41 http://overklighet.blogspot.com
    Svara
  • Hej, jag heter Nioosha.
    Om jag får frågan ”var kommer du ifrån?” så svarar jag att mina föräldrar är från Iran men att jag är född i Sverige. Jag hittar alltid ett sätt att undvika själva svaret, för hur fan ska jag veta och hur fan ska jag svara så att alla blir nöjda? Anyway, jag bor i Stockholm och är sjutton år, vilket jag misstänker att väldigt många andra som skriver här kommer vara.
    Saker jag gillar: ingefärsläsk, wasabinötter, filmer, oförutsägbara nätter och plankare som blir sådär superglada när man håller upp spärren för dem i tunnelbanan.
    Saker jag inte gillar: folk som vill sätta stämplar på allt och alla, ”intellektuella” pk-människor som bara säger problematiska saker och vinner alla argument genom att använda ord de själva inte ens vet betydelsen av, gin och rom (typ bensin?? spyr)
    Jag ska inte skriva ett A4 här, så skicka iväg ett mail till mig om jag låter nice. Puss.

    Nioosha 2013-12-10 09:11:44 http://www.tmrw.blogg.se
    Svara
  • Hej alla, jag heter Julia är 17 år och bor i Uppsala. Jag tycker allra mest om julen, just för att den är så magisk, alla blir plötsligt så varma och kärleksfulla under december månad. Jag gillar att vara med mina fina vänner och hitta på en massa roliga saker, sen gillar jag söta pojkar och gulliga katter. Jag älskar typ allt som har med frankrike att göra språket, musiken och filmerna! Så där har ni mig lite grann och ni får gärna skicka iväg ett mejl till hedstromjuliaa (@ ) gmail.com

    Julia 2013-12-10 08:55:52
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!