origami.

Jag måste bara visa en fantastisk sak jag fick på julafton, nämligen denna gräddiga dröm från Chantal Thomass.

Den har detaljer som om den var vikt i origami.

Som en pudrig godisbit! Den får följa med ut på nyår.

Translation. I got this cream colored origami inspired lingerie from Chantal Thomass from my mom this christmas. <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer
 • Lilla, vilsna jag 2, du kan skriva till mig på [email protected]

  Lilla, vilsna jag 2014-01-11 21:50:03
  Svara
 • […] strumpor” till (minns inte vad de kallas” eller fästs mittendelen i trosorna? (ang detta inlägg) Man har lårhöga nylonstrumpor som man knäpper fast i […]

  answers to past weeks’ comments. | Niotillfem 2014-01-03 11:14:37 http://rodeo.net/niotillfem/2014/01/answers-to-past-weeks-comments-9/
  Svara
 • Så fint! Men jag undrar hur du använder dina strumpebandshållare på vintern? Har du liksom stay-ups fastknipsade under och sen tjocka strumpbyxor på?

  Josefine 2014-01-01 15:49:24
  Svara
 • Holy shit that’s pretty<3

  Sonya 2014-01-01 11:56:15 http://sonyaf.blogg.se
  Svara
 • Tjusigt! Som ett konstverk!

  oroshjärta 2013-12-31 09:07:05 http://hornsgatanminauorta.blogspot.com
  Svara
 • hej Sandra! kom osökt att tänka på en sak: vet att du har nämnt tidigare att du gillar Adam i Girls. är det fortfarande så? tänker mest på avsnittet i säsong två där han praktiskt taget våldtar tjejen han dejtar efter Hannah. sjukt obehagligt.

  Malin 2013-12-31 03:45:46
  Svara
 • HIMMEL VAD FINA! <3

  Sofia 2013-12-31 03:05:17 http://www.sofialjungstrom.blogspot.com
  Svara
 • Lilla vilsna jag, snälla skriv din e-post så kan vi prata.

  lilla vilsna jag 2 2013-12-31 02:47:25
  Svara
 • Sitter och läser igenom dina gamla blogginlägg och var precis på den 12 mars 2008, när jag öppnade bloggens startsida i en ny flik för att se om det hade kommit upp något nytt inlägg. Gissa vad posten jag var på 2008 hette? ”Origami”. Fin slump 🙂

  Clara 2013-12-31 01:02:19
  Svara
 • Hej Sandra!
  Mitt kommentar handlar inte om just det här inlägget. Men du verkar vara en så klok tjej så jag måste fråga dig detta. Händer det dig också att du sitter hemma ibland och inte har en aning om vad du ska göra? Att allt känns trist och tråkigt och att alla andra verkar ha så himla intressanta liv, men att man själv har ett likadant liv som en guldfisk. Jag är ändå 25 år och jag har alltid tänkt att mitt liv blir bättre nån gång. Att jag nån gång kommer att få det där roliga livet och inte sitta hemma så ofta och undra när livet egentligen kommer att börjar för mig. Och att se på facebook och höra i skolan att alla andra verkar ha så roligt jämt. Men jag antar det mkt handlar om vad de vill visa upp för fasad utåt.
  Jag hatar mitt liv så himla mycket väldigt ofta. Och ja, jag har haft en väldigt jobbig uppväxt som i mångt och mycket har skadat mig psykiskt. Jag har varit deprimerad sen 13 års åldern och gått på antidepressiva nu i fyra år. Och min uppväxt och mitt genetiska arv har gett mig ett gäng psykiska diagnoser. Visst, de påverkar mitt liv helt klart, men jag försöker att inte låta det här begränsa mitt liv mer än nödvändigt. Och jag är egentligen ingen tråkig människa. Jag är en ganska rolig människa, men jag känner mig lite tafatt i sociala sammanhang ibland.
  Detta blev en lång kommentar, men jag vill bara fråga dig om du alltid tycker att livet är givande. Eller sitter du också uttråkad hemma ibland och längtar bort? Min psykolog säger att alla nån gång tycker att livet är trist och att alla andra verkar ha ett så spännande liv. Men du verkar hela tiden vara ute på så många olika roliga grejer.
  Det skulle verkligen betyda jättemkt för mig om du kunde svara på detta inlägget, för detta är något jag funderat mkt på.

  Lilla, vilsna jag 2013-12-30 23:40:22
  Svara
 • VAD VACKER ge mig en likadan fast svart tack så mycket 🙂

  Madde Schwedaan 2013-12-30 22:35:03 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • Åh herregud vilken dröm. Jag dör vad fint.
  Förstår inte vad som skulle vara konstigt med att ens mamma köper underkläder åt en? Är det konstigt att ens mamma köper ett annat sorts plagg typ en tröja också eller?

  linda 2013-12-30 21:38:41
  Svara
 • Åhhh såååå fin. Fina underkläder är <3

  Fanny 2013-12-30 21:29:46 http://thewildheart.blogg.se
  Svara
 • lovely!

  Aya 2013-12-30 21:04:48
  Svara
 • Hej! Måste först säga att jag älskar din blogg och har följt den ett tag, du är verkligen helt underbar! Den första gången jag hamnade här var på grund av min bästa vän som precis blivit dumpad och jag råkade hitta din lista på saker man kan göra för att komma över någon snabbare. Hon blev jätte glad över den och sa att den hjälpte henne, men jag förstod inte då. Jag förstod inte att man verkligen behöver göra alla de grejer för att må bättre, då jag själv aldrig behövt. Hoppades förstås att jag aldrig skulle behöva det heller.
  Men nu är jag här. Jag har träffat en kille i över 3 månader (det låter kort jag vet) men blev verkligen blixtkär i honom. Vi klickade så bra ihop, skrattade åt samma saker, gillade samma mat etc. Han var verkligen perfekt! Problemet var bara att han blev dumpad 1 månad innan vi träffades . Men det spelade ingen roll, inte i början i alla fall. Vi hade det så himla bra just då, så jag tänkte inte så långsiktigt. Det har hänt mycket under de 3 månaderna, och det skulle ta låååång tid att skriva ner allt, men för att sammanfatta det hela så var han iaf väldigt sårad, osäker även om han sa att han tyckte om mig och sa att han hade starka känslor, men han ville inte ha något förhållande just då, då han fortfarande var känslomässigt instabil. Jag var som sagt okej med det, då jag själv hade nyligen avslutat ett förhållande. Sen ville jag förstås ha mer. Efter många om och men bestämde jag mig för att avsluta det då, det kändes som att han aldrig skulle bli bra, inte med mig i alla fall. Jag gav honom ett val, att antingen så försöker han ge mig det jag behöver, eller så måste jag försöka gå vidare. Fick aldrig något direkt ”nej” men inte heller något tecken på att han vill försöka.. Nu sitter jag här, i tårar, varje dag. Och jag vet inte vad jag ska ta mig till.
  Hur som helst, jag antar att jag bara ville skriva av mig och be om tips förutom de där punkterna som säkert funkade på dig och säkert alla andra också, och är jätte bra, men det känns som att vad jag än gör så blir det bara värre! Jag går runt med en konstant klump i magen. Allt känns hopplöst. Och jag förstår inte, varför är det så jobbigt??? Jag hoppas verkligen att du kan svara mig! och ge mig något tips, på vad jag kan göra, för jag håller på att bli galen… :(:(

  Kram på dig!

  trasig tjej 2013-12-30 20:57:09
  Svara
 • Sagolikt vackert!

  LisaMarie 2013-12-30 20:05:34 http://lisamariesvarld.blogspot.com
  Svara
 • https://www.lush.co.uk/product/16/240g-MEDIUM-9-to-5-Cleansing-Milk

  Tänkte att denna skulle passa dig………. 🙂

  Amalia 2013-12-30 18:22:06
  Svara
 • they make shit like this in children’s sizes

  D 2013-12-30 18:13:27
  Svara
 • Verkligen fantastisk!

  Maja 2013-12-30 16:03:52 http://www.mla-photography.blogspot.com
  Svara
 • Har man såna ”långa strumpor” till (minns inte vad de kallas” eller fästs mittendelen i trosorna?

  eva 2013-12-30 15:39:30
  Svara
 • Sarah: Ja, det var det hon skrev? Om ens föräldrar vet om att man gillar fina underkläder så är det väl gulligt om de köper sånt åt en? Eller ska vi lägga till några undertoner som inte finns för att göra det konstigt? 😛

  Lilly 2013-12-30 15:20:44
  Svara
 • Fina! Men vad du bloggar lite och tråkigt… Måste säga att din blogg verkligen har blivit tråkig. Jag saknar dina långa och personliga inlägg! Det är fint med bilder men det blir VÄLDIGT enformigt efter att tag. Alla bloggar ser ju ut så… Gott nytt år iaf!

  Anna 2013-12-30 15:08:57
  Svara
 • Åh, smått fantastiskt ju!

  jennifer 2013-12-30 14:20:33 http://jenniferstroud.blogg.se
  Svara
 • jättefin!

  xyz 2013-12-30 14:09:30
  Svara
 • Sjukt snygg!

  Johanna 2013-12-30 13:33:01 http://overklighet.blogspot.com
  Svara
 • Från din mamma …?

  Sarah 2013-12-30 13:11:31
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!