new home. part 2543.

Nu har vi flyttat igen, från Vasastan och är tillbaka på Söder. Det känns himla fint att hänga i favoritstadsdelen igen. Vi, som i jag och Magnus, bor i en liten etta något stenkast från Nytorget och här ska vi få bo ända fram till slutet av mars! Känns så skönt att inte behöva flänga omkring på ett tag. Lägenheten hyr jag i andrahand och fick tag i den när jag efterlyste på Facebook.

Nu är målet att jag ska hitta en liten bostadsrätt fram tills det är dags att flytta härifrån. Går på många visningar men det är svårt, det kostar så mycket och då vill man att det ska kännas hundra procent rätt.
Nu vet ni var jag hänger numera iaf!

Translation. I’ve moved again to a apartment close to one of my favorite neighborhoods – Nytorget – in Stockholm. I’m staying here until the end of march which feels great.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Hej Sveriges kärleksgeni.
  I somras var jag med i ett av dina inlägg om det finaste som hänt under sommaren. Det var, med mindre dramatiska ord, att jag äntligen tog mig ur ett långt och destruktivt förhållande. Hela hösten gick bra. Jag gjorde allt jag ville. Jag reste, jag hånglade, jag sov hos många främmande pojkar och jag var bara så extremt nöjd med mig själv och mitt eget sällskap.
  Så blev det jul och vi sprang in i varandra på en klubb i hemstaden. Några dagar senare drack vi vin och rökte på en uteservering med filtar. Och nu försvinner han inte. Trots år av droger, våld och obefintlig kärlek. Jag vet att han inte är värd en enda sekund av mina tankar eller min kropp men hjärtat tänker ju inte på samma sätt som hjärnan, eller hur? Så nu undrar jag: har du någon gång fallit tillbaka trots att du inte fick, och hur gjorde du i så fall för att gå vidare? (din text om att gå vidare har jag läst ca sjutusen gånger men nu är jag inte riktigt på den nivån längre<3) du är fin.

  Nora 2014-01-04 11:47:53
  Svara
 • Hej! Jag vill gärna berätta lite om sidan ”humans of New York'” på Facebook. Den drivs av en fotograf som tar otroligt fina bilder på människors vardag mitt i New York med en kort tillhörande text. T.ex en bild på en söt farmor som håller upp sitt bröllopsfoto. I texten bredvid skriver hon att hon frågade sin man på hans dödsbädd hur hon skulle kunna leva vidare. ”Ta all den kärlek du har för mig och sprid ut den i världen” sa han. Så fint att man smäller av typ. Hela bloggen är full med fina, knäppa, vackra och sorgliga glimtar av olika livsöden. Hett tips med andra ord. Kram

  Katarina 2014-01-04 01:07:53
  Svara
 • aw! små lägenheter är ändå bäst! så intimt, mysigt (och billigare så man kan lägga pengar på vettiga saker istället för hyra). hur stor är den? bor själv på 23 kvadrat med min syster, (vi har slängt ut köksbordet o har två soffor istället) hehe, trångt, svettigt men med de bästa rödvinshängen med favoriterna, eftersom vi typ sitter på varandra. älskar o prata lägenheter, kanske för att det är något så exklusivt o ha något eget bestående boende i denhära bövla underbara älskade stad.

  melissa 2014-01-03 18:03:25
  Svara
 • Så koselig! Håper dere får noen fine måneder der!

  Synne 2014-01-03 14:18:38 http://etdrysskanel.wordpress.com
  Svara
 • Grattis :)Måste vara pirrigt, kärt, underbart och alldeles rätt. Hoppas ni hittar nåt vettigt och helperfekt! #påhejarn

  Katja 2014-01-03 10:57:22 http://cykelkatten.blogspot.se/
  Svara
 • Om man vill plugga skrivande efter gymnasiet, gärna kreativt skrivande, vilka skolor har du hört fint om???? Har fått studentfeber och vet inte nånting längre, känner mig helt fullmatad med information som tappat betydelse. vore så gulligt om du kunde svara :)) tack kram puss hej

  eira 2014-01-03 05:33:41
  Svara
 • HEJ! SKÖNT med tak över huvudet!

  Jenny 2014-01-02 23:09:30
  Svara
 • Har du kvar våningen i NYC? Ska du inte flytta tillbaka dit? Det var sååå najs läsa om NY i din blog!! 🙂

  E 2014-01-02 22:34:17
  Svara
 • Is moving that often common in Stockholm? It would drive me crazy!

  Andi 2014-01-02 20:20:54 http://untangling-knots.com
  Svara
 • vad kul att ni hittat ett ställe 🙂

  ann-sofie 2014-01-02 18:09:21 http://hennesliviordochmeningar.blogg.se
  Svara
 • Grattis till fint tak över huvet och fin kille i soffan!

  Du som jobbat som copy och känner många inom yrket skulle kanske kunna hjälpa mig att få ordning på snurriga hjärnan och oroliga hjärtat? Vore så snällt. Har vetat sen alltid att jag vill skriva reklam och tänker söka till Berghs till höstterminen, men jag försöker klura på plan B, C och D ifall det inte skulle lösa sig så.

  Jag pluggar juridik nu men det är otroligt deppigt, funderar på att maila byråer i Göteborg och Stockholm om praktik istället? Skicka med lite texter jag skrivit (prosa) och hoppas att jag får visa vad jag går för?

  Eller är det klokare att först läsa 60 hp medie- och komm.vetenskap och sen kontakta byråer och sådär

  Vill ju helst komma in på Berghs såklart men tänker att jag behöver nödutgångar från denna cyniska och torra utbildning som suger själen ur mig och får mig att se på människor som parter i ett mål. Läskigt med sånt!

  Jag är 22 år och tjej förresten, men sånt ska väl inte spela någon roll tycker man.

  Nora 2014-01-02 17:17:12
  Svara
 • Do you have part of your things, clothes and home stuff in NY still?

  Mary 2014-01-02 16:15:38
  Svara
 • Åh, vad underbart! Grattis till lägenheten och lycka till med att hitta den bästa!

  Maja 2014-01-02 16:02:34 http://www.mla-photography.blogspot.com
  Svara
 • Good luck on your new place! It seems so cute & small.
  I really appreciate your lifestayle that you don’t need a permanent place to stay, rather you move all the time from one space to another, even from one land to another :)) I wish I could do that but rather I feel like staying at ”home” which is permanent place for a long time is sort of my type.

  At the end, I want to mention that this song: ”home is where I’m alone with you” !!!! <333

  Hugs.

  Deniz 2014-01-02 15:57:18 http://photostorms.blogspot.com
  Svara
 • Grattis!

  Libertad 2014-01-02 15:25:07 http://sahakiel.blogspot.com.es
  Svara
 • Vad härligt med en egen lya för några månader framåt! Gott nytt år till dig Sandra, 2014 kommer att bli alldeles fantastiskt! Kan du inte skriva en liten lista på vad du mest ser fram emot i år? Och kanske alla läsare också kan dela med sig vad de ser fram emot?
  Jag har jättestora planer, men räknar med att 2014 blir året då precis alla drömmar uppfylls! Och det blir också året då allt blir betydligt mer jämställt. För så har jag bestämt.

  En Fjäder i Handen 2014-01-02 15:18:20 http://enfjaderihanden.wordpress.com/
  Svara
 • åh vad skönt att ni har hittat ett ställe! <3

  fanny darling 2014-01-02 15:16:04 http://fannydarling.devote.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!