Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

instagram. december.

December började med en storslagen första adventsfrukost hemma hos mina föräldrar.

Min styvpappa fyllde år och fick tårta, och min mamma hade köruppvisning i julgransklänning och fick en ananas av mig.

jag hade ny t-shirt och ny kjol och åkte buss med det här gänget.

jag var med i Alla är Fotografer och skulle coacha Johan Rheborg att ta en fin instagrambild. Vi förlorade helt katastrofalt mot Henrik Schyffert.. här är i alla fall min bild när vi hämtade alla gulliga hundar på hunddagiset. Till höger när jag pratade om Uncommon Stockholm, en bok jag varit med och skrivit, i en butik på söder.

Michelle ordnade magisk tredje adventsfrukost.

Min pojkvän åkte hem till Göteborg för julen så jag pussade honom adjö vid tågstationen.

Var på fest där den här lilla lappen hängde i ett hörn.

Julafton! Milla var fin i röd rosett.

Och så blev det nyår och vi började kvällen med att täcka våra ansikten och hår med glitter. Oj oj vad vi glittrade.
.

Translation. Please read the captions by clicking ”in english” below FAQ.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • C. om du ska hänga med den här killen måste han ju lita på dig, annars kan ni ju inte ha en relation. det blir ju helt absurt om han ska kontrollera eller bestämma vilka du kan umgås med och inte, i synnerhet om det är vänner till dig. det låter som en typisk snubbig dryg grej att han tror att han kan kontrollera ditt liv på det sättet, och det bäddar för en relation som blir väldigt konstig och bygger på makt och kontroll och inte på typ att lita på varandra och ge varandra space. om han inte skärper sig tycker jag att du ska sluta hänga med honom.

  hilda 2014-01-08 13:24:41
  Svara
 • Så himla fint liv<3

  Olivia 2014-01-08 08:31:10 http://oliviara.webblogg.se
  Svara
 • OMG!! vart har din mamma köpt sin julgransklänning??

  Kerstin 2014-01-08 01:04:00
  Svara
 • Det här har inte med inlägget att göra men skulle du kunna ge en länk till Monki talks. Skulle gärna vilja se filmerna men hittar de ingenstans på Monkis hemsida :/ Har googlat också utan att hitta någon länk som leder till filmklippen. Tack på förhand!

  Ingrid 2014-01-07 23:27:39
  Svara
 • Sandra, det här kanske är en lite privat fråga men jag undrar så för tycker själv att det är så svårt att hantera.
  Jag vet att du i en tidigare frågestund eller vad det var svarat att du legat med joakim för att det ju lätt blir så när man är så nära vänner osv. Och det håller jag absolut med om, men det jag funderar över är hur dina pojkvänner efter det/killar du dejtat osv. reagerar på att du umgås så nära med en kille du legat med. Jag förstår att det absolut inte är något mellan dig och Joakim och att ni bara är vänner och att du givetvis förklarar detta för killarna du träffat, men kan alla verkligen hantera det?
  Jag undrar för att mitt tjejgäng umgås så himla tajt med ett killgäng, och som det så lätt blir så är det många av oss som varit med varandra, men vi har fortsatt umgås efteråt. Nu träffar jag en kille utanför våra små grupper och han har så himla svårt att acceptera att jag umgås med denna kille och detta gäng. Vet inte hur jag ska hantera det då jag absolut inte vill sluta träffa killen men inte heller sluta umgås med min killkompis, det skulle ju på ett sätt dessutom vara omöjligt då mina tjejkompisar alltid umgås med dem och dessutom är tillsammans med några utav killarna. Då skulle jag bli tvungen att bryta upp med alla och skaffa helt nya vänner?
  Oj detta blev långt men undrar bara hur exempelvis Gustav hanterar din och Joakims relation och vad du sagt för att få honom att lita på er, för vad jag än säger verkar det inte gå in.. Puss!

  C. 2014-01-07 23:26:31
  Svara
 • Haha fyfan vilken skön nyårsbild jag dör

  Fanny 2014-01-07 22:00:43 http://thewildheart.blogg.se
  Svara
 • okej du är bäst. och finast.

  frida 2014-01-07 21:52:15 http://marshimlen.se
  Svara
 • Desember er en så koselig måned! Du fylte den med mye fint!

  Synne 2014-01-07 21:22:36 http://etdrysskanel.wordpress.com
  Svara
 • En minst sagt jävligt odum december på alla sätt och vis!

  lilla S 2014-01-07 20:21:39 http://fruktklister.blogspot.com
  Svara
 • nyårsglitterbilden på slutet. älskar’n.

  lovisa 2014-01-07 18:06:41 http://polichinelle.se
  Svara
 • Vilken perfekt liten kofta du har på nyårsinstagrambilden! Var kommer den ifrån? Tack för att du har en så himla bra blogg! Bloggpower to the people. Puss från Matilda

  Matilda 2014-01-07 18:06:28
  Svara
 • I absolutely love the advent meals! Both look absolutely delicious! Looks like a lovely December 🙂

  Yelle 2014-01-07 17:21:06 http://www.tender-roots.com
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!