Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

a blind date on skype.

hej1

Den finaste lilla miniserien på internet just nu är 7p/10e!
Den börjar med det här mailet till Patrick och Cora (som ännu inte känner varandra), skickat från deras gemensamma vän:

De addar varandra på skype och bestämmer sig ganska snabbt för att deras gemensamma nyårslöfte ska vara att ses samma tid, varje dag, hela januari, på skype. Och vi får följa dem!

hej

De är roligt och välskrivet och svingulligt, vill vara bästa kompis med båda alltså. Avsnitten (även fast det nog är meningen att man först ska tro att allt är på riktigt), är inte längre än ungefär 4 minuter var. Helt klart värt ens tid.
Hoppas de blir svinkära!

Kolla här:
7p/10e
.

Translation. I love the the site and mini series called 7p/10e where Cora and Patrick meet each other on a blind date through skype. They decide to chat every night for the rest of january and we can follow them! Here.


tipstack till anna! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
40kommentarer
 • […] 7p/10e Produced, Story, Co-Starring LA ConfidentPress:LA Weekly ReviewSkype Valentine's FeatureRodeo Review (Sweden) […]

  7p/10e | LA Confident 2014-03-04 19:35:53 http://www.laconfident.com/?p=886
  Svara
 • […] jag undrar bara vad du tycker om upplösning av 7e/10p, ifall du följde den hela vägen till slutet? Själv tyckte jag att den var fin, men jobbig på […]

  answers to past weeks comments. part 1. | Niotillfem 2014-02-18 15:31:12 http://rodeo.net/niotillfem/2014/02/answers-to-past-weeks-comments-part-1-3/
  Svara
 • […] måste bara blogga om den här miniserien som jag blev tipsad om på Sandras blogg. I’m soooo hooked! Man får följa Cora och Patrick som egentligen inte känner varandra, men […]

  10p/7e – A love story | Fashion, Fame and Everything in Between 2014-01-20 22:32:38 http://mariabloggar.se/2014/01/20/10p7e-a-love-story/
  Svara
 • Finns det någon som har en kompis som är en filthy, stinky single som behöver get their shit together och börja 4-minutsdejta med någon i en månad? Koppla ihop mig med den personen! Jag är en glad tjej från Göteborg som är pepp. Hoppas på fortsättning… 🙂 *älskar internet*

  Helena 2014-01-14 15:28:06
  Svara
 • Åh, så fint! Älskar sånna där miniserier 😀 Skulle ner på stan och boka klipptid, men det blev till att se på det här i stället haha

  Cornelia 2014-01-13 11:24:01 http://gredditt.blogg.se
  Svara
 • Ååååh jag hade hoppats på att det var på riktigt men äsch, jag älskar det i alla fall!!!

  Ann 2014-01-12 22:44:09
  Svara
 • den var verkligen hjärtvärmande

  linnea 2014-01-12 21:37:14 http://linneasaidso.devote.se
  Svara
 • Isa: tack, vad bra att det inte bara var jag. Verkligen obehagligt.
  MEN idag var det ju riktigt bra! Jag satt här hemma i soffan och skrattade och tyckte det var gulligt! Så han tog sig för dagen! Ser fram emot fortsättningen.

  Hanna 2014-01-09 20:51:43
  Svara
 • Åh, superhärliga karaktärer! Känns inte hundra procent äkta – men man hoppas! Kanske är det någon rolig ”kampanj” för en kommande tv-serie? Who knows. Tycker, precis som någon annan här påpekade, att hon påminner jättemycket om Jess i New Girl! 🙂 Tack för tipset, ser fram emot att se hur detta slutar!

  Maria - Fashion, Fame and Everything in Between 2014-01-09 20:07:25 http://MariaBloggar.se
  Svara
 • alltså, älskade den här lilla serien!! tack för tips. dögulligt ju. önskar det var på riktigt!

  elise 2014-01-09 18:34:08 http://singmyspring.blogspot.se/
  Svara
 • I Wonder what happened btw you and the cruel girl???

  Ellen 2014-01-09 14:21:17
  Svara
 • Men alltså åh vad fina människor det finns! Underbara, vackra fina ni tack så galet mycket; är nu pepp på livet och helt sjukt glad. Tack tack tack <3!

  Henrietta 2014-01-08 22:49:41
  Svara
 • Hanna: Jag tänkte också på det. Och hur obehaglig han var när han var sur.
  Annars fint!

  Isa 2014-01-08 22:19:08
  Svara
 • Men ååå inte kan tanke läsa heller! Om det skrivet så är det väldigt fint och välspelat! Jag kommer att låtsas att det är på riktigt! För om jag blir singel någon gång vill jag träffa en kille på det där söta sättet!!!

  Caroline 2014-01-08 22:04:31
  Svara
 • Åh vad gulligt!! Får mig nästan att vilja bli lite singel igen (är gift med en en kille jag varit tillsammans med i 13år!) och träffa killar och ha de där första trevande och lite stakande samtalen!
  Jag hoppas att de är på riktigt. Men oavsett är det sött och mysigt att titta på!! Heja kärleken!

  Caroline 2014-01-08 22:01:55
  Svara
 • Men alltså, trist när han var så sur, men bra att han bad om ursäkt. Jobbig stämning där.
  Är det bara jag som tycker att det är lite jobbigt hur mycket han kommenterar hennes utseende? Alltså, positivt, söt, attraktiv, men ändå?

  Hanna 2014-01-08 20:43:41
  Svara
 • Henrietta: Hej asså jag har också miiinsta brösten. Och när jag var yngre (är snart 19 nu) brukade jag önska mig större bröst i julklapp varje år, men de kom aldrig. Men något annat kom så småningom. Självförtroende, bättre vänner, att få sluta högstadiet där alla osäkra förpubertala killar till mobbare med sina kommentarer befann sig, att få känna mig snygg för första gången i livet. Jag älskar mina bröst nu! Helt ärligt. Små bröst är vackra (liksom stora). Jag tror du kommer känna så en dag också! Tills dess: Kom ihåg att ditt värde inte sitter i ditt utseende!
  Och vet du, varenda person jag har legat med har tyckt om mina bröst. Faktiskt. De blir ju inte mindre fina, sensuella eller kvinnliga för att de är små till storleken. Dagens idé av ”kvinnlighet” är så sjuk och snedvriden.
  Ha det bra! 🙂

  K 2014-01-08 20:11:42
  Svara
 • Henrietta: Jag är bara tvungen att kommentera för jag bara måste peppa upp dig! Du får inte må dåligt över att du har små bröst ~ låt de inte definiera den du är för brösten gör inte personligheten! Små bröst är lika fint som stora bröst och en liten rumpa är lika fin som en stor rumpa. Alla människor ser olika ut och det är det som är charmen i det hela ~ jag vet till hundra procent att du är världens finaste människa för det känner jag hela vägen hit. Ta fram allt positivt med dig själv och framför allt allt positivt om din kropp och dina bröst ~ för det finns så så mycket. Och precis som Linnea säger klä dig i sådant som gör att du mår ännu bättre i dig själv! Och ta ut svängarna litegrann ~ om du är ovan vid att ha starka färger så köp en liten accessoar att börja med ~ till exempel ett skärp eller några örhängen så kommer du märka att du känner dig så fin att tankarna om brösten inte alls kommer stå i centrum längre. Du får inte gömma dig för den du är är fin nog och du är inte sämre bara för att du har mindre bröst! Se på Miranda Kerr och Cameron Diaz [och även Paris Hilton] till exempel ~ tre kvinnor med färgstarka personligheter men med små bröst ~ men de framhäver sig själva ändå! Och se på Rachel Bilson som inte är längre än 157 centimeter hon gör allt för att framhäva sig själv trots att hon är förbaskat kort i jämförelse med andra men hon är snygg som få ~ precis som du.

  Och jag själv är också osäker när det kommer till saker ~ och främst mina ben och det har jag alltid varit för att de är lite större än den nätta personen jag är men efter alla år av osäkerhet har jag lärt mig att acceptera mig för den jag är och då mår jag bättre och blir gladare också för den delen! Och jag är också oskuld så det är heller ingenting att vara ledsen för för det finns många av oss! Och den killen som du kommer träffa kommer inte bry sig om dina bröst för det är inte brösten han blir förälskad i ~ han blir förälskad i hela dig och för att du är världens sexigaste för honom!

  Kram och positiva tankar nu framöver!

  Lisa m 2014-01-08 19:36:27
  Svara
 • Henrietta! Sitter powern i huruvida man har stora bröst eller ej? Ska man låta sig definieras som person baserat på ens bröststorlek? Som du vet av egen erfarenhet är man jätteorolig för att visa sig i omklädningsrum/bikini – dvs ALLA tjejer känner säkerligen så någon gång. Människor är så upptagna med sig själv och hur de ser ut, oroa sig för vad andra tycker – dvs man har inte tid att tänka på nån annan. Och även om man hade tid att tänka! Vad ska de tänka? Att du är en dålig person eller vad? Stora bröst gör dig inte alltid lycklig, finns säkert många kvinnor med ryggont som hade gjort vad som helst för dina hallon!

  Tänk dig snygg. Ta på dina små bröst, lär känna dem! Titta dig i spegeln och ta på dig, berätta för spegeln hur snygg och bra du är! Att affirmera är faktiskt ofta en bra lösning. Fake it until you make it. Jag personligen tycker det är ascoolt med småbystade tjejer som har smakfulla stora urringningar som inte visar klyfta för att det inte finns nån, men som ändå har urringning och är dösnygga ändå. Jag har fortfarande lite svårt med bröstgrejen men att visa mig naken både för andra kvinnor men också män (omklädningsrum, nära tjejkompisar, män jag legat med) och aldrig visat tendens till osäkerhet, försök till att dölja tuttarna utan istället FRAMHÄVT dem, gör mig mycket mer självsäker. Alltså, jag springer inte omkring naken kors och tvärs, men när det händer så gömmer jag dem aldrig någonsin!!

  Klä dig i kläder som framhäver det du gillar hos dig själv och som du känner dig gorgeous i, t ex snygga jeans som visar rumpan, klänning som visar ben, linne som visar nyckelben, en midja, färger som framhäver dina ögon, whatever makes you feel beautiful.

  Alltså, utseende är inte allt, viktigast är insidan, men jag förstår dig. Klart man ska känna sig fin.

  Och hallå, killar bryr sig inte ett dugg. De du kommer visa dig naken för kommer nog inte springa när du tar av dig bhn. Bergsäkert. När du väl visar dig naken för någon är det inte för att han vill se dina bröst utan för att han är tänd på dig och HELA dig!

  Kram!

  Linnea 2014-01-08 17:56:04
  Svara
 • Hun er super søt, hmmm han, synes han virker litt nerd/usikker/full of himself.. 🙂 Hun burde finne en sterkere karakter enn ham !!!

  Lene 2014-01-08 15:40:28 http://artemisa.blogg.no
  Svara
 • Alltså Sandra du verkar så vettig och fin och bra och även om du verkar ha egna problem (så som idioten längre upp i kommentarsfältet…) så mår jag så himla dåligt över en sak som är löjligt att må dåligt över.
  Alltså. Jag är snart vuxen och färdigväxt men har ändå boobs som en genomsnittlig tolvåring. Och om det är något som ska vara kvinnligt så är det väl det. Inte ens är jag väldigt smal utan jag ser bara ut så helt enkelt. Och det är väl ok. Men ändå så resulterar detta i panik och ångest i situationer som ”omklädningsrum” och ”badkläder” (eeeek) och gör att jag fortfarande är oskuld för hur fan skulle jag kunna visa mig inför en kille?
  Så ja. Jag vet att detta är fånigt och ytligt och det finns folk som svälter men det tar upp så himla mycket av mina tankar och jag är så TRÖTT på att det har varit såhär hela jävla puberteten. Men alltså, någon som har några tips och pepp om detta? Vill ju så himla gärna vara den där powerkvinnan som skiter i allt vad andra tänker. Klart slut.

  Henrietta 2014-01-08 15:20:52
  Svara
 • ligger hemma sjuk och behövde verkligen något som det här att se idag. tack!

  julia 2014-01-08 14:02:28 http://mockajulia.blogspot.com
  Svara
 • Åh, så fint! Jag satt faktiskt och tittade på alla som ligger upp tillsammans med vad som kan vara min kille (iiiiih) imorse. Högst oväntat att jag skulle bli kär, och i just den här personen. Men det blev jag. Och igår lagade han fiskpinnar åt mig. Och imorse hade han gått ut och handlat kaffe åt mig eftersom han vet att jag går i strejk om jag inte får minst en kopp när jag vaknar. Så tack för mysigt tips, vi sa att vi som nyårslöfte skulle följa serien och träffas varje dag resten av januari 🙂

  Och Sandra, jag vet inte vad människan ovanför har för problem. Men det låter jävligt läskigt och jag hoppas du anmäler henne. För det där är verkligen inte okej. Inte inte inte okej.

  Ewa 2014-01-08 14:01:57
  Svara
 • Men herregud vad är det för galningar du dras med Sandra? Polisanmäl på en gång, man ska inte behöva dras med sånt bara för att man har en blogg.

  Tycket för övrigt att du har en underbar blogg, bra åsikter och jag älskar att du är så utelämnande och feministisk. HEJA SANDRA!

  lisa 2014-01-08 13:59:55
  Svara
 • Åh det är en alldeles fantastisk serie. Så sött och underhållande. Jag sitter och fånler när jag tittar. Killen är så otroligt charmig (och tjejen också för den delen)!
  För övrigt verkar det vara en störd person som har börjat kommentera här. Kan varken stava eller skriva fullständiga meningar ens. Sjukt.

  Hanna 2014-01-08 13:52:16
  Svara
 • Herregud, vad är det för sjuka människor som kommenterar? Blir fan rädd.

  Lina 2014-01-08 13:41:15
  Svara
 • För det första, gud vilken gullig serie! Ser fram emot att följa. Tjejern påminner rätt mycket om Zooeys karaktär i New Girl, tycker du inte?

  För det andra, vad är det för idiot som skriver så dryga kommentarer?!?! Vill man inte läsa vad Sandra skriver, var så god och titta inte in här då!

  Elin 2014-01-08 13:31:20
  Svara
 • Jag dör var fint! <3 Synd att det är spel bara 🙁

  Fiona 2014-01-08 13:31:14
  Svara
 • Vilken arg person som kommenterat här ovanför. Känner inte er, men oavsett om ni har bråkat eller inte går hon ju helt klart över gränsen. Ta hand om dig, Sandra! Tyckte att det här var en urgullig historia som jag kommer att följa. 🙂 Kram

  Mikaela 2014-01-08 13:30:29
  Svara
 • Madeleine: Ge dig nu för fasiken ~ låt Sandra vara och sluta spamma!

  Lisa m 2014-01-08 13:28:07
  Svara
 • Herregud, ska man försöka dissa någon är det väl rimligt att kunna formulera sig någorlunda. Det där är bara fruktansvärt pinsamt du anonyma människa.

  Jenny 2014-01-08 13:17:55
  Svara
 • Madeleine Björs – Jag vet att det är du och kommer polisanmäla dig igen om du fortsätter såhär.

  sandra 2014-01-08 12:00:20
  Svara
 • så jävla trött på sig. Heter Sandra Beijer lägger mig allt stöder psykopater i Fibes och bloggar med mina jävla metaforer år ut och år… Men ta duna vänner och stoppa upp i röven son är så jävla perfekta att det är så jävla fel på alla andra… Så trött på dig…. Vad tror du att du är??? Frågar dig en fråga skiter du i att svara på. Sen ditt svin ska du metaforer år ut och år om ens liv du lägger dig i. Skit i det du om du inte bryr dig. Men det är väl för mkt begärt av fina Sandra.

  Kolla vad jul jag är!! !!! Hon som helst hoppas alla andra har det sämre än en själv och kan inte ens svara på ett mail... Verkligen fint. Visade vem du var efter det och alla år du stött chris 2014-01-08 11:53:15
  Svara
 • Fan vad larvig du är rent ut sagt… Kan du bara skriva om Magnus och lägga ner sitt John Green och hej och gå du har håller på med i flera år…. Vad vill du ha en medalj?!! Kolla vad jul jag är heter Sandra Beijer se mina metaforer varje månad. Så trött är jag på sånt här… Så trött…. Sköt dig själv, fröken kan inte svara på ett mail.

  Åh vad jag är rolig och heter Sandra! 2014-01-08 11:46:48
  Svara
 • klara – ja? Du hoppas aldrig på att karaktärer i tv-serier ska få ihop det i serien eller?

  Sandra 2014-01-08 11:24:19
  Svara
 • Okej, så det är inte på riktigt, utan skrivet – men du ”hoppas” att de ska bli kära ändå? Låtsaskära?

  Klara 2014-01-08 11:06:22
  Svara
 • Åh men vad gulligt, ska absolut se! Påminner lite om de här: http://fortydaysofdating.com/ timothy och jessica som är singlar och har vart kompisar i hundra år och bestämmer sig för att dejta varje dag i 40 dagar, så får man följa varje dag från bådas perspektiv på bloggen!

  Emelie 2014-01-08 10:35:01 http://unvelo.se
  Svara
 • Men åh så gulligt 😀 ♥

  Johanna 2014-01-08 10:25:17 http://overklighet.blogspot.com
  Svara
 • Såg det första ”avsnittet” igår och det var väldigt gulligt och lite sådär smått pinsamt som när man precis har börjat träffa någon. Hoppas att de blir svinkära jag med 😀

  thesadbox 2014-01-08 09:55:48 http://thesadbox.wordpress.com
  Svara
 • De är sååååå söta! Men är det inte på riktigt??

  Eva 2014-01-08 09:31:43
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!