Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

outfits of 2013. july – december.

JULY.

Lyxen att inte behöva ha strumpbyxor! Gick till Trädgården i magtröja och buffalos en fredag.

1

Hade nya fina shorts från Dr Denim som fick besöka Rosendals.

Dessa drömskor kom in i mitt liv och jag ville aldrig ta av dem.

Var en vecka i Frankrike och hade bland annat matchande topp och kjol från Asos.

AUGUST.

1

Augusti = festival! Så här såg jag ut på Way Out West två av dagarna., den till vänster är min födelsedag.

SEPTEMBER.

3

Jag var i New York hela september och införskaffade fyra saker jag tyckte väldigt mycket om. En genomskinlig ryggsäck, en t-shirt från NASA’s giftshop, en Adidas-jacka och årets vinterskor.

OCTOBER.

När jag kom hem flyttade jag in i en ny lägenhet (Ninas närmare bestämt). Oktober var fortfarande tillräckligt varmt för att slippa halsduk.

oktober

Fyra höstiga outfits.

skelett

Månaden avslutade med Halloween när jag och Joakim var skelett.

NOVEMBER.

nov2

Hade nya örhängen i november.

nov3

Såg ut lite såhär.

Tills det till slut var dags att plocka fram vinterjackan 🙁

nov1

Flyttade från Ninas lägenhet i ganska långt hår.

DECEMBER.

dec1

.. som klipptes av direkt i början av december. Page är nog min frisyr, trivs inte riktigt helt i längre.

DEC2

December hade fyra viktiga kvällar som behövde finkläder. Först Filips födelsedag när jag hade rosa kjol och ny t-shirt, sedan en filmpremiär för en film som min styvpappa varit med och jobbat med, hade då en vit klänning från Tibi. På julafton hade jag stickad Musse Pigg-tröja och på nyår, som ändå var alldeles nyss, blev det silverkjol!

Och det var det året.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Super-fina bilder på dej. 🙂

  ellenlundis 2014-01-14 17:56:49 http://finlandsgullet.wordpress.com/
  Svara
 • älskar fan airmaxarna!

  Vicky 2014-01-14 17:56:38 http://vickys.se/
  Svara
 • Åh lägg av. Du är så himlahimla snygg jämt och ständigt, året om.

  Rebecca 2014-01-14 17:15:43 http://rebeccawetterlov.devote.se
  Svara
 • Nike air <3 så fina.

  Fanny 2014-01-14 11:44:54 http://thewildheart.blogg.se
  Svara
 • Använder du den superfinaa genomskinliga väskan? Själv vill jag fylla den med lösgodis.

  Anna 2014-01-13 23:42:50
  Svara
 • På tal om outfits såg jag den här tröjan och tänkte på dig direkt. Så himla du.
  http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=3707273

  Sandra 2014-01-13 23:37:13 http://instagram.com/hissdisco
  Svara
 • det här kanske är lite fel inlägg att fråga något sånt här på men jag kör ändå. du har ju skrivit en bok och jag har fått uppfattningen att ditt skrivande inte är i det mest ”klassiska” laget; alltså superstrikt med kronologisk ordning, mycket dialog, tempus osv. jag skriver också. har alltid trott väldigt mycket på mitt eget skrivande och tyckt jag är bäst men under hösten började en skrivandekurs (går sista året i gymnasiet) där vi skulle skriva en novell. jag förkortade en novell jag jobbar på, min bebis, mitt mästerverk som jag älskar av hela mitt hjärta. som jag tänkt ska erövra ungdomars hjärtan. men det enda min (obs, medelålderskvinna) lärare hade att säga var negativt. att det inte var skrivet i kronologisk ordning, att det var samma tempo igenom stora delar av texten och så vidare. det här känns så fruktansvärt konstigt då jag älskar den och alla jag låtit läsa den och tvingat vara brutalt ärliga har i princip bara sagt bra saker. visst har de också haft kritik att komma med med inte av samma sort. det jag vill komma fram till är, kan det vara så att man suger för att ens novell inte är ”korrekt” upplagd? eller ska man tänka att man ska skapa ett nytt sorts skrivande och bara lita på sig själv och verkligen inte bry sig om vad en 40årig lärare tycker? de som jag låtit läsa den är ungdomar och de har älskat den. kan det vara en generationsfråga? nu blev det lite flummigt här. har du tvivlat på ditt skrivande mycket? puss

  caspian 2014-01-13 22:14:03
  Svara
 • Dina Dr Martens med platå alltså! Så jävla snygga!!
  //Linnéa
  www.thewildrose.se
  www.finabarnkalas.se

  Linnéa Bergqvist 2014-01-13 20:43:07 http://thewildrose.se
  Svara
 • Till anonym angående din aptit. Jag skulle bara vilja föreslå att du går till en läkare för en undersökning, bara för att se till att din dåliga aptit inte beror på något fysiskt. Kan ju vara en lättnad för dig och din mamma också att veta att allt fysiskt är som det ska.
  Om din läkare sedan säger att du är frisk och kry, så kan du ju utforska andra anledningar till varför du inte har lust att äta. Kanske det beror på stress eller andra psykologiska anledningar, detta kan utforskas kanske hos en psykolog om du känner att detta påverkar ditt liv negativt.
  Hoppas du hittar din aptit igen kära du! 🙂 Massor med kramar

  Charlotte 2014-01-13 20:28:06 http://cizzim.blogg.se
  Svara
 • Du är så sjukt fin i page, så jag tycker absolut du ska fortsätta köra på det! Har sett bilder på dig i massa olika frisyrer, och den frisyren du har på bilden med Italia Roma-tishan är min absoluta favvo. Du är så vacker 🙂
  Förresten, vad är det för film din styvpappa jobbat med? Vore så himla kul att veta. Vad tyckte du om den?

  Amanda 2014-01-13 20:12:28
  Svara
 • Åh vilka fina kläder, blir så inspirerad o glad! Och du, jag har en fråga. Ibland har jag väldigt dålig aptit, är inne i en sådan period nu. Har ett hälsofreak till mamma så hon tjatar på mig hela tiden från och till att jag ”måste börja äta mer” och att ”du är såå smal” och att ”du kan inte få i dig alla dina näringsämnen” osv. Eftersom jag är ganska lång bör jag nog äta mer, men grejen är att jag inte vet hur. Alltså på riktigt, när jag tex äter kvällsmat så äter jag inte alls särskilt mycket bara för att jag orkar inte (inte för att jag är mätt, men känner ingen lust till att äta). Vet inte varför. Förut när jag tänkte på typ hamburgare så vattnades det i munnen, men nu är det mer åh hur skulle jag orka äta upp den. Varför blir det så? Och nej, det är inte för att jag vill vara smal (är det naturligt), hade hellre varit större så jag slipper kommentarer från andra.. Väldigt rörig fråga, men kände att jag var tvungen o fråga någon o du känns som en klok person att fråga.

  Anonym 2014-01-13 19:25:54
  Svara
 • alltså du är bara så utomordentligt vacker kvinna!!

  rebeccajohnnysdotter 2014-01-13 19:21:25 http://glossfashion.com/rebeccajohnnysdotter
  Svara
 • Åh just det den genomskinliga ryggsäcken <3 Om jag hade haft en sån så hade jag fyllt den med choklad och tamponger och böcker… det hade varit fint. Eller blommor.

  Madde Schwedaan 2014-01-13 18:33:07 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • åh, de där blå skorna alltså. ser helt magiskt sköna ut.

  lovisa 2014-01-13 18:29:12 http://polichinelle.se
  Svara
 • Åh tjusigaste du!

  Malin Aurora 2014-01-13 17:54:12 http://vildblommor.blogg.se/
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!