Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

leopard skirt.

Här kommer en dagens outfit tillsammans med en ny kjol! Köpte den på Forever21 som för tillfället har så himla fina grejer. Ett mycket bra tips om ni ska bege till USA snart. Affären är full av croppade bomberjackor, minikjolar, magtröjor och hängselklänningar och annat flott.  Annat jag har på bilderna är collegetröja från Asos, strumpbyxor gamla som gatan och kängor från Dr Martens.

Ang kläder finns en intervju med mig på Popmani just nu om min stil.

1

Många frågar om min gamla lägenhet i New York och jag förstår om ni är nyfikna, men jag bor inte i landet längre och vill inte snacka för mycket om det på bloggen. Usa är ett krångligt land. Den är uthyrd till en bekant jag känner så jag kan ha mina grejer där. Jag bor inte i New York, men mina grejer bor där tills vidare, för jag har ju inget hem i Stockholm att frakta de till än, och då passar det bra att just de stora sakerna får vara kvar tills vidare. Puss och klart slut.

 

Translation.  New leopard skirt from Forever21!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Haha, it seems that when you get a popular blogger, then you have many curious questions 🙂 very cute skirt fitted well in your Sandraish style! <3

  Deniz 2014-01-20 15:36:12 http://photostorms.blogspot.com
  Svara
 • Min pojkvän gick också på Berghs, han fick ta ett banklån och jobba samtidigt. Sådana utbildningar kostar tyvärr en hel del.

  Linnea 2014-01-17 23:12:57
  Svara
 • Jag undrar precis det som Josefin frågade om – hur sjutton finansierar man en utbildning på Berghs? Det är ju bautadyrt. Hört att man kan söka stipendier, men det blir ändå väldigt kostsamt. Skulle kännas segt att behöva jobba och spara massa, massa för att ha råd… Buhu. Hur gjorde du?

  Emma 2014-01-17 15:47:41
  Svara
 • Jag vill bara säga att jag älskar ditt inlägg som var förut med skrivartips. Har under hela mitt liv drömt om att skriva en bok och när den dagen kommer ska jag använda dem.

  Jenny 2014-01-17 13:15:25
  Svara
 • Hej Sandra! Jag har två frågor som jag hoppas att du kan känna dig bekväm med att svara på, om inte så är det inga problem!

  Här kommer dem:

  1. Hur finansierade du din utbildning på Berghs? Jag är nämligen själv lite intresserad av att söka men lite osäker kring det här med finansieringen.

  2. Har du någon gång tidigare skickat in ett annat bokmanus och fått nej? Eller finns det andra tillfällen i livet då du har fått ett nej och hur hanterade du det i så fall? För alla oss som kanske lätt blir lite modstulna, hur tappar man inte motivationen liksom?

  Josefin 2014-01-17 11:06:12 http://www.thewarpig.webblogg.se
  Svara
 • aa fifan vad meckigt och jäkla DYRT (!!!!!) det är här i usa. MEN idag ordnade jag och mina två gullroomies en lägga här i sf. så himla dyrt och omöblerat och så men det är löst nu iallafall. puh.

  Vicky 2014-01-17 05:00:38 http://vickys.se/
  Svara
 • överkastet är från urban outfitters!

  och sjukt med han som snott mitt inlägg… mailade chefredaktören på finest direkt, tack för tipset 🙂

  sandra 2014-01-16 23:52:30
  Svara
 • Ja överkastet var det finaste någonsin! Vill också veta!!

  Hedvig 2014-01-16 22:09:31
  Svara
 • Asså Sandra du skulle vara så fin i ljusblont hår igen. Verkligen. Bara en tanke! 🙂

  Fanny 2014-01-16 20:30:30 http://thewildheart.blogg.se
  Svara
 • Men herre, vilket fint överkast! Var har du fått tag på det?

  Svara
 • åhh en klädkollektion vore såå bra! <33

  fanny darling 2014-01-16 20:23:13 http://fannydarling.devote.se/
  Svara
 • Lotta: (och alla andra) Meh- är det inte elakt av han att bara ta från nån sådär utan att länka? Skäms!

  S 2014-01-16 20:11:49
  Svara
 • Snygg kjol! Hoppas du får en fortsatt mysig vistelse! Jag blev så New York-sugen nu men om några månader är jag också där. 🙂

  I dag har jag skrivit om en annorlunda plats för bröllopsfotografering. Just det, i New York. 🙂
  http://newyorkmybite.blogspot.se/2014/01/brollopsfotografering-vid-janes-carousel.html

  Anna 2014-01-16 19:57:20 http://newyorkmybite.blogspot.com
  Svara
 • ahh bäst kjol! men fattar inte alls ”usa är ett krångligt land”? Vadå kan staten typ spåra upp och kasta ut dig om du skriver för mycket?

  j 2014-01-16 19:49:44
  Svara
 • perfekta kjolen ju<3
  och gah ska till london snart och kommer antagligen bränna alla pengar på forever21 om allt är så fint som det låter !!

  Svara
 • Detta tycker ju jag är himla fult gjort: http://finest.se/userBlog/entry.php?uid=53519&beid=2586668

  Lotta 2014-01-16 19:11:21
  Svara
 • Hej Sandra! Du har säkert svarat på detta miljoner gånger! Men tänkte bara.. du säger att du handlar mycket på AA. Tänkte bara, hur tänker du kring deras sexistiska reklamer? Känns också som man hört rätt mycket dåligt om arbetsvillkor mm. Ha det fint och fortsätt vara GRYM! Kram

  Henrietta 2014-01-16 19:03:57 http://henriettaochjohanna.blogspot.no
  Svara
 • Så… Forever21 har gjort en Sandra Beijer-kollektion? 😀

  S 2014-01-16 18:57:09
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!