Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

thursday list.

En bild på dig som inte är så hemskt fördelaktig:

Det är liksom ett urinprovrör jag slickar på. Dock med öl i.

En bild på dig som är mer fördelaktig:
Bild 2013-10-24 kl. 13.00 #8

Jamen här var jag väl ganska gulli hörrni

Vad har du gjort idag:

Jag har inte hängt med en enda person idag! Knäppt va. Jag har: suttit på wifi-café hela förmiddagen och svarat på mail. Är så dålig på att svara på mail alltså, hann med några stycken i alla fall. De är min ständiga ångest, dessa mail. Sedan har jag gått runt på stan, köpt lite bh:s och krafs på victorias secret för de är så mjuka och bra. Sen såg jag Hunger Games: Catching Fire på bio. ÅH!

En bild från i somras:

Vilken är din senaste googling:
antagligen.cjb.net. Det var min hemsida innan bloggar fanns och jag vill se om den var kvar men det var den inte 🙁


Vad står det i det senaste meddelandet du fick på Facebook: 

”(sista meningen ar homage till dig)” Från Christian.

Vad åt du till middag idag:

Rigatoni med grädde och kyckling och soltorkade tomater, mums. Från Rubys i Nolita.Vad köpte du senast?

En biobiljett. Innan det ett storpack med Pop Rocks, sådana där godisar som smäller i munnen.

Vad skulle du vilja lära dig?
Spela ett instrument vore väldigt fint. Tog ju pianolektioner för några år sedan men jag var jättedålig på att göra läxorna.

Vilket var ditt bästa ämne i skolan?
Svenska.

Kan du åka skateboard? 

haha nä.

Den bästa frukten är:

passionsfrukt!

Och den bästa grönsaken:

tomat!

Den bästa osten:

Mozzarella och parmesan. Kan inte välja mellan dem.

Och den bästa gröten:
Gillar inte gröt.

Är du en bra sambo:
Jag tror det? Jag pratar och frågar grejer, bråkar inte så ofta, lagar gärna mat, är okej om man byter kanal och är inte superstökig men inte heller megapedant samt alltid redo för hångel. Är dock halvkul att va ihop med när jag är sjuk.

Det grövsta brottet du har begått är:

Hmm. Tagit springtaxi nån gång, snott ett sexpack från seven eleven, plankat in på ställen där man skulle betala, intagit olagliga substanser, typ sånt. Inget särskilt farligt.

En bild på förra årets bästa dag:
m

Jag tar den här för att jag saknar honom så mycket idag. Här har jag och Magnus känt varandra i cirka en timme och spelar ett musikquiz hemma hos Michelle (hon satte oss förstås i samma lag cos that’s what best friends do). Om ungefär två timmar ska vi hångla på en högtalare på Under Bron. <333333

 

Translation.
Please read by clicking ”in english” below FAQ.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer
 • Som någon annan sa: underligt att ingen reagerar mer på springtaxin. Kanske världens underligaste grej att be någon göra ett jobb för en och sen låta personen själv betala för jobbet. Nej fy usch. Eller närmare bestämt, det jag stör mig på är kommentaren ”inget särskilt farligt” efteråt, där du förminskar det riktiga illa i exempelvis en springnota eller att sno saker.

  Louise 2014-01-23 11:08:47
  Svara
 • hahah asså. jag och magnus är verkligen inte höga på de där bilderna 🙂 vi är hemma och kollar på film och äter godis liksom.

  sandra 2014-01-19 18:28:57
  Svara
 • Och Frida, du som uppenbarligen har så mycket erfarenhet, hur skulle du förklara de glansiga, röda ögonen och det halvt efterblivna ansiktsuttrycket? Man brukar inte bara få sådär glansiga ögon av ingenting…

  Lisa 2014-01-19 12:31:38
  Svara
 • Haha Frida, jag röker ungefär varje dag, visst är inte det toppenbra, men jag är väl medveten om hur man ser ut när man rökt gräs… Jag menade inte att vara en moraltant, bara dumt att lägga ut sådana bilder.

  Lisa 2014-01-19 12:23:52
  Svara
 • Frida: Nej var och varannan 16 och 34 åring har inte provat cannabis ~ har du kommit fram till det själv? Bara för att det finns så mycket droger omkring oss betyder det inte att alla provar utan det finns de som aldrig någonsin har rökt vare sig cigaretter eller gräs eller druckit alkohol. Och det känns väldigt fånigt av dig att säga att man ser ut på ett särskilt sätt när man röker gräs för det är inte alltid det syns i ögonen ~ i många fall märks det bara i kroppen. Plus att man är ingen moraltant bara för att man inte predikar droger som så många andra och bara för att man inte tycker att argumenteringen ‘ jag har rökt gräs några gånger, och det har jag svarat på tidigare. inte sådär jättekonstigt att ha gjort det när man bott i usa i nästan tre år. folk röker på gatorna, när de väntar på tunnelbanan, utanför barer, ja, utanför himla brunchställen på helgerna. och odlar hemma förövrigt’ är okej och hållbar. Det är bara dåliga ursäkter till att röka på.

  Lisa 2014-01-18 18:18:52
  Svara
 • Inga andra olagliga substanser testade?
  LSD? 😮 Du är trots allt en väldigt kreativ person, du hade säkert gillat syra! ^^

  Annie 2014-01-18 04:13:34
  Svara
 • Men shit. Har det alltid varit såhär argt här inne bland kommentarerna? Jag som fått uppfattningen av att niotillfem har ett av de raraste och snällaste kommentarsfälten.
  Så synd att se. Sluta va så sura!

  Ellen 2014-01-17 21:50:59
  Svara
 • Konstigt att folk reagerade på droggrejen, men inte ”springtaxi”. Om man är så jävla rik som du är och så tvingar man en taxichafför att ta av sina egna pengar för att fylla upp dagskassan till taxibolaget, bara som en ”rolig grej”. Har du snott pengar av tiggare på stan också?

  A 2014-01-17 19:49:51
  Svara
 • Det rara i att ni härmar varandras kroppsspråk. Redan efter en timme.

  Memi 2014-01-17 07:30:48
  Svara
 • Men herregud, mer än var femte svensk mellan 16 och 34 har provat cannabis tex, väldigt få får problem med det. Det är inte en så jäva stor grej, släpp det, moraltanter. Och om du syftade på det Lisa så kan vem som helst se att de inte gjort det på webcambilderna, om du ens sett någon prova så hade du förstått hur man ser det. Lägg ner.

  frida 2014-01-17 00:29:57
  Svara
 • knark är bajs – knark är helt klart bajs. men jag pallar inte riktigt att vara pk bara för att, tycker jag är ganska mycket pk redan som det är. jag har rökt gräs några gånger, och det har jag svarat på tidigare. inte sådär jättekonstigt att ha gjort det när man bott i usa i nästan tre år. folk röker på gatorna, när de väntar på tunnelbanan, utanför barer, ja, utanför himla brunchställen på helgerna. och odlar hemma förövrigt. klart man har testat då, tycker inte det är jätte big deal. tycker isåfall starksprit och hembränt osv är mycket värre. men! alla får tycka vad de vill, är bara hellre ärligare än ljuger.

  sandra 2014-01-16 23:57:28
  Svara
 • ”Knark är bajs”: Unga människor är inte dumma i huvudet. Jag var omgiven av droger då många av mina vänner höll på men jag har själv aldrig rört skiten. Sluta snacka så mycket skit. Det går inte att skylla allt på förebilder och äldre. Någonstans ansvarar man för sig själv. Folk får väl låta bli att läsa om man inte gillar det hon skriver? Jag vill inte läsa censurerat skit på grund av att människor som du inte föredrar att ”förebilder” är ärliga.

  Anna 2014-01-16 23:17:13
  Svara
 • Dör ju av nyfikenhet nu ”…olagliga substanser”, något du vill/kan/får skriva mer om?

  Anonym 2014-01-16 21:38:28
  Svara
 • Hej Sandra! Jag är en tjej på 19 år och har en fråga, eller snarare en undring. Det känns som att någonting är fel på mig eller att jag iallafall ser på saker och ting på fel sätt. Detta är lite svårt att förklara men jag ska göra mitt bästa. Jag vet inte om jag kan bli kär. Alltså, jag har ju varit förälskad och inte kunnat sova om nätterna med pojknamn snurrandes i huvudet. Ibland har jag till och fått turen att få hångla med nån jag tycker är riktigt snygg en fredagsnatt. Men det är här problemet uppstår. Det är nämligen så att oavsett hur mycket jag varit intresserad av en påg blir det så att så fort den visar något intresse tillbaka, som att smsa, skriva en rad på Facebook eller fråga om vi ska hitta på något, svalnar alla mina känslor på nolltid. Han blir totalt ointressant och jag kan inte ens förstå vad jag såg i honom från början. Jag springer åt motsats håll. Mina vänner säger att jag ska försöka att träffa dem ändå, de lovar att ”känslorna kommer med tiden”. Fast så vill jag ju inte ha det. Jag vill falla pladask, ha tusen brinnande eldar i magen och jagvillvarameddigbaradigkänslor. Det har alltid varit såhär och jag undrar om det faktiskt är så att jag missuppfattat hela kärleksgrejen eller vad som egentligen är mitt problem. Tusen kramar du är bäst puss

  Jessica 2014-01-16 20:58:43
  Svara
 • Intagit olagliga substanser, jo tack det ser vi. Ni ser ju sjukt bänga ut på webcam-bilderna. Kanske inte så smart att lägga ut i bloggen Sandra.

  Lisa 2014-01-16 20:19:30
  Svara
 • Gullig lista 🙂 När jag läste svaret på huruvida du är en bra sambo eller ej var det ett citat som flög genom mitt huvud: ”If you can’t handle me at my worst, then you sure as hell don’t deserve me at my best.” -Marilyn Monroe

  Madde Schwedaan 2014-01-16 19:35:14 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • ”… intagit olagliga substanser, typ sånt. Inget särskilt farligt.”
  Nu sprider du sån där drogliberal dynga igen. Tänk på att du har många unga läsare.
  Du är väl medveten om att du genom att proppa i dig de ”olagliga substanserna” med stor sannolikhet är med och finansierar organiserade brottslighet?
  Och gräset du röker är förmodligen vare sig kravodlat eller rättvisemärkt.
  Dessutom dör en massa människor varje år i olika knarkkrig.

  Knark är bajs! 2014-01-16 19:00:26
  Svara
 • Hej fina Sandra! Har en liten fråga, hur lyckas du riktigt kombinera rökning med träning? Minns att du brukade springa mycket och långt men huuuuuuuuuur??

  E 2014-01-16 18:39:40
  Svara
 • åh, vilken kalas lista! sandra du är så bra!!

  rebeccajohnnysdotter 2014-01-16 17:38:41 http://glossfashion.com/rebeccajohnnysdotter
  Svara
 • Tomat är faktiskt en frukt! 🙂

  Jenny 2014-01-16 13:29:28 http://pinterest.com/invinciblebird
  Svara
 • You look so cute at the last picture that you’ll probably never get older 🙂 trust me!!

  Deniz 2014-01-16 13:27:17 http://photostorms.blogspot.com
  Svara
 • Åh, älskar sista bilden och svaret <3

  Maja 2014-01-16 12:08:38 http://www.mla-photography.blogspot.com
  Svara
 • Sandra, har du testat The Wayback Machine? Saker och ting försvinner sällan helt från internet, du kanske lyckas gräva fram din gamla hemsida trots allt: http://archive.org/web/ Testa! 🙂

  TingelIngela 2014-01-16 11:43:36 http://archive.org/web/
  Svara
 • du är så sweeeeet!

  Ellinor 2014-01-16 10:42:26
  Svara
 • Klart du föll för det där nyckelbenet på han med den där löjligt perfekta tandraden. Ett tiopoängsnyckelben, helt klart!

  Ellen 2014-01-16 03:57:49
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!